Картонні коробки складної висічки та інша картонна упаковка у Чернігові.

Гофротара складної висікання поєднує в собі цілу низку пакувальних матеріалів, рівень попиту на які далеко не однаковий. У цій групі упаковки є безліч різних видів гофротари, які, зрештою, потрібні для пакування, продажу, зберігання та перевезення тих чи інших товарів, вантажів або яких-небудь інших предметів. Зрозуміло, картонні коробки за рівнем попиту є затребуваним видом гофротари складної висікання. Наприклад, у Чернігові коробки складної висікання купують набагато частіше, ніж якісь внутрішні решітки, етажерки з гофрокартону або товарні вітрини, які також виготовляються з мікрогофрокартону та відносяться до категорії гофротари складної висікання. Але і коробки складної висікання теж мають попит далеко не однаковий. Через особливості конструкції вони відрізняються і собівартістю, і призначенням, і особливостями експлуатації. Усе це, безумовно, впливає рівень споживчого попиту, а й як попиту. Пропозиції виробників гофротари у Чернігові також формуються з урахуванням складності та вартості виробництва гофротари складної висікання. Наприклад, є ряд самозбірних коробок, які відносяться до категорії гофротари складної висікання і мають високий попит у споживачів. Виробляти їх не надто вже складно, а їхня кінцева собівартість дозволяє запропонувати ринку цілком якісний продукт за досить вигідною ціною. А є й інші випадки, коли ряд тих же коробок складної висікання (наприклад, деякі фігурні коробки або коробки кришка-дно) виробляють виключно на замовлення, оскільки як упаковка широкого споживання вони не годяться. У будь-якому випадку, пакувальні матеріали складної висікання – це ціла низка затребуваної та не дуже упаковки у Чернігові, яку можна купити без особливих проблем. І в цій статті ми постараємося розглянути найбільш популярні з погляду споживчого попиту види гофротари складної висікання в Чернігові. А допоможе нам у цьому за вже сформованою традицією асортимент гофротари компанії «Експрес Упаковка», оскільки в пропозиції даного виробника є всі види гофротари, що нас цікавлять. До того ж, саме тут можна знайти найбільший вибір картонних коробок складної висікання і в Україні в цілому, і в Чернігові зокрема. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Товарна та транспортна гофротара складної висікання в Чернігові.

Товарная тара сложной высечки из гофрокартона Спочатку давайте, все-таки, розберемося, що таке гофротара складної форми висікання і саме коробки складної висікання. Все-таки тут поки що багато питань. Наприклад, ви всі чудово знаєте, що не гофротара - це не тільки коробки, а група виробів складної висікання в цілому - це не тільки коробки, і не тільки картонні, і навіть не завжди упаковка. Так що тут потрібно трохи більше конкретики. При цьому, щоб виявити популярність тих чи інших пакувальних матеріалів у тому чи іншому місті, варто враховувати специфіку регіону в цілому. Як вам, напевно, відомо, попит на упаковку не з'являється, як кажуть, на рівному місці, а повністю залежить від потреби в тих чи інших пакувальних матеріалах у тому чи іншому регіоні. Ну, а потреба у тій чи іншій упаковці практично повністю залежить від особливостей виробництва та товарообігу загалом у кожному конкретному регіоні. Так що, давайте для початку подивимося, для чого і навіщо гофротару складної висікання купують у Чернігові, а потім вже почнемо розбиратися в тому, що це таке і які саме види гофротари складної висікання сьогодні в Чернігові популярніші від інших і чому.

Отже, гофротара складної висікання відрізняється від інших видів гофротари конструкцією та способом виготовлення. Як правило, такого роду упаковка має безліч конструкційних елементів, які можна коректно виготовити тільки за допомогою спеціальних штанц-форм. Хоча за допомогою різного обладнання. Тут не дуже байдуже, якої саме форми чи конструкції буде картонна коробка – питання лише у кількості її конструкційних елементів. Звідси, власне, і таке уточнення «складної висікання». За допомогою одних лише ножиць та ще й без креслення ви таку гофротару зробити не зможете. Особливо це стосується картонних коробок складної висікання. Що це за коробки? Ну, якщо двома словами, то це картонні коробки штампованого типу, тобто виготовлені за допомогою штанц-форм і мають складну конструкцію з безліччю конструкційних елементів. Найбільш яскравим прикладом такої гофротари є картонні коробки, які збираються за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад, скотч-плівки. Однак не тільки вони відносяться до категорії гофротари складної форми висікання. До того ж необов'язково така гофротара має бути самозбірною. До категорії гофротари складної висікання відноситься безліч коробок з окремою кришкою та окремим дном, різних гофроконтейнерів, які обов'язково проклеюються у місцях так званого бічного «шва» клеєм або зшиваються скобами. Або, наприклад, картонні коробки-вітрини, які можуть бути своєрідною вітриною для товарів. Ці коробки , якщо можна так сказати, частково самозбірні, проте також належать до категорії коробок складної висікання.

Гофротару складної висікання і, зокрема, картонні коробки такого типу купують у Чернігові з різних причин. Для когось це можливість прискорити процес пакування товарів, для когось – можливість отримати більш надійний захист товарів та вантажів у процесі перевезення, а для когось – взагалі спосіб виділити свої товари на тлі конкурентів. Це все відомий факт. Однак, так чи інакше, коробки складної висікання та іншу гофротару даного типу використовують у більшості випадків як споживчу гофротару. Простіше кажучи – як товарне впакування, в якому певні товари потрапляють на полиці магазинів, а потім – до рук споживачів. Відповідно, на популярність тих чи інших коробок складної висікання впливає їхнє призначення, тобто, по суті, товари, які в них упаковуються. А точніше, попит на них у Чернігові. Що саме у Чернігові купують частіше, якщо брати весь спектр товарів, які упаковуються у коробки складної висікання? Ну давайте розбиратися.

На сьогоднішній день можна впевнено говорити, що Чернігівська область загалом та Чернігів зокрема має переважно аграрну спрямованість господарювання. Але й при цьому, з неабиякою часткою харчового індустріального сектора. Тому основний попит на гофротару у регіоні формують саме ці два напрями. Вирощування сільськогосподарських культур і виробництво харчових товарів – це галузі, які у регіоні споживають пакувальні матеріали найбільше. Однак, що стосується коробок та іншої гофротари складної форми висікання, то тут все трохи інакше. У галузевій структурі промисловості Чернігова загалом впевнено функціонують та розвиваються сільськогосподарська галузь, а також харчова, паливна, машинобудівна та металообробна, деревообробна, целюлозно-паперова, легка промисловості. І тільки легка промисловість і виробництво харчових товарів потребують коробки складної форми висікання. Чому так? Причини тут різні: для одних товарів мотивація вибору саме такої упаковки одна, а для інших – інша.

Крім того, не варто забувати, що у Чернігові непогано розвинена і сфера оптово-роздрібної торгівлі, яка також є одним із найбільших споживачів гофротари складної висікання. Адже навіть якщо товари не виготовлені прямо в Чернігові, а привезені з інших регіонів, далеко не факт, що вони вже запаковані в товарну тару. Безліч різноманітних товарів транспортується в транспортній гофротарі великого розміру, яка їх чудово захищає в процесі перевезення та зберігання, проте зовсім не підходить для реалізації товарів хоч оптом, хоч у роздріб. Тож і тут гофротара складної висікання використовується. Виглядає це приблизно так: товари перевозяться в контейнерах або в гофроящиках великого розміру в пункти призначення, а тому вже перепакуються в менші коробки, які вже вирішують зовсім інші завдання, тобто в споживчу гофротару. А з урахуванням специфіки попиту споживачів упаковки у Чернігові – це упаковка складної висікання .


Яку гофротару складної висікання у Чернігові купують найчастіше?

Самосборные картонные коробки сложной высечки Отже, оскільки зразкові рамки споживчого попиту в Чернігові на гофротару складної висікання нам уже відомі, давайте переходити до більш конкретних видів і типу гофротари. Спробуємо зрозуміти, що саме із цього виду упаковки купується найчастіше. Але спочатку варто нагадати, що гофротара – це загальна назва для позначення пакувальних матеріалів з різних видів гофрованого картону, які використовуються, власне, у вигляді тари. Тобто, наприклад, рулонний двошаровий гофрокартон називати саме гофротарою не можна. Зрозуміло, це пакувальний матеріал, і з гофрокартону, проте до тари він не має відношення. Гофротарою ж можна назвати всі види упаковки з гофрованого картону, які використовуються як свого роду ємності для транспортування та зберігання різних предметів. Наприклад, величезного спектра всіляких товарів (у разі споживчої гофротари) і вантажів (якщо мати на увазі транспортну гофротару).

І на сьогоднішній день найбільш популярним видом гофротари складної висікання у Чернігові є самозбірні картонні коробки . Секрет такої затребуваності та справді величезної популярності самозбірних коробок складної форми висікання у Чернігові полягає у їхній дивовижній функціональності, універсальності, досить низькій собівартості та відносній простоті покупки. Особливо в порівнянні з іншими видами пакувальних матеріалів, що виготовляються за допомогою штанцевих форм. Тобто, для максимального задоволення споживчого попиту є все: починаючи з досить низької оптової ціни і закінчуючи широкими можливостями вибору потрібної моделі та простотою отримання таких коробок. Давайте про ці особливості гофротари складної висікання трохи докладніше.

Почнемо із сировини. Основна сировина для виробництва гофротари складної висікання – це тришаровий гофрований картон та тришаровий мікрогофрокартон. Чи це дешевий матеріал? Безперечно. Особливо на тлі дерева, пластику та інших видів гофрокартону в тому числі. Тришарові гофрокартони, що використовуються для виробництва тих самих самозбірних коробок, мають порівняно невисоку собівартість за рахунок того, що в основному виготовляються з вторинної сировини, тобто макулатури. Для виробників гофротари у Чернігові це дуже сильно знижує вартість 1 квадратного метра тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону і, як наслідок, дає можливість запропонувати споживачеві нижчу ціну на коробки складної висікання. Власне, ось вам одна з основних причин, чому самозбірні коробки можна купити дешево хоч оптом, хоч в роздріб. При цьому важливо відзначити відразу, що низька ціна на листовий гофрований картон і мікрогофрокартон зовсім не означає, що, наприклад, самозбірні коробки складної висікання, виготовлені з такої сировини, будуть поганими. Макулатурний гофрований картон – це надійний, міцний і до того ж екологічно чистий матеріал, завдяки якому гофротара загалом і коробки складної висікання зокрема набули широкого поширення і в промисловості, і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і навіть у побуті. . Візьмемо, наприклад, харчову галузь Чернігова, яка, як ми зазначали вище, є одним із основних споживачів гофротари складної висікання у регіоні.

Для харчової промисловості особливо важливо, що реалізація, зберігання та перевезення різноманітних харчових товарів у самозбірних коробках складної висікання не тягне за собою жодних негативних наслідків ні для самої продукції, ні для здоров'я споживачів, які її купують. Коробки складної висічки з гофрованого картону – це екологічно безпечна упаковка , яка такою і залишається, незважаючи на різні температурні умови зберігання та перевезення. Особливу міцність та надійність картонним коробкам складної висікання надає технологія їх виготовлення та конструкція самої упаковки. Виготовляють таку упаковку із тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, які через свою структуру здатні бути справжньою «подушкою безпеки» для упакованих у такі коробочки товарів. Гофрований картон складається з двох плоских шарів та одного гофрованого, які склеєні між собою клейовим розчином на крохмальній основі. Тобто навіть клей використовується з натуральних компонентів. Хвилястий шар гофрокартону надає коробкам складної висікання необхідні амортизуючі властивості, дозволяє їм бути достатньо міцними, щоб зберегти товар в цілості при трясці, вібраціях і падіннях з невеликої висоти, а гладкі шари рівномірно розподіляють навантаження по всій поверхні упаковки, не дозволяючи їй деформуватися. різного роду зовнішніх та внутрішніх впливів.

З усіх видів картонних коробок складної висікання у контексті попиту на них у Чернігові можна виділити три основні групи:

  • гофрокороби (простіше кажучи, що картонні коробки);
  • гофролотки (всі види кондитерських, овочевих, фруктових та інших лотків);
  • гофроконтейнери (картонні коробки великого розміру з безліччю сполук, що стабілізують і страхують один одного).

Картонные коробки сложной высечки типа пенал І всі ці види гофротари в даному випадку поєднує одна важлива особливість - через складність конструкції всі вони виготовляються виключно за допомогою спеціальних штампів або штанц-форм. Тобто все це гофротара штампованого типу, що збирається за допомогою спеціальних язичкових з'єднань. По суті, все це самозбірні картонні коробки, якщо зовсім спрощувати. Давайте трохи поговоримо про кожен з цих трьох видів.

Гофрокороби, або тобто картонні коробки , є найбільш поширеним видом гофротари в принципі, а не тільки гофротари складної висікання. Що ж до картонних коробок саме складної висікання, то тут у більшості випадків йдеться про самозбірні картонні коробки. Коробки самозбірної конструкції у Чернігові дуже популярні. Для підтвердження цієї тези можна відзначити лише два факти: це найпопулярніший у місті вид товарної упаковки, а також найбільш затребувані поштові коробки для посилок. Лише через ці два факти обсяги споживання самозбірних коробок із гофрокартону у Чернігові обчислюються сотнями тисяч виробів на рік. Вони можуть бути різного розміру - від дуже крихітних коробок для сувенірів до великого вигляду картонних коробок для упаковки побутової техніки. Самозбірні коробки в Чернігові бувають різної конструкції, мають різну форму, проте завжди відрізняються цілісністю конструкції, тобто збираються без допомоги будь-яких додаткових матеріалів, таких як клей або скоби. Вони поставляються у розібраному вигляді, за рахунок чого займають мінімальне місце на складах. Якщо порівнювати попит у Чернігові на самозбірні коробки та на коробки, наприклад, телескопічного типу (і ті та інші можуть бути коробками складної висікання, до речі), то самозбірні коробки з відкидною кришкою купують у рази частіше, ніж коробки з окремою кришкою та окремим дном .

Гофролотки також відносяться до групи коробок складної висікання. У Чернігові ці вироби виготовляють із різних видів гофрованого картону, тому головні їх відмінні особливості конструкційні. Так, лотки з гофрованого картону виготовляються обов'язково з однієї деталі, мають відносно невелику висоту борту та не мають кришки. Гофролотки Чернігів є основним видом споживчої тари для пакування різноманітних продуктів харчування та товарів харчової групи, зокрема кондитерських виробів. Також можуть застосовуватися для пакування госптоварів, проте такий вид застосування гофролотків зустрічається дуже рідко. Також як і самозбірні картонні коробки, лотки з гофрованого картону або мікрогофрокартону поставляються в розібраному вигляді і легко збираються в готовий виріб з однієї деталі за допомогою тих самих язичкових з'єднань. Основною візуальною особливістю лотків з гофрокартона, завдяки якій їх легко відрізнити від будь-яких інших картонних коробок, є наявність спеціального віконця великого розміру вгорі коробки. Така конструкційна особливість дає можливість демонструвати продукти харчування, що швидко псуються, без постійного витягування з коробки.

Ну, і останній вид гофротари складної висікання, який справді має гарний попит у Чернігові, - це гофроконтейнери. Вони є видом гофротари, який виготовляється тільки з гофрокартону з великою або середньою гофрою. З мікрогофрокартону гофроконтейнери у Чернігові не виробляють, оскільки попиту на них як такого немає, хоча суто теоретично це можливо. Як правило, такий вид гофротари застосовується, коли потрібно транспортувати особливо великі та великовагові товари чи вантажі. Тому для виготовлення гофроконтейнерів застосовуються три-, п'яти-і навіть семишаровий гофрокартон. Подібні упаковки можуть витримувати колосальні навантаження до кількох тонн. Гофроконтейнери складаються з кількох елементів конструкції: днища, обичайки (обичайка – допоміжний пакувальний засіб для посилення стінок упаковки по периметру) та кришки. Найчастіше, днище і кришка виготовляються з тришарового гофрованого картону, а обичайка - з 5-ти або 7-ми шарового - так би мовити, для більшої міцності та більшої надійності упаковки. Хоча, за великим рахунком, це необов'язково. Справа в тому, що в Чернігові гофроконтейнери використовуються в більшості випадків для упаковки преформ, сипких та дрібних товарів та предметів, рідин різної консистенції. Загальна вага упаковки при цьому рідко перевищує навіть 20 кілограмів. Тому гофроконтейнерів із тришарового та п'ятишарового гофрокартону тут вистачить із надлишком.

Що ж до інших видів гофротари складної форми висікання, то за рівнем попиту у Чернігові вони значно поступаються трьом вищезгаданим видам картонних коробок, тому зупинятись на них докладно ми не будемо.


Де купити готові коробки складної висікання в Чернігові?

Готовые картонные коробки сложной высечки в ассортименте Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Тільки у нас ви можете купити за найнижчими цінами оптом та в роздріб коробки складної форми висікання в наявності у максимально широкому асортименті. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір картонних коробок складної висікання в Україні загалом та в Чернігові зокрема. У нас ви можете вибрати та купити недорого коробки складної висічки для пакування будь-яких товарів та вантажів – від коробки для госптоварів до коробки складної висічки для пакування продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Більше 300 моделей різних коробок складної форми висікання, продаж онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії – і, головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок із безкоштовною доставкою по Україні.

Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виготовленням та продажем картонних коробок усіх типів та розмірів. Виробництво повного циклу тари та упаковки з гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності, тому у нас ви можете купити дешево у Чернігові всі види споживчої, товарної та транспортної гофротари складної форми висікання. Картонні коробки складної висікання підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубки на трьох видах обладнання – для виробництва картонних коробок складної висікання, які ви можете купити недорого оптом чи в роздріб у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ми використовуємо три типи обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення. Так, у каталозі нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево картонні коробки складної висікання, виготовлені на ротаційному устаткуванні, на устаткуванні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію коробки складної висічки ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок складної висічки за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми картонної коробки.

Замовлення на виробництво та постачання картонних коробок складної висікання в Чернігові ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей коробок складної висікання на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка» .

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки складної висічки в Чернігові оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари різної форми та конструкції завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок складної форми висікання в Чернігові. Величезний вибір, покупка стандартних та нестандартних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити коробки з мікрогофрокартону прямо зі складу, найнижча ціна на картонні коробки від виробника в Чернігові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн