Папір обгортковий в рулонах: ціна та асортимент у Харкові

Обгортковий папір є однією з традиційних категорій ранжування паперу в цілому. До цієї групи паперів відноситься і пакувальний папір, і крафт-папір, і тиснутий квітковий папір , і деякі інші різновиди. Безумовно, за таких складових попит на обгортковий папір загалом у Харкові дуже високий. Хтось віддає перевагу пакувальному паперу під час проведення вантажних перевезень, хтось використовує крафт папір для пакування товарів, а хтось постійно купує квітковий папір для створення букетів квітів. У цій статті ми хотіли б розглянути цей пакувальний матеріал з різних сторін і насамперед з погляду споживчого попиту. А також детальніше розглянути найпопулярніші види обгорткового паперу на сьогоднішній день у Харкові, і заразом виявити причини такої популярності саме цих видів обгорткового паперу. Допоможе ж нам у розгляді, як, втім, і завжди каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут представлені всі найбільш затребувані види обгорткового паперу в Харкові в широкому асортименті форматів та інших додаткових характеристик. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Обгортковий папір як основа товарної та транспортної упаковки

Резаная оберточная бумага в листах Навряд чи можна придумати простішу та зручнішу упаковку, ніж звичайний обгортковий папір . Цей пакувальний матеріал може бути корисним у різних ситуаціях, що у виробництві, що у торгівлі, що у побуті. Це дуже універсальний і надзвичайно практичний пакувальний матеріал, який має безліч переваг у порівнянні з іншими пакувальними матеріалами. Однак серед усіх цих плюсів обгорткового паперу найбільш важливими для споживачів такої упаковки є два: надзвичайна практичність у використанні (обгортковий папір може контактувати без шкоди з будь-якими товарами та вантажами, а щоб нею користуватися для упаковки, особливих навичок не потрібно). кілограм обгорткового паперу у Харкові. Ну, і ще тут варто додати пропозицію обгорткового паперу, оскільки купити обгортковий папір в Харкові не складає особливих труднощів – пропозицій про продаж справді маса. Втім, як і безліч інших пропозицій щодо продажу подібних пакувальних матеріалів. То чому саме обгортковий папір зрештою обирає середньостатистичний харківський споживач? Давайте спробуємо це з'ясувати.

Серед головних переваг використання обгорткового паперу ми відзначили простоту використання і набагато нижчу ціну за 1 м2, ніж інші схожі пакувальні матеріали. За рахунок чого обгортковий папір у Харкові коштує так дешево? Зрозуміло, за рахунок доступності необхідних для її виробництва матеріалів на українському ринку сировини та їхньої невисокої вартості. Як ви вже знаєте, обгортковий папір можна виготовляти з двох видів сировини: макулатури та деревної целюлози. Залежно від конкретного виду обгорткового паперу використовується певний тип сировини. Наприклад, високоміцний обгортковий папір із слабопровареної довговолокнистої сульфатної целюлози на ринку Харкова відомий під назвою «крафт-папір». Вона виробляється з деревини в процесі варіння сульфатної, також відомої як крафт-процес. Використовується для пакувальних цілей, а також для виготовлення паперових виробів, які мають бути міцними та зносостійкими (гофрокартон, крафт-мішки, пакети, конверти, паперовий шпагат тощо). Зазвичай крафт-папір виробляється коричневого кольору, проте може бути і вибіленою. Пакувальний папір, у свою чергу, виготовляється з вторинної сировини, тобто з макулатури. Причому часто із додаванням деякої кількості целюлозної сировини. Ціни на крафт папір та пакувальний папір у Харкові дещо відрізняються, оскільки ціна сировини у них трохи різна, як, власне, і можливості використання. Але в кінцевому підсумку і той, і інший папір є обгортковим папером, а значить у споживачів обгорткового паперу в цілому набагато більше можливостей для купівлі потрібного їм паперу. Як за ціною, так і за асортиментом. Безумовно, це дуже важлива перевага обгорткового паперу порівняно з іншими пакувальними матеріалами обгорткового типу.


Обгортковий папір чи поліетиленові плівки: що вибрати?

Рулон оберточной бумаги весом 8 килограммов Для більш точно і докладно прикладу спробуємо порівняти обгортковий папір зі своїм основним конкурентом - полімерними плівками. Бо саме вони найбільше підходять і за типом використання, і за «ціною питання». Отже, обгортковий папір та поліетиленові плівки як пакувальні матеріали використовуються дуже часто. Якщо ж брати сферу використання обгорткового паперу та поліетиленових плівок, а також їх «похідних», то в межах одного лише Харкова, то в нашому місті вони застосовуються практично скрізь: від будівництва (обгортковим папером вкривають підлогу, а поліетиленовими плівками заклеюють вікна, наприклад) та сільського господарства (паперові та поліетиленові мішки для пакування овочів та фруктів) до кулінарії ( харчові стрейч-плівки та крафт-пакети) та легкої промисловості (взуттєві коробки та звичайні поліетиленові пакети з ручками). За фактом і мінеральні добрива для рослин, і фармацевтична продукція, і неймовірно дорогий виріб із золота з діамантами, і звичайна булочка на прилавку супермаркету – все це потребують упаковки, яка, у свою чергу, може бути як на основі обгорткового паперу, так і на основі якоїсь полімерної плівки. А може бути взагалі в «чистому вигляді» - тобто як основна упаковка використано саме папір або плівка, а не їх «похідні». Неможливо точно сказати, популярність якого саме з цих матеріалів в даний час вища, але призначення вони мають дуже схоже, а ось характеристики - багато в чому дуже різні, що, у свою чергу, сильно відбивається на їх ціні. Так, у середньому по Харкові обгортковий папір коштує на порядок дешевше, ніж поліетиленова або поліпропіленова плівка. Це закономірність стосується і сировини для виробництва тари та упаковки, та даних пакувальних матеріалів у чистому вигляді. Тому кожен споживач тут повинен самостійно вирішити, який варіант упаковки йому підходити більше в кожному конкретному випадку.

А цих випадків, треба сказати, може бути маса. Тому питання, що можна упаковувати в обгортковий папір або поліетиленову плівку, вимагає ретельного вивчення та порівняння. Спробуємо розглянути особливості застосування обертонного паперу та його прямого конкурента – поліетиленової плівки, з різних боків. Наприклад, і з поліетиленової плівки, і з обгорткового паперу виготовляються різні маленькі пакети для фасування різних продуктів. До того ж, і в щільні паперові пакети, і поліетиленові пакети можна складати важкі речі для транспортування або зберігання. Можна також пакувати в них і харчові товари, і різну побутову хімію. Упаковка великих розмірів використовується для цементу, вугілля, сумішей для будівництва. Наприклад, пакети з крафт-паперу (нагадуємо, що крафт-папір https://pack.ua/uk/kraft-bumaga/ – це просто різновид обгорткового паперу) чудово захищають гігроскопічні матеріали та вироби, не дозволяючи їм відволожуватися, вбирати вологу. І навпаки, якщо сам матеріал виділяє воду в повітря (випаровує), то пакет крафт благополучно пропускає її назовні, а не конденсує вологу на внутрішніх стінках. Чого зовсім не скажеш про поліетиленову упаковку будь-якої форми та розміру. Що стосується тонших крафт пакетів, то вони ідеально підходять для перевезення їжі (наприклад, куплені страви з доставкою з ресторану). Гарячу піцу, доставлену на термінове замовлення, упаковану прямо в поліетиленові пакети, навіть уявити складно. Інші ж різновиди обгорткового паперу можуть бути дуже красивими та підходити для оформлення подарунків та сувенірів. Тим більше, якщо надрукувати на ній відповідний принт, фото, напис, логотип компанії чи фірмову символіку.

Поліетилен теж може бути різним, і вироби з поліетилену відповідно теж бувають різними, проте загальні властивості тут зберігаються незалежно від форми і формату виробу. Наприклад, у поліетиленові пакети можна помістити все те саме, що й у паперові пакети: продукти харчування, побутову хімію, жирні продукти. І рівно з тими ж особливостями, про які ми сказали раніше: жодної вологопроникності та вільної циркуляції повітря. Чи це погано для продуктів харчування, наприклад? Дуже погано, особливо коли справа стосується тривалого зберігання харчових товарів, або зберігання продуктів харчування в різних температурних режимах (заморожування, охолодження тощо). Та й досить важкі будівельні матеріали в поліетиленовий пакет теж не запакуєш. Ті самі закономірності рівно з тими ж особливостями добре спостерігається при порівнянні транспортної упаковки. Повітряно-бульбашкова плівка, що виробляється з різних видів поліетилену (ПВД, ПНД і ПСД), і двошаровий гофрований картон, який виготовляється з обгорткового паперу, є по своїй суті конкурентами, оскільки застосовуються в одних і тих же ситуаціях і для вирішення тих і тих. ж завдань. І двошаровий гофрований картон у рулонах, і поліетиленова пакувальна плівка з бульбашками , заповненими повітрям, служать одній і тій же меті: добре оберігають товари та вантажі в процесі перевезення та зберігання, захищаючи від ударів, падінь, тиску та інших статичних та механічних впливів подібного роду. .

Полиэтиленовая воздушно-пупырчатая пленка 100 метров Так що ж у результаті краще: повітряно-бульбашкова плівка або двошаровий гофрований картон? Оптова ціна на гофрований картон у рулонах та повітряно-пухирчасту плівку в Харкові сьогодні приблизно однакова. А ось з точки зору практичності та безпеки поліетиленова повітряно-бульбашкова плівка значно поступається двошаровому гофрокартону, основною сировиною для виробництва якого є обгортковий папір. За водонепроникністю, на перший погляд, виграє повітряно-бульбашкова плівка, виготовлена з водонепроникного поліетиленового полотна. Але слід зауважити, що і сучасна паперова упаковка може бути зроблена так, щоб не пропускати вологу. І крім того, хіба саме водонепроникність цікавить більшість виробників різних товарів насамперед при виборі упаковки? Якраз у прерогативі саме «дихаючі» властивості та функціональність. І саме за цими якостями обгортковий папір набагато попереду поліетилену, оскільки вироби з нього не тільки «дихають», але ще й можуть застосовуватися в контакті з будь-якими товарами, предметами і вантажами. За міцністю на розрив і зносостійкість будь-яка поліетиленова плівка поступається щільному обгортковому паперу. Причому, що у чистому вигляді, що у форматі конкретних виробів. Наприклад, крафт-папір мені важко, пакети з нього не перегинаються на кутах, матеріал не проривається гострими гранями виробів або, наприклад, кутами взуттєвої коробки. Поліетиленовий пакет, у свою чергу, можна прорвати звичайним картоном прямо в момент приміщення коробки в упаковку. До того ж, навіть прорваний в одному місці крафт пакет або просто паперове полотно продовжать захищати товар або вантаж, оскільки прорив не розповзеться сам по собі. У той же час поліетиленовий пакет або поліетиленова плівка від невеликої дірочки відразу дає наскрізний розрив по всій поверхні. Що стосується захисту вмісту від забруднень, то обидва матеріали тут приблизно однакові за своїми характеристиками. Плюсом поліетиленових пакетів можна назвати їхню прозорість – це іноді буває важливо при купівлі товарів. Тут обгортковий папір із ними не зрівняється. Але, з іншого боку, вона може певною мірою оберігати вміст від зовнішніх впливів за рахунок своєї непрозорості (наприклад, від сонця). А деякі сучасні моделі крафт упаковки мають на увазі наявність спеціального прозорого віконця на пакеті, через який добре видно вміст і його стан. Поліетилен добре підходить для заморожування продуктів, обгортковий папір в цій якості використовується рідко, так як має властивість вбирати вологу і після кількох циклів заморожування-розморожування просто стає непридатним. Проте харчові товари, упаковані в обгортковий папір або паперову упаковку, можуть зберігатися протягом набагато більшого терміну, ніж у поліетиленовій плівці.

Як ви самі можете помітити, при приблизно однаковій поточній ціні на поліетилен та обгортковий папір, а також на виробах з них у Харкові, здатність пакувального паперу «дихати» є не просто перевагою, а навіть гідністю. При цьому ті ж таки продукти харчування в такій упаковці зберігаються дуже довго. Для поліетиленової упаковки такі властивості теж можна зробити, тільки саме «зробити». Тобто, це вже буде спеціалізований вид поліетиленової плівки, і про жодну універсальність у такому разі й мови не може бути. Та й ціна на поліетиленову плівку, що «дихає», буде вже зовсім інша, дорожча. Наприклад, сьогодні в Харкові можна, якщо постаратися й добре пошукати, купити спеціальні перфоровані поліетиленові плівки, але вони вкрай рідкісні і не захищають від протікання у разі непередбаченого розморожування продуктів харчування. Хоча при цьому такі плівки, звичайно ж, теж дихають. У цьому зв'язку не можна не згадати про високі екологічні властивості обгорткового паперу, адже це справді матеріал натурального походження, і його утилізація не є проблемою (на відміну від поліетиленових виробів – вони дуже погано розкладаються в природному середовищі). Дана якість обгорткового паперу та виробів з неї є чи не превалюючою, що визначає її сучасну популярність та повний перехід на паперову упаковку у багатьох виробничих компаніях та мережах громадського харчування. Крім того, останнім часом паперову упаковку стали виготовляти з вторинної сировини. Тобто тепер це справді безвідходне і не шкідливе для навколишнього середовища виробництво. Але про це трохи згодом.

Форми, формати і розміри поліетиленових плівок, обгорткового паперу, а також, безумовно, і виробів, що виготовляються з цих двох пакувальних матеріалів, можуть бути найрізноманітнішими. Це стосується кольорового оформлення і можливості нанесення на їх поверхню написів, логотипів і малюнків. Варто лише згадати, що на відносно твердому обгортковому папері ці зображення все ж таки виглядають вигідніше, а фарби яскравіші. Крім того, щільний крафт-пакет виглядає набагато престижнішим, ніж звичайний дешевий поліетиленовий пакет з ручками. Єдиним мінусом обгорткового паперу та паперових видів упаковки в даному випадку можна назвати їх відносно меншу «живучість» та термін експлуатації, якщо порівнювати з поліетиленом. Все-таки поліетиленові пакети, якщо їх захотіти використовувати довго, в змозі прослужити дуже тривалий термін. Але інші властивості паперу практично нівелюють цю перевагу поліетиленової упаковки, а за бажання можна знайти і супер міцні види обгорткового паперу, які і цей плюс поліетиленової упаковки зведуть практично в нуль.


Де купити обгортковий папір для пакування в Харкові?

Оберточная бумага в больших бобинах Ну, а тепер, коли ми з вами з'ясували, що обгортковий папір на практиці виходить набагато ефективнішим та універсальним пакувальним матеріалом, ніж будь-яка поліетиленова плівка, давайте з'ясуємо, де в Харкові можна купити обгортковий папір максимально дешево, тобто фактично за цінами виробника. Зрозуміло, найнижча ціна на обгортковий папір буде у великого заводу-виробника. Однак у такій ситуації вам навряд чи захочуть продати обгортковий папір навіть середнім оптом. Ось якщо ви хочете купити одразу пару тонн, а краще навіть пару десятків тонн – тоді так, будь ласка. Завод вам зможе запропонувати дуже цікаві оптові ціни на обгортковий папір. Ну, а якщо вам потрібно кілька сотень кілограмів обгорткового паперу, або навіть зовсім пару десятків, то в такому випадку доведеться пошукати хорошого постачальника. Хоча набагато простіше у такому разі купити обгортковий папір в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо цей пакувальний матеріал і великим оптом, і дрібнооптовими партіями, і навіть у роздріб від 1 кілограма! Зрозуміло, в залежності від обсягу паперу в замовленні ви можете отримати чудові знижки на папір обгортковий в Харкові.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити обгортковий папір в рулонах різного намотування в широкому асортименті. Ми продаємо обгортковий папір різної щільності за найнижчими цінами в Харкові за готівковий та безготівковий розрахунок. Також у вас є можливість замовити якісний обгортковий папір будь-якої щільності в рулонах зручного вам формату – відмінних за довжиною намотування та шириною від представлених на даний момент у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Компанія «Експрес Упаковка» є лідером з продажу недорогого та якісного пакування в Україні. Наша компанія займається виробництвом та продажем різних пакувальних матеріалів для будь-яких типів упаковки. Одним з найбільш популярних видів нашої продукції є обгортковий папір, а також його різновиди: крафт-папір, харчовий папір, пакувальний папір та папір для гофрування. Ми пропонуємо купити обгортковий папір як оптом, так і в роздріб від 1 кг. Тобто кожен наш клієнт може вибрати для себе максимально зручний і вигідний за ціною формат покупки обгорткового паперу.

Різні моделі обгорткового паперу , представленої в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відрізняються між собою не лише ціною, але й безліччю експлуатаційних характеристик та візуальних особливостей. Наприклад, рівнем опору до механічних впливів, кольором, шорсткістю і фактурою поверхні, типом покриття, що наноситься зверху. Крім того, у нас ви можете вибрати та купити недорого обгортковий папір різної щільності як у листах, так і в рулонах, як у наявності, так і на замовлення. Крім того, якщо вам потрібна порізка або розмотування обгорткового паперу, то цю послугу ви також можете замовити в нашій компанії. Для того щоб замовити обгортковий папір за індивідуальними параметрами, вам потрібно лише зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів та оформити замовлення за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібний обгортковий папір оптом у бобінах великої ваги, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик паперу на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво, перемотування та різання на аркуші обгорткового паперу в Харкові складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Після чого з вами обов'язково зв'яжеться представник нашої компанії, щоб обговорити нашу подальшу взаємовигідну співпрацю.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити різаний папір обгорткового паперу в листах і обгортковий папір в рулонах за ціною за кілограм в Харкові дуже дешево, а також замовити перемотування обгорткового паперу на потрібний вам розмір. Більше 20 різних видів обгорткового паперу завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете https://pack.ua/uk/upakovochnaya-bumaga/ будь-якої щільності та фактури у будь-якому обсязі. Величезний вибір якісного пакування в Харкові. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Харкові будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево обгортковий папір в Харкові зі складу. Низька ціна від виробника на обгортковий папір будь-якої марки в Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн