Продаж бульбашкової плівки в Сімферополі

Повітряно-бульбашкова плівка українським споживачам пакувальних матеріалів добре відома як один із найкращих пакувальних амортизаторів, який здатний захистити упаковані предмети одночасно і від бруду та пилу, і від механічних впливів. Безумовно, охочих купити бульбашкову плівку у Сімферополі більш ніж достатньо, як, втім, і в будь-якому іншому місті України. Однак використання пухирчастої плівки настільки неоднакове, так як це дуже універсальний вид упаковки, а видів і моделей ЗПС також достатньо, що хоча б приблизно оцінити попит на неї досить важко. Однак у рамках цієї статті ми таки спробуємо зрозуміти, які саме види бульбашкової плівки купують у Сімферополі найчастіше і чому. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений дуже різноманітний вибір прозорої та кольорової пухирчастої плівки у Сімферополі різного розміру, виду та формату. Отже, починайте.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чому повітряно-бульбашкову плівку сьогодні купують у Сімферополі?

Воздушно-пузырчатая пленка для упаковки товаров и грузов Будь-яка прозора пухирцева плівка або кольорова повітряно-пухирчаста, представлена сьогодні на ринку Сімферополя, - це так чи інакше пакувальна захисна плівка, обов'язковим атрибутом якої є наявність хоча б одного шару бульбашок, заповнених повітрям, а також плоского шару звичайної поліпропіленової плівки. А ось далі вже починаються численні варіанти моделей і навіть видів пухирцевої плівки. Тому давайте почнемо з того, що саме поєднує всі види бульбашкової плівки , купити які сьогодні можна у Сімферополі? Зрозуміло, це пакувальні можливості, які надає якісно зроблена бульбашкова плівка під час транспортування та зберігання товарів і вантажів, а також під час поштових операцій знову-таки з товарами або з особистими речами. Що відрізняє дійсно якісну пухирцеву плівку від решти? Звичайно ж, це міцність та експлуатаційні можливості. Причому, що цікаво, досить міцною має бути як саме полотно ЗПС, так і бульбашки.

Повітряно-бульбашкова плівка (ВПП повітряно-бульбашкова плівка, air bubble ) – сучасний багатофункціональний пакувальний матеріал. Основні властивості стрейч-плівки - висока розтяжність, стійкість до проколу, захист упакованого вантажу від пошкоджень, забруднень, висока прозорість, здатність шарів плівки при зіткненні не прилипати один до одного (до речі, повна протилежність стрейч-плівці). Якісна бульбашкова плівка здатна збереже вантажі на палетах від розсипання та пошкодження, захистити товари під час їх зберігання на полицях складу або підсобного приміщення. Та й під час доставки будь-якого товару покупцю буде дуже доречним. В цілому, повітряно-пухирчаста плівка - це один з першокласних пакувальних і прокладочних матеріалів. Хороші амортизуючі, шумопоглинаючі, тепло- та вологоізоляційні властивості визначають широкі можливості застосування бульбашкової плівки, причому не тільки для пакування товарів та вантажів. Наприклад, для організації домашнього переїзду однокімнатної квартири вистачить невеликого рулону, метраж якого становить 10 метрів. А для того, щоб організувати переїзд магазину чи великого офісу, варто купити повітряно-бульбашкову плівку в рулоні з мінімальним метражем від 100 метрів. Тим більше, що купити великі рулони бульбашкової плівки завжди вигідніше, адже чим більше метражу плівки, тим нижча ціна погонного метра даного пакувального матеріалу.

У Сімферополі повітряно-бульбашкова плівка найчастіше використовується як пакувальна плівка для амортизаційного та обгорткового захисту різних товарів, вантажів та предметів. Причому, для різних товарів. Єдиною групою товарів, для яких пухирчасту плівку використовувати не можна, є продукти харчування. Так-так, саме продукти харчування, тому що різні харчові товари в основній упаковці упаковувати в пухирцеву плівку можна, а в деяких випадках навіть потрібно. Щоб зрозуміти, коли можна використовувати пухирчасту плівку з продуктами харчування, а коли ні, варто згадати, що повітряно-бульбашкова плівка – це синтетичний пакувальний матеріал із поліпропілену, який не повинен контактувати безпосередньо з продуктами харчування. В інших випадках використовувати повітряно-пухирчасту плівку можна і навіть потрібно. Якісні багатошарові бульбашкові плівки мають високі бар'єрні властивості, високу газонепроникність. Вони завжди забезпечують привабливий зовнішній вигляд товарів практично з будь-яких матеріалів. Значно продовжують терміни життя виробів з дерева в умовах високої вологості. Пухирцеві плівки запобігають запотіванню, витримують високі та низькі температурні режими. Використовуються як для звичайної, так і для вакуумного пакування різноманітних товарів та вантажів. Наприклад, сьогодні в Сімферополі можна купити моделі вакуумної бульбашкової плівки, а також різні пакети і конверти з шаром пухирчастої плівки всередині. Тут, однак, варто враховувати, що у разі комбінованої упаковки, що складається з декількох різних пакувальних матеріалів, вакуумна упаковка залежить від кількості і типу шарів, а також добавок, що застосовуються при виробництві бульбашкової плівки.

Бульбашкова плівка хорошої якості сьогодні в Сімферополі активно купується різними транспортними компаніями, а також виробниками різної електроніки та побутової техніки, а також поштовими операторами для пересилання вантажів такого типу. Такий пакувальний матеріал, як пухирчаста плівка, незамінний при переїзді: він ідеально підходить для упаковки офісної та побутової техніки, меблів та предметів інтер'єру, посуду. Пухирчасту плівку використовують і для заводського пакування багатьох товарів (від холодильників до сувенірів), щоб під час транспортування та зберігання захистити їх від появи вм'ятин, сколів, тріщин або подряпин. Повітряно-пухирчаста плівка забезпечує надійний захист будь-яких товарів та вантажів від механічних пошкоджень. Має високий рівень вологостійкості і практично нічого не важить. Якісна бульбашкова плівка - це поєднання високої міцності та відмінної еластичності, що дає можливість використовувати її для зберігання та перевезення товарів та вантажів абсолютно різних розмірів та габаритів, причому як габаритних, так і негабаритних. Але, що найважливіше, на відміну від двошарового гофрованого картону, який по суті використовується в тих же цілях, бульбашкова плівка може контактувати з будь-якими типами покриття, навіть з найчутливішими. Найбільш яскравим прикладом, що підтверджує цю тезу, є упаковка телевізорів та моніторів для комп'ютерів. У Сімферополі для зберігання та перевезення таких товарів застосовується виключно повітряно-бульбашкова плівка. Яка саме? Ось саме з цим питанням давайте далі розбиратися докладніше.


Повітряно-бульбашкова плівка для транспортного пакування різних вантажів купити Сімферополь

Цветная воздушно-пузырчатая пленка для упаковки товаров и грузов Сьогодні в Сімферополі навряд чи можна вигідно купити якусь надійнішу захисну упаковку для крихких товарів та предметів особистого користування з чутливим типом покриття, ніж повітряно-бульбашкова плівка. Мабуть, при всій універсальності пухирцевої плівки і всіх можливостях використання, саме у вирішенні цього завдання пухирчаста плівка проявляє себе найкращим чином. Особливо якщо порівнювати пухирцеву плівку з іншими видами транспортного пакування. Як ви, напевно, знаєте, транспортною упаковкою називають упаковку для зберігання, транспортування, складування товарів, виробів, готової продукції, якогось особистого майна. При цьому транспортною упаковкою може бути повітряно-бульбашкова плівка , і картонні коробки для переїзду, і пакувальний папір, і поліпропіленові мішки, і двошаровий гофрокартон, і цистерни, і піддони, і бочки, і навіть каністри – варіантів цього виду упаковки існує дійсно велике безліч. То чому ж для перевезення та зберігання товарів та вантажів певного типу у Сімферополі застосовується виключно повітряно-бульбашкова плівка? Давайте розумітися.

Виробництво повітряно-бульбашкової плівки здійснюється з дуже універсального матеріалу – поліпропілену та рідше поліетилену. Це два дуже схожих за своєю структурою та можливостями виду сировини, з яких виготовляється безліч всілякої упаковки, посуду, захисних матеріалів та багато іншого. Таке різноманітне застосування пов'язане з тим, що це неймовірно гнучкі матеріали, які дозволяють створити дійсно якісну упаковку за заданими характеристиками. І, як наслідок, пакувальні плівки з поліетилену та поліпропілену у Сімферополі виходять справді універсальні та неймовірно практичні. З їхньою допомогою можна вирішувати навіть найскладніші завдання з упаковки. Отже, можна з упевненістю стверджувати, що транспортна упаковка для виробів, які потребують максимального захисту від ударів і пошкоджень, а також мають велику вагу або нестандартні розміри – у Сімферополі це в більшості випадків повітряно-бульбашкова плівка. Чому здебільшого, а не у всіх? Тут річ у тому, що у деяких випадках від транспортного пакування потрібно так звана каркасність. І, зрозуміло, у таких випадках перевага надається різним картонним коробкам та транспортним гофроящикам. А ось повітряно-пухирчаста плівка, у свою чергу, у таких ситуаціях виступає лише як допоміжна упаковка, без якої іноді можна й обійтися, замінивши чимось схожим.

Але також є випадки, коли без пухирцевої плівки обійтися просто не можна. Дивіться, на відміну від споживчої упаковки, яка є невід'ємною частиною товару і продається разом з ним, транспортна упаковка служить тільки для транспортування різних вантажів. Причому в Сімферополі така упаковка переважно великогабаритна, а самі товари неоднорідні за складом, конструкції, розмірами. У них можуть бути дуже чутливі елементи або деталі, які від найменшої тряски або удару можуть стати непридатними. Ну, а важливим призначенням повітряно-пухирчастої плівки є захист товарів від пошкодження у процесі перевезення. Тому далі перед перевізником стоїть вибір: використовувати бульбашкову плівку для захисту товарів або використовувати додаткові картонні захисні елементи (вкладиші, амортизатори, картонні осередки, решітки і т.п.) або зовсім двошаровий гофрований картон . Начебто вибір за самим споживачів упаковки в даному випадку, але насправді ні, тому що для захисту низки товарів і вантажів можна використовувати виключно пухирчасту плівку через особливості їх конструкції та покриття. Втім, ми це питання ми вже докладно розглядали на початку статті, тож не будемо повторюватися. Ну, а що стосується пухирчастої плівки, то вона надійно захищає вироби, що перевозяться не тільки від механічних впливів, але і від впливу вологи і пилу, випадкових подряпин і порізів. Вона добре переносить певний площинний і торцевий стиск, вібраційні дії і навіть падіння з невеликої висоти. Але і це далеко не всі завдання, з якими якісна бульбашкова плівка справляється на відмінно. Тож далі давайте саме про це і поговоримо.


Яку повітряно-бульбашкову плівку сьогодні можна купити Сімферополь

Пузырьковая пленка различных форматов для упаковки товаров и грузов Залежно від призначення та умов використання повітряно-бульбашкова плівка як пакувальний та обгортковий матеріал поділяється на декілька видів та підвидів. Купити такі моделі бульбашкової плівки сьогодні у Сімферополі зовсім нескладно, тому давайте розглянемо, що вам можуть запропонувати виробники такої упаковки. Найбільш популярними у споживачів у Сімферополі сьогодні є повітряно-бульбашкові плівки для пакування різного роду товарів та готової продукції. При цьому, купити в Сімферополі пухирцеву плівку такого призначення можна двох видів: двошарова повітряно-бульбашкова плівка і тришарова пухирцева плівка. Звичайно, кожна зі своїми різновидами та особливостями. Більш того, якщо ви захочете купити пухирцеву плівку в Сімферополі, вам гарантовано запропонують різні варіанти по довжині та ширині плівки, за розміром самих бульбашок, а також за кольором та відтінком. Звичайно ж, є і більш вузькопрофільні бульбашкові плівки, проте вони поступаються сьогодні за рівнем популярності двошаровим і тришаровим пухирчастим плівкам. Тому давайте спочатку поговоримо про найбільш популярні види пухирчастої плівки, а потім і про всі інші, представлені сьогодні на ринку Сімферополя.

Отже, сьогодні у Сімферополі споживачі зазвичай хочуть купити два основних види повітряно-бульбашкової плівки – двошарову та тришарову. Двошарову плівку, що складається з шару поліетилену та шару бульбашок, можна з успіхом використовувати як прокладний або пакувальний матеріал при перевезенні будь-яких предметів. Крім того, вона може служити і набивним матеріалом, необхідним при транспортуванні виробів зі скла або кераміки, різних приладів і т.д. Тришарова плівка міцніша, тому що складається з двох листів поліетилену, посередині яких знаходиться ряд повітряних бульбашок. Вона добре зшивається та використовується для виробництва чохлів та пакетів. У неї упаковують дорогу і тендітну електроніку і тому подібні речі, які потребують особливо дбайливого транспортування.

Найбільш вигідною покупкою бульбашкової плівки в Сімферополі сьогодні є 2-х шарова повітряно-бульбашкова плівка із середнім діаметром бульбашки (10 міліметрів). Вона і виглядає відмінно, і використовується частіше в більшості ситуацій, та і в цілому набагато практичніше за інші види пухирчастої плівки. Крім того, двошарову повітряно-бульбашкову плівку з розміром бульбашки 10 мм у Сімферополі сьогодні можна купити дуже дешево. Набагато дешевше, ніж інші види пухирчастої плівки. Але це цілком закономірно, оскільки вона і у виробництві дешевша. Отже, через всі ці нюанси, найбільш популярним видом пухирчастої плівки в Сімферополі є саме така ЗПС. Є вона пакувальну плівку з поліетилену високого тиску з двома різними шарами: гладкий шар і пухирцевий шар. Гладкий шар пухирцевої плівці даного типу служить захисним бар'єром для товарів, що упаковуються від бруду, пилу і вологи. А пухирцевий шар потрібен для того, щоб створити бар'єр, що амортизує, який захистить упакований товар від різного роду зовнішніх впливів. Двошарова пухирчаста плівка використовується як упаковка в процесі перевезення або зберігання крихких і ніжних товарів. І якщо з тендітними товарами все зрозуміло, то що означає «ніжні»? Насправді багато чого. До таких товарів відносяться різні види продукції з чутливим типом покриття. Наприклад, телевізори. Тут все зрозуміло: екран телевізора або монітора не повинен бути подряпаний. Але до тих же «ніжних» товарів часто належать і різні меблі. Хоча це і дивовижно на перший погляд, але в Сімферополі пухирчасту плівку часто купують для упаковки предметів інтер'єру з дерева. Так що висновок тут може бути тільки один: ця, досить умовна «ніжність» товарів визначається самими виробниками продукції, як і ступінь використання повітряно-бульбашкової плівки в їх упаковці. В цілому, на сьогоднішній день поширеним варіантом застосування 2-х шарової ЗПС у Сімферополі є обгортання картин, побутової та офісної техніки, сувенірної продукції, меблів, посуду та багато іншого. Такий широкий формат застосування обумовлений насамперед здатністю двошарової повітряно-бульбашкової плівки забезпечити збереження та цілісність готової продукції практично в будь-яких умовах перевезення або зберігання, можливістю за допомогою ЗПС повністю вберегти товар від більшості зовнішніх впливів.

Тришарова повітряно -пухирчаста плівка , яку сьогодні можна купити в Сімферополі, продає в рулонах різного формату, а також може мати різний розмір бульбашок. Розмір бульбашок залежить від конкретного типу використовуваного обладнання, і сказати про його точні розміри досить проблематично. А ось щодо формату пухирчастої плівки дещо простіше, оскільки він визначається рівнем попиту. Формат рулону тришарової бульбашкової полоні (інакше кажучи, ширина рулону) найчастіше зустрічається трьох видів: 50 сантиметрів, 1 метр і 1 метр 50 сантиметрів. Однак, якщо добре пошукати, то можна цілком недорого купити тришарову пухирчасту плівку іншого формату. Ну, наприклад, 1 метр 5 сантиметрів та якусь іншу. Тришаровий вигляд ВПП відрізняється від двошарового наявністю ще одного додаткового плоского шару. У такому вигляді пухирцевий шар знаходиться посередині, але виконує рівно ті ж функції - за аналогією з тришаровим гофрокартоном. Друга важлива відмінність тришарової повітряно-бульбашкової плівки - це більш надійна упаковка в цілому. Додатковий плоский шар дозволяє використовувати таку пухирчасту плівку навіть для пакування товарів та предметів з гострими краями, що для двошарової пухирці взагалі не рекомендується. А тут, якщо раптом внутрішній плоский шар прорветься, для захисту упакованих товарів чи вантажів від бруду, пилу та рідин залишається ще один – цілий та неушкоджений. Тришарова повітряно-бульбашкова плівка має більш високий показник міцності та міцності на розрив, ніж 2-х шарова ЗПС. Так, хоч тришарова бульбашка в Сімферополі і продається за вищою ціною, ніж двошарова, руками таку плівку не розірвати - потрібні ножиці. Втім, безумовно, якщо тришарова повітряно-бульбашкова плівка гарної якості та виготовлена згідно з технологією. Ця особливість дозволяє використовувати 3-х шарову ЗПС у величезній кількості ситуацій. Перевезення та зберігання звичайних товарів – це вже дуже делікатний і непростий процес. А що якщо потрібно зберігати чи перевозити, щось гостре, тендітне і водночас дуже цінне? А якщо вантаж, що перевозиться, ще й вкрай сприйнятливий до впливу різного роду зовнішніх впливів? У таких ситуаціях саме тришарова повітряно-бульбашкова плівка зможе захистити вантаж і повністю зберегти його властивості. Подайте для прикладу ситуацію. Будь-який продавець електронної техніки побоюється псування товару під час вантажоперевезень від сколів, подряпин та ударів. Дана продукція моментально втрачає товарний вигляд і фактично підлягає ремонту та заміні зіпсованих деталей. А заміна та ремонт – справа досить дорога, як, втім, і сама продукція цього типу. І що у таких випадках робити? Як зберігати та перевозити? Саме тришарова повітряно-бульбашкова плівка рятує від усіх цих небезпек та фінансових ризиків. Запакований у тришарову ВПП телевізор або РК-монітор будуть надійно захищені та практично гарантовано доїдуть до місця призначення цілістю та безпекою. Крім того, тришарова повітряно-бульбашкова плівка має досить широкий діапазон робочих температур – від +80°С до -60°С. Ця особливість дуже важлива для зберігання та перевезення багатьох товарних груп. Адже ні для кого не секрет, що перевезення здійснюються за будь-якої погоди – аби дорожнє полотно дозволяло. Тому продукція часто перевозиться і в дику спеку, і у лютий холод. І якщо багато інших пакувальних матеріалів у таких умовах втрачають свої властивості, то тришарова повітряно-бульбашкова плівка зберігає всі свої характеристики та особливості у вихідному стоянні.

Таким чином, сьогодні в Сімферополі повітряно-бульбашкові плівки можна купити в рулонах як двошарові, так і тришарові. Вони можуть бути звичайними пакувальними плівками з гарною гладкістю та прозорістю, можуть бути з металізованим покриттям, комбінованими спіненим поліетиленом, картоном, фольгою. До їх складу можуть входити різні добавки, такі як антистатик, антифог, світлостабілізатор. Крім того, бульбашкові плівки можуть бути різних кольорів, однак плівки з антистатичними добавками мають рожевий колір. Однак у всіх випадках основний показник якості повітряної пухирчастої («бульбашкової») плівки – це її товщина. Вимірюється вона як вага одного квадратного метра в грамах. Чим щільніше плівка, тим більші навантаження та тиск вона витримує. Купити повітряно-пухирчасту плівку в Сімферополі сьогодні можна з різними видами товщини полотна, залежно від призначення та складності розв'язання задач. Наприклад, двошарова пухирчаста плівка може бути товщиною 45, 55, 60, 63, 65,70, 75, 80, 90, 96, 100, 110,115, 117, 140, 148, 150, 2к0, 200. А ось тришарова бульбашкова плівка наскільки дорожча за двошарова, настільки ж і щільніша. Щільність тришарової пухирчастої плівки коливається в діапазоні від 90 до 260 мікронів.

На цьому ми, мабуть, закінчимо. І насамкінець хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити повітряно-пухирчасту плівку в рулонах в Сімферополі дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Сімферополі. Величезний вибір різноманітної упаковки в Сімферополі. Продаж упакування від виробника в Сімферополі будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальних матеріалів. Професійні менеджери-консультанти. Ну і головне - це можливість купити повітряно-пухирчасту плівку дешево зі складу в Сімферополі, низька ціна на двошарову пухирчасту плівку в рулонах Сімферополь. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при замовленні повітряно-бульбашкової плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн