Продаж стрейч-плівки в Чернівцях: що вибрати?

Стрейч-плівка хоч і є відносно новим видом упаковки для України, купити стретч сьогодні хочуть у Чернівцях представники різних сфер торгівлі, сфери послуг і навіть промисловості. Причому попит на стрейч у цьому місті настільки високий, що якщо порівнювати, наприклад, з яким-небудь пакувальним папером, який використовують для транспортування та зберігання різних товарів і вантажів вже понад півстоліття, це навіть трохи дивно. Чому саме стрейч-плівку щодня використовую ті ж перевізники у своїй роботі, та ще й у таких великих обсягах? Загалом, високий споживчий попит на пакувальний стрейч-плівку та на її харчовий різновид у Чернівцях сумнівів не викликає, але які саме види стрейчу сьогодні в Чернівцях найпопулярніші, поки що незрозуміло. У цій статті ми якраз і спробуємо це з'ясувати, а заразом подивимося, де сьогодні пакувальну стрейтч-плівку в Чернівцях можна купити найдешевше і чому? А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки даний ресурс продає харчову та технічну стретч-плівку різних типів, видів, кольорів і відтінків, причому за дуже дешевими цінами. Ну що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке стрейч-плівка та навіщо вона потрібна?

Упаковочная стретч-пленка Чернівці сьогодні є важливим економічним центром України та провідним містом буковинського регіону з погляду обсягу торгівлі та товаротранспортних операцій. Усі ті сфери життєдіяльності, у яких пакувальний стрейч використовується дуже активно, у місті розвинені більш ніж непогано. Безумовно, це впливає на обсяги споживання стретч-плівки як такої. Тобто за фактом стрейч-плівка використовується не завжди однакова, все залежить від цілей та завдань, але сам факт її постійного застосування сумнівів не викликає. Більше того, сьогодні у Чернівцях ситуація склалася таким чином, що стрейч-плівка є одним із найпопулярніших видів полімерної упаковки в принципі, навіть незважаючи на велику кількість представлених у регіоні варіантів такої упаковки та тари. Через місто проходять не лише українські товари на експорт, а й ввозиться багато товарів з інших країн. Для багатьох товарів Чернівці є перевалочним пунктом, в якому вони упаковуються за стандартами ЄС і вирушають на експорт до Румунії та інших Балканських країн. І в переважній більшості випадків усі ці транзитні операції здійснюються за участю стрейч-плівки у тому чи іншому вигляді. Причому, що характерно, це стосується і харчових товарів та товарів непродовольчої групи – стрейч-плівка в даному випадку використовується різна, але використовується практично завжди. Загалом сьогодні вже практично неможливо уявити Чернівці, в яких товарні та транспортні операції здійснюються без участі стрейч-плівки, це справді затребуваний вид упаковки, попит на який поширюється не лише на комерційні компанії та рухи товарів, а й навіть на приватну сферу. І для того щоб зрозуміти, які види стрейч-плівки сьогодні Чернівцях хочуть купити найчастіше і чому, давайте розберемося для початку, що в принципі такого особливого у стретч-плівці, а потім з'ясуємо, які види стрейчу купують сьогодні у Чернівцях найчастіше та чому .

Отже, як ви напевно знаєте, основна користь від використання стрейч-плівки помітна в тих випадках, коли йдеться про перевезення чи зберігання чогось. Особливо коли зберігання має бути тривале, а перевезення – у не найпростіших умовах. Обмотка вантажів стретч-плівкою – це не просто сучасний спосіб упакування товарів на палетах, але ще й справді ефективний спосіб захисту упакованих предметів (хоч товарів, хоч вантажів, хоч особистого майна). Завдяки своїм фізичним властивостям стретч плівка надійно утримує досить важкі вантажі, захищає їх від пилу та вологи, механічних впливів. І до того ж для стрейч-плівки зовсім неважливо, які габарити будуть у вантажу, і наскільки він буде важким – аби не було гострих країв, які в деяких ситуаціях можуть справді порвати будь-яку стрейч-плівку. Чи практично? Більш за. Однак поки не зовсім зрозуміло, чому, а головне – за рахунок чого з трейч-плівка є настільки корисним та практичним пакувальним матеріалом? Давайте розбиратися по порядку.

Отже, пакувальна стрейч-плівка, яка так популярна в товаротранспортних операціях, що проводяться сьогодні в Чернівцях, є пластиковою плівкою, що розтягується, що служить для упаковки будь-яких товарів або вантажів, зокрема на піддонах. Ключовими властивостями, що формують для її популярність, є можливість розтягуватися до деякої довжини та ширини від початкових (престрейч), а також можливість щільно облягати товари та вантажі будь-яких габаритів (показники липкості), формуючи таким чином практично герметичну упаковку. Моделі стрейч плівки , представлені сьогодні на ринку Чернівців, відрізняються за багатьма параметрами. Наприклад, можна купити стрейч плівку для ручної обмотки або стретч-плівку для машинної обмотки в спеціальних джамбо рулонах. Довжина, ширина, товщина, вага та колір стрейч-плівки також бувають дуже різними. По суті, визначити якийсь єдиний стандартний вид стрейчу і сказати, що саме він найбільш затребуваний у Чернівцях, сьогодні неймовірно складно. І насамперед тому, що залежно від сфери використання змінюється і сам формат цього самого, скажімо так, «еталонного» з погляду споживача стрейчу. А ось виявити деякі подібності таких видів стретч плівки набагато простіше, оскільки принцип їхньої дії та сировина багато в чому схожі. Давайте про це трохи докладніше.


Особливості попиту на пакувальну стретч плівку в Чернівцях

Синяя стретч-пленка для ручной обмотки Будь-яка стрейч-плівка , яку сьогодні можна купити у Чернівцях, – це насамперед пакувальний матеріал. Хоча набагато коректніше називає її обгортковим матеріалом тому, що використовувати її можна тільки для обмотки, по суті обертання, чогось. Ну, і не варто забувати, що будь-яку стрейч-плівку можна використовувати і в декоративних цілях, так як вона виглядає досить ефектно і здатна прикрасити будь-який подарунок, сувенір або товарний презент, куплений заздалегідь в торговому центрі. Для виробництва використовуються сополімери етилену з альфа – олефінами, спеціальні марки лінійного поліетилену низької щільності (ЛПЕНП). Ці полімери характеризуються значним ступенем деформації в твердому стані, що досягає для окремих марок 500-600% при порівняно невисоких властивостях міцності. Однак у Чернівцях настільки еластична стретч плівка – велика рідкість. Набагато великим попитом користується харчова та пакувальна стретч-плівка з рівнем розтяжності близько 150%. Вона і дешевша, і купити її простіше, і ціна на стрейч-плівку в Чернівцях такого типу зовсім невисока, особливо оптом, звичайно ж. До речі, з гуртом стрейч-плівки у Чернівцях проблем особливих немає, оскільки стретч-плівку виготовляють за технологією традиційної рукавної чи плоскощілинної екструдії з гранульованої сировини різних підприємств у межах області.

У будь-якому випадку вся стрейч-плівка у Чернівцях характеризується певними особливостями, які у такому широкому асортименті роблять вибір споживача максимально різноманітним та зручним. Купити можна справді все і на всі випадки життя. Стретч-плівка - відмінний захист продукції від бруду, пилу, вологи і різного роду випадкових механічних пошкоджень, також, стретч чудово фіксує продукцію, що транспортується на дерев'яних і пластикових піддонах. Так як плівка, використана як пакувальний матеріал, розтягнута і працює в умовах постійного значення відносного подовження, то напруга розтягування, що діє в ній, змінюється в часі по експоненті. З часом стягує зусилля в плівці буде зменшуватися, і тим швидше, чим вище температура навколишнього середовища, оскільки зі збільшенням температури релаксаційні процеси прискорюються. Тому слід враховувати, що щільно упаковавши вантаж стретч-плівкою, наприклад, в умовах мінусової температури взимку і перевіривши його при плюсовій температурі влітку, можна зіткнутися зі зменшенням величини зусилля, що стягує плівки. Так чи інакше, такі можливості використання стрейч-плівки визначаються її технічними характеристиками та особливостями. Тому далі давайте про них трохи докладніше.

Для початку варто нагадати, що основні споживчі технічні стрей-плівки - це рівень зустрій і рівень липкості. Але що стосується споживчих характеристик, то тут справа не тільки в цих двох параметрах. Для людини, що купує той чи інший стрейч, найчастіше престрейч і липкість є параметрами, як кажуть, «за замовчуванням», тому споживачів більше цікавлять куди простіші показники стрейч-плівки на кшталт товщини або щільності, кольору або відтінку, можливості використовувати для упаковки тих чи інших. інших товарів чи вантажів. Зазвичай товщина стрейчу плівки становить від 8 до 40 мкм, а ширина від 10 мм до 1500 мм. Причому менші величини тут більше характерні для стрейч-плівки, призначеної для упаковки харчових товарів, а великі – для технічної стретч-плівки, яка використовується в контакті з товарами та вантажами нехарчової групи. Крім того, стрейч-плівка може бути ще й багатошаровою, хоча, зрозуміло, одношарові стрейч-плівки у Чернівцях купують набагато частіше, ніж багатошарові. Чому? – Все просто, вони дешевші.

Серед інших важливих кінцевого споживача властивостей стрейч-плівки варто відзначити такі. По-перше, це відносна величина розтягування. По суті, це граничні межі, в яких будь-яка стретч-плівка може бути розтягнута при обгортанні продукції із забезпеченням гарантованого скріплення предмета упаковки без утворення в ній розривів та надривів (для різних марок це значення може становити від 50 до 500 %). По-друге, це міцність. Для своєї товщини стрейч-плівка має чудову міцність. Це дещо дивовижний факт для звичайних споживачів, однак так воно і є, адже у виробництві стрейч-плівки використовуються спеціальні полімерні сполуки, які й забезпечують цю міцність за рахунок високої гнучкості та стійкості до статичних та динамічних навантажень. До того ж міцність підвищується ще й за рахунок відносного подовження в поздовжньому та поперечному напрямках, що якраз і забезпечується рівнем престрейчу. Стійкість до проколів і розривів характерна для стрейч-плівки високої щільності. Так, звичайно, і найтонша стрейч плівка має певний рівень такої стійкості, але він дуже незначний, тому що концентрації матеріалу в такому випадку просто недостатньо, щоб довго чинити опір рівню тиску в конкретній точці проколу.

У пакувальної та харчової стрейч плівки є ще дві цікаві якості, які проте досить складно визначити однозначно як технічні або як споживчі. Вся справа в тому, що вони важливі і в тому, і в іншому випадку. Однією з таких якостей є прозорість. Прозорість стрейч-плівки є дуже важливою характеристикою, коли йдеться про споживчу упаковку. Погодьтеся, практично будь-який товар прозі продати, коли споживач може його побачити на власні очі. А уявіть, що споживач може візуально оцінити той чи інший товар, а він при цьому упакований і йому гарантовано не зможуть нашкодити, скажімо, дощ, бруд, пилюка або щось подібне. Ну, а другою важливою якістю стрейчу є його зусилля, що стягує. Ця характеристика важлива насамперед для товаротранспортних та поштових операцій. Погодьтеся, упаковати товар або вантаж так, щоб він був надійно зафіксований на палеті і при цьому, знову-таки, був надійно захищений від бруду, пилу, вологи та інших негараздів - це зовсім навіть непогано. Стягує зусилля стретч-плівки якраз і забезпечує можливість такої фіксації товарів та вантажів. Це зусилля, що створюється залишковою напругою в плівці після розтягування при обмотці або упаковці об'єктів. Простіше кажучи, після обмотки вантажу на палеті стрейч-плівка трохи «осяде» і ще більше зафіксує товари та вантажі на палеті.

Всі перелічені особливості характерні для пакувальної стрейч-плівки різних типів і видів. Найбільшим попитом у споживачів різних за форматом використання видів стретч-плівки в Чернівцях сьогодні користується кольорова та прозора стрейч-плівка для ручної обмотки. Вона найпрактичніша і найдешевша, купити стретч-плівку сьогодні у Чернівцях зовсім нескладно. Але якщо ви хочете купити стретч-плівку для ручної обмотки у Чернівцях дійсно вигідно, то далі ми вам розповімо, де і як це можна зробити.


Технічна та харчова стрейч-плівка: яка краще для ручного пакування?

Техническая стрейч-пленка для ручной обмотки Пакувальна стрейч плівка будь-якого кольору та гарної якості має відмінні міцнісні та еластичні показники, які при правильному дотриманні деяких умов використання та грамотної експлуатації роблять стрейч-плівку практично вічною упаковкою. Стрейч плівка відрізняється від інших плівкових пакувальних матеріалів характеристиками елонгації, пружного відновлення та вибіркової адгезії. Це ті особливості, на які потрібно обов'язково слід звертати увагу при експлуатації стретча плівки. Особливо, в процесі ручної обмотки та упаковки вантажів, оскільки так званий «людський фактор» може світити нанівець будь-які позитивні якості пакувального матеріалу. А для тонких полімерних плівок, призначених для ручної обмотки, це дуже важливо. Рівень попереднього розтягування (престретч) – це здатність стрейч-плівки розтягуватись, не розриваючись. При оптимальному зусиллі натягу довжина стрейч-плівки збільшується в 2-3 рази, при цьому матеріал залишається гнучким, еластичним, міцним і стійким на розрив. Пружне відновлення, своєю чергою, це здатність стретч плівки за відсутності навантаження прагнути відновлення початкової форми. Так, попередньо розтягнута стрейч плівка зменшується завдовжки на 40-60%. Завдяки здатності до зворотного стиснення плівка щільно стягує упаковані вантажі. Ну а адгезія стрейч-плівки є основною характеристикою ручного стрейчу для пакування вантажів, завдяки якій даний вид пакувальної плівки настільки популярний. Цей процес досить просто практично: під час обмотки товару чи вантажу стрейчем утворюється кілька верств стрейчу, накладених друг на друга. Перший шар «приклеюється» до другого шару, забезпечуючи надійну фіксацію упаковки без використання скотчу та інших допоміжних засобів. При цьому зовнішні шари стретч плівки в такому випадку не прилипають до чогось. За оптимальних параметрів самооадгезії стрейч плівка рівномірно намотується на шпулю (не деформується) і легко відокремлюється від рулону. Показники адгезії залежать від технології виробництва та наявності у складі матеріалу спеціальних добавок.

Для ручного пакування різних товарів та вантажів у Чернівцях використовується технічна стрейч-плівка різного кольору. Залежно від складності упаковки, особливостей вантажу, а також від умов його зберігання та перевезення різні транспортні компанії та виробники товарів застосовують стрейч-плівку з різними показниками довжини, ширини та щільності. Проаналізувавши список пропозицій, ми можемо з упевненістю сказати, що ширина рулону стретч-плівки для ручного пакування складає від 100 мм до 500 мм, з намотуванням від 100 до 450 метрів. Товщина такої пакувальної стретч плівки становить від 8 до 23 мкм. Безумовно, використання різних комбінацій товщини, ширини, довжини та кольору стрейч плівки залежить від безлічі факторів. Це пов'язано з тим, що сьогодні у Чернівцях транспортні компанії, виробничі підприємства та торгові магазини використовують різні варіанти пакування товарів для їхнього тривалого зберігання. Найпоширенішим є ручна стрейч-плівка довжиною намотування 300 метрів, шириною 500 міліметрів і товщиною 20 мікрон. Така комбінація складових є свого роду серединою як товарної упаковки з допомогою стрейч-плівки, так ручної обмотки транспортних вантажів. Цей прозорий матеріал дуже зручний при упаковці нехарчових товарів, однак для продуктів харчової групи він не підходить, якщо, звичайно, йдеться про прямий контакт полотна стрейч-плівки з продуктами харчування. Якщо ж продукти упаковані, наприклад, у картонні коробки, а для їх надійнішого транспортування на палетах застосовується стрейч-плівка , то в такому випадку використовується якраз технічна стрейч-плівка в тій комбінації характеристик довжини, ширини та щільності, про які ми сказали трохи вище.

При виборі пакувальної стретч-плівки для ручної обмотки в першу чергу слід враховувати її майбутнє призначення – який тип вантажу та в яких умовах ви збираєтеся упаковувати в таку плівку. Тому уважно вивчіть щільність стрейчу, довжину намотування та вагу в одному рулоні. Товщина стрейча, або щільність, дозволить вам упаковувати різні типи вантажів, а довжина намотування та вага рулону безпосередньо впливають на швидкість та зручність у роботі. Щоб визначити, наскільки якісна стрейч-плівка вам пропонується, виміряйте товщину полотна стрейч-плівки у різних місцях полотна за допомогою мікрометра. Щільність стрейчу повинні бути приблизно на одному рівні на всіх ділянках полотна з допустимими невеликими похибками та відхиленнями. Також слід перевірити відповідність заявленого рівня престретча стрейч-плівки фактичному. Даний показник легко визначити за допомогою палетайзера. Ну, а якщо ви купуєте пакувальну стрейч-плівку на вагу, то досить просто зважити рулона стрейчу на вагах. Витрата стрейч-плівки є важливим фактором при покупці цього виду пакувальної плівки. Тому слід приблизно підрахувати, який саме стрейч вам потрібний. Економічність чи, навпаки, велика витрата стрейч-плівки залежить від кількох факторів: це і тип автотранспорту, і вид палети, і температурні умови. В середньому, витрата стрейч-плівки шириною намотування, наприклад, 500 мм на упаковку вантажу на 1 європіддон складає приблизно 200-400 грам стрейч-плівки, якщо використовувати для палетки упаковки. Якщо ж ви збираєтеся упаковувати цей вантаж вручну, то стрейча доведеться більше - в межах 300-500 грамів.

Крім того, не варто забувати про якість стрейч-плівки для ручного пакування . Яку б ви не вирішили зрештою вибрати, вона повинна бути «в змозі» вирішити поставлене завдання. Будь-яка якісна стрейч-плівка для ручного використання, незалежно від своєї щільності, кольору, довжини та ширини, має низку унікальних та дуже корисних властивостей, про які ми розповідали на початку статті. Однак, щоб зберегти всю цю пружність, еластичність і щільність, стрейч-плівку слід зберігати та використовувати з урахуванням деяких правил. Наприклад, стрейч-плівка повинна зберігатися трохи більше 12 місяців із моменту виготовлення. Встановлювати ролики стрейчу вагою до 5 кілограмів не слід більше 2-3 штук один на одного. Харчову та технічну стретч плівку для ручної обмотки слід зберігати виключно у вертикальному положенні, по можливості проклавши шари пакувального або крафт-паперу між роликами стрейчу. Також можна використовувати для цього гофрований картон. Для збереження високих адгезивних властивостей стрейч-плівку для ручної обмотки слід зберігати у закритому сухому приміщенні при темратурі від +15 до +30 за Цельсієм. Якщо ж температура вища, а таке можливе, наприклад, влітку в спеку, може змінитися адгезивність стрейч-плівки (з'явиться надмірна липкість). Ну, і завжди намагайтеся максимально вберегти стрейч-плівку від впливу дощу, снігу та прямих сонячних променів, поки вона змотана в рулоні і не використовується за прямим призначенням.


Гуртовий та роздрібний продаж стрейч плівки в Чернівцях.

Найнижчі ціни на харчову та технічну стретч-плівку у Чернівцях ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У каталозі нашого інтернет-магазину на сьогоднішній день представлено понад 30 моделей різного технічного стрейчу, а також близько 10 видів харчової стрейт-плівки. Усі плівки зроблені дуже якісно із поліетиленових гранул вищого ґатунку. Ми пропонуємо купити дешево стрейч плівку в Чернівцях шириною намотування 50 сантиметрів, 25 та 10 сантиметрів. А довжина стрейч-плівки, як і колір стрейчу, можуть бути різними. Ми намагаємося надати максимальну свободу вибору нашим покупцям, а тому пропонуємо купити дешево різні стрейч-плівки. Загалом же, вся стретч-плівка технічна та харчова, представлена в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», вирізняється чудовою якістю, універсальністю у використанні та високим терміном служби. Крім того, купивши пакувальну плівку стрейч у нас, ви зможете відчути низку переваг та отримати безліч бонусів.

Ну, а щоб правильно розрахувати, якого саме розміру стретч-плівку найвигідніше купити, рекомендуємо вам скористатися нашими підказками. Редакція блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» навчить вас, як правильно вибрати стрейч-плівку на вагу. Визначити вагу стрейч плівки можна за спеціальною формулою. Наприклад, маємо такі показники - 500 мм x 0,02 x 300 м (ширина (мм) x товщина (мм) – намотування (м)). Визначити вагу такого рулону можна, перемноживши довжину та ширину в метрах, товщину в міліметрах, коефіцієнт щільності та приплюсувавши вагу втулки. Тобто 0,92 х 300 х 0,02 х (500/1000) + 0,200 = 2,96 кг.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити прозору та кольорову стрейч плівку у Чернівцях дешево. Причому як харчову, так і для упаковки нехарчових товарів. Крім того, на вас чекає продаж якісної упаковки від виробника в Чернівцях будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальної стретч-плівки . Професійні менеджери-консультанти. Ну і головне, це найнижча ціна на прозорий та кольоровий стрейч у рулонах для ручної обмотки у Чернівцях. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при покупці стрейч-плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн