Де купити архівні коробки та тару для зберігання паперів в Івано-Франківську?

Архівні картонні коробки сьогодні є одним з основних видів тари для зберігання та перевезення різних паперів, документів та кореспонденції. Однак цей, так би мовити, класичний формат застосування архівних коробок для паперів на сьогоднішній день займає лише невелику частину від усього експлуатаційного різноманіття архівних коробок. Так, наприклад, в Івано-Франківську архівні коробки поряд з іншими видами упаковки застосовуються і як транспортна тара, і як споживча упаковка , і навіть як коробки для переїзду. У цій статті ми постараємося розібратися в причинах цього явища і з'ясувати, за рахунок чого і чому таке, спочатку специфічне пакування, як архівні коробки, раптом почало використовуватися цілком універсально, часто замінюючи собою інші види картонних коробок. Допоможе нам у цьому розібратися асортимент архівних коробок та іншої гофротари різного призначення, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут сьогодні можна купити архівні коробки оптом та в роздріб за найнижчими цінами у Івано-Франківську. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чим відрізняються архівні коробки в Івано-Франківську?

Архивная коробка для листов бумаги формата А6 Будь-які архівні картонні коробки є специфічною тару для зберігання паперів і документів. Їхні основні відмінні риси хоч і бувають в інших видах картонних коробок, проте цілком характерні лише для архівних коробок. Візьмемо, наприклад, певну форму кришки. Як ви добре знаєте, відкидна вбудована або окрема кришки зустрічаються в різних за призначенням і конструкції коробках, проте поєднання маленьких бортів кришки і спеціальних бічних отворів на стінках коробки характерно лише для архівних коробок. Архівні короби використовуються в офісах, архівах та інших відомствах, де працюють із великою кількістю документів. Це різновид упаковки, призначений для систематизація, зберігання та перевезення документів, канцелярії та інших необхідних для роботи з паперами приладдя.

Форма та розміри архівного короба різняться залежно від моделі коробки. Класична конструкція – це переплетений прямокутник із картону з виїмками для рук. Ці виїмки потрібні, щоб носити коробку було зручно. Однак класичну конструкцію можуть доповнювати знімні або відкидні кришки та розмітка. Крім того, для архівних коробок обов'язковим є міцне і навіть посилене дно, тому формат утворення днища коробки шляхом стику клапанів, як у вантажних гофроящиках, тут зовсім не підходить. І, зрозуміло, для виробництва архівних коробок використовуються тришарові та п'ятишарові гофровані картони виключно вищого гатунку з хорошими показниками міцності. Справа в тому, що експлуатація архівних коробок передбачає постійні навантаження на коробку, тому для її надійної експлуатації застосовуються як підсилювачі конструкції, так і гофрокартон міцних марок.

За типом конструкції архівні коробки можуть бути різними. Самозбірні архівні короби мають вбудовану відкидну кришку, яка є продовженням задньої стінки коробки. А архівні коробки кришка-дно випускаються в комплектах «кришка+дно», де ці складові можуть бути як самозбірними, так і зі зшитими клапанами. Проте останніми роками більшість популярних моделей архівних коробок випускається саме у самозбірному форматі. Чому? Самозбірні архівні коробки в Івано-Франківську мають одну незаперечну перевагу, завдяки якій споживчий попит на них досить високий - їх можна збирати та розбирати необмежену кількість разів. А у складеному вигляді архівні коробки з кришкою займають мінімум місця для зберігання, як і будь-які інші картонні коробки самозбірної конструкції . А коли потрібно впорядкувати або перевезти щось (журнали, документи, книги, буклети тощо), архівні коробки можна швидко зібрати та використати. Втім, архівні картонні коробки підходять для транспортування не лише паперів та документів. За фактом, це універсальна транспортна тара, яка завдяки наявності відкидної кришки і зручних висічених ручок, значно спрощує процес ручного перенесення вантажів. Саме зручність експлуатації та складання архівних самозбірних коробок з кришкою робить їх одним із найбільш затребуваних видів транспортної гофротари в Івано-Франківську.

Архівні картонні коробки в Івано-Франківську відрізняються конструкцією, розмірами, наявністю замків та ступенем міцності. Так, кришка короба може бути знімна або відкидна. Ступінь міцності залежить від марки картону та особливостей кріплень, включаючи замки. Зрештою, розміри варіюються, виходячи зі специфіки вмісту. Наприклад, архівні коробки стандартного розміру припускають, що в них легко помістяться не зігнуті аркуші формату А4 в пачці зі 100 і більше аркушів. Замки, або точніше сказати, спеціальні замкові кріплення - це дуже важливі елементи конструкції самозбірних архівних коробок, що відповідають за фіксацію кришки. Без зручних та надійних кріплень неможливо гарантувати збереження документів. Крім цього, архівні коробки з мікрогофрокартону або гофрокартону можуть доповнюватися зав'язками, гумками, кнопками, магнітними та липучими застібками. Для малих коробів зручно використовувати зав'язки та гумки, для більших ємностей – магніти, кнопки, липучки.

Також в основі видових та модельних відмінностей архівних коробок може бути специфіка їх використання. Наприклад, спосіб зберігання паперів та документів. За таким принципом, наприклад, архівні коробки поділяються на вертикальні, горизонтальні, тубуси та демонстраційні з відкидною кришкою. Вертикальні архівні картонні коробки в Івано-Франківську роблять із листового п'ятишарового гофрокартону, тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону різного кольору, а також із тришарового гофрокартону, в якому верхній шар виготовлений з додаванням пластику та бумвінілу. Вертикальні архівні коробки можуть мати відкидну або окрему кришку і зазвичай випускаються в розмірах, що відповідають стандартним паперовим форматам (А1, А3, А4 і так далі). Горизонтальні архівні коробки з мікрогофрокартону вважаються універсальними, оскільки в них можна зберігати не тільки документи, а й будь-які необхідні для роботи приладдя. Нерідко горизонтальні коробки мають спеціальні отвори-гнізда для канцелярського приладдя. Архівними тубусами прийнято вважати довгі картонні коробки з круглим перетином, у якій зберігають документи згорнутими в рулон. Найчастіше у тубусах перевозять креслення, мистецькі плани та чернетки. Ну і, нарешті, архівні коробки зі знімною або відкидною кришкою – це найпоширеніший вид архівних коробок для паперу. Часто великі коробки комплектуються кришкою, що знімається, а більш компактні і легкі коробки висікаються з «вбудованою» кришкою і збираються з однієї цільної деталі за допомогою спеціальних язичкових з'єднань. Така кришка не просто виступає невід'ємною частиною конструкції, а й дозволяє регулювати рівень видимості вмісту.


Чому архівні самозбірні коробки в Івано-Франківську купують найчастіше?

Архивная коробка для листов бумаги формата А4 На сьогоднішній день з усіх перерахованих вище різновидів архівних коробок з гофрокартону найчастіше споживачі використовують самозбірні архівні коробки з відкидною кришкою. Чому саме такі? Спробуймо розібратися. Отже, щоб швидко відповісти на це питання, досить просто сказати, що саме самозбірні архівні коробки на сьогоднішній день залишаються кращими за співвідношенням «ціна/якість». Для більшості споживачів архівної гофротари в Івано-Франківську цей факт є найголовнішим аргументом. Однак тут все не зовсім однозначно, оскільки, наприклад, самозбірні архівні коробки великого розміру коштують дорожче, ніж аналогічні коробки з клеєним бічним або клеєним швом. Але зате вони легші і практичніші. Плюс великі архівні коробки спрощеної конструкції виробляються, як правило, із п'ятишарового гофрованого картону. А самозбірні архівні короби, у свою чергу, виготовляються з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, який набагато дешевше. Та й саме виробництво, зберігання та експлуатація будь-яких тришарових коробок обходиться значно дешевше, ніж п'ятишарових або семишарових. Міцності тришарових архівних коробок часто цілком достатньо, щоб витримувати більшість експлуатаційних навантажень різного типу. Так що тут все просто: навіщо платити більше, якщо є дешевші аналоги, яких у переважній більшості випадків більш ніж достатньо.

Однак тут варто розібратися, чому взагалі архівні коробки із тришарового гофрокартону в Івано-Франківську продаються настільки дешеві? Адже будь-які самозбірні коробки – це гофротара складної висікання , для виготовлення якої потрібне спеціальне технологічне обладнання, яке теж коштує грошей. Це все, звісно, так. Однак відразу скажемо, що технологія виробництва архівних коробок мало чим відрізняється від технології виробництва самозбірних коробок, що використовуються як споживча товарна або поштова упаковка. Тобто, ті самі верстати та агрегати використовуються для виготовлення і тих, і інших картонних коробок. За великим рахунком, щоб переорієнтувати виробничий процес з виготовлення товарних коробок самозбірної конструкції на випуск певного тиражу самозбірних архівних коробок з відкидною або окремою кришкою, виробнику потрібно витратити від сили 10 хвилин. За фактом вся така переорієнтація виробництва полягає у зміні однієї прес-форми на іншу і підстроювання валкового преса на потрібний профіль гофрокартону. Нічого складного. Більше того, навіть матеріал виготовлення самозбірних архівних коробок і товарної тари складної форми висікання найчастіше той самий. Звичайно, все це сильно знижує собівартість виробництва архівних коробок із вбудованою або окремою кришкою.

Основний матеріал виготовлення архівних коробок в Івано-Франківську сьогодні – це, як правило, тришаровий мікрогофрокартон . Саме він використовується як сировина для виготовлення архівних коробок маленького та середнього розміру. Чому? Ну, якщо опустити той факт, що листовий тришаровий мікрогофрокартон коштує дешевше, ніж інші види тришарового або п'ятишарового гофрованого картону, тобто ще низка факторів, завдяки яким архівні коробки в Івано-Франківську виготовляються саме з цього матеріалу. Так, завдяки поєднанню відмінної зносостійкості та гнучкості у виробництві упаковки різних конструкцій тришаровий мікрогофрокартон сьогодні в Україні вважається ідеальним матеріалом для виробництва первинної упаковки під різні товари. Цей гофрокартон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (рівних) та одного внутрішнього (гофрованого). Товщина мікрогофрокартону – 1,5-1,8 мм. Таким чином, ми маємо можливість отримати коробки відмінної міцності, які захищатимуть упаковані предмети не тільки від неприємних бруду, пилу, подряпин, дощу тощо. неприємностей, але ще й створюватимуть амортизаційний захист від різного роду статичних чи динамічних впливів. Архівні коробки з мікрогофрокартону при всій своїй легкості мають відмінний опір площинному та торцевому стиску, яке ще й посилюється за рахунок особливостей самозбірної конструкції. Так-так, всі ці клапани розібраної самозбірної коробки, що стирчать в різні боки, в процесі зборки створюють додаткові стінки, що підсилюють міцнісно-експлуатаційні можливості архівних коробок з тришарового мікрогофрокартону. Чудово ж, чи не так? А тепер згадайте, що будь-які коробки із тришарового мікрогофрокартону коштують дешевше, ніж аналогічні з інших матеріалів.


Експлуатаційні можливості архівних коробок із мікрогофрокартону та їх виробництво в Івано-Франківську

Архивная коробка для листов бумаги формата А5 Отже, виробництво архівних коробок в Івано-Франківську сьогодні здійснюється, як правило, із тришарового мікрогофрокартону. Чи це добре, якщо говорить в цілому? Ну, дивіться, за своїми експлуатаційними характеристиками архівні коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону значно перевищує аналогічну тару для зберігання паперів та документів, виготовлену з палітурного або звичайного гофрованого картону. Від першого вони відрізняються більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих зовнішніх впливів. А на тлі другого виділяються меншою вартістю, меншою вагою, естетичністю та різноманітнішим модельним рядом. Так, тришаровий мікрогофрокартон дає можливість виробляти архівні коробки різних конструкцій і розмірів. Що ж до порівняння архівних коробок з мікрогофрокартону зі схожою упаковкою з іншої сировини, то від пластикових боксів їх відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металевих сейфів – легкість, дешевизна та простота зберігання та обслуговування, а від дерев'яних коробок – міцність та економічність. .

Безумовно, ці якості архівних коробок позначаються на споживчому попиті в Івано-Франківську. Однак, що найцікавіше, позначаються не просто на підвищенні обсягів продажу, а ще й на охопленні потенційних споживачів. Наприклад, сьогодні самозбірні архівні коробки із тришарового мікрогофрокартону використовуються в Івано-Франківську як товарна тара для пакування великої кількості товарів різного типу, серед яких автозапчастини, будівельні матеріали, іграшки, харчова продукція та косметика. Плюс не можна забувати, що будь-які архівні коробки із тришарового мікрогофрокартону можуть мати зовнішню механічну або хімічну обробку. Це підвищує певні характеристики таких коробок, що, своєю чергою, ще більше розширює діапазон їх застосування. Наприклад, нанесення матового або глянсового лаку на лицьовий шар архівних коробок з мікрогофрокартону значно підвищує їх водовідштовхувальні властивості та збільшує термін служби. Ламінування спеціальними матовими або глянсовими плівками підвищує водостійкість, а також збільшує міцність архівних коробок та їх стійкість до стирання та запилення. Більше того, у коробки з лакованого або ламінованого мікрогофрокартону можна упаковувати гарячі та заморожені харчові продукти. А архівним коробкам з ламінацією це дозволяє зберігатися без псування в приміщеннях з різним температурним режимом і рівнем вологості.

Замовити виробництво архівних коробок із тришарового мікрогофрокартону в Івано-Франківську сьогодні можна у різних картонно-паперових підприємств. Їх виготовлення може здійснюватись за готовими проектами або з вибором індивідуального дизайну. Останній варіант передбачає початкову розробку ескізу та узгодження проекту із замовником, а також складання кошторису та вибір матеріалу. Далі визначається тип коробки за способом складання та відкривання. Це можуть бути варіанти зі знімною кришкою, на зав'язках, кнопці або на магнітах. Найбільш популярним видом мікрогофрокартону для виготовлення архівних коробок є тришаровий мікрогофрокартон марок Т-21 і Т-23, який був виготовлений з додаванням клейового розчину на крохмальній основі. Це екологічно чистий вид сировини з можливістю вторинної переробки. Архівні коробки чудово зберігають форму протягом усього терміну експлуатації, не залишають ні слідів, ні смаку, ні запаху. Загалом, вам потрібно лише вибрати відповідного виробника гофротари.

Компанія «Експрес Упаковка» випускає на серійній основі всі основні види самозбірних архівних коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону – архівні коробки під формат А1, А2, А3, А4 та А5. Їхнє виробництво нашим підприємством здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення на виготовлення картонних коробок в Івано-Франківську приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас архівні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених архівних картонних коробок для зберігання паперів. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання документації в них. Детальніше замовлення на виробництво картонних архівних коробок в Івано-Франківську буде нами виконуватися наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва архівних картонних коробок в Івано-Франківську. Вибір матеріалу для виробництва гофротари настільки специфічного призначення зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки архівні картонні коробки (хоч з кришкою, хоч без кришки) повинні будуть забезпечити повний захист для ваших документів від всіляких впливів (волога, вигоряння на сонці .п.). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції архівних коробок або боксів для паперів. Для цього вам запропонують вибрати найбільш відповідну конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші архівні картонні коробки в Івано-Франківську. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші архівні коробки і чи це треба взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво архівних картонних коробок в Івано-Франківську зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом з усіх розмірів і характеристик потрібних вам архівних картонних коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення архівних коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

Готові архівні коробки з мікрогофрокартону в Івано-Франківську також можна купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» як оптом, так і в роздріб недорого. Більше 10 різних видів архівної гофротари завжди є на нашому складі. Величезний вибір, купівля архівних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити архівні картонні коробки в Івано-Франківську дешево прямо зі складу. Найнижча ціна на архівні коробки в Івано-Франківську в наявності. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні архівних картонних коробок від виробника в Івано-Франківську в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн