Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 1)

Папір для пакування подарунків та сувенірів на сьогоднішній день в Україні вирізняється величезною різноманітністю асортименту. Дійсно, виконуючи практичну та естетичну функцію одночасно та/або окремо, даний пакувальний матеріал апріорі повинен мати безліч варіацій та модельний проявів. Саме це ми і можемо констатувати щодо асортименту паперу для пакування подарунків у всіх великих та не дуже містах України. Візьмемо, наприклад, Чернівці. Який папір для пакування подарунків можна купити у Чернівцях? Очевидно, що ту, що користується популярністю у споживачів. І тут якраз криється основний момент: споживчі смаки дуже різні, тому і популярних видів паперу для пакування подарунків особистого характеру і особливо подарункових товарів на продаж можна виділити кілька. Так чи інакше, всі ці види паперів купуються у Чернівцях, причому у досить більших обсягах. Наприклад, у даному контексті можна навіть міркувати про те, які різновиди подарункових паперів і частіше купуються оптом у рулонах, а які – уроздріб у аркушах певного формату. У будь-якому випадку, в рамках цієї статті ми з вами розглянемо та визначимо всі види, різновиди та моделі паперів, які використовують у Чернівцях для пакування подарунків, сувенірів та подарункових товарів найчастіше, та з'ясуємо, чому так відбувається. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент подарункової упаковки , представлений в інтернет-магазині «Пак Юа» , оскільки тут є у продажу всі основні моделі такого подарункового та пакувального паперу у постійній наявності як у листах, так і в рулонах. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Які види паперів найбільш популярні для пакування подарунків та сувенірів у Чернівцях сьогодні?

Пакувальний папір на сьогоднішній день є неймовірно різноманітним за своїм наповненням класом пакувальних матеріалів. Так, наприклад, до даного класу упаковки відносяться всі різновиди паперів, що використовуються для захисту товарів і вантажів, а також будь-які подарункові папери, завдання яких полягає у створенні максимально презентабельності упаковки подарунка або подарункового товару. Крім того, захисний пакувальний папір може одночасно виконувати дизайнерську та рекламну функції. Тобто, фактично пакувальний папір є неймовірно універсальним пакувальним матеріалом, модельне розмаїття якого дозволяє споживачеві вибрати для себе ідеальну упаковку в різних ситуаціях. Зрозуміло, що інакше й не могло бути, оскільки величезний асортимент і поточне розповсюдження на ринку України всіляких пакувальних плівок з поліетилену, поліпропілену та інших синтетичних матеріалів просто вибило б дорожчий і вибагливіший, скажімо так, пакувальний папір з усіх ніш ринку. У тому числі і з подарункової упаковки, оскільки даний сегмент найвибагливіший до візуального оформлення пакувальних матеріалів. А можливості візуального оформлення пакувальних плівок, на жаль, просто-таки набагато вищі, ніж у будь-якого пакувального паперу . Більше того, що стосується пакувальних плівок, така візуалізація ще й коштує дешевше.

Міцний пакувальний папір для подарунків Проте, наприклад, у Чернівцях сьогодні можна купити низку різновидів та моделей пакувального паперу для подарунків та подарункових товарів, які цілком собі успішно конкурують із пакувальними плівками та мають більш ніж стійкий споживчий попит. Тому в рамках цієї статті ми хотіли б ознайомити наших читачів з такими видами паперів, особливо в контексті їх застосування для пакування подарунків, сувенірів, подарункових товарів, а також різноманітної рекламної та презентаційної продукції. Крім того, целюлозно-паперова промисловість України постійно розвивається, щорічно поповнюючи номенклатуру продукції, що випускається, все новими та новими видами паперів для пакування подарунків.
Наприклад, сьогодні в даному виробництві використовуються безліч нових компонентів для створення красивого дизайнерського паперу , застосування яких якихось 10 років тому здавалося просто фантастикою. Також має місце використання виробниками нових методів виробництва паперу, а також застосування більш досконалого обладнання, орієнтованого вже на європейського споживача. В результаті ми, споживачі, маємо ширший вибір пакувального паперу для подарунків, сувенірів, подарункових товарів і стандартної товарної продукції на продаж оптово-роздрібним методом, а також можливість підібрати пакувальний матеріал по-справжньому під свої вимоги та смаки.

Спеціалізовані види паперів для пакування продуктів харчування на автоматах, для пакування промислових товарів і тому подібні матеріали ми залишимо осторонь – пакувальний папір для промислових товарів у Чернівцях – це тема для окремої статті. Тому далі ми зосередимося на тих видах пакувального паперу , які використовуються для виготовлення подарункового, рекламного та сувенірного пакування, а також поговоримо про ті папери, які застосовуються як подарункове пакування в побуті, у декоративній творчості та в дизайнерському мистецтві найчастіше у Чернівцях. Отже, як ви, напевно, знаєте, всі види та типи паперів, що використовуються для пакування товарів, вантажів, подарунків та сувенірів, ми можемо подивитися в чинному ГОСТі 17586-80 «Папір. Терміни та визначення". Наприклад, у цьому документі є навіть спеціалізований розділ « Пакувальний та обгортковий папір », який цілком точно описує багато видів паперу, що цікавлять нас, для пакування подарунків і сувенірів, що активно купуються споживачами в Чернівцях. Так, пакувальні види паперів для паперів є досить великий клас паперу, в основі виробництва яких завжди лежить використання деревної целюлози або вторинної макулатурної сировини, іноді з полімерними добавками. Тобто, як мінімум за типом сировини, що використовується, ми бачимо, що види і типи пакувального паперу для подарунків і сувенірів виготовляються настільки різними виходячи зі свого призначення і завдань. Крім того, цілком очевидно, що те саме підприємство, маючи енну кількість, наприклад, целюлозної сировини може виробити десять і навіть двадцять найрізноманітніших видів подарункового паперу . Значить, питання споживчого попиту на той чи інший вид подарункового паперу завжди стоїть на чолі. Саме цей показник прямо впливає на обсяги пакувального паперу , що виробляється, для товарів або подарунків конкретним підприємством на тиждень/місяць/рік. Відповідно саме за цим показником ми можемо судити про затребуваність того чи іншого виду пакувального паперу для товарів чи подарунків у Чернівцях на сьогодні.

За такою логікою сьогодні у Чернівцях серед найбільш затребуваних видів пакувального паперу для подарунків, сувенірів та подарункових товарів виділяються такі різновиди:

  • класичний обгортковий папір світло-коричневого кольору з макулатурної вторинної сировини;
  • хвойний крафт, або первинний крафт папір натурального кольору;
  • рослинний пергамент, або пергаментний папір для подарунків;
  • підпергамент, або підпергаментний папір для пакування подарунків;
  • дизайнерський папір крафт з одностороннім або двостороннім крейдуванням;
  • жиронепроникний та вологостійкий пакувальний папір;
  • пакувальний офсетний папір;
  • калька для пакування подарункових товарів харчової групи;
  • парафінований папір із підвищеними бар'єрними властивостями;
  • папір тишею для дизайнерських подарунків та створення подарункового наповнювача;
  • подарунковий папір з якимось покриттям (хімічною посадкою обробкою);
  • текстильний пакувальний папір (паперові подарункові пакети з петлевими або вирубними ручками робляться саме з нього);
  • пергамін для пакування подарункових товарів харчової групи (упаковка для тортів та тістечок, наприклад);
  • фруктовий пакувальний папір (папір, що використовується для пакування фруктів при створенні б'юті-боксів та подарункових кошиків з квітами та фруктами);
  • дизайнерський креповий папір (жатий кріплений папір з незвичайною фактурою).

(продовження див тут і тут)

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн