Де купити декоративний та інформаційний скотч в Івано-Франківську?

Продаж декоративного скотчу сьогодні здійснюється в Івано-Франківську у досить великих обсягах. Цей вид упаковки потрібний незалежно від сезону в різних ситуаціях. Його використовує і у виробництві різних товарів, і у сфері послуг, і в маркетингових цілях оптово-роздрібної торгівлі. А якщо додати той факт, що інформаційний пакувальний скотч також може відноситися до категорії декоративних, то сфера використання такої плівки ще більше розширюється. У цій статті ми хотіли б розглянути ті сфери господарського життя Івано-Франківська та ті ситуації, в яких декоративний скотч найбільш затребуваний сьогодні. А також зрозуміти який саме споживач сьогодні здійснює левову частку покупок даного виду упаковки в Івано-Франківську. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різних скотч-стрічок, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут не тільки найбільший вибір скотчу в Івано-Франківську, але ще й декоративний скотч завжди є в наявності. Більше того, тут можна купити скотч-плівку на замовлення в Івано-Франківську в будь-якому варіанті оформлення. ну що ж, давайте почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості пропозицій з продажу декоративного скотчу в Івано-Франківську.

Декоративный скотч с печатью Декоративні та художні пакувальні матеріали сьогодні мають анітрохи не менший попит у споживачів, ніж товарна чи транспортна гофротара. Оформлення подарунків, споживча упаковка товарів, оформлення приміщень, дизайнерські роботи, зрештою, хенд-мейд роботи – у всіх цих ситуаціях застосовуються різні пакувальні матеріали, здатні додатково підкреслити будь-яку позитивну сторону композиції. При цьому, практично неважливо, що саме і кому саме планується дарувати або що саме прикрашати, декоративна упаковка сьогодні настільки різноманітна і багата на можливості, що можливо практично все.

Одним із найбільш популярних видів такого роду пакувальних матеріалів є декоративний скотч . У цій ситуації він виконує як звичну пакувальну функцію, так і візуально доповнює і саму упаковку, і товар, предмет або вантаж, що знаходиться всередині. Крім того, інформаційні види скотчу, які мають різного роду важливі написи, нерідко оформляються ще й декоративними елементами, а тому також можуть виступати як елемент оформлення. У будь-якому випадку найважливішою для споживача особливістю щодо вибору декоративного скотчу є саме його оформлення. А оскільки декоративний скотч ще є дуже цікавим дизайнерським матеріалом, то можливість прилипати до поверхонь різного типу і за дуже різної температури для декоративного скотчу також дуже важлива. Якісна стрічка скотч, що самоклеїться, з яскравими малюнками може прикрасити будь-яку поверхню. До того ж декоративний скотч – це чудова альтернатива клею. Тонкий та якісний декоративний скотч надійно фіксує деталі, не забруднює поверхні, швидко сохне та легко наноситься.

У споживчій та подарунковій упаковці сьогодні декоративний скотч є одним із найважливіших інструментів. Актуальність його можна порівняти, мабуть, лише з подарунковими коробками, без яких важко обійтися, що в упаковці товарів, що в оформленні подарунків. Більше того, декоративний скотч – це найпоширеніший варіант пакувальної плівки для оформлення подарунків та сувенірів у Івано-Франківську. Зрозуміло, як і у випадку з іншими пакувальними матеріалами, настільки високий попит споживачів веде до різноманітності пропозицій на ринку. Так, купити сьогодні в Івано-Франківську можна декоративний скотч різних видів, типів і моделей. В принципі, будь-коли в стаціонарному магазині вашого міста або ж в інтернет-магазині можна запросто купити в роздріб або оптом декоративну скотч-плівку будь-якого типу фактично для будь-яких цілей.

Так чи інакше, будь-який декоративний чи інформаційний скотч складається з двох основних компонентів – стрічкового полотна, або основи, та клейового шару. Звичайно, як і у випадку з пакувальним скотчем, і основа, і клейовий склад можуть бути різними. Дані складові можуть бути виготовлені із цілого переліку натуральних та синтетичних матеріалів. Така різноманітність складових компонентів декоративного скотчу у своїй далеко ще не випадковість. Справа все в тому, що кожен конкретний матеріал основи стрічкового декоративного скотчу і обраний тип клейового шару безпосередньо впливають на її функціональні можливості скотчу і опосередковано на його призначення. Наприклад, клейовий склад скотч-плівки декоративного чи інформаційного типу найчастіше буває акриловим. Це найдешевший вид клею, який відповідає стандартам адгезії та довговічності. Однак основним критерієм щодо компонентів і технології виробництва клейового складу для декоративного скотчу, так само як і у випадку з його основою, служить функціональна складова. Іншими словами, під конкретні дії та завдання підходить свій вид клейового складу. Так, звичайно, у багатьох випадках типи призначення клейового складу можуть перетинатися, проте для ідеального ефекту склеювання найкраще вибирати найбільш відповідний вид декоративного скотчу з конкретним видом клейового складу. Це найбільш яскраво спостерігається, коли одним і тим же скотчем намагається проклеїти картонну коробку і покриту крейдою поверхню. У першому випадку акриловий клейовий шар скотчу чудово впорається зі своїм завданням, а ось у другому буде абсолютно неефективним. Дана особливість декоративного скотчу з акриловим клеєм добре відома фахівцям у галузі пакувальних матеріалів. Однак для звичайного споживача складно визначити різницю і вибрати саме той варіант декоративного або пакувального скотчу, який найбільш підходить для конкретного типу завдань. Найчастіше саме цим пояснюється, що куплена скотч-стрічка погано склеює необхідні типи поверхонь і не витримує вплив зовнішніх факторів, наприклад, пилу, дощу або снігу.

Декоративний скотч із основою з поліпропілену сьогодні є найпопулярнішим видом дизайнерського та інформаційного скотчу в Івано-Франківську. Основними чинниками такої популярності є порівняно дешева роздрібна та оптова ціна на поліпропіленовий скотч, а також дивовижна універсальність та економічність цього виду упаковки. І основу цих двох переваг декоративного скотчу лежить матеріал основи – поліпропілен. Поліпропілен (ПП) (від англ. Polypropylene, PP) - це термопластичний полімер пропілену. Цей полімер відноситься до класу поліолефінів (ПОФ) і в лабораторних умовах виходить шляхом полімеризації пропілену в присутності металокомплексних каталізаторів. За своїми хімічними властивостями, тобто завдяки способу отримання та параметрам даного процесу, поліпропілен дуже схожий з поліетиленом низького тиску. Випускається поліпропілен у вигляді кристалічного порошку білого кольору або у вигляді гранул з насипною щільністю 0,4-0,5 г/см2.

На відміну від поліетилену, поліпропілен менш щільний. Звичайно, це безпосередньо відбивається на декоративному скотчі з поліпропілену. Так, скотч-плівка із поліпропілену має нижчі показники опору до розриву. По правді кажучи, поліпропілен не просто має меншу щільність, ніж поліетилен, а взагалі є найменш щільним з усіх можливих видів і похідних пластмас - показник щільності становить лише 0,91 г/см3. Так що поліпропіленовий декоративний скотч зазвичай є вибором скотч-плівки для використання в стандартних умовах. Тим не менш, при цьому поліпропілен більш стійкий до стирання, ніж поліетилен, термостійкіший - починає розм'якшуватися при 140 °C, а плавитися - при 175 °C. Поліпропілен майже не схильний до корозійного розтріскування. Має високу чутливість до сонячного світла і кисню (рівень чутливості в промислових або лабораторних умовах знижується штучно - за допомогою введення певних стабілізаторів).

Наскільки ці характеристики важливі для декоративного скотчу? Більш ніж важливі, оскільки декоративний скотч може використовуватися в різних умовах і склеювати різні типи поверхонь. При розтягуванні поведінка поліпропіленового декоративного скотчу залежить від швидкості застосування навантаження і температури. При цьому чим нижче швидкість розтягування поліпропілену, тим вище значення механічних властивостей. При високих швидкостях розтягування руйнівна напруга розтягування поліпропілену значно нижча за його межу плинності при розтягуванні. Поліпропілен є хімічно стійким матеріалом. Помітний вплив на нього надають тільки сильні окислювачі - хлорсульфонова кислота, азотна кислота, що димить, галогени і олеум. Тривалий контакт із цими реагентами при температурі 60 °C і вище призводить до руйнування поліпропілену. В органічних розчинниках поліпропілен при кімнатній температурі трохи набухає. А розчиняється він при температурі вище 100 ° C в ароматичних вуглеводнях типу бензолу та толуолу. Тобто, знову ж таки, якщо ми говоримо про склеювання стандартних типів поверхонь і в стандартних температурних умовах, то декоративний поліпропіленовий скотч відмінно себе проявляє. А якщо ж якісь з умов не зовсім стандартні, то вже можливі варіанти щодо вибору основи декоративного скотчу. Втім, і клейового складу також.


Декоративний скотч у споживацькій упаковці товарів в Івано-Франківську

Скотч плiвка Вишиванка Декоративний скотч, пакувальний скотч із додатковими елементами оформлення, а також скотч-плівка з малюнком чи іншою печаткою сьогодні активно застосовуються в Івано-Франківську виробниками різних товарів для пакування своєї продукції. Причому навіть не тільки для упаковки, а й просто як елемент оформлення. Висока конкуренція практично у всіх видах бізнесу призвела до того, що кожна торгова компанія змушена працювати над підвищенням впізнаваності своїх товарів. Одним з найцікавіших, унікальних і головне ефективних рекламних носіїв є декоративний скотч. Також з цією метою використовується і маркувальний скотч з печаткою логотипу компанії, з нанесенням її контактних даних, часу роботи та іншої корисної інформації.

І, як показує практика, декоративний скотч справді дуже ефективний як рекламний носій. Споживали мимоволі запам'ятовують не так конкретний номер телефону підприємства, як саме оформлення такої клейкої стрічки. Іноді, навіть достатньо використовувати якесь невигадливе, але чіпляюче око візерунок – і продажі тієї чи іншої продукції помітно зростають. До того ж декоративний скотч виконує всі функції звичайного скотчу, тобто забезпечує цілісність та надійність упаковки, дозволяє покращити зовнішній вигляд продукції, є дуже ефективним захистом від підробок. Звичайно ж, така універсальність є додатковою перевагою декоративного скотчу в очах споживачів. Що ж до декоративного скотчу з печаткою інформації, то цей вид клейкої стрічки скотч є унікальним, високоефективним маркетинговим інструментом. На його поверхню можна нанести логотип компанії, рекламний слоган, контактні дані чи будь-яку іншу інформацію за бажанням замовника. Здійснюючи рекламну підтримку продукції, підвищуючи інформативність упаковки, допомагаючи у просуванні бренду, пакувальний скотч з логотипом одночасно ще й є елементом дизайну. Тобто, у цьому випадку виконуються дві важливі для будь-якого продукту функції.

Використання декоративного скотчу з печаткою логотипу сьогодні вигідне для споживчої упаковки будь-яких товарів. З урахуванням витрати скотчу та його ринкової ціни в Івано-Франківську виходить так, що товари навіть із мінімальною маржинальністю можна оформлювати за допомогою такого рекламного інструменту – дешевше просто не вигадаєш. До того ж це ще й корисно, оскільки інформація про виробника, нанесена скотч, необхідна як самому виробнику (при транспортуванні продукції, складуванні, формуванні позитивного образу), так і кінцевому споживачеві (впевненість в оригінальності продукції, можливість ознайомитися з будь-якою інформацією, наприклад контактними даними). І в результаті ми можемо впевнено стверджувати, що декоративний скотч логотипом або контактними даними як частина пасивної реклами стає все більш ефективним і вигідним.

Для додаткової аргументації доцільності використання декоративного скотчу у споживчій товарній упаковці варто сказати про дешевизну та відносну простоту виробництва даного пакувального матеріалу. Для виготовлення маркувального, декоративного або звичайного пакувального скотчу з печаткою не потрібне дуже дороге обладнання. Звичайно, використовувати такі верстати можна, але не обов'язково. Також варто зазначити, що декоративний скотч відноситься до тієї категорії пакувальних матеріалів, які можуть випускатися величезними тиражами щодня, оскільки на сьогоднішній день в Івано-Франківську немає проблем із наявністю сировини для виробництва декоративного скотчу та обладнанням для його отримання. Декоративний або дизайнерський скотч сьогодні виробляють із двоосноорієнтованого поліпропілену, одну сторону якого покривають щільним шаром клею. Основною відмінністю між подарунковими або декоративними скотч-стрічками різних видів є розмір або формат. Так, при виробництві скотчу прийнято дотримуватися стандартних ширини та довжини. При цьому для нанесення малюнків, тексту (логотип компанії, слоган, адреса тощо) важлива товщина. Зрозуміло, що найтонша стрічка, розрізом у 20 мкм для цих цілей не підійде, тому зазвичай вибирають товщу скотч-стрічку (у розрізі 48 мкм) або стрічки нестандартних щільностей (50, 52, 54 мкм), які не лише дозволяють наносити якісні зображення, а й забезпечують максимальну міцність та надійність упаковки товару. Під час друку зображень, текстових символів або звичайних візерунків на скотчі використовують кліше, що дозволяє друкувати потрібні замовнику символи з певною періодичністю. Причому кліше виготовляється один раз для цілої партії декоративної скотч-стрічки.

Якщо ж йдеться про невеликі обсяги художньої обробки скотчу, то доречно використовувати зручну та швидку технологію, яку називають верхньою. У цьому випадку візерунки або текст наносяться на готовий скотч. Нерідко поверхню із зображенням покривають також лаком, щоб захистити малюнок від механічних пошкоджень. При такому способі друку вся інформація наноситься на скотч стрічку з використанням трьох відтінків кольорів, плюс колір фону. Нанесення логотипу на скотч за допомогою технології сендвіча (міжшаровий друк) є складнішим і тривалішим процесом, який починається ще на стадії створення скотч-стрічки. Малюнок у разі друкується на прозорій плівці, і вже поверх малюнка накладається шар клею. Серед переваг цього варіанта варто відзначити можливість виробництва більш яскравого, повнокольорового скотчу. Крім того, нанесене зображення в цьому випадку має більш високу стійкість до стирання та механічних пошкоджень. При виготовленні скотчу даним методом з'являється можливість використовувати до восьми кольорів одночасно, тому технологія сендвіча, незважаючи на трудомісткість процесу, користується сьогодні більшою популярністю ніж верхня технологія.


Де купити декоративний скотч в Івано-Франківську дешево?

Декоратвиный скотч с печатью от производителя Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого в Івано-Франківську оптом та в роздріб декоративний скотч із печаткою різних варіантів зображення. Ми можемо оформити у скотч будь-якого формату, щільності, довжини та ширини у певному стилі, що підходить, наприклад, під корпоративні кольори Вашої організації, або зробити скотч у патріотичному стилі – у кольорах прапора України з печаткою герба країни чи конкретного політичного чи громадського руху. Декоративна скотч-плівка від компанії «Експрес Упаковка» будь-якого кольору – це чудовий спосіб прикрасити будь-який товар у споживчому чи подарунковому пакунку. Він є пакувальною липкою стрічкою або якогось цікавого кольору, або кольоровою скотч-плівкою, на яку нанесено барвисте зображення. Це можуть бути оригінальні декоративні візерунки, цікаві поєднання відтінків або щось інше.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб в Івано-Франківську декоративну скотч-плівку різних кольорів довжиною намотування 50-300 метрів. У нас представлені скотч-плівки для пакування подарунків різних кольорів шириною 45, 48 та 66 мм. Це найпоширеніші у побуті й у художній сфері види декоративного скотчу. Купивши такий скотч оптом чи в роздріб, ви гарантовано отримаєте клейку стрічку відмінної якості за вигідною ціною потрібного вам розміру. Купити художній скотч у наявності оптом чи в роздріб в Івано-Франківську можна через спеціальну форму на сайті нашого інтернет-магазину. Або ви можете зателефонувати одному з наших менеджерів - телефони вказані у верхній частині кожної сторінки. Ми працюємо цілодобово сім днів на тиждень. Крім того, кожен клієнт може сам вибрати зручну форму оплати - готівкою або безготівковим розрахунком, а також замовити доставку до будь-якого населеного пункту в межах України.

Виробництво декоративного скотчу в Івано-Франківську за своїми ескізами ви можете також у компанії «Експрес Упаковка». Будь-яка декоративна скотч-стрічка, виготовлена на замовлення, по своїй суті мало чим відрізняється від представлених у нашому інтернет-магазині скотчів. Так, довжина намотування, ширина ролика, тип і розмір картонної гільзи, щільність скотчу будуть приблизно такими ж. Вся різниця полягатиме в оформленні скотчу.

Дизайнерський скотч від компанії «Експрес Упаковка» є плівковою стрічкою з клейовим покриттям, що технологічно використовує фізичне явище адгезії. Клейка поверхня може бути з однієї або з двох сторін, але саме художня скотч-плівка завжди йде із зовнішньою поверхнею. Оригінальний декоративний скотч використовують ще й у тих випадках, коли важливою вимогою до нього є відсутність у складі полотна або клейового шару хімічних речовин, від яких поверхня, що проклеюється, може пожовтіти. Або після використання скотчу можуть залишитися інші сліди. Такий скотч є гарною альтернативою клею – він надійно фіксує деталі, не маже поверхню, легко наноситься і швидко прилипає завдяки високій адгезії. Декоративний скотч може бути використаний для прикраси фотографій, листівок та предметів інтер'єру. Незвичайним, красивим скотчем можна відзначати документи, прикрашати обкладинки зошитів, книг, меблі, посуд, бірки для подарунків, гаджети та інше. Такий скотч відрізняється гнучкістю, тому його легко можна клеїти на згинаються та нерівні поверхні.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити дешево в Івано-Франківську декоративний скотч в асортименті. Більше 20 різних видів скотчу для різних видів і способів оформлення різних поверхонь завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотчу за найнижчими цінами в Івано-Франківську. Величезний вибір, купівля скотч-стрічки різної довжини та ширини намотування онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки будь-якої моделі декоративного скотчу в Івано-Франківську в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн