Дешеві коробки для їжі від виробника в Черкасах.

Купити дешеві коробки для їжі в Черкасах сьогодні є досить-таки непростим завданням, оскільки готових продуктів харчування продається безліч, і для кожного з них потрібна найбільш підходяща упаковка. Понад те, на відміну товарів непродовольчої групи, різні товарні групи продуктів харчування спочатку пред'являють суворі вимоги до формату упаковки і доставки. А з урахуванням величезної різноманітності продовольчої групи товарів, так і взагалі виходить, що вибрати упаковку для їжі в Черкасах правильно і недорого досить складно. Хоч і асортимент продуктової упаковки в місті справді значний. Особливо це стосується коробок для готової їжі на винос. Які коробки найкраще використовувати для конкретних типів продуктів харчування? А для готових страв? Якщо ж доставка планується складна? А раптом погодні умови будуть не найсприятливішими? Всі ці питання так чи інакше виникають у процесі вибору коробок для тих чи інших продуктів харчування. У цій статті ми хотіли б порушити проблему вибору коробок для упаковки готової їжі на винос у Черкасах, оскільки даний вид упаковки для їжі на сьогоднішній день у місті є неймовірно затребуваним. Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут ви можете коробки для їжі від виробника за найбільш вигідними цінами в місті. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Проблеми вибору коробок та іншої упаковки для готової їжі у Черкасах

Коробка-пенал для суши Різна упаковка для їжі набула широкого поширення в наш час. На сьогоднішній день в Черкасах можна вигідно купити упаковку для їжі різного формату і для різних продуктів харчування. При цьому одним з найбільш популярних у черкаських споживачів харчових пакувальних матеріалів є різна тара для їжі на виніс, а також фасувальна тара для свіжих страв. Це можуть бути коробки для локшини, бургер-бокси, пенали для суші, а також ряд інших пакувальних коробок різної конструкції. Асортимент дуже різноманітний. Інша річ, що у переважній більшості популярна тара для їжі на виніс у Черкасах – це коробки з картону чи мікрогофрокартону . Найчастіше, звичайно, з картону, оскільки і коштують вони дешевше, і спеціалізованій обробці для харчових товарів піддаються простіше та швидше. Основною особливістю коробок для їжі з картону є їхня здатність зберігати всі смакові та ароматні властивості готової страви, якщо потрібно, підкреслити її вигляд, стиль та спосіб приготування. І, звичайно, найважливішою якістю коробок для їжі з картону є можливість доставити готові страви до споживача в незмінному вигляді. Так, коробки для їжі з картону не залишають на упакованій їжі слідів, присмаку чи запаху, вони екологічні та повністю безпечні для організму людини. Тому при правильній організації процесу упаковки готової їжі на винесення та доставки кінцевому споживачеві коробки для їжі з картону дозволяють зробити максимально позитивний ефект на покупця харчових товарів. Власне, саме це і є кінцевою метою продажу будь-яких товарів, у тому числі готової їжі на виніс.

Питання вибору відповідних контейнерів та ємностей для зберігання, перевезення та доставки їжі ще й ускладнюється тим фактом, що упаковка для харчових товарів завжди залежить від безлічі об'єктивних та побічних факторів. Наприклад, якщо ви хочете купити коробки для китайської локшини у Черкасах, то це зовсім не означає, що, наприклад, упаковка для вермішелі швидкого приготування вам підійде. Так, це можливо, але можливо і те, що вермішель буде упакована в паперові стаканчики, розраховані тільки одноразове додавання окропу. А ось при нагріванні в мікрохвильовій печі такі стаканчики з паперу просто розпадуться. Хоча у вигляді напівфабрикату харчові товари можна однаково запакувати і в один вид упаковки, і в інший. Також існують інші вимоги до упаковки для готової їжі на винос. Наприклад, упаковка для бургерів та хот-догів має витримувати високі температури без деформацій. А ось упаковка для молока має зберігати герметичність. Ну, і в цілому харчова упаковка не повинна мати ніяких сторонніх запахів, бути екологічно безпечною, простою у використанні, не збільшувати додаткову вартість продукту або збільшувати її мінімальною мірою, виключити можливість потрапляння продукції на навколишні речі та предмети.

Таким чином, картонні коробки для їжі сьогодні в Черкасах вважаються найбільш вдалою харчовою упаковкою за сукупністю параметрів для багатьох харчових товарів. Трохи раніше ми сказали вже про бургери та локшину, а тепер давайте для прикладу подивимося на різні солодощі та кондитерські вироби. Адже не секрет, що такі товари дуже різноманітні і за своєю формою, і за форматом упаковки, і навіть за типом фасування. Солодощі продаються і поштучно, і на вагу, і в наборах - і скрізь, знову-таки, потрібна упаковка. Найбільш універсальною упаковкою (якщо це взагалі можливо для кондитерських виробів) є крафтові коробки з крейдованим внутрішнім покриттям. Звичайно, картонні коробки іншого типу також використовуються, але ми вам зараз нагадаємо, що в рамках цієї статті ми говоримо про упаковку для виносу. Тому різні лотки з мікрогофрокартону, самозбірні тришарові коробки та іншу гофротару, в якій найчастіше кондитерські вироби привозять у точки продажу з виробничих підприємств, ми не беремо до уваги. Чи ви коли-небудь бачили, щоб, наприклад, тістечка поштучно продавалися в лотках із мікрогофрокартону, розрахованих на 2-3 кг упакованої продукції? Ні, транспортна упаковка для солодощів та упаковки для фасованого продажу солодощів на виніс – це зовсім не одне піто ж. Тут і завдання різні, і умови, і ціни на упаковку для солодощів у Черкасах. Тож для продажу фасованих солодощів на винос чи поштучної реалізації кондитерських виробів застосовують спеціалізовані коробки з картону. Такі коробки часто схожі на звичні нам товарні коробки, проте завжди мають спеціалізовані особливості та відмінності. Наприклад, картонні коробки , в яких продають маффини або заварні тістечка, зазвичай покриваються шаром ламінації всередині, який разом зі стандартною для харчових коробок крейдою внутрішнього шару, значно збільшує споживчі властивості коробок для їжі. Коробки з картону з крейдуванням та ламінацією у багатьох ситуаціях, треба сказати, вважаються чудовою упаковкою. Вони мають всі необхідні ГОСТи гігієнічні властивості, а також не погіршують основні властивості продуктів, завдяки паронепроникності (можлива упаковка гарячої випічки) і запахонепроникності (дозволяє випічці зберігати свій аромат). Плюс дозволяють розмістити різного роду рекламну інформацію.

Крім власних очевидних плюсів при використанні, картонні коробки для виносу сильно виграють ще й у порівнянні з харчовою упаковкою з інших матеріалів. Наприклад, порівняємо крейдовані коробки з крафт-картону, що використовуються в Черкасах для пакування тістечок, з поліпропіленовими пакетами. Різні синтетичні матеріали, що використовуються для створення пакетів, хоч і нешкідливі при контакті з продуктами харчування, проте вони зможуть надати той рівень свіжості продукту, який є ідеальним для продажу солодощів. ВОРР (двохсноорієнтований поліпропілен) та СРР (одноосноорієнтований поліпропілен) дають можливість отримати високоякісне та надійне пакування, проте зовсім не підходять для створення дешевої упаковки для їжі на виніс. Вони мають термостійкість, відрізняються високою прозорістю, чудовим зовнішнім виглядом, мають високу еластичність і міцність на розрив, високі бар'єрні властивості. За своїм складом плівки поділяються на прозорі, глянсові, перламутрові, матові та біло – перламутрові. Прекрасно ламінуються та підходять для нанесення зображення методом флексодруку. Однак ні щодо вартості витрат на виробництво, ні щодо взаємодії з упакованою їжею. Це швидше ті матеріали, які дозволять вам зберегти продукти харчування при різних температурних режимах дуже тривалий термін. Що, безумовно, не менш важливо, аніж продаж вже приготовленої їжі на виніс. Пластикові контейнери – це ще один досить поширений вид упаковки для випікання. Пластик добре подається обробці, сприйнятливий до друку, виконує захисні та декоративні функції, а його прозорість дозволяє розглянути продукцію, що важливо при виробництві тортів та тістечок, оберігає від пошкоджень та унеможливлює потрапляння сторонніх предметів, дозволяє наносити додаткову інформацію. Виготовляється найчастіше з поліхлорвінілу, поліпропілену та інших видів пластику. Все це чудово, проте будь-який пластиковий контейнер дуже обмежує допустимий час контакту з продуктами харчування. А інакше неминуче залишається характерний пластмасовий смак. А якщо ще й будуть задіяні якісь каталізатори на зразок високих чи низьких температур, тоді й зовсім пластикова тара неминуче вплине на смакові якості кондитерських виробів. Так, і в принципі не лише кондитерських. Попри безпеку використання харчового пластику, така продуктова тара досить специфічна в експлуатації, і зайва передбачливість тут однозначно не завадить.


Коробки для їжі з крафт-картону – це вигідно та екологічно.

Коробка для еды с ламинацией Отже, як ми встигли з'ясувати в попередньому розділі, що для упаковки готової їжі на виніс у Черкасах зазвичай використовують коробки з крафт-картону . Таку харчову упаковку можна застосовувати неймовірно універсально, зберігати практично без обмежень і купувати в широкому асортименті під різні готові страви. У порівнянні з упаковками, виготовленими із синтетичних матеріалів, картонні коробки для їжі набагато безпечніші. Наприклад, вам напевно відомо, що ще в 2006 році Інститутом дослідження енергії та навколишнього середовища (IFEU) було проведено ретельну екологічну експертизу, що підтверджує високу безпеку картонної упаковки для природи. Так було доведено, що будь-яка упаковка з целюлозного крафт-картону на порядок менше забруднює навколишнє середовище, практично не впливає на утворення парникового ефекту, а також повністю переробляється. Що, безумовно, абсолютно не можна сказати про харчову упаковку з будь-яких пластикових матеріалів. Весь життєвий цикл харчової упаковки з картону є високо екологічним: від отримання сировини, безпосереднього виробництва виробу до утилізації та її вторинної переробки. Наприклад, коробки для їжі з картону на 75% складаються з целюлози, яка виходить з деревини - екологічної, поновлюваної сировини; на 21% - з поліетилену та на 4% - з алюмінію. Всі ці матеріали підлягають вторинній переробці, тобто можуть бути використані вдруге як цінна сировина. Таким чином, така упаковка виділяє незначну кількість діоксиду вуглецю – з точки зору захисту клімату це дуже важлива перевага. Також упаковка з картону має дуже високий енергетичний потенціал. Картонні коробки чудово підходять для отримання вторинної енергії за допомогою термічної переробки. Дивно, але факт: дві тонни порожніх коробок відповідають тоні сирої нафти теплом згоряння. Підсумувавши все сказане вище, можна зробити висновок: немає упаковки простіше, дешевше і, головне, екологічніше, ніж коробки з картону.

Картон, з якого виробляють коробки для їжі , безумовно, буває різним. Так, залежно від умов використання, специфікації упаковки, а також від термінів експлуатації для виготовлення коробок для їжі застосовуються різні за маркою, типом і щільністю картони. Крім того, різняться і види обробки таких картонів, що по суті рівнозначно обробці самих коробок для їжі. Справа все в тому, що саме по собі виготовлення коробок для їжі є механічним процесом висікання і ніяк не впливає на ступінь обробки, хімічні або експлуатаційні можливості і самого картону, і коробок для їжі з нього. Також важливою особливістю є тип картону. Наприклад, коробковий картон, який, судячи з назви, має бути ідеальною сировиною для будь-яких коробок, взагалі не використовується для створення тари для виносу їжі. Інша річ – целюлозний крафт-картон. Цей матеріал застосовують найчастіше. Целюлозний крафт-картон , з якого виробляють коробки для їжі на виніс, - це матеріал, який складається з різних шарів за типом і товщиною слів, причому кожен з таких шарів виконує свою функцію. Однак товщина шарів настільки мала, що неозброєним оком складно побачити, де проходити кордон між ними, що, у свою чергу, сильно відрізняє харчовий крафт-картон від п'ятишарового гофрованого картону або, наприклад, тришарового гофрокартону, з яких часто виробляють харчову гофротару. Так виходить через те, що крафт-картон для коробок такого типу виробляється шляхом пресування. Зате, залежно від марки картону та його виду, можна добре розрізнити зовнішню та внутрішню сторону, а також ступінь їхньої обробки. Зовнішній вигляд та властивості картону залежать від того, якого він вигляду. Різні види картону застосовуються для різних цілей. Виробляють картон із такої сировини як целюлоза, макулатура та деревна маса.

Коробки для їжі на винос випускаються з обов'язковим крейдуванням та ламінацією внутрішнього шару крафт-картону. Це з специфікою їх використання. А ось обробка зовнішнього, лицьового шару може бути присутньою, а може – і ні. Але через обов'язкову наявність хоча б одного лицьового шару крафтові коробки для виносу часто називають крейдованими. Так виходить через те, що візуально харчові коробки з картону такого типу дуже схожі з картонними коробками іншої специфікації, і в розумінні споживачів вони є просто крейдованими коробками. Але тут потрібно відразу відзначити, що крейдований крафт коробки для харчової упаковки і, наприклад, крейдовані подарункові коробки за своїми функціональними можливостями дуже різні, тому використовувати їх як альтернативу один одному не можна. Хоча для виробництва і подарункових коробок, і коробок для їжі на винос використовують три види крейдованого картону. За європейською класифікацією вони називаються SBB (або SBS), FBB і WLC. Картон SBB (SBS) - Solid Bleached Board (Sulphate) являє собою цілісний картон щільністю від 185 - 390 г/м2, виготовлений з біленої целюлози та має одностороннє або двостороннє крейдоване покриття. Односторонній крейдований картон FBB - Folding Boxboard - хромерзац. Це картон масою 170-850 г/м2, що складається з трьох шарів: вкладиш містить деревну масу, верхній та нижній шари виконані з вибіленої хімічної целюлози. Крейда зазвичай здійснюється на обох сторонах картону. WLC - White lined Chipboard (GD-1або GD-2) - макулатурний крейдований картон, виготовлений повністю з макулатурної маси або з додаванням деревної маси. Для вкладиша використовується дешевий картон, верхні та нижні шари – з високоякісної макулатури. Крейдя виконується як з одного, так і з обох боків.

Щільність целюлозного крафт-картону з крейдуванням або без крейдування в коробках для їжі також різна. Наприклад, залежно від умов експлуатації та ступеня складності упаковки сьогодні у Черкасах можна підібрати та купити харчові коробки з картону щільністю від 200 до 400 гр/м2. Це якщо ви захочете купити коробки для їжі в наявності. Ну, а за попереднім замовленням, звичайно ж, щільність картону можна вибрати абсолютно будь-яку. Для серійного виробництва коробок для їжі на винос крафт-картон (крейдований або некрейдований) підбирається, виходячи з декількох важливих факторів. Зрозуміло, що ціна закупівлі крафт-картон з ламінацією того чи іншого виду чи собівартість його виготовлення завжди будуть найважливішими факторами. Однак, це далеко не все. Так, складність його закупівлі готового крафт-картону в листах або закупівлі сировини для його виробництва, а також складність його «перетворення» на продуктові коробки , тобто технологія виробництва коробок для їжі, що використовується, також важлива, оскільки безпосередньо впливають на підсумкову вартість коробок для їжі. у Черкасах, яку вам назве виробник.

Функціональна різниця між коробками для їжі із целюлозного крафт-картону з одностороннім крейдуванням або двостороннім також є. Але вона абсолютно некритична, оскільки основні відмінності тут полягають у візуалізації. Звичайно, візуальне оформлення будь-яких коробок дуже важливо - все-таки маркетинг як-не-як, але навряд чи, наприклад, колір лицьового шару коробок для їжі змусить покупця відмовитися від покупки, якщо самі по собі коробки для хорошої якості. Хоча, безумовно, коробки з картону з крейдованим зовнішнім шаром виглядають дуже ефектно. Так, лите крейдування надає їм майже дзеркального глянцю, знижує пористість лицьового шару, що гарантує кращий результат при нанесенні друку: на поверхні картону залишається якісне яскраве зображення. Завдяки таким властивостям, крейдований картон широко використовується для виготовлення різних виробів: наборів для дитячого розвитку та творчості, настільних ігор, поліграфічної продукції. І, звичайно, одним із напрямків використання крейдованого картону є виробництво екологічно чистої тари та упаковки для продуктів харчування у Черкасах. Треба відзначити, що останні тенденції такі, що еко-упаковка з крейдованого картону стає дедалі популярнішою з кожним роком. Так що вимоги і до виробництва коробок для їжі, і до типу крейдованого картону стають все більш і більш високими.

В цілому ж, целюлозний крафт-картон з крейдуванням і без нього є досить популярним видом сировини для виробництва упаковки. Він широко використовується для виготовлення упаковки для цілого ряду нехарчових товарів: медичних препаратів, комплектуючих комп'ютерів та аксесуарів, а також для побутової техніки невеликих розмірів. Для великих товарів застосовують коробки з крафтового картону товщиною і масою вище середнього. Як правило, це картон масою від 350-2500 г/м2. Високоякісний крафт-картон із ламінацією – незамінний матеріал для виробництва товарної упаковки для чаю та кави. При цьому особливі вимоги в даному випадку також пред'являються до таких якостей, як білизна і гладкість поверхні, можливість друку і глянцевого покриття. При виготовленні харчової тари для заморожених товарів важлива стійкість картону до зовнішнього фізико-хімічного впливу, наприклад, вологостійкість, жиронепроникність. Ці якості досягаються завдяки нанесенню на одну із сторін спеціального покриття. Фактично, говорячи про целюлозний крафт-картон, ми розглядаємо універсальний сировинний матеріал, з якого можна отримати картонні коробки для чого завгодно. Ну майже. Звичайно, ні ламінація внутрішнього шару, ні двостороннє або одностороннє крейдування картону не зробить коробки з нього більш придатними до штабелювання і не підвищить їх вертикальних навантажень. Коробки для їжі та не тільки для їжі з картону – це специфічна в експлуатації тара, яку потрібно використовувати правильно.


Картонні коробки для їжі на винос в Черкасах дешево в наявності та на замовлення

Коробка для бургеров с мелованием и без Компанія «Експрес Упаковка» випускає всі види коробок для виносу. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити дешево актуальні коробки для їжі в наявності , а також замовити готові коробки для їжі в Черкасах з доставкою. Крім того, при замовленні коробок для харчових товарів у нашому інтернет-магазині вам відкривається можливість отримання коробок для виносу з унікальним зовнішнім оформленням, креативним дизайном конструкції і чудовою зносостійкістю. Також на замовлення в нашій компанії ви в будь-який час можете замовити виробництво коробок для їжі індивідуального типу. Причому дуже дешево як оптом, так і в роздріб. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства та особливостей виготовлення самих виробів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас і самозбірні картонні коробки будь-яких розмірів для тортів і цукерок, і коробки з крейдованого картону для капкейків і пончиків в Черкасах. Форма висікання харчових коробок будь-якого виду може бути обрана на вашу думку, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібно вам типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення будь-яких коробок для пакування продуктів на замовлення в Черкасах займає, як правило, від 1 до 3 днів та здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

Замовити індивідуальне впакування для їжі на винос в Черкасах за своїми розмірами дуже просто. Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий пакувальний матеріал, визначитися з його розмірами, типом конструкції і форматом експлуатації. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на виробництво коробок для їжі в Черкасах за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібні коробки для їжі з целюлозного крафт-картону або крейдованого картону оптом, ви можете надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких пакувальних матеріалів для харчових товарів у Черкасах складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Безпосередньо виготовлення картонних коробок для їжі займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка залежить від зазначеної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати куплені товари на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево коробки для їжі оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок та лотків під продукти харчування. Більше 500 різних видів картонних коробок завжди є на нашому складі. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі коробок для їжі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево як оптом, так і в роздріб коробки для їжі з крейдованого, целюлозного, крафт-картону, а також мікрогофрокартону безпосередньо зі складу. Неймовірно низька ціна на коробки для їжі у Львові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні коробок для їжі в Черкасах в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн