Харків

Харків на сьогоднішній день є другим за кількістю жителів серед усіх населених пунктів України. Це розвинене місто з непоганою інфраструктурою та безліч функціонуючих підприємств та організацій різного масштабу. У Харкові щодня здійснюється безліч різноманітних торгових та виробничих операцій, відбувається транзитний рух товарів через територію міста, випускається тисячі одиниць різної готової продукції. Значення пакувальних матеріалів для харківських підприємців переоцінити складно – вона щодня витрачається у великій кількості. Однак поняття «упаковка» дуже об'ємне і щоб розібратися в тому, які саме пакувальні матеріали сьогодні затребувані у Харкові та для яких цілей, давайте розглянемо найбільш затребувані в цілому по Україні види упаковки з урахуванням харківської специфіки ринку товарів та послуг, обсягів та специфіки продукції, що випускається. , а також з транспортними та інфраструктурними можливостями цього міста. А розглядатимемо, як завжди, на прикладі асортименту пакувальних матеріалів компанії «Експрес Упаковка». Тим більше, що наш завод сьогодні пропонує найрізноманітніший асортимент пакувальних матеріалів у місті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Дешева гофротара у Харкові

Найбільш поширеними у Харкові сьогодні є дві групи пакувальних матеріалів: упаковка з гофрокартону та картону, а також полімерна упаковка (з поліпропілену, поліетилену, полівінілхлориду тощо). Упаковка з гофрокартону в Харкові – це також дуже велика група, яка включає безліч пакувальних матеріалів різного виду, формату та призначення. Гофротара також є упаковкою з гофрокартону, проте включає саме тару - пакувальні матеріали, в яких щось можна перевозити або зберігати, або просто упаковувати, що називається, прямо на вітрину. Наприклад, коробки з гофрокартону можна іменувати і тарою, і упаковкою. А ось двошаровий гофрокартон – лише упаковкою, тарою він не є, як і пакувальний папір у Харкові.

Будь-яка гофротара виготовляється у Харкові з багатошарових гофрокартонів, звідси, власне, і така назва. Сьогодні гофротара в Харкові – це поширений пакувальний матеріал (так-так, будь-яку коробку можна умовно називати пакувальним матеріалом), що використовується при здійсненні транспортних, складських, товарних та інших операцій. Гофротара може бути як транспортною, і споживчою упаковкою для готової продукції, застосовуватися для індивідуальної та групової упаковки товарів. Основною відмінністю гофротари від іншої тари схожого призначення є багатошаровість (від 3 до 7 шарів) і обов'язкова наявність як плоских, так і гофрованих (хвилястих шарів). Саме за рахунок такої структури гофротара здатна забезпечити надійний захист вантажу та його збереження від усіх можливих впливів під час перевезення, зберігання або реалізації.

Найбільш поширеним видом гофротари у Харкові сьогодні є картонні коробки та гофроящики. У картонних коробках використовується набагато більше конструкційних особливостей, але в цілому ці два види гофротари являють собою те саме в плані вирішення завдань захисту вантажу або товару. Як правило, гофротара має невелику вагу і хорошу міцність, дозволяє формувати надійну упаковку для різних груп товарів, пристосована до роботи у великому діапазоні температур, має тривалий термін зберігання і просту утилізацію. Завдяки широкому вибору конструкцій і форм гофротара здатна не просто забезпечити надійну безпеку вмісту, а й відмінно виконує роль споживчої упаковки, в якій споживач товару отримує його, що називається, в руки. Вона може бути носієм рекламної інформації, служити відмінною «оберткою» для продукції під час виставок та презентацій, несе важливі відомості про місце та дату виробництва продукції, інформацію про виробника, а також різні умовні позначення, що регламентуються ГОСТами.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Ми пропонуємо оптові ціни на гофротару в Харкові всіх видів та типів. Тільки у нас ви можете купити або замовити за найнижчими цінами оптом та в роздріб картонні коробки, гофроящики, гофрокартон у листах, гофрований картон у рулонах , гофротару абсолютно будь-якого виду в широкому асортименті. Вся гофротара у нашому прайсі йде за цінами виробника та має зручну лінійку цін оптом та в роздріб. Каталог гофротари інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок у Харкові. Тому ми пропонуємо вам купити недорого оптом та в роздріб гофротару для перевезення та зберігання абсолютно будь-яких предметів, товарів, вантажів та особистого майна. Більше 500 різних моделей гофротари в Харкові за цінами виробника, продаж онлайн через інтернет і в стаціонарних торгових точках компанії - і, головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом або в роздріб, за розрахунок готівкою або безготівкою, з безкоштовною доставкою по Харкові та по Україні. Тільки в компанії «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб гофротару з 3-х, 5-ти та 7-ми шарового гофрованого картону різних марок та типів. І вся ця гофротара за доступною ціною у Харкові.

Асортимент гофротари в Харкові від компанії «Експрес Упаковка» дуже великий і різноманітний, але його можна згрупувати для зручності за кількома основними категоріями:

В цілому, всі ці види гофротари виготовляються виключно за технологією та з чітким витримуванням її норм і стандартів. Завдяки цьому гофротара від компанії «Експрес Упаковка» має величезний ресурс експлуатації та великий запас міцності, високий коефіцієнт амортизації та інші особливості, які дозволяють забезпечити відмінний захист упакованих товарів та вантажів від різноманітних зовнішніх та внутрішніх впливів, максимально підвищити опір упаковки статичним та динамічним навантаженням. , вібрації, а також максимально збільшити опір тари торцевому та площинному стиску, її міцність на згин та розрив. Наприклад, коробки з гофрокартону в Харкові від компанії «Експрес Упаковка» - це надійна транспортна гофротара , здатна витримувати високі статичні та динамічні навантаження протягом тривалого терміну експлуатації. Вони можуть застосовуватися практично в будь-яких температурних умовах та з будь-яких видів товару чи вантажу. Картонні коробки екологічні і, що важливо, повітропроникні, вони підходять для транспортування та зберігання будь-яких продуктів харчування.

Окрім цих чудових якостей, гофротара є дієвим маркетинговим інструментом. Брендована упаковка з гофрокартону підвищує впізнаваність вашої торгової марки та сприяє просуванню вашої продукції на ринку. Упаковка, як свого роду візитна картка компанії, паспорт виробу, вигідно підкреслює його сильні сторони і формує позитивне ставлення споживача до вашої продукції.


Купити недорого упаковку у Харкові

Компанія «Експрес Упаковка» протягом останніх років впевнено займає провідні позиції серед усіх українських виробників упаковки в Україні. Наші основні виробничі потужності розташовані в Харкові та Києві, тому саме в цих регіонах ми за рахунок низької вартості доставки можемо запропонувати вам найнижчі ціни на упаковку , а також найшвидші терміни виготовлення пакувальних матеріалів. Купити за низькими цінами упаковку у Харкові ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині, а також у стаціонарних точках продажу продукції компанії «Експрес Упаковка».

Якщо ви хочете купити дешево якісні пакувальні матеріали для зберігання чи перевезення будь-яких товарів чи вантажів, то наша компанія готова запропонувати вам найнижчі ціни на упаковку у Харкові. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете паперову, картонну та полімерну упаковку різного розміру та типу. Каталог упаковки дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити пакувальні матеріали недорого буквально для всього! Продаж упакування в Харкові здійснюється як оптом, так і в роздріб, тому кожен клієнт може вибрати для себе найбільш зручний варіант купівлі пакувальних плівок, пакетів, конвертів, рулонних паперів і т.п. Крім того, при купівлі упаковки оптом ми готові запропонувати якісну упаковку від виробника зі знижкою від 15% і вище, в залежності від загальної кількості куплених товарів. Крім того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити недорого упаковку як для габаритних товарів, так і упаковку для товарів нестандартної форми та інших негабаритних вантажів. Також ми можемо запропонувати вам картонну та полімерну упаковку з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення - відповідно до ваших комерційних потреб та вимог.

Вся упаковка представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продаються за цінами виробника. Найдешевше ви можете купити упаковку оптом у Харкові та забрати покупку самовивозом. Крім того, покупка упаковки на замовлення дозволить ще більше знизити для вас ціну на упаковку в Харкові. Виробничі потужності наших заводів дозволяють нам гарантувати вам максимально стислі терміни виробництва, високу якість та конкурентні ціни на всі види пакувальних матеріалів. Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам пакувальні матеріали, що повністю відповідають ГОСТам для даного типу продукції. Також важливо відзначити, що всі паперові, картонні, гофрокартонні, поліетиленові, поліпропіленові пакувальні матеріали виготовляються в Харкові з повним дотриманням усіх санітарних норм, а тому гарантовано підходять для пакування та зберігання будь-яких товарів, у тому числі і продуктів харчування.

Упаковка від виробника в Харкові, представлена на сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відрізняється за типом, видом та способом застосування. Так, у нас ви можете купити недорого оптом та в роздріб у Харкові паперове та полімерне упакування для їжі, упаковку для одягу, упаковку для госптоварів, а також багато інших видів пакувальних матеріалів з різних видів сировини. Загалом, в асортименті нашого офіційного інтернет-магазину ви можете купити у Харкові упаковку для наступних товарів та товарних груп:

  1. Упаковка для дисків CD/DVD.
  2. Упаковка для цінних паперів та документів.
  3. Упаковка для іграшок та дитячих розвиваючих ігор.
  4. Упаковка для канцелярських товарів.
  5. Упаковка для книг та журналів.
  6. Упаковка для кондитерських виробів
  7. Упаковка для люмінесцентних ламп та інших негабаритних предметів.
  8. Упаковка для медикаментів, косметики та парфумерії.
  9. Упаковка для дрібних та сипких предметів.
  10. Упакування для взуття.
  11. Упаковка для овочів та фруктів.
  12. Упаковка для одягу
  13. Упаковка для дуже важких предметів та вантажів.
  14. Пакування для переїзду.
  15. Упаковка для піци.
  16. Упаковка для подарунків та сувенірів.
  17. Упаковка для посуду
  18. Упаковка для продуктів харчування.
  19. Упаковка для будматеріалів та інструментів.
  20. Упаковка для фурнітури та будівельних дрібниць.
  21. Упаковка для електроніки та електроприладів.
  22. Упакування для Нової пошти.
  23. Транспортна упаковка .
  24. Споживча упаковка .
  25. Поштова упаковка .

Купити упаковку у Харкові можна оптом та в роздріб від 1 штуки у будь-який час доби сім днів на тиждень. Ми пропонуємо купити у нас за низькими цінами оптом та в роздріб упаковку на максимально вигідних для вас умовах. Ціна на упаковку в Харкові, вартість пакувальних матеріалів в Харкові, а також скільки коштуватиме упаковка оптом від виробника в Харкові залежить тільки від вас! Якщо ви хочете купити дешевшу упаковку, то в залежності від кількості товарів у вашому замовленні, ви можете отримати велику знижку на упаковку в Харкові. Максимально вигідні умови для придбання упаковки тільки у нас! Поспішайте купити, доки не розібрали!


Пакувальні матеріали та гофротара у Харкові: виробництво картонних ящиків на замовлення

Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві картонних коробок та іншої гофротари. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво гофроящиків , картонних коробок, різноманітної упаковки для нестандартних товарів, вузькоспеціалізованих видів продукції та всіляких негабаритних вантажів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти паперову, картонну та полімерну упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас упаковку для будь-яких завдань – від пакувальної самозбірної коробочки для мобільних телефонів до поліетиленових пакетів із замком типу «слайдер» для заморожування продуктів харчування. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої, транспортної, спеціалізованої, одноразової та іншої тари з безлічі видів сировини. Абсолютно всі товари, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити упаковку оптом та в роздріб за цінами виробника.

Спеціалізується ж наша компанія на виробництві пакувальних матеріалів з паперу, картону та гофрокартону. Формат та тип упаковки можуть бути обрані на вашу думку, а ось обсяги замовлення на виробництво упаковки в Харкові потрібно буде обговорити з представниками нашої компанії. Всі види пакувальних матеріалів представлені на нашому сайті, мають певне мінімальне замовлення для запуску у виробництво. Це мінімальне замовлення може дуже відрізнятися за кількістю виробів залежно від типу пакувального матеріалу. Наприклад, якщо ви хочете оформити замовлення на виробництво картонних коробок у Харкові, то залежно від їх розміру мінімальна партія складатиме від 300 до 500 штук. А ось для замовлення скотч-плівки, наприклад, обсяги набагато менші – виробництво скотчу здійснюється від 144 штук.

Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі потрібної конструкції, форми, кольору та розміру упаковки, проконсультують по матеріалу, дадуть цінні рекомендації щодо підбору відповідних ескізів та палітри кольорів, що наносяться на упаковку логотипів, торгових марок та інших зображень та малюнків. Ми надаємо послуги з нанесення одноколірного та багатобарвного шовкотрафаретного та лазерного друку. Термін нанесення друку зазвичай становить від 1 до 3 днів з моменту подання заявки. Але точніші терміни, а також всю необхідну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

Окремо варто сказати про виробництво картонних коробок на замовлення, оскільки це наш профільний напрямок. Як ми вже зазначали вище, основні виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» знаходяться у Харкові, тому виробництво картонних коробок у Харкові триває цілодобово сім днів на тиждень. Ми готові надати вам гарантії швидкого виробництва будь-якого об'єму картонних коробок, незалежно від обсягу замовлення та його складності. Зрозуміло, за наявності необхідного обсягу сировини. У разі відсутності сировини, буде потрібний додатковий час на його виготовлення. Компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші ціни на виробництво коробок з картону та гофрокартону у Харкові. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший у Харкові асортимент готових картонних коробок різних форм та розмірів, які завжди складе. Купівля картонних коробок або гофроящиків в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» - це найшвидший, надійний та найдешевший спосіб отримати якісну упаковку від виробника у Харкові.

Крім того, через наш інтернет-магазин або зателефонувавши до компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Харкові абсолютно будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти картонні коробки для упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, картонні коробки з семишарового гофрованого картону, а також картонні коробки з одношарового. При цьому виробництво картонних коробок на замовлення у Харкові можливе з кількома видами верхнього шару. Ми хочемо запропонувати вам замовити виготовлення картонних коробок з такими типами покриття:

Колір картонних коробок при замовленні їх виробництва ви можете вибрати будь-який. Втім, як і відтінок чи малюнок.

Якщо вам потрібна дійсно якісна та недорога тара з гофрокартону в Харкові , то ми готові зробити для вас такі коробки практично будь-якого розміру та в максимально стислі терміни. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на офіційну електронну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка»:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виготовлення необхідних видів упаковки.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонну та полімерну упаковку у Харкові оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво упаковки у Харкові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на гофротару в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Використання листового картону та гофрокартону в Харкові



Сьогодні у Харкові можна купити в наявності або замовити виробництва цілого ряду різноманітних листів картону або багатошарового гофрокартону. Ця сировина використовується і для виробництва картонних коробок, і як транспортне пакування, і як захист для товарів під час їх зберігання. У цій статті ми докладно розглянемо різні види картону та гофрованого картону, а також виявимо усі їхні плюси та мінуси.

Пакування до 30 кг - Нова Пошта: які пакувальні матеріали використовуються?



Пакування посилок до 30 кг у Харкові є найпопулярнішим видом поштової упаковки в принципі. У цій статті ми розглянемо всі види тари та упаковки, що належать до цієї групи поштових пакувальних матеріалів. А заразом і виділимо серед них найпопулярніші.

Нова Пошта упаковка понад 30 кг: види пакувальних матеріалів, що використовуються в Харкові



Для пакування посилок вагою понад 30 кілограмів компанія «Нова пошта» використовує дуже різні за своїм типом пакувальні матеріали. У цій статті ми розглянемо всі види такої упаковки та розберемося, у яких випадках без них просто не обійтися, а коли їх можна не купувати.

Тришарові картонні коробки у Харкові: особливості попиту та пропозицій



Сьогодні ні для кого, мабуть, не секрет, що серед усіх видів гофротари та упаковки, картонні коробки із тришарового гофрованого картону є найпопулярнішими у Харкові. У цій статті ми хотіли б розглянути всі найбільш популярні сьогодні у нашому місті види коробок із тришарового гофрованого картону та зрозуміти, чому гофротара саме з цього матеріалу настільки подобається харківському споживачеві.

Асортимент п'ятишарових картонних коробок у Харкові



Картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону є міцнішим і більш «живучим» аналогом коробок з тришарового гофрокартону. Але й ціна п'ятишарові коробки сьогодні у Харкові вища, ніж на тришарові. У даній статті ми постараємося розібратися, де в Харкові можна купити п'ятишарові коробки, а які гофроящики з 5-ти шарового гофрокартону можна купити тільки на замовлення і де саме.

Картонні лотки та інші коробки для кондитерських виробів у Харкові



Кондитерські лотки в Харкові є одним із найпопулярніших видів картонних коробок. Адже поряд із взуттєвою промисловістю виробництво кондитерських виробів у Харкові може похвалитися дуже великими обсягами випуску готової продукції. І найчастіше така продукція пакується саме в лотки з гофрокартону? Які саме і чому? На всі ці питання ми відповімо у цій статті.

Використання пакувального паперу у Харкові



Пакувальний папір поряд з картонними коробками є найбільш популярним видом упаковки з паперової сировини. У Харкові пакувальний папір використовують і у повсякденному побутовому житті, і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і у виробництві. І, що найцікавіше, скрізь по-своєму. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сфери застосування пакувального паперу і розберемося, чому саме в цих галузях вона використовується так часто.

Папір обгортковий в рулонах: ціна та асортимент у Харкові



Складно уявити простішу та зручнішу упаковку, ніж обгортковий папір. Цей пакувальний матеріал може бути корисним у різних ситуаціях, що у виробництві, що у торгівлі, що у побуті. Це дуже універсальний і надзвичайно практичний пакувальний матеріал, у якого безліч переваг та практично немає недоліків. І в цій статті ми хотіли б детально розглянути, де і в якому форматі можна вигідно купити обгортковий папір у Харкові.

Особливості пропозицій про продаж двошарового гофрокартону в Харкові



Високий попит на двошаровий гофрований картон у Харкові зумовлений різними факторами. Однак найбільш значущі з них – це високий рівень потреби споживачів у різноманітних транспортних послугах, а також високий та дуже різноманітний товарообіг у Харкові. У всіх цих ситуаціях двошаровий гофрокартон може бути ефективним вирішенням багатьох проблем, пов'язаних із збереженням товарів і вантажів у процесі перевезення та зберігання. Однак, якщо він відповідає технологічним нормам та стандартам якості. Про те, як вибрати 2-х шаровий гофрований картон дійсно хорошої якості серед усієї маси пропозицій у Харкові, ми розповімо вам у цій статті.

Вибираємо коробки для піци у Харкові: які краще?



Процес вибору відповідних коробок для піци завжди був складний через специфіку цього типу продукції. Так як піци однаково може упаковуватися в різні коробки як в гарячому, так і в замороженому вигляді, тому до упаковки завжди пред'являються підвищені вимоги. Про те, як найчастіше вирішують це завдання харківські виробники піци, ми розповімо вам у цій статті.

Показано з 1 по 10 з 21 (всього 3 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн