Черкаська область

Особливості вибору упаковки у Черкаській області

Компанія "Експрес Упаковка" продовжує публікацію циклу статей про особливості споживання пакувальних матеріалів у регіонах України. На черзі – Черкаська область. Як і багато інших регіонів України, ця область споживає упаковку як у звичних цілях на кшталт забезпечення збереження вантажів при перевезеннях та зберіганні, так і в досить несподіваних, коли, здавалося б, за словом "Черкаси" - це останнє, що може спасти на думку. Тим не менш, промисловий та бізнес потенціал області досить непоганий, а тому і пакувальна продукція споживається у великих обсягах. Але про все по порядку. А почнемо традиційно із загального огляду структури промисловості та сфери послуг Черкаської області, а потім тому розповімо, яка саме упаковка використовується найчастіше і найбільше. Отже. приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Галузі промисловості та сфери послуг Черкаської області, які використовують упаковку у великих обсягах

Для початку варто сказати, що Черкаська область розташована у самому центрі України та поділена Дніпром на ліву та праву частину. Це великий вузол доріг та свого роду "перевалочний пункт" на шляху зі сходу на захід. Багато товарів, що поставляються з лівобережних областей на захід і далі до Європи, перевозяться автотранспортом або залізницею саме через Черкаську область. В області функціонує безліч товаротранспортних баз, на яких здійснюється доукомплектація замовлень, перепакування посилок, сортування та безліч інших операцій з товарами та вантажами, в яких часто застосовуються різні пакувальні матеріали . Це можуть бути різні пакувальні плівки, як клейкі, так і просто, прозорі або непрозорі плівки для обмотки вантажів, різні мішки та пакети , різноманітні картонні коробки та дерев'яні ящики і так далі, цей список можна продовжувати ще дуже довго. В цілому ж, центральне розташування по відношенню до решти регіонів України, а також близьке сусідство з Київською областю (традиційним лідером з товарообігу та споживання пакувальних матеріалів України), визначають високий рівень руху товарів і вантажів, а також рівень споживання необхідних для їх перевезення та зберігання пакувальних матеріалів.


Упаковка для продовольчої групи товарів у Черкаській області.

Продуктовые картонные коробки и другие гофроящики недорого в Черкасской области Тепер давайте поговоримо більш конкретно про власний галузевий потенціал Черкаської області та подивимося, що з упаковки тут використовується найчастіше. Черкаські чорноземи визначають найвищий рівень розвитку сільського господарства в області. Більше того, за офіційними даними Міністерства аграрної промисловості України, опублікованими наприкінці 2018 року, майже третина працездатного населення Черкаської області зайнята у сфері сільського господарства. І це, повторюся, лише офіційна статистика, а скільки насправді людей зайнято у сільськогосподарській сфері, навіть важко уявити.

У самій структурі сільськогосподарського виробництва традиційно переважають зернові культури та цукрові буряки, м'ясо-молочне тваринництво, свинарство та птахівництво. Ця галузева специфікація визначає особливості використання пакувальної продукції. Так, наприклад, зернові культури зазвичай перевозяться і зберігаються у різноманітних мішках. Це можуть бути поліетиленові мішки або тканинні мішки, які зашиваються лляним шпагатом після упаковки продукції. Таким чином, наприклад, часто перевозять різні корми для тварин, картопля, цукрові буряки та інші овочі. М'ясо-молочна галузь тваринництва Черкаської області традиційно використовує для пакування, зберігання та перевезення продукції різні картонні коробки, поліетиленову тару, а також різні види обгорткового та пакувального паперу . Виробництво товарів з м'яса птиці також використовує для упаковки продукції переважно картонні коробки. Проте, варто сказати, що картонні коробки використовуються далеко не всі. Враховуючи специфіку сільського господарства Черкаської області, можна впевнено говорити, що переважають тут міцні гофроящики стандартної конструкції, які здатні витримувати тривале транспортування та зберігання в особливих умовах. Наприклад, у холодильних та морозильних камерах. Такі гофроящики виготовляються із міцних видів листового тришарового гофрокартону, а також із п'ятишарового гофрокартону або дерева. Щодо обсягів споживання картонної тари, то давайте розглянемо на конкретному прикладі. Провідним молокопереробним підприємством області є ЗАТ "Юрія", яке випускає понад 50 видів молочної продукції, що має попит у багатьох областях України. Також широко відома продукція молокозаводів Черкащини з торговими марками "Молочний світ", "Білосвіт". Ці підприємства щодня одних тільки картонних коробок витрачають на упаковку понад тисячу штук кожне, не кажучи вже про різні липкі та просто пакувальні плівки та пакети, яких витрачається просто маса.

Тара и упаковка любых размеров и видов недорого в Черкасской области Кондитерська галузь харчової промисловості в Черкаській області щорічно, за даними Держстату, щорічно випускає близько 40-50 тисяч тонн різноманітних солодощів. І, звичайно, споживає сотні тисяч пакувальних виробів для кондитерки. Найчастіше це картонні коробки та кондитерські лотки. Однак залежно від типу продукції нерідко використовуються й різні види паперу, починаючи від різного паперу під просочення і закінчуючи всілякими кольорами, що ламінують, і етикеточними паперами. Окремо тут варто відзначити пакувальний папір . Цей обгортковий матеріал є для кондитерської галузі Черкаської області розхідником, а тому споживається десятками тисяч тонн. До речі, саме через це його використовують у торгівлі м'ясо-молочною продукцією, про яку ми говорили вище. Загалом, якщо говорити про специфікацію упаковки під кондитерку в Черкаській області, то варто виділити картонні коробки для пакування цукерок та вафель, а також гофролотки для зберігання та перевезення вафель, шоколадних тортів, різних тістечок тощо. солодощів. До речі, саме для багатьох видів солодощів картонні коробки використовуються не тільки як засіб перевезення із заводського складу на точки реалізації, але і як засіб доставки товару кінцевому споживачеві, тобто як споживча тара.

На Черкащині добре налагоджено виробництво різних ковбасних та м'ясних виробів. Обсяги випуску даної продукції за 2018 рік склали досить значні 60 тисяч тонн, які були реалізовані в трьох напрямках: частина з них була відправлена на експорт, інша частина постачалася в різні регіони України (насамперед - до Київської області), ну а залишилася частина, як завжди, була розпродана на внутрішньому ринку області. Основною упаковкою для таких товарів стали різні плівки, а також гофроящики, в яких їх часто перевозили. Одна тільки ТОВ "Черкаська продовольча кампанія" за 2018 рік випустила близько 300 різних найменувань продукції, з них понад 200 – ковбас та копченостей, які завжди перевозяться у чотириклапанних гофрокоробах із тришарового або п'ятишарового картону .

На Черкащині дуже розвинене виробництво різних консервних виробів. Підприємства області з цієї галузі відомі на всю Україну, а їхня продукція представлена абсолютно в усіх галузях нашої країни. Говорячи про такі великі промислові компанії з випуску консервів, варто відзначити Уманський консервний завод, золотоніське підприємство "Універсал", Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський плодоконсервні заводи. Дані заводи також успішно реалізують свою продукцію та на експорт, постачаючи консерви до країн СНД, Німеччини, Данії, Австрії, а також до прибалтійських держав. Основною упаковкою для консервів традиційно є скляна чи металева тара. Але це споживча упаковка, в яку товар фасується. Формуючи ж партію продукції на замовлення, виробники консервів Черкаської області неминуче стикаються із потребою у транспортній тарі. Транспортною тарою для консервів у жерстяних або скляних банках, як правило, є картонні коробки . При цьому, гофротара використовується в основному чотириклапанна, стандартної конструкції і без особливих химерностей, оскільки на перший план тут виходять характеристики міцності-експлуатації упаковки з гофрокартону. Оскільки умовно ящик консервів має чималу вагу, то й тара для нього має бути відповідною. Для таких цілей підходять п'ятишарові гофроящики з гофрокартонів П-31-П-33, а також посилених видів тришарових гофрокартонів марок Т-24-Т-25.


Особливості вибору упаковки для нехарчових товарів в Черкасах

Полимерная упаковка любых размеров недорого в Черкасской области Серйозне місце у господарській сфері Чернігівської області займає випуск різних товарів непродовольчої групи. особняком, звичайно ж, коштує випуск автомобілів та інше машинобудування, проте дані сфери не споживають паперову чи полімерну упаковку в такій кількості, щоб розцінювати їхній внесок у загальний упаковкообіг Черкаської області. Так, звичайно, дані підприємства використовують різні полімерні плівки та поліетиленові пакети, але їх продукція загалом має іншого виду упаковки.

Серед галузей промислового комплексу Черкаської області, що цікавлять нас, ми хотіли б відзначити насамперед хімічну промисловість. Підприємства області випускають різні мінеральні добрива для сільського господарства, хімічні волокна, що використовуються при виробництві тканин для пошиття одягу, лакофарбові матеріали, хімічні реактиви, розчинники, препарати догляду за автомобілем, лікарські препарати. А також, очевидно, полімерні плівки. Справді, на Черкащині є виробництва, що випускають різні плівки з полімерних матеріалів. Це насамперед різноманітні плівки, що застосовуються в аграрному секторі, а також багато пакувальних плівок, що використовуються в процесі перевезення та зберігання готової продукції. Серед найбільш помітних підприємств даної сфери варто відзначити ВАТ "Черкаське хімволокно". Дане підприємство випускає різноманітні тканини та нитки із суто полімерної сировини , а також напівнатуральні тканини та нитки. Монополістом з виробництва капралактаму в Україні є ВАТ "Азот", яке постачає свою продукцію до США, Італії, Фінляндії, Ліхтенштейну, Словаччини, Латвії, Росії та інших країн. Споживання упаковки підприємствами хімічної промисловості Черкаської області зводиться до всього кількох видів тари: насамперед варто говорити про картонні коробки, які в основному і використовуються як транспортна тара, а також про різні м'які полімерні контейнери для рідин. Також у великих кількостях ці заводи використовують різні полімерні пакети. Наприклад, досить великий відсоток товарів хімпрому області упаковується в пакети із замком Zip Lock , які використовуються для створення герметичної упаковки, що у багатьох випадках життєво необхідне для конкретних хімічних товарів. Також у великій кількості застосовуються поліпропіленові мішки , а також мішки та пакети з інших синтетичних матеріалів. У такій упаковці часто зберігають і перевозять ті ж мінеральні добрива тощо сипучі товари.

Особняком у виробничому споживанні пакувальних матеріалів стоїть медична промисловість Черкаської області. Тут дуже різноманітний спектр продукції, що випускається, а тому частина товарів упаковується в тару з картону або гофрокартону , інша частина - в полімерну упаковку, а є продукція, яка взагалі поставляється в металевих контейнерах або зовсім без упаковки через свої розміри. Крім того, продукцію цієї галузі не можна однозначно визначити до харчової чи нехарчової групи. Якісь ліки застосовуються зовнішньо, не кажучи вже про засоби першої медичної допомоги на зразок вати або бинтів. У Черкаській області випускається медичне обладнання різного типу та, що важливіше, розміру. Тобто частина таких приладів упаковується, наприклад, у картонні коробки, а інша частина взагалі поставляється споживачеві без упаковки. І так далі.

Загалом же, основу випуску медичних товарів та предметів першої необхідності в Черкаській області становлять ліки, медичні препарати у таблетках та рідкому вигляді, медична вата, та виробів з неї, бинти тощо. Упаковка такого роду продукції, як правило, здійснюється у кількох видах. Для якихось товарів потрібна лише споживча упаковка, а для інших – і споживча, і транспортна. А є продукції, яка взагалі вимагає спеціальної упаковки з цілою низкою обов'язкових властивостей, оскільки через свою специфіку має зберігатися та перевозитися у строго встановленому порядку.


Продаж якісної тари та упаковки оптом та в роздріб в Черкасской области

Картонные коробки и гофроящики трехслойные и пятислойные любых размеров недорого в Черкасской области Виходячи зі специфіки споживання пакувальних матеріалів у Черкаській області, компанія "Експрес Упаковка" хотіла б запропонувати широкий асортимент паперової, картонної та полімерної упаковки за дуже вигідними цінами в даному регіоні.

Вже понад десять років виготовлення та продаж пакувальних матеріалів в Україні є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Також серед продукції нашого підприємства є різні клейкі та пакувальні плівки, різні поліпропіленові та поліетиленові мішки та пакети, захисні плівки та цілий ряд інших незамінних пакувальних матеріалів. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок в Україні. Ми можемо виготовити для вас картонні коробки на замовлення будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить.

Основною нашою сферою діяльності у Черкаській області є виготовлення та оптовий продаж картонних коробок. Картонні коробки від компанії "Експрес Упаковка" - це зручний, практичний та недорогий вид пакувального матеріалу. Виготовлені нами з плоских шарів три- та п'ятишарового гофрокартону, картонні коробки підійдуть для будь-якого типу продукції і практично для всіх можливих способів зберігання.

Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти картонну упаковку з різних видів одношарових картонів та багатошарових гофрованих картонів. В основному всі картонні коробки ми виготовляємо за попереднім замовленням, крім кількох сотень позицій, які виробляються серійно з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, а також мікрогофрокартону. Ці товари завжди в наявності, а повний їх перелік з детальними характеристиками ви завжди можете вивчити на сайті офіційного інтернет-магазину нашого підприємства за адресою pack.ua. В цілому ж, у нас ви можете замовити виробництво картонних коробок з будь-якого гофрованого картону, а за індивідуальним замовленням з 50% передоплатою ми можемо виготовити для вас потрібну кількість картонних коробок будь-якої конструкції та моделі за міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO , навіть якщо вони не входять на момент замовлення в прайс-лист нашої компанії .

Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас картонні коробки на замовлення таких типів:

  • чотириклапанні коробки , гофроящики та гофрокороби з ручками або з кришкою;
  • самозбірні картонні коробки з тришарового мікрогофрокартону різних марок та кольору;
  • кондитерські "ексрани", "телевізори" та гофролотки;
  • картонні коробки з окремою кришкою або без кришки;
  • картонні коробки з висіканням під ручки;
  • картонні коробки з будь-яким видом перфорації як конструкційної, так і дизайнерської;
  • картонні коробки з тисненням, рилюванням і фальцюванням.

Картонные коробки и гофроящики трехслойные и пятислойные любых размеров недорого в Черкасской области Такий по істині величезний та різноманітний асортимент картонних коробок, які ми пропонуємо вам купити дешево оптом у Черкасах, можливий завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем оптом картонних самозбірних коробок всіх типів та розмірів за каталогом FEFCO-ASSCO. Більше того, виробництво самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності. Саме завдяки цьому, асортимент самозбірних коробок, з якого ви можете вибрати та купити недорого упаковку в Черкасах та області відповідного розміру та типу, настільки великий та різноманітний.

Ми в однаково великих обсягах виробляємо всі види споживчої, транспортної, одноразової та ін. видів тари та упаковки з картону та гофрованого картону. Наприклад, абсолютно всі картонні коробки або двошаровий гофрокартон в рулонах, представлені в каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка", на сьогоднішній день виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити тару та упаковку оптом за цінами виробника.

Оформити замовлення на покупку будь-якої картонної або полімерної упаковки в Черкаській області ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми в "Особистому кабінеті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених у верхній частині сайту телефонів, а також надіславши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей потрібної вам упаковки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Зв'язатися з нами можна так:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення упаковки займає, як правило, від 3 до 7 днів з моменту надходження заявки, доставка упаковки в Черкаську область залежить від вашого місця розташування, а також, власне, вибору вами способу доставки із запропонованих нашими менеджерами. Крім того, перебуваючи в Харкові, забрати упаковку на замовлення ви можете самостійно, заздалегідь уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту.

Компанія «Експрес Упаковка» роблять все! Будь-які типи та види паперової, картонної та полімерної тари та упаковки в Черкасах швидко, недорого та з доставкою в будь-який куточок України.

Нас знаходили за такими словами:



Дешеві коробки для їжі від виробника в Черкасах.



Які коробки їжі краще використовувати для основного пакування продуктів харчування? А для готових страв? Якщо ж доставка планується складна? А раптом погодні умови будуть не найсприятливішими? Всі ці питання так чи інакше виникають у процесі вибору коробок для тих чи інших продуктів харчування в Черкасах. І в рамках цієї статті ми дамо відповіді на всі питання, що вас цікавлять.

Найпопулярніші клейкі стрічки та плівки для пакування в Черкасах.



Використання клейких стрічок типу «скотч» сьогодні у Черкасах відрізняється своєю різноманітністю. У цьому конкретна сфера використання скотчу неймовірно впливає популярність тих чи інших моделей скотч-стрічки. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні в Черкасах скотч-плівки різного типу та формату.

Картонні лотки для зберігання та перевезення різних товарів у Черкасах.



Вибір тих чи інших моделей картонних лотків сьогодні дуже залежить від конкретної сфери їх використання. Тому формати, розміри та види лотків сьогодні використовуються в Україні дуже різні, особливо з урахуванням регіональної специфіки випуску тієї чи іншої продукції. У цій статті ми розповімо вам, які картонні лотки сьогодні використовуються в Черкасах і чому.

Використання коробок з мікрогофрокартону в Черкасах.



Виробництво та продаж різних картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону сьогодні здійснюється у всіх містах та регіонах України. Це універсальна і дешева упаковка, яка в кожному регіоні має свого споживача в різних сферах торгівлі, сфери слуг і виробництва. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні способи застосування коробок з мікрогофрокартону в Черкасах, а заразом і розберемося, чому саме цей вид гофротари сьогодні популярніший за інші.

Який пакувальний папір продають у Черкасах?



Пакувальний папір у Черкасах сьогодні залишається одним із найбільш затребуваних видів упаковки. Однак далеко не всі її види справді мають попит у черкаського споживача. У цій статті ми намагатимемося з'ясувати, який саме пакувальний папір сьогодні в Черкасах хочуть купити найчастіше і чому.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн