Чернігівська область

Особливості попиту на упаковку в Чернігівській області

Компанія "Експрес Упаковка" продовжує розповідати нашим читачам про особливості споживчого попиту на упаковку в Україні. На сьогодні у нас розбір та аналіз затребуваності упаковки у Чернігівській області. Тема досить цікава, оскільки попит на упаковку у цьому регіоні досить специфічний. А попит, як відомо, породжує пропозицію. Ну, та скоро самі все дізнаєтесь. Отже, почнемо.


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Навіщо купують упаковку в Чернігівській області?

Картонные коробки любых размеров недорого продажа в Черниговской области Чернігівська область розташована на півночі України та має спільний кордон з Республікою Білорусь та Російською Федерацією. І якщо товарообіг між нами та Росією зведений практично нанівець, то з Білорусією торговельні відносини перебувають на хорошому рівні. Білоруси купують безліч різноманітних товарів, вироблених в Україні, зокрема в Чернігівській області. Крім того, на відміну від країн ЄС, у Білорусії немає якихось особливих правил та норм щодо упаковки, а це дуже спрощує процес купівлі/продажу будь-яких товарів.

Проте споживання упаковки у Чернігівській області не обмежується лише експортом чи транзитними операціями. Дуже багато товарів, які виробляють підприємства Чернігівської області, продається на внутрішній ринок України. Крім того, на особливості попиту на упаковку у Чернігові та області також впливає приватний сектор, який, однак, має свої особливості. Зокрема важливо відзначити, що у Чернігівській області немає великих міст-мільйонників, і основна маса населення області мешкає у невеликих містечках чи селищах. Тому найчастіше недорога упаковка для особистих цілей у цій галузі купується або з метою організувати переїзд, або щоб упакувати чи зберігати врожай. Ось така специфіка. Навіть якщо порівнювати із сусідньою Сумською областю, про яку ми нещодавно розповідали та в якій сільське господарство теж розвинене дуже непогано, рівень попиту на різну упаковку для сільгосп культур у Чернігівській області значно вищий.

Загалом, на сьогоднішній день можна впевнено говорити, що Чернігівська область має переважно аграрну спрямованість господарювання. Але й при цьому з чималою часткою індустріального сектора. У галузевій структурі промисловості області впевнено функціонують та розвиваються сільськогосподарська галузь, а також харчова, паливна, машинобудівна та металообробна, деревообробна, целюлозно-паперова, легка промисловості. Помітне місце займає електроенергетика, хімічна та нафтохімічна промисловість. За статистичними даними, що наводяться офіційними сайтами різних українських міністерств, за обсягом продукції серед підприємств Чернігівської області виділяються такі:

  • підприємства з випуску хімічного волокна, ниток та різних тканин (наприклад, акціонерне товариство "Чернігівське підприємство "Хімволокно");
  • підприємства, що випускають вовняні та інші натуральні тканини (у тому числі концерн "Чексіл" – основний виробник вовняних тканин в Україні);
  • заводи з випуску шпалер і фотошпалер (наприклад, ВАТ "Корюківська фабрика технічних паперів").

Також у Чернігівській області є підприємства-монополісти ринку України. Дані заводи хоч і не є єдиними у своєму роді в українській промисловості, але за обсягом продукції, що випускається, набагато випереджають будь-яких можливих конкурентів. Серед таких заводів зазначимо такі:

  • Прилуцький орендний завод "Пожмашина" – єдиний завод в Україні з випуску пожежної техніки;
  • Ніжинський завод "Сільмаш" – монополіст на внутрішньому ринку з випуску обладнання для птахівництва;
  • акціонерне товариство "Прилуцький завод "Білкозин" – єдиний в Україні виробник білкової оболонки для ковбасних виробів.

Як бачите індустріальні напрями господарської діяльності у Чернігівській області розвинені досить непогано та продовжують розвиватися. Тому попит на відповідну продукцію, що підходить під випуск відповідної продукції, також є, проте він поки що не може порівнюватися зі споживанням пакувальної продукції житловим сектором і сільським господарством. Чернігівщина має значний сільськогосподарський потенціал та є однією з найбільших аграрно-розвинених областей України. За офіційними даними, у поліській частині Чернігівської області поряд із зерновими розвивається виробництво картоплі та вирощування льону, у лісостеповій – зернове господарство та вирощування цукрових буряків. Значне місце належить тваринництву, переважно це скотарство молочно-м'ясного напрями, свинарство і птахівництво. Галузь майже повністю, за винятком олії та рибопродуктів, забезпечує продовольчі потреби області у сільськогосподарських продуктах та з більшості з них має значні експортні можливості.

Тепер, коли орієнтири попиту на упаковку у Чернігівській області визначені, давайте приступимо до розгляду конкретних видів пакувальної продукції, які в цьому регіоні є найбільш популярними. І за традицією окремо поговоримо про затребуваність паперової упаковки та окремо - про полімерну упаковку та особливості її споживання.


Картонні коробки та інша гофротара в Чернігівській області.

Картонные коробки любых размеров недорого продажа в Черниговской области Як ми вже з'ясували вище, основний попит на упаковку у Чернігівській області спостерігається у сільському господарстві, виробництві різного посуду, а також у житловому секторі як упаковка для переїзду тощо. Тепер давайте по черзі поговоримо про особливості такої упаковки і, за традицією, що вже склалася, розглянемо її особливості на прикладі продукції, що випускається компанією "Експрес Упаковка".

Картонні коробки для сільськогосподарської продукції - це насамперед, звичайно ж, овочеві картонні коробки та фруктові гофроящики та гофролотки. Особливістю використання такої гофротари є різниця у функціональному призначенні. Для того, щоб перевозити або зберігати овочі та фрукти, картонні коробки використовуються дуже різні за своєю конструкцією. Вони можуть бути закритого або відкритого типу, з одинарними або подвійними стінками, самозбірні або чотириклапанні і таке інше. Таким чином, транспортна тара припускає безліч варіантів. А ось як споживча тара для овочів та фруктів у Чернігівській області в основному використовуються картонні коробки та лотки відкритого типу. Як це? Ну, дивіться, картонна коробка чи лоток може бути із "вбудованим" вікном або збиратися без верхніх клапанів чи кришки. Тобто одна сторона коробки завжди відсутня повністю або майже повністю. Це своєрідна вітрина для товару. Чому це важливо для сільгосп продукції? Справа в тому, що багато овочів та фруктів мають свої особливості зберігання та перевезення, а тому перекладати їх з однієї тари в іншу не завжди потрібно і можна – овочі та фрукти можуть від цього зіпсуватися. Наприклад, полуниця чи малина. Їх часто зберігають. перевозять і продають у картонних коробках і, як правило, із "вбудованим" вікном зверху.

На Чернігівщині виготовляється досить багато різного посуду. Причому, головним чином, із кераміки. Упаковка для глиняної обіцянки також найчастіше – це картонні коробки. І, як правило, маленькі самозбірні коробки з вбудованою кришкою, які іноді посилюються подвійними бортами, мають внутрішні стінки (якщо виробів в одній коробці кілька) або йдуть у комплекті з обічайкою. Загалом, вся різноманітна лінійка моделей самозбірних коробок покликана вирішити головне завдання при перевезенні посуду - позбавити виробника від шлюбу в процесі перевезення та максимально убезпечити настільки крихкий товар. Для таких цілей самозбірні коробки підходять ідеально. Це найбільш надійний та економічний вид упаковки. З її допомогою можна безпечно зберігати та перевозити скляні та фарфорові вироби. Вона гарантує компактність, комфортне навантаження, надійний захист від вологи та механічних пошкоджень. Крім того, упаковка для посуду має відповідати особливим вимогам. Щоб уникнути розривів дна та випадання вмісту на підлогу, її основа повинна бути безшовною, таким чином, чотириклапанні гофроящики для перевезення та зберігання посуду не підходять, а значить вибір очевидний – лише самозбірні коробки для посуду. Також важливо відзначити, що тендітні товари, укладені в такі коробки, не повинні мати можливості переміщатися всередині коробки, а також не повинні стикатися один з одним. З цієї причини вільні кути ящиків заповнюють картонними куточками, між рядами продукції ставлять картонні стінки вздовж і впоперек, формуючи грати, а також часто заповнюють вільний простір спеціальним наповнювачем для коробок .

тара и упаковка любых видов и размеров недорого продажа в Черниговской области Компанія "Експрес Упаковка" пропонує оптом і в роздріб великий асортимент недорогих самозбірних коробок для перевезення та зберігання посуду, виробів зі скла та кераміки в Чернігівській області. Понад сто різних моделей ви завжди можете замовити онлайн на нашому офіційному сайті. При цьому матеріалом для виготовлення самозбірних коробок такого призначення служать тришаровий мікрогофрокартон (Е-профіль) . Для посуду легкої та середньої ваги він підходить максимально, оскільки відмінно витримує всі такі продукції, а також дозволяє оформити продаж коробок для посуду в Чернігівській області дуже дешево. В цілому, тришаровий мікрогофрокартон застосовується для висікання гофротари дуже часто. Причому, необов'язково саме під тендітні або легко б'ються товари. Він дуже універсальний. Транспортна гофротара з мікрогофрокартону відрізняється високим ступенем надійності. Рельєфні шари матеріалу мають хороші амортизаційні властивості і забезпечують високу безпеку упакованих предметів.

Пакувальна тара для посуду від компанії "Експрес Упаковка" дуже різна за своєю формою. У нас ви можете вибрати та купити дешево у Чернігові та області самозбірні картонні коробки у вигляді циліндра, куба чи сходів. Тара може відрізнятися різним оформленням та зовнішнім виглядом. Наприклад, при замовленні подарункових коробок для дорогого посуду ми пропонуємо послуги з нанесення одноколірного або багатобарвного шовкотрафаретного друку. Крім того, в залежності від типу продукції у нас ви можете замовити картонні коробки для посуду зі спеціальними віконцями або прорізами, які допоможуть продемонструвати ваш товар, не виймаючи його з упаковки. Наприклад, чашки, блюдця та різні тарілки у такій упаковці будуть виглядати просто ідеально.

Останнім видом найпопулярнішої гофротари у Чернігівській області є картонні коробки для переїзду. Втім, абсолютно в усіх регіонах України картонна тара для переїзду має великий попит. І це не дивно, адже зміна офісу чи новосілля відбуваються щодня та незмінно супроводжуються збиранням та упаковкою всіх необхідних речей. І, звичайно, тут не обійтися без такої упаковки як картонні коробки для переїзду.

Картонні коробки для переїзду найдешевше в Чернігівській області ви можете купити в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Вони виготовляються із якісного тришарового гофрокартону марки Т-24. Завдяки цьому коробки щільні, міцні і спокійно витримають упаковку безлічі різноманітних предметів, у тому числі і з гострими краями. З ними ви легко зможете надійно і швидко упаковати різні предмети аж до побутової техніки, перевезти і розпакувати їх на новому місці. У пакувальних коробках для переїзду від компанії "Експрес Упаковка" можна перевозити як легкі предмети домашнього або офісного побуту (тканини, одяг, постільну білизну, посуд тощо), так і важкі та негабаритні вантажі. Якщо предмети дуже важкі, коробки для речей посилюються додатковою обічайкою, а тому не розваляться при транспортуванні, завантаженні або розвантаженні. Обечайки можуть виготовлятися з 5- і навіть 7-шарового картону - товстого і міцного, що дозволяє перевозити речі порівняно великого габаритного розміру (більше метра).

Купити великі коробки для переїзду оптом та в роздріб у Чернігові ви можете в режимі онлайн в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". У каталозі ви знайдете цю тару різних розмірів. В асортименті є все: від невеликих самозбірних коробок для перевезення посуду, потужних гофрокоробів під величезні і важкі предмети. Виготовлення таких виробів можливе як із бурого, так і з білого картону. Також на поверхню упаковки можливе нанесення різних маркувальних позначень. Картонні коробки для переїзду поставляються у складеному вигляді, що дуже зручно для їх транспортування та складування. Замовити розрахунок вартості вибраної продукції ви можете безпосередньо на сайті. У нас завжди знайдеться підходяща упаковка для переїзду та будь-яких інших цілей. При необхідності консультації, телефонуйте нашим менеджерам, вони із задоволенням допоможуть вам у підборі найбільш підходящих картонних коробок.


Полімерна упаковка в Чернігівській області: поліпропіленові плівки та поліетиленові пакети

Пакеты с замком и без любых размеров недорого продажа в Черниговской области Не секрет, що є розхоже переконання, що купівля поліетиленових пакетів оптом або в роздріб - і економія. І в цьому справді є частка правди, така пакувальна тара зазвичай коштує дешево, а вибір різноманітних пропозицій завжди високий. Чернігівська область у цьому сенсі не є винятком. Тут дійсно можна купити дуже дешево поліпропіленові пакувальні плівки та різного роду поліетиленові пакети .

Власне кажучи, у тому вигляді, в якому продаються полімерні пакети у Чернігівській області, їх можна купити і в інших регіонах України. Це стандартний набір різноманітної кольорової чи прозорої полімерної тари. Часто пакети продаються з якимось малюнком чи логотипом компанії - у разі упаковка служить і додатковою можливістю реклами підприємств і реалізованих ними товарів. У зв'язку з цим стає недивним, що така велика кількість організацій, які ведуть свою торгівельну діяльність у Чернігівській області, прагне купувати поліетиленові пакети, прикрашені своєю корпоративною символікою. Втім, при замовленні пакетів необов'язково потрібно вибирати якийсь логотип - безліч різної поліетиленової тари з ПВД або ПНД використовується взагалі без будь-якого логотипу.

Одним із таких видів полімерної тари є поліпропіленові мішки для сміття. Вони можуть бути різного розміру – для вивезення будівельного сміття або для побутових відходів. Можуть мати різний колір та прозорість, бути з ручками або без тощо. Загалом поліпропіленові мішки – це місткі пакувальні вироби, які спочатку хоч і призначені під будь-яке завдання, але у повсякденному житті застосовуються як універсальне та недороге пакування. У Чернігівській області вони мають нітрохи не менший попит, ніж картонні коробки або прості поліетиленові пакети. Купити за низькою ціною поліпропіленові мішки для сміття вигідно в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". На полімерну тару у нас завжди діють дуже демократичні ціни, що залежать від обсягу вашої покупки. В цілому - як і завжди, купувати оптом - дешевше!

Також в асортименті інтернет-магазину "Експрес Упаковка" є зручні поліетиленові пакети з ручками або без ручок. Ми пропонуємо купити недорого у Чернігівській області поліетиленові пакети найвищої якості, виготовлені з використанням передових технологій. Поліетиленова продукція може бути реалізована у таких видах:

  • пакети пакувальні для виробів харчової, легкої та хімічної промисловості;
  • пакети з клейовим шаром та донною складкою (об'єм) внизу пакета;
  • пакети-чохли під одяг, зі скосами та отвором будь-якого діаметру (під вішалку);
  • пакети ПНД (майка);
  • пакети фасувальні ПНД завтовшки від 8 мкм;
  • пакети ПВД із посиленою ручкою (рейтер);
  • пакети під сміття .

Ці пакети також є універсальною упаковкою, яка ще й не псується від впливу більшості зовнішніх факторів. Їй не страшний дощ, сніг чи бруд. Вона практично нічого не важить, а ціна на пакети із поліетилену чи поліпропілену в Чернігівській області дешева. Тобто занадто багато плюсів і майже немає мінусів, звідси й високий попит як у самому Чернігові, так і в області.

До дуже популярних видів полімерного пакування в Чернігівській області також відносяться різноманітні стрейч-плівки. Харчові, технічні, для ручної чи машинної обмотки, прозорий стрейч чи кольоровий – всі ці види плівок купуються у Чернігівській області, та купуються активно. Прозора стрейч плівка широко застосовується для пакування різних товарів та палет, є незамінним компонентом на складі. Вона може використовуватися як для ручного намотування, так і із застосуванням спеціальних диспенсерів для стрейчу, що прискорює роботу. Головною особливістю технічного стрейчу для пакування товарів є його розтяжність, яка сягає 250-300%. За рахунок цього стрейч-плівка ідеально підходить для складської або промислової упаковки: вона міцно та надійно стягує вантажі чи товари, запобігає їх пошкодженню чи намоканню під час транспортування. Вона стійка до розривів та пошкоджень, а завдяки прозорості можна переглядати упакований вміст.

Серед інших видів полімерної упаковки, про які ми не поговорили вище, варто відзначити пакети із замком Zip-Lock , а також різні скотч-стрічки. Дані види упаковки також використовуються у великому обсязі у господарському житті Чернігівської області. І якщо зип-локи, як правило, застосовуються як поштова упаковка, то ось використання скотч-плівки дуже різноманітно. Та й видів скотчу існує безліч, що ще більше збільшує діапазон потенційних цілей нашого огляду. Але це вже в рамках наступної статті, як і різноманітні аграрні плівки. А на цьому поки що все.

Нас знаходили за такими словами:



Дешева пакувальна стрічка скотч у Чернігові.



Скотч-плівка сьогодні є одним із основних атрибутів будь-якого пакувального процесу. Однак це далеко не всі експлуатаційні можливості скотчу - його можна застосовувати в різних ситуаціях. Однак далеко не всі види скотч-плівки можуть похвалитися такою універсальністю. У цій статті ми розглянемо найуніверсальніші види скотчу, а заразом і оцінимо поточний попит на них у Чернігові.

Продаж вантажних коробок для важких і неважких товарів в Чернігові.



Коробки для перевезення та зберігання різних вантажів сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки в Україні. Їх використовується безліч різновидів, які різняться і формами, і розмірами, і функціональними характеристиками. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні види вантажних коробок у Чернігові. А заразом і з'ясуємо, які з них сьогодні купують у місті найчастіше і чому.

Види наповнювачів для подарункових коробок у Чернігові.



Сьогодні у Чернігові різні наповнювачі для оформлення подарунків та сувенірів застосовуються анітрохи не рідше, ніж подарункові коробки чи різноманітні кольорові плівки. Натуральні та штучні наповнювачі для коробок сьогодні є найважливішим дизайнерським та маркетинговим інструментом. У цій статті ми розглянемо, які саме наповнювачі для подарункових коробок сьогодні у Чернігові використовуються найчастіше та чому.

Використання двошарового гофрованого картону у рулонах у Чернігові.



Двошаровий гофрований картон сьогодні по праву вважається одним із найбільш універсальних видів упаковки загалом. Завдяки набору унікальних властивостей та можливостей, застосування 2-х шарового гофрокартону можна спостерігати в різних областях господарського та комерційного життя Чернігова. А ось у яких саме і чому, ми розповімо вам у цій статті.

Картонні коробки складної висічки та інша картонна упаковка у Чернігові.



Серед усіх видів упаковки гофротара складного висікання за рівнем попиту у Чернігові виділяється дуже сильно. Більше того, купити таку упаковку в Чернігові хочуть не тільки частіше, а й значно більших обсягів, ніж інші види пакувальних матеріалів. У цій статті ми намагатимемося розібратися в причинах такого попиту, а також виділити найпопулярніші види гофротари складної висікання в Чернігові на сьогоднішній день.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн