Найпопулярніші види самозбірних коробок у Харкові

Самозбірні коробки у 2019 році у Харкові стали одними з найпопулярніших видів виробів із гофрокартону. А також найпопулярнішим видом товарної тари. Крім того, обсяги використання самозбірних коробок як упаковка для посилок та подарункової упаковки у Харкові перевищили обсяги використання всіх інших пакувальних матеріалів. Вся ця статистика говорить багато про що, проте зовсім не уточнює нічого. Адже різних видів та типів самозбірних коробок сьогодні у Харкові продається маса. Невже прямо всі ці самозбірні коробки часто купуються? Звичайно ж ні. Тут також є свої лідери попиту. Причому, що цікаво, у роздрібному продажу самозбірних коробок у Харкові популярні одні види самозбірок, а купити оптом самозбірні коробки у Харкові хочуть дещо інші. Виходячи з усього цього, у цій статті ми хотіли б розглянути найпопулярніші види самозбірних коробок у Харкові у 2019 році та зрозуміти, чому саме ці самозбірки купуються у Харкові найчастіше і для чого конкретно використовуються. Для прикладу ми будемо використовувати самозбірні коробки з асортименту компанії «Експрес Упаковка». Так як даний виробник гофротари у Харкові випускає близько 200 моделей самозбірних коробок різних видів, типів, форм та розмірів. Загалом, для порівняльного аналізу попиту на самозбірні коробки у Харкові у 2019 році краще не вигадати. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке товарні самозбірні коробки з мікрогофрокартону?

Самозбірні коробки спочатку були придумані як товарна тара . Саме упаковка готової продукції, а точніше деякий ступінь незадоволення наявними видами гофротари, стала каталізатором появи коробок самозбірної конструкції. Насправді ж готову продукцію можна запакувати дуже по-різному. І не лише у картонні коробки. Проте на сьогоднішній день саме самозбірні коробки в Харкові, та й загалом по Україні воліють як товарну тару найчастіше. На сьогоднішній день принцип, виходячи з якого переваги в упаковці готової продукції віддаються саме самозбірним коробкам, залишився той же, що і, скажімо, десять років тому: якщо у вас є товар, то для нього потрібна упаковка. І чим упаковка простіше в обігу і дешевша за ціною, тим краще. Крім того, гофрований картон – це натуральний та екологічний матеріал, з нього сьогодні дуже просто отримати коробку потрібної форми та конструкції, нанести на зображення, а потім просто утилізувати без шкоди для довкілля. Самозбірна упаковка з картону та гофрокартону не вимагає унікальних технологій та дорогого обладнання для виробництва, дуже проста у використанні та напрочуд різноманітна у способах застосування. Все це безперечно ставить самозбірні коробки на перше місце під час вибору упаковки для товару.

Що таке самозбірні коробки? І чи є різниця між самозбірними коробками, що використовуються як товарна, поштова та транспортна тара в Харкові? Самозбірні коробки є картонні коробки, які збираються з однієї деталі за допомогою різних язичкових з'єднань. Їхній основний плюс полягає у простоті використання. Поставляються замовникам та зберігаються на складі такі коробки у розібраному вигляді, а перед упаковкою збираються вручну без використання будь-яких підручних засобів. Проклеювати скотчем, клеєм, зшивати скобами або скріплювати ще їх не потрібно. До категорії самозбірних коробок відносяться абсолютно всі обгорткові ящики і більшість штампованих коробок (штампованих - значить виготовлених на штампі (штанц-формі), що збираються за допомогою язичкових з'єднань без клею, скоб, липких стрічок та інших допоміжних матеріалів. Конструкція самозбірних коробочок передбачає можливість такої упаковки, так як її можна відкривати і закривати без шкоди і для самої коробки, і для упакованого в неї предмета, а для товарної тари це є неймовірно важливим нюансом, оскільки дуже часто буває, що демонструвати товар покупцю доводиться дуже багато разів. Виготовлення самозбірних коробочок завжди використовується штанц-форма.Це свого роду макет коробки, за допомогою якого з листа гофрованого картону виходить виріб певної форми, розміру, типу, конструкції і т. д. Мабуть, найбільш підходящою аналогією тут буде оригінал-макет, який використовується в процесі видання газет і журналів. про на штанц-формі заготівля набуває необхідних ліній згину, отворів і клапанів. Конструкція самозбірних коробок може бути різною. Такі коробки можуть збиратися як із однієї частини, так і з кількох. Однак складові частини самозбірних коробок скріплюються на самому виробництві, а клієнт отримує готові коробки з двох частин. При необхідності на самозбірну коробочку можна нанести одноколірний або багатобарвний друк будь-якої складності, причому кількома способами. Найчастіше використовується трафаретний друк, трохи рідше флексографічний, а лазерний і вкрай рідко.

Як бачите, самозбірні коробки спочатку мають все, що потрібно для популярної товарної тари. Але крім іншого, експлуатаційні можливості таких коробок вкрай великі. Вони дуже просто збираються без будь-якої навички, причому вручну. Відсутність клейового шва робить їх просто знахідкою для пакування дрібних та сипких товарів. Застосування виключно натуральних матеріалів для виготовлення робить самозбірні коробки особливо актуальними для пакування харчових товарів та продуктів харчування. Зручність транспортування та зберігання самозбірних коробок важко переоцінити, оскільки вона поставляється у розібраному вигляді і займає мінімум місця при зберіганні або перевезенні. Низька ціна на самозбірні коробки у Харкові сама по собі величезна перевага. Особливо якщо порівнювати з аналогічними за розміром моделями, які містять точки склеювання. Це пояснюється тим, що при виготовленні самозбірних коробочок виключаються додаткові ручні роботи зі склеювання, а також використовується менше витратних матеріалів. І так далі. Переваги використання самозбірних коробок як товарної тари справді вражають. І щоб повністю перерахувати та розглянути кожну з них, знадобиться окрема стаття. Так що давайте рушимо далі і поговоримо про самозбірні коробки іншого типу і з дещо іншої сировини. Тим паче, що основна сфера їхнього використання дещо інша.


Самозбірні коробки з дизайнерського та крейдованого картону Харків

Самозбірні коробки з дизайнерського та крейдованого картону в Харкові є за своєю формою та конструкцією в більшості випадків точно такими ж, як і товарні самозбірні коробки, про які ми розповідали вище, а також такими, як і поштові самозбірні коробки, про які ми розповімо трохи пізніше. Це точно такі ж самозбірні коробки , які збираються з однієї деталі за допомогою язичкових з'єднань і без використання скоб, клею, скотчу або інших стрічок. Головна відмінність самозбірних коробок даного типу полягає в матеріалі виготовлення та сфері використання. Крім того, через дещо інший матеріал виготовлення для виробництва самозбірних коробок з крейдованого та дизайнерського картону у багатьох випадках застосовується дещо інша технологія виробництва. Але, відразу зазначимо, що «у багатьох», оскільки в принципі всі види самозбірних коробок, включаючи крейдовані та дизайнерські, можуть висікатися на тому самому верстаті. Але найчастіше обладнання використовується різне, тому що дизайнерські та крейдовані коробки можна виготовляти в набагато більших обсягах. Але давайте про все по порядку.

Самозбірні коробки з крейдованого та дизайнерського картону в Харкові найчастіше використовуються як упаковка для подарунків та сувенірів, а також як рекламна та презентаційна упаковка. Їхнє основне завдання красиво виглядати і максимально підкреслити презентабельність вкладеного товару, значущість процесу вручення подарунка, належним чином наголосити на важливості одержувача подарунка для людини, яка цей подарунок вручає, і так далі. Словом, здатність справити візуальне враження для таких коробочок найчастіше набагато важливіше, ніж їх характеристики міцності-експлуатації або довговічність. Зрозуміло, все це тягне за собою певні характерні особливості для таких самозбірок. Наприклад, їх найчастіше називають просто подарункові коробки. Більше того, серед усіх видів подарункових коробок саме самозбірні сьогодні у Харкові мають найбільший попит. Ось такий тісний взаємозв'язок.

Взагалі кажучи, що такого особливого в самозбірних коробках із крейдованого та дизайнерського картону? Чому вони настільки популярні як упаковка для подарунків? Цей вид подарункових коробок виділяється, головним чином, простотою складання і красивим зовнішнім виглядом, здатним вразити навіть найвибагливішого споживача. Причому як своєю формою, так і візуальним оформленням. Вже сама конструкція коробок передбачає позитивне враження, а при ефектному оформленні такої коробочки результат може перевершити ваші навіть найсміливіші очікування. Щодо самозбірних подарункових коробок, крім зручності та простоти складання, слід сказати ще кілька важливих деталей. Так, самозбірні подарункові коробки є коробками складної форми висікання. Їхнє виготовлення здійснюється виключно на штанц-формах. Цей факт є гарантією того, що всі розміри будуть точними, а прорізи та краї коробки будуть акуратними, без тріщин та вм'ятин. Крім того, самозбірні подарункові коробки коштують порівняно дешево як оптом, так і в роздріб. Ці переваги самозбірних подарункових коробок дуже значимі більшості споживачів, плюс ще й самозбірні подарункові коробки є свого роду золотою серединою при виборі подарункової упаковки. Вони максимально відповідають усім вимогам та побажанням більшості споживачів різного віку. Вони і зручні, і універсальні, і дуже міцні, і найголовніше вони виглядають красиво і естетично і коштують досить дешево. Самозбірні подарункові картонні коробки дозволять вам елегантно та красиво запакувати будь-який тип подарунка незалежно від його розміру та ваги – від найменших до дуже великих. Водночас самозбірні подарункові картонні коробки дозволяють надійно захистити упакований презент під час зберігання та транспортування. Вони відмінно захищають упакований предмет від попадання вологи, пилу та бруду, різних механічних пошкоджень типу подряпин чи ударів, від різних статичних чи динамічних навантажень тощо.

Також важливим фактором є виробник подарункових або сувенірних коробок самозбірної конструкції. Думаю, не варто докладно пояснювати, наскільки важливим є відповідальний підхід у виробництві упаковки та дотримання технологічних та санітарних норм і стандартів. Тут все так само, як і при виготовленні будь-якої іншої готової продукції - є чіткі правила, і їх слід дотримуватися. На жаль, такої норми виробництва дотримуються не всі виробники подарункових коробок для самозбирання в Харкові. Купити якісні подарункові самозбірні коробки в Харкові все-таки можна. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тут ви знайдете самозбірні подарункові коробки у Харкові від виробника за найнижчими цінами у місті. Основною особливістю самозбірних подарункових коробок представлених у широкому асортименті в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» є зручна, витончена і одночасно з цим міцна конструкція. Дана особливість подарункових коробок дуже важлива, оскільки коробка з подарунком не завжди є одноразовою тарою і може відкриватися і закриватися кілька разів. Тому особливо важливо, щоб вона зберігала свої властивості максимально тривалий термін. При цьому коробка для подарунків повинна відкриватися легко і просто, без витрат будь-яких зусиль. Саме такі подарункові коробки з крейдованого та дизайнерського картону ви можете купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо подарункові коробки з картону оптом та в роздріб у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок для недорогих, бюджетних презентів до ексклюзивної картонної упаковки, призначеної для дорогих подарунків, наприклад, брендових моделей годинників, взуття від провідних світових виробників, дорогих алкогольних напоїв та багато чого іншого. Подарункова упаковка покликана зробити момент вручення подарунка ефектнішим, посилити враження від уваги. З покупкою самозбірних коробок для подарунків від компанії «Експрес Упаковка» ви зможете залишити в пам'яті адресата подарунка незабутнє враження, яке зробить ставлення до вас максимально позитивним. Наша подарункова упаковка здатна здивувати навіть найзапеклішого естету, скористайтеся цією можливістю!


Самозбірні поштові коробки Харків: опт та роздріб

На третьому місці за рівнем попиту у Харкові серед усіх самозбірних коробок знаходяться поштові коробки . За типом конструкції це знов-таки такі ж коробки складної форми висікання, як і товарні та подарункові. Вони також збираються з однієї деталі без використання скотчу, клею чи скоб. Однак можливі конструкції поштових самозбірних коробок дещо обмежені порівняно з подарунковими чи товарними. Справа все в тому, що поштова упаковка передбачає і транспортування, і зберігання в не найкращих умовах. Процес перевезення товарної тари або процес передачі подарунка в подарунковій коробці ви можете проконтролювати, то у випадку з поштовими самозбірними коробками це досить проблематично. Тому конструкції самоскладань тут використовуються більш практичні, з кришкою, що закриває коробку. А матеріал виготовлення застосовується більш міцний та зносостійкий.

Самозбірні поштові коробки в Харкові можуть бути подібними і відрізнятися за багатьма параметрами, проте практично вони виготовляються з тришарового мікрогофрокартону. За рахунок цього досягається максимальне зменшення ваги самої коробки при збереженні необхідних за обсягом та вагою характеристик до поштової коробки. Наприклад, всі поштові коробки самозбірної конструкції , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовувався тришаровий мікрогофрокартон найвищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і білого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані споживачем повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити поштові самозбірні коробки за привабливими цінами з доставкою по Харкову, Харківській області та по Україні. Всі самозбірні поштові коробочки легко збираються і розбираються без втрати своїх характеристик міцності та експлуатації. Вони можуть застосовуватися багаторазово для надсилання посилок Новою поштою або Урпоштою без втрати зовнішнього вигляду та якості. Ми виробляємо та продаємо готові самозбірні коробки оптом та в роздріб, тому ціна на поштові самозбірні коробки в Харкові залишається вигідною для будь-якого клієнта. Крім того, важливо зазначити, що ми пропонуємо виробництво поштових самозбірних картонних коробок за фіксованими розмірами поштових операторів. У нас ви можете замовити або купити самозбірні коробки для посилок, які точно відповідають розмірам оригінальних коробок, продаж яких здійснюється в поштових відділеннях будь-якого українського поштового оператора або служби доставки.


Замовити виробництво самозбірних коробок з мікрогофрокартону та картону в Харкові

Самозбірні коробки з мікрогофрокартону готові ви завжди можете купити в наявності оптом чи в роздріб від 1 штуки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Крім того, ми хочемо запропонувати вам виробництво самозбірних коробок будь-якого розміру, типу та конструкції з тришарового гофрованого картону, тришарового мікрогофрокартону, крейдованого картону та дизайнерського одношарового картону. Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виробництвом картонних коробок всіх типів та розмірів. Асортимент самозбірних коробок у Харкові, вироблених компанією «Експрес Упаковка», великий та різноманітний. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види самозбірних коробок з мікрогофрокартону і картону в Харкові. Так, на сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете замовити картонні коробки , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання.

Також спеціально для вас ми можемо виготовити самозбірні коробки будь-якого розміру для вирішення спеціальних завдань, самозбірні коробки нестандартної конструкції, самозбірну гофротару під негабаритний вид товару або вантажу. Усі самозбірні коробки підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. Для виробництва самозбірних картонних коробок ми використовуємо три типи обладнання залежно від складності висікання та обсягів замовлення. Ротаційне обладнання для виробництва картонних коробок, обладнання для плоскої висікання коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону, а також верстати типу тигель для виготовлення коробок з одношарових картонів. Вибрати розміри та конструкцію картонної коробки ви можете самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва самозбірних картонних коробок за індивідуальним замовленням з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки.

Виробництво картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та гофроупаковки. Одним із головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та картонної упаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Тож у нашій компанії ви можете вибрати та замовити виробництво самозбірних картонних коробок у Харкові абсолютно всіх конструкцій та моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. На сьогоднішній день компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас самозбірні картонні коробки будь-якої моделі за стандартом FEFCO-ASSCO 04. Це будь-які обгорткові коробки та більшість штампованих ящиків, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без клею, скоб, липких стрічок та інших допоміжних. Незалежно від обраної вам конструкції таких самоскладання, замовлення на виробництво самозбірних коробок з мікрогофрокартону доступне від 500 штук. Купити самозбірні коробки в Харкові на замовлення ви можете, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному з наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-які самозбірні картонні коробки за найнижчими цінами у Харкові. Більше 500 різних картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Харкові за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір самозбірної гофротари у Львові. Купівля коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити оптом та в роздріб будь-які самозбірні картонні коробки у Харкові зі складу, низька ціна на картонні коробки у Харкові – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні самозбірних картонних коробок в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн