Де купити матеріали для пакування подарунків у Харкові?

Різні матеріали для упаковки подарунків сьогодні в Харкові є одним з видів упаковки в цілому, що найбільш купуються в роздріб. У середньому обсяг подарункових коробок, подарункового паперу, наповнювача для подарункових коробок або чогось подібного за одну покупку набагато поступається практично всім видам промислової або поштової упаковки. Та й певний спад ажіотажу після того чи іншого свята також не можна не відзначити. Однак рівень попиту на матеріали для пакування подарунків загалом дозволяє говорити, що подарункове пакування в Харкові користується великою популярністю у споживачів. Тільки от далеко не всяка. Є більш, так би мовити, «попитові» види подарункової упаковки, а є такі, які купують нечасто. У цій статті ми хотіли б розглянути всі найпопулярніші види подарункової упаковки в Харкові, а також з'ясувати, де таку подарункову упаковку сьогодні можна купити в Харкові найдешевше. Розглядатимемо ж традиційно на прикладі пакувальних матеріалів для подарунків з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Так як тут можна не тільки купити різні види подарункової упаковки, але ще й замовити різну упаковку для подарунків безпосередньо у виробника. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які подарункові картонні коробки продаються у Харкові?

Як і у випадку з товарною упаковкою, найбільш популярним видом подарункового впакування були і залишаються всілякі подарункові коробки. Цю тенденцію ми відзначали раніше стосовно Києва, і тепер можемо повторити те саме щодо Харкова. У першій столиці України різноманітні подарункові коробки різноманітних типів, видів, форм та розмірів є основним видом подарункової упаковки. Купити подарункові коробки у Харкові споживачі хочуть набагато частіше, ніж, наприклад, подарунковий папір чи якісь подарункові паперові пакети. Чому саме подарункові коробки купують частіше, ніж, наприклад, різнокольорові пакети з принтами? І які саме? Досить непросте питання, але спробуємо розібратися, відштовхуючись від переваг харківських споживачів.

У такому великому місті, як Харків, зовсім не дивно бачити велику кількість різних пропозицій про ті чи інші товари та послуги. Тому навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що подарункові коробки у Харкові теж можна купити у величезному асортименті та за досить невисокими цінами. Ціна на подарункові коробки в Харкові, як і асортимент усіляких коробок для пакування подарунків, представлений на ринку Харкова, дуже цікаві своєю різноманітністю пропозицій. Висока конкуренція у сфері подарункової упаковки штовхає виробників упаковки для подарунків пропонувати споживачам дуже цікаві варіанти упаковки та за досить низькими цінами. "Як це, досить низьким?" - Запитайте ви. Тут ми орієнтуємось на середні ціни на подарункову упаковку загалом та на подарункові коробки зокрема по Україні. У Харкові ціни на подарункові коробки щонайменше не перевищують середньоринкових у всіх великих містах та обласних центрах України. І якщо, скажімо, у тому ж Києві, ціна на подарункову упаковку та на коробки для пакування подарунків трохи вища, ніж у середньому по Україні, то у Харкові зовсім навпаки. Купити подарункові коробки можна дійсно дешево, причому як оптом, так і в роздріб. Які саме? Ось про це давайте далі і поговоримо.

Крафтові коробки для подарунків – найдешевші і найчастіше використовуються для упаковки подарунків невеликої ваги. Вони мають просту у складанні конструкцію, обов'язково ефектний дизайн і найчастіше у Харкові випускаються з різними декоративними елементами або з тематичним друкованим оформленням. Виробництво крафтових подарункових коробок здійснюється з різних видів багатошарових картонів, проте в більшості випадків один або кілька шарів такого картону обов'язково є крейдованими - просто за рахунок цього подарункова коробка виглядає ефектніше, і друкувати на ній щось вигідніше. Такий виріб має відносно високу міцність на розрив, захищає упаковані подарунки від пилу та бруду, проте зовсім не витримує продавлювань та впливу вологи. Треба сказати, що подарункові коробки з крейдованого картону намокають справді швидко. Так чому ж тоді їх купують настільки часто? - Запитайте ви. А тому, що зовсім необов'язково, що упаковані в коробки з крейдованого картону подарунки намокатимуть. В іншому ж подарункові коробки з крейдованого картону - дешева і досить ефективна можливість упаковати подарунок, захистивши його від різних впливів до моменту вручення. У таку коробочку можна запакувати практично будь-який легкий подарунок і бути при цьому спокійним за його збереження.

Розміри коробок з крейдованого картону для пакування подарунків у Харкові бувають різні: великі, маленькі, середні – словом, можна дешево купити які завгодно. Однак у більшості випадків подарункові коробки такого типу застосовуються саме для пакування подарунків маленького розміру та ваги. Для великих за вагою або розміром подарунків використовуються подарункові коробки з дещо іншої сировини. Крафтові подарункові коробки можна купити по-різному. Як правило, вони продаються вже в готовому, тобто напівзібраному стані. Це самозбірні коробки тієї чи іншої конструкції, які збираються вручну із однієї деталі. Проклеювати їх скотчем або склеювати її частини клеєм не потрібно. Все це веде до того, що збірка коробки з крафтового або крейдованого картону займає менше хвилини. Також важливо відзначити, що самозбірна коробка – універсальний варіант упаковки презенту, що підходить за стилем як для чоловіка, так і для жінки. Ну, а враховуючи ще й той факт, що для додаткового декору та прикраси крафтової коробочки використовується все що завгодно: пряжа рафія, смужки тканини, пенька, сизаль, хвойні гілки, листя, шишки, яскравий кольоровий папір і т.д. дивовижну універсальність коробок з крейдованого або крафт-картону як упаковка для подарунків.

Другим популярним видом коробок для пакування подарунків у Харкові є самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону. Це надійна та міцна упаковка, яка виглядає більш ніж презентабельно, коштує досить дешево, а головне – на відміну від самозбірних коробок із крейдованого або крафт картону витримує хороші статичні та динамічні навантаження. Крім того, не можна не відзначити, здатність самозбірних коробок виробляти так званий «вау ефект» - у Харкові самозбірні коробки з мікрогофрокартону можна знайти найрізноманітніших конструкцій, у тому числі і дуже незвичайних, здатних справити враження на одержувача подарунка. Самозбірні коробки - це приваблива, ергономічна, неймовірно легка та надійна упаковка для подарунків та сувенірів різного розміру та типу. Самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону стануть відмінним вибором упаковки для подарунків у тих випадках, коли використання подарункових коробок із крейдованого картону неможливе з низки причин. Головна особливість самозбірних коробок з мікрогофрокартону полягає в конструкції, завдяки якій відбувається перетворення з об'ємної коробки в плоску заготовку, яка займає мінімум місця при зберіганні та транспортуванні, і навпаки. Подібна трансформація відбувається завдяки оригінальній будові основи: дно та жорсткий каркас рухливі та складаються по спеціальних лініях згину, а в зібраному стані фіксуються за допомогою спеціальних клапанів-замочків у заздалегідь передбачених невеликих отворах. Основа стандартної самозбірної коробки по одній стороні кріпиться до міцної плоскої обкладинки з трьох частин: власне піддону, бічної стінки, що примикає та підсилює основу, та кришки. Крім того, в залежності від типу конструкції самозбірної коробки подарункової стінки і дно можуть бути «подвійними», за рахунок чого і так міцна конструкція посилюється додатково. Подарункова самозбірна коробка міцно закривається за допомогою замочків, всередині прикрашається за допомогою різних наповнювачів для подарункових коробок, про які ми поговоримо трохи пізніше, а зовні прикрашається за рахунок красивих стрічок, що зав'язуються в бант і об'єднують складові елементи подарункової упаковки в цільну композицію.

Навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону дуже універсальні і застосовуються в різних ситуаціях. Помістити всередину такої коробочки можна різні презенти - від невеликих аксесуарів до об'ємних предметів або багатокомпонентних наборів. Крім того, саме самозбірні коробки з мікрогофрокартону застосовуються виробниками різних подарункових товарів як основне пакування. Якісна та надійна упаковка необхідна будь-якому товару, а особливо тому, що згодом буде ще й подаровано комусь. В принципі це завжди корисно, адже грамотно запакований продукт легше перенесе транспортування, виглядатиме набагато ефектніше та презентабельніше та приверне до себе набагато більше потенційних покупців. Проте є категорії товарів, де естетичний зовнішній вигляд відіграє важливу роль. Яскравий приклад – подарункова продукція, яка має виглядати так, щоб подобатися людям. Підібрати для подарунка гарне та якісне пакування – це досить непросте завдання, допомогти впоратися з яким може надійний виробник якісних пакувальних матеріалів. Саме таким виробником є компанія «Експрес Упаковка».


Індивідуальне пакування з картону для подарунків на замовлення Харків

Виготовлення упаковки з картону та гофрованого картону є основним видом діяльності підприємства «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу тари та упаковки з картону та гофрованого картону та здійснюємо випуск дуже різної за своїм складом та типом готової продукції, повний перелік якої ви можете знайти у нашому офіційному інтернет-магазині - pack.ua. Саме тут можна купити оптом і в роздріб найбільш актуальні види подарункових коробок різного типу, для упаковки різних подарунків і сувенірів. Крім того, в компанії «Експрес Упаковка» ви можете оформити виготовлення упаковки на замовлення з картону та мікрогофрокартону в Харкові будь-якої форми та конструкції, розміру та кольору. Ми пропонуємо нашим клієнтам у Харкові виготовлення унікальної упаковки для подарунків за вашими індивідуальними параметрами. Виробництво подарункових картонних коробок здійснюється щодня, тому виконання замовлення на виготовлення такої упаковки для подарунків у Харкові займає, як правило, від 1 до 3 днів незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо здійснити для вас виготовлення подарункової упаковки на замовлення будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з картону, тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, яка зробить ваші подарунки неймовірно ефектними, а процес вручення яскравим . При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок, вибраних особливостей оформлення та експлуатаційних характеристик. А також врахуємо і деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок для пакування подарунків: фізико-хімічні характеристики товару, властивості та орієнтовна ціна матеріалу виготовлення подарункових коробок, а також потенційні умови зберігання та перевезення подарунків, які в ці коробки будуть упаковані. . Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво самозбірних подарункових коробок із крейдованого картону або тришарового мікрогофрокартону в Харкові, а також щоб замовити готову коробочку для подарунків з цих матеріалів у Харкові, або щоб купити подарункові коробки з печаткою логотипу чи малюнка, зателефонуйте за одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом подарункових картонних коробок і потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виробництва обраних вами подарункових коробок. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну вам інформацію на замовлення. Подарункові коробки виробництва у Харкові нашими підприємствами здійснюється щодня без вихідних.


Замовити подарункові коробки з печаткою у Харкові

Крім того, у нашому інтернет-магазині ви можете купити подарункові картонні коробки з печаткою на замовлення у Харкові. Ми приймаємо замовлення на подарункові коробки з логотипом або малюнком будь-якої складності, з будь-якою кількістю вибраних кольорів та відтінків. У стандартному вигляді всі моделі подарункових картонних коробок (як у наявності, так і на замовлення) пропонуються для оптової та роздрібної покупки споживачеві без малюнка. Нанесення зображення будь-якої складності здійснюється виключно за попереднім замовленням і за додаткову плату. Подарункові коробки під друк зображення від компанії «Експрес Упаковка» виготовляються кількома способами та з кількох видів сировини. Тому, залежно від умов замовлення та побажань клієнта, ми пропонуємо купити для друку подарункові коробки недорого наступних видів:

Основним методом нанесення зображення на подарункові коробки в нашій компанії є технології шовкотрафаретного друку. Замовлення виробництва подарункових коробок з печаткою такого типу можна замовити від 300 штук. А ось якщо ви хочете купити картонні коробки для подарунків з нанесенням одноколірного або багатоколірного зображення методом флексографічного друку, або подарункові коробки з картону або мікрогофрокартону з нанесенням одноколірного або багатоколірного зображення методом офсетного друку, в такому разі мінімальне замовлення для виготовлення подарункових коробок печаткою буде складати 1000 штук.

В цілому ж, кожен клієнт може самостійно, на свій розсуд і в залежності від обсягу замовлення вибрати спосіб нанесення друку з перерахованих вище. Подробиці виконання замовлення, терміни та способи оплати та доставки подарункових коробок із крейдованого картону або тришарового мікрогофрокартону з нанесеним зображенням ви зможете у будь-який час уточнити у менеджера нашої компанії, який працюватиме за вашим замовленням. Контактні дані наших менеджерів наведені вище.


Використання паперу для пакування подарунків у Харкові

Якщо різні коробки в Харкові застосовуються для упаковки подарунків в основному, коли потрібен захист подарунків та сувенірів від якихось статичних чи динамічних навантажень та різноманітних зовнішніх впливів, то кольоровий папір для упаковки подарунків застосовується зовсім в інших ситуаціях. Точніше для подарунків іншого типу. Яскравим прикладом, що характеризує використання подарункового паперу у Харкові, є оформлення квіткових букетів. У картонну коробку такого типу подарунок не запакуєш, а ось за допомогою кольорового крепового паперу – запросто. В даному випадку вона захищає букет від негативних зовнішніх впливів, і візуально доповнює подарункову композицію.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити кольоровий подарунковий папір від виробника в рулонах та папір для подарунків у аркушах у широкому асортименті розмірів, кольорів та відтінків. Продаж подарункового паперу здійснюється на вагу і в квадратних метрах, тому ми гарантуємо, що в нашому інтернет-магазині ви зможете купити кольоровий пакувальний папір для подарунків максимально дешево як оптом, так і в роздріб, як у рулонах, так і в листах. Ширина подарункового паперу в рулоні може бути трьох форматів: 1 метр 25 сантиметрів, 1 метр 5 сантиметрів, а також найбільш затребуваний 1 метр. Також можливі інші формати. Наприклад, на замовлення ми можемо виготовити вам подарунковий папір в рулонах або в листах шириною від 35 сантиметрів. Повний список можливих форматів подарункового паперу ви можете уточнити у менеджерів нашої компанії по телефону.

Стандартною сировиною, з якої ми виготовляємо подарунковий папір усіх видів та типів, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є довговолокниста целюлоза, яка виходить із деревини в результаті сульфатного варіння. Крім того, частина продукції виробляється з макулатури, що дає вам можливість вибирати самостійно, хочете купити кольоровий подарунковий папір з первинної сировини або ж папір для подарунків з вторинної сировини. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлений подарунковий папір різної щільності та ширини намотування. У нас ви можете купити щільний папір для подарунків у рулонах або в листах, первинний або вторинний абсолютно різних колірних відтінків. Тобто, як ми вже зазначили вище, основним матеріалом для виготовлення подарункового паперу від компанії «Експрес Упаковка» є целюлоза. Таким чином, весь подарунковий папір спочатку має світло-коричневий відтінок, натуральний відтінок дерева і потім забарвлюється в інші кольори, відтінки, комбінації декількох і навіть декількох десятків різноманітних кольорів. Завдяки чіткому дотриманню технології та ретельному підбору сировини, кольоровий подарунковий папір від компанії «Експрес Упаковка» характеризується високими характеристиками міцності і відмінною стійкістю до різного роду механічних пошкоджень. Вона дуже міцна на розрив (залежно від щільності, звичайно, яку ви можете вибрати самостійно), має гарний показник стійкості до площинного та торцевого стиску. Також вона не псується від перепадів температур і не втрачає своїх властивостей при помірній вологості. В цілому, подарунковий папір , або папір для пакування подарунків, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», - це відмінний та недорогий пакувальний матеріал, який дозволить вам довести будь-який подарунок або презент до досконалості, додати йому неповторний образ та стиль. Чи вирішите ви вибрати обгортковий папір для упаковки подарунків з малюнком або тисненням або вам більше до душі дешевий однотонний подарунковий папір, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви точно зможете знайти те, що вам потрібно.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки та наповнювачі для подарункових коробок оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких коробок для упаковки подарунків у Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків у Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону чи гофрованого картону. Величезний вибір, купівля подарункових коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб подарункові коробки з картону та гофрокартону у Харкові зі складу. Низька ціна на картонні коробки для подарунків у Харкові. Дешевий наповнювач для подарункових коробок в асортименті. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні упаковки для подарунків в Харкові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн