Використання пакувального паперу у Харкові

За обсягом продажів у Харкові пакувальний папір є одним із найпопулярніших видів продукції, що випускаються українською целюлозно-паперовою промисловістю. Здебільшого це продукт повністю українського «походження»: виготовлений із української сировини, на українських підприємствах та українськими робітниками. І це подвійно цінно, бо за рахунок такого підходу поточні оптові ціни на пакувальний папір у Харкові та й в Україні загалом радують невисокими цифрами. Так, наприклад, купити сьогодні пакувальний папір у Харкові можна за ціною 12-20 гривень за 1 кілограм залежно від його щільності та націнки виробника чи дистриб'ютора. Проте яку саме? У цій статті ми якраз і постараємося розглянути всі види пакувального паперу , які сьогодні можна купити в Харкові від 1 кілограма. Чому так? Тому що покупка пакувального паперу на замовлення безпосередньо у виробника завжди має на увазі великі обсяги. І, за великим рахунком, якщо ви можете відразу купити великий ролик пакувального паперу вагою, скажімо, 500 або 1000 кілограм, та ще й оплатити покупку заздалегідь, то в такому разі папір вам виготовлять практично будь-яку. Набагато складніше купити пакувальний папір у Харкові дрібнооптовими партіями від 10 кілограмів або в роздріб від 1 кілограма. Саме на таких пропозиціях ми й намагатимемося акцентувати основну увагу в рамках цієї статті. Ну, а допоможе нам у цьому, за традицією, що склалася, інтернет-магазин «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут можна купити пакувальний папір різного кольору та щільності у роликах від 1 кілограма. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні властивості та характерні особливості пакувального паперу високої якості

Упаковочная бумага высшего сорта Пакувальний папір , поряд з картонними коробками, є найбільш популярним видом упаковки з паперової сировини. У Харкові пакувальний папір використовують і у повсякденному побутовому житті, і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і у виробництві. І, що найцікавіше, скрізь по-своєму. І, що найцікавіше, абсолютно не заважає пакувальному паперу бути корисним практично в будь-яких ситуаціях. Крім того, на сьогоднішній день у Харкові пакувальний папір є найдешевшим пакувальним матеріалом з натуральної сировини, який можна використовувати без будь-яких обмежень за типом, способом чи форматом упаковки. Зрозуміло, така універсальність, поряд із простотою використання, є одними з основних факторів, що впливають на рівень попиту цей пакувальний матеріал. Сьогодні у Харкові тисячі різних компаній та організацій використовують у своїй роботі пакувальний папір. Хтось віддає перевагу більш щільним її видам, хтось навпаки – потребує пакувального паперу, який простіше і дешевше. Головне в цьому те, що різноманітність видів, типів та форматів пакувального паперу сьогодні у Харкові така, що буквально кожен зможе задовольнити свій споживчий попит та купити пакувальний папір недорого саме того виду, який хотів спочатку. Крім того, не можна не відзначити і той факт, що останнім часом пакувальний папір знову став набирати популярності через свою екологічність. Цей пакувальний матеріал не тільки екологічно чистий, що особливо важливо, коли, наприклад, упаковуються продукти харчування, але й швидко розкладається після використання протягом кількох днів. Для порівняння період напіврозпаду звичайної пластикової пляшки з-під мінеральної води складає близько 50 років. Останній критерій дуже актуальний сьогодні, тому що щодня тонни пакувальних матеріалів викидають на звалища, а довгі терміни напіврозпаду та повного розпаду подібних матеріалів та неможливість їхньої правильної утилізації негативно позначається на навколишньому середовищі.

Пакувальний папір є на всі 100% екологічно безпечним продуктом, який здатний нешкідливо контактувати з будь-якими предметами, товарами та вантажами, не залишаючи при цьому на них слідів, смаку чи запаху. Виробляють пакувальний папір двома способами: у процесі переробки макулатури та в результаті сульфатного зварювання хвойної довговолокнистої целюлози. При цьому не використовується жодних синтетичних добавок чи компонентів. Така технологія виробництва була розроблена в США ще в середині XIX століття, і сьогодні в Харкові пакувальний папір виготовляють рівно за таким же принципом, хоч і з використанням досконалішого та технологічнішого обладнання, що логічно. До речі, використання вторинної сировини як основи та застосування більш технологічного обладнання не тільки дає можливість отримати набагато більші обсяги готової продукції (тобто, власне кажучи, пакувального паперу), але й дозволяють значно знизити її собівартість. А це вже впливає на рівень споживчого попиту на пакувальний папір і в Україні в цілому, і в Харкові зокрема. Ну, а завдяки використанню при виготовленні пакувального паперу целюлози з великими волокнами папір виходить одночасно «дихаючою» і дуже міцною. Більш товсте, в порівнянні зі звичайним папером письма, полотно пакувального паперу відмінно тримає форму, пакувальний папір складніше порвати і тим більше продавити. Різні типи паперу для упаковки відрізняються один від одного щільністю, відтінками кольору (переважно відтінками коричневого при великій різноманітності), фактурою, розмірами, форматом і, нарешті, вагою. Саме продаж пакувального паперу на вагу в Харкові в кілограмах або навіть тоннах сьогодні є основним форматом реалізації пакувального матеріалу. Причому тут навряд чи варто говорити про поділ на оптові та роздрібні формати продажу в класичному значенні цього слова. Адже для когось 1 кілограм паперу – це вже більш ніж достатньо, оскільки залежно від ширини рулону та щільності паперу довжина такого пакунка може становити навіть 12 метрів! І часто споживачі просто не розуміють, чому, наприклад, 5 метрів пакувального паперу не можна купити оптом. За принципом: «Ну, тут більше одного (читай, метра)! Значить, це вже опт! Але насправді – ні. До теми формату продаж тих чи інших видів пакувального паперу ми ще повернемося трохи пізніше, а поки давайте продовжимо говорити про її особливості.

Серед особливостей пакувального паперу, які сильно впливають на рівень попиту, варто відзначити споживчі якості пакувального паперу . Незважаючи на те, що, як правило, вона пакувального паперу використовується як витратний матеріал у різних ситуаціях, вона має цілком товарний вигляд. Цей папір вважається одним з найбільш щільних серед усієї «родини» обгорткових паперів. При цьому пакувальний папір досить гладкий і приємний на дотик, а трохи шорстка фактура робить поверхню відмінно підходить для нанесення зображення різними способами. Такі особливості надають дуже широкий спектр можливостей для комерційного використання пакувального паперу. Так, наприклад, у Харкові широко поширене використання пакувального паперу як універсального обгорткового матеріалу, і як сировина для виробництва різних пакетів, мішків і сумок. Крім того, в нашому місті цілком спокійно можна купити і обгортковий папір для подарунків, який трохи відрізняється фактурою та візуальною складовою, але при цьому все одно є пакувальним.

Основною формою випуску пакувального паперу сьогодні є рулон або ролик, а також бобіна. А хтось взагалі називає все це просто пакунком, хоча це не повніше коректно, тому що у пакунках зазвичай продають різні натуральні та синтетичні тканини. Але при цьому купити в Харкові пакувальний папір у аркушах також можливо. Однак у перерахунку на кілограми листи пакувального паперу , будь-якого розміру, коштуватимуть трохи дорожче, ніж ролик пакувального паперу тієї ж щільності та ваги. Це з тим, що листовий формат пакувального паперу перед продажем вимагає ще й порізки, що, природно, додає певну суму собівартості пакувального паперу листах. В цілому ж, формат випуску пакувального паперу впливає лише в тих випадках, коли пакувальний папір використовується для якихось пакувальних рішень та завдань, так би мовити, у чистому вигляді. Якщо ж з пакувального паперу виготовляються конверти, пакети або мішки, то в такому разі не дуже важливо, в якому вигляді поставляється сировина, тобто пакувальний папір. У будь-якому випадку всі вироби, що виробляються з пакувального паперу, повинні відрізнятися достатньою міцністю і зносостійкістю, а це безпосередньо залежить від застосування виробу. Наприклад, в одних випадках для паперових пакетів цілком достатньо пакувального паперу щільністю 35 гр/м2. А ось, наприклад, будівельні мішки для сміття виробляються з міцного пакувального паперу щільністю не менше 120 гр/м2. Використовують пакувальний папір у Харкові, а також вироби з нього в промислових сферах, торгівлі, у побуті. Пакувальний папір використовується в медицині для збереження стерильності медичних інструментів. Ретельно загорнуті у такий папір інструменти зберігають стерильність до трьох тижнів. Вироби із пакувального паперу є чудовими засобами реклами. На таку поверхню легко наноситься будь-який малюнок, логотип чи текст. Малюнок може наносити будь-яким способом друку: шовкографія, офсетний друк, тиснення, флексографія. Найбільш популярним виробом для реклами є пакети з пакувального паперу із паперовими ручками або плетеними ручками із синтетики. Такі пакети часто використовуються як подарункова упаковка. Низька вартість пакувального паперу і простота нанесення зображення забезпечують низькі витрати замовника на рекламу. Ще одним безперечним плюсом є повсюдне поширення виробів з пакувального паперу. Це забезпечує рекламі масовість, а користувачі цих виробів є безкоштовними розповсюджувачами реклами.


Використання пакувального паперу у виробництві гофрованого картону та картонних коробок

Упаковочная бумага для гофрирования Коли ми на початку цієї статті сказали, що пакувальний папір є дуже універсальним матеріалом, то мали на увазі ще й той факт, що сьогодні пакувальний папір часто-густо стали застосовувати у вигляді паперу для гофрування в процесі виробництва гофрованого картону різних видів. Споживча та транспортна гофротара, а також інша упаковка з гофрованого картону сьогодні має стабільний попит у Харкові, який до того ж зростає з кожним роком. У неї упаковують різні групи товарів: подарунки, продукти харчування та напої, електроніку, іграшки, парфумерно-косметичні вироби, автозапчастини, одяг, взуття та багато іншого. Відповідно, зростає попит і на сировину та матеріали, що використовуються для її виготовлення. Одним із основних видів сировини для виробництва гофрованого картону якраз і є пакувальний папір . Її застосовують при випуску різних видів листового та рулонного гофрованого картону як папір для гофрування. Зазвичай пакувальний папір, який використовується як папір для гофрування, йде щільністю не менше 80 гр/м2, є одношаровим, має більш грубу фактуру, ніж стандартний пакувальний папір , що застосовується для пакування, зберігання та перевезення різних товарів та вантажів. Пакувальний папір, що використовується для гофрування, властивий низький ступінь вбирання клею і високі показники жорсткості. Зовні вона не відрізняється естетичності, але ця якість не має великого значення, так як даний матеріал використовується для створення внутрішнього шару гофрованого картону, основне завдання якого полягає зовсім не в естетиці та не у творі сприятливого візуального враження на споживачів.

Так чи інакше пакувальний папір при виготовленні рулонного або листового гофрованого картону проходить процес гофрування. Цей процес являє собою промислову технологію, за якою в процесі виробництва гофрокартону для поліпшення міцнісних та експлуатаційних характеристик виробу та підвищення здатності гофрованого картону чинити опір деформації внутрішнім шарам виробленого гофрованого картону надається хвиляста форма, створюються спеціальні складки – гофри. Гофрування листового та рулонного гофрокартону проводиться шляхом рівномірного згинання листа через фіксовану відстань. При цьому в процесі гофрування папір для флютингу не повинен бути пошкоджений будь-яким механічним чином (злами, проколи, розриви, отвори тощо). Здійснюється процес гофрування пакувального паперу для будь-якого виду гофрокартону у два етапи. Спочатку папір проходить по валиках, що нагрівають і зволожують. А на другому етапі на спеціальному пресі, що є два гофрували з рифленою поверхнею, при температурі 150-180 градусів Цельсія проводиться формування хвиль певного розміру. До фізико-хімічних та механічних властивостей флютингу пред'являються досить високі вимоги, адже ці параметри визначають захисні характеристики гофрокартону: теплоізоляційні, водовідштовхувальні, амортизаційні. Саме гофрований шар приймає він все навантаження, яке відчуває упаковка. Чим вища якість флютингу, тим більша легкість та міцність буде у гофрокартону та створеної з нього упаковки. Пакувальний папір для гофрування випускається тільки в рулонах, причому їх намотування має володіти рівномірною щільністю і товщиною. Колір такого пакувального паперу може бути неоднаковим, але в переважній більшості випадків пакувальний папір, що використовується у виробництві гофротари, має натуральний відтінок деревини.


Харчовий пакувальний папір у Харкові: особливості застосування

Упаковочная бумага для продуктов питания Однією з найбільш популярних сфер використання пакувального паперу є упаковка продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Ця категорія товарів відрізняється великою неоднорідністю умов зберігання та перевезення, а тому в більшості випадків дуже складно знайти якийсь універсальний вид упаковки, здатний підійти абсолютно до всіх видів продуктів харчування. Окрім якраз пакувального паперу. Мабуть, тільки вона є справді універсальною упаковкою для продуктів. Навіть ті ж картонні коробки не завжди підходять або не завжди будуть доречні. Все це ускладнюється ще й тим, що продукти харчування відносяться до категорії вантажів, що швидко псуються. Є, звичайно, низка винятків, але їх не так багато. Крім того, продукти харчування мають властивість убирати запахи та смаки, тому до підбору упаковки для їх перевезення або зберігання підходять з особливою ретельністю. Неправильне чи недбале поводження з харчовими товарами під час транспортування може призвести до безповоротного псування вантажу та, відповідно, до фінансових втрат. Тому вибирати пакувальні матеріали для продуктів необхідно завжди з особливою ретельністю.

Взагалі, почнемо з того, що давайте з'ясуємо, чому найчастіше виникає псування продуктів харчування під час перевезення та зберігання. Найчастішими причинами псування продуктів харчування при перевезенні є дві: це псування вантажу через неправильний вибір упаковки (вона просто не відповідає особливостям даного типу перевезення та формату упакованого вантажу), а друга причина – це псування вантажу внаслідок неправильно підібраного температурного режиму та інших умов перевезення та зберігання. Здавалося б, до чого тут пакувальний папір ? А саме з її допомогою можна надійно упаковувати будь-які харчові товари незалежно від температурного режиму перевезення чи зберігання продуктів! Давайте на конкретному прикладі. Припустимо, що ви збираєтеся відвозити на продаж свіжі яблука та груші. І, відповідно, з метою економії є сенс використовувати універсальний пакувальний матеріал, який буде корисним і при перевезенні, і при зберіганні. Здійснення даного перевезення можливе як у транспорті з відкритим кузовом, так і із закритим. Як основна тара нам допоможуть спеціальні фруктові лотки, а ось чим їх прикривати, щоб товар не завітрювався? Дивіться, як відомо, звичайне атмосферне повітря складається на 21% з кисню, 0,03% з вуглекислого газу та на 79% з азоту. У таких умовах продукти мають необмежений доступ до необхідного обсягу кисню, а також мають необмежену можливість виробляти вуглекислий газ. Це звичайні «вуличні» умови, у яких виростають груші та яблука. Але при цьому і процес їхнього «старіння» також буде стандартним, тобто надто швидким. Нам це, звичайно ж, не підходить, адже ми хочемо продати цей продукт, а отже, він має якомога довше мати товарний вигляд. І на допомогу в цій ситуації нам прийде пакувальний папір гарної якості. Вона не тільки захистить ці продукти від зовнішніх впливів, але й згодом може послужити для застилання прилавка на вітрині. А це, своєю чергою, ще й дозволить вам добре заощадити.


Пакувальний кольоровий папір для подарунків купити дешево у Харкові

Упаковочная цветная бумага для подарков Харьков І останнім видом пакувального паперу, який ми хотіли б розглянути в рамках цієї статті, є папір для пакування подарунків та квітковий папір, який використовується для створення букетів для квітів. Подарунковий папір у Харкові має попит найрізноманітніший. Як нам здається, ні для кого сьогодні не секрет, наскільки різною може бути упаковка подарунків. А враховуючи той факт, що пакувальний папір для подарунків використовується ну дуже часто, то і його види типи і формати застосовуються різні. Можна сміливо стверджувати, що кожен, хто хоче купити папір для пакування подарунків , керується своїми, унікальними уподобаннями та критеріями вибору. Але при цьому не варто забувати, що будь-який подарунок, до свята або подарований просто так, може бути різного формату, розміру та типу. Вони можуть бути маленькими і великими, дорогими і не дуже, але будь-який з них важливо правильно оформити і лише потім подати. І найдешевшим та універсальним варіантом упаковки для подарунка є кольоровий подарунковий папір. На сьогоднішній день існує маса варіантів оформлення подарунків за допомогою подарункового паперу різних кольорів та відтінків (від звичайних стрічок до дорогих та якісних принтів з пейзажами, портретами тощо, справжніх творів мистецтва), які підбираються залежно від того, який розмір подарунка . Найпростішим та універсальним способом упаковки є гарний паперовий лист якогось формату, наприклад А1, з яскравим зображенням, що відповідає святковій події. Подарунковий папір такого роду використовується дуже різноманітно та підходить до будь-яких заходів. А купивши дешево не один аркуш подарункового паперу, а десяток, можна заощадити на майбутніх витратах, та й потім не доведеться витрачати час на аналогічну покупку. Такий варіант упаковки для подарунків при використанні вирішує відразу кілька проблем: подарунковий пакувальний папір коштує дешево, може бути використаний з будь-чим, може зберігатися і перевозитися практично як завгодно. Єдине, чого варто уникати, це вода чи волога. Будь-який подарунковий папір - це все-таки папір, з усіма характерними плюсами та мінусами.

На цьому, мабуть, ми поки що закінчимо. І хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальний папір різного призначення у рулонах різної довжини та ширини намотування. Більше 20 різних видів пакувального паперу різної густини завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво пакувального паперу будь-якої щільності, кольору та фактури у будь-якому обсязі. Величезний вибір якісного пакування в Харкові. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Харкові будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево пакувальний папір у Харкові зі складу. Низька ціна від виробника на будь-який вид пакувального паперу у Харкові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн