Архівні коробки з ручками та кришкою, картонні бокси для паперів дешево Харків

Архівні картонні коробки у Харкові сьогодні є одним з найпопулярніших видів картонних коробок із кришкою. Спочатку суто спеціалізована гофротара, архівні картонні коробки сьогодні в Харкові використовуються напрочуд універсально. За рахунок різних переваг та особливостей ними користуються і при переїзді, і для пакування готової продукції, і для зберігання різних предметів на складах та у підсобних приміщеннях. Ну і, безумовно, архівні коробки та картонні бокси для паперів, як і, скажімо, 50 років тому, застосовуються за прямим призначенням – для зберігання документації в архівах, бухгалтеріях та інших закладах та відділах обліку та статистики. Сьогодні у Харкові купити архівні коробки та бокси для паперів можна різні: різного розміру та кольору, з різної сировини, різної форми та конструкції. Вибір досить великий. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути представлені на ринку Харкова види архівних коробок, розібрати їх переваги та недоліки, а також з'ясувати, де у Харкові архівні коробки та бокси для паперів можна купити оптом, а де – в роздріб. Та й щоби ще максимально вигідно. Розглядатимемо ж, як завжди, на прикладі товарів з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки даний виробник гофротари у Харкові пропонує найнижчі на сьогоднішній день ціни на виготовлення архівних коробок та боксів для паперів у місті. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які коробки використовуються для архіву?

Як і у випадку з безліччю інших видів картонних коробок, ціна і попит на архівні коробки в Харкові безпосередньо залежить від призначення коробок. Чим більше можливостей використовувати ті чи інші коробки з гофрокартона, тим більший на них попит. Тому архівні коробки у Харкові сьогодні хочуть купити і оптом, і в роздріб, і бурого кольору, і білого, і самозбірні, і з окремими кришками та дном. Словом, попит дуже різноманітний. При цьому незмінною залишається тенденція останніх років: архівні коробки в Харкові купують набагато частіше, ніж архівні бокси як оптом, так і в роздріб. Все ж таки, архівні бокси для паперів більш специфічний вид упаковки, і це безпосередньо відбивається на їхній затребуваності в Харкові. У будь-якому випадку, архівна гофротара все ще має місце, навіть незважаючи на появу у великій кількості електронних носіїв інформації. Більше того, сьогодні паперова документація у багатьох випадках використовується практично безальтернативно. Наприклад, уявіть собі транспортування будь-якої сировини чи готової продукції. Вона обов'язково має супроводжуватись відповідною документацією з підписами та печатками. Крім того, кожному співробітнику офісу чи архіву, особливо бухгалтерам, секретарям, комірникам тощо. відомо, наскільки важливо зберігати подібні папери та документи в належному стані. І де зберігати подібні документи? Звісно ж, в архівних коробках. Будь-який з представників цієї професії скаже вам, що документацію слід складати акуратно, завжди дотримуючись певної логіки. Головне завдання правильної організації зберігання – це таке розміщення паперів, яке дозволить у потрібний момент дістатися необхідного документа за кілька хвилин. Крім того, дуже важливо, щоб документи зберігалися акуратно, а їхній зовнішній вигляд був у порядку. Архівний картонний короб - це чудовий варіант вирішення такого завдання.

Як ви знаєте, формати паперу використовуються кілька. Щодо документації, безумовно, є певні стандарти та норми, проте їх не так багато. Тому й розміри архівних коробок у Харкові представлені далеко не у найбільшому розмаїтті. Звичайно, вони бувають різних розмірів: 80 мм, 120 мм, 150 мм, 200 мм. Архівні короби можуть бути придатними для зберігання аркушів паперу, можуть бути чимось подібним до великого сховища для невеликих самозбірних картонних коробок з документами, скажімо, формату А4 або менше і так далі. На торці архівних коробок можуть бути невеликі отвори, що дозволяють швидко дістати папку з полиці. Архівна картонна коробка може зберігатися як горизонтально, і вертикально. Архівний короб з картону дозволяє вкласти в нього кілька менших архівних боксів, в яких зберігаються документи, папок-реєстраторів або файлів з документами. Архівний короб відрізняється великими розмірами та спеціальним вирізом із двох сторін, які забезпечують зручний хват для його переміщення. В цілому ж, основне завдання архівних коробок полягає в тому, щоб стати зручним і надійним засобом зберігання паперових матеріалів у різних ситуаціях. У цьому їхнє завдання абсолютно ідентичне завданням, які виконують товарні картонні коробки.


Архівні коробки з ручками та кришкою продаж у Харкові

Архівні коробки з гофрованого картону можуть використовуватися не тільки для зберігання документації, а ще й для її транспортування. Крім того, архівні коробки дуже вигідно купувати для квартирного чи офісного переїзду. Треба сказати, переїзд взагалі – справа досить часто у такому великому місті, як Харкові. І якщо у квартирному переїзді архівні коробки і використовуються, то, як правило, у невеликій кількості. А ось при переїзді в новий офіс або зміні приміщення для зберігання архіву з паперами архівні коробки з ручками, архівні коробки з кришкою та самозбірні архівні коробки в Харкові неймовірно корисні. Тому й використовуються практично завжди. Архівний короб із гофрованого картону – це відмінне рішення у разі переїзду, адже у цю ємність можна компактно скласти всі необхідні документи. І тоді вони просто перемістяться до нового офісу, зовсім не постраждавши. Очевидно, якщо архівна коробка досить надійна. Після використання будь-яку архівну коробку з кришкою або без кришки, а тільки з ручками можна запросто розібрати. У такому вигляді вона практично не займатиме місця, а лише чекатиме свого наступного використання. Якісна архівна коробка гарантовано допоможе вам не один раз, але тільки при акуратному її використанні. Вона не повинна мокнути, перебувати довго у сирому та вологому приміщенні, а також використовуватися для надто важких вантажів (рекомендована вага будь-якої коробки, у тому числі й архівної, безпосередньо залежить від її об'єму).

Також важливо відзначити, що конструкція архівних коробок сама по собі дуже зручна. А тому архівні коробки для переїзду у Харкові купити хочуть не лише під упакування цінних паперів, документів чи книг. А ще й для пакування різних речей, домашнього майна, комп'ютерів та іншої техніки, офісних настільних наборів, постільної білизни та навіть посуду. Тобто архівні коробки для переїзду підходять взагалі практично для всього! Знову ж таки, якщо вони гарної якості. Наприклад, навряд чи хтось зрадіє, чи є в процесі занесення якогось майна в архівній коробці на поверх у останньої прорветься днище. А ось з виготовленою відповідно до технології архівної картонної коробки в такій ситуації точно буде все гаразд, оскільки і сировина розрахована правильно, і саме виготовлення було здійснено правильно. Зручна та містка архівна гофротара необхідна з багатьох причин. Ще один приклад – це складування та перевезення особистих речей, одягу чи постільної білизни. Архівні коробки для переїзду можна вмістити безліч таких речей, адже об'єм таких коробок може досягати навіть 100 літрів. Тільки уявіть – в одну упаковку ви можете вмістити все те, що раніше займало цілу шафу-купе!

Окремо варто відзначити, наскільки зручно в архівному гофротарі перевозити різний посуд, вироби зі скла, кераміки чи щось подібне. Архівні коробки з ручками і кришкою просто чудово підходять для перевезення крихких предметів, що б'ються! Практично жоден офісний чи домашній переїзд не обходиться без перевезення такого майна. У багатьох випадках перевезення таких речей – це справжній головний біль та проблема, адже предмети дуже цінні та тендітні. А ось архівні картонні коробки з ручками і кришкою дозволять вам безпечно і зручно здійснювати перевезення крихких коробок, що легко б'ються під час офісного або домашнього переїзду практично в будь-яких умовах. До того ж, якщо врахувати той факт, що багато архівних коробок можна купити дешево в Харкові не тільки з ручками чи кришкою, а й із внутрішніми перегородками, то різні тендітні предмети можна перевозити в архівних коробках взагалі без додаткового пакування в папір! Внутрішні перегородки дадуть можливість виключити розбиті склянки, вази або інші предмети зі скла. Кришка дасть можливість уберегти упакований вантаж від пилу, бруду та вологи, а наявність зручного висікання під ручки – це банально додаткова зручність та підстраховка під час занесення та винесення упакованих речей під час квартирного чи офісного переїзду, яких завжди так сильно не вистачає. І це далеко не всі переваги, через які архівні коробки з гофрованого картону часто хочуть купити в Харкові для переїзду або перевезення речей.

Якщо порівнювати вартість архівної гофротари з іншими видами транспортних коробок або ящиків, то архівні картонні коробки можна купити в Харкові досить дешево. Ціна на архівні коробки з гофрокартону з ручками і з кришкою зазвичай залежить від місткості і кількості одиниць, що замовляються, проте в цілому не перевищує вартість іншої гофротари схожого розміру тільки без кришки і ручок. А за надійністю та довговічністю архівні коробки з гофрованого картону є одними з найкращих. Вони виготовляються з міцних та дуже зносостійких видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Завдяки цьому також якісні архівні коробки з ручками та кришкою можуть легко витримувати вагу всіх складених у коробку речей. А скласти до неї можна багато чого. Адже архівні коробки – це універсальна гофротара. Вони безпечні та екологічно нешкідливі, у них можна зберігати одяг, як дорослий, так і дитячий, іграшки, книги. А при додатковій обмотці повітряно-пухирчастою плівкою в архівну коробку для переїзду можна запакувати і посуд, і побутову техніку з чутливим типом покриття. Загалом, використовувати архівні картонні коробки для переїзду неймовірно вигідно та зручно. На відміну від звичайних поліетиленових пакетів, картонна архівна коробка для переїзду має міцні стінки з ребрами жорсткості, що не дозволить зіпсуватися майну, що перевозиться, від різного роду механічних зовнішніх і внутрішніх впливів. За рахунок міцних стінок і ребер жорсткості архівні коробки можуть похвалитися так званою каркасністю. Це одна з найбільш корисних властивостей якісної транспортної гофротари та упаковки. Архівні картонні коробки при переїзді можна ставити один на одного для компактного розташування транспорту. Архівну коробку можна нести як одному, так і вдвох, тримаючись за спеціальні ручки, що прорізають збоку, а зручна кришка завжди захистить вантаж дощу або снігу. На архівній коробці для переїзду зручно писати ручкою або маркером, а це означає, що ви точно не переплутаєте, в якій коробці лежать ті чи інші ваші речі, а в якій речі інших членів сім'ї або майно колег. Після переїзду архівну коробку можна розібрати і відкласти в дальній кут, як і будь-яку іншу транспортну тару з гофрованого картону.


Самозбірні коробки для зберігання та перевезення документів у Дніпрі купити

Виробництво архівних картонних коробок гарної якості з гофрокартону потребує наявності сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу, здатного працювати на ньому. Особливо це важливо при виготовленні архівних картонних коробок, розрахованих під велику вагу упаковки. Де ж такі взяти? Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки. Ми здійснюємо весь виробничий цикл виготовлення архівних коробок, перетворюючи папір на аркуші гофрованого картону, з яких згодом висікаються архівні картонні коробки та картонні бокси для паперів . Ми хочемо вам запропонувати найнижчі ціни на архівні картонні коробки та самозбірні бокси для паперів у Харкові. А також найвигідніші умови при купівлі архівних коробок оптом.

Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – найбільший вибір картонних коробок різного типу в Україні. У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину представлені архівні картонні коробки та бокси для паперів різного розміру та кольору. Це самозбірні коробки складної форми висікання, виробництво яких здійснюється виключно на штанц-формах. Саме формат виробництва картонних коробок дозволяє нам досягти максимальної точності в розмірах, а також гарантувати вам акуратну висічку всіх складових елементів архівної коробки та, безумовно, її самої загалом. Вся гофротара даного типу, і архівні коробки, і бокси для паперів , представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», може бути використана з різною метою. Так, ми пропонуємо купити дешево оптом та в роздріб картонні архівні коробки та бокси для паперів у Харкові наступних товарів та вантажів:

Трохи раніше ми розповіли вам, як мають виглядати якісні, надійні та довговічні архівні картонні коробки. Саме такі ви можете купити оптом та в роздріб за найнижчими цінами у Харкові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Нарівні з картонними коробками іншого типу, недорогі архівні картонні коробки та картонні бокси для паперів виробництва компанії «Експрес Упаковка» є актуальною та дуже затребуваною упаковкою для перевезення багатьох видів готової продукції, предметів домашнього та офісного інтер'єру, обладнання та інших цінностей. І в цьому немає нічого дивного, адже архівні коробки від виробника, які ми вам пропонуємо купити недорого в інтернеті або замовити виготовлення коробок складної висічки на замовлення, відрізняються рядом переваг та функціональних особливостей. Оскільки картонні архівні коробки від компанії «Експрес Упаковка» - це самозбірні коробки складної форми висікання, вони дуже просто збираються за будь-яких умов навіть непрофесіоналами. Упаковка товарів та вантажів в архівні самозбірні коробки від компанії «Експрес Упаковка» не вимагає додаткових витрат на скотч-плівку або клей, а отже – заощаджують ваші гроші. Всі моделі архівних коробок представлені в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину, є самозбірними і збираються вручну без застосування скотчу або клею. Всі архівні картонні коробки та архівні бокси для паперів, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий гофрований картон та мікрогофрокартон вищого ґатунку. Всі вони як бурого, так і білого кольору ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку різного типу і рівня складного. Зображення та колірна гама малюнка, логотипу, будь-якої текстової інформації можуть бути вибрані вами повністю на власний розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити вам бурі або кольорові архівні картонні коробки або бокси для паперів з абсолютно будь-яким зображенням. Просто виберете відповідний формат малюнка, а потім оформіть замовлення на виготовлення архівних коробок із печаткою зображення в одного з менеджерів компанії.

Архівні картонні коробки з кришкою та ручками , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», поєднують у собі відмінну міцність та дивовижну легкість. Це досягається за рахунок правильного вибору сировини та чіткого дотримання технології виробництва. Що в кінцевому підсумку дозволяє отримувати вироби досконалої невеликої ваги та дивовижної компактності в порівнянні з багатьма іншими тари та упаковки з гофрованого картону. При цьому всі картонні архівні коробки та бокси для паперів, які ми пропонуємо вам купити дешево у Харкові, дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції коробок архівних коробок з ручками і кришкою складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, додатково посилюються, коли коробка знаходиться в зібраному стані. Така особливість конструкції дозволяє використовувати архівні самозбірні коробки практично для будь-яких видів товарів і вантажів.

Абсолютно кожен виріб, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовлений відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі моделі архівних коробок та боксів для паперів є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! І, мабуть, головною перевагою архівних картонних коробок та самозбірних боксів для паперів від компанії «Експрес Упаковка» є їхня низька ціна оптом та в роздріб у Харкові. Ми пропонуємо ціни на архівні коробки з ручками та кришкою на 15-20% нижчими, ніж у будь-якому іншому магазині або інтернет-магазині упаковки не тільки в Харкові, а й в Україні в цілому! Для того щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво архівних картонних коробок у Харкові , або замовити картонні бокси для зберігання паперів у Харкові, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом з усіх розмірів та характеристик архівних картонних коробок та/або боксів для паперів на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення архівних коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити архівні картонні коробки та бокси для паперів у Харкові оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво картонних коробок для зберігання паперів у Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для паперу у Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля архівних самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб архівні картонні коробки у Харкові зі складу. Низька ціна на архівні коробки та бокси для паперів у Харкові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок для документів від виробника в Харкові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн