Види наповнювачів для подарункових коробок у Чернігові.

Подарункова упаковка відрізняється від інших видів упаковки трохи більшою складністю. Адже в даному випадку потрібно не тільки надійно запакувати будь-що, захистивши від усіх негативних зовнішніх впливів, але ще й зробити це красиво. Будь-який подарунок має бути незабутнім, і при цьому неважливо, куплений він у магазині або зроблений своїми руками. Одним із найбільш ефективних способів одночасно і додатково прикрасити подарунок, і надійно захистити його є використання спеціальних наповнювачів для подарункових коробок. Тому не дивно, що упаковка подарунків у картонні коробки з наповнювачем у Чернігові сьогодні дуже популярна. Цей формат упаковки, як і самі пакувальні матеріали, належать до особливої категорії пакувальних матеріалів – подарункова упаковка . Тут працюють трохи інші принципи вибору і основної, і додаткової упаковки, ніж у споживчій упаковці товарів чи транспортній упаковці різних вантажів чи посилок. Більше того, для подарункових коробок, наприклад, далеко не на першому місці стоять характеристики міцності-експлуатації, а для тієї ж товарної упаковки це зовсім нехарактерно. У цій статті ми докладно розглянемо найпопулярніші види наповнювачів для подарункових коробок в Чернігові, а заразом і з'ясуємо, коли і як саме їх використовують найчастіше. Ну, а допоможе нам у цьому, звичайно ж, асортимент картонних коробок для пакування подарунків та різноманітних наповнювачів для них, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки саме тут сьогодні можна купити наповнювачі для коробок та самі подарункові коробки за найвигіднішими цінами у Чернігові. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чому наповнювачі для подарункових коробок у Чернігові використовуються для пакування подарунків та товарів?

Самосборная коробка для подарка с наполнителем внутри Візуальна та практична складова є найважливішими якостями будь-якого наповнювача для подарункових коробок. Він обов'язково має бути і надійним, і гарним. Сьогодні у Чернігові споживачі підходять до вибору упаковки для подарунків саме за таким принципом. І навіть якщо споживачеві пропонують купити дешевий паперовий наповнювач для подарункової коробки, але він при цьому має негарний відтінок або неприємний на дотик, то в більшості випадків споживач віддасть перевагу купити дорожчий наповнювач, але обов'язково задовольняє його візуальним і тактильним уподобанням. Крім того, можливість ефектно та ефективно заповнити внутрішній вільний простір усередині коробки з подарунком є важливим критерієм при виборі наповнювача для подарункової коробки. Так, наприклад, якщо навіть коробка ідеально підходить подарунку за розміром, це не означає, що всередині коробки подарунок буде надійно зафіксований або прикрашений. Це лише те, що є основна упаковка, що захищає товар чи предмет від різних зовнішніх впливів. Фіксація подарунка всередині коробки або його прикраси до функції основної упаковки, як правило, не входять. Важливо лише потрапити до певного розміру виробу, залишаючи мінімум вільного простору. Але навіть ідеально підходяща за розміром подарункова коробка не зможе «врахувати» особливості форми подарунка, який з великою ймовірністю може мати і різні пропорції розмірів, і гострі краї, і навіть чутливий тип покриття. Яким чином можна захистити такий вкладений предмет у подарунковій коробці від різного роду пошкоджень? Правильно, саме за допомогою різних наповнювачів для подарункових коробок, які саме ці порожнечі всередині коробки з подарунком і заповнюють.

До того ж не варто забувати, що в переважній більшості випадків основна упаковка для подарунків купується в Чернігові з готових варіантів, тому підібрати красивий подарунковий варіант упаковки за кольором і розміром не завжди просто. Саме тому подарунковий наповнювач завжди буде затребуваний. Ну, неможливо завжди і у всіх ситуаціях чітко потрапляти «у розмір» при виборі тих самих картонних коробок для подарунків. Так чи інакше, але порожнечі всередині будуть. А ось зробити ці порожнечі некритичними, заповнивши якраз наповнювачем – це дуже правильне рішення. Об'ємний та пружний наповнювач для упаковки подарунків заповнює вільний простір у коробці, дозволяє зафіксувати ваш подарунок, а яскраві кольори, підібрані в одній гамі з подарунком, додатково підвищать візуальну значущість і посилять сприйняття одержувача. Особливо це відчувається при використанні коробок із прозорою кришкою, коли вся увага перемикається на вміст упаковки, а не її зовнішній вигляд. Будь-який наповнювач для коробки під подарунок стає в таких випадках основою декору та фоном, який здатний підкреслити всю значущість моменту вручення подарунка, а також посилити ефект його отримання.

Як все це відбувається? Як так виходить, що використання наповнювача повністю змінює на краще ефект сприйняття і самого подарунка, і моменту його вручення? Зрозуміло, з допомогою комбінації кількох чинників. У тому-то й річ, що наповнювач для коробок посилює різні позитивні якості і самої подарункової упаковки, і самого подарунка. Найчастіше і зовнішній вигляд, і форма випуску наповнювача для подарункових коробок залежить від його виду та типу. Наприклад, паперові наповнювачі для подарункових коробок у Чернігові випускаються зазвичай у вигляді стружки двох типів: шириною 1,8 та 3,8 міліметра. Причому і тут у кожного різновиду того чи іншого наповнювача для подарункових коробок своя сфера застосування – така, де наповнювач своїм виглядом чи властивостями максимально повно відповідатиме своїм завданням. Та ж вузька паперова стружка шириною 1,8 міліметра, наприклад, дуже затребувана для упаковки дрібних або декоративних виробів. Це більш «повітряним» зовнішнім виглядом і великою пружністю такого наповнювача проти іншими. А ось, наприклад, паперова стружка шириною 3,8 мм у Чернігові найчастіше застосовується як наповнювач для коробок середнього та великого розміру з подарунком великого розміру або ж у разі групового пакування подарунків в одну подарункову коробку. Особливо добре виглядає такий матеріал, якщо він виготовлений із крафт-паперу або пергаменту бежевого кольору. І перший, і другий варіант наповнювача для пакування подарунків більш ніж підходить. Просто кожен має свою специфіку. Те саме можна сказати про формат наповнювачів для подарункових коробок.

Так, деякі наповнювачі випускаються у вигляді закрученої в спіраль стружки, інші - у вигляді ниток, а треті - просто продаються змотані в клубок. Тут важливо розуміти, що вибір того чи іншого наповнювача споживачами у Чернігові насамперед виходить від того, наскільки він підходить для того чи іншого подарунка чи сувеніра. Наприклад, для пакування подарункової лікеро-горілчаної продукції в переважній більшості випадків у Чернігові використовується тонка натуральна дерев'яна стружка . Вона красивіша та доречніша в більшості таких випадків, оскільки краще тримає об'єм, її потрібно менше, ніж широкої паперової стружки, для заповнення такого ж об'єму. Тобто, якщо перед вами стоїть класичне завдання з подарункового упакування якогось дорогого алкогольного напою, можна не замислюючись вибирати натуральний варіант наповнювача. Це безпрограшний варіант. При цьому, безумовно, знайдеться чимало безпрограшних варіантів застосування і для гладкої паперової стружки: упаковка скла, упаковка посуду, упаковка великих предметів, декорування інтер'єру, матеріал для творчості, прикраса для свят та багато іншого. Доречно виглядає в деяких випадках наповнювач із кольорового паперу, нарізаний не надто тонко. І така тенденція спостерігається при покупці будь-якого наповнювача для подарункових коробок, якщо ми говоримо про вручення подарунків особисто. А ось коли йдеться про упаковку товарів, які згодом купуються споживачами на подарунок будь-кому, то тут ситуація дещо інша. Все-таки споживча упаковка товарів має свою специфіку, зокрема тут завжди дуже гостро стоїть питання ціни того чи іншого наповнювача для подарункових коробок. Словом, все трохи інакше, тому далі поговоримо про це докладніше і предметніше.


Використання наповнювачів та подарункових коробок у споживчій упаковці для товарів у Чернігові.

Цветной бумажный наполнитель в коробке с подарком Ми вже раніше торкалися теми жорсткої конкуренції серед виробників різних товарів, що має місце сьогодні в Україні. Подарункова упаковка в цьому сенсі мало чим відрізняється від інших галузей оптово-роздрібної торгівлі. У Чернігові сьогодні ситуація таким чином, що упаковка для товарів, скажімо так, «подарункового типу» вимагає належного оформлення. І найчастіше лише зовнішньої обробки різних пакувальних матеріалів буває недостатньо. Тому виробники та реалізатори різної продукції використовують усілякі способи виділити свої товари на полиці серед конкурентів. Але варто уточнити, що далеко не всі такі методи реально ефективні. Наприклад, повсюдна реклама товарів вже не завжди гарантує їхній високий рівень продажів: відеороликам та фальшивим посмішкам на плакатах тепер мало хто вірить. Однак якщо знати психологію споживача, то заслужити його увагу не складе труднощів.

І саме в цьому випадку правильний вибір відповідного під той чи інший товар наповнювача для подарункових або товарних коробок повністю змінює ситуацію. ефектний наповнювач у коробці з будь-яким товаром із величезною часткою ймовірності приверне увагу потенційного покупця. Більше того, сьогодні можна сміливо говорити, що саме наповнювач для подарункових коробок робить таку упаковку набагато більш відомою. Сьогодні це один з найважливіших інструментів маркетингу та вагомий фактор, який впливає на прийняття споживачем рішення про купівлю товару. Хоча в принципі, думається, що ні для кого сьогодні не секрет, що продукція привертає увагу і стає популярною при правильному підході до всіх компонентів зовнішньої та внутрішньої упаковки. Сьогодні будь-який виробник товарів вам скаже, що серйозно підійти до розробки дизайну впакування – це підвищення ймовірності успіху на ринку. І тут навіть не дуже важливо, яку саме продукцію планують продавати. Однак точно всі ці фактори гостро відчуваються в роздрібній торгівлі штучним товаром.

Яке це все стосується поточної ситуації з продажем товарів у Чернігові? Саме безпосереднє! Різні великі і не дуже магазини міста пропонують досить великий вибір різної продукції, яка підійде як подарунок або презент комусь. Однак погодьтеся, що з більшою ймовірністю ми звернемо увагу на яскраве та барвисте впакування, ніж на безлику оболонку. Саме цим чинником зумовлений вибір багатьох із нас. За рахунок чого виходить така упаковка ? У тому числі і за рахунок використання різноманітних наповнювачів для подарункових коробок. Тим більше, що сьогодні в Чернігові виробники подарункової упаковки пропонують різні натуральні наповнювачі в різних кольорах і відтінках. Крім того, не варто забувати, що більшість споживачів зупиняє свій вибір на продукції, яка хоч чимось відрізняється від решти пропозицій. Тим більше, коли йдеться про товари на подарунок. Тут чим оригінальніше та красивіше, тим краще. На думку більшості маркетологів та інших фахівців торгової сфери, саме оригінальні дизайнерські рішення в оформленні подарункової упаковки мають прямий вплив на зростання рівня продажів. І саме за рахунок застосування різноманітних наповнювачів для подарункових коробок таке оригінальне оформлення здійснюється. Поміркуйте самі: яке, наприклад, сухе вино ви купити на подарунок? У красиво оформленій упаковці з пляшкою та елегантним деревним наповнювачем усередині? Або віддасте перевагу купити якийсь алкоголь у пластиковій тарі? Ось у цьому й річ, покупець з куди більшою ймовірністю вибере для подарунка з маси пропозицій найбільш яскравий і привабливий за зовнішніми ознаками товар, плюс з куди більшою ймовірністю купить його знову. Якщо ж споживач придбав товар у безликій упаковці, то в 90% випадків він уже за кілька днів забуде про нього, а шанси, що згадає ім'я виробника, практично нульові.


Найбільш популярні види наповнювачів для оформлення подарунків та сувенірів у Чернігові.

Натуральный древесный наполнитель для коробок Як ми вже з'ясували, при виборі наповнювача для подарункових коробок ціна питання не завжди є вирішальною. Особливо це стосується оформлення подарункових товарів, які через високу конкуренцію у Чернігові просто зобов'язані вигідно виділятися на тлі інших. Дешеві кольорові та натурального кольору деревні наповнювачі для картонних коробок сьогодні є найпопулярнішим у Чернігові засобом для заповнення порожнеч у товарних та подарункових картонних коробках. Очевидно, що така популярність деревної вовни визначається саме ціною – на сьогоднішній день дешевше за натуральний деревний наповнювач продається тільки паперовий наповнювач. Однак жоден паперовий наповнювач не зможе дати такий візуальний ефект подарунковій упаковці як натуральний деревний. Деревна стружка (Wood Wool) – це екологічно чистий декоративний наповнювач, виготовлений із натуральної деревини. Дерев'яна стружка (часто також кажуть целюлозна стружка) дуже легка, приємна на дотик, має натуральний колір і запах дерева. Стружка не є відходами виробництва. Вона виготовляється на спеціальному устаткуванні з різних порід дерева, тому виходить соснова стружка, липова стружка, березова стружка. Декоративну пакувальну стружку важко сплутати з дерев'яною тирсою. Довга, тонка, вузька стружка не схожа на коротку, грубу тирсу сосни або листяних порід, вона має інші характеристики і свою особливу сферу застосування.

Ще одним із способів ефектно прикрасити подарункові коробки є застосування рафії. Для заповнення порожнеч у подарункових або товарних коробках все-таки краще вибрати деревну шерсть - властивості, що амортизують, у неї вище. А ось коли йдеться про саме декоративне пакування подарунків, сувенірів або товарів, то тут рафія виглядає просто чудово. Якщо ви хочете продавати щось на вітрині, не дістаючи при цьому товар із коробки, то рафія зможе вигідно виділити такий товар у будь-якій ситуації. Рафія - це пряжа з натурального засушеного волокна пальмового листя. Вона є екологічно чистим матеріалом, досить міцна і має кремовий колір, який легко набуває потрібного відтінку після фарбування. Спочатку попит на рафію в нашій країні з'явився в текстильній галузі – за її допомогою різні виробники стали оформляти стильні літні капелюхи та пляжні сумки, ванні та кімнатні декоративні килимки, жіночі сумочки та клатчі, взуття та головні убори. При цьому варто розуміти, що рафія виглядає по суті як згорнута в безліч мотків мотузка. І при оформленні будь-яких виробів з її допомогою рафію ріжуть ножицями, а певні шматочки і вже потім використовують у композиції. При такому підході неминуче залишаються якісь шматочки рафії, що не використовуються. Саме так рафія стала використовуватися для заповнення порожнеч подарункових коробках. Залишки рафії також можна використовувати для упаковки подарунків як стрічки, адже цей матеріал виглядає гармонійно і натурально. Рафія не розчиняється у воді та має міцну текстуру, при цьому зберігає м'якість та пластичність. Для в'язання цієї пряжі відмінно підійде гачок від 3,5 до 4,5 мм. Для виробництва невеликої жіночої сумки чи капелюшка буде достатньо одного мотка (100 грамів, 250 метрів). Ну, а для заповнення порожнин та зовнішнього оформлення невеликої подарункової картонної коробки достатньо приблизно 25 грамів рафії.

І останнім видом наповнювача для подарункових коробок, який справді користується високим попитом у Чернігові сьогодні, є сизаль . Сизаль натуральний – це декоративний матеріал натурального походження, що є дуже міцним целюлозним волокном, що виробляється з листя рослини Agava sisolana з роду Агава. Сизаль дуже приємний на дотик, податливий і водночас жорсткий і неймовірно міцний. Більш того, на відміну від плетених волокон багатьох інших рослин, що використовуються для пакування подарунків, волокнам сизали зовсім не страшні дії вологи або різкі перепади температур. Саме тому спочатку сизаль набув широкого поширення в морській справі, і лише через багато років став застосовуватися для упаковки подарунків і декорування приміщень або предметів інтер'єру. На сизаль не мають ніякого впливу різні природні чинники: сизаль можна мочити, зберігати при будь-якій температурі, використовувати в контакті з абсолютно будь-якими предметами. Виглядає сизалеве волокно природно та оригінально завдяки своєму природному походженню. Сизаль, або сизалеве полотно, також може називатися абака, агава або пальмова нитка, і навіть кактусове волокно. Саме по собі волокно сизаль у природному вигляді має натуральний целюлозний відтінок, а будь-який інший колір наповнювач для подарункових коробок сизаль отримує в результаті звичайного фарбування без будь-якої хімічної обробки. Оскільки природні властивості цієї рослини унікальні, і якась особлива обробка сизалю просто не потрібна.


Де купити дешево наповнювачі для подарункових коробок в Чернігові?

Рафия для подарочной упаковки дешево В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви знайдете безліч видів натуральних та штучних наповнювачів для подарункових коробок будь-якого розміру, форми та конструкції. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративної стружки, ниток та пряжі різного кольору та ваги. Крім того, в оптовому та роздрібному продажі є наповнювачі з паперу тишею, гофрований кріп папір, рафія, натуральний деревний наповнювач та багато інших видів упаковки для подарунків. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений найбільший у Чернігові вибір кольорових та натурального кольору наповнювачів для подарункових коробок, які можна застосовувати не лише для подарункового впакування в коробки, а й у творчості, рукоділлі, при упаковці чи оформленні букетів. Кожна модель наповнювача для пакування подарунків, представлена на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відповідає всім санітарним вимогам та стандартам якості. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому ретельно слідом за якістю продукції.

У нас ви можете замовити та купити будь-який вид декоративних наповнювачів для упаковки подарунків оптом та в роздріб. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративних та натуральних наповнювачів різних видів, кольорів та відтінків, різної форми та фактури. У нашому інтернет-магазині представлений один із найширших асортиментів пакувальних, подарункових та флористичних матеріалів в Україні. Тому ви зможете не тільки купити різні наповнювачі для заповнення порожнеч у подарунковій коробці, але й легко знайти гарну подарункову коробку чи матеріали для зовнішнього оформлення подарункової упаковки у Чернігові. Оригінальні та яскраві наповнювачі для подарункових картонних коробок є одним із найцікавіших напрямків для нашої компанії. В асортименті наповнювачів для подарункових коробок, які ми пропонуємо купити оптом та в роздріб в Чернігові, зібрані найбільш корисні, зручні та багатофункціональні види аксесуарів для подарункової упаковки, причому за дуже привабливими цінами. Яскраві та барвисті, зручні та універсальні, з візерунками та виточкою, з яскравими або матовими відтінками – наповнювачі для подарункових коробок від компанії «Експрес Упаковка» стануть відмінним вибором у будь-якій ситуації, при упаковці подарунка з будь-якого приводу.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки та наповнювачі для подарункових коробок оптом та в роздріб за найнижчими цінами у Чернігові! Понад 30 різних видів подарункових наповнювачів завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні види наповнювача для подарункових коробок на замовлення. Величезний вибір, дешевий наповнювач для подарункових коробок в асортименті, найнижчі ціни онлайн, швидка доставка. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні наповнювачів для упаковки подарунків в Чернігові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн