Чернівецька область

Продаж упаковки у Чернівецькій області є дуже важливим напрямком діяльності компанії "Експрес Упаковка". А тому, в даному матеріалі ми хотіли б розглянути, які саме пакувальні матеріали можуть у Чернівецькій області продаватися оптом, що саме з картонної, полімерної та паперової упаковки тут може бути потрібне і для чого. Зрозуміло, щоб повною мірою розуміти потенційні можливості збуту упаковки в Чернівецькій області, потрібно розпочати з аналізу ринку та сьогоднішнього промислового потенціалу, точніше зі структуризації їх найважливіших напрямків. Простіше кажучи, рівень виробництва та обсяги випуску певної готової продукції впливають на потребу підприємства в упаковці. А вже з урахуванням специфіки продукції можна пропонувати той чи інший пакувальний матеріал. Крім того, не можна забувати про сферу послуг та приватний сектор. Ці два види діяльності також у багатьох ситуаціях вимагають використання пакувальних матеріалів, причому різних. Тож, від цього й виходитимемо, аналізую різні пакувальні матеріали у Чернівецькій області. І, як завжди, на прикладі асортиментного ряду компанії "Експрес Упаковка".

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості попиту на транспортне пакування в Чернівецькій області

Як ми вже сказали, потреба у тій чи іншій упаковці завжди визначається промисловим та транспортним потенціалом регіону, а також розвиненістю приватної сфери та сфери послуг. Крім того, не можна забувати і про сільськогосподарську продукцію, яка також має потребу як мінімум у транспортній упаковці. Тим більше, що в Чернівецькій області майже немає великих міст, і багато жителів області таки заробляє на життя фермерством. Загалом, давайте розберемося, як з усім цим справи у Чернівецькій області? А тому давайте по черзі розглянемо кожну з цих галузей докладніше.

Почнемо із транспортного потенціалу. І треба сказати у Чернівецькій області з цим усе гаразд. Це регіон із добре розвиненою транспортною інфраструктурою, завдяки якій товари через територію області потрапляють до різних європейських країн. Чернівецька область має вигідне транспортне та географічне положення, має розвинену залізницю, велику мережу автомобільних доріг та широко розгалужену структуру залізничного сполучення. Так, через Чернівецьку область здійснюється рух товарів на південь Європи, до столиць Балканського регіону: Бухарест, Софію, Белград та інші. До речі, саме розвинена транспортна інфраструктура за наявності великої кількості зон відпочинку та історико-культурних об'єктів у Чернівецькій області сприяють великому туристичному потоку щорічно. Але ми з вами таки про упаковку, а тому давайте розберемося, що саме тут використовується для перевезення товарів і де можна купити транспортну упаковку в Чернівецькій області.

Різного роду тара та упаковка з одношарового картону та багатошарового гофрованого картону в Чернівецькій області дуже популярна. Як транспортна тара вона використовується в різних галузях господарської діяльності та сферах життя регіону. Найчастіше в упаковці з гофрокартону перевозять якісь товари та вантажі. Наприклад, готову продукцію харчової та непродовольчої групи товарів, а також особисті речі та інше майно. Затребуваною сьогодні є транспортна тара , призначена для пакування та подальшого перевезення вантажів. До такого виду продукції пред'являються серйозні вимоги згідно з державними та міжнародними стандартами. Транспортна тара має бути максимально міцною та герметичною, надійно захищати вміст від зовнішніх впливів. По-друге, така упаковка має виготовлятися з картону певних марок. По-третє, транспортна тара повинна бути екологічною, міцною і практичною, а до того ж і коштувати недорого. Де взяти таку упаковку у Чернівецькій області?

Компанія "Експрес Упаковка" спеціалізується на випуску транспортної тари з картону та гофрокартону, а також пропонує низькі ціни на полімерну упаковку в Чернівецькій області, що підходить для перевезення будь-яких вантажів. У каталозі нашого інтернет-магазину міститься транспортна тара різних розмірів та щільності з різних типів сировини, призначена для різних видів товар і вантажів. У будь-якому разі вся продукція повною мірою відповідає українським ГОСТам, європейським та міжнародним стандартам якості.

Яку саме транспортну упаковку ми пропонуємо купити оптом чи в роздріб за найнижчими цінами у Чернівцях?

  • транспортні гофроящики та інші коробки з гофрокартону;
  • пакувальний папір та обгортковий крафт-папір високої щільності;
  • рулонний двошаровий гофрокартон для перевезення вантажів;
  • листовий тришаровий та п'ятишаровий гофрований картон;
  • щільний одношаровий картон для обмотки крихких і легковантажних вантажів під час перевезення.


Картонні коробки для перевезення товарів та вантажів у Чернівецькій області.

Тепер давайте по порядку і детальніше. Гофрокороба - це найбільш універсальний та екологічно чистий вид транспортного пакування. Вони мають багато форм і підходять для різних перевезень: від перевезення особистого майна під час переїзду до перевезення готової продукції різних промислово-виробничих підприємств. Загалом коробки з гофрокартону на сьогоднішній день є пакувальним рішенням номер один, якщо говорити про транспортування вантажів. І ось чому:

  • вони стійкі до механічних впливів;
  • виготовлені з екологічно чистої сировини (з цього популярні у харчовій промисловості);
  • зручні при зберіганні та перевезенні;
  • прості в експлуатації;
  • міцні до навантаження під час штабелювання;
  • мають дуже багато конструкцій та розмірів;
  • широко застосовуються у всіх сферах життя;
  • вважаються бюджетним видом упакування;
  • при нанесенні печатки можуть бути ефективною рекламою;
  • можуть використовуватись повторно.

Загалом плюси використання іменної такої транспортної упаковки можна перераховувати ще дуже довго. Але давайте зараз розберемося, як саме гофрокороба, або гофроящики, як їх ще називають, ви можете купити в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Всі транспортні коробки, які ми пропонуємо, можна умовно розділити на великі групи: картонні коробки б/в і нові гофроящики з тришарового і п'ятишарового гофрокартону. Тому спочатку поговоримо про те, де купити б/в картонні коробки в Чернівецькій області, а потім обговоримо нові транспортні гофроящики від виробника: як буде дешевше, замовити їх виробництво та доставку або ж вибрати якісь гофрокороби з моделей заводу з виробництва упаковки.

В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми продаємо гофрокартонні коробки всіх типів і конструкцій. Що стосується транспортних коробок б/в, то у нас представлені пакувальні коробки різного розміру з декількох видів гофрованого картону: тришарові коробки та п'ятишарові гофроящики. Дані картонні ящики у відмінному стані практично не видно, що вони використовувалися раніше. Всі моделі картонних коробок чисті та цілі. Деякі коробки йдуть з печаткою або висічкою, рилевкою та перфорацією певного виду.

Основна перевага картонних коробок перед новими транспортними гофроящиками - це, звичайно ж, ціна на коробки в Чернівецькій області. Будь-які коробки з гофрованого картону коштують набагато дешевше, ніж аналогічна за розміром нова пакувальна продукція з будь-якого виду гофрокартону. Крім того, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом і в роздріб пакувальні коробки б/в з гофрованого картону, які в 5-10 разів дешевші за ящики такої ж конструкції з інших видів матеріалу, наприклад, пластмаси або дерева. Така низька ціна на картонні коробки з гофрованого картону обумовлена декількома факторами, проте найважливішими з них є дешева ціна на сировину (внаслідок можливості вторинної переробки) та порівняно низька собівартість виробництва. Всі представлені в каталозі інтернет-магазину картонні коробки виготовлені відповідно до технології та дотримання всіх державних норм і стандартів, а також відповідно до санітарних та екологічних норм. Наші картонні коробки - екологічно безпечна упаковка. Всі моделі підходять для упаковки, вантажоперевезення та зберігання харчових товарів, продуктів тощо. Всі коробки підлягають вторинній переробці і можуть бути утилізовані будь-яким зручним для вас способом без шкоди для навколишнього середовища. Незважаючи на достатню легкість, б/в гофротара з гофрованого картону 3-х та 5-ти шарового відрізняються високою міцністю, тому її можна використовувати за будь-яких умов транспортування та зберігати в приміщеннях різного типу з різними показниками вологості та вогкості. Картонні коробки не розмокають, не мнуться і не розвалюються від вогкості.

В інтернет-магазині пакувальних рішень «Експрес Упаковка» сотні варіантів та моделей картонних коробок з різних видів матеріалу. Ви можете вибрати недорогу упаковку для будь-яких цілей та за своїми коштами. Основна порада для правильного вибору упаковки – купуйте картонні коробки оптом або в роздріб, виходячи з їх функціонального призначення. Звертайте увагу на тип матеріалу, тип хвилі та кількість шарів картону. Також пам'ятайте, що більше шарів картону, тим міцніше пакувальні коробки з нього.

Нові транспортні картонні коробки в Чернівецькій області краще купувати безпосередньо у виробника. Це і дешевше, і надійніше, не кажучи вже про гарантію якості та терміни отримання ваших коробок. Компанія «Експрес Упаковка» – виробник повного циклу пакувальної тари з гофрованого картону. Природно, транспортні картонні коробки представлені в асортиментному ряді нашої продукції. Наприклад, на сьогоднішній день ви можете купити за низькою ціною транспортні гофрокороби оптом або в роздріб від 1 штуки в Чернівецькій області, вибравши більш ніж з 200 різних типорозмірів на нашому офіційному сайті. Або замовити якийсь свій розмір коробок на виготовлення. У будь-якому випадку завдяки тому. що ми виробляємо всі транспортні коробки на своєму виробництві, то ціна на коробки у нас дуже гнучка. Ми займаємося виробництвом картонних чотириклапанних транспортних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір картонних коробок, гофротари та гофроупаковки в нашій країні. Купити недорого картонні коробки оптом, а також будь-яку іншу нашу пакувальну продукцію ви можете у Чернівецькій області, зайшовши на наш офіційний сайт – пак юа. Тут ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні чотириклапанні коробки від виробника в інтернеті.

Ми пропонуємо купити оптом дуже дешево найзручнішу та найвигіднішу транспортну упаковку - картонні чотириклапанні коробки. Чотириклапанні картонні коробки є загальновизнаною ідеальною в усіх відношеннях тарою для перевезення та зберігання більшості товарів та перевезених вантажів у Чернівецькій області. Але тільки у нас ви можете купити дешево оптом такі коробки у величезному асортименті з більш ніж 300 різних моделей. У нашому інтернет-магазині ви знайдете дуже широкий вибір готових картонних коробок усіляких розмірів та габаритів. На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом чи в роздріб картонні 4-х клапанні коробки в Чернівецькій таких типів:

  • транспортні гофроящики чотириклапанної конструкції з клапанами встик (FEFCO 0201);
  • чотириклапанні картонні коробки для перевезення вантажів з клапанами внахлест (FEFCO 0202);
  • 4-х клапанні картонні коробки без двох верхніх клапанів для перевезення продуктів харчування, обтягнутих харчовою стрейч-плівкою (FEFCO 0200);
  • чотириклапанні картонні коробки з клапанами, що прикривають один одного (FEFCO 0203).
  • транспортні гофрокороби з окремою кришкою та дном;
  • 4-х клапанні картонні коробки з висіканням під ручки та іншими отворами;
  • чотириклапанні картонні коробки з обічайкою, гратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами.

Загалом, ми здійснюємо оптовий та роздрібний продаж абсолютно всіх видів транспортної гофротари в Чернівецькій області. Просто виберіть найбільш підходящий для вас розмір коробок та замовте через форму на сайті.

Крім того, ми пропонуємо виробництво транспортної гофротари в Чернівецькій області на замовлення. Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти картонну упаковку з різних видів картону. В основному всі картонні коробки на замовлення ми виготовляємо з тришарового і п'ятишарового гофрованого картону, також великою популярністю користуються коробки на замовлення з мікрогофрокартону. Однак якщо ви хочете замовити виробництво картонних коробок з двошарового гофрокартону або семишарового гофрованого картону, то за індивідуальним замовленням з 50% передоплатою ми можемо виготовити для вас потрібну кількість картонних коробок будь-якої конструкції та моделі за міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO. Компанія «Експрес Упаковка» роблять все! Будь-які типи картонних коробок на замовлення швидко, недорого та з усіх видів гофрокартону.

Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві картонних коробок. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для упаковки нестандартних або вузькоспеціалізованих видів продукції. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти гофровану упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для перевезення наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру для перевезення холодильника, шафи-купе тощо. Форма висікання картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі потрібної конструкції картонної коробки на замовлення, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки.


Транспортна гофротара від виробника оптом та на замовлення в Чернівецькій області.

Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності компанії дозволяють виготовити коробки та тару дуже дешево та в найкоротші терміни. Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все!

В основному, всі коробки оптом ми пропонуємо купити із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, також великою популярністю користуються коробки оптом із мікрогофрокартону. Однак якщо ви хочете замовити пакувальні коробки оптом із коробкового картону, палітурного картону, або вам потрібна гофротара оптом із семишарового гофрованого картону, то за індивідуальним замовленням від 1000 штук ми можемо виготовити для вас потрібну кількість коробок будь-якої конструкції та моделі за міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO -ASSCO. Компанія «Експрес Упаковка» роблять все! Будь-які типи картонних коробок на замовлення швидко, недорого та з усіх видів гофрокартону з доставкою до всіх населених пунктів Чернівецької області.

В основному, картонні коробки, куплені оптом на замовлення, підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубки на декількох видах обладнання. Так, наприклад, для виробництва коробок, які ви можете купити недорого оптом від 100 штук в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ми використовуємо три типи обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення: ротаційне обладнання для виробництва коробок, обладнання для плоскої висікання коробок, а також верстати типу тигель для виготовлення коробок. Розміри та конструкцію коробки ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва коробок оптом за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки.

Замовлення на виробництво та постачання коробок ви можете зробити від 100 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей коробок складної висічки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонне та полімерне пакування в Чернівецькій області оптом та в роздріб недорого. Готові пакувальні матеріали більш ніж 500 різних видів завжди є на нашому складі. Крім того, ви завжди можете замовити виробництво упаковки у Чернівецькій області в нашій компанії. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки коробок зі складу, низька ціна на коробки – всі ці переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка ». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:



Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 1)



Сьогодні в Чернівцях для пакування подарунків та сувенірів, а також подарункових товарів на продаж використовуються різні види та моделі пакувального паперу. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші з них.

Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 2)



Експлуатаційні можливості та технічні характеристики подарункового паперу сильно різняться залежно від його виду, типу та способу постобробки. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші у Чернівцях варіанти подарункового паперу з урахуванням таких особливостей.

Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 3)



Всі види паперу для пакування подарунків, сувенірів та подарункових товарів у Чернівцях сьогодні можна купити в одному місці як оптом, так і в роздріб від 1 м2. Причому, просто-таки у величезному асортименті! Продаж здійснюється в листах та в рулонах за готівковий та безготівковий розрахунок. Де саме? Про це ми розповімо вам у цій статті.

Особливості використання рулонного гофрокартону в Чернівцях.



Двошаровий гофрокартона сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки у Чернівцях. У чому тут річ? Як саме і в якому вигляді його використовують при цьому? Скільки коштує двошаровий гофрокартон у рулоні? Відповіді на ці запитання ви знайдете в нашій статті.

Де купити пакети-слайдери для пакування продуктів харчування в Чернівцях?



Пакети-слайдери з поліетилену сьогодні по праву вважаються одним із найбільш практичних та функціональних видів упаковки. У Чернівцях такі поліетиленові пакти сьогодні використовують, як правило, для пакування товарів харчової групи. Хоча при цьому самі по собі пакети-слайдери підходять для упаковки різних товарів нехарчової групи. Чому саме така специфіка використання? Які при цьому пакети-слайдери використовуються і як саме? відповіді на ці запитання ви знайдете в нашій статті.

Асортимент самозбірних медичних коробок для масок та медпрепаратів у Чернівцях



Упаковка для різних медикаментів та лікарських препаратів сьогодні як ніколи актуальна. У різних регіонах та містах України із цим завданням справляються по-різному. Одним із найбільш вигідних пакувальних рішень для медикаментів, противірусних масок та лікарських препаратів є самозбірні коробки з мікрогофрокартону. У цій статті ми розглянемо види медичних картонних коробок для масок і не тільки, які сьогодні активно використовуються в Чернівцях.

Продаж стрейч-плівки в Чернівцях: що вибрати?



У цій статті ми розповімо вам, які саме види стрейч плівки сьогодні в Чернівцях найпопулярніші і чому. Розглянемо приклади найбільш затребуваних видів цієї пакувальної плівки, а також розберемося, де саме стрейч-плівка в Чернівцях сьогодні найчастіше використовується і чому.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн