Дніпропетровська область

Дешева упаковка в Дніпропетровській області

Компанія "Експрес Упаковка" пропонує купити якісне упакування за дешевими цінами в Дніпропетровській області. Для тих, хто збирається виробляти будь-які товари: господарські товари, кондитерські вироби, посуд або ще щось, просто необхідно замислюватися не тільки про те, як максимально вигідно реалізувати свою продукцію, а й про те, як і у що її упаковувати. Навіть великі виробники України проводять чимало часу, підбираючи якісну та гарну споживчу упаковку для товарів. А коли йдеться про перевезення товарів, то надійного транспортного гофротару просто немає альтернативи. Але навіщо шукати якийсь окремий магазин для покупки коробок, плівок чи пакетів у Дніпропетровській області, коли все необхідне ви можете знайти в одному місці – на сайті інтернет-магазину "Експрес Упаковка". З нами ви можете заощадити свій час та придбати картонну або полімерне пакування на найвигідніших умовах.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]

Переваги купівлі упаковки та гофротари в інтернет-магазині "Експрес Упаковка" у Дніпропетровській області очевидні, але ми їх все ж таки перерахуємо ще раз.

Гофротара и другая упаковка от производителя недорого Днепр и Днепропетровская область Вся упаковка - за вигідною ціною оптом та в роздріб! Ми пропонуємо вам уважно ознайомитися з нашим каталогом, щоб переконатися, що наші розцінки справді в розумних межах і не перевищують середньоринкової ціни на упаковку в Дніпропетровській області. Всі наші товари доступні як у роздріб, так і дрібним чи великим оптом. Купуючи упаковку у нас, ви гарантовано отримаєте необхідну кількість тих чи інших виробів у максимально короткий термін. При зверненні до нашого магазину ви можете розраховувати добре заощадити, особливо, якщо купуватимете відразу кілька видів пакувальних матеріалів оптом.

Комфортний спосіб купівлі та оплати! Всі товари у нашому інтернет-магазині можна купити з доставкою Дніпропетровська область. Замовлення товарів може бути здійснене у будь-який час доби та у будь-який день тижня через Особистий Кабінет користувача. Ну, а якщо ви раптом опинитеся в Харкові, то ласкаво просимо до нашого магазину, розташованого зовсім поряд з метро! Там ви зможете обговорити будь-які питання, що вас цікавлять, з нашими співробітниками і купити відразу все, що вам потрібно. А якщо ви хочете заощадити час, нікуди не їздити і не відволікатися від своїх повсякденних справ – інтернет-магазин буде раціональнішим вибором. Асортимент упакування однаковий як у нашому складі-магазині, так і в інтернет-магазині. Виберіть для себе найкомфортніший спосіб замовлення пакувальних матеріалів.

Висока якість картонної та полімерної упаковки. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені різні за розмірами коробочки, плівки, пакети , підкладки та багато іншого. І всі вони виготовлені з якісних сучасних матеріалів, які міцніші та надійніші. Ви завжди зможете підібрати відповідний за розмірами варіант, який захистить ваш виріб від деформації або псування. А спеціальні упаковки з відкритим верхом (кондитерські лотки) допоможуть зручно транспортувати вироби, але залишити їх видимими. Тобто, ми пропонуємо як транспортне пакування дешево, так і споживчу гофротару та пакування за низькими цінами в Дніпропетровській області.

Гарантована надійність упакування. Вам достатньо вибрати, що саме вам потрібно, і тоді ви оціните, наскільки гарна пропонована нами картонна та полімерна упаковка. У ній буде зручно доставляти продукцію замовникам, приносити частування в гості або дарувати подарунки друзям на якесь свято або просто так. Багато варіантів упаковки сконструйовані таким чином, щоб виріб був надійно закріплений усередині та нікуди не переміщувався у процесі транспортування. Ви завжди будете впевнені в тому, що одиниця продукції в упаковці, купленої в нашому інтернет-магазині, буде доставлена споживачу в повному порядку. Це найважливіше для тих, хто прагне досягти певних успіхів у своєму бізнесі та створити собі ім'я надійного та відповідального виробника чи постачальника.


Пакувальні матеріали на замовлення з доставкою по Дніпропетровській області

Картонные коробки и гофроящики трехслойные и пятислойные любых размеров недорого в Днепропетровской области Компанія "Експрес Упаковка" є виробником повного циклу пакувальних матеріалів. Ми пропонуємо за оптовими та дилерськими цінами якісні пакувальні матеріали в Дніпропетровській області. Серед найцікавіших пропозицій ми хотіли б виділити різноманітні картонні коробки різні види пакувального та обгорткового паперу, всілякі пакети та мішки, а також, звичайно ж, рулонний та листовий гофрований картон.

Ми вже більше десяти років займаємося виготовленням та продажем картонної та паперової упаковки різних видів та типів. Серед видів продукції основною специфікою є картонні коробки. Вони виробляються нашими підприємствами з гофрокартону власного виробництва, а тому їх характеристики міцності та експлуатаційні характеристики відповідають усім нормам і стандартам, що пред'являються нормативними документами для даного типу продукції. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної тари з гофрокартону і картон як стандартного типу, так і складної форми висікання. Виробництво картонних коробок на підприємствах нашої компанії здійснюється за технологією плоскої, а також ротаційної висікання із застосуванням штанцевих форм для висікання. Розміри та конструкцію коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва картонної тари (не тільки коробок) за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубування тільки даного конкретного типорозміру та форми

Вся целюлозно-паперова упаковка, яку випускає наше підприємство, виготовляється з повним дотриманням санітарних норм. Зокрема, картонні листи та картонні коробки виробляються відповідно до міжнародних стандартів якості ISO 9001 та екологічних вимог ISO 14001. Для їх виготовлення застосовується клейовий розчин на крохмальній основі. Це повністю екологічно безпечна пакувальна тара, яка підходить для упаковки будь-яких товарів. Більше того, вона може з ними контактувати, не залишаючи після смаку, ні запаху.

Будь-який вид картонного та паперового пакування в Дніпропетровській області ми хочемо запропонувати вам замовити в нашій компанії. Ми в найкоротший термін (до 7 днів) зможемо виготовити для вас навіть дуже великий тираж будь-якої тари та упаковки. Замовлення на виробництво та постачання картонної тари та упаковки в Дніпрі та області ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей такої тари на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка» .

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Картонні коробки в Днепропетровской области

Картонные коробки из микрогофрокартона любых размеров недорого Днепропетровская область Оскільки основним видом діяльності компанія "Експрес Упаковка" є виробництво та продаж картонних коробок , то з них і почнемо. Як ви знаєте, картонні коробки різних форм та розмірів застосовуються у всіх галузях промисловості, сфери послуг та повсякденному житті. Дніпропетровська область у цьому сенсі не є винятком. Господарська діяльність у цьому регіоні переважно використовує картонні коробки як транспортну тару. Так, їх застосовують у сільському господарстві, виробництві різноманітної техніки, посуду, одягу та взуття. Завдяки своїй міцності та дешевизні вони знаходять широке застосування в побутових цілях: при переїздах, для зберігання речей. У цьому випадку картонні коробки гарантують захист від зовнішніх впливів при їх тривалому зберіганні або транспортуванні на далекі і невеликі відстані.

Для того щоб транспортування та зберігання вашої продукції чи особистого майна було максимально надійним та спокійним, ми пропонуємо вам найбільший асортимент картонних коробок у Дніпропетровській області. Ну, а оскільки для кожного типу товару, виду вантажу або будь-якої дорогої речі умови зберігання можуть бути різні, ми пропонуємо вам свою допомогу в правильному виборі картонних коробок для ваших цілей. Ми маємо величезний асортимент готової продукції, а також здатні виготовити упаковку з картону на ваше замовлення!

Ми пропонуємо купити недорого оптом чи в роздріб наступні види картонних коробок:

  • транспортні чотириклапанні гофрокороби (гофроящики) з гофрокартонів марок Т-22, Т-24 (В та С профіль) та П-32 (В/С та С/С профіль);
  • самозбірні картонні коробки (тара складної форми висікання) з гофрокартону та мікрогофрокартону марок Т-22 та Т-24 (Е та В профіль);
  • архівні гофрокороби з кришкою, висічкою під ручки та посиленим дном з тришарового та п'ятишарового гофрокартону марок Т-22, Т-24 (С та В профіль), П-32 (С/С та В/С хвиля);
  • кондитерські гофролотки, "екрани", "телевізори" з мікрогофрокартонів марок Т-22 і Т-24 (В і Е хвиля);
  • гардеробні картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону марки П-32 (В/С та С/С хвиля).

Всі перераховані вище види картонних коробок є дуже затребуваними як в Україні в цілому, так і в Дніпропетровській області зокрема. Найпоширеніший вид їх застосування – це транспортна тара, як споживча упаковка вони використовуються трохи рідше. Вся тара відповідає стандартам ГОСТ та ISO, а також вимогам транспортних компаній, що висуваються до гофротари.

Крім того, транспортну тару для переїзду ви також можете купити у вигляді наборів для переїзду. Спеціалісти нашої компанії склали кілька найбільш актуальних пропозицій з урахуванням відгуків клієнтів, а також на основі споживчого попиту на коробки для переїзду. Актуальні ціни на набори для переїзду ви завжди можете дізнатися у спеціальному розділі нашого сайту. До вашої уваги буде повний склад кожного набору з усіма розмірами та іншими характеристиками.

Крім транспортної тари, ми пропонуємо купити недорого в Дніпропетровській області споживчу гофротару - упаковку, що супроводжує товар до кінцевого споживача. До вашої уваги понад двісті моделей самозбірних картонних коробок з мікрогофрокартону, а також гофролотків складної висікання (коробки для піци, гофролотки, лотки для м'яса, кондитерські лотки, коробки для тортів та багато іншого).


Двошаровий гофрокартон у рулонах

Дешевый гофрокартон в рулонах по 10, 50 и 100 метров Днепропетровская область Гофрований рулонний картон буває лише двошаровим. Це дуже зручний та недорогий вид транспортного пакування, який у реаліях Дніпропетровської області має великий попит як у приватному секторі, так і у великих промислових підприємств.

Компанія "Експрес Упаковка" пропонує клієнтам та дилерам з Дніпропетровська вигідні ціни на рулонний гофрокартон бурого кольору. Як і картонні коробки, 2-х шаровий гофрокартон є одним із видів продукції нашої компанії. Ми виготовляємо цей матеріал на гофроагрегаті та змотуємо в ролики по 10, 50 та 100 метрів. Ширина рулону може бути 1 метр, 1.05 метра та 1 метр 25 сантиметрів.

Двошаровий гофрокартон від компанії "Експрес Упаковка" є матеріалом, що складається з двох картонних шарів. Перший шар – основа, або лайнер. Він рівний та гладкий. На нього з внутрішньої сторони наклеюється хвилястий (гофрований) шар, або флюттинг, основна роль якого – амортизувати удари та інші механічні дії. Флюттинг виготовляється з рівного картону, який проганяють через спеціальні вали, що гофрують. Два шари матеріалу склеюються клеєм на крохмальній основі за допомогою притискного валу. Колір гофрокартона двошарового може бути тільки бурим.

В цілому ж, незалежно від довжини і ширини намотування двошаровий гофрокартон має низку дуже потрібних у процесі перевезення чогось якостей:

  • гофрований картон в рулонах дуже гнучкий і не ламкий, тому може використовуватися для упаковки продукції будь-якої форми;
  • він міцний та зносостійкий, не проривається, не протирається;
  • чудовий амортизатор: має демпфуючими властивостями і чудово нівелює статичні та механічні впливи на продукцію, а тому відмінно підходить для пакування крихких предметів;
  • гофрокартон у рулонах екологічно безпечний, його легко утилізувати, він не залишає на вантажі слідів чи запаху.

Будь-який двошаровий гофрований картон від компанії "Експрес Упаковка" дуже гнучкий та відносно м'який, його легко складати, пресувати. На його поверхню можна наносити будь-які штамповані зображення, позначення і т. д. Через такі свої властивості, гофрокартон успішно замінює повітряно-бульбашкову поліетиленову плівку, яка коштує в 2-3 рази дорожче і виготовляється із синтетичної сировини. Картон можна використовувати не тільки для упаковки, але і як захисний прошарок у коробах і ящиках, якщо йдеться про укладання скляної та іншої продукції, яка може зламатися або розбитися під час перевезення. Двошаровий гофрований картон можна поєднувати з картонними ящиками, наприклад, із тришарового матеріалу, дерев'яною або пластиковою тарою, а в деяких випадках можна використовувати і самостійно.

Гофрований картон 2-х шаровий у Дніпропетровській області ми продаємо будь-якими партіями. Ви можете замовити у нас пробну партію товару (від 20 метрів), щоб упевнитись у його якості та придатності для вашого виробництва.


Листовий гофрокартон оптом дешево від 300 аркушів

Картонные листы трехслойный и пятислойные любых размеров недорого Днепр и Днепропетровская область Виготовлення картонної транспортної тари здійснюється з листового гофрованого картону. Компанія "Експрес Упаковка" пропонує найвигідніші ціни на гофраліст в Дніпропетровській області при покупці оптом від 300 штук.

На сьогоднішній день специфіка виробництва гофротари в даному регіоні така, що листовий гофрокартон можна назвати найпопулярнішим матеріалом для висікання упаковки. Він поєднує в собі кілька дуже цінних виробниками упаковки властивостей: його вага мінімальна, ціна не висока, його досить просто утилізувати, а використання екологічно безпечне. Область застосування тришарового гофрокартону також досить різноманітна. Залежно від марки у Дніпропетровській області його використовують із кількома цілями. Якщо гофрокартона невисока міцність, то він відмінно підходить для виготовлення вставок, вкладишів або внутрішніх елементів упаковки для продукції, що упаковується фасовано. Це може бути побутова техніка, предмети, що потребують акуратного пакування та перевезення, наприклад, дзеркала, посуд. Марки тришарового гофрокартону підвищеної міцності, своєю чергою, знаходять застосування під час виготовлення картонних коробок. Вологостійкий тришаровий гофрокартон використовують для пакування та транспортування заморожених продуктів харчування тощо.

В асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлений листовий гофрокартон різних видів та типів, для виробництва великого асортименту гофротари та гофроупаковки. Так, на сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево в Дніпропетровській області гофрований картон у листах наступних видів:

  • тришаровий листовий гофрокартон профіль "В";
  • картон гофрований тришаровий у листах профіль «С»
  • листовий мікрогофрокартон профіль «Е»
  • п'ятишаровий гофрований картон у листах профіль «B/C» та «С/С».

Профіль, або флютинг - це внутрішній шар листового гофрованого картону. Залежно від типу гофрокартону кількість шарів гофри може бути різною. Також відрізняється гофрований листовий картон і на кшталт профілю – висоті тієї самої гофри. Від висоти профілю гофрованого картону в листах безпосередньо залежить показник властивостей, що амортизують, як самого гофроліста, так і упаковки, яка з нього виготовляється. Чим більша висота профілю гофроліста, тим менш жорсткою вийде гофротара з нього.

Окремо хотілося б сказати про тришаровий мікрогофрокартон у листах. Даний вид 3-х шарового гофрованого картону має менший профіль, ніж стандартний гофраліст такої ж марки, проте він і легший у порівнянні зі звичайним гофрокартоном. Так, в асортименті нашого інтернет-магазину представлений тришаровий мікрогофрокартон завтовшки до 1.8 мм. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб у Дніпропетровську мікрогофрокартон будь-якого кольору в листах.

Маркується мікрогофрокартон залежно від типу гофри та виготовляється з високоякісної сировини на сучасному обладнанні у чіткій відповідності до Держстандарту України. За типом гофри в асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево мікрогофрокартон двох видів: мікрогофрокартон у листах профіль «Е» та листовий мікрогофрокартон профіль «F». Завдяки низькій ціні та привабливому зовнішньому вигляду мікрогофрокартон широко використовується для виготовлення індивідуальної та подарункової упаковки. Коробки з такого матеріалу виходять легкі та одночасно міцні, надійно захищають упакований товар від різних пошкоджень.

Також в асортименті нашого інтернет-магазину представлені інші види пакувальних матеріалів. Ми пропонуємо купити стретч-плівку прозору та кольорову, різноманітний скотч, безліч полімерних пакетів та мішків – і все це за найнижчими цінами оптом та в роздріб у Дніпропетровській області. Ми чекаємо на вас 24/7!

Нас знаходили за такими словами:



Картонні коробки для свічок різного типу, розміру та призначення: де купити в Дніпрі?



Для тих, хто хоче купити коробки для свічок, важливий зовнішній вигляд та надійність такої упаковки. В ідеалі це мають бути моделі з кольорового картону та гофрокартону, що дозволяють оцінити декоративність вмісту. У цій статті ми розповімо вам, як вибрати коробки для свічок правильно, а також допоможемо підібрати гофротару потрібного розміру та міцності.

Кольоровий скотч маркування. Доступна ціна у Дніпрі



Кольоровий скотч для маркування можна побачити практично на будь-якому складі чи виробничому підприємстві. Це неймовірно важливий витратний пакувальний матеріал, без якого дуже важко обійтися. А де ще й для чого саме застосовують кольоровий скотч у Дніпрі – ми розповімо вам у цій статті.

Де купувати поштові коробки в Дніпрі оптом за стандартом НП?



Купівля картонних коробок «Нової пошти» у Дніпрі оптом у виробника – це сьогодні один із найпростіших та перевірених способів отримати якісну упаковку за цінами набагато нижчими, ніж поточні ціни у поштових відділеннях НП у Дніпрі. У цій статті ми розповімо вам, де і як купити такі коробки для посилок за стандартом НП оптом максимально вигідно.

Мішки для будівельного сміття у Дніпрі: де купити за оптовою ціною вигідно?



Сьогодні купити в Дніпрі оптом мішки для збору, вивезення та утилізації будівельного сміття можна за різною ціною, різною якістю та у різних варіаціях оформлення. У цій статті ми розповімо вам, які саме мішки найкраще підходять для різних видів будівельного сміття, та де їх можна купити за найвигіднішими цінами у місті.

Якісна підкладка під паркет і ламінат: де купити спінений поліетилен (ВПЕ) у Дніпрі недорого?



Спінений поліетилен при використанні дає можливість створити ідеально рівну поверхню з шорстких і нерівних поверхонь, а при необхідності ще й зможе створити теплоізолюючий, звукоізолюючий та амортизуючий бар'єр. У цій статті ми постараємося відповісти на всі актуальні питання споживачів щодо поточних пропозицій з продажу ВПЕ у Дніпрі та Дніпропетровській області.

Де можна придбати фігурні пакети для подарунків у Дніпрі?



Подарункові пакети в Україні сьогодні буквально рясніють різноманітністю форм, розмірів та стилів оформлення. Так, безумовно, будь-яка подарункова упаковка в принципі має на увазі велику різноманітність у візуальному та стилістичному оформленні. Однак на прикладі пакетів, які використовуються для пакування подарунків, ця різноманітність спостерігається якнайкраще. Так багато візуальних варіацій оформлення ви навряд чи десь зможете побачити, окрім як на прикладі подарункових пакетів. При цьому будь-які подарункові пакети в Дніпрі оптом, наприклад, відносяться до пакувальних матеріалів, скажімо так, подвійного призначення. Тобто, спочатку призначені для пакування подарунків пакети абсолютно будь-якого типу, виду та розміру, можна використовувати і для одягу, і для пакування продуктів харчування, і для пакування квітів різного типу тощо. – фактично вони підходять для упаковки цілого ряду найрізноманітніших особистих предметів або куплених де-небудь товарів.

Найпопулярніша упаковка для квітів у Дніпрі: види, типи, ціни.



Як вам напевно відомо, індустрія моди та краси в будь-якій країні світу задає тренди на стиль. І вже звідти модні тенденції переймають виробники різноманітних товарів широкого вжитку. Не виняток тут і Україна. Так, наприклад, у нашій абсолютно звичайним є оформлення квіткових букетів у гарну упаковку у стилі певної модної колекції якогось дизайнера чи модного будинку. Однак це лише один із найбільш яскравих та помітних споживачеві прикладів. Насправді ж квіткова упаковка в Україні загалом і в Дніпрі, зокрема, використовується дуже і дуже різна. Причин цьому безліч, і які завжди певні смакові переваги тієї чи іншої людини тут є визначальним чинником. Так, наприклад, напевно ви погодитеся, що квіти можуть використовуватися в різних ситуаціях.

Наповнювач для декоративних коробок купити в Дніпрі, виробництво Україна



Натуральная наполнитель для упаковки подарков Різні натуральні та синтетичні наповнювачі сьогодні в Україні є одним із основних видів допоміжної упаковки як для подарунків, так і для різноманітних товарів на продаж. І мають величезний попит, треба сказати. У всякому разі, купити наповнювач для коробок у Дніпрі та Дніпропетровській області намагається кожен споживач, який хоче упаковати подарунок чи товар на продаж красиво та надійно одночасно. У цьому полягає основне призначення будь-якого наповнювача. Хоча, безперечно, і самі наповнювачі для упаковки бувають різні, і ситуації, в яких вони використовуються, також різняться. Однак очевидно, що споживчий попит на наповнювачі для коробок в нашій країні величезний без жодних перебільшень.

Актуальний асортимент моделей та ціни на крафт-папір від виробника у Дніпрі та Дніпропетровській області.



Пакувальний крафт-папір у Дніпрі вже не перший рік вважається одним із найбільш затребуваних видів упаковки для промислових та побутових товарів. Поточна ціна на папір крафт українського виробництва в місті, а також широкий асортимент моделей крафт-паперу від виробника в Дніпропетровській області, «перетворили» цей пакувальний матеріал на один із найчастіше використовуваних видів упаковки в принципі.

Як вибрати шпагати та мотузки для пакування в Дніпрі?



Сьогодні в Дніпрі можна купити різні види шпагатів для упаковки. Тут є і шпагати із синтетичних матеріалів, і натуральні шпагати. Однак далеко не всі види шпагатів мають схожі показники міцності та експлуатаційні можливості. Тому в цій статті ми розповімо вам, які пакувальні шпагати та для яких цілей краще використовувати, виходячи з поточних особливостей асортименту господарських та пакувальних шпагатів у Дніпрі.

Показано з 1 по 10 з 16 (всього 2 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн