Продаж картонних коробок за оптовою ціною в Харкові

Мабуть, не секрет, що купівля картонних коробок оптом - це сьогодні один з найпростіших і перевірених способів отримати якісну упаковку практично для будь-якої продукції. У такому розвиненому у виробничому та торговому відношенні місті, як Харків, картонні коробки оптом купуються дуже часто. Більше того, якщо оцінювати продаж та купівлю картонної упаковки в цілому, то саме картонні коробки купуються оптом найчастіше інших видів продукції целюлозно-паперової промисловості. "А чому саме оптом, а не, скажімо, в роздріб, і які саме?" - Запитаєте ви і будете абсолютно праві. Справді, картонні коробки – це настільки різноманітний вид упаковки, що таке питання виникає абсолютно закономірно. Є ж, зрештою, подарункова упаковка, де картонні коробки найчастіше купуються саме в роздріб, з урахуванням переваг конкретної людини. Загалом, питань дійсно безліч, тому в цій статті ми хотіли б розібратися з ними і зрозуміти, які саме картонні коробки найчастіше купуються саме оптом і чому. Розбиратимемося ж за традицією, що вже склалася, на прикладі картонних коробок з асортименту компанії «Експрес Упаковка», оскільки в їхньому офіційному інтернет-магазині представлений найбільший вибір картонних коробок за оптовими цінами і в Харкові, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які картонні коробки можна купити за ціною оптом у Харкові

Картонні коробки є дуже популярним видом упаковки в Харкові з кількох причин. По-перше, представлений у магазинах та інтернет-магазинах міста асортимент картонних коробок дозволяє вибрати саме те, що потрібно – будь-якого розміру, виду, типу, кольору тощо. По-друге, ціна оптом на картонні коробки у Харкові досить низька через комплекс різних причин, а тому купити картонні коробки оптом у Харкові – це ще й досить вигідно. По-третє, особливості виробництва такого виду упаковки дозволяють отримати великий обсяг картонних коробок досить швидко. А це, у свою чергу, звільняє від очікування упаковки та «розв'язує руки» виробникам різних товарів, для упаковки яких і використовуються картонні коробки. Ну і, нарешті, по-четверте, картонні коробки – це неймовірно універсальна упаковка, яку можна використовувати дуже по-різному: у різних ситуаціях, для різних товарів, для різних вантажів чи особистого майна та ще й не один раз. Використовувати картонні коробки дуже просто, вони не вимагають особливих навичок для упаковки товарів. Отже, не дивно, що саме виробники різної готової продукції є основним споживачем картонних коробок у Харкові. Ну а оскільки будь-яке виробництво передбачає чималі обсяги випуску готової продукції, то і картонні коробки для її упаковки купуються найчастіше саме оптом.

Добре, з наявністю попиту на картонні коробки оптом у Харкові начебто все зрозуміло, а ось як щодо пропозиції? Тут варто сказати, що виробники картонних коробок у Харкові справді дають продукт високої якості, який насправді здатний захистити товари у процесі перевезення та зберігання. Картонні коробки у Харкові – це дійсно надійний пакувальний матеріал, що забезпечує зручність, надійність транспортування та зберігання конкретного продукту чи товару. Різні види картонних коробок використовуються для харчових продуктів та товарів нехарчової групи, застосовуються для одягу та взуття, упаковки сувенірів та подарунків, побутової хімії та парфумерії та багатьох інших товарів. В принципі, сьогодні у Харкові немає жодної проблеми, замовити оптом виготовлення картонних коробок різного призначення, виду та типу, форм та розмірів, відповідно до ГОСТів та санітарних норм.

Однак найбільш важливою особливістю картонних коробок, яка й дозволяють мати такий високий рівень попиту саме в оптових покупців, є їх дуже широка сфера використання. Сучасна товарна упаковка – це не лише спосіб зберігання чи перевезення якоїсь готової продукції. Це ще й прикраса товару, яка просто потрібна для підвищення інтересу споживачів до конкретного виду продукції на тлі в принципі завжди високої конкуренції у Харкові. У Першій столиці України традиційно високий рівень конкуренції практично на всі види товарів та послуг, тому щоб виділятися на тлі конкурентів, потрібно не тільки надавати якісний продукт за нормальною ціною, але ще й вигідно його піднести споживачеві. І за допомогою картонних коробок це цілком нескладно, тому що картонні коробки не тільки можуть бути якоїсь особливої форми, але ще й можуть бути пофарбовані у відомі кольори, на них може бути нанесений логотип, що добре запам'ятовується, і так далі. Загалом представлені види картонних коробок у Харкові можуть мати різні конструкції та виконання, а також конструктивні компоненти. Окрема увага виробниками упаковки приділяється сировині, яка застосовується у виробництві: пакувальні засоби, розраховані на зберігання харчової та парфумерно-косметичної продукції, лікарських засобів та іграшок, мають бути дозволені органами санітарно-епідеміологічного нагляду.


Для упаковки чого саме картонні коробки купуються оптом у Харкові?

Втім, розглянемо конкретні приклади такого підходу до виробництва картонних коробок у Харкові. Для чого взагалі можуть знадобитися картонні коробки , ще й оптом? Ну, наприклад, для продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. Для таких коробок взагалі вимоги особливі. Крім стандартних вимог до показників міцності-експлуатаційних картонних коробок, є ще й санітарні норми. Тому щоразу бігати у пошуках коробок зовсім недоречно, а тому в основному картонні коробки в Харкові для пакування продуктів харчування купуються саме оптом, причому у перевірених виробників. За таким принципом купуються картонні коробки для пакування випічки, круп, напівфабрикатів, піци та фаст-фуду – тобто, за великим рахунком, для будь-яких видів харчових продуктів. До картонних коробок такого типу пред'являється ціла низка вимог. Екологічність і безпека: при контакті з продуктами харчування не повинно виділятися шкідливих або гірше токсичних речовин, картонні коробки не повинні залишати присмаку, запаху або слідів на продуктах. При цьому картонні коробки повинні забезпечувати високий рівень захисту від вологи та пилу, статичних та механічних пошкоджень, а також від різноманітних зовнішніх впливів. Ну, і не варто забувати, що продукти харчування, упаковані в коробки з гофрованого картону, повинні зберегти свій смак, аромат, колір і так далі, адже їх ще й продати потрібно. Тому виробники харчових товарів вибору постачальника картонних коробок приділяють особливу увагу і змінюють його вкрай неохоче, купуючи найчастіше картонні коробки саме оптом та великими партіями одразу.

Або інший приклад покупки картонних коробок саме оптом. Давайте візьмемо картонні коробки для чаю чи кави. Гофрокартонна упаковка під таку продукцію застосовується у Харкові досить часто, хоча чай та кава, зрозуміло, у нашому місті не вирощуються. Однак, привезені з інших країн у великих мішках фасуються в упаковку вони саме тут. Ну, а враховуючи велику кількість пропозицій на ринку Харкова з продажу товарів такого роду, зовсім не дивно, що картонні коробки для чаю та кави купуються часто і в основному оптом. Не секрет, що при зберіганні чаю важливо зберегти аромат чайного листя. Спеціально для цього в картонних коробках створюється мінімальна кількість повітря, що впливає на захист від обвітрювання. Крім того, упаковка для такої продукції також повинна мати низьку вологопроникність, так як і чай, і кава відрізняється хорошим вбиранням вологи і пари. Ну, а третій важливий фактор – захист продукту від впливу сонячних променів: під їх впливом листя чаю розсихається, що згодом негативно впливає не лише на зовнішній вигляд товару, а й на його смакові якості. Тому для упаковки чаю використовуються лише кілька видів картонних коробок. Причому вони купуються, як правило, великими партіями оптом у перевірених виробників гофротари. Хоча в принципі купити їх можна в будь-кого, адже розміри таких коробок досить зручні, а форма і конструкція в більшості випадків дуже проста для висікання: квадратна або прямокутна.

Картонні коробки оптом для ліків та медичних препаратів у Харкові також купуються в основному оптом. Чому? Тут варто звернути увагу до специфіку продукції. Виробництво будь-яких лікарських препаратів можна здійснювати, лише маючи відповідну ліцензію та дозволи контролюючих служб. Ліки не можна виробляти без ліцензії і особливо в кустарних умовах. Тому основним виробником такого роду продукції є великі підприємства, які закуповують упаковку оптом під певні обсяги продукції, що випускається. Для ліків, вітамінів, харчових добавок та різних медичних виробів використовується спеціальна упаковка. Картонні коробки такого типу повинні відповідати вимогам екологічності. Важливу роль відіграє захист продукту всередині коробки від зовнішніх дій. Різні види коробок із картону ідеально підходять для пакування ліків. На таку тару легко наноситься інформація для споживача, склад речовин у конкретному препараті, контактні дані компанії-виробника тощо. Крім того, щоб медичні товари були надійно захищені, важливу роль відіграє грамотно обрана форма тари та її якісне складання. Природно, за такої кількості вимог та умовностей відповідну гофротару можна купити тільки у надійного виробника оптом.

Якісні картонні коробки для пакування косметики та парфумерії також вибрати досить непросто. Цей вид картонних коробок повинен бути не тільки надійним і дешевим, але ще й мати візуальну привабливість. Більш того, унікальність цього виду упаковки полягає в тому, що вона часто повинна бути декоративною. Конструктивно більшість коробок для косметики та парфумерії складаються з двох частин – зовнішньої коробки та вкладиша, що укладається всередину та утримує флакон з духами від пошкодження. Використання різних технологій післядрукарської обробки у вигляді тиснення, фольгування, ультрафіолетового лакування дозволяє надати упаковці ексклюзивного вигляду. Крім того, тришаровий мікрогофрокартон та крейдований ідеально підходить для втілення в реальність будь-яких дизайнерських ідей – для цього використовуються різні види друку. Де взяти такі ящики? Звичайно ж, замовити оптом у надійного постачальника упаковки, який має технічні можливості здійснити випуск таких картонних коробок. Треба сказати, що це досить непросто, тому, якщо вже знайдено такого виробника картонних коробок у Харкові, і запропоновані ціни на картонні коробки влаштовують споживача, то коробки купуються саме оптом, оскільки особливості роботи таких виробників упаковки припускають випуск великих обсягів упаковки для різних клієнтів. . Простіше кажучи, по п'ятдесят-сто коробок разів чи двічі на тиждень такі виробники виготовляти просто не будуть. Для них це банально невигідно. Отже, в силу вищезгаданих обставин картонні коробки будь-якого виду для пакування косметики та парфумерії купуються в Харкові найчастіше саме оптом.

Замовити картонні коробки кондитерських виробів також не так просто, як здається на перший погляд. Точніше, замовити правильні коробки . Всі кондитерські вироби - це досить специфічний вид продукції, який ще й відноситься до групи харчових товарів, що тільки ускладнює купівлю гофротари для їх зберігання і перевезення. Через особливу рецептуру та правила зберігання кондитерських виробів упаковка для них повинна вибиратися відповідна. Стандартні типи картонних коробок для таких продуктів – це самозбірні лотки з мікрогофрокартону конструкції, а також картонні коробки «кришка-дно» різного розміру. Причому нерідко виготовлення кришки ведеться із кашованого мікрогофрокартону, а малюнки наносяться повнокольоровим трафаретним друком. Дно таких коробок найчастіше із простого гофрокартону та має низькі бічні стінки. Для упаковки кондитерських виробів невеликої фасування або невеликої ваги використовуються також самозбірні картонні коробки у вигляді скриньки, які дуже просто збираються. Якщо у складі продуктів є жири, мед, олія, важливо продумати внутрішній простір упаковки. Щоб вона не псувалася і продукт зберігав свої смакові властивості, внутрішній шар таких картонних коробок ламінується.

Всі перелічені приклади належали до упаковки невеликого або середнього розміру. А як справи із вибором картонних коробок у Харкові великого розміру? Все чудово, якщо, звичайно, купувати їх оптом у виробників гофротари, що добре зарекомендували себе. Справа тут у тому, що обладнання для випуску тих же картонних коробок для такої готової продукції є далеко не у всіх виробників гофротари в Харкові. А тому, якщо вже і знайдено такого виробника гофротари , то замовляють у нього картонні під такі товари саме оптом. Крім того, найчастіше для транспортування побутової техніки, обладнання, спецтехніки потрібна відповідна тара. Нерідко така продукція досить важка, а тому далеко не всякі картонні коробки підійдуть для її зберігання та перевезення. Такі картонні коробки мають бути одночасно міцними, надійними, здатними витримувати великі навантаження. Найоптимальніший варіант - різні картонні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрокартону. Порівняно із звичайним картоном, гофрований картон має велику щільність, надійно захищаючи товари від пошкоджень, вологи, пилу. Він стійкіший до впливу будь-яких зовнішніх чинників. Крім того, наявність середнього, гофрованого шару створює амортизаційну «подушку» для упакованих товарів від будь-яких неприємних випадковостей на кшталт ударів чи падінь. Тобто вимоги до гофротари для пакування продукції такого типу вже дуже високі. А враховуючи той факт, що в більшості випадків під конкретні типи побутової, офісної чи іншої техніки потрібні картонні коробки особливої форми та розміру, таку упаковку можна купити у Харкові лише на замовлення. Ще один факт, через який картонні коробки для обладнання та побутової техніки купуються найчастіше саме оптом.


Замовити виробництво картонних коробок за оптовою ціною в Харкові

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» здійснюється цілодобовий продаж картонних коробок за оптовою ціною від виробника. Купити у Харкові оптом коробки можна у величезній різноманітності моделей, причому за дуже вигідними цінами і навіть зі знижкою. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виробництвом картонних коробок всіх типів та розмірів. Асортимент продукції такого типу великий і різноманітний. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види картонних коробок у Харкові як стандартного типу, так і складної форми висікання. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом картонні коробки , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. В основному, коробки для продажу оптом підприємства нашої компанії виробляють із використанням штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. Для виробництва картонних коробок, які ви можете купити оптом у Харкові від 100 штук у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ми використовуємо три типи обладнання в залежності від складності висікання та обсягів замовлення. Ротаційне обладнання для виробництва картонних коробок, обладнання для плоскої висікання коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону, а також верстати типу тигель для виготовлення коробок з одношарових картонів. Вибрати розміри та конструкцію картонної коробки ви можете самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки.

Виробництво картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та гофроупаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Так що в нашій компанії ви можете вибрати і замовити виробництво картонних коробок абсолютно всіх конструкцій і моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. Така стандартизація гофроупаковки, що виробляється нашою компанією, прийнята не випадково. 30% клієнтів компанії «Експрес Упаковка» купують у нас оптом недорого картонні коробки для пакування товарів та вантажів на експорт, в основному – до країн ЄС. А, як відомо, вимоги Євросоюзу до якості ввезеної продукції та її упаковки досить жорсткі, тому вибір картонної упаковки, яка відповідає стандартам міжнародної організації FEFCO-ASSCO, є, як правило, обов'язковим. На сьогоднішній день компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас картонні коробки будь-яких видів з наступного списку:

  1. FEFCO-ASSCO 02 – це складні коробки спрощеної конструкції, виконані з однієї викрійки з клапанами кришки та дна, з бічним швом, при скріпленні якого клеєм, дужками або липкою стрічкою утворюється бічна обичайка. Продаж оптом від 100 штук.
  2. FEFCO-ASSCO 03 – телескопічні ящики оптом із окремим корпусом та кришкою, причому кришка по висоті закриває корпус.
  3. FEFCO-ASSCO 04 - обгорткові коробки оптом та більшість штампованих ящиків оптом, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без клею, скоб, липких стрічок та інших допоміжних матеріалів.
  4. FEFCO-ASSCO 05 – короби з гофрокартону оптом, що збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з деталей типу рама, а також окремі деталі типу рама (остова) для інших типів ящиків оптом.
  5. FEFCO-ASSCO 06 - гофроящики оптом, що збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з двох окремих торцевих частин і обечайки, що з'єднують їх.
  6. 6FEFCO-ASSCO 07 - готові, зібрані в основному з однієї деталі складані ящики коробки та лотки продаж оптом від 100 штук.
  7. FEFCO-ASSCO 09 – внутрішні елементи картонних коробок: прокладки, решітки, вкладки дна, перегородки тощо.

Незалежно від обраної вам конструкції та виду картонних коробок, замовлення на виробництво картонних коробок у Харкові ви можете зробити від 500 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційна поштова скринька компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки за найнижчими оптовими цінами у Києві. Більше 500 різних картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, покупка коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити оптом будь-які картонні коробки зі складу, низька оптова ціна на картонні коробки Харків – всі ці та інші переваги чекають Вас при замовленні картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн