Продаж паперу та картону для виробництва упаковки в Івано-Франківську

Пакувальні матеріали в Івано-Франківську сьогодні є невід'ємною частиною господарського, виробничого та торговельного життя міста. Особливо коли йдеться про упаковку з паперових матеріалів. Цей дешевий розхідник застосовуються у величезних кількостях і в різних ситуаціях. Втім, у більшості інших регіонів України ситуація приблизно така сама. Але це якщо говорити загалом. А от якщо розглядати споживання тієї чи іншої упаковки в Івано-Франківську, то тут, звичайно, є свої особливості та нюанси. Наприклад, у цьому регіоні обсяги споживання упаковки з гофрованого картону та тари з пресованого багатошарового картону приблизно однакові. Хоча в багатьох інших регіонах картонні коробки з гофрокартону купуються значно частіше. Тому в цій статті ми хотіли б поговорити про використання пакувального паперу високої щільності в чистому вигляді, а також про упаковку та тару, яка виготовляється з багатошарових картонів. А допоможе нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент пакувальних матеріалів , що випускається компанією «Експрес Упаковка». Оскільки даний виробник гофротари та упаковки в Івано-Франківську не тільки пропонує найнижчі ціни на тару та упаковку з картону та паперу, але ще й пропонує найбільший та найрізноманітніший у місті асортимент пакувальних матеріалів за цінами виробника. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Використання картонів та паперів у виробництві упаковки в Івано-Франківську

Линия для производства упаковки Виробництво упаковки та особливо тари в Івано-Франківську сьогодні здійснюється з різних матеріалів. Тому споживач у місті абсолютно не обмежений у своєму виборі – фактично можна купити дешево пакувальні матеріали будь-якого типу та виду, причому як оптом, так і в роздріб. При цьому ціни на упаковку в Івано-Франківську не сильно відрізняються від середньоринкових цін по Україні. Проте попит на упаковку та обсяги споживання пакувальних матеріалів у регіоні мають свою специфіку. Наприклад, як ми вже сказали вище, у місті має великий попит упаковка з пресованого картону . Візьмемо для прикладу коробки, виготовлені з крейдованого целюлозного картону. Такі коробочки сьогодні в Івано-Франківську купують набагато частіше й набагато більших обсягів, ніж, наприклад, поліетиленові мішки. Хоча мішки теж коштують досить дешево і купити їх сьогодні в місті зовсім не проблема. Однак крейдовані коробки купуються частіше. Чому? Ну, дивіться, такі коробки зазвичай використовують для упаковки подарунків або товарів невеликого розміру. І якщо поточний рівень попиту на подарункові коробки вищий, ніж на поліетиленові мішки, це лише специфіка регіону щодо тієї чи іншої упаковки. Швидше за все, у місті просто дуже потрібні товари, які зазвичай упаковуються в такі коробки. А це, своєю чергою, прямо впливає на рівень попиту та споживання відповідних пакувальних матеріалів. І не лише матеріалів, але також і сировини, з якої така упаковка виготовляється. То з чого ж сьогодні виготовляються популярні в Івано-Франківську пакувальні матеріали? Давайте розумітися.

Ні для кого сьогодні, мабуть, не секрет, що виробництво, транспортні операції та купівля-продаж різних товарів сьогодні є тими сферами життєдіяльності, в яких рівень використання пакувальних матеріалів є найвищим. Навіть найпростіші операції в цих галузях важко уявити без застосування пакувальних матеріалів. Зрозуміло, різних і за типом, і за виглядом, і за розміром. То де найчастіше використовується упаковка з паперу чи пресованого картону в Івано-Франківську? На сьогоднішній день – у товарній упаковці. Наприклад, річні обсяги готової продукції, що випускається підприємствами міста, на продаж обчислюються мільйонами одиниць продукції, і для переважної більшості з них використовується картонна тара або паперова упаковка. Більше того, сьогодні упаковка з картону та паперу – це невід'ємна складова готової продукції, яка не лише забезпечує їй належний захист, а ще й важлива з погляду маркетингу. Практично будь-які пакувальні матеріали з картону чи паперу дозволяють це робити. Так, картонна упаковка від виробника в Івано-Франківську забезпечує товарам захист від механічних пошкоджень, втрат форми, впливу навколишнього середовища, забруднень у процесі транспортування, а також різноманітних неприємностей, що неминуче виникають під час зберігання та реалізації. Крім того, варто враховувати, що пакувальні матеріали з картону та паперу дуже легко брендувати. Друк логотипу на коробках або певний стиль оформлення упаковки дозволяють не тільки забезпечити збереження та привабливий зовнішній вигляд товару на продаж, але й дають чудову можливість захистити його від контрафактних підробок і донести до споживача всю необхідну інформацію. Таким чином, картонна тара та упаковка з паперу забезпечують можливість розміщення товарів на вітрині магазину чи прилавку супермаркету з максимальною вигодою, демонструвати всі очевидні переваги тієї чи іншої продукції, її якість та оригінальність.

Таким чином, сьогодні ми можемо сміливо говорити, що найпопулярніший спосіб використання пакувальних матеріалів із картону та паперу – це споживча (товарна) упаковка. А що щодо інших видів тари та упаковки? Є ж ще й транспортна упаковка , і промислова тара, і не інші, більш специфічні види упаковки. Звичайно, коли йдеться про вантажні перевезення або зберігання, наприклад, вантажів великої ваги або з гострими краями, то тут частіше використовують упаковку та тару з гофрованого картону. Пресований картон для таких завдань не надто підходить. Але давайте не забуватимемо, що і той і інший вид упаковки - це матеріали, що виробляються з паперової сировини. І той же коробковий картон, з якого виробляють споживчу упаковку, може запросто використовуватися при виготовленні гофрованого картону, з якого згодом виробляється транспортна або промислова гофротара . Правильно підібраний картон для виробництва транспортної тари забезпечує безпеку перевезень та зберігання необхідну надійність. Тому, якщо ви хочете ефективно провести вантажно-розвантажувальні, складські роботи, та ще й заощадити кошти на транспортування, то зовсім не варто нехтувати якістю складових упаковки, що використовується. Це можуть бути вантажні картонні коробки , контейнери з гофрокартону, картонні ящики під палети певного розміру та інше – для всіх цих видів транспортної гофротари вибір правильної сировини для топ-лайнера гофрокартону дуже важливий. Оскільки цей шар гофрокартона припадає чимала частина навантаження і особливо зовнішніх впливів. І нітрохи не менш це важливо, якщо ви хочете купити в Івано-Франківську індивідуальну вантажну тару або гофротару для групового пакування вантажів, жорсткі або м'які картонні коробки, одноразову або багаторазову гофротару.


Папір та картон для виробництва упаковки Івано-Франківськ

Оберточная бумага в рулоне До будь-яких пакувальних матеріалів із гофрованого картону, пресованого картону чи паперу завжди висувається низка вимог. Будь то транспортна упаковка або, наприклад, споживча – так чи інакше критерії оцінки якості упаковки будуть жорсткими. При цьому особливо жорсткі вони, коли ми говоримо про упаковку для продуктів харчування та інших харчових товарів. Наприклад, всі знають, що картонні коробки для продуктів харчування мають бути екологічними. У стандартизованих картонних коробках такого типу не допустимо наявність токсичних речовин, що мають кумулятивні властивості і негативно впливають на організм людини. Причому, у жодному вигляді. У складі паперової сировини, з якої насправді починається виробництво будь-якої тари та упаковки такого типу, не повинно бути речовин та елементів, які змінюють органолептичні та фізіологічні властивості продукції, не залишають шкідливі опади при розчиненні. Це особливо стосується різних клейових розчинів, за допомогою яких відбувається склеювання шарів гофрованого картону, з якого потім виробляються пакувальні коробки . Всі ці фактори ведуть до того, що тому використання екологічного картону чи паперу для виробництва упаковки в Івано-Франківську є популярним, затребуваним та відбувається на постійній основі. Які б нові пакувальні плівки, пакети або інші ємності не вигадувалися, папір та його похідне картон були і залишаються найпоширенішою основою для виробництва популярної товарної та транспортної тари та упаковки. Пакувальні папери та картони використовуються сьогодні для виробництва упаковки під продукцію різних галузей промисловості.

Починається виробництво будь-якої упаковки з вибору правильної сировини. У разі основою основ є папір і одношаровий картон . Придатний для виробництва упаковки вид паперу визначається фізико-хімічними властивостями продукції, на яку упаковка призначена, умовами її зберігання та транспортування. Тут дуже важливими є показники міцності, жорсткості, газо-, паро- та вологонепроникності. Для надання додаткових властивостей пакувальним коробкам, наприклад, папір для гофрування, з якого виготовляється гофрований картон для коробок, просочується спеціальними речовинами. Або на неї наносять додаткові шари з натуральних або синтетичних матеріалів. Так, для пакування липких продуктів папір обробляється перешкоджаючими склеюванню речовинами, набуваючи антиадгезійних властивостей. Бактерицидний, або асептичний, папір, просочений речовинами, що протистоять розвитку плісняви та мікроорганізмів, використовується для пакування виробів та продуктів, що потребують запобігання мікроорганізмам. На протикорозійний папір нанесено вологостійке покриття, що захищає метал від корозії. А, наприклад, для надання водонепроникності та жиростійкості картон для виробництва коробок ламінують полімерною плівкою. Крім того, жиронепроникність досягається кашуванням картону алюмінієвою фольгою, поверхневим проклеюванням картону жиростійкими адгезивами, а також покриттям картону або гофрокартону кількома шарами крейдування. У результаті з такого картону або гофрокартону можна отримати гофротару або картонну тару, що підходить для пакування як вершкового масла та маргарину, так і будь-якої побутової хімії.

У будь-якому випадку, незалежно від типу виготовленої тари чи упаковки, незалежно від типу виду обробки, основою основ для виробництва будь-яких екологічних пакувальних матеріалів в Івано-Франківську є папір . Причому цей папір використовується не завжди однаковий – він може виглядати неоднаково, мати різну щільність і формат. Зрештою, все, зрозуміло, залежить від призначення гофротари або картонної упаковки, а також умов їх експлуатації. Наприклад, для виробництва картонної упаковки для харчових продуктів і продуктів харчування, ліків і медикаментів, промислових виробів широкого вжитку призначено обгортковий папір . Вона виготовляється з сульфатної та невибіленої целюлози масою до 120 г/м2. А ось для виробництва спеціалізованої гофротари може використовуватися, наприклад, пакувальний папір, що термозварюється. На одній з її сторін є шар, що термозварюється. Папір, кашований фольгою та додатково ламінований поліетиленом, застосовується для автоматичного пакування харчових продуктів та товарів, умови зберігання яких вимагають зниженої газонепроникності. Тобто поточна ситуація у виробництві гофротари та упаковки в Івано-Франківську сьогодні така, що папери та картони використовуються дуже різні – залежно від виду та типу гофротари, що виготовляється з них, або картонної упаковки.

Отже, сьогодні залежно від призначення та якості, папір, що використовується для виробництва гофротари та упаковки, не лише виглядає по-різному, а й називається ще й по-різному. Папір для гофрування , папір для плоских шарів, пакувальний папір, обгортковий папір, крафт-папір – всі ці види паперу не просто можуть, а постійно використовуються у виробництві гофротари та картонної упаковки в Івано-Франківську. Взагалі ж, згідно з ГОСТом, папір, що використовується для виробництва гофротари та картонної упаковки, поділяється на дев'ять марок:

  1. Марка «А» – папір та картон із невибіленої сульфатної целюлози.
  2. Марка «Б» – папір та картон із сульфатної обгорткової целюлози.
  3. Марка «В» – папір та картон із невибіленої сульфатної целюлози.
  4. Марка «Г» – папір та картон із сульфатної обгорткової целюлози.
  5. Марка «О1» – папір та картон з вибіленої сульфатної, сульфітної целюлози.
  6. Марка «О2» - папір і картон з сульфатної біленої, сульфітної целюлози і білої деревини.
  7. Марка «Д» – папір та картон з невибіленої целюлози, напівцелюлози та деревної маси.
  8. Марка «Е» – папір та картон з макулатури, невибіленої целюлози та волокнистих відходів целюлозно-паперового виробництва.
  9. Марка "Ж" - композиція не нормується.

Зрозуміло, це далеко не всі відмінності видів та марок паперу та картону, які використовуються для виробництва картонної тари та гофрованої упаковки в Івано-Франківську. Наприклад, для надання паперу або картону необхідної білизни та стійкості до впливу вологи та лугів використовуються різні добавки. Крім того, наприклад, крейдований картон може відрізнятися кількістю шарів і типом крейдування: машинне (machine-coated) або лите (cast-coated). Машинне крейдування виконується в папероробній машині, а лите – на машинах, призначених виключно для крейдування. А ось, наприклад, невологостійкий папір для виробництва крейдованих коробок не годиться, зате відмінно застосовується для виготовлення крафт-пакетів для сухого пакування. Оскільки, на відміну невлагостойких, вологостійкі сорти містять у складі спеціальні смоли. Або взяти папір для гофрування. Такий папір має високу жорсткість і малу поглинання клею. Вона використовується для виготовлення гофрованих шарів гофрокартону, проте зовсім не підходить для виробництва, наприклад, етикеток. Гофрований папір може виготовлятися як із сульфатної целюлози та напівцелюлози, так і з макулатури. Або давайте візьмемо, наприклад, крафт-папір. Це міцний целюлозний папір, виготовлений сульфатним способом з, власне, сульфатної маси. Вона може відбілюватися або зберігати натуральний колір, може мати водовідштовхувальні властивості. Крафт-папір використовується для виготовлення гофрованого картону, мішків та пакетів, зате зовсім не годиться для виготовлення, наприклад столових серветок або туалетного паперу.


Де купити картон та папір для виробництва упаковки в Івано-Франківську?

Упаковочная бумага от производителя Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити за низькими цінами оптом та в роздріб недорогий картон та папір для виробництва тари та упаковки як у листах, так і в рулонах. Ми продаємо сировину для виробництва картонних коробок, крафт-пакетів, мішків із крафт-паперу за найнижчими цінами в Івано-Франківську. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево у будь-який час листовий картон або купити картон у рулоні відмінної якості та у будь-якому форматі довжини та ширини заготовок. Крім того, ми здійснюємо різання паперу та картону за вашими розмірами на замовлення. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви знайдете папір та картон на будь-який смак. У нас ви можете купити дешево картон в рулонах і в листах для виробництва різних видів подарункових коробок, листовий картон для виробництва пакетів і сумок, картон обгортковий для захисту товарів і вантажів під час вантажоперевезень і зберігання, а також багато-багато інших видів обгорткового паперу і картону. Ми постаралися запропонувати вам найповніший асортимент картону на всі випадки життя з урахуванням популярності та затребуваності тих чи інших його різновидів в Івано-Франківську на сьогоднішній день.

Основним напрямком для застосування картону, купити який дешево можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є виготовлення багатошарового гофрованого картону, споживчої тари, товарної упаковки, поштових коробок та бандерольних конвертів, транспортних захисних куточків, стільникових заповнювачів тощо. того, ми хочемо запропонувати вам купити коробковий картон, який підходить для виробництва втулок, гільз, а також крейдований картон, за допомогою якого ви зможете виготовити будь-які види картонної тари. У виробництві картону та паперу для виготовлення упаковки ми використовуємо порівняно дешеву та доступну сировину, відходи деревообробних підприємств у вигляді технологічної тріски, низькоякісна деревина, макулатура та волокнисті відходи целюлозного виробництва. Це є головною причиною, чому в каталозі інтернет магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом картон та папір для виробництва упаковки за найнижчими цінами на сьогодні в Івано-Франківську. При цьому всі види картону та паперу є сировиною відмінної якості та відповідають усім нормам та стандартам українського законодавства. Виробництво картону та паперу на наших підприємствах відрізняється екологічною чистотою, обладнання належним чином обробляється, дотримується санітарний режим, а сама сировина є екологічно чистою та пройшла спеціальну обробку. Вторинну сировину наші заводи закуповують у різних підприємств у різних областях України – ми намагаємося надати нашим клієнтам максимально низьку ціну на вироблений папір та картон.

Для виготовлення картону та паперу ми використовуємо первинну та вторинну сировину. Так, поряд з невибіленою довговолокнистою целюлозою нами активно застосовується макулатура марок МС-6 (старий гофрокартон або обрізки) та МС-7 (змішаний картон), а також напівцелюлоза. Також може використовуватися й інша макулатура, але пропорційно трохи більше 10-15% від загальної маси сировини для коробкового картону. Все залежить від необхідних якісних характеристик картону. У кращому випадку, з потоком підготовки макулатури можна встановити потік підготовки невибіленої або вибіленої хвойної целюлози, в кількості до 30%. Подаючи 30% целюлози на покривний шар, ми домагаємося покращення якості картону за кольором та міцністю. В масу може додатково вводитися клей та сірчанокислий алюміній (глинозем). Кількість залежить від багатьох параметрів (якість води, температура, необхідний ступінь проклеювання, наявність поверхневого проклеювання на машині і т.д.). Зразкові норми витрати: глинозем-1,2 кг/т, клей – 4,5 кг/т, нейтральний крохмаль – 4 кг/т.

Сам процес виробництва картону для висікання різних коробок виглядає так. Перед використанням макулатура та/або целюлоза розпускається та очищається на устаткуванні для підготовки маси, потім надходить на картоноробну машину. Розпуск макулатури провадиться в гідророзбивнику при концентрації маси 10-14%. З гідророзбивача маса насосом перекачується через змішувальний ящик у басейн. Концентрація маси у басейні 3,0-3,5%. З басейну маса подається на вихровий очищувач високої концентрації, де проводитися очищення від великих включень, і далі на гідророзбивач (турбосепаратор), що сортує потрійну дію на сортування і дороспуск. На цьому етапі відбувається очищення від скотчу, плівок та інших сторонніх елементів не з паперу. Відходи від гідророзбивача сортуючого відводяться на другий ступінь сортування – вібраційне сортування. Після сортування в гідророзбивачі однорідна маса надходить у другий масний басейн, з якого насосом подається на пульсаційний млин на дороспуск. Далі маса подається на додаткове сортування. Сортування проводиться на напірному сортуванні, що має сито із щілинними отворами шириною 0,3-0,35 мм. Відходи від напірного сортування відводяться на другий ступінь сортування – вібраційне сортування. Відсортована маса подається до композиційного басейну. У цьому басейні в масу вводиться крохмаль та каніфольний клей. З композиційного басейну маса подається для остаточного розмелювання на два послідовно встановлені дискові млини. Після млинів маса надходить у машинний басейн. З машинного басейну маса через бак постійного рівня надходить на змішувальний насос, де розбавляється до концентрації 0,6-0,8%, і подається на систему вихрових конічних очисників, на яких проводиться очищення від дрібних включень неволокнистого характеру. У напірний ящик картоноробної машини маса, з додатково введеним глиноземом, надходить через вузлівник, на якому проводиться очищення від дрібних волокнистих включень. Сортування проводиться на вузловловлювачі, що має сито з отворами діаметром 2,2 мм. На картоноробній машині відбувається формування картонного полотна, його зневоднення та сушіння. Як ви можете помітити, всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення картону (як і папери, зрозуміло), є екологічно чистими і 100% перероблюваними матеріалами. У свою чергу, весь представлений в каталозі нашого інтернет-магазину картон також є екологічно безпечним і упакованим і сировинним матеріалом, який повністю вдруге переробляється. Він може бути утилізований різними способами без шкоди навколишньому середовищу.

І на завершення хочемо вам нагадати, що компанія «Експрес Упаковка» здійснює виробництво на замовлення та оптовий продаж усіх видів багатошарового картону, одношарового паперу та картону для виробництва гофротари та упаковки. Замовити будь-які картонні листи або рулони паперу в Івано-Франківську ви можете і за своїми індивідуальними розмірами, та обравши формат листів із запропонованих нашим підприємством варіантів. Для цього вам потрібно лише визначити, який саме вид картону або паперу ви хочете купити. Визначитися з розмірами, щільністю, кількістю шарів і, головне, з типом та призначенням картонних коробок, які виготовлятимете з нього. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті нашого офіційного інтернет-магазину. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів та оформити замовлення за їх допомогою. Крім того, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких пакувальних матеріалів в Івано-Франківську складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення картону та гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка замовлення залежить від зазначеної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати куплені товари на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн