Де купити подарунки на День святого Валентина в Україні?

Як ви вже добре знаєте, святкові коробки для подарунків сьогодні в Україні виготовляються з різних матеріалів. І коробки для подарунків до Дня святого Валентина є яскравим прикладом. Візуальне оформлення тут також відіграє першорядну роль, як і у випадку з новорічними та різдвяними коробками, які ми нещодавно з вами розглядали. І зрештою це все призвело до того, що сьогодні вибір подарункових коробок на День святого Валентина дуже різноманітний і величезний. Мабуть, одним із найпопулярніших варіантів коробок для подарунків закоханим сьогодні є святкові коробки з тонкого целюлозного крафт-картону середньої щільності. Звичайно, з різними видами обробки. Наприклад, з целюлозного картону з крейдуванням внутрішнього та/або зовнішнього шару в Україні сьогодні виробляють величезну кількість різноманітної упаковки для подарунків та сувенірів маленького та середнього розміру. Як із малюнком чи печаткою, і без них. Це неймовірно затребуваний вид святкового пакування для подарунків і у звичайних споживачів, і у виробників спеціалізованих товарів. Саме тому в цій статті ми вирішили більш пильно поглянути і на упаковку для подарунків, що використовується у виготовленні на День святого Валентина крейдований картон, і на подарункові коробки, які з нього виготовляються зрештою. А допоможе нам у цьому, зрозуміло, асортимент святкових коробок із крейдованого картону, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки саме тут можна купити крейдовані коробки для подарунків на День святого Валентина будь-якого розміру та форми за дуже вигідними цінами. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які подарункові коробки на День святого Валентина купують найчастіше?

Коробки для упаковки подарков Упаковка для подарунків на День святого Валентина є досить специфічним видом упаковки. Наприклад, далеко не всі види та моделі картонних коробок можна розглядати як відповідну упаковку для подарунків та сувенірів на таке свято. Те саме можна сказати і про інші види пакувальних матеріалів, але про це ми поговоримо в інший раз. А поки що зупинимося на тих коробках, які сьогодні споживачі в Україні розглядають як ідеальне пакування для подарунків закоханим на День святого Валентина.

Отже, як ми вже сказали на початку нашої статті, подарункові коробки з крейдованого картону сьогодні можна по праву називати найпопулярнішим видом упаковки для подарунків у нашій країні. Чи це стосується подарункової упаковки на День святого Валентина? - Так, повною мірою. Тут ситуація так, що візуальні та експлуатаційні можливості і самого крейдованого картону, і подарункових коробок повністю задовольняють основну масу споживачів. А досить низька ціна на подарункові коробки із крейдованого картону довершує загальну картину. Навіть дивно, але при величезному виборі тематичної подарункової упаковки на День святого Валентина саме цей вид упаковки споживачі віддають перевагу будь-яким іншим у більшості випадків. Однак варто враховувати, що тут маються на увазі картонні коробки на День святого Валентина для подарунків маленького та середнього розміру, головним чином. Для подарунків великого розміру на День святого Валентина, звичайно ж, купується упаковка трохи іншого типу, картонні коробки в тому числі. Інша справа, що якщо порівнювати, наприклад, торішні обсяги споживчого попиту на подарункові коробки до Дня святого Валентина, то виявляється, що великі коробки для подарунків на це свято потрібні не так часто. Все-таки у Дня святого Валентина є дещо інша специфіка свята, ніж, наприклад, у Нового року. Тому і самі подарунки, і подарункові коробки для них купуються дещо інші.

Давайте розглянемо на конкретному прикладі. День святого Валентина – це свято всіх закоханих, на яке також прийнято подавати невеликі подарунки та сувеніри просто близьким людям. Це свято завжди асоціюється у людей із романтичною атмосферою та подарунками особистого характеру, які не просто мають справити миттєве враження, але ще залишитися в пам'яті надовго. Крім того, в переважній більшості випадків на День святого Валентина саме чоловіки дарують подарунки своїм коханим, тому специфіка попитових подарункових товарів у цей період відповідна. Звичайно, це безпосередньо впливає на популярні види упаковки для таких подарунків. Згадайте, наприклад, що ви дарували востаннє своїй дружині/дівчині/коханій на День святого Валентина? Чи це був подарунок великого розміру. Швидше за все, йдеться про якісь коштовності, пам'ятні сувеніри, парфумерію чи щось подібне. Виходячи із статистичних даних минулого року, саме ці подарункові товари купувалися напередодні Дня святого Валентина найчастіше. Звісно, і картонні коробки для таких подарунків також купувалися у великому обсязі. Питання лише у тому, які саме? А з цим давайте


Відмінні риси популярних коробок для подарунків на День святого Валентина?

Лист мелованного картона Отже, як ми вже з'ясували, як правило, упаковка для подарунка на День святого Валентина є картонною коробкою невеликого та/або середнього розміру з яскравим візуальним тематичним оформленням і, можливо, якоюсь нестандартною формою. Із чого виготовляються такі коробки для подарунків? Наскільки вони міцні чи навпаки неміцні? В яких умовах їх можна використовувати без ризику псування упаковки? Зрештою, скільки коштують такі подарункові коробки на День святого Валентина? І де сьогодні їх можна купити дешево? Давайте саме про це далі і поговоримо.

Подарункові коробки до Дня святого Валентина за своєю класифікацією, типом та виглядом дещо відрізняються від звичайних споживчих коробок. Тут все цілком логічно: якщо споживча оцінка спрямована на інші характеристики, то і виробники подарункової упаковки асортимент своєї продукції будуть наповнювати трохи інакше. Порівняємо на прикладі найбільш популярних сьогодні моделях різних за функціональним призначенням коробок. Дивіться, наприклад, транспортні коробки найчастіше оцінюються за своїми міцнісно-експлуатаційними можливостями на кшталт розривного навантаження або стійкості до механічних впливів. Виходячи з цього вони мають певні розміри, форму, конструкцію та тип складання. Подарункові коробки для подарунків на День святого Валентина передбачають виконання зовсім інших завдань. Наприклад, те саме розривне навантаження для них не настільки важливе, як для транспортних коробок. І так далі. У будь-якому випадку, всі ці в принципі очевидні речі безпосередньо і дуже впливають на особливості споживчого попиту та пропозиції виробників подарункових коробок до Дня святого Валентина. Приміром, на День усіх закоханих зазвичай дарують якісь романтичні подарунки – від солодощів до м'яких пледів із мі-мішками. Чим відрізняються популярні картонні коробки подарунків такого формату? Наприклад, це може бути стильний декор у тематиці упакованих подарунків, якщо це якісь аксесуари (ємності для охолодження напоїв, кейси для шампанського, м'які килимки для пікніка, теплі пледи, пляшки з вином тощо). Якщо планується подарувати сувеніри для спільних романтичних подорожей, коробки для таких подарунків можуть мати друк у вигляді спільних фотографій пам'ятних моментів із життя. У такі коробки упаковують яскраві сумочки, обкладинки на паспорт, скетч-картки для тих, хто планує поїздку, і власники фотографій для тих, хто вже повернувся з відпустки тощо). Ну і, зрозуміло, це можуть бути класичні подарунки на День закоханих (милі гуртки, нічники-зайчики, пледи, тарілки, ланч-бокси тощо). Картонні коробки для таких подарунків можуть бути прикрашені по-різному. Це можуть коробки з сердечками , картонні коробки із зірочками , коробки з малюнком плюшевих ведмедиків та якихось інших приємностей.

Як бачите, всі вищеназвані приклади подарункових коробок на День святого Валентина припускають наявність оформлення, що запам'ятовується. Воно може бути як яскравим, так і підкреслено класичним та суворим – залежно від переваг адресата. У будь-якому випадку сам стиль оформлення подарункових коробок у цьому випадку відіграє найважливішу роль. Тож не варто дивуватися тому факту, що сьогодні найпопулярнішими в Україні коробками для подарунків на День усіх закоханих є ті коробочки, які найпростіше і найшвидше оформляти в тому чи іншому стилі. Які це коробки? В першу чергу – це подарункові коробки з крейдованого картону , оскільки коштують вони на порядок дешевше, ніж аналогічні коробки для подарунків з інших матеріалів, а за можливостями візуального оформлення та експлуатації практично нічим їм не поступаються.

На сьогоднішній день в Україні процес тематичного друку малюнка на коробках з крейдованого картону розвинений настільки, що ви можете купити дійсно дуже гарні коробки для подарунків, за якістю оформлення схожі на картинки з роздільною здатністю 4K Ultra HD. І все завдяки цьому самому крейдування, тому що без нього оформлення лицьового шару подарункових коробок такого рівня було б просто неможливим. Наприклад, якщо спробувати нанести такий самий друк, за тією ж технологією, але на звичайні бурі коробки для упаковки з макулатурного картону , то візуальний ефект буде зовсім інший. Тому саме крейдування картону сьогодні є важливою складовою і подарункової упаковки загалом, і коробок для упаковки подарунків до Дня святого Валентина зокрема. Власне крейдуванням називається процес нанесення на папір або картон покриття, що надає матеріалу глянець та ряд спеціальних властивостей. До складу покриття входять клейкі та пластифікуючі речовини, а також пігмент, в якості якого використовується крейда або каолін. Існує кілька способів крейдування: машинне, позамашинне та лите. З них лише перший здійснюється безпосередньо на папероробній машині, для двох інших необхідне окреме обладнання. Крім литого крейдування існує шаберне крейдування. При цьому методі на поверхню паперу або картону наноситься надмірна кількість покриття, а потім тонка довга пластина, звана шабером, згладжує і вирівнює цей шар. Залежно від призначення картон може проходити крейдування в один або кілька шарів. Багатошаровість покриття забезпечує привабливий зовнішній вигляд, білизну та глянець поверхні. Келування картону, з якого згодом виготовляються подарункові коробки з печаткою на День святого Валентина, сьогодні здійснюють все більш-менш великі целюлозно-паперові підприємства України. Крім того, на сьогоднішній день зовсім нескладно замовити крейдований картон вищого ґатунку в інших країнах. Так, безумовно, такий картон буде дорожчим, але тут, як то кажуть, у кого до чого лежить душа.

Таким чином виходить, що незважаючи на сам формат крейдування, конструкцію та форму майбутніх подарункових коробок, їх розміри, крейдований картон у принципі дуже підходить для пакування з барвистим та колоритним візуальним оформленням. І тому не дивно, що подарункові коробки до Дня святого Валентина, виготовлені з крейдованого картону, – це найкращий спосіб справити належне враження на одержувача при врученні подарунка. Крім того, сюди варто додати, що сьогодні візуальне оформлення подарункових коробок з крейдованого картону проводиться дуже різними як за якістю, так і за ціною способами оформлення. Наприклад, для друку тематичних зображень на крейдованих коробках до Дня святого Валентина застосовуються і трафаретний друк, і флексографія, і ризограф, і каширування, і, звичайно, офсетний друк. Це дуже різні можливості візуалізації технології друку малюнка на картонних коробках, що, безумовно, безпосередньо відбивається на їх ціні. Але для подарункових коробок загалом це скоріше плюс, ніж мінус. Адже саме так забезпечується максимальне охоплення ринку – так би мовити, з урахуванням усіх категорій споживачів подарункової упаковки.


Найпопулярніші коробки для подарунків на День святого Валентина з крейдованого картону

Коробка необычной формы для подарков влюбленным Отже, наявність крейдованих шарів у сировині для виготовлення подарункових коробок до Дня святого Валентина дозволяє в рази підвищити споживчий попит на них. Але що щодо конкретики? Адже, напевно, є якісь очевидні переваги в українських споживачів? Насправді однозначно стверджувати, що саме така крейдована коробка популярніша, ніж усі інші, не можна. Справа все в тому, що подарункові коробки - це все одно упаковка і не більше. А для упаковки, тим більше подарункової, обов'язково потрібний вміст. Просто красиві коробки дарувати на День святого Валентина зовсім неприйнято. Тому популярність тієї чи іншої моделі подарункової коробки напередодні Дня святого Валентина залежить в першу чергу від того, які подарунки особистого характеру чи подарункові товари в такі коробочки упаковують. Інша річ, що сам формат свята не часто передбачає вручення у картонній упаковці якихось подарунків великого розміру. У всіх інших випадках коробки для подарунків з крейдованого картону дуже підходять. Але це ми пояснювали вам раніше. Найголовніше для нас з вами полягає в тому, що у вигляді коробок з крейдованого картону ви отримуєте справді універсальну упаковку для подарунків на День святого Валентина різних товарних груп. І чим універсальнішими і, звичайно ж, дешевшими такі подарункові коробки , тим вони популярніші сьогодні в українського споживача. Ось і весь секрет. Так що далі давайте поговоримо саме про такі подарункові коробки докладніше.

Отже, крейдування картону та універсальність, практичність, якщо хочете, подарункових коробок, які з такого картону виробляються, сьогодні є запорукою високого споживчого попиту. І треба сказати, що сама по собі технологія крейдування створена для того, щоб будь-яку подарункову або товарну коробку зробити універсальною і набагато практичнішою. Тому крейдування подарункових коробок та дизайнерського картону сьогодні здійснюється у різний спосіб і в різних варіаціях. Наприклад, до Дня святого Валентина український споживач часто хоче купити якісь незвичайні подарункові коробки. При цьому, для більшості споживачів досить того, що подарункова коробка хоч чимось, але відрізняється від звичайної товарної або, наприклад, поштової коробочки, що використовується для відправки посилок. Навіть невеликих відмінностей часто виявляється досить, щоб сприйняття такої коробки вже було як святковою, подарунковою або сувенірною. Наприклад, популярні сьогодні картонні коробки для пакування подарунків на День святого Валентина можуть мати по одному шару крейдування із зовнішнього та внутрішнього боку, або ж бути крейдованими лише з однієї із цих двох сторін. А буває ще й так, що обидві сторони коробки покриваються кількома шарами крейди з обох боків.

Однак тут варто розуміти, що процес крейдування картону для виготовлення подарункових коробок – це цілий технологічний ланцюжок. І кожен додатковий етап у такому ланцюжку додаватиме трохи вартості подарунковим коробкам, які вийдуть зрештою. Тому сьогодні двостороннє багатошарове крейдування картону, з якого будуть виготовлені подарункові коробки до Дня святого Валентина, найчастіше застосовується у тих випадках, коли йдеться про подарункові товари. Тобто тоді, коли платити за додатковий етап буде клієнт, зрештою. Ну, і в тих випадках, коли подарункові коробки використовуються для упаковки продуктів різної температури нагрівання. Наприклад, часто як подарунки на День святого Валентина дарують різні смаколики та солодощі. Саме для таких товарів і використовуються подарункові коробки з багатошаровим двостороннім крейдуванням. Наприклад, це подарункові коробки для капкейків, різних тістечок, тортиків та іншої випічки.

Але варто відзначити, що при всій своїй універсальності крейдовані коробки для подарунків на День святого Валентина часто використовуються і, як то кажуть, під конкретний товар. Вся справа в тому, що крейдування картону потрібне для подарункових коробок далеко не завжди. Той самий крафт-картон із натуральної невибіленої хвойної целюлози візуально виглядає просто відмінно. І навіщо обов'язково переплачувати за крейдування у такому разі? У результаті це все призводить до того, що сьогодні в Україні можна запросто купити різні подарункові коробки на День святого Валентина з крафтового картону, причому, в дуже великому асортименті розмірів. Тим більше, що для виробництва самих коробок за великим рахунком непринципово, крейдований картон використовується або целюлозний некрейдований, або взагалі з одностороннім крейдуванням. За технологією спочатку відбувається процес крейдування картону, а лише потім вже висікаються подарункові картонні коробки, а не навпаки. Не буває такого, що спочатку виробник виготовляє, наприклад, білі коробки для подарунків зі звичайного пресованого картону, а потім готові коробки покриває шаром крейдування. Тому не варто думати, що якщо раптом ви купили на замовлення гуртом подарункові коробки на День усіх закоханих крафтового кольору, то ви їх зможете згодом зробити крейдованими.

Незалежно від способу крейдування, картон для виготовлення подарункових коробок складається з кількох шарів, тобто це багатошаровий пресований картон. А точна кількість, міцність та якість цих шарів залежать від сорту, виду та призначення картону. Розрізняють картон з одностороннім крейдуванням – дуплекс, і двостороннім – триплекс. Дуплекс має нижній шар, вкладиш, верхній шар та крейдоване покриття. Нижній шар виконаний з досить якісної сировини – вибіленої чи небіленої целюлози чи макулатури. За ним слідує досить товста вкладка, що виготовляється з целюлози, макулатури або деревної маси низької якості. Для верхнього шару береться білі або невибілені целюлоза, деревна маса з невеликою часткою макулатури або вибілена макулатура. При виготовленні триплексу, у свою чергу, структура крейдованого картону дещо відрізняється. Вкладиш залишається таким же, а ось сировина для навколишніх шарів повинна бути досить якісною. Крейдоване покриття наноситься на обидві сторони картону, тому готовий лист має дві «лицьові» поверхні.


Де купити подарунки на День святого Валентина?

Мелованная коробка для подарков влюбленным Як ми вже неодноразово наголошували, асортимент подарункових коробок, які виготовляє підприємство «Експрес Упаковка», дуже різноманітний. Ми виготовляємо подарункові коробки різних розмірів, форм, конструкцій та з різної сировини. Звичайно ж, ми можемо запропонувати вам виробництво гарних коробок для подарунків на День святого Валентина за дуже вигідними цінами. Крім того, в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» можна вибрати багато готових подарункових коробок до Дня святого Валентина. Наприклад, у нас ви можете купити дешево подарункові коробки з сердечками або у формі сердечок, а також замовити ще й додатковий друк на них. Наприклад, логотип вашої компанії або контактні дані вашого відділу продажів, або ще щось.

У постійній наявності на складі ми завжди маємо понад 50 моделей подарункових коробок з тематичною печаткою для закоханих подарунків. Це можуть бути подарункові коробки з кашованого картону, тришарові самозбірні коробки, коробки з крейдованого картону, крафтові подарункові коробки , а також багато іншого! При цьому, найбільш вигідні оптові та роздрібні ціни на готові коробки для закоханих подарунків ми можемо запропонувати вам для виробів з крейдованого картону з двостороннім крейдуванням. Лите крейдування зовнішньої та внутрішньої сторони надає таким коробочкам майже дзеркальний глянець, знижує пористість лицьового шару, що гарантує ідеальну передачу кольору під час друку. Високоякісний крейдований картон щільністю 250 гр/м2 – це основний і ідеальний матеріал для виробництва картонних коробок для подарунків. Він поєднує в собі високий рівень обов'язкових для подарункових коробок показників: білизна та гладкість поверхні, можливість нанесення повнокольорового друку, ламінування та глянсового покриття. При виготовленні подарункових коробок для харчових товарів важливою є стійкість картону до зовнішнього фізико-хімічного впливу, наприклад, вологостійкість, жиронепроникність. Гладка ж поверхня крейдованого картону забезпечує якісний друк та надає готовій продукції привабливого зовнішнього вигляду. Всі актуальні моделі подарункових коробок з оформленням для Дня святого Валентина ви завжди зможете знайти на офіційному сайті нашої компанії у відповідному розділі. Там же ви зможете уточнити їх докладні характеристики та уважно розглянути їх фото у різних ракурсах.

Якщо ж ви вирішите купити коробки для подарунків на День усіх закоханих на замовлення, виходячи зі своїх індивідуальних уподобань, то тут ми можемо запропонувати вам повну свободу вибору і простір для польоту фантазії. Так, розміри та конструкцію подарункових коробок, а також матеріал їх виготовлення ви можете обрати самостійно. Ми ж ексклюзивно для вас після виготовимо штанц-форму для виробництва подарункових коробок будь-якої форми та конструкції з урахуванням вирубки даного типорозміру та форми коробки. Замовлення на виробництво коробок для подарунків ви можете зробити від 1000 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей подарункових коробок будь-якої форми висічки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка» . Крім того, не забудьте вказати найбільш бажаний вид сировини. Ми виробляємо подарункові коробки з багатьох видів картону та мікрогофрокартону, так що саме вам належить вибрати найбільш підходящий із запропонованих нами варіантів.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку на виробництво подарункових коробок буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки для подарунків з печаткою або без оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво подарункових картонних коробок та друк зображення на них. Понад 50 видів коробок для упаковки подарунків завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків на День святого Валентина за своїми розмірами з будь-якого картону та з будь-яким видом друку. Телефонуйте, ми чекаємо на вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн