Популярні різновиди та моделі коробок для пакування в Херсоні

Картонні коробки як вид упаковки виділяється на тлі інших своєю різноманітністю та безліччю дійсно затребуваних різновидів картонних коробок. Картонні коробки можуть відрізнятися і формою, і розміром, і типом конструкції, і матеріалом виготовлення, і рядом інших характеристик, однак найважливішим фактором попиту на будь-які картонні коробки завжди були і залишаються їх експлуатаційні можливості. І якщо вони збігаються з поточним попитом на упаковку за функціональністю, а також задовольняють споживачів за ціною, це робить їх дуже затребуваними. Саме такі картонні коробки споживачі хочуть купити найчастіше. Однак це все загалом, так би мовити теорія. Що ж стосується практичної сторони, то залежно від поточної ситуації на ринку конкретного регіону України, певний модельний ряд картонних коробок може бути популярнішим за інші різновиди гофротари та картонної упаковки. А в іншому регіоні нашої країни, наприклад, ситуація зі споживчим попитом може бути зовсім інша. Саме тому в цій статті ми хотіли б поговорити про найбільш популярні сьогодні різновиди картонних коробок у Херсоні, звичайно ж, виходячи з поточного споживчого попиту на гофротару у місті. І, по можливості, виявити найпопулярніші в Херсоні картонні коробки для упаковки . Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортименти різної гофротари та упаковки, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут ви зможете знайти найбільший вибір гофротари та упаковки від виробника і в Україні в цілому, і в Херсоні. зокрема. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які коробки використовують у Херсоні для перевезення та зберігання вантажів?

Грузовая коробка большого размера Отже, як ви, напевно, знаєте, транспортна упаковка і особливо вантажна тара є дуже популярним видом пакувальної продукції в Україні в цілому. У Херсоні попит на таку упаковку також надзвичайно високий – все-таки позначається приморське розташування міста та наявність торговельного порту. Загальна кількість щоденного товарообігу обчислюється десятками тисяч одиниць продукції. Проте найбільше товаротранспортних операцій проводиться саме у вантажному форматі. Тому і найбільш популярним видом упаковки у місті є саме вантажна тара та упаковка . Особливо ж, різні картонні коробки, оскільки вони і дешеві, і зручні, і практичні, і невибагливі до умов експлуатації. Крім того, важливим плюсом також є їхня універсальність, адже більшість видів гофротари може контактуватися з абсолютно будь-якими товарами, не залишаючи на них жодних візуальних слідів, присмаку чи запаху. Плюс картонні коробки можна використовувати як для персонального формату упаковки вантажів, так і для групового. Зрозуміло, все це дуже зручно і практично, що разом із досить низькою ціною навантажні коробки в Херсоні робить їх неймовірно популярними.

Серед усіх різновидів вантажної гофротари найбільший споживчий попит сьогодні у Херсоні мають чотириклапанні коробки з п'ятишарового гофрокартону та тришарового гофрованого картону. Чому? Все дуже просто – це ідеальний варіант вантажного пакування за співвідношенням «ціна/якість». Плюс до того ж 4-х клапанні коробки , виготовлені з будь-якого різновиду гофрокартону, ще надзвичайно практичні. Це саме та упаковка, яку можна купити оптом у кілька тисяч одиниць та спокійно залишити робітникам-пакувальникам. Якщо чотириклапанні коробки виготовлені згідно з технологією, то з упаковкою в них будь-яких вантажів не буде взагалі жодних проблем. Все це пов'язано з тим, що саме чотириклапанні картонні коробки (їх також називають «гофроящики») – це найпростіший у виробництві і тому найдоступніший за ціною вид гофротари. Він являє собою короб із суцільною стінкою, в якому кришка та дно утворені чотирма клапанами. Такі ящики вирізаються з цілісного листа гофрокартону, поставляються в розібраному вигляді і займають на складі мінімум місця. Однак варто враховувати, що хоч тришарові, хоч п'ятишарові чотириклапанні картонні коробки збираються виключно з використанням скотчу. Точніше зібрати їх можна і без скотчу, заправивши діагональні клапани один за одного, але за допомогою скотчу упаковка в цілому все ж виходить набагато надійніше.

Найважливішим моментом, який враховується при виборі вантажних коробок, є вага предметів, що упаковуються, та їх габарити. Саме ці фактори визначають, які саме вантажні чотириклапанні коробки будуть використані – із тришарового гофрокартону чи п'ятишарового. У Херсоні сьогодні купити вантажні коробки можна і одного, і іншого виду, тому часто вантажні коробки використовуються не зовсім ті, які мають. Плюс для людини, яка не дуже знається на темі, візуально відрізнити одні від інших часом буває проблематично. Так, і в цілому, ця сама прикордонна різниця між ними – досить умовна тема. Як у такій ситуації чинять компанії, що займаються вантажними перевезеннями в Херсоні? По-різному, якщо чесно. Але найкращим чином, на нашу особисту думку, надійшла компанія «Нова пошта», яка умовно розділила всі посилки, що приймаються за вагою, визначивши прикордонним значенням вагу прийнятої посилки в 30 кілограмів. Так, все, що легше 30 кг, може бути упаковане у вантажні чотириклапанні коробки з тришарового гофрованого картону, а ті посилки, які важчі за 30 кілограмів, упаковуються в п'ятишарові гофрокороби.

Які саме типи готової продукції, особистого майна чи якихось інших речей упаковуються у чотириклапанні гофроящики у Херсоні на регулярній основі? Насправді, найрізноманітніші. Причому часто досить складно сказати, що саме ці товари або вантажі повинні бути упаковані саме в ці коробки. Справа все в тому, що будь-яка гофрокартонна упаковка наскільки ж універсальна і практична, настільки ж взаємозамінна. Тому 4-х клапанні вантажні коробки в багатьох ситуаціях можна замінити на картонні коробки іншого виду. Так що далі, розглядаючи способи використання вантажних коробок 4-х клапанної конструкції, ми говоритимемо лише про поточну ситуацію використання вантажної гофротари в Херсоні. Тобто, можливо, за півроку, скажімо, ситуація зміниться, а може й ні. У будь-якому випадку, поточний формат застосування 4-х клапанних коробок з гофрокартону в Херсоні практично ідентичний загальносвітовій практиці, тому є велика частка ймовірності, що такі особливості експлуатації гофротари в Херсоні збережуться на дуже і дуже довгий термін.


Товарні коробки для продажу готової продукції купити в Херсоні

Самосборная коробка для упаковки смартфонов Крім коробок, що використовуються для перевезення будь-яких вантажів, дуже популярним видом гофротари в Херсоні є товарні коробки з картону та гофрокартону. Точніше сказати, навіть мікрогофрокартону, оскільки саме цей вид сировини сьогодні вважається найкращим для виробництва товарної тари. Популярні сьогодні в Херсоні товарні коробки, так само як і вантажні, розрізняються за багатьма параметрами, проте всі вони виконують споживчу функцію, тому саме споживчі переваги визначають те, як саме ці коробки будуть виглядати. На сьогоднішній день найбільшим попитом у Херсоні користуються самозбірні коробки з мікрогофрокартону , які застосовують для пакування товарів та готової продукції на продаж практично всіх товарних груп. І тут знову ж таки споживчі уподобання визначають те, які саме із самозбірних коробок найбільш затребувані.

Все це досить складна теорія, проте на практиці все виглядає набагато простіше, адже коли йдеться про упаковку товарів, практично будь-яка упаковка, а не тільки коробки, виконує схожі функції. Отже, чому саме самозбірні коробки із тришарового мікрогофрокартону у Херсоні сьогодні настільки популярні? Давайте по пунктах. По-перше, самозбірні картонні коробки коштують порівняно дешево незалежно від розмірів. По-друге, самозбірні коробки дуже прості та надійні у використанні. По-третє, самозбірні картонні коробки універсальні настільки, що упаковувати в них не можна хіба рідини без основної упаковки. По-четверте, форма та конструкція самозбірних коробок може бути дуже різною, тому за допомогою такої упаковки можна не просто упаковати товар, але ще й зробити його більш помітним для споживача. І, нарешті, по-п'яте, оформлення самозбірних коробок для пакування товарів може бути практично будь-яким, оскільки сучасні технології друку зображення на упаковці з мікрогофрокартону дійсно дають можливість розгулятися фантазії. Плюс важливо обов'язково відзначити, що сьогодні в Україні виготовленням самозбірної товарної тари із мікрогофрокартону займається безліч підприємств. Тому ринок насичений різноманітними пропозиціями щодо продажу упаковки безпосередньо від виробника.

У будь-якому випадку, на нашу думку, найбільшу популярність самозбірним картонним коробкам як упаковка для товарів на продаж принесло поєднання гарної міцності, функціональності та дешевої ціни. Для виготовлення коробок із гофрованого картону використовуються екологічні матеріали: макулатура та відходи деревообробки, які не забруднюють довкілля та підлягають повторній переробці. Упаковка з мікрогофрокартону відмінно захищає товар від пошкоджень під час його транспортування, зберігання та продажу. Крім того, самозбірні товарні коробки з тришарового мікрогофрокартону за своїми експлуатаційними характеристиками значно перевершують тару з тонованого пресованого картону і навіть коробки з інших видів гофрованого картону. Так, від перших вони вигідно відрізняються більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до несприятливих зовнішніх впливів. А від других – меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів. Крім цього, самозбірні коробки з 3-х шарового мікрогофрокартону виграють порівняння з упаковкою з інших, непаперових матеріалів. Наприклад, від тари із пластику їх відрізняє екологічність та відсутність у складі шкідливих сполук, від металевих контейнерів – легкість, дешевизна та пружність, від упаковки зі скла – міцність та економічність. І так далі, самозбірні коробки дійсно за багатьма параметрами є найкращим видом товарної тари.

Інша справа, що коли ми говоримо про популярні види упаковки, неможливо поділити попит на пакувальні матеріали з попитом на ті чи інші споживчі товари. Однак і тут самозбірні коробки з мікрогофрокартону повністю виправдовують свою популярність, адже у таку упаковку сьогодні у Херсоні упаковують буквально все! Отже, як виглядає популярна в Херсоні самозбірна товарна коробка? У більшості випадків товарна тара такого типу є картонними коробками маленького або середнього розміру зі зручною «вбудованою» кришкою. Це свого роду коробка-скринька, або футляр, якщо хочете. Більше того, часто такі коробочки використовуються як міні-вітрина для різних товарів на полицях магазинів. Товарна гофротара такого типу підходить і для тривалого зберігання продукції на складі, і для перевезення кудись, і для продажу товару з вітрини магазину одночасно. Вона може без шкоди зберігатися та перевозитись в умовах підвищеної вологості. І найважливішою відмінністю самозбірної товарної тари є, як би це дивно не звучало, їхня «самозбірність». Тобто такі коробки в процесі упаковки товару збираються вручну без використання будь-яких додаткових засобів на кшталт скотчу або клею. А цілісність їхньої конструкції в зібраному вигляді досягається за рахунок спеціальних язичкових клапанів. Це якщо говорити загалом. А ось далі вже починаються варіанти, що диктуються споживчими уподобаннями, які загалом практично не впливають на функціональні характеристики коробок. Наприклад, уявіть собі дві самозбірні коробки одного розміру, але з трохи різною формою язичкових клапанів або трохи відмінним принципом складання. Чи впливають такі умовності на продаж, перевезення чи зберігання готової продукції таких коробках? Звичайно ж ні. Як і наявність чи відсутність якихось додаткових елементів на кшталт внутрішніх перегородок чи вентиляційних отворів.


Актуальні коробки для подарунків та сувенірів у Херсоні

Подарочная коробка с рисунком Картонні коробки сьогодні у Херсоні більшістю споживачів сприймаються як основний вид упаковки для подарунків та сувенірів. Саме про картонні коробки в першу чергу подумає середньостатистичний споживач, коли з'явиться потреба упакувати подарунок. Чому так? Справа в тому, що на сьогоднішній день картонні коробки сприймаються споживачем як обов'язковий атрибут процесу вручення подарунка. Простіше кажучи, для більшості людей подарувати щось без відповідної коробочки навіть незручно. Те саме можна сказати і про подарункові товари (це ті товари, які купуються в магазині на подарунок комусь). І в тому, і в іншому випадку подарункові картонні коробки дозволяють виділити ваш подарунок серед інших, змушує одержувача, затамувавши подих, гадати, що ж чекає всередині. Яскраві стрічки, особливий папір, гарні коробки – все це налаштовує на певний лад і створює особливу атмосферу свята. Подарунок у подарунковій коробці також часто відображає смаки та інтереси того, кому ви вручаєте подарунок.

Як сьогодні ті чи інші картонні коробки для упаковки підпадають за статус «подарункові»? Тут, звичайно ж, вся справа у сприйнятті. Так, якщо коробочка допомагає створити потрібну атмосферу, справити враження і зробити процес отримання подарунка для одержувача, то це вже відмінний варіант подарункової упаковки. Саме на ці фактори і орієнтуються у своєму виборі і звичайні покупці подарункових товарів, і виробники цих подарункових товарів у Херсоні. Плюс смакові переваги у всіх різні, тому і асортимент різноманітних подарункових коробок відрізняється своєю різноманітністю та неоднорідністю форм, кольорів та відтінків, розмірів, конструкцій, наявністю додаткових елементів тощо. За великим рахунком, саме подарункові коробки на сьогоднішній день можуть похвалитися найбільшою кількістю різноманітних пропозицій серед усіх видів гофротари та упаковки в цілому. Однак, при цьому, кожна подарункова коробка все одно залишається упаковкою. Тобто, незважаючи на всі можливі химерності та дизайнерські рішення, будь-які подарункові коробки повинні забезпечувати належний захист вкладених предметів, товарів чи подарунків від будь-яких негативних впливів. Тому характеристики міцності-експлуатації коробок при виборі упаковки для подарунка для споживачів в Херсоні відіграють важливу роль.

Популярні розміри подарункових коробок – це взагалі тема для окремої статті, за великим рахунком, оскільки тут різноманітних варіантів просто маса. Якщо, наприклад, вибір поштових коробок для посилок, як правило, обмежується вимогами популярних поштових операторів, то у випадку з подарунковими коробками все набагато складніше. Якого розміру подарункові коробки сьогодні купують у Херсоні найчастіше? Скажімо так, якщо ми говоримо про подарункові коробки, які виготовлені з одношарового картону або пресованого багатошарового картону, то це найчастіше подарункові коробки маленького розміру – не більше 20 сантиметрів за довжиною, шириною та висотою. А ось подарункові коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону використовуються взагалі будь-якого розміру. Тут дуже важко сказати щось певне. Єдине, що можна відзначити, саме на даний момент за нашими власними спостереженнями споживачі в Херсоні використовують подарункові коробки із тришарового гофрокартону середніх розміром – не більше 40 сантиметрів за довжиною, шириною та висотою. Проте всі ці спостереження та висновки варто сприймати із застереженням, адже упаковка саме подарунків та подарункових товарів може бути досить абстрактним заходом. Так, наприклад, тільки в подарунковій упаковці можлива ситуація, коли сам подарунок має порівняно маленькі розміри, але при цьому упакований у велику коробку, в якій простір заповнений, наприклад, деревним наповнювачем, вітальним стрічками, листівками або ще чимось. Чи можлива така «марнотратство» в товарній упаковці? Звичайно ж, ні, саме тому вибір коробок для пакування подарунків – це окремий процес, абсолютно несхожий на вибір картонних коробок іншої спеціалізації.

Тим не менш, виробники подарункових товарів у такій ситуації все одно змушені підбирати коробки для своєї продукції за розміром . Якщо такий товар невеликого розміру, то в упаковці великого обсягу він більш схильний до псування від різного роду статичних і особливо динамічних впливів. Тобто він банально може зіпсуватися ще до моменту свого продажу. Наприклад, у процесі транспортування у точки реалізації. Тому в даному випадку виробники подарункової продукції та святкової атрибутики в Херсоні намагаються вибрати такі подарункові коробки , які максимально відповідатимуть вмісту. Наприклад, плоскі подарункові коробки стануть чудовою упаковкою для гаманця, книги, клатчу, одягу та спідньої білизни. Кругла подарункова тара у вигляді тубуса або вузька прямокутна подарункова коробка може використовуватися для великих речей, наприклад, пляшки колекційного вина та інших алкогольних та безалкогольних напоїв. Більше того, такий формат подарункових коробок найкраще підходить для будь-яких виробів зі скла. Подарункові коробки , оформлені у стилі новорічної тематики, стане чудовою прикрасою будь-якого подарунка на Новий рік для дітей та дорослих. Картонні коробочки у формі серця з оригінальним оздобленням особливо потрібні закоханими для презентів на 14 лютого. Прозорі подарункові коробки підійдуть для предметів декору. Вони можуть бути повністю відкритими, а також мати одну прозору сторону, або тільки прозору кришку. Подарункові коробки-книжки з відкидною обкладинкою-кришкою можуть стати не лише прикрасою чогось і надійною упаковкою, але й самостійним подарунком. Один з таких варіантів - це багатоярусна коробка-драбина, підійде для всіляких невеликих подарунків. І так далі, популярних варіантів оформлення подарункових коробок тут справді безліч.


Де купити найдешевші коробки для пакування в Херсоні?

Таким чином, попит на ті чи інші картонні коробки у Херсоні дуже залежить від сфери їх застосування. Тому важливо знати, де купити будь-які коробки для пакування від виробника за найвигіднішою ціною. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та картонної упаковки різного призначення. Тільки у нас ви можете купити в Херсоні коробки для упаковки у наявності в максимально широкому асортименті та за найнижчими цінами в місті, причому як оптом, так і в роздріб. У нас ви можете вибрати та купити недорого вантажні, товарні та подарункові коробки будь-якого розміру та форми . Більше 600 моделей різних коробок, продаж онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії – і, головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок із безкоштовною доставкою по Україні.

Компанія «Експрес Упаковка» більше десяти років займається виготовленням та продажем картонних коробок усіх типів та розмірів. Будь-які картонні коробки для пакування підприємства нашої компанії на сьогоднішній день виробляють із використанням спеціальних прес-форм для вирубки. Тому ми можемо запропонувати будь-якому нашому клієнту вибрати розміри, форму, конструкцію коробок, а також наявність/відсутність додаткових елементів у ній на власний розсуд. Крім того, ексклюзивно для вас ми можемо виготовити спеціальні прес-форми для виробництва картонних коробок для упаковки будь-якого типу та складності висікання на індивідуальне замовлення з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми картонної коробки.

Придбати дешево будь-які коробки для упаковки в Херсоні, а також оформити замовлення на виробництво картонних коробок будь-якої складності ви можете, зателефонувавши менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів. Або ж просто надішліть заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей пакувальних коробок із зазначенням типу упаковки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Величезний вибір картонної упаковки в Херсоні. Купівля стандартних та нестандартних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити коробки для пакування прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки від виробника у Херсоні. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн