Дешева пакувальна стрічка скотч у Чернігові.

Використання дешевого скотчу у Чернігові сьогодні можна спостерігати буквально у всіх сферах господарської діяльності. Хоча в принципі це витратний матеріал, без якого начебто і можна обійтися. Та й загалом сучасна упаковка сьогодні – це дуже простий, зрозумілий та майже автоматизований процес, для якого клейкий скотч не завжди потрібний. А якщо подивитися на величезну різноманітність пакувальних матеріалів, то часто не зовсім зрозуміло, навіщо пакувальний скотч взагалі потрібний. Справді, на перший погляд все виглядає саме так, але при цьому скотч-плівка сьогодні в Чернігові була і залишається одним із найбільш затребуваних пакувальних матеріалів. Як так виходить? У чому полягає цей феномен скотчу? За рахунок чого пакувальний скотч настільки затребуваний у споживачів у Чернігові? У рамках цієї статті ми постараємося розібратися у всіх цих питаннях і заразом виявити найбільш популярні сьогодні у Чернігові моделі скотч-стрічки для пакування. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент пакувальних скотчів, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки саме тут ви зможете купити пакувальний скотч у найширшому асортименті в місті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні відмінні риси пакувального скотчу

Скотч-пленка от производителя Для початку ж давайте з'ясуємо, що являє собою пакувальний скотч і навіщо він взагалі використовується як пакувальний матеріал у Чернігові настільки часто? Отже, скотч, що сам по собі використовується для упаковки, має безліч назв: це і скотч-плівка, і скотч-стрічка, і пакувальна стрічка , і клейка стрічка - всі ці визначення підходять для скотчу. Однак «клейка стрічка» підходить набагато більше за інших, оскільки саме здатність швидко приклеюватися майже до будь-якої до поверхні є однією з основних якостей скотчу. Другим важливим плюсом скотч-стрічки є полімерна основа. Так, при щільному обклеюванні будь-якої тари скотч здатний посилити її захисні властивості або самостійно стати цим самим захистом. Та й загалом, прозорий скотч , наприклад, просто зручний і практичний, оскільки в будь-яких умовах допомагає закріпити щось. Наприклад, як ви, напевно, знаєте, скотч неймовірно часто використовують у транспортній упаковці. Однак точно охарактеризувати його завдання в даному контексті дуже непросто, тому що в процесі вантажних перевезень або під час зберігання чогось на складі скотч застосовується буквально для всього світу. Наприклад, один і той же ролик скотчу спочатку буде потрібен для скріплення коробок між собою, а потім їм можна ще й дах вантажного контейнера підклеїти, оскільки вона протікає. Тимчасовий, але цілком ефективний захід, якщо зварювання немає під рукою. І так далі, ми навмисно тут навели настільки різні приклади використання скотчу, щоб показати, що кордонів з експлуатації у скотч-стрічки практично немає.

Далі давайте продовжимо розумітися на визначеннях. Як ви, напевно, помічали, пакувальний скотч можуть називати і скотч-стрічка, і скотч-плівка. Чи є різниця між цими поняттями? Якщо говорити формально, абсолютно ніякої. Один і той же пакувальний скотч може в одних організаціях називатися скотч-плівкою, в інших скотч-стрічкою, а в третіх взагалі просто скотчем. Однак якщо брати до уваги різновиди пакувального скотчу, то така різниця вже стає більш ясною. Наприклад, моделі скотчу з широким полотном швидше схожі на плівку, ніж на стрічку. Та й сам по собі скотч за класифікацією відноситься до плівкових матеріалів, оскільки його основу виготовляють із полімерного плівкового полотна. Так, безумовно, різного полотна і не завжди полімерного, але все ж таки. Таким чином, більш правильно називати вузькі види пакувального скотчу скотч-стрічкою, а ширші – скотч-плівкою. Але пам'ятати, що концептуальної різниці між ними немає. Ми ж, у свою чергу, буде оперувати цими термінами синонімами.

У будь-якому разі, в основі високої популярності скотчу в Україні загалом та у Чернігові зокрема лежать два показники: оптові ціни на скотч та експлуатаційні можливості скотч-плівки. Це стосується всіх видів, різновидів і моделей скотчу. Тому не завжди скотч, який дорожчий, буде популярнішим. Щодо пакувального скотчу така споживча логіка не зовсім доречна, тому що в більшості випадків скотч-плівка купується як надійний витратний матеріал для пакування. Більше того, при покупці скотчу споживачами сьогодні є цілком звичайним ось це «а, плюс-мінус піде, головне, що недорого». Звичайно, це вносить свої корективи до багатьох технічних показників скотчу. Наприклад, на щільність полотна скотчу та рівень клейкості його клейової поверхні відповідно. Так, наприклад, сьогодні у Чернігові популярні моделі пакувального скотчу мають показник густини полотна 30-40 мікрон. Хоча, за ідеєю, можна було б і щільніше, тим більше, що це не проблема для виробників. Але в цьому просто немає сенсу, тому що такий скотч буде коштувати дорожче, і споживачі його просто не купуватимуть, тому що в ньому просто немає необхідності.

Приблизно те саме можна сказати і просто розміри намотування скотч-стрічки. Навіщо потрібний п'ятисотметровий чи кілометровий скотч, якщо ним незручно користуватися? А незручно користуватися таким скотчем тому, що в переважній більшості випадків весь процес експлуатації скотчу відбувається вручну або за допомогою невеликих розмотувачів. Все це веде до того, що сьогодні в Чернігові найбільш популярні моделі пакувального скотчу , які коштують не дуже дорого і якими дуже комфортно скористатися. І якщо взаємозв'язок вартості скотчу та його розмірів ми вам показали вище, то щодо зручності використання можна дуже довго сперечатися. Тут дуже багато чинників, які потрібно враховувати і які можна по-різному інтерпретувати. У будь-якому випадку, використання скотч-плівки для упаковки дозволяє не тільки убезпечити якість продукції, що випускається або перевозиться, але і зберегти її на всіх етапах її реалізації. Пакувальна скотч-стрічка гарної якості завжди створює повне пакувальне забезпечення для вантажів та не допускає порушення цілісності упаковки. Ну, а ми з вами, давайте перейдемо до найпопулярніших різновидів пакувального скотчу у Чернігові.


Господарський поліпропіленовий скотч прозорого та коричневого кольору у Чернігові.

Хозяйственный полипропиленовый скотч Найбільш широку популярність у споживачів у Чернігові мають господарські скотч-плівки різного кольору, створені з поліпропіленової плівки та акрилової клейової суміші. Це найбільш універсальний за своїми можливостями пакувальний скотч та один із найдешевших видів скотч-плівки як такої на українському ринку полімерних клейких стрічок. При цьому, звичайно, далеко не всі різновиди поліпропіленового пакувального скотчу затребувані у споживачів однаково добре. Так, найчастіше купити в Чернігові пакувальний скотч хочуть шириною намотування 48 міліметрів або 72 міліметри. Такі скотч-плівки, як правило, купуються або коричневого або прозорого кольору. Популярним є також прозорий скотч і менша ширина (наприклад, скотч 12 мм), проте дані моделі скотчу до пакувальних матеріалів можна віднести хіба що з великою натяжкою. Це більше канцелярські товари чи крайній випадок художні, та був вже пакувальні.

Широку поширеність як пакувальний і кріпильний матеріал набули скотч-плівки шириною 72 міліметри . Їх використовують при перевезенні різноманітних великогабаритних та негабаритних вантажів, наприклад: дощок, колод, меблів із пластику або деревини, металевих виробів та металопрокату, цегли, тротуарної та кахельної плитки та ще цілого ряду товарів та вантажів подібного типу. Також як і вужчі моделі пакувального скотчу, коричнева скотч-стрічка шириною 72 міліметри має ряд переваг, що дозволяють застосовувати її незалежно від погодних та температурних умов, умов зберігання та транспортування упакованих вантажів. Здавалося б, ідеальний варіант пакувального скотчу. В принципі, практично так і є, але тут потрібно враховувати не тільки сам скотч з усіма його плюсами, а ще специфікацію вантажів та їх основного пакування. Наприклад, сьогодні у Чернігові величезна кількість товарів та вантажів упаковуються в тару та упаковку невеликого розміру, наприклад, у маленькі та середні коробки з гофрокартону. Для такої упаковки настільки широкий прозорий або коричневий скотч буде не зовсім доречним, на відміну від вужчої скотч-плівки із шириною полотна 48 міліметрів.

У будь-якому випадку, на характеристики міцності-експлуатаційні характеристики пакувального скотчу ширина полотна має вкрай малий вплив. Тому, підкреслюючи ті чи інші переваги використання пакувального скотчу прозорого або коричневого кольору в господарських цілях, потрібно розуміти, що всі ці особливості відносяться і до вузьких, і широких моделей пакувального скотчу. Плюс абсолютно точно можна відразу сказати, що більшість явних, відчутних для споживача переваг пакувальної скотч-плівки того чи іншого виду дуже відрізняються в залежності від сфери застосування такого скотчу. Однак є явні плюси пакувального скотчу, які зрозумілі споживачеві ще навіть до початку його експлуатації:

  1. Пакувальний скотч практично не схильний до впливу температури навколишнього середовища на якість та характеристики пакувальної стрічки в цілому та на якість його складових зокрема.
  2. Скотч-плівка для пакування дуже стійка до деформації від попадання або періодичного впливу прямих сонячних променів на полотно стрічки.
  3. Пластичність і м'якість скотч-стрічки унеможливлює механічні пошкодження упакованих товарів або вантажів.
  4. Будь-який пакувальний скотч прозорого чи коричневого кольору дуже стійкий до дії хімічно та фізично активних речовин.

Міцність та еластичність пакувального скотчу уможливлюють його застосування в упаковці і крихких вантажів, і товарів великої ваги чи розміру. Наприклад, Прозорий скотч товщиною 40 мікрон у Чернігові одночасно застосовується і для упаковки подарункових наборів посуду в коробки, і для перевезення пінобетонних блоків або гіпсокартонних плит. Тому цей пакувальний матеріал є настільки затребуваним, адже він широко застосовується у всіх галузях господарської діяльності, де є необхідність упакування вантажів. До речі, в промислових масштабах упаковка чогось за допомогою скотчу здійснюється за допомогою спеціальних розмотувачів. Це можуть бути як автоматичні, так і ручні інструменти, що є фактично невеликим барабаном на зручній ручці з відрізною ділянкою. Скотч-плівка просто заправляється в розмотувачі для скотчу відповідного формату і використовується за призначенням – як завжди це робиться вручну, тільки швидше. Від якості самого обладнання для розмотування скотч-плівки залежить не тільки швидкість упаковки, але якість такої упаковки вантажів, а також значно підвищується продуктивність пакувальників і вантажників. Таким чином, усі вищеперелічені особливості пакувального скотчу значно сприяли тому, що сьогодні у Чернігові прозорий та коричневий поліпропіленовий скотч широко застосовується у металургійній, машинобудівній, лісовій, деревообробній, меблевій, скляній, харчовій та легкій промисловості. А також у сфері послуг у різних ситуаціях: від перевезення будівельного матеріалу до зберігання мінеральних добрив у процесі обробки полів.


Кольорова скотч-плівка для маркування та пакування в Чернігові.

Цветной полипропиленовый скотч Кольоровий скотч різних моделей у Чернігові сьогодні анітрохи не менш затребуваний, ніж його прозорі чи коричневі аналоги. Таку скотч-плівку також застосовують у різних ситуаціях для здійснення господарської діяльності в промисловій сфері, у сфері послуг та оптово-роздрібної торгівлі. Наприклад, за допомогою кольорового скотчу здійснюється сегментація товарів у процесі зберігання або реалізації, поділ по групах продукції, що випускається в процесі її виробництва або обробки, інформування або попередження про небезпечні ділянки під час проведення будівельних або ремонтних робіт і далі, способів експлуатації у кольорового скотчу сьогодні існує безліч. Загалом же сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що кольорова скотч-плівка є прямою альтернативою прозорому і коричневому скотчу. Особливо в упаковці товарів і вантажів, де ці різновиди кольорового скотчу повністю взаємозамінні. Більше того, за складом, структурою та переліком компонентів стандартні господарські скотч-плівки коричневого або прозорого кольору повністю відповідають кольоровим скотчам і навпаки. А фактична різниця між ними полягає у відсутності у кольорового скотчу такого рівня прозорості та набагато більшої візуальної помітності. Так, є моделі кольорового скотчу, які навіть у темряві добре помітні – наприклад, односторонні сигнальні стрічки. Більше того, якщо говорити про популярні моделі пакувального скотчу під логотип конкретної компанії або про інформаційний скотч з якимись інформаційними написами («скотч-плівка «Акція», скотч-плівка «Обережно скло!» та ін.), то в переважній Здебільшого такі скотчі будуть саме кольоровими.

Будь-який маркувальний кольоровий скотч є плівковою стрічкою з клейовим покриттям, що технологічно використовує фізичне явище адгезії. Клейка поверхня може бути тільки з одного боку, тому інформаційна кольорова скотч-плівка завжди випускається із внутрішньою клейовою поверхнею. Оригінальний кольоровий скотч використовуються в тих випадках, коли важливою вимогою до нього є відсутність у складі полотна або клейового шару хімічних речовин, від яких поверхня, що проклеюється, може пожовтіти. Або після використання скотчу можуть залишитися інші сліди. Такий скотч є гарною альтернативою клею – він надійно фіксує деталі, не маже поверхню, легко наноситься і швидко прилипає завдяки високій адгезії. Кольорова пакувальна скотч-плівка може бути використана для нанесення на згинальні та нерівні поверхні. Тому маркування вантажів та різних товарів у процесі перевезення чи зберігання за допомогою кольорового скотчу сьогодні у Чернігові є цілком частим явищем. І якщо нещодавно маркування вантажів здійснювалося найчастіше за допомогою маркера або звичайної поліпропіленової кольорової стрічки, то сьогодні відносно низька ціна на кольоровий скотч у Чернігові дозволяє використовувати для маркування вантажів саме його. І добре, оскільки при всіх плюсах кольорових маркерів та інших пакувальних стрічок, кольоровий скотч чудово помітний навіть здалеку, плюс пил і бруд йому зовсім не страшні. Маркувальні кольорові скотчі , звичайно, бувають різні: різної довжини, ширини, товщини, з різних матеріалів тощо. І у кожної моделі маркувального кольорового скотчу, природно, є свої гарні та погані сторони в експлуатації. Однак кольорова поліпропіленова скотч-стрічка з одностороннім нанесенням клейового шару зібрала в собі всі переваги маркувального скотч, і при цьому в ній відсутні будь-які відчутні недоліки.

Так, наприклад, однією з основних переваг кольорового скотчу як інструмент маркування вантажів є поєднання недорогої ціни та відмінної «живучості». Скотч-стрічка будь-якого кольору може служити дуже і дуже довго в різних умовах експлуатації і робити це на відмінно. Міцність на розрив кольорової поліпропіленової скотч-плівки відповідає міцності стандартного пакувального скотчу і має приблизно рівні показники в поздовжньому та поперечному напрямках. У клейкої скотч стрічки відсутня розшаровування по довжині на відміну від звичайної поліпропіленової неклейки пакувальної стрічки, кольоровий скотч не перетирається і не рветься в місцях кріплення і на гострих кутах вантажу. Діапазон робочих температур кольорового скотчу становить від -45 до +90°С. Що дозволяє застосовувати даний тип маркувальної стрічки будь-якої пори року. Крім того, кольоровий скотч у процесі вантажоперевезень майже несприйнятливий до ударних навантажень. Дуже стійкий до хімічно активних речовин. Через відсутність гострих країв та пластичність матеріалу скотч-плівки виключено псування вантажу. Найчастіше це дозволяє відмовитися від захисту кутів упаковки. У сім разів менша щільність, а відповідно і вага стрічки сприяють зручності у використанні, перевезенні та зберіганні. Значно знижується травматизм робітників при розпалетилюванні вантажу, виключається можливість порізів, при розриві скотч не має ефекту пружини на відміну від різних сталевих стрічок. І це лише частина функціональних можливостей кольорового скотчу як пакувального матеріалу.

І на завершення нашої статті хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом чи в роздріб у Чернігові пакувальний скотч різних кольорів довжиною намотування від 50 до 300 метрів. У нас представлені пакувальні та маркувальні скотч-плівки різних кольорів шириною 45, 48 та 66 мм. Купивши такий скотч саме у нас, ви гарантовано отримаєте клейку стрічку відмінної якості за вигідною ціною потрібного вам розміру. Купити пакувальний скотч у наявності Чернігів можна через спеціальну форму на сайті нашого інтернет-магазину. Або ви можете зателефонувати одному з наших менеджерів - телефони вказані у верхній частині кожної сторінки. Ми працюємо цілодобово сім днів на тиждень. Крім того, кожен клієнт може сам вибрати зручну форму оплати - готівкою або безготівковим розрахунком, а також замовити доставку до будь-якого населеного пункту в межах України. Більше 20 різних видів скотчу для різних видів і способів оформлення різних поверхонь завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотчу за найнижчими цінами в Чернігові. Величезний вибір, купівля скотч-стрічки різної довжини та ширини намотування онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки будь-якої моделі скотч-плівки для упаковки в Чернігові саме у нас. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн