Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 5)

початок: частина 1 , частина 2 , частина 3 і частина 4

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Ручні, напівавтоматичні та автоматичні плоскі висічні преси – це досить різношерста категорія висікального обладнання для виробництва гофротари. І верстати такого типу дійсно можуть дуже відрізнятися один від одного, хоч і працюють за схожим принципом. Тому давайте на цій групі зупинимося докладніше. Ручні висічні преси є найпростішим за технологією виробництва та за рівнем обслуговування видом пресів з цієї групи. Висікання гофротари на такому пресі здійснюється вручну: робітник кладе заготовку з гофрокартону на висувну станину, а потім опускає важіль, який приводить в дію плиту тигельну з заздалегідь встановленою штанц-формою. Інші типи пресів цієї групи можуть працювати або в напів-, або в автоматичному режимі. Більш того, нові моделі таких пресів додатково комплектуються столами, що подають, мають більш досконалі механізми для подачі листа-заготівлі в агрегат, оснащені системами автоматичного видалення облоїв і штабелювання готових виробів. Також багато висічних пресів працюють як автономні пристрої, що виконують виключно висікання матеріалу. У такому разі оператор вручну подає матеріал у зону висікання, самостійно прибирає відходи, дістає готові вироби. Такі висічні преси є особливо затребуваними серед дрібних та середніх виробників гофротари та гофроупаковки в Україні. Причому настільки, що багато невеликих заводів та фабрик, не маючи можливості купити нові верстати для виробництва картонної упаковки, самостійно займаються модернізацією висічних пресів цієї групи. І знаєте, що найцікавіше, ця модернізація іноді набуває абсолютно непередбачуваних рис, і два спочатку однакові висічні преси в результаті виглядають абсолютно по-різному. Більше того, мають абсолютно різні механізми подачі матеріалу та видалення облоїв.

Автоматичні висічні преси для плоскої висікання транспортної гофротари та інших видів гофроупаковки є на сьогоднішній день найбільш досконалим видом обладнання для виготовлення тари та упаковки такого типу. Їх теж існує багато різновидів, часто зовсім несхожих один на одного. Однак у разі ці відмінності обумовлені різницею конструкторських підходів до виробництва устаткування. Найбільш типовою є наступна комплектація автоматичних висічних пресів:

  • Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина секція самонакладу (подавальний стіл: верхня частина стопи телескопічно подається на стіл приладу);
  • секція подачі (пристрій подачі: приводка виконується по передній та бокових кромках листа або по відбитку);
  • секція плоскої висікання (здійснює рилювання та тиснення листів);
  • секція видалення облої (служить для видалення внутрішніх фрагментів облої, відходів з боків та задньої кромки);
  • секція поділу заготовок (здійснює відділення виробів один від одного та від передньої обрізаної кромки з одночасним штабелюванням);
  • приймання стопи (висічені вироби автоматично перераховуються, формуються в окремі партії по 25, 50 або 100 штук та обтягуються пакувальною стрічкою та плівкою).

Тигельні преси для плоскої висікання гофротари та гофроупаковки, як і попередній тип висічних/вирубних пресів, є досить популярними у виробників різної гофропродукції і теж поділяються на три типи: автоматичні, напівавтоматичні та з ручним приводом. Для пакування преси такого типу використовуються хоч і часто, але, як правило, на тих підприємствах, які паралельно випускають ще й поліграфічну продукцію. Для власників таких заводів і фабрик - це можливість отримати 2 в 1 - технологічні преси тиглів і для виробництва упаковки підходять, і для випуску поліграфічної (буклети, листівки, журнали і т.п.) продукції просто незамінні. З допомогою тигельних пресів здійснюються різноманітні технологічні операції. Наприклад, поряд з висічкою, що цікавить нас, тигель чудово справляється з тисненням ( у тому числі і зворотним), тисненням фольгою по паперу, картону і будь-якому гофрокартону. Єдиним істотним недоліком тигельних висічних пресів є обмеження формату заготівлі та виробу. Так, тигелі з рухомим ножем працюють з плоскими штампами висотою 23,8-28,5 мм. Формати листів, що обробляються, варіюються від 550х1300 мм до 800х2500 мм, залежно від розмірів робочої поверхні.

закінчення див тут: частина 6

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн