Чернівці

Чернівці є головним містом української Буковини. Це історичний, культурний та, головне, економічний центр регіону. Через місто проходять не лише українські товари на експорт, а й ввозиться багато товарів з інших країн. Для багатьох товарів Чернівці є перевалочним пунктом, в якому вони упаковуються за стандартами ЄС і вирушають на експорт до Румунії та інших Балканських країн. Безумовно, місто неможливо уявити без пакувальних матеріалів з огляду на такий товарообіг та транзитний потенціал. Упаковка у Чернівцях справді має попит. Насамперед, звичайно, транспортна упаковка , але це далеко не все. Для того, щоб зрозуміти, які пакувальні матеріали купити в Чернівцях хочуть найчастіше, давайте порівняємо та цінуємо попит на них у місті. Порівнюватимемо, як завжди, на прикладі пакувальних матеріалів з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір упаковки та гофротари від виробника і в Чернівцях, і в цілому в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які картонні коробки купують у Чернівцях?

Безумовно, найпопулярнішим видом упаковки у Чернівцях є картонні коробки . Причому, і як споживча тара, і як транспортна. Це з особливостями товарообігу у місті і зі специфікою готової продукції, що випускається підприємствами міста. До того ж Чернівці – це досить велике місто та досить добре розвинене. Тут проживає близько півмільйона осіб (разом із міською агломерацією), діловий потенціал міста на непоганому рівні плюс буквально за 40 кілометрів румунський кордон. Здавалося б, до чого тут упаковка? Однак є одна важлива закономірність: чим більш розвинене місто, тим більше в ньому попит на різноманітну упаковку. Причому найчастіше саме на картонні коробки . Ну, давайте подивимося на це, виходячи з конкретних прикладів стосовно Чернівців.

Картонні коробки та промисловість. Для промисловості Чернівців картонні коробки були та залишаються основним видом упаковки. У місті діє низка великих і не дуже підприємств харчової та легкої промисловості, які свою продукцію упаковують виключно у картонні коробки. Є й сільськогосподарські підприємства, для яких картонні коробки також є основним видом упаковки, хоч і поряд із різними пакувальними мішками та пакетами. Картонні коробки у Чернівцях у промисловості використовуються максимально різноманітно. Залежно від специфіки коробки можуть бути і транспортною тарою, і споживчою упаковкою, і гофротарою спеціального призначення і так далі. Більше того, саме специфіка використання у промисловості впливає на різноманітність картонних коробок у Чернівцях: особливостей їх розмірного ряду, форми та конструкцій.

Близькість до кордонів Румунії робить Чернівці важливим транспортним вузлом по дорозі українських товарів на ринки країн ЄС та Молдови. За рахунок цього у місті високий попит на транспортне пакування. Транспортні пакувальні матеріали в Чернівцях використовуються різні: це і пакувальний папір, і різні плівки, і мішки. Однак найбільш популярними як транспортна тара в Чернівцях залишаються картонні коробки. Вантажні перевезення товарів та вантажів у картонних коробках у Чернівцях здійснюються практично з будь-яким видом готової продукції без обмежень. Картонні коробки підходять для перевезення як харчової готової продукції, так нехарчової групи товарів. Транспортні коробки з гофрократону в Чернівцях забезпечують збереження предметів, що перевозяться, дають можливість їх завантажити і вивантажити без ризику зіпсувати і т.п. Транспортні картонні коробки через особливості конструкції також часто називають гофроящиками або гофрокоробами. За фактом, це все те саме. Однак це не єдиний дуже важливий тип завдань, який виконують картонні коробки під час перевезення готової продукції. Наприклад, основним елементом транспортної упаковки, що є будь-яким виріб для розміщення вантажу, є в більшості випадків саме картонна коробка. При оформленні документації для перевезення товарів через кордон будь-яка транспортна упаковка вона поділяється на самостійні одиниці, тому облік документації ведеться виходячи з кожної конкретної упакованої одиниці. Ну, наприклад, одна коробка олівців, один ящик яблук або один лоток яєць. Таким чином, саме використання картонних коробок дозволяє сформувати так звані «вантажні одиниці», які групуються та маркуються за конкретними параметрами ваги вантажу, його типу та габаритами. Це дозволяє не тільки правильно розраховувати і обсяг перевезення, і витрати на її здійснення, але й правильно оформити доставку вантажів за кордон.

Наявність розвиненого ділового сектора ми згадали спочатку не так. Справа в тому, що офісне життя також потребує пакувальних матеріалів. І хоч канцелярські товари тут поза конкуренцією, але їх треба якось зберігати і перевозити. Крім того, паперова бухгалтерія – це далеко не минуле століття, як може здатися, тому архівні картонні коробки у Чернівцях також мають попит. Їх застосовують для зберігання різної документації, а також для складування всього у світі. Справа тут у тому, що наявність зручних ручок, а також можливість закрити коробку кришкою дають впевненість у збереженні будь-яких важливих предметів. Крім того, архівні картонні коробки – це дуже зручно і практично.

Ну, а про чисельність населення ми згадали у контексті постійних переїздів людей із місця на місце. Щодня у місті здійснюється понад сотню квартирних чи офісних переїздів, під час яких картонні коробки є основним способом перевезення особистого та казенного майна різного розміру. Звичайно, при переїзді застосовуються не тільки картонні коробки, але й інша упаковка: гофрокартон у рулонах, скотч-плівка та стрейч, мішки тощо, але саме картонні коробки використовуються найчастіше. Чому саме коробки ? Тому що вони найуніверсальніші, маючи з десяток картонних коробок для переїзду вже можна перевезти практично всі особисті речі, навіть без будь-яких плівок та мішків.

Звичайно ж, ми торкнулися лише основних сфер використання картонних коробок у Чернівцях. Якщо ж говорити про попит на картонні коробки в місті в цілому, то напрямків використання картонних коробок набагато більше. Так, на сьогоднішній день картонні коробки у Чернівцях купують для наступних цілей:

У Чернівцях всі ці види картонних коробок можна купити оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас ви не тільки знайдете всі види картонних коробок в одному місці, але й низькі ціни на картонні коробки в Чернівцях та величезний асортимент різних картонних коробок від виробника. І далі ми докладніше про це розповімо.


Купити коробки з кришкою самозбірні в Чернівцях

Картонні коробки з кришкою є дуже затребуваним видом в Чернівцях. Причому, здебільшого – це самозбірні коробки із вбудованою кришкою. Залежно від призначення використовуються різні види самозбірних коробок. Найчастіше – це коробки із тришарового мікрогофрокартону , проте зустрічаються й інші. Самозбірні коробки із хром-ерзац картону для подарунків купити в Чернівцях хочуть досить часто в особистих цілях, а самозбірні коробки із коробкового картону застосовуються багатьма виробничими підприємствами міста для пакування різних легких товарів. Найбільш вигідні ціни на картонні коробки з кришкою в Чернівцях ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо купити дешево у Чернівцях коробки з кришкою з мікрогофрокартону оптом від 100 штук та в роздріб від 1 штуки. У нас дуже великий та різноманітний асортимент картонних коробок у Чернівцях, причому як самозбірних, так і чотириклапанних. Тільки в інтернет-магазині нашої компанії ви можете купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки з кришкою та без кришки для упаковки величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання, поштові коробки з кришкою, самозбірні картонні коробки з кришкою для подарунків та сувенірів у Чернівцях. Вибір коробок із кришкою у Чернівцях під різні умови експлуатації також досить великий. Крім того, тільки у нас ви зможете купити дешево у Чернівцях картонні коробки з кришкою нестандартної конструкції. Наприклад, у нас ведеться продаж дешево самозбірних коробок для піци шестикутної форми з кришкою, а також різних коробок з кришкою для перевезення негабаритних вантажів, коробок з кришкою для індивідуальної та групової упаковки.

Самозбірні картонні коробки з кришкою в Чернівцях ми продаємо оптом та в роздріб у величезному асортименті різних за розміром, кольором, конструкцією та типом моделей. На сьогоднішній день ви можете вибрати коробки з кришкою з більш ніж 200 різних моделей, які завжди в наявності на складі. Крім того, ще близько ста моделей самозбірних коробок з кришкою ми продаємо оптом на замовлення від 300 штук. Такий великий вибір коробок самозбірного типу можливий завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем самозбірних коробок усіх типів та розмірів згідно з Міжнародною стандартизацією FEFCO-ASSCO. Більшість самозбірних коробок з нашого каталогу – це картонні коробки із вбудованою кришкою, що фіксується спеціальним замочком. Залежно від конструкції коробки, замочків може бути один або кілька у різних частинах стику кришки та передньої стінки коробочки. Асортимент самозбірних коробок , з якого ви можете вибрати та купити самозбірні коробки з кришкою в Чернівцях, наповнений великими, середніми та маленькими коробками різного розміру та типу. Однак абсолютно всі самозбірні коробки з кришкою та без кришки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити самозбірні коробки з кришкою ціна в Чернівцях |

Всі самозбірні картонні коробки з кришкою (продаж дешево у Чернівцях оптом та в роздріб) виготовляються з тришарового мікрогофрокартону марок Т-22 та Т-24. Найчастіше це коробочки з малою висотою гофри (Е-профіль). Вони мають малу власну вагу – вона набагато менша, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Коробки з кришкою з мікрогофрокартону дуже міцні та легкі, відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. При цьому важливо відзначити, що практично всі конструкції самозбірних коробок з кришкою з нашого асортименту складені таким чином, що основні несучі елементи коробочки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки з кришкою у Чернівцях недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Абсолютно кожен виріб виготовляється відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі картонні коробки з кришкою Чернівці є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви можете використовувати такі самозбірні коробки з кришкою з тришарового мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді.


Виробництво упаковки в Чернівцях

Компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво упаковки в Чернівцях та пропонує замовити виготовлення картонних коробок та іншої упаковки за цінами виробника. Ми виготовляємо на замовлення всі види самозбірних картонних коробок, чотириклапанних коробок, архівних боксів, двошарового та тришарового гофрокартону. Виробництво картонних коробок в Чернівцях здійснюється на замовлення коробок від 300, 500 і 1000 штук в залежності від вартості коробок і наявності матеріалу для їх виготовлення. Виготовлення двошарового гофрокартону на замовлення можна замовити від 100 погонних метрів. А виробництво тришарового гофрованого картону у аркушах – від 1000 штук. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства міста і особливостей самих виробів.

Загалом у нас ви можете замовити виробництво упаковки у Чернівцях будь-якого типу. Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві тари та упаковки з гофрованого картону. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для пакування як звичайних, середньогабаритних товарів, так і на виготовлення нестандартних видів продукції та негабаритних вантажів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру з п'ятишарового гофрокартону для упаковки холодильника, шафи-купе тощо. Форма висічки картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення на замовлення картонних коробок в Чернівцях здійснюється на замовлення з частковою (до 50%) передоплатою.

У компанії «Експрес Упаковка» виготовлення картонних коробок на замовлення в Чернівцях провадиться кількома способами. Основною технологією для виробництва картонних коробок є метод плоскої висікання. За таким принципом виготовляються картонні коробки різної форми, розміру та конструкції при замовленні від 500 до 1000 штук. В середньому, виробництво картонних коробок у Чернівцях займає від 3 до 7 днів. Якщо ж вам потрібно 1000 і більше картонних коробок, то виготовлення коробок займе від 1 до 3 днів залежно від завантаженості агрегатів. А для виробництва коробок з гофрокартону або мікрогофрокартону буде використано технологію ротаційної висікання. Крім того, деякі види коробок із гофрокартону, а також коробок із одношарових картонів ми виробляємо тигельним способом. Ця операція застосовується при замовленні картонних коробок складної форми висікання з безліччю конструкційних або декоративних елементів. Термін виготовлення таких коробок складає приблизно 3-7 днів з моменту оформлення замовлення.

Незалежно від виду технології, всі картонні коробки на замовлення в Чернівцях ми виготовляємо за допомогою спеціальних штанцевих форм. Завдяки цьому ви не тільки можете бути впевнені в повній відповідності всіх заявлених розмірів номінальним, але й зможете самостійно вибрати найбільш підходящі розміри картонних коробок, а також вид конструкції коробки, що найбільш сподобався вам, за Міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Цей каталог включає всі можливі форми та види конструкцій картонних коробок, так що ми гарантуємо, що у нас ви зможете замовити картонні коробки в Чернівцях саме такі, які вам потрібно.

Купити картонні коробки в Чернівцях за індивідуальним замовленням оптом від 300 штук ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящі коробки з гофрокартону або картону і оформити онлайн замовлення за допомогою форми в «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення картонних коробок у Чернівцях.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок у Чернівцях складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок з гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка картонних коробок залежить від вашого місця розташування в місті, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати картонні коробки на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити тару та упаковку в Чернівцях оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво в Чернівцях. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на упаковку в Чернівцях – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 1)



Сьогодні в Чернівцях для пакування подарунків та сувенірів, а також подарункових товарів на продаж використовуються різні види та моделі пакувального паперу. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші з них.

Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 2)



Експлуатаційні можливості та технічні характеристики подарункового паперу сильно різняться залежно від його виду, типу та способу постобробки. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші у Чернівцях варіанти подарункового паперу з урахуванням таких особливостей.

Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 3)



Всі види паперу для пакування подарунків, сувенірів та подарункових товарів у Чернівцях сьогодні можна купити в одному місці як оптом, так і в роздріб від 1 м2. Причому, просто-таки у величезному асортименті! Продаж здійснюється в листах та в рулонах за готівковий та безготівковий розрахунок. Де саме? Про це ми розповімо вам у цій статті.

Особливості використання рулонного гофрокартону в Чернівцях.



Двошаровий гофрокартона сьогодні є одним із найпопулярніших видів упаковки у Чернівцях. У чому тут річ? Як саме і в якому вигляді його використовують при цьому? Скільки коштує двошаровий гофрокартон у рулоні? Відповіді на ці запитання ви знайдете в нашій статті.

Де купити пакети-слайдери для пакування продуктів харчування в Чернівцях?



Пакети-слайдери з поліетилену сьогодні по праву вважаються одним із найбільш практичних та функціональних видів упаковки. У Чернівцях такі поліетиленові пакти сьогодні використовують, як правило, для пакування товарів харчової групи. Хоча при цьому самі по собі пакети-слайдери підходять для упаковки різних товарів нехарчової групи. Чому саме така специфіка використання? Які при цьому пакети-слайдери використовуються і як саме? відповіді на ці запитання ви знайдете в нашій статті.

Асортимент самозбірних медичних коробок для масок та медпрепаратів у Чернівцях



Упаковка для різних медикаментів та лікарських препаратів сьогодні як ніколи актуальна. У різних регіонах та містах України із цим завданням справляються по-різному. Одним із найбільш вигідних пакувальних рішень для медикаментів, противірусних масок та лікарських препаратів є самозбірні коробки з мікрогофрокартону. У цій статті ми розглянемо види медичних картонних коробок для масок і не тільки, які сьогодні активно використовуються в Чернівцях.

Продаж стрейч-плівки в Чернівцях: що вибрати?



У цій статті ми розповімо вам, які саме види стрейч плівки сьогодні в Чернівцях найпопулярніші і чому. Розглянемо приклади найбільш затребуваних видів цієї пакувальної плівки, а також розберемося, де саме стрейч-плівка в Чернівцях сьогодні найчастіше використовується і чому.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн