Тришарові картонні коробки у Харкові: особливості попиту та пропозицій

Різні коробки із тришарового гофрованого картону сьогодні у Харкові є найпопулярнішим видом упаковки. Їх використовують і як споживчу упаковку, і як транспортну гофротару, і навіть як коробки спеціального призначення. Секрет їх популярності полягає у вдалій комбінації трьох важливих для будь-якого замовника пунктів: ціна питання, швидкість отримання замовлення, а також доступність та асортимент виробів. І серед усіх видів гофротари та упаковки, представлених на ринку Харкова, саме коробки із тришарового гофрованого картону різних видів найбільш повно відповідають усім трьом вимогам. У цій статті ми хотіли б розглянути всі найбільш популярні сьогодні у Харкові види коробок із тришарового гофрованого картону. Дана гофротара дуже різна за багатьма показниками, так що розмова буде дуже цікавою. А особливо якщо розглядати різні коробки з тришарового гофрованого картону на конкретних прикладах. З цією метою ми, за традицією, що вже склалася, скористаємося різними картонними коробками з каталогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший і різноманітний вибір коробок з тришарового гофрокартону від виробника і в Харкові, і в Україні в цілому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чому пакувальні коробки із тришарового гофрокартону сьогодні найпопулярніші у Харкові?

Упаковочные коробки из гофрокартона Тему популярності того чи іншого виду упаковки ми порушуємо регулярно на сторінках даного блогу. Особливо це цікаво з погляду попиту на конкретний вид упаковки у тому чи іншому регіоні України. Однак у цьому випадку доведеться констатувати, що коробки з тришарового гофрованого картону є найпопулярнішим видом гофротари і саме в Харкові та в цілому по Україні. Цьому є безліч пояснень, проте найголовнішою причиною нам видається висока варіативність вибору картонних коробок. Наприклад, одна тільки компанія «Експрес Упаковка» пропонує своїм клієнтам найдешевші ціни в Харкові на виробництво більш ніж 500 різних видів та моделей картонних коробок. І це тільки одна компанія, а якщо брати таке велике місто, як Харків, загалом, то загальна кількість різноманітних пропозицій щодо виготовлення та продажу картонних коробок із тришарового гофрованого картону обчислюватиметься тисячами.

Різноманітність асортименту коробок із тришарового гофрокартону тим більше, що з цього матеріалу сьогодні у Харкові виробляють картонні коробки буквально всіх можливих конструкцій, найрізноманітнішого призначення та специфікація. І, щоб вже до кінця вас переконати, картонні коробки саме з тришарового гофрованого картону є, мабуть, найбільш універсальним варіантом товарної та транспортної упаковки – упаковувати в них можна будь-що, зберігати будь-де і перевозити як завгодно. Ну майже. Звичайно ж, існує низка об'єктивних обмежень, але це зовсім несуттєво на тлі переваг такого типу упаковки. Крім того, факт високої конкуренції виробників картонної тари та упаковки в Харкові дає споживачеві можливість переоцінити можливість постійно економити на демпінгу цін. Адже, за великим рахунком, одне й те саме завдання з упаковки товарів чи вантажів певного типу, розміру та ваги можна вирішити дуже по-різному, використовуючи дуже різні види коробок із тришарового гофрованого картону, які й ціну матимуть, звичайно ж, різну.

Варто особливо наголосити, що на основні переваги, які отримує споживач при використанні коробок саме з тришарового гофрованого картону, практично не впливає на їх призначення. Недарма вони вважаються дуже універсальними. Справа тут не тільки в тому, що вони підходять за габаритами та умовами зберігання під безліч товарів та вантажів різних категорій, але ще й у тому, що при цьому коробки з тришарового гофрованого картону однаково успішно справляються з поставленими завданнями. Якщо, звичайно, вони гарної якості та виготовлені згідно з ГОСТом, але це вже окрема історія. Будь-які картонні коробки з 3-х шарового гофрокартону поставляються покупцеві у розібраному вигляді. Це робиться для зручності транспортування та економії місця. Складання та склеювання картонної упаковки з гофрованого тришарового картону – справа досить проста і освоїти її зовсім неважко, а в окремих випадках і зовсім необов'язково. Наприклад, у Харкові можна купити оптом та в роздріб безліч різноманітних моделей самозбірних коробок, які виготовляються з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. Ну, а якщо ж споживач хоче купити звичніші картонні коробки стандартного типу з тришарового гофрокартону, то і тут пропозицій більш ніж достатньо. Тим більше, що для того, щоб швидко та якісно зібрати таку коробку з тришарового гофрокартону, нам знадобиться лише зігнути клапани у місцях релевки та склеїти зібраний ящик за допомогою скотчу або іншої клейкої стрічки. Для цього підійде практично будь-який пакувальний скотч прозорого або коричневого кольору різної ширини намотування. Скотч дозволить ідеально прихопити обидва клапани, а значить підсумкова міцність чотириклапанної коробки з тришарового гофрокартону буде на високому рівні.


Коробки з тришарового гофрованого картону у Харкові

Трехслойные картонные коробки с печатью Що ж, оскільки із загальною інформацією ми розібралися, давайте тепер перейдемо до характерніших особливостей, які набувають картонні коробки через вибір того чи іншого виду багатошарового гофрованого картону. І тут знову говоритимемо про коробки із тришарового гофрованого картону, тільки вже дещо в іншому контексті. Хочеш, не хочеш, але це справді найпопулярніші картонні коробки у Харкові на сьогоднішній день, і, треба сказати, не без причини. По-перше, можливості використання таких коробок дуже різноманітні. А по-друге, сам по собі тришаровий гофрований картон дуже гарний як сировина для картонних коробок з подібними вимогами міцності та експлуатації. Як це виглядає практично? Давайте разом розбиратися.

На сьогоднішній день на ринку Харкова представлено чотири основні види картонних коробок: споживча гофротара, транспортна гофротара , виробнича гофротара та гофротара спеціального призначення. І всі ці види гофротари можна купити в Харкові із тришарового гофрованого картону. Причому цілком собі недорого. Більше того, через високий рівень конкуренції та порівняльну доступність сировини практично будь-які коробки з тришарового гофрованого картону коштують дешевше, ніж тара таких самих габаритів, але з якогось іншого матеріалу. Тришаровий гофрований картон при цьому за рахунок варіативності форматів випуску дає можливість виробляти всі ці види картонних коробок практично будь-якого розміру. Листи тришарового гофрокартона нарізаються за певними розмірами і у такому вигляді потрапляють у верстати для виробництва картонних коробок. А нарізати їх можна фактично як завгодно, то тут усе закономірно. Якщо ж говорити про якийсь конкретно тришаровий гофрокартон, то тут складно виділити дійсно найбільш популярну марку саме для виробництва картонних коробок ( тришаровий гофраліст купується в Харкові не тільки під виробництво картонних коробок, а й для інших цілей). Залежно від специфікації гофротари підбираються і конкретні марки тришарового гофроліста. Найбільш популярними сьогодні є кілька марок тришарового гофрованого картону. Для виробництва транспортних картонних коробок найчастіше застосовують тришаровий гофрокартон марок Т-24 та Т-25. Виробництво споживчої гофротари в Харкові здебільшого здійснюється з тришарового гофрокартону марки Т-22. Виготовлення виробничої гофротари в Харкові здебільшого здійснюється з гофрокартонів марок Т-21 та Т-22, так за фактом найчастіше це одноразова упаковка, для якої не потрібна особлива «живучість». Ну, а для висікання картонних коробок спеціального призначення визначити найбільш популярні види сировини просто неможливо, оскільки на те вона і спеціального призначення, така гофротара, що під неї потрібно все особливе – і сировина, і технологія, і обладнання, і фахівці. Тепер давайте трохи докладніше вникнемо, чому саме ці марки тришарового гофрованого картону застосовуються для гофротари того чи іншого типу.

Для початку давайте поговоримо про гофротар спеціального призначення і про те, чому для неї неможливо визначити найбільш затребуваний вид сировини. Спецгофротара – це легка та міцна упаковка із тришарового гофрованого картону різних марок. Спецкоробки , лотки певного призначення, короби нестандартної конструкції і т.п. Видів спецгофротари безліч, адже гофротара такого типу робиться насамперед виходячи з конкретного типу продукції. Ну, а оскільки тришаровий гофрокартон є дуже універсальною сировиною, то з неї можна виготовити спеціалізовану картонну коробку практично будь-якої форми, конструкції та розміру. Однак у цьому випадку все залежатиме від конкретного типу виробів: їх ваги, габаритів, особливостей конструкції тощо. І навіть незважаючи на те, що тришаровий гофрований картон дуже легкий і коштує набагато дешевше за пластик, дерево і метал, гофротара з нього відрізняється високою функціональністю і дивовижною надійністю, може зберігатися практично в будь-яких умовах, а термін її придатності практично не обмежений - все це несуттєво в даному випадку. В даному випадку на перший план не виходитиме питання ціни за 1 м2 тришарового гофрованого картону тієї чи іншої марки, швидкість отримання гофротари з нього замовником або підсумкова «живучість» картонних коробок. Ні, тут все полягає у максимальній відповідності картонних коробок та упакованої продукції. Упаковка та продукція повинні ідеально підходити один одному за всіма параметрами. А який саме тришаровий гофрокартон стане сировиною для отримання таких коробок – це вже питання другорядне.

А ось для транспортної гофротари питання вибору найбільш відповідної сировини набагато актуальніше. Оскільки цей тип упаковки часто піддається випробуванню на міцність у прямому значенні цього слова. Тож міцнісно-експлуатаційні характеристики транспортних картонних коробок та їх живучість мають бути на максимально високому рівні. Все це посилюється ще й тим, що транспортні картонні коробки повинні бути максимально універсальні - в них може перевозитися все що завгодно і причому неодноразово. Картонні коробки даного типу призначені для упаковки та транспортування різних предметів: від меблів та побутової техніки до тендітних і легких предметів, виробів зі скла та кераміки, речей особистого гардеробу. А є й складніші випадки, коли картонні коробки використовуються для перевезення картин, стекол, балконних та віконних рам. У такі картонні коробки з тришарового гофрокартону нерідко навіть вкладають додаткові «підсилювачі» у вигляді пінопластових амортизаторів, вкладишів з повітряно-бульбашкової плівки, картонних ґрат і навіть обечайок. Крім того, не варто забувати, що транспортні картонні коробки використовуються для переїздів. А при проведенні квартирного чи офісного переїзду в них може складатися буквально все у світі, навіть дуже важкі предмети чи предмети з гострими краями. Так що в результаті ми маємо максимально складний варіант картонних коробок, який вимагає максимально міцної та зносостійкої сировини. Адже одне без іншого неможливе. І треба сказати, що різні виробники транспортних картонних коробок у Харкові вирішують це питання використанням різних марок тришарового гофрокартону. Найчастіше така гофротара виготовляється з тришарового гофроліста марки Т-24. Однак бувають випадки, коли міцностно-експлуатаційних характеристик гофрокартону даної марки просто недостатньо, тоді транспортну гофротару висікають з міцнішого і зносостійкого, але при цьому і дорожчого тришарового гофрованого картону марки Т-25. Правду кажучи, іноді навіть його недостатньо, тому що вантажі аж надто важкі, але тоді транспортна гофротара висікається взагалі з п'ятишарового гофрованого картону. Але про це ми поговоримо трохи згодом і в окремій статті. А зараз давайте перейдемо до виробничої гофротари із тришарового гофрокартону.

Отже, виробнича гофротара із тришарового гофрокартону у Харкові. Які тут особливості експлуатації та вимоги до картонних коробок? До цієї групи гофротари з тришарового гофрованого картону відносяться картонні гофроящики та гофрокороба, призначені для пакування, транспортування та зберігання різного майна підприємств, а також продукції підприємства, не призначеної в даний момент для реалізації. По суті, картонні коробки такого типу - це витратний матеріал підприємства, який може використовуватися в різних цілях і неодноразово. Для виробництва такого типу гофротари немає якихось суворих стандартів та норм – все залежить від бажання замовників, а тому й гофротару даного типу у Харкові можна побачити найрізноманітнішу. Але найважливішою відмінністю виробничої гофротари з тришарового гофрокартона є те що, що виробляється виключно на замовлення конкретного підприємства. Таку упаковку не можна купити у вільному доступі оптом чи в роздріб. Ні. І навіть якщо з якоїсь причини завод-замовник відмовляється забирати зроблені під нього картонні коробки, значить і сама гофротара з виробничої перетворюється на споживчу, транспортну чи ще кукусь. Тут важливо розуміти головний момент: у цій статті ми групуємо картонні коробки із тришарового гофрокартону саме за призначенням, специфікацією, якщо хочете. І зі зміною призначення коробок змінюється і приналежність до тієї чи іншої групи. Компанія «Експрес Упаковка», як ви, напевно, знаєте, є виробником повного циклу різної гофротари та упаковки. За роки своєї роботи ми встигли виконати безліч замовлень на виробництво картонних коробок цієї групи, а тому можемо з упевненістю говорити, що виробничі картонні коробки найбільшим попитом у Харкові мають виготовлені з тришарового гофрокартону марки Т-22. Для чого саме вони використовуються по-різному. Наприклад, ми не раз виконували замовлення на виробництво коробок з тришарового гофрованого картону марки Т-22 (В і С профіль), призначених для упаковки різних офісних та домашніх меблів, побутової техніки та офісної електроніки, будівельних та оздоблювальних матеріалів, для поліграфічної продукції та багато чого іншого. В цілому ж, виробнича гофротара з тришарового гофрокартону може використовуватися для зберігання та транспортування малогабаритних, середньогабаритних та великогабаритних товарів та вантажів – все залежить від потреб самого замовника. Крім того, оскільки даний вид гофротари часто служить для зберігання маркованого та табельного рухомого майна, його часто замовляють із печаткою різного типу. У більшості випадків такий друк – це різні інформаційні знаки на упаковці, нанесені за допомогою одноколірного друку. При цьому дизайн друку коробок тут не відрізняється особливими вишукуваннями – найчастіше це конкретна лаконічна інформація для внутрішнього користування підприємством та його філією.


Пакувальні коробки з мікрогофрокартону в Харкові

Самосборные коробки из микрогофрокартона І останній вид гофротари, який регулярно виготовляється із тришарового гофрокартону у Харкові – це споживча гофротара. До споживчої гофротари відносяться самозбірні картонні коробки , кондитерські лотки, коробки складної форми висікання, гофроконтейнери для пакування продукції харчової промисловості, подарункові картонні коробки тощо. Головною особливістю споживчої гофротари є те, що саме в ній різноманітні товари потрапляють на прилавки магазинів, полиці та вітрини. А за фактом – саме у споживчому гофротарі ви несете свіжу покупку у сумці. Тут така сама логіка, як і у випадку з гофротарою спеціального призначення - якщо коробки з якоїсь причини стали використовуватися за іншим призначенням, вони автоматично перестають бути споживчою упаковкою. Знов-таки нагадуємо – тут все зав'язано на призначенні та використанні картонних коробок, а не на їхньому вигляді, типі та конструкції. Різні конструкції в споживчому гофротарі використовуються лише для того, щоб вигідніше подати той чи інший товар клієнту – для косметики, парфумерії та побутової хімії застосовуються споживчі картонні коробки одного типу. Для продажу посуду та столових приладів, чайних та кавових сервізів – зовсім іншої конструкції. Картонні коробки для продажу взуття та одягу зовсім не схожі на коробки із тришарового гофрокартону, в яких продають канцелярські товари або фармацевтичну продукцію. А подарункова та сувенірна гофротара – це взагалі досконалий особливий вид споживчої гофротари, що виробляється за своїми окремими канонами. Тому варто брати до уваги те, наскільки різною, таки, гофротарі ми зараз говоримо.

Але тут відразу постає питання, чи є хоч щось, що всі ці споживчі картонні коробки об'єднує? Безперечно. Якщо не брати до уваги певний формат призначення та використання, про який ми сказали вище, переважна більшість споживчої гофротари в Харкові виготовляється з тришарового мікрогофрокартону різних марок. Більше того, тришаровий мікрогофрокартон за сукупністю характеристик міцності, експлуатації, довговічності, візуальному сприйняттю та ціні є ідеальним вибором сировини для виробництва споживчої гофротари в Харкові. На сьогоднішній день переважна більшість харківських виробників товарів широкого вжитку використовують тару з тришарового мікрогофрокартону як первинне пакування для своєї продукції. Тришаровий мікрогофрокартон складається з трьох шарів: двох зовнішніх (рівних) та одного внутрішнього (гофрованого). Товщина мікрогофрокартону – 1,5-1,8 мм. Основна функція упаковки з мікрогофрокартону – це одночасно захищати товар від пошкоджень, і вигідно його виділити на тлі конкурентів та аналогів. Тому й візуальні вимоги до картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону завжди пред'являються дуже високі. Саме до гофротари такого призначення належить більшість самозбірних коробок. В цілому ж споживча гофротара з тришарового мікрогофрокартону здатна одночасно і зберегти товар від пошкоджень, і привернути до нього увагу максимально можливої цільової аудиторії, інформуючи про властивості та можливості продукції, сприяючи більш презентабельній викладці товару, що в кінцевому підсумку має посилити бажання потенційних клієнтів .

Треба сказати, що і сам тришаровий мікрогофрокартон буквально заточений під ці завдання. Він за багатьма своїми експлуатаційними можливостями значно перевершує і звичайний картон, і стандартний тришаровий гофрований картон. Від першого він відрізняється більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Від другого — меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів. Мікрогофрокартон виграє порівняння з іншими видами пакувальних матеріалів. Від пластику його відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металу – легкість, дешевизна та пружність, від скла – міцність та економічність.

На цьому, мабуть, ми поки що закінчимо. І хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальні коробки будь-якого призначення з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок такого типу від 500 штук. Більше 300 різних моделей готових картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Харкові за своїми розмірами. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у Харкові прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки від виробника у Харкові. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн