Кольоровий папір для пакування в Херсоні: популярні різновиди та моделі

Кольоровий папір сьогодні в Україні є одним з найдешевших видів упаковки з дизайнерським потенціалом. Так, кольоровий обгортковий папір гарної якості та високої щільності використовується для пакування різних товарів на продаж, а кольоровий креповий папір незвичайної фактури нерідко може бути засобом для прикрашання інформаційних буклетів з тематичними інсталяціями для рекламної розсилки. А ось кольоровий папір у наборах, у свою чергу, застосовується з освітньою метою для дітей на уроках образотворчого мистецтва. І це лише кілька прикладів застосування кольорового паперу в Україні. Загалом використання кольорового паперу набагато різноманітніше. Втім, як і різноманіття її різновидів та моделей, які не тільки відрізняються сферою використання, а й зовнішнім виглядом та всілякими технічними характеристиками та параметрами. І, звичайно, висока популярність кольорового паперу в Україні не скрізь однакова і однотипна – і для цього пакувального матеріалу сьогодні характерні регіональні особливості попиту. Тож у цій статті ми хотіли б поговорити про найбільш популярні види кольорового паперу у Херсоні сьогодні. Причому з акцентом на її пакувальні можливості насамперед. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів від виробника, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут є одна з найрізноманітніших добірок різноманітних паперів для пакування в нашій країні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як купити правильно кольоровий папір для зберігання та перевезення різних товарів та вантажів у Херсоні?

Прочная цветная бумага для хранения и перевозки Як ви вже знаєте з наших попередніх статей, поняття « обгортковий папір » включає цілий ряд різних видів паперу. У тому числі до цієї групи належить безліч видів кольорового паперу. Пакувальний кольоровий папір називається так споживачами, виходячи з його функціональної складової. Насправді ж це папір, у якого набагато більше можливостей в експлуатації, а саме визначення «пакувальний» позначає лише певний формат його використання, тобто один із багатьох. Дивіться, той самий вид кольорового паперу в рулонах можна використовувати для транспортного пакування скляних товарів (наприклад, склянок або фужерів), для маркування готової продукції на складі зберігання, для пакування подарунків перед врученням і навіть для виготовлення багатошарових картонів або гофрокартонів! Просто неймовірні можливості! Саме тому пакувальний папір сьогодні у Херсоні є найбільш універсальним пакувальним матеріалом – кольоровий чи бурий, суті справи це не змінює. У зв'язку з цим, у нашій статті ми розглядатимемо найбільш популярні варіанти кольорового паперу, виходячи з його функціонального застосування у Херсоні. А почнемо ж, мабуть, з різновидів кольорових обгорткових паперів, які найчастіше використовуються в Херсоні як універсальна вантажна упаковка для товарів, вантажів та інших цінностей, що перевозяться або зберігаються.

Отже, кольоровий пакувальний папір , або точніше сказати кольоровий папір для пакування. Купити такий кольоровий папір у Херсоні сьогодні, загалом, не складає ніяких труднощів. Такий кольоровий папір продається в рулонах, у аркушах різного розміру, а також у фасованих наборах, що складаються з комплекту аркушів певного розміру. У будь-якому випадку сам формат продажу пакувального паперу тут дещо вторинний, оскільки будь-яка фасування, флатування, різання паперу завжди походить з рулонного паперу певного типу. Заводський варіант випуску, як сказали автолюбителі, для обгорткового кольорового паперу - це завжди бобіни великого розміру і певного формату. Це пов'язано з особливостями випуску кольорового паперу, та й звичайного бурого паперу також. Заводи-виробники, таким чином, найчастіше продають кольоровий папір для пакування у великих бобінах та на вагу. Саме в цьому форматі пакувальний кольоровий папір коштуватиме найдешевше – чим більша вага бобіни, ролика кольорового паперу, тим дешевше ви заплатите у перерахунку за 1 кг паперу. Потім вже кольоровий папір розмотується в менші ролики і тільки після перемотування ріжеться на листи. Після порізки ж, у разі потреби, листи кольорового паперу фасують у спеціальні набори. Такий логічний ланцюжок пояснює логіку ціноутворення в Україні загалом і в Херсоні, зокрема, на абсолютно всі види кольорового паперу. Тобто чим більше етапів обробки проходить полотно кольорового паперу, тим дешевше буде його ціна. Найнижча ціна за кілограм або метр квадратний кольорового паперу для пакування, таким чином, буде, якщо купувати папір великими оптовими партіями, що називається «з-під верстата», то на замовлення на великому підприємстві целюлозно-паперової галузі легкої промисловості.

Однак, як ви самі розумієте, такі партії кольорового паперу потрібні далеко не всім і не завжди. Так само як і бувають випадки, коли тип і вид кольорового паперу вибирається в останній момент - виходячи з типових або стилістичних особливостей тієї чи іншої продукції для пакування. Саме для таких випадків виробники кольорового паперу за допомогою своїх дилерів сьогодні продають у Херсоні кольоровий пакувальний папір на вагу. У чому полягають основні відмінності при такому форматі купівлі кольорового паперу для звичайних споживачів? Ну, головним чином, у дещо іншій ціні, ніж при покупці крупним оптом прямо на заводі. В даному випадку ціна на кольоровий папір у Херсоні формується у перерахунку на 1 кілограм паперу, тому в оголошеннях про продаж кольорового паперу саме ця цифра є основною. Чи не площа аркуша паперу, не довжина або ширина її намотування, а саме вага. Сам папір в еквівалентному перерахунку коштуватиме трохи дорожче, ніж на заводі. Чому так? Дивіться, річ у тому, що целюлозно-паперові комбінати продають кольоровий папір за ціною виробника і майже без націнки. А ось дилери, у свою чергу, які продають кольоровий папір у менших намотках, закладають у ціну за кожен кілограм паперу і свій прибуток, і витрати на розмотування і транспортування. Дорожче, виходить? Так, безумовно. Нехай ненабагато, всього на пару гривень, але тим не менше. А якщо ж ви захочете купити кольоровий папір в Херсоні в аркушах, то до всіх вищезгаданих витрат додайте ще й витрати на флатівку або різання, а можливо ще й фасування у певну упаковку, як у випадку з наборами кольорового паперу для дитячої освіти. Як бачите, будь-яка додаткова технологічна операція збільшує вартість кольорового паперу у Херсоні. Саме тому виходить, що кольоровий папір у якихось наборах для школярів у перерахунку коштує дорожче, ніж на заводі в рулонах відсотків на 200-300. Інша річ, що пакувальний кольоровий папір – це витратний матеріал для пакування, тому він у принципі не може бути настільки дорогим. Ось так плавно ми переходимо до сфери застосування та особливостей експлуатації кольорового пакувального паперу, які також впливають на формування цін на кольоровий папір в Херсоні.


Найпопулярніші види кольорового паперу для пакування товарів на продаж у Херсоні

Товарная бумага черного цвета для оберточной упаковки За сферою застосування кольоровий папір ділиться на безліч різновидів. Більше того, наприклад, у художній сфері спочатку пакувальний кольоровий папір може з легкістю перетворитися на декоративний, ставши таким чином дизайнерським інструментом. А у сфері послуг чи в оптово-роздрібній торгівлі кольоровий папір із елемента упаковки запросто може стати носієм рекламної інформації чи способом виділити певний продукт на тлі конкурентів. І, треба сказати, сьогодні у Херсоні такі ситуації не лише не рідкісні, а навіть відбуватися на регулярній основі. Просто кольоровий папір наскільки і дешевий у порівнянні з іншими пакувальними або рекламними матеріалами, настільки ж і практичний, оскільки дозволяє і допускається різні способи своєї обробки: друк, тиснення, фігурне різання, склейку і так далі. Використовуючи кольоровий папір як засіб для оформлення товарного пакування, у вас настільки розв'язані руки, що проблема буде лише в тому, щоб придумати якийсь незвичайний малюнок оформлення, а сама по собі основа з кольорового пакувального паперу вже в принципі буде придатна до будь-яких ваших фантазій.

Упаковка товару, як ви знаєте, спочатку є дуже різноманітним за своєю суттю процесом, оскільки саме поняття «товар на продаж» - неймовірно різноманітне. Різних категорій та груп товарів сьогодні настільки багато, що навіть при фразі «товарна упаковка» не відразу зрозуміло, що конкретно маємо на увазі. Так, для упаковки товарів у Херсоні сьогодні застосовуються різні папери – кольорові і не тільки. Кольоровий папір товарів при цьому відрізняється величезним розмаїттям абсолютно різних за своїм виглядом паперів, які, очевидно, здебільшого універсальні і підходять на вирішення безлічі завдань. В основі споживчого вибору товарного пакувального паперу в Херсоні лежать смакові переваги споживачів, а також ціна питання. Ціна на упаковку товарів у принципі завжди відіграє важливу роль, оскільки підвищує собівартість цих товарів. Але у випадку з кольоровим папером для товарів у Херсоні все трохи простіше, оскільки це обгорткове пакування не коштує якихось великих грошей. Так, безумовно, товарний кольоровий папір коштуватиме дорожче, ніж звичайний бурий папір, але у перерахунку на упаковку кожної окремої товарної одиниці ця різниця обчислюватиметься невеликими сумами – буквально до 1 гривні. Тож щодо товарного паперу в основі споживчого вибору лежать все-таки смакові уподобання споживачів. Саме тому, аналізуючи пропозиції виробників з продажу кольорового паперу для пакування товарів в Україні в цілому та в Херсоні зокрема, можна зазначити, що в основному формування асортименту та різноманітності пропозицій відбувається на основі відмінностей за типом, зовнішнім виглядом та варіантами оформлення кольорового паперу. Формат упаковки, вага ролика, густина паперу та інші технічні характеристики тут відходять трохи на другий план. Як то кажуть, візуалізація важлива, й у товарній упаковці це виявляється повною мірою.

Для товарного пакувального паперу, таким чином, важливість правильно підібраного дизайну є дуже важливою. Як досягти результату в цьому випадку? Для отримання хорошого результату при розробці дизайну слід дотримуватись цілого ряду правил, згідно з якими на обгортковій або тарній упаковці повинні бути інформаційні та образотворчі елементи. До інформаційних елементів дизайну пакувального паперу відносяться, наприклад, назва продукту, назва марки або моделі, інформація про виробника товару, інформація про властивості та особливості продукту, інформація про спеціальні пропозиції і так далі. Крім того, інформаційна складова може включати звернення виробника до споживачів, будь-які привітання або принти відомих туристичних місць. Такі невеликі фото-історії на паперовому полотні пакувального паперу дозволяють покупцям запам'ятати певну серію товарів та компанію, яка їх виготовила, виділити продукцію з безлічі аналогічних пропозицій. Образотворча складова, у свою чергу, включає фотографію або малюнок самої продукції, сюжети, що показують споживання або безпосереднє використання упакованого в папір товару, фірмовий знак і нагороди продукту (якщо вони є). Для створення зображення залучаються професійний фотограф та food-стиліст. Завдання останнього – уявити продукт у найбільш привабливому, виграшному ракурсі. Саме стиліст відбирає найкращі продукти та готує їх до зйомки.


Як вибрати кольоровий папір в Херсоні?

Цветная бумага в листах серебристого цвета Проте всі ці принципи споживчого вибору працюють у тому випадку, якщо кольоровий папір для товарів дійсно високої якості та виготовлений згідно з усіма нормами та галузевими стандартами. Тому перш ніж визначатися з візуальними уподобаннями в оформленні паперу, потрібно переконатися, що пакувальний кольоровий папір дійсно якісний. Отже, як правильно вибирати кольоровий папір для пакування товарів у Херсоні? Для кольорового товарного паперу, крім, зрозуміло, вигідної ціни, найважливішими показниками є кольоровість відтінку чи кількох відтінків, і навіть відсутність шлюбу чи якихось дефектів паперового полотна. Це найважливіше, оскільки і щільність паперу, і формат паперу, і навіть його довжина – це всі показники, які впливають на якість упаковки товарів не так сильно. А якщо пакувальний папір має пошкодження полотна або, наприклад, ділянку полотна, що вигоріла на сонці, то це куди критичніше. Однак все одно ви повинні пам'ятати, що навіть такі дефекти у разі пакувального кольорового паперу досить легко виправити. Ви завжди можете просто відрізати пошкоджену ділянку пакувального паперу ножицями і не користуватися ним.

Бракований пакувальний кольоровий папір може зробити ряд різних об'єктивних факторів. Це і відхилення від технології виготовлення, і неправильне зберігання чи перевезення, і вплив довкілля. Однак, незважаючи на всю об'єктивність таких проблем, кольоровий папір, що застосовується для пакування товарів, повинен відповідати низці вимог та норм. Звичайно, з невеликою часткою допустимих відхилень, але в жодному разі не з дефектами. До зовнішніх дефектів кольорового пакувального паперу відносяться сліди виробничого процесу виготовлення, фарбування або перемотування паперу. До залишкових слідів виробничого процесу належать сліди, які залишають погано налаштовані папероробні машини. Це можуть бути, наприклад, зморшки, бульбашки, дірки, матові смуги, порошини, неоднорідна товщина, косина листів. Як правило, перераховані вище дефекти є наслідком поганого налаштування папероробних машин або ж недбалості та неуважності персоналу, який такі машини обслуговує. Частим явищем у виробництві будь-якого пакувального паперу є і погане налаштування притискних валів, що, своєю чергою, веде до нерівномірності товщини паперу. Товщина пакувального паперу будь-якого кольору для звичайного споживача погано помітна, оскільки паперове полотно досить тонке. Його не вдасться оцінити просто на око, як у випадку, наприклад, з тришаровим або п'ятишаровим гофрованим картоном. Однак, недотримання технології виробництва паперу щодо товщини її полотна можна побачити по-іншому. Так, нерівномірність товщини паперу тягне у себе нерівномірність та інших його характеристик: вологості, міцності, щільності. У зв'язку з цим знижується міцність на розрив, стійкість паперу до торцевого та площинного стиску, а також його експлуатаційні можливості. А це, у свою чергу, спричиняє зниження якості вироблених з кольорового паперу виробів та її самої як пакувальний матеріал. Низька щільність паперу, наприклад, сприяє її розриву, призводить до перевитрати фарби в процесі надання кольорового паперу якогось відтінку. А надто висока щільність пакувального паперу призводить до перевитрати волокон і робить матеріал важчим, що, звичайно ж, спричиняє збільшення вартості 1м2 пакувального паперу. Тобто, при виробництві паперу виробник повинен суворо контролювати відповідність товщини паперового полотна та маси його на 1 м2 нижній межі, що допускається стандартом. Однак так буває, звісно, далеко не завжди. Тому не варто дивуватися, якщо вам запропонують у Херсоні купити кольоровий папір у рулоні за ціною 1 м2 від 10 гривень до 30 гривень.

Також варто відзначити, що сьогодні в Херсоні можна купити кольоровий папір , лицьовий шар якого гладкий, а зворотний бік відрізняється більшою пористістю. Як правило, такий папір використовується для пакування подарунків великого розміру. Ну, наприклад, коли потрібно зробити гарну обгортку для габаритного подарунка у коробці. Для такого пакувального паперу важливим показником якості є волокнистість. Залежно від конкретного рівня вона може вказати на неоднорідність таких показників, як вологість, орієнтування волокон на різних ділянках верхнього та нижнього шарів, а також може вказати на невідповідність нормам сировини для виготовлення матеріалу або порушення умов виробництва. Тобто, на волокнистість також слід звертати увагу при виборі пакувального паперу. Хоч кольоровий, хоч натурального деревного відтінку. Цей показник є важливим в обох випадках. Втім, як і пильність паперу. Дане явище характеризується відділенням з поверхні паперового полотна частинок волокон, наповнювача, речовин, що проклеюють. Зазвичай, цей процес викликаний механічними впливами – згинами, тертям, ударами. Висока пильність кольорового паперу перешкоджає нанесенню на неї якісного друку, тому якщо ви хочете купити кольоровий папір в Херсоні під логотип, відсутність високої пильності є для вас дуже важливою. Як і вищипування з поверхні паперу частинок, які проявляються лише при нанесенні на кольоровий папір друку. Внаслідок короткочасного впливу на листи перпендикулярно до їх поверхні друкарської форми та фарб, з паперу відокремлюються частинки верхнього шару. Це призводить до отримання друкованої продукції низької якості. Причиною вищипування з поверхні можуть стати не тільки дефекти паперу, а й неякісні фарби, висока швидкість друку, недотримання вимог, що висуваються до технологічного процесу.

І останнє, на що слід обов'язково звернути увагу при виборі кольорового паперу для пакування - це наявність/відсутність на ній різних здуття, плям, смуг, різних дефектів відтінку. Здуття, або повітряні бульбашки, - це дефекти паперу у вигляді плям круглої форми, що просвічують, що утворюються в процесі відливу паперового полотна. Вони призводять до нерівномірного сприйняття фарби папером під час друку, до зниження міцності та розшарування паперових полотен при виготовленні з такого паперу лицьового шару багатошарового гофрокартону, наприклад. Плями на папері у свою чергу утворюються на кольоровому папері в процесі виробництва або внаслідок неправильного зберігання готового паперу в рулонах. Під час виготовлення кольорового паперу плями можуть з'явитися на паперовому полотні в результаті попадання в сировинну масу сторонніх включень – сміття, олія, фарба, смола та ін. А якщо говорити про виникнення плям на кольоровому папері в процесі зберігання, то тут потрібно звернути увагу на вологість складського приміщення, а також експлуатацію самого паперу. Наприклад, не рідкісні випадки, коли непідготовлений персонал використовує забруднені робочі рукавички у процесі упаковки кольоровим папером чогось. Або ж відбувається намокання паперу будь-якими рідинами. Наприклад, звичайне машинне масло може призвести до незворотного псування кольорового паперу та його повної втрати відтінку.

І за традицією на завершення нашої статті хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево кольоровий папір для пакування подарунків, товарів та посилок у Херсоні у листах та в рулонах будь-якого формату та розміру. Ми пропонуємо вам купити дешево кольоровий пакувальний папір від виробника оптом та в роздріб у широкому асортименті кольорів, відтінків, принтів та оздоблень. Головне призначення кольорового паперу, який представлений у нашому інтернет-магазині, полягає в тому, щоб створити надійне та довговічне пакування як для товарів, так і для подарунків. Плюс такий папір зможе зробити упакований предмет помітним і таким, що запам'ятовується, що важливо і для комерційного пакування товарів, і для індивідуального подарункового пакування. Кольоровий папір для пакування в Херсоні дешево від компанії «Експрес Упаковка» виготовляється з високоякісного паперового полотна. Воно забезпечує підсумковому продукту міцність та високу щільність. Наш кольоровий папір красивий, оригінальний і незабутній, він підходить не тільки для упаковки подарунків, але і для скрапбукінгу. Вона дає дійсно безліч можливостей для створення святкової атмосфери, вам потрібно лише скористатися ними та купити недорого подарунковий папір будь-якого розміру. Більше 30 різних видів кольорового паперу для пакування товарів завжди є на нашому складі. Величезний вибір паперу для різного типу подарунків. Купівля кольорового паперу будь-якого розміру та кольору онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Низька ціна на кольоровий папір у рулонах різної довжини намотування як оптом, так і в роздріб. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці кольорового паперу для пакування товарів або подарунків в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн