Де купити картонні коробки в Харкові?

Компанія «Нова пошта» є лідером Харкова за кількістю виконаних поштових операцій вже багато років. 2019 не стали винятком. Минулого року кількість різних відправок та доставок, здійснених Новою поштою в межах одного лише Харкова, складала сотні тисяч. Основна перевага Нової пошти – це справді швидка та надійна доставка посилок різного розміру. Хоч великі, хоч маленькі посилки – у будь-якому разі, навряд чи в Україні хтось зможе доставити ваше поштове відправлення швидше та надійніше, ніж «Нова пошта». Однак ця перевага неможлива без застосування якісних пакувальних матеріалів. І треба сказати, упаковка Нової пошти в Харкові використовується найрізноманітніша. У цій статті ми хотіли б поговорити з аміями про те, які саме пакувальні матеріали Нової пошти у 2019 році використовувалися найчастіше і чому. А заразом давайте з'ясуємо, де сьогодні можна купити упаковку для Нової пошти в Харкові. Порівнюватимемо вже за традицією, що склалася, на прикладі пакувальних матеріалів з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір різноманітної поштової упаковки не тільки в Харкові, а й в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Найпопулярніші картонні коробки Нової пошти у Харкові

Компанія Нова пошта відома ще й тим, що доставляє різні посилки. Різні за типом, розміром, вагою. І саме тому даний поштовий оператор застосовує і різні за своїм виглядом та типом пакувальні матеріали . Залежно від габаритів вантажу та ваги використовують декілька видів картонних коробок. Наявність гострих країв або негабаритний розмір впливають на тип пакувальних плівок, що використовуються. Крихка основа предметів, що пересилаються, є основним фактором використання повітряно-бульбашкової плівки. Цінні предмети з чутливим типом покриття пересилаються в бандерольних конвертах, що мають спеціальний шар захисної плівки, що амортизує. І це далеко не весь список упаковки, що використовується компанією Нова пошта. Однак і тут є свої лідери за обсягами попиту у 2019 році. Безумовно, основними чинниками вибору тієї чи іншої упаковки для посилок є особливості самої посилки, і навіть умови, у яких здійснюється її доставка адресату. Пакувальні матеріали для посилок завжди підбираються з урахуванням цих факторів. Але вже який рік лідером попиту серед усіх пакувальних матеріалів в Україні є поштові коробки з гофрованого картону. Така картина характерна і для Нової пошти, і для Укрпошти, і менш популярних служб доставки. Чому саме картонні коробки? І які саме коробки використовуються як поштові найчастіше? Давайте розумітися.

Навряд чи ми здивуємо когось, якщо скажемо, що різні поштові операції здійснюються вже тисячі років. Посилки, листи, бандеролі - формат особистих і комерційних відправлень поп поштою якщо і змінився, за ці роки то зовсім небагато. Основний принцип поштової упаковки зберігається досі - захистити вкладене, щоб адресат отримав його цілістю та безпекою. Крім того, в більшості випадків поштова упаковка передбачає максимальну конфіденційність інформації – що менше людей може дізнатися, що всередині, то краще. Пакувальні матеріали для посилок, листів і бандеролей, у свою чергу, мають усьому цьому сприяти. Якщо поштові коробки - то без великих отворів, якщо пакувальна плівка - то бажано темна, якщо бандерольні конверти - то непрозорі і з амортизаційним шаром, якщо поштові пакети або конверти - обов'язково непрозорі і так далі. Все це безпосередньо стосується і упаковки поштових відправлень на Новій пошті. Плюс зберігається цей основний принцип передачі об'єкта з рук до рук, закладений тисячі років тому.

Для вирішення цих завдань сьогодні компанія «Нова пошта» використовує різні пакувальні матеріали . Але в переважній більшості використовуються поштові картонні коробки. Чому саме вони, а не, наприклад, дерев'яні ящики чи поліетиленові пакети? На сьогоднішній день, для того, щоб вантаж зумів дійти до одержувача в цілому вигляді, як його посилав відправник, поштові картонні коробки підходять найкраще. Чому саме картонні? Тому що сьогодні це найміцніший з недорогих та легких пакувальних матеріалів, з якого можна виготовити якусь тару з гарною каркасністю. Типовий картон, наприклад, такими властивостями не має. Ну, а оскільки за вагу на пошті доводиться платити, картонні коробки Нової пошти найчастіше купуються споживачами поштових послуг, виготовлені з найлегшого з міцних гофрованих картонів – тришарового мікрогофрокартону. Саме тришаровий гофрований картон з малою висотою профілю (мікро) дозволяє отримати поштову коробку з необхідним рівнем характеристик міцності та експлуатацій і абсолютно недорогу за ціною. Під час оформлення посилок в упаковці у відділеннях Нової пошти у Харкові враховується буквально кожен грам посилки. Тому використовувати поштові коробки з важких матеріалів зовсім невигідно. Це, до речі, вам на відповідь на питання, чому поштові коробки з мікрогофрокартону кращі, ніж дерев'яні скриньки, наприклад. Також тришаровий мікрогофрокартон є матеріалом, на якому добре видно різні формати друку – від спеціальних знаків на упаковці до логотипів та номерів телефону компанії-відправника (цим, наприклад, активно користуються інтернет-магазини). Втім, на мікрогофрокартоні навіть звичайною кульковою ручкою або маркером цілком зручно писати, що також є важливим плюсом для самої поштової служби.

Картонні коробки Нової пошти в Харкові є ідеальним варіантом для відправки посилок не тільки з точки зору відносно невеликої ваги та ціни. Представлені розміри таких поштових ящиків можна використовувати практично для будь-яких вкладень. Нова пошта врахувала особливості попиту на поштові послуги та послуги доставки у Харкові, а тому приймає посилки у картонних коробках різних розмірів – і маленьких, і середніх, і великих. Навіть можна використовувати довгі тубуси із мікрогофрокартону для відправки Новою поштою негабаритних вантажів. Все залежить від габаритів вашого відправлення та його ваги, оскільки особливості технічного регламенту Нової пошти вже враховано. Купуючи поштові коробки у відділеннях Нової пошти чи в інтернет-магазинах Харкова, можна одразу можна помітити, що вони продаються у розгорнутому вигляді. І це не випадково, адже якби вони продавалися у зібраному вигляді, то займали б набагато більше місця не лише на складі продавця, а й у покупця. У зв'язку з цим слід також відзначити, що не кожна людина, яка купила коробку, зможе її зібрати. Як не дивно, але не всі можуть розібратися, як зібрати коробку Нової пошти. Хоча, в принципі, нічого складно в цьому немає. У будь-якому випадку ви завжди зможете попросити про допомогу продавця поштової упаковки, якщо самі не розберетеся.


Надсилання посилок у картонних коробках Нової пошти

Які ще важливі особливості варто враховувати, якщо хочете надіслати посилки з Харкова поштою? Насправді важливо розуміти, що у кожної поштової служби свої особливості, і далеко не всі поштові оператори і служби доставки приймають посилки в коробках з написами. Компанія Нова пошта, наприклад, без проблем приймає картонні коробки з посилками, на які нанесено якісь інформаційні дані (логотип, телефони, адреси тощо). Проте є й такі оператори, котрим це проблема. Чому? Гарне питання. Швидше за все, написи на коробках можуть стати на заваді операторам розглянути інформацію, нанесену самою службою. Тому, скориставшись послугами таких операторів, слід надсилати поштові картонні коробки із чистою поверхнею. Наприклад, якщо ви зібралися надсилати посилку до Росії. Ну, а оскільки це все не має жодного відношення до Нової пошти, то й кількість споживачів, які користуються послугами даного оператора у Харкові, природно, вища. Як мінімум, всі комерційні відправлення виграють від використання поштових ящиків з печаткою. Для продавців поштових коробок Нової пошти це можливість додаткового заробітку, оскільки будь-який друк на картонних коробках у Харкові коштує додаткових грошей. Так що в Харкові сьогодні можна вільно і зовсім недорого купити картонні коробки Нової пошти різних розмірів і чисті без малюнка, і декоративні або розписні оформлення, і класичні комерційні коробки для посилок. Та й можливість здійснити індивідуальне замовлення на виробництво коробок Нової пошти з печаткою або без друку в Харкові також «спрощує життя» відправникам і збільшує обсяги наданих послуг компанією Нова пошта.

І треба сказати, що замовлення картонних коробок Нової пошти у виробника упаковки в Харкові є досить частим явищем. Даному оператору абсолютно не різниці, купили ви коробку у них у відділенні або замовили оптом у якогось виробника упаковки в Харкові. Аби розмір і формат відповідав стандартам, що використовуються Новою поштою. Загалом, купівля поштових коробок Нової пошти у виробників гофротари в Харкові є найвигіднішим варіантом з низки причин. Найголовніша з них – це можливість купити будь-які картонні коробки Нової пошти без переплати хоч оптом, хоч у роздріб від 1 штуки. У будь-якому випадку, ціна на коробки Нової пошти у Харкові тут буде набагато нижчою. І саме замовляючи картонні коробки Нової пошти безпосередньо у виробника упаковки, ви зможете реалізувати другу перевагу замовлення гофротари у виробника – відсутність посередників. Це відразу ж заощаджує до 30% коштів, витрачених на поштові коробки Нової пошти. Не секрет, що численні ланки у ланцюзі продажу лише збільшують вартість товару. Опинившись від посередників, і оптовий, і навіть роздрібний покупець економить до 30 відсотків вартості картонних коробок Нової пошти. Так що зовсім не обов'язково купувати поштові коробки оптом , щоб досягти такого здешевлення. Однак, при оптовій покупці картонних коробок Нової пошти у виробника ви можете отримати ще знижку на кількість товарів. Тобто мінімальні 30% знижки легко можуть перетворитися на 60 або 70 відсотків знижки на картонні коробки Нової пошти. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна заощадити цілих 80% вартості при замовленні 1000 або більше картонних коробок Нової пошти будь-якого типу.

Варто зазначити, що у компанії «Експрес Упаковка» взагалі дуже вигідно купувати картонні коробки Нової пошти . Мало того, що ціни на будь-яку коробку Нової пошти тут дешевші, так ще й є можливість вибрати будь-який колір коробки. А у відділеннях Нової пошти, на жаль, продаються лише коробки для посилок бурого кольору. Та й далеко не в кожному магазині можна знайти поштові коробки відповідного типу та формату. Адже, залежно від посилки, коробка потрібна велика, середня чи маленька. І далеко не кожен інтернет-магазин чи стаціонарна торгова точка надає повний асортимент картонних коробок Нової пошти у Харкові. А в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені всі розміри картонних коробок Нової пошти в Харкові. Так що, якщо, наприклад, ви захочете придбати велику або навіть величезну коробку для посилок, то ви її точно знайдете. До того ж, працюючи безпосередньо з виробником, можна замовити точно будь-який розмір коробок «Нової пошти». Замовляючи поштові коробки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», розміри можна вибрати різні. Однак, перш ніж замовити коробки Нової пошти з гофрокартону, слід уточнити на сайті або у відділенні цієї поштової служби точні розміри поштових коробок. Справа в тому, що далеко не кожен розмір коробок даний оператор приймає до відправки посилок або для пакування так званих негабаритних розмірів. Пізніше ми розповімо вам про основні розміри картонних коробок, які компанія «Нова пошта» приймає для відправки посилок вагою до 30 кілограмів.

Далі варто сказати про картонні коробки Нової пошти з логотипом вашого підприємства або якоюсь іншою інформацією, надрукованою на коробках. Трохи раніше ми вже сказали, що для Нової пошти немає різниці - з печаткою або без коробки. Вони приймають будь-які картонні коробки у Харкові, що підходять за розміром під їх стандарти. Тому, якщо потрібно, сміливо використовуйте картонні коробки Нової пошти з логотипом компанії. Слід зазначити, що це дуже важливий комерційний нюанс, тому що, наприклад, інтернет-магазини Харкова найчастіше надсилають за допомогою посилок Нової пошти замовлення покупцям по всій Україні. Та й для більших компаній можливість надсилати щось поштою своїм клієнтам чи потенційним клієнтам у коробках, конвертах та пакетах з логотипом чи іншою важливою інформацією теж зовсім не буде зайвою. Особливо тим, які зацікавлені у створенні чи покращенні свого іміджу. Працюючи безпосередньо з виробником картонних коробок, можна замовити розміщення логотипу компанії на поверхні коробок. Причому в будь-якому зручному місці. Та й варто врахувати, що упаковка з логотипом доставляється клієнтам або до пункту призначення не лише через Нову пошту. Компанія може самостійно доставити своїм клієнтам вантаж, запакований у поштові коробки з уже нанесеним логотипом. Так що поштові коробки з логотипом або іншою печаткою в будь-якому випадку послужать компанії гарною рекламою, що буде тільки на руку і невеликій фірмі, і великому підприємству.


Найбільш популярні види картонних коробок Нової пошти у Харкові

Всі поштові операції в Харкові компанія «Нова пошта» здійснює за строго регламентованим порядком. Ваша посилка має бути обов'язково упакована. Для пакування посилок Нова пошта, як ми вже зазначали, використовує різні пакувальні матеріали. Однак найбільш популярними у Харкові серед усіх пакувальних матеріалів, що використовуються «Новою поштою», є картонні коробки . Це пов'язано з тим, що більшість поштових операцій, що здійснюються цією компанією в Харкові, є звичайною доставкою посилок з пункту А до пункту Б. А картонні коробки для цих цілей найбільш підходять. Ну, а для того, щоб посилка потрапила до свого адресата в цілості та безпеці, компанія «Нова пошта» використовує як упаковку картонні коробки кількох видів – самозбірні коробки Нової пошти та чотириклапанні коробки Нової пошти. Основним матеріалом виготовлення таких коробок служить тришаровий гофрований картон, проте неоднаковий. Так, наприклад, самозбірні коробки Нової пошти в Харкові виготовляються в основному з тришарового мікрогофрокартону марки Т-22 з малою висотою профілю. Невеликий профіль гофри тут є важливою особливістю, тому що дозволяє збирати у стійкі конструкції самозбірні коробки практично будь-якої форми. А ось чотириклапанні поштові коробки «Нової пошти» , як правило, виготовляються з гофрованого картону марки Т-24, оскільки їх конструкція не передбачає додаткових або конструкцій, що підсилюють, стінок, як у самозбірних коробках. Тому й гофрований картон вибирається міцніше. У принципі, крім висоти профілю, мікрогофрокартон мало чим відрізняється від звичайного тришарового гофрованого картону. Це все той же відносно дешевий вид сировини, з якої виходять чудові картонні коробки. Вони надійні, міцні і, головне, можуть використовуватися для пакування та перевезення абсолютно будь-яких предметів, товарів та вантажів. На коробках із мікрогофрокартону зручно робити будь-які позначки олівцем або маркером, приклеювати бирки та етикетки з потрібною інформацією.

Крім особливостей конструкції, чотириклапанні та самозбірні картонні коробки Нової пошти відрізняються ще й зручністю експлуатації та ціною. Самозбірні коробки коштують трохи дорожче 4-х клапанних коробок Нової пошти, але в той же час не вимагають використання скотчу. Вони мають спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації самозбірних коробок «Нової пошти» у зібраному стані. Чотириклапанні поштові коробки обов'язково слід проклеювати скотчем або пошити клапана скобами перед відправкою поштовою службою, але й ціна їх дещо нижча, ніж у самозбірних. Зручність експлуатації та універсальність самозбірних коробок Нової пошти при виборі коробок для надсилання посилок поштою також відіграють важливу роль. Оскільки картонні поштові коробки повинні швидко збиратися без особливих зусиль і підходити для різних видів товару або вантажу. Самозбірні картонні коробки Нової пошти в цьому сенсі будуть кращими за чотириклапанні. Крім того, варто пам'ятати, що досить часто під час поштової посилки в коробку поміщаються різні предмети з різних видів матеріалу, тому важливо, щоб картонна коробка для пошти могла використовуватися для максимальної кількості різноманітних за своїм типом і формою предметів.


Як замовити виробництво самозбірних та чотириклапанних коробок Нової пошти у Харкові?

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево потім і в роздріб картонні коробки Нової пошти будь-якого розміру, типу та кольору. При цьому, найнижчі ціни на картонні коробки Нової пошти в Харкові ви можете отримати, купуючи коробки Нової пошти на замовлення. Ми можемо виготовити для вас поштові коробки для відправки посилок Новою поштою будь-яких потрібних розмірів та конструкцій. Так, ми можемо виготовити для вас у найкоротший термін самозбірні картонні коробки Нової пошти та чотириклапанні коробки «Нової пошти» з гофрованого картону та мікрогофрокартону в будь-якому обсязі. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виробляти поштові картонні коробки з білим, синім, червоним, чорним та бурим верхнім шаром практично будь-якого розміру та в максимально стислий термін. Тому ми пропонуємо вам купити дешево на замовлення коробки «Нової пошти» в асортименті розмірів, кольорів, видів і типів.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені картонні коробки всіх типів та розмірів для поштових пересилок товарів та вантажів за допомогою «Нової пошти». На сьогоднішній день у нас ви можете купити наступні типи коробок для відправки «Новою поштою»:

Розміри картонних коробок для "Нової пошти" також фіксовані. І якщо ви хочете надіслати що-небудь допомогою даного поштового оператора, вам слід вибрати упаковку для посилок із певного ряду розмірів. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені коробки для «Нової пошти» всіх необхідних цією компанією розмірів. Так, у нас ви можете вибрати та купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок коробки ”Нова пошта” наступних розмірів:

Купити картонні коробки Нової пошти оптом чи в роздріб у Харкові за максимально дешевими цінами ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» в режимі он-лайн у будь-який день у тижні. А для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виготовлення картонних коробок «Нової пошти», зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на нашу офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка»:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до виготовлення замовлених видів продукції.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки Нової пошти в Харкові оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво поштових картонних коробок в Харкові. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво поштових коробок в Харкові за індивідуальними розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок Нової пошти будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки Нової пошти у Харкові зі складу. Низька ціна на картонні коробки «Нової пошти» у Харкові . Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні картонних коробок Нової пошти в Харкові в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн