Пакувальна щільна плівка стрейч у Львові

Продаж пакувальних матеріалів в Донецьку – це один з найбільш ефективних способів продажу упаковки від виробника на сьогоднішній день. Донецьк сьогодні – це найбільше місто та найцікавіший ринок для продажу найрізноманітнішої пакувальної продукції. Особливо, якщо йдеться про дешеві пакувальні папери та плівки. Серед такої упаковки особливо виділяється пакувальна стретч плівка різної щільності, кольору, ширини та довжини намотування. Купити стретч-плівку оптом в Донецьку сьогодні хочуть підприємства, що виробляють найрізноманітнішу продукцію, компанії, що надають різні послуги. Понад те, навіть поштові оператори України сьогодні не можуть обійтися без стрейч-плівки! У цій статті ми хотіли б розглянути найбільш популярні типи та види стретч-плівки в Донецьку, які використовуються для упаковки чогось: товарів, предметів, вантажів різного призначення. Словом, всього того, навіщо використовуються обгорткові пакувальні матеріали. Ну, а допоможе нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент різної плівки стрейч, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Саме тут на поточний момент можна купити оптом і навіть в роздріб різні види стретч-плівки від виробника за найнижчими цінами в Україні. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке стретч плівка?

Стрейч пленка для упаковки товаров и грузов Для початку давайте трохи поговоримо про саму стрейч-плівку як найбільш затребуваний вид пакувальних плівок в Україні в цілому і в Донецьку зокрема. Що такого в стрейч-плівці, що її настільки часто використовують для пакування такої величезної кількості різноманітних товарів та вантажів? Отже, пакувальна стретч-плівка являє собою поліетиленову або поліпропіленову плівку, що розтягується, яка має властивість при розтягуванні з часом повертатися у вихідний стан. Тобто це не тільки досить тонка пакувальна плівка, що захищає упакований вантаж від вологи, бруду та пилу, але ще й надійний фіксатор для товарів у груповій упаковці. Це два найважливіші для пакування товарів та вантажів якості, об'єднані в одному пакувальному матеріалі. Причому, що цікаво, для одних споживачів стретч-плівки найчастіше важливий саме стягуючий ефект, а для інших – звичні захисні властивості та можливості. Але найголовніше полягає в тому, що за дуже невеликі гроші ви можете отримати ефективний інструмент для надійного пакування різних товарів і вантажів. Крім того, для будь-якої стретч плівки характерна гарна липкість. Це окремий параметр, який характерний як для харчової пакувальної плівки стретч, так і плівки, призначеної для контакту з нехарчовими товарами та вантажами.

Тобто, пакувальна стретч-плівка в контексті упаковки товарів та вантажів – це насамперед універсальний та неймовірно зручний пакувальний матеріал з погляду практичності та вартості. І весь цей набір «плюсів» стрейч-плівки можливий завдяки двом речам: сировина та технологія виробництва. Так, основною сировиною для пакувальної стрейч-плівки є лінійний поліетилен. Технічна плівка виготовляється на сучасному високотехнологічному обладнанні, її багатошарова структура забезпечує відмінні фізико-механічні показники та експлуатаційні характеристики. Завдяки новітнім технологіям технічні стрейч-плівки виходять високоміцними та еластичними. Простіше кажучи, здатними до попереднього розтягування від 100 до 300% (цю характеристику часто називають просто престрейч). У результаті ми маємо дешеву пакувальну плівку, яка підходить для упаковки в будь-яких умовах. Пакувальна стретч-плівка має чудові характеристики, що роблять її незамінною і єдиною у своєму роді: вона чудово прилипає до аналогічного шару і не липне до товару, який упаковується, розтягується і повертається у вихідний стан, не додає обсягу та ваги упакованої продукції.

У розділі інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом чи в роздріб пакувальний стретч у наявності за найнижчими цінами в Донецьку. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені найпопулярніші та найактуальніші моделі технічного стрейчу. Пакувальна технічна стретч плівка для товарів та вантажів нехарчової групи в асортименті продається у зручних рулонах різної довжини та ширини намотування. Крім того, весь пакувальний технічний стрейч від компанії «Експрес Упаковка» розділяється за низкою параметрів, а саме за довжиною, кольором, товщиною (або щільністю), вагою та типом використання. Дані параметри також важливі, але в більшості випадків вирішальним критерієм вибору є саме ширина намотування стрейч-плівки. За допомогою стретч-плівки від компанії «Експрес Упаковка» ви зможете забезпечити збереження товару або вантажу будь-яких габаритів під час транспортування та зберігання. Представлена в каталозі нашого інтернет-магазину пакувальна плівка стретч надійно утримує та закріплює вміст у коробці, на піддоні або на полиці складу. Вона буде корисною для формування упаковки різних вантажів, для закріплення їх на піддонах. Стретч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» стане в нагоді для упаковки виробів великого розміру, адже з її допомогою можна упаковувати будь-які товари та вантажі методом спіралеподібного обмотування.

Де і як можна застосовувати стретч-плівку від компанії «Експрес Упаковка», яку ми пропонуємо вам купити за найнижчими цінами у Львові? Відповідь очевидна: така стретч-плівка стане в нагоді для упаковки чогось. Особливо вона корисна, коли йдеться про індивідуальну упаковку товарів з чутливими типами покриття, а також для групової упаковки всіляких упакованих у коробки товарів та вантажів на піддонах. Палетна стретч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» використовується для захисту від зовнішніх впливів, бруду, пилу, вологи та перепаду температур. Такий стрейч нічим не відрізняється від плівки стретч для ручної обмотки, крім хіба розміру. Палетна стретч плівка склеюється шарами тільки між собою і не приклеюється до продукту та інших видів упаковки чи гофротари. Ручна ж стрейч-плівка, у свою чергу, як транспортна упаковка застосовується для розміщення та утримання різних вантажів на піддонах. Упаковка таким стретчем товарів та вантажів здійснюється вручну без використання додаткового обладнання. Ручна плівка стретч поставляється в легких рулонах завдовжки 100, 200 і 300 метрів, ширина рулону становить 50 сантиметрів. Такі ролики стрейчу дуже зручно розмотувати вручну або за допомогою ручного обмотувача.


Найпопулярніші види ручної стрейч плівки у Донецьку

Прозрачная стрейч-пленка для ручной упаковки товаров и грузов Популярність того чи іншого виду ручної стрейч плівки в будь-якому місті України, у тому числі й у Донецьку, складається з кількох важливих для споживача параметрів:

  • зручна довжина ролика (зазвичай, від 100 до 300 метрів);
  • невелика ширина рулону (від 10 до 50 сантиметрів – щоб зручно було одній людині тримати ролик пакувального стрейчу в руках);
  • практичний колір стретч-плівки (зазвичай це або прозорий або чорний колір);
  • первинна та вторинна стрейч плівка.

Питання важливості вигідної оптової та роздрібної ціни на той чи інший пакувальний матеріал тут краще винести за дужки. На сьогоднішній день це питання актуальне завжди і в будь-яких ситуаціях. Тому принцип «вигідності за ціною» можна з упевненістю застосовувати до будь-яких пакувальних матеріалів, у тому числі й до технічної стрейч-плівки. А от щодо інших параметрів, то тут давайте розбиратися в питанні більш детально і предметно.

Ручний стрейч або стрейч-плівка для ручної обмотки – це прозора або кольорова пакувальна плівка з матеріалу на основі поліетилену (С2H4)n. Ручна плівка стретч використовується для пакування різних товарів та вантажів як продовольчої групи, так і непродовольчої. Так само, як і інші види стрейчу, ручна стретч-плівка має низку неоціненних переваг перед іншими видами упаковки. А ось на тлі інших видів стретч-плівки ручний стрейч виділяється найбільшою практичністю, найнижчою оптовою та роздрібною ціною, а також найнижчим відсотком бракованих виробів, якщо оцінювати стретч, що закуповується, на заводі-виробнику. По суті, ручна стрейч-плівка – це найдешевший, найпростіший у використанні та практичний вид технічної чи харчової стретч-плівки. Власне, саме тому ручну стретч-плівку споживачі в Донецьку купують набагато частіше, ніж будь-яку іншу. Щоб упакувати ручний стрейч-плівкою якийсь предмет, не потрібно нічого особливого. Одна людина без сторонньої допомоги запросто зможе дуже швидко впакувати в стрейч-плівку прозору або стрейч будь-якого кольору або відтінку практично будь-який предмет: від маленької коробочки з сувеніром на подарунок і до шафи-купе, розібраної частинами. Технічна плівка невеликої ширини може бути використана для закріплення товарів або картонної упаковки без пошкоджень, вона не залишає слідів клею на відміну від неякісного скотчу.

Стретч-плівка для ручного пакування є сьогодні одним із найбільш попитових пакувальних матеріалів у Донецьку. Однак, за нашими особистими спостереженнями, цей попит має низку обмежень щодо сфер використання. На жаль або на щастя, ручна стрейч-плівка не використовується в тих випадках, коли йдеться про великі обсяги продукції, що випускається. Наприклад, підприємства Донецька, які виробляють товари непродовольчої групи, використовують спеціальну стретч-плівку у джамбо рулонах. Такий стрейч ще називається машинним, тому що використовується для автоматичного пакування товарів та вантажів. Ручний стрейч для пакування непродовольчих товарів, у свою чергу, використовують у Донецьку зазвичай невеликі підприємства з відносно невисоким або середнім обсягом продукції, що випускається. Наприклад, організації, що займаються виробництвом та збиранням меблів, виготовленням та перепродажем господарських товарів, побутової хімії, канцелярського приладдя тощо. Упаковка продукції при цьому, як і у випадку з поліетиленовою плівкою, проводиться вручну одним або декількома співробітниками.

Окремо варто сказати про використання ручної стрейч-плівки у сільському господарстві Донецької області загалом та Донецька зокрема. Дана галузь стоїть окремо, тому що в ній однаково використовується і харчова стрейч-плівка для ручної обмотки і технічний стрейч в джамбо роликах. Залежно від типу продукції сільгоспвиробники вибирають конкретний тип стрейч-плівки прозорої або кольорової. Якщо організація імпортує невеликі партії сільськогосподарської продукції, то при фасуванні та упаковці використовуватиметься ручна стрейч-плівка. А от якщо мова про промислове підприємство, яке випускає сільськогосподарські товари, то тут, звичайно ж, застосовуватиметься стретч-плівка у джамбо роликах . Все-таки великі обсяги товарів, що випускаються в ручну, не перепакуєш на палетах. До речі, застосування кольорового стрейчу тут також малоймовірне, тому що специфіка сільгосп продукції в переважній більшості випадків така, що передбачає його покупку після візуальної оцінки споживача. Простіше кажучи, вибір тієї чи іншої продукції здійснюється покупцем, орієнтуючись і на вигляд не в останню чергу. Це абсолютно протилежна ситуація, ніж, наприклад, у випадку господарських товарів або, скажімо, мінеральних добрив. Для товарів такого типу компанія-виробник швидше використовуватиме більш щільну кольорову стрейч-плівку.

Ручна стрейч-плівка , представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», має відмінні міцнісні та еластичні показники та практично не має обмежень щодо використання. Зрозуміло, за дотримання деяких умов грамотної експлуатації. Стрейч плівка ручна прозора або кольорова від компанії «Експрес Упаковка» відрізняється від інших плівкових пакувальних матеріалів вищими характеристиками елонгації, пружного відновлення та вибіркової адгезії. Рівень попереднього розтягування (престретч, чи це здатність стрейч-плівки розтягуватися), не розриваючись. При оптимальному зусиллі натягу довжина стрейч-плівки шириною намотування 50 сантиметрів збільшується в 2-3 рази, при цьому матеріал залишається гнучким, еластичним, міцним і стійким на розрив.

Пружне відновлення є відмінною особливістю якісної стрейч-плівки для ручної обмотки від компанії Експрес Упаковка. Ефект особливо помітний за відсутності навантаження, у разі попередньо стрейч-плівка прагнути відновлення початкової форми. Так, попередньо розтягнута стрейч плівка шириною намотування 50 см зменшується в довжину на 40-60%. Насправді це дуже помітно, коли ручна стретч плівка застосовується для обмотки вантажів на дерев'яних піддонах. Так, стрейч-плівка відмінно розтягується, роблячи процес упаковки, дуже простим і швидким, а завдяки здатності до зворотного стиску плівка щільно стягує упаковані вантажі.

Високий рівень адгезії також є показником гарної якості пакувального стрейчу. Даний параметр досить просто оцінити на практиці: під час обмотки товару або вантажу стрейчем утворюється кілька шарів стрейчу, накладених один на одного. Перший шар «приклеюється» до другого шару, забезпечуючи надійну фіксацію упаковки без використання скотчу та інших допоміжних засобів. При цьому зовнішні шари стрейчу не прилипають до чогось. За оптимальних параметрів самооадгезії стрейч плівка рівномірно намотується на шпулю (не деформується) і легко відокремлюється від рулону. Показники адгезії залежать від технології виробництва та наявності у складі матеріалу спеціальних добавок.

Звичайно ж, ми вище перерахували далеко не всі відмінні риси якісного стрейчу, а вибрали лише найважливіші з них. Ті, що визначають попит на ручну стрейч-плівку у конкретному регіоні. В цілому ж пакувальна стрейч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» відрізняється безліччю корисних і важливих властивостей. Матеріалом для виготовлення стрейч-плівки є спеціальні полімери, що характеризуються великою деформативністю в твердому стані, що досягає навіть до 600%, які безпечні для людини і навколишнього середовища. Тому правильний підбір сировини для виробництва ручного стрейчу та чітке дотримання технології виробництва дозволяють нам виготовляти пакувальну стрейч-плівку, що має низку важливих особливостей. Так, стретч-плівка для ручної обмотки , яку ви можете дешево купити в Донецьку оптом та в роздріб, має такі особливості:

  • добрі показники міцності;
  • стійкість до розривів, несильних ударів, проколів та продавлювання;
  • помірна адгезія, що забезпечує злипання шарів плівки, і як наслідок надійна фіксація вантажу на піддоні, внаслідок чого упаковка виходить досить щільною та герметичною;
  • оборотне розтягування – після розтягування плівка прагне вихідний стан і таким чином скріплює упаковані в неї товари;
  • простота у використанні;
  • економічність та можливість вторинної переробки;
  • стійкість до різноманітних зовнішніх впливів (перепади температур, висока або низька вологості, УФ випромінювання, прямі сонячні промені тощо);
  • широкий діапазон робочих температур.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» в залежності від особливостей застосування ви можете вибрати та купити плівку стрейч у Львові для ручної обмотки кількох видів. Так, наприклад, для кріплення звичайних вантажів підійде ручна стретч-плівка товщини 17 мікрон; для великогабаритних вантажів та товарів, що мають гострі краї, рекомендується стрейч-плівка товщиною 20 мікрон, а для надважких вантажів – 23 мікрони.


Стретч палетна плівка в джамбо рулонах

Паллетнаяя стрейч-пленка в джамбо рулонах Тепер давайте перейдемо до стрейч-плівки у джамбо роликах. Ця стретч-плівка застосовується для автоматичного або напівавтоматичного пакування товарів і вантажів, а тому відрізняється і форматом випуску, і особливостями застосування, і навіть зовнішнім виглядом (хоч і зовсім трохи). Стрейч плівка в джамбо рулонах є роликами щільно намотаного стрейчу великої довжини намотування. Зазвичай довжина стретч-плівки в джамбо-рулоні починається від 700 метрів і може бути навіть 5 або 10 тисяч метрів. Другою відмінністю стретч-плівки в джамбо рулонах є відсутність втулки. Спеціальні шпулі для стрейч-плівки додаються вже пізніше, в процесі перемотування джамбо рулону в менші рулони максимально адаптовані до виробничих або пакувальних завдань. Але тут бувають винятки. Так, стрейч-плівка технічна для машинного пакування може намотуватися на картонну шпулю, але її внутрішній діаметр, ширина та вага більше, ніж для ручного пакування. При цьому машинний стрейч такого типу не буває шириною понад 50 сантиметрів і довжиною намотування більше 500 метрів.

Головним же, принципово важливою, якщо хочете, відмінністю ручної машинної стретч-плівки від ручної є намотування та вага. У машинної це – 12-16 кг, ручна плівка найчастіше не випускається в роликах важче 3 кілограмів, а найчастіше і зовсім використовується в роликах 1-2 кг – це максимально зручна вага рулону для тривалої пакувальної роботи. При вазі ролика стрейчу від 1 до 2 кілограмів продуктивність праці робітників-пакувальників максимально тривала та ефективна. Ще одна відмінність, яка не менш важлива, - це попереднє розтягнення (престрейч). У машинного стрейчу цей показник вищий, ніж у ручного, що дозволяє використовувати менше затрачуване для пакування матеріалу. У ручної плівки цей показник не надто високий, хоч і цілком пристойний – 80-150%. Формально його можна зробити ще більше, але в цьому немає жодного штибу – людині не вистачить сил розтягнути стрейч плівку сильніше і при цьому робити це швидко та ефективно. Машинна плівка має показник престрейча на рівні 150-300%. Тут необхідно звертати увагу на технічні характеристики вашого обладнання та не забувати, що зі збільшенням цього показника зростатиме і ціна.

Найбільш популярна в Донецьку машинна стретч-плівка є технічною стрейч-плівкою, яка має рівень престретча від 200% до 300% і використовується на палетайзерах. Тобто обгортання вантажів проводитиметься за допомогою спеціальних пакувальних машин. Основним споживачем стретч-плівки у джамбо рулонних у Донецьку є великі виробничі підприємства, що випускають десятки та сотні тисяч одиниць готової продукції, а також великі транспортні компанії, які здійснюють десятки товаротранспортних операцій щодня. Зрозуміло, використовують вони саме машинний стрейч не просто так. Даний вид стретч-плівки має свої особливості та переваги використання. Наприклад, технічна стрейч-плівка для машинного пакування товарів та вантажів на піддонах, що випускається підприємством «Експрес Упаковка», відрізняється такими важливими особливостями:

  • менша витрата порівняно з ручною упаковкою;
  • більш надійне утримання вантажу на піддоні;
  • вищу якість упаковки;
  • більш висока швидкість проведення пакувальних робіт;
  • більш висока щільність і, як наслідок, більша міцність на прокол та розрив.

Як бачите, різниця між ручною стрейч-плівкою та машинною досить велика. Для пакування продукції в стретч-плівку машинним способом має використовуватися повноцінне спеціальне обладнання – палетообмотувач або палетайзер. Саме тому стретч-плівка такого типу так і називається – стрейч плівка для машинного пакування . Вона просто незамінна в тих випадках, коли обсяги продукції, що упаковується Вами, досить великі. Продуктивність з її допомогою зростає у рази, при цьому можна містити меншу кількість персоналу, що працює на складі. Пристрої можуть бути повністю автоматизованими, так і з частковою участю людини.


Де купити лічильники води в Донецьку оптом?

Упаковочная стрейч-пленка для упаковки от производителя Первинна та вторинна технічна стрейч-плівка у Донецьку за найдешевшими оптовими цінами продається в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». На даний момент тут представлені всі перераховані вище види пакувального стрейчу, причому в різних варіаціях кольору, довжини і ширини намотування. Стрейч плівка першого сорту від компанії «Експрес Упаковка» має найвищі якісні характеристики і може використовуватися для будь-яких потреб. А ось стрейч плівка другого сорту має низку особливостей, які варто враховувати. Дивіться, первинка дає в результаті прозорий матеріал з відсутністю будь-якого запаху, з відмінною клейкістю та кращою здатністю до попереднього розтягування. Така плівка стретч ідеально підходить для пакування палет або так званого палетування. Вона надійно тримає обмотані товари на піддоні і легко зберігається на верхніх стелажах складу. Вторинна стрейч плівка (вторинка), у свою чергу, виготовлена з вторинної сировини і має дещо гірші технічні параметри, ніж первинна плівка стретч, зате вартість її значно нижча. Її не рекомендується використовувати для упаковки предметів із гострими краями, а в інших випадках її застосування цілком виправдане.

Компанія «Експрес Упаковка» продасть недорого оптом і в роздріб технічну стрейч-плівку в асортименті. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете пакувальний стрейч у рулонах різної довжини та ширини намотування. Так, на сьогоднішній день ми можемо запропонувати вам купити дешево стрейч-плівку в рулонах різної довжини та ширини намотування, різних кольорів та відтінків. В асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підібрано машинну та ручну пакувальну стрейч-плівку на всі випадки життя. При цьому вибір стрейч-плівки залежить повністю від вас, оскільки в каталозі нашого інтернет-магазину підібрано моделі стрейч-плівки, максимально зручні у використанні, універсальні та за доступною ціною. Ми здійснює оптовий та роздрібний продаж стрейч-плівки за готівковий та безготівковий розрахунок. Пакувальна стрейч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» може бути доставлена в будь-яке місто чи селище України. Також кожному клієнту інтернет-магазину «Експрес Упаковка» доступна послуга виготовлення стрейч-плівки на замовлення. Моделі, представлені в каталозі нашого інтернет-магазину, зрозуміло, є найбільш популярними за довжиною, шириною та кольором, проте деякі випадки вимагають використання стрейч-плівки нестандартних розмірів та кольорів. У таких ситуаціях ви можете замовити у нас стрейч-плівку в рулонах будь-якої довжини та ширини намотування, потрібної вам щільності та кольору. Замовлення на виготовлення пакувального стрейчу може бути здійснено в телефонному режимі або відправлення заявки на наш e-mail. Для того, щоб замовити виготовлення стрейч-плівки в Донецьку скористайтесь наступними контактними даними:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Всі надіслані заявки ми обробляємо протягом 24 годин і передзвонюємо нашим клієнтам, щоб обговорити деталі замовлення. Відразу хочемо звернути вашу увагу, що всі представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» моделі стрейч-плівки відповідають заявленим цифрам у картці товару. Ми цінуємо довіру наших клієнтів, тому особливо ретельно стежимо за точністю інформації, вказаної у характеристиці товарів компанії, зокрема стрейч-плівки. Купивши у нас недорого оптом чи в роздріб рулони пакувального стрейчу довжиною намотування, наприклад, 300 метрів, ви дійсно отримаєте стрейч-плівку технічну довжиною намотування 300 метрів. Ми не використовуємо у своїй роботі незвичні для України одиниці виміру, наприклад, фути чи дюйми, купуючи у нас, ви отримаєте не тільки якісний пакувальний стрейч, але й можливість самостійно і без зусиль вибрати та купити дешево пакувальний стрейч за готівковий чи безготівковий розрахунок.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево в Донецьку технічну стрейч плівку в асортименті. Ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на поліетиленову стретч плівку як оптом, так і в роздріб. Понад 20 різних видів пакувальної стретч-плівки для пакування товарів та вантажів усіх категорій завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального стрейчу за найнижчими цінами у Львові. Величезний вибір, купівля будь-яких видів технічної стретч-плівки онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у Донецьку. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки пакувального стрейчу будь-якого виду та розміру в Донецьку в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн