Асортимент п'ятишарових картонних коробок у Харкові

Харків сьогодні є другим після Києва великим споживачем пакувальних матеріалів серед усіх міст України. Асортимент п'ятишарових картонних коробок при такому рівні попиту тут теж значно вищий, ніж у більшості інших населених пунктів нашої країни. І більшість із представлених на ринку Харкова 5-ти шарових картонних коробок можна купити цілком недорого в наявності оптом або навіть в роздріб. Ну, а якщо замовляти виробництво п'ятишарових коробок у Харкові та ще й при цьому погоджуватися на «почекати», то тут взагалі проблеми немає. Картонні коробки такого типу зможуть виготовити різні підприємства. Однак питання про асортимент розмірів коробок та їх конструкцій тут нікуди не подіється. Тому в цій статті ми хотіли б поговорити про те, які саме та де можна придбати п'ятишарові коробки з гофрокартону у Харкові. Для чого вони можуть використовуватися, які взагалі мають можливості в упаковці. І, нарешті, які розміри 5-ти шарових коробок можна запросто купити в Харкові, а які доведеться замовляти і чекати, поки їх виготовлять і ніяк інакше. Ну, а для конкретних прикладів і порівнянь ми знову звернемося до різних картонних коробок з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки у них найбільший вибір усіляких картонних коробок у наявності і в Харкові, і в Україні в цілому. У тому числі тут представлено безліч коробок із п'ятишарового гофрованого картону. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Ящики для пакування з п'ятишарового гофрокартону в Харкові

Коробка из пятислойного гофрокартона Основна причина, через яку будь-яка упаковка з п'ятишарового гофрованого картону має попит, - це неможливість більш дешевої упаковки або гофротари вирішити завдання надійного зберігання та транспортування тих чи інших товарів, вантажів, предметів. Саме це змушує споживачів купувати пакувальні матеріали з п'ятишарового гофрованого картону на заміну тришаровим, навіть з урахуванням того, що, наприклад, будь-які п'ятишарові картонні коробки коштують дорожче, ніж тришарові. Але, як бачите, питання ціни не завжди є визначальним. Іноді без надміцної упаковки або гофротари просто не обійтись. Але як це все стосується Харкова? Як ви знаєте, Харків є великим промисловим та торговим центром. Це розвинене місто з непоганою інфраструктурою та безліч функціонуючих підприємств та організацій різного масштабу. У Харкові щодня здійснюється безліч різних торгових та виробничих операцій, відбувається транзитний рух товарів через територію міста, випускається тисячі одиниць готової продукції різних товарних груп. Значення пакувальних матеріалів для харківських підприємців переоцінити складно – вона щодня витрачається у великій кількості. Ми про це говорили й неодноразово.

Гофротара з п'ятишарового гофрованого картону за такої товаротранспортної орієнтації міста в будь-якому випадку буде корисною. Питання лише обсягах її споживання. А це залежить від самих можливостей упаковки, попиту на неї, адекватності оптових та роздрібних цін, а також простоти отримання куплених товарів. В принципі, такий самий взаємозв'язок, який ми спостерігали, обговорюючи особливості попиту на тришарові картонні коробки в Харкові. Але варто тут обов'язково враховувати одну важливу деталь - п'ятишарові картонні коробки в більшості випадків використовуються тільки тоді, коли більш дешеві та доступні коробки з тришарового гофрованого картону просто не в змозі забезпечити вирішення завдання упаковки товару або вантажу з ряду об'єктивних причин. Крім того, не варто забувати і про дуже різноманітний товарообіг у Харкові. На ринку товарів нашого міста представлена така кількість різноманітних товарів, що часто тришарові картонні коробки або пластикові контейнери їм у принципі не підходять як упаковка. У багатьох таких випадках саме за допомогою картонних коробок із п'ятишарового гофрованого картону забезпечується вирішення завдання щодо ефективного транспортування або зберігання тих чи інших товарів, вантажів, предметів, особистого чи рухомого казенного майна тощо. Чому саме з їхньою допомогою? давайте разом спробуємо у цьому розібратися.

Будь-які картонні коробки залежать від своєї специфікації. Специфікацією пакувальних картонних коробок саме з п'ятишарового гофрокартону є упаковка, зберігання та перевезення різних важких та надважких стандартних вантажів, важкий та надважкий негабаритних вантажів, упаковка різних предметів та вантажів з гострими краями тощо. Тобто, за фактом це або упаковка дуже специфічних предметів, або зберігання та перевезення у досить специфічних умовах. Власне тоді, коли коробки з тришарового гофрокартону просто не справляються, про що ми сказали трохи вище. Як це відбивається на картонних коробках із «п'ятишарування», які продаються в Харкові? Транспортні коробки з гофрованого п'ятишарового картону в Харкові, наприклад, використовуються при квартирних та офісних переїздах, перевезенні речей, меблів, побутової та офісної техніки та в багатьох інших ситуаціях, коли передбачається перевезення та, що важливіше, перенесення вручну важких вантажів. Тришарові картонні коробки просто не зможуть витримати такої ваги, у них банально може прорватися дно. А ось із п'ятишаровими коробками все буде добре. Ну, а досить великий та різноманітний асортимент розмірів картонних коробок з 5-ти шарового гофрованого картону у Харкові дає можливість досить швидко підібрати міцні коробки потрібного розміру та купити їх за відносно невисокою ціною. Хоч і, безумовно, дорожче, ніж тришарові картонні коробки того самого типу та розміру. Найчастіше тут різні виробники гофротари намагаються групувати свою настільки різноманітну продукцію, щоб споживачеві було зручніше вибрати п'ятишарові коробки.

Як це висловлює практично? Для прикладу давайте знову поглянемо на асортимент п'ятишарових картонних коробок, які виробляє компанія «Експрес Упаковка». Величезний вибір відмінних ящиків з тришарового гофрокартону П-30, П-31, П-32, П-33 різних розмірів, тому як підбір асортименту картонних коробок нами здійснювався з урахуванням безлічі факторів. Отже, ми з'ясували, що великий спектр застосування різних коробок із 5-ти шарового гофрованого картону дає можливість підібрати коробки на всі випадки життя. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми згрупували всі п'ятишарові картонні коробки, що користуються попитом, на три групи: маленькі коробки, коробки середнього розміру і великі коробки з п'ятишарового гофрованого картону. Чому це зручно? Крім того, що п'ятишарові картонні коробки розрізняються за ціною залежно від розміру, так ще й цей розмір картонних коробок безпосередньо впливає на можливості їх використання. Угруповання коробок за розмірами дає можливість споживачам, виходячи з потрібних розмірів, відразу переключитися на порівняння подібних коробок за характеристиками міцності-експлуатації, можливостям використання, кольору і розміру.


Якої форми та конструкції бувають коробки з 5-ти шарового гофрованого картону?

Картонные коробки из 5-ти слойного гофрокартона различных конструкций П'ятишаровий гофрований хоч і є набагато більш «живучим» і практичним матеріалом, ніж тришаровий гофрований картон, але далеко не всякі картонні коробки можна з нього виготовити. А купити в Харкові, та ще й у наявності – так і зовсім можна хіба що не більше десятка різних конструкцій коробок із п'ятишарового гофрованого картону. Інша справа, якщо ви хочете купити 5-ти шарові коробки на замовлення . У такому випадку виробники зможуть вам виготовити п'ятишарові практично будь-які конструкції та форми. Наприклад, якщо подивитися в Міжнародний каталог гофротра та упаковки з картону FEFCO-ASSCO , то приблизно третина з усіх представлених у ньому конструкцій картонних коробок може бути зроблена з п'ятишарової сировини. Але це теоретично. На практиці ж більшість із коробок складної чи незвичайної форми ніхто вам із п'ятишарової робити не стане, бо «…дорого, недоцільно, не підходить, немає обладнання, а купіть спочатку штанцформу…» і так далі. За фактом вибір конструкції пакувальних коробок із п'ятишарового гофрованого картону тут обмежується лише кількома групами;

  • FEFCO-ASSCO 02 – складні ящики спрощеної конструкції, виконані з однієї викрійки з клапанами кришки та дна, з бічним швом, при скріпленні якого клеєм, дужками або липкою стрічкою утворюється бічна обичайка;
  • FEFCO-ASSCO 03 – телескопічні ящики з окремим корпусом та кришкою, коли кришка заввишки закриває корпус;
  • FEFCO-ASSCO 09 – внутрішні елементи скриньки: прокладки, грати, вкладки дна, перегородки тощо.

Всі ці види п'ятишарових картонних коробок зможуть запропонувати купити в Харкові за цілком прийнятною ціною. Причому як оптом, так і в роздріб. Ну а якщо ви погодитеся почекати якийсь час після замовлення, то ще й виготовлять дуже якісно і навіть зі знижкою. Питання лише в тому, як у Харкові замовити виробництво п'ятишарових коробок та ще й щоб за своїми розмірами?

Відповідь проста: компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас будь-які коробки з п'ятишарового гофрокартону на замовлення від 300 штук – будь-якої форми та конструкції, будь-якого розміру та типу, будь-якого кольору та відтінку! Ми займаємося виробництвом різних картонних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону, у тому числі і картонних коробок із п'ятишарового гофрокартону. Купити недорого п'ятишарові картонні коробки на замовлення у Харкові ви зможете, зробивши замовлення у нашому офіційному інтернет магазині «пак юа». Крім того, зайшовши на наш офіційний сайт, ви завжди зможете вибрати та купити безліч інших пакувальних матеріалів від виробника з паперу, картону та гофрованого картону за найнижчими цінами в інтернеті. Ми пропонуємо купити дуже дешево найзручнішу та найвигіднішу упаковку з п'ятишарового гофрокартону – картонні коробки та різні комплектуючі до них! Незалежно від обраного вами розміру та кольору картонних коробок, замовлення на виробництво п'ятишарової гофротари у Харкові ви можете оформити від 300 штук. Для цього вам достатньо лише зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів. Або ж надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Транспортні гофроящики підвищеної міцності з 5-ти шарового гофрокартону в Харкові

Транспортная тара из 5-ти слойки У попередній статті, присвяченій коробкам із тришарового гофрованого картону, ми розглядали різні сфери їх застосування. Теоретично п'ятишарові коробки в Харкові можуть застосовуватися, в принципі, рівно в тих же ситуаціях замість трьохшарових. Але далеко не завжди це можливо на практиці. Найяскравішим прикладом є споживча упаковка. Звичайно, із п'ятишарового гофрокартону можна зробити коробки для товарів, але не самозбірні. А останнім часом виробники товарів, особливо товарів народного споживання, хочуть саме самозбірні коробки для пакування своєї продукції. Так як вони більш практичні, красиві та дешеві одночасно. Тому сфера застосування коробок із 5-ти шарового гофрокартону змістилася майже повністю у транспортну упаковку. Хоча, звичайно, ряд важких і великогабаритних товарів, як і раніше, упаковують у п'ятишарові картонні коробки.

Транспортні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, які можна купити оптом або в роздріб в Харкові, найчастіше є чотириклапанними гофроящиками з верхніми і нижніми клапанами внахлест або встик. Виробляються вони з різних видів п'ятишарового гофроліста, але в переважній більшості випадків - бурого кольору, так п'ятишаровий гофраліст білого, червоного, чорного або іншого подібного кольору коштує дуже дорого. Звичайно, кольорові картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону в Харкові купують не дуже часто, причому в переважній більшості випадків лише на замовлення. Так як навіть для великих виробників гофротари в Харкові досить витратно тримати велику кількість кольорових гофроящиків з 5-ти шарового гофрокартону в наявності на складі. Тому якщо ви зможете знайти кольорові гофроящики з п'ятишарового гофрованого картону, то майже гарантовано в обмеженому виборі розмірів. Однак якщо замовляти 5-ти шарові картонні коробки в Харкові для перевезення та зберігання чогось, це цілком можливо зробити і в будь-якому кольорі, і в будь-якому розмірі. Тому далі давайте спробуємо разом розібратися, що являтимуть собою такі транспортні гофроящики з п'ятишарового гофрованого картону.

Транспортні гофроящики із п'ятишарового гофрованого картону можуть бути різних видів. Це пов'язано з тим, що і сам по собі п'ятишаровий гофрований картон буває різних марок, і конструкції таких гофроящиків можуть трохи відрізнятися, і, звичайно, розміри транспортної тари з п'ятишарового гофрованого картону замовникам потрібні різні. Це зумовлено тим, що в процесі перевезення вантажів часто виникають різні завдання та проблеми, і для вирішення неможливо підібрати якийсь універсальний вид коробок. Тобто варіантів транспортної гофротари з п'ятишарового гофрокартону існує справді величезна кількість, а тому вибір якоїсь конкретної моделі транспортних коробок найчастіше зумовлений специфікою упакованого вантажу та його призначенням. При цьому не варто забувати і самих вантажах - різні вантажі також вимагають правильної упаковки, з урахуванням певних характеристик вантажу і навіть дороги, якою ці вантажі будуть везти. Хорошим прикладом буде перевезення пластикових балконних рам. Такі товари упаковуються виключно в п'ятишарову гофротару, та ще й постачаються транспортними куточками та картонними перегородками для додаткового захисту. Зрештою, найголовніше, що потрібно від п'ятишарових транспортних картонних коробок – це повна безпека вантажу в процесі перевезення. Він має доїхати до адресата, не втративши свого вигляду, а також доїхати цілим і неушкодженим. Особливо це актуально, наприклад, коли перевозяться меблі чи побутова техніка під час квартирного переїзду. При цьому обов'язково має братися до уваги формат перевезення – її тип, тривалість та умови проведення.

Де сьогодні можна купити такі транспортні гофроящики в Харкові та ще й щоб були підвищеної міцності? Звичайно, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Основні виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» знаходяться в Харкові, тому у нас на складі завжди є великий вибір різних транспортних гофроящиків будь-якого розміру з п'ятишарового гофрованого картону. Їх можна купити у нашому інтернет-магазині оптом від 300 штук або в роздріб від 1 штуки. Оптовий та роздрібний продаж картонних коробок з 5-ти шарового гофрованого картону в Харкові ми здійснюємо щодня та в будь-який час доби. Компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші оптові та роздрібні ціни на транспортні коробки з п'ятишарового гофрокартону та гофроящики будь-якого розміру. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший у Харкові асортимент пакувальних коробок із 5-ти шарового гофрованого картону.

Всі картонні коробки з 5-ти шарового гофрованого картону, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дуже міцні та зносостійкі, вони надійні в роботі та виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовувався п'ятишаровий гофраліст різного типу, але при цьому лише найвищого гатунку. Всі вони виготовляються з гладким верхнім шаром, а тому ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку різного типу. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» п'ятишарові гофроящики мають досить малу власну вагу. Безумовно, вони трохи важчі, ніж такого ж розміру, транспортні коробки з тришарового гофрованого картону, однак і вага вантажу витримують набагато більшу. Більше того, для п'ятишарових гофроящиків від компанії «Експрес Упаковка» практично не має значення, в яких умовах вони будуть зберігатися або перевозитися. П'ятишарова гофротара такої якості здатна витримати практично все, що завгодно. Така особливість п'ятишарових коробок виробництва компанії «Експрес Упаковка» дозволяє використовувати їх для зберігання та перевезення практично для будь-яких видів товарів, вантажів або особистого майна. Наприклад, зібрані п'ятишарові гофроящики з упакованим вантажем можна запросто поставити один на одного в стопку висотою в 20 або навіть в 25 коробок - і з коробками, що стоять внизу, нічого не трапиться! Ми пропонуємо купити недорого оптом чи в роздріб у Харкові 5-ти шарові картонні коробки та транспортні гофроящики для важких та надважких вантажів дійсно високої якості від виробника гофротари з дійсно гарною репутацією.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб у широкому асортименті картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону за найнижчими цінами у Харкові, а також іншу гофротару та упаковку від виробника. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво коробок із 5-ти шарового гофрованого картону у Харкові. Величезний вибір, покупка п'ятишарових коробок будь-якої конструкції та розміру онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки п'ятишарових коробок зі складу, найнижча ціна оптом на коробки з п'ятишарового гофрокартону в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн