Картонні лотки для зберігання та перевезення різних товарів у Черкасах.

Лотки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону в Черкасах сьогодні вважаються одним із найкращих варіантів упаковки для харчових товарів. Багато видів такої продукції постійно упаковують саме в картонні лотки, хоча, за великим рахунком, інших варіантів гарної упаковки для такої продукції теж вистачає. Проте саме картонні лотки найчастіше хочуть купити у Черкасах виробники харчових товарів. Чому і що в них такого особливого? Про це ми з вами якраз і поговоримо у рамках цієї статті. Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів, який випускає підприємство «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут на замовлення можна купити дешево оптом кондитерські, овочеві та фруктові лотки абсолютно будь-якого розміру та типу. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Найпопулярніші різновиди лотків із гофрованого картону у Черкасах.

Бурый и белый лоток из гофрокартона А почнемо ми, як водиться, з визначення, що таке картонний лоток . А потім поговоримо про переваги лотків із гофрованого картону перед іншими видами гофротари та картонної упаковки. Отже, для початку варто розуміти, що сьогодні «лотками» споживачі можуть називати абсолютно будь-які картонні коробки з «відкритим верхом». В принципі, в цьому досить багато правди, але якщо банально відрізати ножем чи ножицями верхню частину біля якоїсь самозбірної коробки, то лотком вона від цього, звичайно, не стане. Тому, крім відкритої верхньої частини, лотки мають і інші конструкційні особливості. Ці відмінності у формах та конструкціях безпосередньо визначаються функціональним призначенням картонних лотків – у них все має для зручності використання та надійності упаковки. Тому, наприклад, для кондитерських лотків характерна наявність невеликого борту по всьому периметру верхньої частини коробки. А для картонних лотків під упаковку скляних пляшок з напоями є характерною наявність бортів невеликої висоти, оскільки картонні лотки з пляшками ще й упаковуються у поліетиленову плівку. В даному випадку плівка додатково стягує і фіксує всю упаковку в цілому, а невисокі борти лотка дозволяють побачити етикетку на продукції, не повністю розкриваючи упаковку. Тобто, як ми вже сказали, форма та конструкція лотків безпосередньо визначається функціональним призначенням гофротари даного типу.

На сьогоднішній день у Черкасах ситуація така, що картонні лотки тут потрібні насамперед тому, що великим попитом користується продукція, яку прийнято в лотки упаковувати. Це різні кондитерські вироби, фрукти, овочі та безліч видів фасованої продукції, що продається на вагу. До речі, це дуже цікавий формат реалізації продукції, коли одна одиниця товару має чітко зазначену вагу, яка безпосередньо впливає на її вартість, та споживчу упаковку у вигляді обгортки з будь-якого паперу чи поліетилену. Ну, а оптом такі продукти харчування купуються одразу ж у лотках. Тобто картонні лотки в даному випадку виступають і як споживча упаковка, і як транспортне упакування одночасно. Тим більше, що незалежно від специфіки використання картонних лотків, оформити візуально можна дуже по-різному: хоч для привернення уваги покупців, хоч для спрощення процесу перевезення, фасування чи зберігання.

Картонні лотки в Черкасах сьогодні є одним із найбільш затребуваних різновидів харчової упаковки в цілому. Зрозуміло, далеко не всі види та формати лотків мають однаково високий попит: є більш актуальні моделі лотків, а є – менше. Це пов'язано і з розмірами лотків, і з їхньою «робочою» вагою, і з характеристиками міцності-експлуатації, і з оформленням і так далі. Наприклад, найбільший попит у Черкасах мають кондитерські лотки з тришарового мікрогофрокартону, виготовлені з верхніми бортами невеликого розміру, з невисокими стінками і без кришки. Це найпопулярніший формат упаковки для різних кондитерських виробів, особливо випічки. І на сьогоднішній день ситуація в Черкасах така, що і кондитерські вироби, і кондитерські лотки з мікрогофрокартону для їх упаковки купуються виробниками різних солодощів у Черкасах досить великих обсягів. Такі вироби є дуже зручним і практичним видом упаковки з точки зору експлуатації, тому що для того, щоб дістати необхідний товар, не потрібно відкривати кришку.

Виготовляються лотки для пакування в Черкасах із різних матеріалів: картон, гофрокартон, дерево, пластик та навіть скло. Однак найбільш популярним видом лотків є лотки із тришарового мікрогофрокартону. Пояснення тут одне: саме їх найчастіше вважають за краще використовувати для пакування готової продукції виробники кондитерських виробів. Крім того, варто відзначити, що овочева, фруктова та інша сільськогосподарська продукція часто пакується в лотки з п'ятишарового гофрованого картону. Але кондитерські лотки з мікрогофрокартону в Черкасах сьогодні купують все-таки частіше і у великих обсягах. Однак, враховуючи той факт, що п'ятишарові гофролотки коштують на порядок дорожче, ніж лотки з мікрогофрокартону , не зовсім зрозуміло, що які саме гофролотки вигідніше продавати зрештою. Як би там не було, і ті та інші картонні лотки виготовляються з різною фактурою поверхні. Зовні використовується гладкий шар картону для плоских шарів високої густини (від 120 гр/м2 до 150 гр/м2). Внутрішній шар завжди ребристий, оскільки саме ребристість внутрішнього шару дозволяє забезпечити збереження продукту в гофролотці за рахунок пом'якшення ударів, амортизації можливих динамічних впливів. До речі, саме тому лотки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону можна використовувати для продукції з дуже великою загальною вагою. Дуже добрим прикладом тут є упаковка овочів. Наприклад, свіжі огірки або капусту упаковують зазвичай у картонні ящики та лотки у великих обсягах, тому один такий картонний лоток із упакованою продукцією всередині може важити до 30-40 кілограмів.

До речі, перевезення та зберігання товарів великої ваги в картонних лотках може бути дуже різним. Якщо, наприклад, з тими самими кондитерськими товарами все просто – зберігання на складі, перевезення та продаж оптом таких товарів здійснюється в однаковій упаковці. То у випадку, наприклад, з різними овочами не завжди є можливість використовувати відкриті лотки з гофрованого картону. У багатьох випадках просто не обійтися без закритих картонних лотків, які дозволяють перевозити продукцію, упаковану в поліетиленових пакетах, пластиковій тарі тощо. Картонні лотки закритого типу візуально відрізняються від відкритих гофролотків. Зовні вся ця конструкція чимось нагадує картонні коробки з окремою кришкою. Тільки кришки використовуються дещо інші - їх висота практично дорівнює висоті самого лотка, різниця буквально в 3-5 міліметрів. Закриті картонні лотки мають особливий попит при перевезенні хімічних препаратів, продуктів харчової промисловості, медикаментів, предметів гігієни, тобто виробів, що потребують особливо акуратного поводження. Активно використовується подібна гофротара і в побуті – їх нерідко використовують лотки для зберігання різних домашніх речей, починаючи від книжок до старих іграшок.

Загалом, сьогодні на ринку упаковки та гофротари Черкас представлено чимало моделей та різновидів картонних лотків. Для стандартної ваги упаковки частіше використовують тришарові лотки , а для збільшення міцності упаковки під важкі товари або товари з гострими краями зазвичай використовують лотки з гофрованого картону з п'ятьма і більше шарів. Крім того, вибір конкретної моделі лотків із гофрованого картону сильно залежить і від форми самих товарів, не тільки від їхньої ваги чи типу. Для перевезення та зберігання легких харчових продуктів, кондитерських виробів ідеальним варіантом є відкриті невисокі гофролотки. Однак для транспортування та зберігання високих скляних пляшок, банок із консервованими товарами або сушених фруктів, наприклад, кондитерські лотки не підходять з різних причин. Тому для упаковки товарів такого типу застосовуються гофролотки з вищими бортами, з подвійними стінками, хоча при цьому з такою ж відкритою верхньою частиною, як і кондитерські лотки.


Чому лотки із гофрованого картону вигідно використовувати?

Популярные разновидности картонных лотков В основі попиту на будь-яку гофротару та упаковку з картону завжди лежить поняття «вигідно використовувати». А ця «вигідність» складається з комбінації трьох факторів: можливості та зручність використання того чи іншого виду гофротари, різноманітність пропозицій на ринку і, звичайно ж, поточна ціна на дану упаковку. Так само сьогодні справа і з попитом на картонні лотки в Черкасах. Тому далі давайте поговоримо про кожен із цих трьох компонентів попиту докладніше. А почнемо, мабуть, з можливостей та зручності застосування картонних лотків. Все-таки картонні лотки – це витратна упаковка, яка зазвичай використовується для упаковки великих партій готової продукції, тому зручність і переваги використання лотків з гофрованого картону, як нам здається, виходять на перший план при їх купівлі.

Більшість видів картонних лотків відноситься до категорії гофротари складної висікання. Це означає не тільки те, що їх виробництво здійснюється тільки на спеціальних прес-формах, але ще й те, що поставляються гофролотки у складеному вигляді, а їх складання проводиться вже на місці безпосередньо перед упаковкою продукції. Тобто картонні лотки відрізняються унікальною компактністю. Відповідно, на складах вони займають мінімум місця – навіть кілька тисяч лотків із тришарового мікрогофрокартону у розібраному вигляді займуть місця не більше, ніж звичайний кухонний холодильник. Для складання картонних лотків не потрібно особливих навичок та умінь – навіть непідготовлена людина зможе з легкістю зібрати картонний лоток за лічені секунди. Втім, у більшості випадків доречно говорити про збирання ящиків, поставлене на потік. У промислових масштабах використовують автоматичні збирачі упаковки, які в Черкасах сьогодні використовуються не лише компаніями-виробниками харчових товарів, але також і на підприємствах, де подібна упаковка використовується для різних потреб.

Ще одна безперечна перевага, якою можуть похвалитися картонні лотки, - це їхня невисока вартість, особливо в порівнянні з іншими видами упаковки. Однак, доступна ціна не єдине, на що слід звернути увагу. Також варто відзначити і чудові експлуатаційні характеристики гофролотків. Незважаючи на зовнішню крихкість, будь-які картонні лотки відрізняються надійністю, довговічністю, здатністю витримувати серйозні статичні та динамічні навантаження. Така гофротара виготовляється виключно з екологічно чистих матеріалів, тому не просто не завдає навколишньому середовищу жодної шкоди, а ще й може контактувати з будь-якими продуктами харчування (будь-якої температури нагрівання чи охолодження), не залишаючи при цьому ні слідів, ні смаку, ні запаху на продукції. . Більш того, за бажанням картонні лотки після багаторазового використання можна відправити на переробку у вигляді макулатури. А це, як ви знаєте, хоч і часткова, але компенсація коштів, витрачених на покупку лотків.

Будь-які лотки із гофрованого картону вигідно використовувати для відправки товарів покупцям або продажу на вітрині магазину. Вони можуть виступати як прекрасні носії будь-якої рекламної інформації, оскільки вартість нанесення друку на лотки невисока, а можливості в оформленні практично необмежені. Так, картонні лотки можна пофарбувати в будь-який колір (або в кілька), а на бічні панелі нанести необхідну інформацію, будь то вид послуг, контактні дані, логотип компанії або щось інше. Також важливо, що під друк логотипу в Черкасах сьогодні можна замовити картонні лотки будь-якого типу та виду за своїми індивідуальними розмірами, що дозволить вам отримати товарну упаковку, що максимально повно відповідає всім заявленим вимогам. В цілому ж, картонні лотки з печаткою також характеризуються простим складанням, можливістю упаковки будь-яких товарів без використання скотчу, скоб або клею. При цьому, купуючи картонні лотки на замовлення з печаткою, у вас є фактично необмежені можливості для створення індивідуальної упаковки оригінальної форми, відмінного візуального оформлення та гарної міцності. Будь-які такі лотки з мікрогофрокартону з печаткою відрізняються малою власною вагою та великою компактністю, естетичним зовнішнім виглядом та простотою упаковки в них продукції. Як і картонні лотки без друку, про які ми говорили вище.


Для упаковки яких товарів картонні лотки використовують у Черкасах сьогодні найчастіше та чому?

Овощные лотки с продукцией Картонні лотки для пакування товарів сьогодні використовуються абсолютно у всіх містах України. Їх використовують і великі виробничі підприємства та невеликі компанії для перевезення зберігання різної продукції. При цьому, деякі різновиди та моделі лотків з гофрованого картону використовуються набагато частіше за інших через певні обставини. І головною з таких обставин є можливості застосування лотків – чим їх більше, тим той чи інший вид картонних лотків популярніший сьогодні. Крім того, для різних типів продукції картонні лотки є фактично незамінною упаковкою, оскільки дають певні унікальні можливості зберігання та транспортування. Наприклад, використання картонних лотків для пакування кондитерських виробів, про яке ми говорили трохи раніше, вигідно ще й тому, що лотки з мікрогофрокартону мають унікальну властивість – вони здатні підтримувати сприятливі умови для кондитерських виробів. На стінках картонних лотків не накопичується конденсат, всередині упаковки підтримується оптимальний рівень вологості, при дотриманні вимог транспортування та зберігання кондитерські вироби збережуть свій смак і аромат протягом всього терміну придатності. І так далі. За великим рахунком, для кожного виду продукції, яка сьогодні пакується у картонні лотки в Черкасах на регулярній основі, можна навести такі приклади.

Вибір картонних лотків для перевезення та зберігання овочів та фруктів ґрунтується на максимальній зручності таких операцій. Чим надійніше та простіше упаковка для овочів та фруктів, тим краще. Спеціалізовані лотки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону ідеально підходять для транспортування та зберігання таких продуктів, харчування, оскільки мають ряд переваг. Так, овочеві та фруктові лотки виготовляються виключно з натуральних матеріалів. Гофрований картон для виробництва в Черкасах використовується або целюлозний, або макулатурний, що в обох випадках є екологічним варіантом сировини. Такі лотки надійні та безпечні як тара для зберігання та перевезення, оскільки мають високу міцність і стійкість до різних статичних та динамічних навантажень та інших зовнішніх впливів. Картонні лотки для овочів та фруктів прості та надійні у використанні. Вивантаження, розміщення на вітрині та заповнення лотків продовольчими товарами здійснюється вручну. Важливим фактором є зручність перенесення тари з овочами. Для цього в овочевих та фруктових лотках передбачаються спеціальні вирубні ручки певної форми. У картонних лотках для сільськогосподарських товарів також забезпечується хороший огляд товару рахунок повністю чи частково відкритого верху. Овочеві лотки та вітринні лотки для продажу фруктів просто необхідні для її ефективного продажу на прилавках магазинів та супермаркетів, адже у такій упаковці помітно зменшується кількість зіпсованих під час продажу товарів. Застосування недорогих та міцних овочевих гофролотків робить зручним зберігання продуктів. Використання гофротари для овочів дозволяє зменшити собівартість продукції в порівнянні з варіантами використання упаковки з інших матеріалів.

Картонні лотки для пакування, зберігання та перевезення різної продукції тваринництва вирізняються сьогодні у Черкасах високим попитом. Це картонні лотки для м'яса та риби, які дуже стійкі до перепадів температур, можуть ефективно використовуватися як при високих, так і при низьких температурах, та ще й коштують досить дешево. Лотки з гофрованого картону для м'яса та риби виготовляється здебільшого з п'ятишарового гофрованого картону і в різних варіантах форми та конструкції. Так, наприклад, принцип збирання таких лотків і форма клапанів можуть відрізнятися. Також можуть бути відмінності за формою та розташуванням вирубних ручок та вентиляційних отворів. А ось, наприклад, для герметичного пакування таких продуктів харчування лотки з п'ятишарового гофрованого картону не використовуються. Тобто, в даному випадку, як ми вже казали, вибір тієї чи іншої моделі упаковки дуже залежить від формату її використання.

А ось з вибором потрібної упаковки для упаковки бакалійних товарів все набагато простіше. Так, картонні лотки під вермішель та макарони в Черкасах використовуються різні – як закритого типу, так і відкриті лотки. Єдина важлива вимога тут – це обов'язкова екологічність гофротари та її відповідність ГОСТам. Розміри лотків для макаронів і вермішелі можуть бути теж дуже різними. Важливим критерієм вибору якоїсь конкретної моделі картонних лотків є сам формат упаковки готової продукції тим чи іншим підприємством-виробником. Хтось фасує такі товари до пачок по 1 кг, а хтось – по 5 кг. Як ви самі розумієте, різниця між гофролотками для перевезення макаронів у першому та у другому випадку буде значною. Причому, і в розмірах, і в типах макаронів лотків, що використовуються під упаковку.

Картонні лотки для сметани, йогуртів, сирної продукції та інших молочних товарів – це лотки із тришарового гофрованого картону, укомплектовані картонними прокладками із вирубаними отворами. Такі картонні лотки часто бувають дворівневі із спеціальними отворами під продукцію, вирубаними на обох рівнях. Це робиться спеціально для надійнішої фіксації товарів. Через особливості конструкції картонні лотки під молочну продукцію такого типу виготовляються виключно у самозбірному варіанті. Оскільки в них занадто багато конструкційних елементів, щоб зробити їх якось інакше. У будь-якому випадку, у таких картонних лотках стаканчики з продукцією встановлюються дуже надійно, з обов'язковою фіксацією в одному положенні, щоб унеможливити переливи в процесі перевезення автотранспортом.

Одним із найбільш популярних сьогодні у Черкасах видів картонних коробок для харчових товарів під заморожування є маслокороби та масложирові коробки . Вони використовуються для транспортування та зберігання такої харчової продукції як вершкове або рослинне масло, маргарин, майонези та різні соуси, а також нехарчової олійно-жирової продукції. Гофротара відмінно зберігає подібну продукцію та дозволяє утримувати виробничі та складські приміщення в чистоті. Картонні лотки під масла та жири відрізняються великою різноманітністю використовуваних форм та розмірів. Але при цьому обов'язковою для них умовою є можливість витримувати постійні перепади температур.

І завершення нашої статті хочемо вам ще раз нагадати, що картонні лотки будь-якого виду та розміру за найнижчими цінами у Черкасах ви можете замовити у компанії «Експрес Упаковка». Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво на замовлення всіх видів кондитерських, овочевих та фруктових лотків. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства міста і особливостей самих виробів. У нас ви можете замовити упаковку продуктів харчування в Черкасах будь-якого типу. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних харчових товарів. Так, компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас і самозбірні картонні лотки будь-яких розмірів для тортів і цукерок, і коробки з крейдованого картону для капкейків і пончиків. Форма висікання харчових лотків з гофрократону будь-якого виду може бути обрана на вашу думку, або ж ви можете надати свою штанц-форму потрібно вам типу. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонних лотків, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на упаковку. Виготовлення будь-яких картонних лотків для пакування продуктів харчування у Черкасах займає, як правило, від 1 до 3 днів та здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн