Де купити картонні коробки в Харкові?

Різна тара та упаковка у Харкові користується величезним попитом. Причому різноманітність попиту на упаковку в місті така, що видів та типів пакувальних матеріалів сьогодні в Харкові використовується просто маса. Найчастіше, як ми вже з вами встигли з'ясувати з наших попередніх статей, споживачі в Харкові хочуть купити гофротару для перевезення чогось і картонну упаковку для готової продукції. А вже потім думають про купівлю обгорткових чи прокладних пакувальних матеріалів. При цьому найпопулярнішим видом тари в Харкові є коробки, а саме картонні коробки. Чому так? Купити картонні коробки в Харкові хочуть найчастіше, причому, що цікаво, переважно оптом. Роздрібний продаж картонних коробок також присутній, але якщо порівняти обсяги продажів коробок оптом та роздрібних продажів картонних коробок тієї ж моделі, то оптовий продаж картонних коробок відбувається набагато частіше. У роздріб картонні коробки в Харкові купують, як правило, для упаковки подарунків або посилок. Однак буває і таке, що виробниче підприємство, яке випускає якусь готову продукцію (неважливо, харчову чи нехарчову), купує в роздріб картонні коробки в Харкові. Буквально по 1-2 штуки кількох моделей на пробу - щоб на практиці вибрати найбільш підходящу для них товарів. Ну, а потім уже купують, відповідно, вибрані картонні коробки за оптовою ціною. Однак ці приклади не дають чіткого розуміння попиту на картонні коробки в Харкові, а лише описують особливості попиту. Картонних коробок існує безліч, і які з них хочуть купити в Харкові найчастіше і чому ще потрібно з'ясувати. Тому далі спробуємо це зробити. Як завжди, на прикладі картонних коробок з асортименту компанії «Експрес Упаковка», тому що у нас найбільший вибір картонних коробок у Харкові. Плюс до того ж всі ці коробки ви можете придбати дешево в Харкові і перевірити на практиці наші порівняння. Загалом, починайте.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки картонні ціна в Харкові оптом та в роздріб

Основним рушієм при покупці картонних коробок є ціна на коробки оптом у Харкові. Справа все в тому, що практично будь-яку картонну коробку можна спокійно замінити на аналогічну за розміром, але іншою конструкцією або кольором. Картонні коробки – універсальна упаковка та дуже різноманітна. Тож саме ціна питання тут відіграє вирішальну роль. І, що цілком закономірно, ціна оптом на картонні коробки у Харкові суттєво нижча, ніж на роздріб. У середньому відсотків на 30-70.

Взагалі кажучи, які картонні коробки можна купити дешево і де? Насправді – які завгодно! У такому великому торговому місті, як Харків, завжди пропозиція на певні товари, що називається, зашкалює, тому кількість пропозицій з продажу картонних коробок тут також досить велика. Тому на перший план виступає ціна на картонні коробки у Харкові, причому не просто ціна, а ціна на середній та великий опт картонних коробок. Зазвичай це вартість від 500 до 1000 коробок. До речі, саме ця кількість коробок в основному купується за одну оптову партію. У чому тут різниця за ціною на коробки? Начебто і 500 коробок відразу, і 1000 коробок в одній покупці - це досить багато в будь-якому випадку. Але це багато для споживачів. А ось для продавців картонних коробок у Харкові це цілком середні обсяги, а тому на велику знижку зазвичай чекати не доводиться. Однак тут є винятки. У Харкові є низка компаній-виробників картонних коробок, які, зрозуміло, продають картонні коробки оптом дуже дешево. Це робиться для підтримки високого рівня товарообігу, тому вигідно купувати коробки оптом саме у виробників. Жоден перекупник не зможе дати вам нижчу ціну оптом на картонні коробки у Харкові, ніж виробник. Що, зрештою, цілком очевидно. Загалом, висновок простий: хочете отримати найнижчу ціну на картонні коробки у Харкові – купуйте їх середнім чи великим оптом у виробника.

"Але ж картонні коробки і у виробників можуть коштувати по-різному" - скажіть ви, і ми з вами повністю згодні. Так і є, ціна оптом на картонні коробки від виробника в Харкові може бути дуже різною. На неї впливають багато різних чинників. Давайте розглянемо на конкретному прикладі. Як ви вже знаєте, компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки. Ми виготовляємо багато різних видів картонних коробок у Харкові. Коробки розрізняються за матеріалом виготовлення, складністю виробничого процесу, витратами на їх виробництво, особливостями форми та конструкції, кольором, наявністю або відсутністю малюнка, а також його складністю. Тому і в офіційному інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ціна оптом на картонні коробки у Харкові дуже різна, залежно від конкретної моделі та її розміру.

Купити картонні коробки оптом за найнижчою ціною у Харкові у нашому інтернет-магазині можна. Для цього вам потрібно буде купити коробки маленького розміру та об'єму з тришарового гофрокартону або мікрогофрокартону. Ціна оптом на такі коробки максимально низька. Дешевше тільки картонні коробки . Картонні коробки середнього розміру коштуватимуть оптом трохи дорожче, ніж маленькі коробки та б/в коробки, а картонні коробки великого розміру продаються за ціною оптом навіть дорожче, ніж середні. Що, втім, цілком очевидно – розмір коробки більший, отже й сировини на її виробництво було витрачено також більше. Найбільш високі оптові ціни в Харкові на сьогоднішній день – це ціни на коробки із п'ятишарового гофрованого картону. Такі коробки і оптом, і в роздріб у будь-якому випадку коштуватимуть дорожче, ніж коробки аналогічного розміру з тришарового гофрованого картону або мікрогофрокартону. Що ж, що в нас вийшло? Ціна на картонні коробки в Харкові залежить від їх типу та розміру, тому, виходячи з ціни, розрізняємо наступні види картонних коробок:

Ну, а тепер давайте поговоримо про особливості цих коробок докладніше.


Картонні коробки купити дешево оптом у Харкові

Найнижча ціна оптом та в роздріб у Харкові на картонні коробки б/у . Причому, що характерно, практично не має значення, якого розміру коробка. Якщо б/в коробка, то це автоматично -30% від вартості такої ж, тільки нової коробки. Така дешева ціна на картонні коробки з гофрованого картону обумовлена декількома факторами, проте найважливішими з них є дешева ціна на сировину (внаслідок можливості вторинної переробки) та порівняно низька собівартість виробництва. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо різні картонні коробки власного виробництва. Ці коробки були виготовлені нашим підприємствам, а після деякого використання замовником ми ж викупили назад. В асортименті нашого інтернет-магазину представлено безліч картонних коробок різних конструкцій і форм. Ці моделі виготовлені з кількох видів гофрованого картону. Дані картонні ящики у відмінному стані практично не видно, що вони використовувалися раніше. Всі моделі картонних коробок чисті та цілі. Деякі коробки йдуть з печаткою або висічкою, рилевкою та перфорацією певного виду. В цілому, ми продаємо картонні коробки в Харкові всіх типів та конструкцій.

В асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені багатофункціональні та універсальні коробки з гофрокартону різного розміру, які можна використовувати і як транспортну упаковку, і як коробки для зберігання, і як коробки для переїзду. Загалом, у нашому каталозі ви знайдете дешеві коробки з гофрокартону для різних типів завдань, для упаковки величезного спектру предметів і товарів. Однак більшість картонних коробок є універсальними та підходять для різних умов експлуатації, а також для харчових та нехарчових товарів. Більш того, наші б/ушні коробки з гофрованого картону підходять для багатьох цілей. Так, якщо ви спочатку вирішили купити недорого оптом картонні коробки в Харкові для упаковки речей і постільної білизни при переїзді, надалі ці ж коробки можуть використовуватися і для зберігання будь-яких інших предметів.

Ми продаємо коробки б/у дуже дешево, як оптом, так і в роздріб від 1 штуки будь-якого розміру. Коробки з трьохшарового гофрованого картону набагато дешевше і п'ятишарових гофроящиків, і пакувальних коробок з інших видів матеріалу. Так, наприклад, у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки в наявності, які в 5-10 разів дешевші від пластмасових ящиків б/в або дерев'яної тари. Крім того, вони набагато чистіші, ніж умовні конкуренти. Картонні коробки, представлені в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» мають малу вагу та високу міцність. Незважаючи на достатню легкість, б/в коробки з гофрованого картону відрізняються високою міцністю і хорошою зносостійкістю. Вони довговічні та практичні – наші картонні коробки можна використовувати за будь-яких умов транспортування та зберігати в приміщеннях різного типу з різними показниками вологості та вогкості. Картонні коробки не розмокають, не мнуться і не розвалюються від вогкості.

Крім практичності та недорогої ціни, коробки є екологічно безпечною упаковкою. При їх виготовленні застосовується повністю натуральна сировина, навіть клеєєвий розчин, який потрібен для склеювання шарів гофрократону, і той на крохмальній основі. Представлені в каталозі інтернет-магазину картонні коробки виготовлені за всіма галузевими стандартами, з повним дотриманням усіх вимог до технології виробництва, а також санітарних та екологічних норм. У нашому інтернет-магазині ви можете купити потім і в роздріб картонні коробки, які підходять для упаковки, вантажоперевезення та зберігання харчових товарів, продуктів тощо. Всі коробки підлягають вторинній переробці і можуть бути утилізовані без шкоди для навколишнього. середовища. В інтернет-магазині пакувальних рішень «Експрес Упаковка» представлений найбільший та найрізноманітніший асортимент картонних коробок у Харкові. У нас ви можете купити дешево сотні варіантів та моделей картонних коробок з різних видів матеріалу. Ви можете вибрати недорогу коробку для будь-яких цілей і за своїми коштами. Основна порада для правильного вибору картонних коробок - купуйте картонні коробки оптом або в роздріб, виходячи з їх функціонального призначення. Звертайте увагу на тип матеріалу, тип хвилі та кількість шарів картону. Також пам'ятайте, чим більше шарів картону, тим міцніше б/в картонні коробки з нього, і тим надійніше упаковка в цілому.


Самозбірні картонні коробки купити дешево у Харкові

Найнижча ціна на нові картонні коробки на сьогоднішній день у Харкові оптом – на самозбірні коробки з мікрогофрокартону. Причин цьому кілька, і оскільки самозбірні коробки є нашим профільним видом продукції, ми зупинимося на них докладніше. Самозбірні картонні коробки у Харкові ми продаємо як оптом, так і в роздріб у дуже широкому асортименті. Більше того, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину на сьогоднішній день представлений найрізноманітніший вибір самозбірних коробок із мікрогофрокартону не лише у Харкові, а й навіть в Україні загалом. У нас ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки для упаковки будь-яких товарів та вантажів, будь-якого розміру та конструкції. Понад 500 різних моделей самозбірних коробок з мікрогофрокартону, продаж коробок у Харкові онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії – і, головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виготовленням та продажем самозбірних картонних коробок всіх типів та розмірів. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види самозбірних картонних коробок за Міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Це споживча, транспортна, промислова упаковка як стандартного типу, так і складної форми висікання.

Самозбірні картонні коробки у Харкові , купити оптом чи в роздріб які ви можете за готівковий та безготівковий розрахунок у каталозі нашого інтернет-магазину, виготовляються виключно підприємствами компанії «Експрес Упаковка». У нас ви можете дійсно дешево купити картонні коробки від виробника в Харкові. Самозбірні картонні коробки у Харкові підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубування різного типу. Це дозволяє не тільки прискорити процес виробництва картонних коробок, але й запропонувати максимально низькі ціни на картонні коробки для самозбирання в Харкові. Наприклад, для невеликого тиражу невеликих самозбірних картонних коробок ми застосовуємо технологію плоскої висікання. Якщо ж потрібно виготовити швидко великий обсяг самозбірних коробок у Харкові, то картонні коробки будуть виготовлені на ротаційному обладнанні. Ну, а якщо потрібна висікання складної форми, незвичайної конструкції, з безліччю конструкційних елементів, у такому разі ми будемо використовувати верстати типу тигля. Як бачите, різноманітність використовуваного обладнання дозволяє нам виготовляти не тільки великі тиражі самозбірних коробок з мікрогофрокартону в стислий термін, але й робити це дуже якісно та за мінімальною ціною. Розміри та конструкцію самозбірних картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих в інтернет-магазині нашою компанією варіантів, або ж ми можемо винятково для вас виготовити штанц-форму для виробництва самозбірних картонних коробок за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми картонної коробки.

На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки в Харкові, що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. Незалежно від конструкції, самозбірні картонні коробки просто збираються за будь-яких умов навіть непрофесіоналами. Вони не вимагають додаткових витрат на скотч-плівку чи клей, оскільки збираються вручну без застосування скотчу чи клею. Самозбірні картонні коробки , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовувався тришаровий мікрогофрокартон найвищого гатунку. Вони ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Представлені в асортименті в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», самозбірні картонні коробки мають набагато меншу вагу та більшу компактність у порівнянні з будь-якими іншими картонними коробками, причому як з одношарового, так і з багатошарового картону. При цьому самозбірні картонні коробки з нашого асортименту дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Так, абсолютно всі конструкції самозбірних коробок з мікрогофрокартону складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка повністю зібрана. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції.

Як і у випадку з коробками б/в, будь-які нові картонні коробки з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» є екологічно безпечною упаковкою. Вони виготовлені з екологічно чистої паперової сировини із застосуванням клею на крохмальній основі. Жодних пластиків або полімерів. Абсолютно кожна модель самозбірних картонних коробок, представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовлена відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Всі наші самозбірні коробки є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви легко можете використовувати такі самозбірні картонні коробки в Харкові для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді. Ну, а завдяки чудовій якості мікрогофрокартону, самозбірні коробки від компанії «Експрес Упаковка» можна використовувати для пакування, зберігання та транспортування харчових товарів та продуктів харчування за будь-яких умов.

Додатковою послугою для самозбірних картонних коробок є можливість замовити друк логотипу, малюнка або іншого зображення на коробках. Наша компанія надає великого значення якісному дизайну самозбірних коробок із мікрогофрокартону, тому вже сьогодні готова запропонувати вам самозбірні коробки з повнокольоровим друком у Харкову. Друк зображення на картонних коробках, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», – це шовкотрафаретний друк на картонних коробках (шовкографія). Зрозуміло, друк зображення на самозбірних картонних коробках має свою ціну, а тому підсумкова і оптова, і роздрібна вартість картонних коробок з малюнком трохи вища, ніж у таких картонних коробок без будь-якого малюнка. Дизайнери компанії «Експрес Упаковка» мають багаторічний досвід створення унікальних стилістичних рішень для різних видів упаковки. Вони зможуть створити абсолютно унікальний ескіз оформлення самозбірних картонних коробок, підкресливши при цьому найкращі якості та переваги вмісту, додавши упаковці відповідний зовнішній вигляд, вміло вибравши колірну гаму та найбільш відповідну графіку, найбільш приємну для вас та адресата подарунка або групи адресатів. Тому ми гарантуємо, що, замовивши картонні коробки з малюнком у нас, ви отримаєте абсолютно унікальний продукт, зроблений справжніми майстрами своєї справи.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки в Харкові оптом та в роздріб, а також іншу упаковку недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Харкові. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити коробки зі складу, низька ціна на картонні коробки у Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн