Дизайнерський та пакувальний папір для подарунків та сувенірів у Чернівцях оптом та в роздріб від 1 м2 (частина 3)

(початок див тут і тут )

В якості хімічних реагентів для створення жиронепроникного паперу застосовуються різноманітні речовини: органічні фторвмісні сполуки, синтетичні смоли, натрієва сіль карбоксиметилцелюлози та її кополімери, модифіковані крохмалі та ін. мати хороші плівкоутворюючі властивості. Колір жиронепроникного паперу може бути різним – від білого до темно-коричневого, крім того такий папір може випускатися як з прозорою, так і непрозорою фактурою. Завдяки невисокій ціні, а також хорошій жиронепроникності та вологоміцності такий папір знаходить своє застосування як обгорткова упаковка для різних подарункових товарів. В принципі, це дешевий подарунковий папір для будь-яких харчових товарів, який можна застосовувати як одноразове пакування в будь-яких ситуаціях і в поєднанні з іншими видами подарункового пакування.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Підпергамент у подарунковій упаковці відноситься до допоміжних пакувальних матеріалів. Його основна функція чимось схожа на функцію, яку виконує деревний наповнювач або папір тишею – естетичне доповнення упакованого подарунка чи сувеніра разом із додатковим захистом від статичних та механічних пошкоджень. Підпергамент є тонким папіром, який виготовляється з паперової маси жирного помелу. Його відмінна риса – це висока зімкненість структури волокон. Це сприяє підвищеному опору підпергаменту проникненню повітря, вологи, деяких рослинних та синтетичних жирів та інших схожих речовин. Підпергамент характеризується обмеженою жиропроникністю та високою механічною міцністю, тому відмінно підходить для пакування харчових та нехарчових товарів різної форми. Його дійсно досить важко порвати, на відміну від внутрішнього шару подарункових коробок або полотна подарункових пакетів , тому найчастіше підпергамент застосовується як додаткова обгортка в тому випадку, коли основна подарункова упаковка не гарантує стовідсоткового захисту подарунка від механічних пошкоджень.

У міжнародній класифікації підпергаментний папір позначається "Imitation parchment" і відноситься до типу малопористих, умовно жиронепроникних видів паперу. В основному підпергамент використовується в комплексі з коробковим або етикетковим папером при упаковці подарункових товарів у наборах, кондитерських виробів, фруктових та плодово-ягідних напівфабрикатів, деяких видів печива, глазурованих пластівців кукурудзи та деяких інших продуктів харчування, що використовуються як подарункові товари. Залежно від конкретного призначення підпергамент використовують у щільності від 30 гр/м2 до 90 гр/м2. А його виготовлення здійснюється з вибіленої, напівбіленої або небіленої целюлози з різним рівнем жиростійкості, повітропроникності та міцності у сухому та вологому стані. Загалом же, виробництво підпергаменту в Україні загалом та у Чернівцях зокрема здійснюється згідно з ГОСТом 1760-2014 «Підпергамент. Технічні умови". Підпергамент виготовляють світлозахисним з добавкою в композицію діоксиду титану або несвітлозахисним (тобто папір може бути напівпрозорим та непрозорим). А для поліпшення функціональних властивостей підпергаменту (насамперед його жиро- та водостійкості) його поверхню покривають полімерними матеріалами – альгінатами (альгінові кислоти та їх солі (альгінати) – загусники, стабілізатори та гелеутворюючі речовини, одержувані з бурих водоростей Phaeophyceae. альгінова кислота та її солі внесені до списку харчових добавок, схвалених Європейським Комітетом та ін.

Кріповий подарунковий папір – це пакувальний кріплений папір з невибіленої сульфітної целюлози, деревної маси та макулатури. Використовується для основного пакування подарунків та сувенірів, для прокладання та пакування різних виробів у подарункові коробки , а також як допоміжний матеріал у створенні різних подарункових композицій або інсталяцій. У подарунковій упаковці креповий папір (застаріла назва - пакувальний алігнін) особливо цінується за можливість красиво і дуже надійно упаковати крихкі вироби зі скла та інших матеріалів, що легко б'ються. Кріпований подарунковий папір у Чернівцях продається виключно імпортний (Китай, Італія, Польща, Індія) у наборах різних кольорів та відтінків. Найчастіше формат продажу крепового паперу в Україні – це листи шириною 600-700 мм та довжиною 600-1800 мм. А ціна набору крепового паперу залежить від формату та країни-виробника, а тому варіюється в діапазоні від 18 до 500 гривень та більше за набір. За кордоном виробництво крепового паперу здійснюється з сульфітної невибіленої целюлози середньої жорсткості або м'якої та білої деревної маси. Вміст целюлози в композиції кріпленого пакувального паперу не перевищує 80%, деревної маси – не менше 20%. При цьому допускається використання в композиції до 50% макулатури, проте якщо це промислові відходи білого паперу без друку або з легким друком при відповідному зниженні вмісту целюлози і деревної маси.

Кольоровий та бурий подарунковий папір різної густини в асортименті в Чернівцях

Крафт-папір для упаковки від виробника Всі види паперу для пакування подарунків , сувенірів та подарункових товарів у Чернівцях, про які ми говорили в рамках цієї статті, зрозуміло, можна купити в інтернет-магазині «Пак Юа» за найнижчими оптовими та роздрібними цінами в місті. Даний інтернет-магазин є офіційним онлайн-майданчиком для продажу подарункового та пакувального паперу безпосередньо від виробника – заводу гофротари та упаковки з картону та паперу «Експрес Упаковка» . Виробничі потужності нашого підприємства дозволяють виготовляти папір для подарунків та сувенірів будь-якого виду, типу та формату, тому найповніший асортимент подарункового паперу на будь-який смак у Чернівцях ви знайде у нашому офіційному інтернет-магазині «Пак Юа» . Крім того, нашим клієнтам ми можемо запропонувати індивідуальне та професійне обслуговування, швидкі терміни виконання замовлення, а також доставку подарункового паперу до будь-якої точки України. Різноманітність асортименту подарункового паперу , представленого в каталозі інтернет-магазину «Пак Юа» , сподобається кожному нашому клієнту. Наш кольоровий папір для подарунків і сувенірів може використовуватися в різних цілях, він підходить для упаковки та прикраси найрізноманітніших за типом і формою подарунків, сувенірів і подарункових товарів. Ми можемо запропонувати вам подарунковий папір для товарів, виготовлених з різних матеріалів, що мають зовсім різну форму і конструкцію, вага, колір і відтінок, консистенцію, температуру нагріву та/або охолодження.

В інтернет-магазині «Пак Юа» продається в асортименті декоративний папір для подарунків з різними способами хімічної та механічної обробки. Ми можемо запропонувати вам папір для упаковки подарунків, який справді зможе стати красивим оформленням, доповненням, якщо хочете, для подарунка, презенту, сувеніру, який буде подарований будь-кому. І тому, щоб подарунок виглядав презентабельно та порадував людину, використовуйте папір подарунковий пакувальний від компанії «Експрес Упаковка» . З її допомогою будь-яка річ у ваших руках виглядатиме святково та інтригуюче. А незвичайний принт допоможе зробити презент яскравим і незабутнім. Кольоровий папір для пакування подарунків , купити який можна у нашому інтернет-магазині, виконується з високоякісного паперового полотна. Воно забезпечує підсумковому продукту міцність та високу щільність. Товар підходить не тільки для упаковки подарунків , але і для скрапбукінгу. Наш папір пакувальний красивий, оригінальний і незабутній. Завдяки повному запечатанню зображення досягається 3D-ефект. Картинка виходить яскравою та насиченою. Принт наноситься на матову поверхню, яка не відкидає відблиски та виглядає акуратно. Зворотний бік полотна залишається білим або бурим, залежно від типу вибраного вами паперу. На жаль, більшість людей не надають належного значення правильному вибору подарункової упаковки . І даремно! Святкове оформлення подарунків є половиною успіху презенту. Це і привабливий зовнішній вигляд, і елемент сюрпризу – одержувач не одразу бачить, що знаходиться усередині. Візьміть багато різнокольорових стрічок, обв'яжіть ними подарунок, загорнутий у папір, зв'яжіть вузлом в одному місці, а кінці завійте в кучері за допомогою ножиць. Подарунковий папір дає безліч можливостей для створення святкової атмосфери, вам потрібно лише скористатися ними та купити недорого подарунковий папір будь-якого розміру в інтернет-магазині «Пак Юа» . Ми чекаємо на вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн