Івано-Франківська область

Івано-Франківська область розташована на заході України та є одним із ключових транспортних вузлів у цьому регіоні. Загальна довжина залізничної мережі області – 1,1 тис. км. В обласному центрі сходяться залізничні маршрути шести напрямків. Курсують міжнародні поїзди: Чернівці-Перемишль, Санкт-Петербург-Софія, Москва-Київ-Софія. Загальна довжина залізничної мережі області – 1,1 тис. км. В обласному центрі сходяться залізничні маршрути шести напрямків. Курсують міжнародні поїзди: Чернівці-Перемишль, Санкт-Петербург-Софія, Москва-Київ-Софія. Протяжність мережі автомобільних доріг загального користування – 4169 км., у т. ч. 373 км. доріг державного значення. Автобусний транспорт обслуговує 442 маршрути, у тому числі 54 міські, 253 приміські, 116 міжміських та 19 міжнародних. Область має автобусне сполучення з низкою міст Молдови, Польщі, Словаччини, Чехії. Міжнародний аеропорт в обласному центрі виконує міжнародні рейси до Росії, США, чартерні рейси майже до всіх країн світу.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]

Це регіон, який у великій кількості споживає транспортну упаковку різного типу. Головним чином, звичайно, картонні коробки та різні полімерні плівки та пакети. Більше того, більшість полімерних плівок тут і виробляються. Сільське господарство теж відіграє не останню роль у житті цього регіону Прикарпаття. Ресурсною специфікою ґрунтового покриву області є те, що тут зустрічаються майже всі агровиробничі групи ґрунтів. На південному сході області зосереджено великі масиви чорноземів, сприятливих у розвиток сільського господарства. Загалом випуск сільськогосподарської продукції в Івано-Франківській області досить високий, що також сприятливо впливає на споживання певної упаковки в регіоні. Але давайте все ж таки про все по порядку: спочатку поговоримо про те, що саме тут випускається і вимагає упаковки, а також з'ясуємо, яку саме упаковку воліють використовувати представники промисловості, малого та середнього бізнесу, аграрного сектору та сфери послуг.


Виробничий та агропромисловий потенціал Івано-Франківської області

Промисловість одна із провідних галузей економіки області. Тут переважає недержавний сектор, частка якого у загальному обсязі виробництва становить 94,2%. Це один із основних споживачів упаковки в регіоні. За даними Кабінету Міністрів України, протягом останніх років намітилася стійка тенденція зростання обсягів виробництва промислової продукції в хімічній та нафтохімічній промисловості, що обумовлено, насамперед, оптимальним завантаженням потужностей нафтохімічного комплексу ЗАТ “Лукор”, де суттєво зросли обсяги випуску поліетилену, етилену, пропілену та інших полімерів, з яких роблять пакувальні матеріали, наприклад, сировину для виробництва пакетів із замком типу «грипер» або «слайдер» роблять саме в Івано-Франківській області.Концерни-гіганти «Лукор» та «Стирол» сьогодні залишаються лідерами виробництві сировини для полімерної упаковки як в Івано-Франківській області, так і в цілому в Україні.Як бачите, безліч полімерної упаковки може проводитися прямо на території області.Звичайно, це відбивається і на попиті на полімерну тару в Івано-Франківській області.

Сільськогосподарська галузь посідає друге місце щодо споживання упаковки в Івано-Франківській області після промисловості. Це провідна галузь регіону, що випускає сотні тисяч одиниць продукції щорічно. У сільськогосподарському виробництві зайнята третина населення Прикарпаття. Площа сільськогосподарських угідь області – 635 тис. га, їх орні землі займають 393 тис. га., пасовища – понад 128 тис. га, сіножаті – понад 82 тис. га., плодово-ягідні насадження – близько 10 тис. га. Виробниками сільськогосподарської продукції є 309 колективних сільськогосподарських підприємств, 654 фермерські господарства та 196 тис. мешканців області, зайнятих у власних підсобних господарствах. Сьогодні приватний сектор постачає 95% картоплі, 96% плодово-ягідних культур, 82% яєць, 75% молока та 62% м'яса. В області функціонують 2 цукрові заводи, 14 підприємств з переробки молока, 3 м'ясопереробні комбінати, 3 спиртзаводи, 2 пивзаводи. Переробку сільськогосподарської продукції та випуск продовольчих товарів здійснюють 67 великих та середніх, а також 227 дрібних підприємств. Ця офіційна статистика дає зразкове уявлення про те, наскільки затребуваною є сільськогосподарська упаковка в Івано-Франківській області. І на практиці, скажімо вам по секрету, після великих виробників різної готової продукції саме сільськогосподарські виробники хочуть купити упаковку в Івано-Франківській області найчастіше.

Тобто попит на упаковку в регіоні досить високий. Тільки на цих прикладах і цифрах можна зробити висновок про певний потенціал розвитку оптово-роздрібної торгівлі пакувальними матеріалами в регіоні. Крім того, не варто забувати і про приватний сектор та малий бізнес, які також у щось пакують свої товари. Сюди варто віднести і сферу послуг, традиційно використовує різного роду транспортну тару у великій кількості. Але про все по порядку. А почнемо, як завжди, з картонних коробок і подивимося, для чого купують гофротару в Івано-Франківській області.


Картонні коробки від виробника дешево в Івано-Франківській області

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує за низькими цінами якісні картонні коробки всіх видів в Івано-Франківській області. У нас ви можете купити картонні коробки за оптовою ціною від 300 штук або вибрати так звані пробники по 1 штуці певних розмірів - ми продаємо коробки недорого як оптом, так і в роздріб. Пакувальні коробки від компанії «Експрес Упаковка» представлені в широкому асортименті каталогу нашого офіційного інтернет-магазину. Дешеві та якісні коробки купити недорого оптом та в роздріб за вигідною ціною більш ніж у трьохстах різних варіаціях розміру, кольору та дизайну. При цьому оформлення картонних коробок дуже різне: ми пропонуємо картонні коробки бурого кольору в Івано-Франківській області, білого, чорного та інших кольорів, здійснюємо друк на картонних коробках будь-якої складності, а тому з упевненістю можемо говорити, що кожен наш клієнт зможе обрати відповідну пакувальну коробку з гофрокартону на власний смак.

Пакувальні коробки, купити які ви можете як оптом, так і в роздріб від 1 штуки в Івано-Франківську, є ідеальним вибором дешевої картонної упаковки на всі випадки життя. Вони хороші і за своєю формою та обсягом, і дизайном, візуальним сприйняттям. Так, ви можете купити картонні коробки великого розміру в Івано-Франківській області, які дуже міцні і практичні. При цьому, завдяки печатці, вони можуть виглядати дуже ефектно і відразу впадати у вічі. Словом, у каталозі нашого інтернет-магазину ви реально зможете підібрати упаковку з гофрокартону , яка вирішить усі завдання з надійного та безпечного транспортування готової продукції або особистого майна, а також зможе стати ідеальною обгорткою рекламного характеру для будь-якого виду товару.

Ми пропонуємо купити за низькими цінами в Івано-Франківській області картонні коробки різного розміру, кольору, конструкції та призначення. Але це ще не все! Наші картонні коробки ще й відрізняються за типом збирання. Це може бути коробка-скринька для подарунків з мікрогофрокартону, може бути архівний картонний бокс для паперів, може бути самозбірна картонна коробка «Нової пошти» для відправки посилок та багато іншого. Користуючись послугами нашої компанії в Івано-Франківській області, ви зможете підібрати картонні коробки для письмового приладдя, мобільних телефонів та подібних пристроїв, а також картонну тару для посуду, подарункове пакування для сувенірів, самозбірні картонні коробки продажу алкогольних напоїв у пляшках і, звичайно ж, транспортні картонні коробки будь-якого розміру, в тому числі гофроящики для переїзду. Загалом же весь асортимент картонної тари від компанії «Експрес Упаковка» можна розділити на кілька груп за призначенням:

  • поштові коробки, коробки «Нової пошти» та «Украпошти»;
  • самозбірні коробки для взуття;
  • картонні коробки різних конструкцій для одягу;
  • транспортні гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрокартону;
  • картонні коробки для подарунків, сувенірів та іграшок;
  • картонні коробки та архівні бокси для документів та паперів;
  • картонні коробки для зберігання книг;
  • гофролотки та самозбірні коробки з мікрогофрокартону для кондитерських виробів;
  • картонна тара нестандартної форми для люмінесцентних ламп, вудок та інших товарів та предметів, що мають негабаритні розміри;
  • картонні коробки для таблеток, шприців та інших медикаментів;
  • пакувальна тара для косметики, косметичних наборів та різної парфумерії;
  • самозбірна гофротара цільної конструкції для пакування дрібних та сипких товарів насипом;
  • фруктові та овочеві лотки з гофрокартону та інша тара для сільськогосподарської продукції;
  • п'ятишарові гофроящики надміцної конструкції для важких товарів та вантажів, а також предметів, що мають гострі краї;
  • картонні коробки для переїзду та набори коробок для переїзду з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону;
  • самозбірні коробки з тришарового мікрогофрокартону для піци (холодної та гарячої);
  • пакувальні коробки для посуду та інших крихких предметів, що легко б'ються;
  • картонні коробки для продуктів харчування та інших різних швидкопсувних продуктів харчової групи;
  • пакувальна тара з гофрокартону для будівельних товарів, будматеріалів та різної фурнітури для меблів, сантехніки тощо;
  • картонні коробки будь-яких розмірів для мобільних телефонів, планшетів, наручних та настінних годинників та іншої електроніки;
  • картонні коробки для ламп, люстр, настінних, підлогових та стельових світильників, плафонів та лампочок до них.

Ну, а оскільки наша компанія є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки, будь-які з перерахованих вище картонних коробок, ви можете купити у нас оптом або в роздріб або замовити виготовлення картонних коробок в Івано-Франківській області за своїми кресленнями або розмірами. Ми пропонуємо виробництво гофротари в Івано-Франківській області за найнижчими цінами у великому асортименті можливих форм, видів та типорозмірів цієї гофротари.


Картонні коробки на замовлення в Івано-Франківській області: виготовлення та будь-які види друку на коробках

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете обрати та купити недорого в Івано-Франківській області картонні коробки для упаковки будь-яких товарів та вантажів. Більше 300 різних моделей коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, купити які можна в будь-якій кількості починаючи від 1 штуки в роздріб, продаж картонних коробок онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії. При цьому, що найголовніше, купити коробки з гофрокартону ви можете дуже дешево за розрахунок готівкою або безготівкою з безкоштовною доставкою в будь-яку точку Івано-Франківської області. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб картонні коробки для величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання. Вибір картонних коробок в Івано-Франківській області за різних умов експлуатації також досить великий. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку будь-якого розміру та форми на замовлення. При цьому ви можете вибрати самостійно тип матеріалу виготовлення. Це можуть бути картонні коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, гофроящики стандартної конструкції з клапанами встик із п'ятишарового гофрокартону, картонні коробки з коробкового картону та інших видів одношарових картонів.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної, гофротари з гофрокартону. Абсолютно всі картонні оптом, представлені в каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка" на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не перекупники, у нас ви можете купити коробки оптом за цінами виробника. Купити оптом картонні коробки в Івано-Франківській області ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Також ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії "Експрес Упаковка" для замовлення виробництва кратонних коробок за вашими розмірами та кресленнями:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення виробництва коробок становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка коробок залежить від вашого розташування в Івано-Франківській області. Наявність близько до вас розташованого відділення будь-якої з поштових служб, що працюють в Україні, значно прискорює процес доставки. Крім того, забрати виготовлені на замовлення картонні коробки ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, дату та час вашого візиту.


Картонні коробки «Нової пошти» купити в Івано-Франківській області

Картонні коробки Нової пошти за низькою ціною в Івано-Франківську ви можете купити оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо весь асортимент коробок Нової пошти з якісного тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону оптом та в роздріб, а також пропонуємо купити недорого будь-яку іншу поштову упаковку в широкому асортименті дешево. Всі моделі картонних коробок Нової пошти, представлені на сайті нашого інтернет-магазину, розрізняються за розміром і типом гофрокартону (сировини), що використовується для їх виробництва. Також поштові коробочки Нової пошти мають різний колір і тип складання, бувають різної довжини та ширини в основі, відрізняються типом "вбудованої кришки", а також розташуванням коробок клапанів, що фіксують у закритому стані. У будь-якому випадку всі коробки ми виготовляємо згідно з ГОСТом, тому вони суворо відповідають усім нормам та стандартам, які пред'являються до якості картонних коробок для пересилання поштовими операторами України.

Поштові скриньки Нової пошти, продаж яких здійснюється нами в Івано-Франківській області, можна розділити на дві основні групи поштових коробок по конструкції. Так, ми пропонуємо вам купити дешево оптом і в роздріб картонні коробки "Нової пошти", а також чотириклапанні картонні коробки Нової пошти. Кожен з цих категорій рясніє величезним асортиментом пропозицій коробок, що відрізняються за розміром, вагою, габаритами, навантаженням, що витримуються, і багатьом іншим параметрам.

Самозбірні коробки «Нової пошти» від компанії «Експрес Упаковка» відрізняються за багатьма параметрами, проте всі вони виготовляються з мікрогофрокартону. За рахунок цього досягається максимальне зменшення ваги самої коробки при збереженні необхідних за обсягом та вагою характеристик до поштової коробки. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує самозбірні коробки «Нової пошти» бурі та білі за привабливими цінами з доставкою по Івано-Франківській області. Всі самозбірні картонні коробочки Нової пошти легко збираються та розбираються без втрати своїх характеристик міцності та експлуатації. Вони можуть застосовуватися багаторазово для надсилання посилок Новою поштою без втрати зовнішнього вигляду та якості. Ми виробляємо та продаємо готові самозбірні коробки оптом, тому ціна продукції залишається вигідною для будь-якого клієнта. Крім того, важливо зазначити, що ми пропонуємо самозбірні картонні коробки «Нової пошти» за фіксованими даними операторами розмірами, а також виробляє вироби за заявленою клієнтом конфігурацією та розмірами. Ви можете купити у нас самозбірні коробки для Нової пошти, які точно відповідають розмірам оригінальних коробок «Нової пошти», продаж яких здійснюється у поштових відділеннях даного поштового оператора.

Чотириклапанні коробки "Нової пошти" підійдуть для відправки середньогабаритних та великогабаритних вантажів та посилок. Вони застосовуються як транспортна тара для перевезення практично всіх типів товарів. У ящики з картону пакують як штучний вантаж, так і фасовану продукцію. Приклад штучного вантажу може бути побутова техніка, промислові товари. Приклад фасованого вантажу – продукти харчування дрібнооптовими партіями (пряники, печиво). Гофрокороби "Нової пошти" висікаються з одного аркуша гофрокартону за допомогою штанцевих форм і доставляються покупцеві. Покупець самостійно збирає з неї короб. Процес складання дуже простий. Необхідно просто склеїти скотчем верхні та нижні клапани. Ціни на поштові скриньки Нової пошти в Івано-Франківській області у нас набагато нижчі, ніж у відділеннях «Нової пошти». Ми постійно прагнемо скоротити витрати для того, щоб запропонувати нашим покупцям найкращу ціну на ринку. Додатково ми пропонуємо безкоштовну доставку в залежності від суми покупки, додаткові знижки постійним партнерам та оптовим покупцям. Роздрібний та оптовий продаж поштових коробок «Нової пошти» чотириклапанної конструкції на нашому сайті здійснюється в цілодобовому режимі, сім днів на тиждень.

Нас знаходили за такими словами:



Найпопулярніші коробки для пакування подарунків в Івано-Франківську



Продаж подарункових коробок в Івано-Франківську сьогодні відрізняється великою різноманітністю представлених на ринку моделей. Однак далеко не всі варіанти подарункових коробок справді зможуть справити належне враження на одержувача подарунка. Тож у цій статті ми хочемо розповісти вам про найпопулярніші види коробок для подарунків в Івано-Франківську на сьогоднішній день.

Продаж паперу та картону для виробництва упаковки в Івано-Франківську



Виробництво упаковки та особливо тари в Івано-Франківську сьогодні здійснюється з різних матеріалів. Найбільш популярними видами сировини при цьому є перевірені часом папір та картон. У цій статті ми розберемося разом з вами, чому картон і папір, як і раніше, так актуальні для виробництва різноманітної упаковки та тари, навіть незважаючи на появу величезної кількості полімерних та синтетичних аналогів. А також з'ясуємо, які саме пакувальні матеріали сьогодні в Івано-Франківську виготовляються з паперу та картону найчастіше та чому.

Де купити архівні коробки та тару для зберігання паперів в Івано-Франківську?



Використання архівних коробок в Івано-Франківську сьогодні відрізняється своєю різноманітністю. Спочатку тара специфічного призначення сьогодні стала одним із найбільш універсальних видів картонних коробок загалом. Чому так сталося та які тепер архівні коробки можна купити в Івано-Франківську, читайте у нашій статті.

Продаж коробок під продукти оптом та в роздріб



Продаж величезної кількості їжі та інших продуктів харчування сьогодні неможливо уявити без упакування. Такий фасований продаж харчових товарів сьогодні здійснюється за допомогою різних пакувальних матеріалів, але найчастіше він відбувається у картонних коробках. Про те, які картонні коробки для їжі сьогодні в Івано-Франківську використовуються найчастіше і чому, читайте в нашій статті.

Де купити декоративний та інформаційний скотч в Івано-Франківську?



Декоративний скотч в Запоріжжі сьогодні застосовується і для упаковки товарів, і для оформлення подарунків. Та й як носій рекламної інформації використовується. Причому, виробниками та імпортерами найрізноманітніших товарів. У цій статті ми постараємося розібратися, які саме види декоративного скотчу і для яких цілей сьогодні в місті є найбільш популярними.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн