Виробництво картонних коробок на замовлення у Харкові

Виробництво картонних коробок у Харкові, поряд з виготовленням упаковки іншого типу є досить популярною сферою виробництва в цілому. Безумовно, у такому великому промисловому центрі, як Харків, можна легко купити оптом практично будь-які пакувальні матеріали. Особливо це стосується всілякої упаковки з полімерної сировини. Різні плівки, пакети, мішки продаються в Харкові у великій кількості, але нітрохи не більшій, ніж картонні коробки. Не згасаючий вже довгі роки попит на картонні коробки, здається, взагалі «не звертає» уваги на дедалі більшу кількість пропозицій, що з'являються на ринку, з продажу будь-якої іншої тари, за винятком картонних коробок. Цей вид упаковки затребуваний завжди. Минулої статті ми розглянули причини купівлі картонних коробок оптом у Харкові, при цьому неодноразово згадали про замовлення різних коробок безпосередньо у виробників гофротари. Тому в рамках цієї статті ми хотіли б продовжити цю тему та розглянути найактуальніші на сьогоднішній день пропозиції щодо виробництва всіляких картонних коробок на замовлення у Харкові, як з печаткою, так і без друку. Тим більше, що порівнювати пропозиції та умови ми будемо на прикладі товарів з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут не лише найбільший асортимент різноманітних картонних коробок у Харкові, а ще й найвигідніші ціни на продаж гофротари в Україні. Отже, почнемо.

Виготовлення коробок на замовлення в Харкові сьогодні можна замовити досить просто. У місті існує ціла низка підприємств, які профільно займаються виробництвом такої упаковки. Крім того, виготовлення картонних коробок здійснюється різними українськими підприємствами, що знаходяться поза межами Харкова. Тож, якщо ви хочете замовити виробництво картонних коробок у Харкові, у вас дійсно є можливість вибору. Однак варто враховувати, що картонні коробки бувають різні: вони різняться формою, розмірами, конструкцією, кольором, типом сировини тощо. І далеко не кожен завод візьметься за виробництво, скажімо так, «незручного» для них зараз виду картонних коробок. Особливо це стосується коробок складної форми висікання. Крім того, щоб ви могли впевнено замовити будь-які картонні коробки в Харкові ще за нормальною ціною, вам потрібен обсяг замовлення. Минулої статті щодо купівлі картонних коробок оптом ми вже торкалися цієї теми. Тут ми змушені повторити це знову: для того, щоб вам відразу поставили у виробництво картонні коробки на замовлення, доведеться замовити картонні коробки відразу і багато. Щоправда, ось це поняття «багато» у різних підприємств відрізняється: для когось достатньо 300 штук на замовлення, а хтось не поспішатиме навіть заради кількох тисяч картонних коробок у замовленні. Все залежить від самого заводу. Втім, є низка картонних коробок, які замовити сьогодні у Харкові найпростіше. Виготовляють їх швидко, коштують вони не надто дорого, а мінімальне замовлення для таких коробок починається від кількох сотень одиниць у замовленні. Тож далі давайте саме про них і поговоримо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як замовити виробництво коробок із тришарового гофрованого картону в Харкові?

Найбільш просто сьогодні купити на замовлення картонні коробки із тришарового гофрованого картону. Це дуже поширений тип сировини для виробництва гофротари, а тому можна практично зі стовідсотковою ймовірністю стверджувати, що на момент замовлення коробок на підприємстві він буде. Єдино, щоб тип хвилі та колір збігався, але й тут складності мінімальні, оскільки справді популярних різновидів тут лише кілька. Як ви знаєте, тришаровий гофрований картон є матеріалом, що складається з трьох шарів: двох плоских зовнішніх і одного гофрованого (хвилястого) між ними. Марки Т-21 – Т-27 використовуються для виробництва тари та допоміжних пакувальних засобів, призначених для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження. Для виробництва картонних коробок у Харкові сьогодні використовуються різні марки тришарового гофрованого картону, проте їх трохи менше, ніж марка тришарового гофрованого картону загалом. Так, на сьогоднішній день у Харкові ви можете замовити виготовлення гофротари із тришарового гофрованого картону марко Т-21, Т-22, Т-23 та Т-24. Картонні коробки з тришарового гофрокартону марки Т-25 купити навіть на замовлення не дуже просто, особливо якщо ви хочете отримати свої вироби швидко. Справа в тому, що тришаровий гофрований картон марки Т-25 є досить дорогим щодо інших марок тришарового гофрокартону, а тому мало які підприємства виробляють його на користь. Та й картонні коробки з такої сировини коштують зовсім недешево, хоч і мають вищі міцнісно-експлуатаційні характеристики, ніж інші. Ну, а з картонними коробками з тришарових гофрованих коробок марок Т-26 і Т-27 все значно складніше. Можна навіть сказати, що це досить екзотичні види гофротари, купити які в Харкові можна хіба що за великим замовленням і добре при цьому почекавши.

Найпростіше в Харкові замовити виробництво картонних коробок із тришарового гофрованого картону марок Т-21, Т-22 та Т-24. Причому тут також варто враховувати низку чинників. Ну, наприклад, будь-який картонний листок бурого кольору купити набагато дешевше і простіше, ніж кольоровий. Відповідно, і картонні коробки бурого кольору замовити у виробника простіше та дешевше, ніж будь-які кольорові. Але, що найцікавіше, на цю особливість практично не впливає обсяг замовлення. Хіба що ви одразу захочете заплатити за виробництво кількох тисяч картонних коробок будь-якого іншого кольору, крім бурого. При цьому, серед перерахованих вище видів, картонний лист з Т-22 тришарового гофрокартону є найпопулярнішим видом сировини для виробництва картонних коробок у Харкові. Тут все дуже просто: за сукупністю характеристик міцності-експлуатаційних картонні коробки саме з цієї сировини найбільш вигідні для упаковки товарів і вантажів усіх категорій загальною вагою до 30 кілограмів в одну коробку.

Також варто враховувати, що залежно від типу сировини, картонні коробки можуть мати різний тип профілю. У деяких випадках це є критично важливою особливістю для картонних коробок під той чи інший тип продукції. Але здебільшого таки можливі варіанти. Крім того, профіль гофрованого картону сильно впливає на конструкцію картонних коробок. Особливо це стосується самозбірних коробок із гофрованого картону, тому що в них завжди безліч різних складних конструкційних елементів. І саме тому виробництво самозбірних картонних коробок у Харкові не здійснюється на серійній основі, наприклад, із тришарового гофрованого картону марки Т-20 або з профілем А чи В. Але на замовлення вам такі самозбірні коробки, звичайно ж, зможуть виготовити. Але чи варто їх замовляти? Ні, не варто. Для кожного виду і кожного типу конструкції картонних коробок є певні рекомендації, тому якщо ви не знаєте, який профіль тришарового гофрованого картону вам потрібен для виготовлення тих чи інших картонних коробок, просто порадьтеся з менеджерами заводу-виробника. Впевнені, вам підкажуть, із чого вибрати. Якщо ж говорити в цілому, то найпростіше замовити товарні або транспортні картонні коробки із тришарового гофрованого картону марки Т-22, з профілем С та бурого кольору. Даний вид листового гофрокартону, картонні коробки з якого ви можете купити дешево оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», є найбільш популярним і затребуваним видом гофрованого картону в Україні, причому як у вигляді сировини для виготовлення гофроупаковки, так і безпосередньо в аркушах для різних інших цілей. Такий гофрокартон випускається в листах різного формату (довжина і ширина) і використовується для виготовлення більшості видів гофротари та гофроупаковки, призначеної для пакування продукції, що не сприймає статичне навантаження (згідно з ГОСТом). Також активно застосовується для допоміжних пакувальних елементів: обічак, кришок, решіток, прокладок, вкладишів і т.п. Крім того, з усіх інших видів гофрованого картону в Харкові також досить просто замовити виготовлення картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону. Давайте далі саме про це поговоримо.


Виробництво коробок із мікрогофрокартону Харків

Виробництво картонних коробок з тришарового мікрогофрокартону в Харкові замовити може бути навіть простіше, ніж з будь-якого іншого виду тришарового гофрованого картону. Такі картонні коробки в Харкові є досить поширеним і, що найголовніше, популярним видом гофротари, а тому досить велика кількість виробників упаковки в Харкові зможуть зробити картонні коробки з мікрогофрокартону на замовлення. Але питання: а чи варто їх замовляти? Спробуймо розібратися.

Для початку варто відзначити, що коробки із тришарового мікрогофрокартону у Харкові використовуються не у всіх випадках. Їх застосовують як споживчу тару, поштову упаковку і найчастіше як універсальну товарну упаковку. Ну а товарна тара в Харкові в принципі є найпопулярнішим видом упаковки, то і купити коробки з тришарового мікрогофрокартону сьогодні в Першій столиці України зовсім нескладно. Особливо, якщо вам потрібні картонні коробки невеликого або середнього розміру. З великими коробками із тришарового мікрогофрокартону буде складніше – швидше за все, мінімальне замовлення на виробництво такої гофротари буде від 500 або навіть 1000 штук, причому будь-якого кольору. Тут, в принципі, немає нічого дивного, адже на коробки великого розміру йде більша витрата сировини, так що їх рідко коли виробники роблять на користь. Хіба що так станеться, що «збігатимуться всі планети», і вам знадобляться великі коробки з тришарового мікрогофрокартону саме такого розміру, який це підприємство вже виготовляло або виготовляє на серійній основі. У такому разі, безумовно, виробництво великих коробок із тришарового мікрогофрокартону у Харкові займе лічені дні та обійдеться вам відносно недорого.

А тепер давайте розберемося, чи варто замовляти упаковку з мікрогофрокартону. Всі ці лотки, самозбірні коробки, коробки Нової пошти , обічайки, міні-вітрини тощо – як вони в упаковці? Чи надійні? Тут варто почати з того, що тришаровий мікрогофрокартон є досить специфічною сировиною. Будь-яка упаковка (товарна, подарункова, поштова і т.п.) тут зав'язана на загальній вазі предметів, що упаковуються. Є чіткі рамки, які переходити не можна. Зазвичай виробники гофротари вказують у картці товару рекомендовану вагу для тієї чи іншої картонної коробки. Як, наприклад, це зробили на сторінці кожного окремого товару. Однак якщо вам потрібна картонна коробка з тришарового мікрогофрокартону іншого розміру або конструкції, в такому випадку ми далі постараємося вам детальніше розповісти про те, що таке мікрогофрокартон, і яка гофротара з нього виходить, щоб ви самі змогли для себе визначити, підходить вона вам чи ні.

Тришаровий мікрогофрокартон будь-якого виду є практично ідеальною сировиною для виробництва первинного пакування різних товарів, а також для висікання споживчої гофротари для їх подальшої реалізації. Цей гофрований картон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (плоських) та одного внутрішнього (гофрованого). Цим він абсолютно ідентичний звичайному тришаровому гофрованому картону, а приставка «мікро-« з'являється через його малий профіль. Висота профілю мікрогофрокартону зазвичай за ГОСТом не перевищує 1,5-1,8 мм. Крім того, ширина профілю (крок гофри) у мікрогофрокартоні також менше, ніж у звичайному тришаровому гофрованому картоні. Основна функція до артонних коробок з мікрогофрокартону – це захист вкладених товарів від пошкоджень під час їх транспортування та зберігання. Крім цього, такий вид упаковки виконує ще й важливу маркетингову функцію: привертає увагу до продукції, інформує про її властивості, сприяє більш презентабельній викладці товару та викликає бажання придбати його. За своїми експлуатаційними характеристиками мікрогофрокартон значно перевершує звичайний багатошаровий картон та тришаровий гофрований картон. Від першого він відрізняється більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до різноманітних зовнішніх впливів. А від другого – меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів. Крім того, тришаровий мікрогофрокартон сильно виділяється на тлі інших пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих речовин, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність, ну а від дерева – та ж дешевизна та простота виготовлення тари та упаковки.

В цілому, картонні коробки з тришарового мікрогофрокартону за відмінними особливостями своїх характеристик міцності-експлуатації повністю збігаються з тришаровим мікрогофрокартоном в чистому вигляді. Це, втім, не дивно і навіть логічно, але окремо виділити цей факт варто. Різні товарні коробки із тришарового мікрогофрокартону в Харкові використовують для упаковки великої кількості товарів різного типу, серед яких автозапчастини, мобільні телефони та аксесуари, будівельні матеріали, іграшки, продукти харчування, комп'ютерні комплектуючі тощо. Коробки із тришарового мікрогофрокартону є неймовірно універсальною товарною упаковкою, особливо самозбірною конструкцією. Вони мають високу міцність та жорсткість при малій вазі. Наприклад, самозбірна коробка із тришарового мікрогофрокартону середнього розміру витримує навантаження до 30 кілограмів. Крім того, всі самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону відрізняються чудовими термоізоляційними властивостями. З тришарового мікрогофрокартону можна створити надійні товарні коробки різної конфігурації та розміру, складної форми, з великою кількістю деталей. На такі коробки можна наносити маркування, повнокольорові барвисті зображення і, звичайно ж, логотип будь-якої складності. При певній обробці коробки із тришарового мікрогофрокартону можна використовувати в умовах підвищеної вологості, високих та низьких температур. Також важливим фактором є екологічність тришарового мікрогофрокартону і, як наслідок, будь-яких виробів з нього. Даний матеріал виробляється із застосуванням великої частки вторинної сировини, після використання він утилізується дуже просто і без шкоди для довкілля. Пакувальні коробки із тришарового мікрогофрокартону можуть застосовуватися для пакування харчової продукції та товарів для дітей. Їхній тривалий термін служби та можливість повторного використання та переробки давно полюбилися всім виробникам, які використовують товарні коробки з тришарового мікрогофрокартону для пакування готової продукції. А зручність при транспортуванні та зберіганні є плюсом абсолютно будь-якої упаковки – у розібраному вигляді самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону займають мінімум місця. Ну, а ціна на виробництво картонних коробок із мікрогофрокартону у Харкові на сьогоднішній день практично мінімальна, тому замовляти виготовлення такої гофротари ще й неймовірно вигідно!


Де купити картонні коробки на замовлення в Харкові?

Як ми вже неодноразово зазначили в інших статтях, вже понад десять років виготовлення та продаж різних картонних коробок у Харкові та загалом в Україні є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Найширший вибір готових картонних коробок різних розмірів ви знайдете в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину. Крім того, в компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Харкові з будь-якого виду багатошарового гофрованого картону. Ми пропонуємо нашим клієнтам у Харкові виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань.

Виробництво картонних коробок на заводах здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення виготовлення картонних коробок будь-якого типу в Харкові приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок в замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання готової продукції в них. Більш детально замовлення на виробництво картонних коробок у Харкові буде нами виконуватись в такий спосіб.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва картонних коробок обраного вами типу. На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші картонні коробки. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші картонні коробки і чи це треба взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші спеціалісти при виконанні замовлення на виробництво картонних коробок у Харкові завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок у Харкові, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом всіх розмірів і характеристик картонних коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у Харкові будь-якого розміру, а також замовити виготовлення будь-якої іншої гофротари безпосередньо у виробника. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону у Харкові. Величезний вибір, купівля картонних коробок будь-якої форми та конструкції онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купівлі картонних коробок у день замовлення прямо зі складу, найнижча ціна на виробництво картонних коробок у Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн