Використання коробок з мікрогофрокартону в Черкасах.

Сьогодні коробки з мікрогофрокартону різних видів використовуються в Черкасах у різних цілях. Їх застосування можна побачити і у виробничо-сфері, і у сфері послуг, і в оптово-роздрібній торгівлі. Більше того, кожен із нас періодично бачить подібну упаковку, заходячи до якихось магазинів чи супермаркетів. Мікрогофрокартон сьогодні став одним із провідних типів сировини для виробництва різної упаковки в Черкасах. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути найбільш популярні на даний момент способи використання картонних коробок з мікрогофрокартону, а заразом і зрозуміти, чому саме мікрогофрокартон воліє виробника і споживачами гофротари частіше за інші види сировини. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортименти різних коробок з мікрогофрокартону, представлених в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут можна вибрати та купити дешево у Черкасах коробки з мікрогофрокартону для будь-якої упаковки, перевезення та зберігання. Отже, для аналізу мікрогофрокартону та коробок з нього це чудовий варіант прикладів сировини та готової продукції в одному місці. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Відмінні риси картонних коробок з мікрогофрокартону

Коробка из микрогофрокартона со сложным замковым соединением Для початку, за традицією, що склалася, давайте трохи поговоримо про сам мікрогофрокартон. Що являє собою цей матеріал для виробництва гофротари? У чому переваги використання? Які він має відмінні риси? І чому, все-таки, картонна упаковка та тара з мікрогофрокартону в Черкасах сьогодні виробляється у такому величезному розмаїтті та в таких великих обсягах? Словом, хотілося б зрозуміти, що ж у ньому, власне, такого, в цьому мікрогофрокартоні?

Отже, активне виробництво різних пакувальних коробок сьогодні в Черкасах здійснюється найчастіше саме з мікрогофрокартону через об'єктивні обставини. Цей матеріал дає можливість отримати надійну і дуже легку упаковку високої якості та ще й при цьому абсолютно недорогу. Мікрогофрокартон – це дуже практичний вид тришарового гофрованого картону, який використовується в основному для виробництва первинної упаковки для товарів. Проте варто зазначити, що за останні кілька років у Черкасах стало можливо купити не лише товарні коробки з мікрогофрокартону, а й інші види упаковки. Наприклад, це самозбірні коробки Нової пошти, подарункові коробки, різні кондитерські лотки, а також безліч картонних коробок різних конструкцій і форм і різного призначення. Картонні коробки з мікрогофрокартону сьогодні в Черкасах є основним пріоритетом у виборі упаковки або гофротари у виробників різного рівня. Не можна сказати, що якщо коробки з мікрогофрокартону коштують дешево, то й використовують їх лише для економії. Це не так. Мікрогофрокартон є ідеальним матеріалом для виробництва картонних коробок різними способами, в різних обсягах, головне – саме з мікрогофрокартону виготовляються всі найскладніші по конструкції картонні коробки складної форми висікання. За фактом, якщо потрібно виготовити якусь коробку для пакування незвичайної форми, то саме мікрогофрокартон у Черкасах використовуватиметься в такому разі як основна сировина.

За своєю структурою мікрогофрокартон є одним із підвидів тришарового гофрованого картону. І три шари в ньому розташовані в такому ж порядку, як і в звичайному гофрованому картоні: два зовнішніх (плоських) шари і один внутрішній (гофрований). Основною ж відмінністю мікрогофрокартону є дрібніша ширина та висота гофри. У середньому ( мікрогофрокартон також буває різний), висота профілю тришарового мікрогофрокартону становить 1,5-1,8 мм. На картонних коробках з мікрогофрокартону ця особливість відображається безпосередньо. Причому, як візуально, так і на міцнісно-експлуатаційних можливостях. Так, висота профілю мікрогофрокартону - це не що інше, як товщина картонної коробки, будь-якої її стінки, кришки і таке інше. При цьому абсолютно будь-яка коробка з мікрогофрокартону спочатку розрахована на упаковку трохи меншої ваги, ніж така ж за обсягом коробка з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Хоча, знову ж таки, основна функція упаковки з мікрогофрокартону – захистити товар від пошкоджень під час його транспортування чи зберігання – залишається незмінною. Однак коробки з мікрогофрокартону найчастіше виконують ще й важливу маркетингову функцію. За допомогою їх тематичного оформлення різними видами друку виробники різних товарів привертають увагу споживачів до продукції, інформують про її властивості, сприяють більш презентабельній викладці товару та, як наслідок, сприяю підвищенню бажання придбати його.

І сам тришаровий мікрогофрокартон, і будь-які картонні коробки з нього за своїми експлуатаційними характеристиками значно перевершують одношаровий, пресований багатошаровий та гофрований картон, а також тару та упаковку з нього. Від коробок із звичайних плоских картонів картонні коробки з мікрогофрокартону відрізняються більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до різних впливів зовнішнього середовища (причому навіть без спеціальної обробки). Від гофротари стандартного типу – меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів. Мікрогофрокартон виграє порівняння з іншими видами пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність. Зрозуміло, все це впливає на можливості використання коробок з мікрогофрокартону. Так, сьогодні у Черкасах цей вид упаковки по праву вважається найбільш універсальним та практичним вибором не лише упаковки для товарів, а й упаковки для посилок. Різні коробки та лотки з тришарового мікрогофрокартону в Черкасах купити хочуть для упаковки великої кількості товарів різного типу, серед яких автозапчастини, будівельні матеріали, іграшки, харчова продукція, косметика та парфумерія, коштовності та біжутерія, швейні товари, а також багато чого іншого.


Які коробки з мікрогофрокартону купують сьогодні у Черкасах?

Коробка из микрогофрокартона для смартфонов Як ви самі можете помітити, товарна упаковка з мікрогофрокартону рясніє своєю різноманітністю, що, звичайно ж, відбивається на її використанні. Однак навіть при такому величезному та різноманітному використанні коробок з мікрогофрокартону є ряд галузей, в яких коробки з мікрогофрокартону використовуються практично безальтернативно і у великих обсягах. Сьогодні в Черкасах таку картину можна спостерігати, як правило, у сфері оптово-роздрібної торгівлі товарами невеликого розміру, інтернет-торгівлі, а також у сфері послуг. Саме тут самозбірні коробки дуже затребувані та застосовуються не тільки у великій кількості, але й у максимальній різноманітності форм, конструкцій та розмірів. Усього ж, виходячи з поточного рівня попиту на коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону, можна виділити кілька груп товарних коробок, причому особливо цікаво, в основному це ще й самозбірні коробки. Отже, найбільш популярними сьогодні у Черкасах є:

Як ви самі можете помітити, кожен з перерахованих вище видів картонних коробок запросто може бути з якоїсь іншої сировини, не з мікрогофрокартону. То чому саме коробки з мікрогофрокартону в цих ситуаціях особливо потрібні? Причиною є, безумовно, горезвісне поєднання «ціна/якість». Картонні коробки з мікрогофрокартону в цьому сенсі є найбільш вигідними, практичними та зручними. Коробки з мікрогофрокартону практично будь-якої моделі, розміру, типу, конструкції, дизайну в Черкасах є неймовірно практичною та дешевою тару, яка збирається з однієї деталі без використання скоб, скотчу або інших липких стрічок. Отже, вже автоматично ви заощаджуєте на використанні додаткових пакувальних матеріалів. Вони в цьому випадку просто не потрібні!

Найбільш популярні картонні коробки із тришарового мікрогофрокартону у Черкасах мають самозбірну конструкцію. У них є спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації кришки у зібраному стані. Через такі особливості конструкції самозбірні коробки з мікрогофрокартону використовуються як товарна тара і для товарів звичайного типу, і для товарів з певними особливостями зберігання, перевезення та експлуатації. Наприклад, сьогодні самозбірні коробки з мікрогофрокартону в Черкасах дуже часто використовуються для індивідуального та групового пакування невеликих товарів та вантажів, а також продукції, розфасованої поштучно. Наприклад, їх активно використовують для упаковки різноманітного косметичного приладдя: засобів для догляду за обличчям, крему для рук, всіляких помад, туш для вій і т.п. Поширеним видом застосування коробок з мікрогофрокартону самозбірної конструкції є упаковка дрібних і сипких товарів, оскільки конструкція коробки виключає можливі прокидання такої продукції крізь щілини між клапанами коробки. Тому самозбірні коробки з мікрогофрокартону активно використовують для пакування товарів для шиття, бісеру, різних металовиробів і т.п.

"Але самозбірні коробки можуть бути виготовлені не тільки з мікрогофрокартону", - скажіть ви і будете праві. Так і є. Однак саме тришаровий мікрогофрокартону зі своєї структури дає можливість виготовити самозбірні коробки, які при складанні дадуть максимальну щільність з'єднання і виключать будь-які прокидання різного дріб'язку. Більше того, товарні та поштові самозбірні коробки практично у 99% випадках у Черкасах виготовляються саме із тришарового мікрогофрокартону! Тобто, з типом хвилі "Е", "F" або "К". У будь-якому випадку коробки з мікрогофрокартону дуже хороші для будь-якої товарної упаковки вагою до 20-30 кілограмів. За своїми характеристиками вони вирізняються дивовижною міцністю і зносостійкістю. Запаковані в них предмети будуть надійно захищені від будь-яких зовнішніх впливів, і їх можна буде зберігати до моменту розпакування в цілості та безпеці стільки, скільки потрібно. Плюс не варто забуває ще й про те, що сама по собі самозбірна конструкція передбачає додаткові, скажімо так, «страхування» у вигляді подвійних бортів, посилених стінок та клапанних з'єднань. Все це забезпечує високу коробку з 3-х шарового мікрогофрокартону до статичних і динамічних навантажень. Більше того, наприклад, самозбірні коробки для товарів в Черкасах можна використовувати практично в будь-яких умовах: на будь-якому складі або в магазині, за будь-якої температури і рівня вологості, і навіть як поштову коробку для посилок.


Товарні коробки з мікрогофрокартону купити в Черкасах

Коробка из микрогофрокартона для пиццы Основним видом продукції, що виготовляється із тришарового мікрогофрокартону сьогодні в Черкасах, є товарні картонні коробки самозбірної конструкції. Зрозуміло, інші види упаковки також виготовляються, але якщо порівняти обсяги випуску готової продукції, то саме товарні коробки з мікрогофрокартону в Черкасах, так би мовити, попереду всієї планети. Така ситуація багато в чому склалася завдяки тому, що Черкаси розташовані в самому центрі України. Цей обласний центр є великим транспортним вузлом між Лівобережною та Правобережною Україною. Через місто щодня проходять тисячі різних товарів як українського, так і зарубіжного виробництва. Та й у самому місті функціонує чимало підприємств, які випускають ту чи іншу продукцію. У результаті виходить максимально сприятлива ситуація для підвищеного попиту на збірні коробки з мікрогофрокартону. У Черкасах справді знайдеться свій покупець практично на будь-який вид товарних коробок із мікрогофрокартону.

Купити картонні коробки для пакування товарів в Черкасах сьогодні можна у різний спосіб і в різних місцях. Однак найбільш якісні товарні коробки з тришарового мікрогофрокартону за найвигіднішою ціною ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Більше того, саме у нас сьогодні найнижча ціна на самозбірні коробки із мікрогофрокартону з кришкою у Черкасах. Продаж самозбірних коробок здійснюється оптом та в роздріб з доставкою по місту та Україні. Завод «Експрес Упаковка» продає у Черкасах коробки з мікрогофрокартону будь-якого виду та під усі види продукції.

Наші самозбірні картонні коробки є одним з найпопулярніших видів упаковки для товарів та вантажів малої та середньої ваги. У зібраному вигляді вони дуже схожі на стандартні вантажні гофроящики. Проте специфікація картонних самозбірних коробок дуже відрізняється від гофроящиків. Тут річ і в конструкції коробок, і в мікрогофрокартоні, і навіть у візуальному оформленні. Давайте трохи пройдемося по кожному виду коробок з мікрогофрокартону, які виробляє наше підприємство в Черкасах.

Товарні самозбірні картонні коробки з окремою кришкою та дном являють собою коробки з тришарового мікрогофрокартону марок Т-22 та Т-24 (Е-профіль) з окремою кришкою самсобору і самозбірним дном. І дно, і кришка виготовляються з одного і того ж типу матеріалу, більше того - на одній штанц-формі. Такі коробки з мікрогофрокартону в Черкасах відмінно підійдуть для упаковки будь-яких несипких товарів вагою не більше ніж 15 кілограмів. Не підходять для пакування круп, цукру та іншої бакалії; бісеру, голок та інших швейних дрібниць.

Самозбірні товарні кондитерські коробки – це картонні коробки під солодощі та інші смаколики. Використовуються для пакування кондитерських товарів: печива, цукерок, тістечок, тортів.

Товарні самозбірні картонні коробки «піддон» - коробки з відкритим верхом. Найчастіше використовується для пакування пляшкової продукції з пластику, металу та скла: безалкогольних напоїв, мінеральної газованої та негазованої води, їдальні, пива, згущеного молока, рибних та м'ясних консервів, лакофарбових матеріалів тощо.

Самозбірні товарні картонні коробки «шоу-бокс» - це картонні коробки, призначені для зберігання та демонстрації готової продукції всередині упаковки. Конструкція коробки влаштована таким чином, що в разі необхідності частина ящика знімається, складається або зсувається, перетворюючи коробку на свого роду вітрину або етажерку.

Товарні самозбірні картонні коробки «стакан» - це високі та вузькі коробки без кришки, в бічній стінці яких може висікатися вікно невеликого розміру для демонстрації вмісту. Використовуються для упаковки різних предметів, насамперед – ексклюзивної лікеро-горілчаної продукції, ляльок та інших дитячих іграшок. Висічене «вікно» в даному випадку дозволяється бачити етикетку з інформацією про товар, наклеєну на пляшку або частину іграшки.

Самозбірні товарні картонні коробки «обічайка» - це коробки половинної висоти з гофрованого картону без кришки, що закривають упакований товар лише на половину від його висоти. Використовуються для демонстрації товару на виставках та на вітрині у точках роздрібної та оптової торгівлі.

Самозбірні товарні картонні коробки «пачка» - це картонні коробки з кришкою, яка є невіддільною частиною коробки і має спеціальний замок, що дозволяє її міцно закривати. Один або кілька замків можуть розташовуватись по центру або по краях кришки коробки. Підходять такі коробочки для упаковки всіх типів товару чи вантажу, часто використовуються упаковки товарів насипом.

Товарні самозбірні картонні коробки типу «скринька» являють собою цілісні коробки, що збираються з однієї деталі без використання скотчу або іншої липкої стрічки, з відкидною кришкою, що є продовженням однієї зі стінок коробки. Через особливості конструкції таку коробку часто застосовують як індивідуальну упаковку для дрібних та сипких товарів, а також як коробку для посилок.

Самозбірні товарні картонні коробки «пет-пак» - це картонні коробки оптом із жорсткими та міцними стінками та дном. Використовуються для пакування пакетованої молочної продукції, соків, лікеро-горілчаних виробів.

Товарні самозбірні картонні коробки «Bag-in-box» є картонними коробками з металізованим пакетом усередині. Поставляються у зібраному вигляді та використовується для пакування рідких товарів харчової та непродовольчої груп. Як правило, продукція відразу розливається у коробку.

Самозбірні товарні картонні коробки для піци оптом є коробками особливої форми з тришарового мікрогофрокартону, що використовуються для пакування гарячої або холодної піци, а також заготовок під піцу. Можуть мати спеціальні отвори, щоб упакована продукція могла дихати.

Товарні самозбірні картонні календарні коробки - картонні коробки, що використовуються для пакування календарів, плакатів, газет, журналів та інших видів поліграфічних товарів. Застосовуються в друкарнях та книгарнях для перевезення та зберігання тиражу друкованої продукції.

Самозбірні товарні картонні коробки "зубна паста" - картонні коробки з двома бічними клапанами, які зверху накриваються третім клапаном зі спеціальним "язичком". Назву отримали через тип вантажу, що упаковується. Використовуються для перевезення та зберігання побутової хімії, кондитерських виробів, госптоварів.

Товарні самозбірні картонні коробки з вушками - це картонні коробки з бічними клапанами і язичком на кришці. Підходять для пакування будь-яких типів товару чи вантажу.

Самозбірні товарні картонні коробки «ластівчин хвіст» є картонними коробками з посиленим дном. У зібраному стані елементи конструкції таких самозбірних коробок кріпляться один до одного методом «хвиля ластівки». Використовуються для пакування важких предметів та товарів середньої ваги під час перевезення та зберігання. Трикутні самозбірні тубуси виготовляється також тільки з мікрогофрокартону і є довгастою картонною коробкою для пакування плакатів, креслень, макетів, скручених у пакунок. Відмінною особливістю таких коробок є різна ширина по краях коробки.

Загалом компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виготовленням та продажем картонних коробок усіх типів та розмірів. Виробництво повного циклу тари та упаковки з гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності. Тільки у нас ви зможете купити будь-які види коробок із мікрогофрокартону в Черкасах за найвигіднішими цінами. Картонні коробки з мікрогофрокартону підприємства нашої компанії виробляють із використанням штанц-форм для вирубки на трьох видах обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення. Так, у каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево пакувальні, товарні, поштові та подарункові картонні коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону, виготовлені на ротаційному устаткуванні, на устаткуванні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах тигельного типу. Розміри та конструкцію картонних коробок ви при цьому можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок обраного вами типу за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубування тільки цього типорозміру та форми картонної коробки.

Купити готові картонні коробки із тришарового мікрогофрокартону у Черкасах ви можете в режимі онлайн в офіційному інтернет-магазині нашого підприємства. Продаж коробок з мікрогофрокартону в Черкасах здійснюється 24/7 як оптом, так і в роздріб. А замовлення на виробництво та постачання картонних коробок з мікрогофрокартону в Черкасах ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн