Де купити пакети-слайдери для пакування продуктів харчування в Чернівцях?

Пакети для пакування із замком типу «слайдер» сьогодні є досить популярним способом пакування готової продукції на продаж та товарів для зберігання. У Чернівцях їх застосовують і для пакування найрізноманітніших продуктів харчування, і різноманітних товарів та вантажів нехарчової групи. Звичайно, далеко не всі види та моделі пакетів із замком «слайдер» популярні однаково. Приміром, у Чернівцях є певний ряд різновидів таких поліетиленових пакетів, які використовуються під певні, давно усталені завдання. А ось які це пакети? Що вони являють собою? Де їх можна вигідно купити у Чернівцях сьогодні оптом чи в роздріб? Все це ми вам розповімо у рамках цієї статті. Ну, а допоможе нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент пакувальних матеріалів, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут сьогодні можна купити різні пакувальні пакети за ціною виробника, причому, в різноманітному асортименті. Ну що де, давайте почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні відмінності пакетів-слайдерів від інших товарних пакетів

Полиэтиленовый пакет с замком слайдер Отже, пакети із замком «слайдер» у Чернівцях сьогодні вважають досить популярним видом упаковки. Але при цьому з чітко окресленою спеціалізацією. Вся популярність на ринку міста цього виду упаковки визначена головним чином високим попитом пакетів-слайдерів для зберігання та перевезення продуктів харчування. Саме упаковка товарів харчової групи у Чернівцях сьогодні є основною сферою використання пакетів-слайдерів будь-якого виду та типу. Хоча загалом цей вид упаковки може використовуватися для упаковки різних товарів та вантажів, але чомусь не використовується. Запитання: чому? насправді все просто. Пакувальні пакети, які підходять для пакування будь-яких інших товарів та вантажів, крім продуктів харчування, сьогодні коштують дешевше, ніж пакети-слайдери. Але при цьому вони зовсім не підходять для заморожування харчових продуктів, наприклад, як ті ж слайдери. Так що пакети-слайдери з геодня застосовуються в тих випадках, коли без них точно не обійтися. Вони не залишають на продуктах харчування будь-якої консистенції та температури нагрівання чи охолодження ні слідів, ні смаку, ні запаху. Пакети-слайдери є багаторазовою та повністю екологічною упаковкою, хоча при цьому відрізняються малою товщиною, вагою та ще й виготовлені з поліетилену. Однак функціональні можливості у процесі використання пакетів-слайдерів дуже різноманітні. Власне кажучи, унікальність пакетів-слайдерів як пакувального матеріалу якраз і полягає в поєднанні, здавалося б, функціональних властивостей, що не поєднуються. Саме тому купити пакети-слайдери у Чернівцях сьогодні хочуть і оптом, і в роздріб, і промислові підприємства, і представники сфери послуг.

Всі переваги пакетів із замком «слайдер» добре можна оцінити, якщо розглядати їх використання в контексті упаковки різних товарів різних товарних груп. Але, безумовно, основною складовою настільки різноманітних та корисних експлуатаційних властивостей у пакетів-слайдерів є їхній матеріал виготовлення, а також технологія виробництва, завдяки яким ці пакетики отримують такі корисні властивості та можливості. Тому давайте на цьому зупинимося трохи докладніше. Будь-які пакети-слайдери в Чернівцях, представлені сьогодні на ринку міста, є поліетиленовими пакетами із клямкою у вигляді бігунка. Власне кажучи, саме тому вони й одержали свою назву – такий тип клямки якраз і називається «слайдер». За своєю функціональністю такий тип засувки – це пряма альтернатива поширеному струнному замку типу «Zip-Lock», який застосовується в пакетах-гриперах. Грипери та слайдери – це два найбільш поширені види вакуумних поліетиленових пакетів. Однак через особливості структури самого поліетиленового полотна, грипери частіше використовуються для упаковки нехарчових товарів, а слайдери, у свою чергу, харчових. Пакети-слайдери у Чернівцях сьогодні – це один із найбільш надійних способів герметичного пакування товарів харчової групи. А ця сама герметичність досягається за рахунок використання бігункового замку типу «слайдер». Виробництво пакетів слайдерів здійснюється в Чернівцях за стандартною технологією кріплення замка до готових пакетів. Це коли заздалегідь заготовлений за розміром замок з бігунком приварюється до готового пакету. Така технологія більш трудомістка, ніж виробництво пакетів із замком Zip-Lock, виготовлення яких здійснюється за допомогою екструдера, коли оригінальний профіль обох частин замку Zip Lock формується безпосередньо на плівці, а потім за допомогою зварювання збирається пакет потрібної площі. Власне, це і є основне пояснення того факту, що купити пакети із замком Zip-Lock у Чернівцях сьогодні можна дешевше, ніж пакети-слайдери. Хоча й не набагато.

Як ви самі можете помітити, різниця між пакетами із замком Zip-Lock та пакетами-слайдерами не надто суттєва. Так, просто трохи інший тип замку, але функціонально ці два види поліетиленових пакетів дуже часто взаємозамінні. Більше того, сьогодні у Чернівцях пакети-слайдери продають по-різному. Так, багато компаній з продажу упаковки зовсім не розрізняють ці два види поліетиленових пакетів, вважаючи їх різновидами того самого виду упаковки. Але це зовсім так. А от якщо ви захочете купити пакети-слайдери безпосередньо у виробника, вам відразу позначать різницю між слайдерами та гриперами і запропонують вибрати найбільш підходящий вид пакетів із замком. До речі, це невеликий лайфхак для вас, як відрізнити справжнього виробника пакувальних матеріалів від перекупників. Ну а ми, давайте, повернемося до пакетів-слайдерів.


Особливості та переваги використання поліетиленових пакетів із замком «слайдер»

Пакеты-слайдеры для пищевых и непищевых товаров Отже, оскільки ті невеликі різницю між слайдерами і гриперами ви вже знаєте, давайте спробуємо зрозуміти, у чому основні переваги пакетів із замком типу «слайдер»? Чому їх купують у Чернівцях анітрохи не рідше, ніж дешевші пакети із замком Zip-Lock? Пакети-слайдери є вакуумним, герметичною упаковкою для продуктів, як, втім, і грипери. Однак, на відміну від пакетів із замком Zip-Lock, пакети-слайдери не залишають жодних слідів на продуктах навіть за дуже низьких тилів дуже високих температур. Це дуже добре помітно, коли вимагає герметична упаковка та заморожування свіжих продуктів харчування. Наприклад, якщо ви захочете покласти на кілька тижнів у морозилку свіжі ягоди, то саме пакети-слайдери дозволять вам максимально зберегти їх смакові якості та навіть автентичний аромат. Будь-які інші поліетиленові пакети при впливі настільки низької температури залишають і сліди на продуктах, і неприємний пластиковий запах і присмак.

Зберігання та перевезення харчових товарів сьогодні у Чернівцях – це сьогодні настільки частий захід, що використання пакетів-слайдерів у переважній більшості випадків відбувається саме у цій галузі. Звичайно, слайдери підійдуть і для упаковки іншого типу та формату. Але ця унікальна їх особливість, не впливати на упаковані товари або вантажі будь-якої консистенції навіть за критичних температур, є визначальною для їх попиту. Якщо споживачі у Чернівцях сьогодні хочуть купити пакети-слайдери , то практично напевно вони будуть використані для зберігання та заморожування якихось продуктів харчування чи інших харчових товарів. Особливо це важливо, коли йдеться про зберігання та перевезення харчових товарів рідкої консистенції. У цій ніші ринку пакети-слайдери, безумовно, мають прямих конкурентів, так скажемо, проте всі ці пакувальні матеріали коштують на порядок дорожче. Так що це все тільки теоретично, а на практиці виходить, що коли йдеться про дешеву упаковку для продуктів харчування, які піддаються заморожуванню або охолодженню в процесі перевезення або зберігання, то тут альтернативи пакетам із замком типу «слайдер» просто немає.

Сьогодні на постійній основі для пакування різної товарної продукції на продаж пакети-слайдери у Чернівцях використовуються на різних виробничих підприємствах, торгових організаціях. Їх застосовують у своїй роботі транспортні компанії, коли потрібно перевозити продукти харчування у холодильних та морозильних камерах різного розміру. Це може бути як індивідуальне, так і групове заморожування абсолютно різних за своїм типом, видом, габаритами та ціною (собівартістю) продуктів харчування на продаж. Більше того, у поліетиленові пакети-слайдери сьогодні у Чернівцях пакують дуже різні за ціною харчові товари: від дешевих сільськогосподарських товарів до різних алкогольних напоїв на розлив. І лише завдяки тому, що упаковані такі товари в герметичні пакети-слайдери, перевезення та зберігання взагалі можливі. Особливо коли йдеться про тривале зберігання або перевезення на значні відстані. Справа все в тому, що за своєю суттю пакети-слайдери є щільними поліетиленовими пакетами з герметичним замком. Вони можуть використовуватися в різних умовах, а термін їх експлуатації залежить тільки від того, що саме ви будете в пакети-слайдери упаковувати. А якщо говорити загалом, то поліетиленові пакети із замком слайдером неймовірно практичні та зносостійкі.

Поліетиленові пакети-слайдери високої якості можна застосовувати для одночасного заморожування, зберігання або перевезення різних типів товарів і вантажів. Пакети формують герметичну упаковку, тому упакованим у них товарам абсолютно не має значення, що саме перевозиться разом з ними в одному транспорті. Кожен вид продукції одночасно упакований надійно, і ізольований від контакту з іншими товарами. Треба сказати, що це чудова особливість пакетів-слайдерів, яка дозволяє реально добре заощадити на транспортних витратах готової продукції чи куплених товарів. Наприклад, так можна упаковувати, зберігати і перевозити різні види і сорти фруктів, овочів, будь-яких рідких миючих або миючих засобів і так далі. Тобто пакети-слайдери дають можливість зберігання та перевезення в одній камері, здавалося б, абсолютно несумісних товарів! Це, мабуть, одна з найважливіших особливостей пакувального матеріалу. Саме це дає можливість зберігати сипкі господарські товари, товари побутової хімії разом з рідкими продуктами харчування абсолютно без ризику. Ну, і не варто забувати, що в пакетах-слайдерах в принципі дуже вигідно зберігати щось у замороженому вигляді.

Розміри пакетів слайдерів можуть бути різними. Так, наприклад, сьогодні у Чернівцях можна купити абсолютно недорого харчові пакети-слайдери розміром від 100 х 100 міліметрів до 500 х 500 міліметрів. Причому в абсолютно різних пропорціях ширини та висоти пакетиків. Це можуть бути пакети-слайдери для заморожування м'яса, перевезення м'яса в маринаді під шашлик, приготовленого смаженого або тушкованого м'яса і т.п. Сьогодні у Чернівцях можна самостійно вибрати та купити пакети із замком слайдер для м'яса або для будь-якого іншого продукту харчування. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо герметичні пакети-слайдери, в яких при застібці пакету будь-які рідини не протікають, ліки та медичні препарати не виділяють запаху, ванна приналежності на кшталт мила або шампуню не витікають і не бруднять ваші суми. Пакети-слайдери представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дійсно вигідно брати в будь-яку поїздку і т.п.

В цілому, використання пакетів-слайдерів для пакування продуктів харчування дає безліч переваг, які будуть дуже відчутні незалежно від того, чи збираєтеся ви застосовувати такі пакети в домашніх умовах або на промисловому рівні. Найголовніше, що виробництво поліетиленових пакетів на кшталт «слайдер» технологічно зовсім нескладне, тому продуктові поліетиленові пакети із замком слайдером сьогодні у Чернівцях можна купити зовсім недорого. Також важливо, що структура пакетів-слайдерів дозволяє упаковувати у них будь-які гарячі чи холодні продукти харчування. Пакети герметичні, вони не пропускають вологу як усередину пакета, так і з нього, що дуже зручно буквально завжди, оскільки забирається залежність зберігання та перевезення тих чи інших харчових товарів від умов зберігання, температурного режиму чи погоди. Поліетиленові харчові пакети у Чернівцях легко піддаються нанесенню одноколірного або багатобарвного друку, їх дуже легко декорувати різними візерунками, наносити логотипи, малюнки, написи. Матеріал пакетів-слайдерів (поліетилен) характеризується гарною еластичністю. Поліетиленові пакети-слайдери є абсолютно безпечними для здоров'я, оскільки виготовляються відповідно до санітарних норм законодавства України. Вони підходять для розморожування продуктів у мікрохвильових печах, для зберігання та заморожування у холодильних та морозильних камерах. Поліетиленові пакети із замком «слайдер» для продуктів харчування не пропускають жир і мають відмінні водовідштовхувальні характеристики.


Вакуумна та герметична упаковка товарів та вантажів у пакети-слайдери

Пакеты-слайдеры для вакуумной упаковки продуктов питания Однією з найважливіших властивостей пакетів-слайдерів абсолютно будь-якої моделі є можливість герметичного та вакуумного пакування в них товарів та вантажів абсолютно будь-якої консистенції, температури нагрівання чи охолодження. На наш суб'єктивний погляд, саме в цьому є секрет настільки високої популярності цього виду упаковки. Крім того, не варто забувати, що для будь-яких вакуумних пакетів для продуктів харчування питання функціональності та практичності є важливим. І тут цілком можна відчути всю універсальність пакетів із замком типу «слайдер». Поміркуйте самі: вам лише потрібно купити пакети-слайдери відповідного розміру, а як їх використовувати, це вже повністю на ваш розсуд, тому що вони неймовірно практичні та функціональні. Так, наприклад, сьогодні цей вид поліетиленової упаковки у Чернівцях вважається найнадійнішим та перевіреним пакувальним матеріалом для тривалого зберігання продуктів харчування. Плюс фактура пакетів із замком «слайдер» така, що вони підходять для використання практично за будь-яких умов, надійно захищаючи упаковані товари від будь-яких зовнішніх впливів. Особливо це актуально для продуктів, що швидко псуються, які тільки за допомогою вакуумної упаковки в пакети-слайдери можна зберігати встановлений виробником термін.

Є у вакуумної упаковки пакети-слайдери та інші переваги. Наприклад, упакований таким чином товар набагато легше складувати, а завдяки прозорості продукт може бути під постійним контролем і оцінкою. Так, і продавати щось на вітрині магазині в прозорій упаковці набагато простіше, ніж у непрозорій, оскільки немає потреби постійно діставати продукцію з упаковки, а після демонстрації покупцю складати назад. Але це якщо говорити загалом. А ось які саме продукти харчування упаковуються у вакуумні пакети-слайдери у Чернівцях найчастіше? Про те, що це в більшості своїй харчові товари, що швидко псуються, ми вже сказали вище. Але це далеко ще не все. Так, на сьогоднішній день у Чернівцях основний сектор продуктів, що упаковуються під вакуум, складають продукти харчування порівняно невеликої ваги – зазвичай не більше 1-2 кілограми. Наприклад, це можуть бути м'ясні вироби, рибні нарізки, різана на шматочки овочева продукція, снеки та інші закуски до пива тощо. Тобто, в основному це товари, які акуратно фасуються і так само акуратно пакуються в герметичні пакети. Причому, що цікаво, часто практично вручну. Тому переважна більшість вакуумних харчових пакетів, представлених сьогодні на ринку Чернівців, має відносно невисоку товщину. Такі продуктові вакуумні пакети виготовляються з кількох видів синтетичних матеріалів із високими бар'єрними властивостями. Найдешевший з них – це поліетилен високого тиску, з якого, до речі, виготовляють багато видів пакувальних стрейч-плівок. Лінійний поліетилен високого тиску в даному випадку є практично ідеальним матеріалом для виробництва вакуумних пакетів для пакування продуктів харчування. Він не тільки коштує дуже дешево, але ще й при упаковці ізолює харчові товари від води та більшості газів. Щоправда, щодо кисню бар'єрні властивості таких пакетів залежать від товщини поліетиленового шару. Тому варто досить уважно та відповідально підходити до вибору вакуумних поліетиленових пакетів для продуктів, оскільки в цьому випадку дешевше – не означає краще. Наприклад, найдешевші вакуумні пакети для продуктів у Чернівцях сьогодні – це поліетиленові пакети-слайдери завтовшки 9-12 мікронів. Однак у такому пакеті просто не можна зберігати, наприклад, м'ясну нарізку понад сім днів. Однак якщо використовувати вакуумні пакети з більшою товщиною, то терміни зберігання будуть збільшуватися в залежності від щільності пакета.

Практично будь-які поліетиленові пакети-слайдери , які використовуються сьогодні для герметичного пакування харчових товарів у Чернівцях, мають досить слабкий опір до проколів. Але при цьому вони дуже стійкі до розривних навантажень як у поздовжньому, так і в поперечному перерізі. А також неймовірно стійкі до вигину – їх можна згинати та розгинати сотні і навіть тисячі разів. Втрата ж герметичності пакетів і, як наслідок, їх псування може статися при неправильному запакуванні продуктів, коли рибна або м'ясна кістка, що стирчить, може порушити бар'єрні властивості пакета. Також «зруйнувати» поліетиленову стінку пакета можуть краї різної тари, на яку часто укладають продукти перед вакуумним пакуванням. Наприклад, ось вам відповідь, чому більшість продуктів харчування малої за вагою розфасовки упаковується за допомогою невеликих пластикових судочків із гладкими округлими краями. Однією з найбільш вагомих для споживачів особливістю вакуумних поліетиленових пакетів для продуктів є той факт, що в такій упаковці чудово зберігаються заморожені продукти (м'ясо, птах, риба, креветки тощо). І за температури нижче -15 градусів Цельсія їх термін зберігання може становити до 6 місяців і більше! Загалом, популярні у споживачів у Чернівцях пакети-слайдери для вакуумного пакування продуктів харчування – це прозорі, гладкі на дотик пакети, які мають рівні жорсткі вакуумні шви та зручний бігунок-слайдер зверху, що фіксує пакет у закритому стані.


Де придбати пакети-слайдери за найнижчою ціною у Чернівцях?

Як вам, напевно, добре відомо, якщо ви хочете купити якусь упаковку максимально дешево, то зробити це можна тільки, купуючи товари у виробника. Продаж пакетів-слайдерів від виробника в Чернівцях оптом та в роздріб сьогодні здійснюється в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо вам дешево купити різні за розміром пакети для герметичного пакування продуктів харчування з бігунком «слайдер». У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете пакети для зберігання продуктів різного розміру та типу. Асортименти пакетів-слайдерів дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити недорого пакети слайдери буквально для всього! Продаж пакетів для продуктів здійснюється як оптом, так і в роздріб, тому кожен клієнт може вибрати для себе найзручніший варіант купівлі харчових пакетів. Крім того, при купівлі гуртом пакетів-слайдерів для харчових товарів ми готові запропонувати вам пакети для продуктів зі знижкою від 15% і вище, залежно від загальної кількості куплених товарів. Також ми можемо запропонувати вам вакуумні харчові пакети з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб і вимог.

Усі пакети-слайдери , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», можна купити у Чернівцях за цінами виробника. Найдешевше ми пропонуємо купити вакуумні пакети прозорого кольору оптом. Всі пакети виготовляються на підприємствах наших партнерів, тому ми готові запропонувати вам найнижчу ціну на харчові пакети-слайдери в Чернівцях. Крім того, виробничі потужності наших партнерів дозволяють нам гарантувати вам максимально стислі терміни виробництва, високу якість та конкурентні ціни на всі види пакетів із замком «слайдер». Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам вакуумні харчові пакети , що повністю відповідають ГОСТу для даного типу продукції. Також важливо відзначити, що всі поліетиленові пакети для продуктів виготовляються з повним дотриманням усіх санітарних норм, а тому гарантовано підходять для пакування та зберігання продуктів харчування.

Поліетиленові пакети-слайдери , представлені на сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», розрізняються за розміром, видом та способом застосування. Так, у нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб вакуумні пакети для їжі, прозорі пакети для фаст-фуду, поліетиленові пакети для їжі, пакети-слайдери для продуктів, а також багато інших видів пакувальних пакетів поліетилену для харчових та нехарчових товарів. Купити вакуумні пакети можна в роздріб від 1 штуки або оптом в будь-якій необхідній вам кількості. Вакуумні пакети слайдери, продаж яких здійснюється потім і в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», підійдуть практично для будь-яких товарів і предметів. Ви можете використовувати їх для упаковки покупок у магазинах та супермаркетах, як упаковка для одягу та взуття, як упаковка для подарункової, презентаційної та сувенірної продукції, а також у багатьох інших випадках. Ми пропонуємо купити у нас за низькими цінами оптом та в роздріб поліетиленові пакети для продуктів на максимально вигідних для вас умовах.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити готові вакуумні та герметичні пакети-слайдери для продуктів харчування та харчових товарів за найнижчими цінами у Чернівцях як оптом, так і в роздріб. Більше 100 різних видів герметичних пакетів завжди є на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб пакети із замком «слайдер» зі складу у Чернівцях. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні вакуумних пакетів і пакетів для герметичної упаковки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн