Найпопулярніші коробки для пакування подарунків в Івано-Франківську

Подарункова упаковка в Україні сьогодні є лідером з різноманітності пакувальних матеріалів. Для упаковки подарунків постійно вигадуються нові та нові способи оформлення. А якщо врахувати, що подарункові пакувальні матеріали сьогодні просто стають товарною упаковкою, то обсяги використання та різноманітність усіх цих подарункових пакувальних матеріалів просто величезні. Однак при цьому коробки для упаковки подарунків використовуються набагато частіше, ніж інша подарункова упаковка. Чому? Причини цього явища, звісно, різні. Втім, як і популярні у споживачів моделі подарункових коробок. Понад те, це ще й відрізняється залежно від конкретного регіону нашої країни! Отже, в цій статті ми хотіли б розглянути найбільш популярні моделі та види коробок для пакування подарунків в Івано-Франківську на сьогоднішній день. А заразом і з'ясувати причини, через які споживачі віддають перевагу коробкам для упаковки подарунків саме такій конфігурації. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент коробок для пакування подарунків, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки за своєю різноманітністю йому просто немає рівних сьогодні в Івано-Франківську. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як вибирають подарункові коробки в Запоріжжі?

Коробки для упаковки подарков Споживчий попит є саме тим фактором, завдяки якому ту чи іншу картонну коробку можна назвати популярною та затребуваною. Будь-які подарункові коробки в цьому випадку не є винятком. Процес їх вибору споживачами здійснюється по-різному, діють різні принципи вибору коробок та оцінка їх споживачами. Тому сьогодні буде неправильно назвати якусь одну модель подарункових коробок та сказати, що вона найпопулярніша. Є певні типи та групи коробок для пакування подарунків, які з тих чи інших причин сьогодні в Івано-Франківську набагато популярніші за основні. Тут і об'єктивні, звичні всім причини на кшталт ціни на подарункові коробки тієї чи іншої моделі та їх експлуатаційні можливості. Однак, це не все. На відміну від споживчого та транспортного пакування, будь-яка подарункова упаковка є більш складною з погляду продажу покупцям пакувальним матеріалом. Алгоритми її вибору не завжди можна пояснити логічно. Наприклад, далеко не факт, що з двох однакових за розміром подарункових коробок покупець вибере саме ту, що коштує дешевше. Є велика частка ймовірності, що він заплатить навіть 30-40% більше лише тому, що візуальне оформлення такої коробки йому більше подобається. І так далі.

Крім того, не варто забувати, що на відміну від будь-яких інших видів упаковки, подарункові коробки дуже часто купуються вже з урахуванням переваг людини, якій цей подарунок буде вручений. І далеко не факт, що він у момент отримання подарунка поцікавиться, скільки коштують такі подарункові ящики в Івано-Франківську? Можливо – так, але можливо й ні. Також не варто забувати, що скромний подарунок у гарній обгортці приносить значно більше позитивних емоцій, ніж дорожчий презент зовсім без неї. Як і процес вручення подарунка. Тому завдання будь-якої подарункової коробки полягає в тому, щоб справити належне враження на одержувача, зробивши процес отримання подарунка яскравим та знаковим. Чому так відбувається? І на яку, у такому разі, подарункову упаковку варто звернути увагу? На жаль, тут немає якогось єдиного, скажімо, рецепту успіху, оскільки все суто індивідуально. Проте, з загальної картини споживчого попиту, деякі висновки можна зробити.

Подарункові коробки сьогодні сприймаються звичайними споживачами в Івано-Франківську як потрібний, хоч і обов'язковий елемент вручення подарунка. Інша річ, коли ми говоримо про упаковку подарункових товарів. Що таке «подарункові товари»? Ну, це та категорія різних товарів, які часто купуються для подарунка кому-небудь або як презент. І в тому, і в іншому випадку подарункові картонні коробки дозволяють виділити ваш подарунок серед інших, змушує одержувача, затамувавши подих, гадати, що ж чекає всередині. Яскраві стрічки, особливий папір, гарні коробки – все це налаштовує на певний лад і створює особливу атмосферу свята. Подарунок у подарунковій коробці також часто відображає смаки та інтереси того, кому ви вручаєте подарунок. Тобто, ще однією важливою відмінністю коробок для упаковки подарунків або подарункових товарів від звичайної споживчої упаковки є можливість створити потрібну атмосферу та справити враження. Як це здійснюється найчастіше? Зрозуміло, шляхом індивідуалізації подарункових коробок! Якщо подарункова коробка буде мати хоч якісь риси індивідуальності, цього вже цілком достатньо, щоб подарунок в цілому став незабутнім. Тут працює той самий принцип, що й у рекламній упаковці. Однак смаки у всіх різні, тому й асортимент різноманітних подарункових коробок сьогодні в Івано-Франківську відрізняється своєю різноманітністю та неоднорідністю форм, кольорів та відтінків, розмірів, конструкцій, наявністю додаткових елементів тощо. За великим рахунком, саме подарункові коробки на сьогоднішній день можуть похвалитися найбільшою кількістю різноманітних пропозицій серед усіх видів гофротари та упаковки в цілому.

Однак, при цьому, кожна подарункова коробка все одно залишається упаковкою. Тобто, незважаючи на всі можливі химерності та дизайнерські рішення, будь-які подарункові коробки повинні забезпечувати належний захист вкладених предметів, товарів чи подарунків від будь-яких негативних впливів. Тому характеристики міцності-експлуатації коробок при виборі упаковки для подарунка для споживачів в Івано-Франківську відіграють важливу роль. Крім того, пакувальна коробка має відповідати габаритам подарунка. Якщо він невеликий, то в упаковці великого обсягу він не тільки виглядатиме безглуздо, але ще й буде більш схильний до псування від різного роду статичних і особливо динамічних впливів. Краще вибрати подарункову коробку, що максимально відповідає внутрішньому вмісту: Тому при виборі коробок для пакування подарунків споживачі в Івано-Франківську не менше уваги звертають на розміри подарункових коробок та на їхню міцність та форму. Наприклад, плоскі подарункові коробки стануть чудовою упаковкою для гаманця, книги, клатчу, поміщають у таку модель, часто поміщають подарункову нижню білизну. Кругла подарункова тара у вигляді тубуса або вузька прямокутна подарункова коробка може використовуватися для великих речей, наприклад, пляшки колекційного вина та інших алкогольних та безалкогольних напоїв. Більше того, такий формат подарункових коробок найкраще підходить для будь-яких виробів зі скла. Подарункові коробки, оформлені у стилі новорічної тематики, стане чудовою прикрасою будь-якого подарунка на Новий рік для дітей та дорослих. Картонні коробочки у формі серця з оригінальним оздобленням особливо потрібні закоханими для презентів на 14 лютого. Прозорі подарункові коробки підійдуть для предметів декору. Вони можуть бути повністю відкритими, а також мати одну прозору сторону, або тільки прозору кришку. Подарункові коробки-книжки з відкидною обкладинкою-кришкою можуть стати не лише прикрасою чогось і надійною упаковкою, але й самостійним подарунком. Один з таких варіантів - це багатоярусна коробка-драбина, підійде для всіляких невеликих подарунків. І так далі, популярних варіантів оформлення подарункових коробок тут справді безліч.


Подарункові коробки з крейдованого картону в Івано-Франківську

Подарочная коробка из мелованного картона Подарункові коробки з крейдованого та некрейдованого картону сьогодні є одним із найпопулярніших способів пакування подарунків і в Україні загалом та в Івано-Франківську зокрема. Причин такої високої популярності у споживачів саме цього виду подарункових коробок є кілька. Ну, по-перше, усіма нами улюблена «ціна питання». На тлі більшості інших подарункових коробок коробки з крейдованого картону купити в Івано-Франківську можна дешево. По-друге, асортимент подарункових коробок із крейдованого картону сьогодні дуже різноманітний. Тут і різні моделі коробок з різною кількістю крейдованих шарів, і крейдовані коробки з дизайнерського картону або паперу, і подарункові коробки зі стандартного крейдованого одношарового картону з ламінацією та всілякими зображеннями, і так далі. Дійсно цікавих моделей подарункових коробок із крейдованого картону сьогодні в Івано-Франківську можна купити дешево справді дуже велику кількість. Чому можливо? Давайте спробуємо з'ясувати це разом.

Отже, подарункові коробки із крейдованого картону сьогодні в Івано-Франківську є одним із найбільш популярних способів упакування подарунків споживачами. Але визначальним фактором їхнього високого попиту є їхня висока затребуваність як товарна упаковка у різних виробників продукції харчової та нехарчової групи. Такі коробки часто називають просто «крейдовані коробки Івано-Франківськ», оскільки їхній візуальний вигляд аж надто характерний, їх реально важко сплутати з іншими видами картонних коробок. Крім того, крейдовані коробки є дуже добрим варіантом упаковки продуктів харчування різної температури нагріву та охолодження. А цей вид товару традиційно користується високим попитом в Івано-Франківську, тому його упаковка дуже впізнавана. У подарунковій упаковці крейдовані коробки цінуються більше через свій зовнішній вигляд, звичайно ж, а не через свої експлуатаційні можливості. Справа в тому, що в більшості випадків подарунок в упаковці знаходиться нетривалий час, тому захисні можливості такої упаковки, безумовно, важливі, але не такі критичні, як, наприклад, для транспортної упаковки. Куди важливіше їхній зовнішній вигляд. І треба сказати, що завдяки крейдування подарункові коробки з картону виглядають дуже красиво. Навіть якщо на них немає ніякого малюнка, вони однаково цілком презентабельно виглядають.

Сьогодні споживачі в Івано-Франківську подарункові коробки із крейдованого картону найчастіше називають просто крейдованими коробками. Крейдуванням називається процес нанесення на картон або гофрований картон покриття, що надає матеріалу глянсовість та ряд інших добре помітних візуальних ефектів. До складу крейдованого покриття входять клейкі та пластифікуючі речовини, а також пігмент, в якості якого використовується крейда або каолін. Це все сприяє тому, що при гарній візуальній складовій коробці з крейдованим покриттям мають ще й хороші експлуатаційні властивості. Єдиний мінус подарункових коробок із крейдованого картону – це низький опір статичним та динамічним навантаженням, а також відсутність каркасності. Тобто, якщо ви точно впевнені, що подарунок у процесі доставки має бути захищений від якихось ударів або падінь, то в такому разі краще вибрати коробки з мікрогофрокартону для упаковки подарунків. Вони також мають гарний зовнішній вигляд, але при цьому ще й високий рівень такого опору впливам. Хоч і поступаються крейдованим коробкам щодо можливостей оформлення.

Таким чином, подарункові коробки з крейдованого картону - це найкращий спосіб справити належне враження на одержувача при врученні подарунка. Сьогодні існує кілька способів крейдування картону (машинне, позамашинне та лите), як і способів оформлення подарункових коробок з нього (трафаретний друк, флексографія, ризограф, каширування, офсетний друк і так далі). У будь-якому випадку, саме наявність крейдованих шарів картону дозволяє досягти такого рівня візуального сприйняття у споживачів. Тому крейдування в подарункових коробках сьогодні здійснюється по-різному: у різний спосіб і в різних варіаціях. Наприклад, подарункові картонні коробки можуть мати по одному шару крейдування із зовнішньої та внутрішньої сторони, або бути крейдованими тільки з однієї з цих двох сторін. А буває ще й так, що обидві сторони картону покриваються кількома шарами крейди з обох боків. Найчастіше двостороннє багатошарове крейдування картону здійснюється у тих випадках, коли картон призначається для виробництва товарної упаковки для продуктів харчування різної температури нагріву. Наприклад, саме з такого крейдованого картону сьогодні в Івано-Франківську виготовляються коробки для капкейків, різних тістечок, чизбургерів та іншої випічки. У будь-якому випадку, крейдовані коробки для подарунків називаються так тому, що вони виготовлені з крейдованого картону. Тобто спочатку відбувається процес крейдування картону, а лише потім вже висікаються подарункові картонні коробки, а не навпаки. Не буває такого, що спочатку виробник виготовляє, наприклад, білі коробки для подарунків зі звичайного пресованого картону, а потім готові коробки покриває шаром крейдування. Тому не варто думати, що якщо раптом вам захотілося зробити готові коробки білими з гладкою глянсовою поверхнею, то це можливо. Простіше купити в Івано-Франківську готові подарункові коробки з крейдованого картону за необхідними розмірами.

Келування картону, призначеного для виробництва картонних коробок, сьогодні в Івано-Франківську здійснюється різними підприємствами та у великих обсягах. Це пов'язано з тим, що крейдовані коробки з картону використовуються не тільки як подарункове пакування в окремих випадках, але і як споживче пакування для товарів на продаж. Природно, це спричиняє серійне виробництво коробок з крейдованого картону, а це, у свою чергу, автоматично підвищує рівень споживання цієї сировини у місті. Процес крейдування картону у промислових масштабах в Івано-Франківську здійснюється сьогодні різними способами та за допомогою різного обладнання. Так, в Івано-Франківську сьогодні можна купити крейдований картон , виготовлені всіма трьома способами крейдування на вибір. Машинне, позамашинне та лите крейдування картону – тут вибирати винятково вам. Однак врахуйте, що з них лише перший спосіб здійснюється безпосередньо на папероробній машині, для двох інших необхідно окреме обладнання. А це веде до підвищення ціни як на крейдований картон, так і на подарункові коробки з нього. Крім литого крейдування картону існує шаберне крейдування. При цьому методі на поверхню картону наноситься надмірна кількість покриття, а потім тонка довга пластина, звана шабером, згладжує і вирівнює цей шар. Залежно від призначення та умов експлуатації кратонних коробок, сировинний картон для їх виробництва може проходити шаберне крейдування в один або кілька шарів. Багатошаровість покриття забезпечує привабливий зовнішній вигляд, білизну та глянець поверхні точно за таким же принципом, як і в картоні литої крейди.

Незалежно від способу крейдування, картон для виготовлення подарункових коробок складається з кількох шарів, тобто це багатошаровий пресований картон. А точна кількість, міцність та якість цих шарів залежать від сорту, виду та призначення картону. Розрізняють картон із одностороннім крейдуванням – дуплекс, та з двостороннім – триплекс. Дуплекс має нижній шар, вкладиш, верхній шар та крейдоване покриття. Нижній шар виконаний з досить якісної сировини – вибіленої чи небіленої целюлози чи макулатури. За ним слідує досить товста вкладка, що виготовляється з целюлози, макулатури або деревної маси низької якості. Для верхнього шару береться білі або невибілені целюлоза, деревна маса з невеликою часткою макулатури або вибілена макулатура. При виготовленні триплексу, у свою чергу, структура крейдованого картону дещо відрізняється. Вкладиш залишається таким же, а ось сировина для навколишніх шарів повинна бути досить якісною. Крейдоване покриття наноситься на обидві сторони картону, тому готовий лист має дві «лицьові» поверхні.


Види сировини для виробництва крейдованих подарункових коробок в Івано-Франківську

Коробки из мелованного картона и гофрокартона Крейдові коробки для пакування подарунків, як ми вже зазначали раніше, виготовляються виключно з крейдованого картону. Це зрозуміло і з їхньої назви, і з технології їхнього виробництва, про яку ми вам розповідали в попередньому розділі. Однак сам крейдований картон для виробництва подарункових коробок може використовуватись різний. І справа тут не тільки в кількості зовнішніх або внутрішніх крейдованих шарів, а й у самому типі багатошарового або навіть одношарового картону, який також може бути крейдованим, хоч практично й не використовується для подарункової упаковки. Крім того, тип використовуваного картону, як і його густина, також визначають експлуатаційні можливості подарункових коробок. Тож давайте поговоримо про те, з якого крейдованого картону сьогодні можна купити подарункові коробки в Івано-Франківську.

Отже, крейдований картон для виробництва подарункових коробок та іншого подарункового упакування використовується виробниками в Івано-Франківську різний. Тут важливу роль відіграють три фактори: ціна на крейдований картон того чи іншого виду або собівартість його виготовлення, складність його закупівлі або закупівлі сировини для його виробництва, а також складність його «перетворення» в подарункові коробки, тобто технологія виробництва подарункових коробок, що використовується. Тут одразу варто відзначити, що ось це «або», яке ми спеціально вжили в попередній пропозиції, ясно дає зрозуміти, що сьогодні в Івано-Франківську виробництвом подарункових коробок із крейдованого картону займаються різні підприємства. Так, одні мають відповідне обладнання, щоб просто купити сировину та виготовити з неї крейдовані картон, а потім подарункові коробки . Інші, у свою чергу, обмежуються лише покупкою листового крейдованого картону, з якого роблять коробки. І, що найцікавіше, далеко не факт, що крейдовані коробки у підприємств першого типу коштуватимуть дешевше, ніж у виробників другого типу. Тут, як то кажуть, треба дивитися і порівнювати.

У будь-якому випадку і ті, й інші підприємства в Івано-Франківську для виробництва подарункових коробок використовують три види крейдованого картону. За європейською класифікацією вони називаються SBB (або SBS), FBB і WLC. Картон SBB (SBS) - Solid Bleached Board (Sulphate) являє собою цілісний картон щільністю від 185 - 390 г/м2, виготовлений з біленої целюлози та має одностороннє або двостороннє крейдоване покриття. Односторонній крейдований картон FBB - Folding Boxboard - хромерзац. Це картон масою 170-850 г/м2, що складається з трьох шарів: вкладиш містить деревну масу, верхній та нижній шари виконані з вибіленої хімічної целюлози. Крейда зазвичай здійснюється на обох сторонах картону. WLC - White lined Chipboard (GD-1або GD-2) - макулатурний крейдований картон, виготовлений повністю з макулатурної маси або з додаванням деревної маси. Для вкладиша використовується дешевий картон, верхні та нижні шари – з високоякісної макулатури. Крейдя виконується як з одного, так і з обох боків.

Незалежно від виду, крейдований картон дуже відрізняється від звичайного бурого картону і навіть від багатошарового крафт-картону, з яких також виробляють сьогодні подарункові коробки в Івано-Франківську. Крейдований картон вигідно відрізняється від звичайного, насамперед, зовнішнім виглядом. Лите крейдування надає йому майже дзеркального глянцю, знижує пористість лицьового шару, що гарантує найкращий результат при нанесенні друку: на поверхні картону залишається якісне яскраве зображення. Завдяки своїм властивостям, крейдований картон широко використовується для виготовлення різних виробів: наборів для дитячого розвитку та творчості, настільних ігор, поліграфічної продукції. І, звичайно, одним із напрямків використання крейдованого картону є виробництво екологічно чистої тари та упаковки в Івано-Франківську. Треба відзначити, що останні тенденції такі, що еко-упаковка з крейдованого картону стає дедалі популярнішою з кожним роком. Так що вимоги і до виробництва таких коробок, і до типу крейдованого картону стають все більш і більш високими.

Також крейдований картон в Івано-Франківську широко використовується для виготовлення упаковки для харчових товарів, медичних препаратів, комплектуючих комп'ютерів та аксесуарів, а також для побутової техніки невеликих розмірів. При цьому оскільки такі коробки з крейдованого картону відіграють важливу рекламну роль, на їх зовнішні сторони наноситься поліграфічне або інше зображення. Для великих товарів застосовують коробки з крейдованого картону товщиною і масою вище середнього. Як правило, це картон масою від 350-2500 г/м2. Високоякісний крейдований картон – незамінний матеріал для виробництва товарної упаковки для чаю та кави. При цьому особливі вимоги в даному випадку також пред'являються до таких якостей, як білизна і гладкість поверхні, можливість друку і глянцевого покриття. При виготовленні харчової тари для заморожених товарів важлива стійкість картону до зовнішнього фізико-хімічного впливу, наприклад, вологостійкість, жиронепроникність. Ці якості досягаються завдяки нанесенню на одну із сторін спеціального покриття. Таким чином, як ви самі можете помітити, крейдований картон є одним із найпопулярніших матеріалів для виробництва різних видів картонних коробок для пакування в Івано-Франківську. Його застосування не обмежується тільки виготовленням подарункових коробок, а має набагато більшу сферу використання.

І на завершення нашої статті ми хотіли б нагадати, що купити подарункові коробки та крейдований картон в листах для їх виробництва за найнижчими цінами в Івано-Франківську ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас ви знайдете безліч пакувальних матеріалів для подарунків від виробника за дуже вигідними цінами оптом та в роздріб з можливістю доставки в будь-яку точку України. У нашому інтернет-магазині ви можете купити подарункові коробки з крейдованого картону у широкому ціновому діапазоні: від економічних коробок для недорогих та бюджетних презентів до ексклюзивного картонного пакування, призначеного для дорогих подарунків. Наприклад, подарункові коробки для брендових моделей годинників, взуття від провідних світових виробників, дорогих алкогольних напоїв та багато іншого. Подарункова упаковка покликана зробити момент вручення подарунка ефектнішим, посилити враження від уваги. З покупкою коробок для подарунків від компанії «Експрес Упаковка» ви зможете залишити в пам'яті адресата подарунка незабутнє враження, яке зробить ставлення до вас максимально позитивним. Наша подарункова упаковка здатна здивувати навіть найзапеклішого естету, скористайтеся цією можливістю! Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн