Продаж натуральних наповнювачів для коробок в Херсоні

Різні декоративні наповнювачі для подарункових коробок є таким же обов'язковим елементом упаковки подарунків, як святкова стрічка у вигляді банта або словесне привітання з побажанням тих чи інших приємних слів. Дарувати подарунки у тематично оформленій подарунковій упаковці сьогодні прийнято у всіх містах та селах України. Проте скрізь є свої особливості, куди впливають певні регіональні чинники. Наприклад, свої місцеві традиції – оформлення подарунків. Але є також досить тривіальні чинники, які визначають, як буде оформлений подарунок. Приміром, в одному місті України для оформлення подарунків можна купити практично будь-які елементи декору, а в іншому – є лише дещо, та й то у зовсім слабкому асортименті. Сьогодні ми спробуємо з'ясувати, які саме пакувальні матеріали сьогодні у Херсоні застосовують для упаковки подарунків найчастіше та які при цьому натуральні чи штучні наповнювачі використовують. А допоможе нам у цьому, як завжди, каталог подарункового пакування інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Так як тут не тільки один з найбільших асортиментів різних подарункових коробок, але ще й величезний вибір різноманітних наповнювачів для подарункових коробок за дуже низькими цінами. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке наповнювачі для подарункових коробок і чому вони так часто використовуються?

Натуральные наполнители для подарочных коробок Як ви все добре знаєте, одні з найбільш популярних способів упакування подарунків та сувенірів є спеціальні картонні коробки для подарунків. Це недорога упаковка , яку можна прикрасити практично у будь-який спосіб, наскільки вистачить фантазії. При цьому будь-яка подарункова коробка з картону є ємністю певного обсягу. І коли ви кладете в неї подарунок, є велика частка ймовірності, що всередині залишиться вільний простір - простіше кажучи, порожнечі. Подарунковий наповнювач для коробок якраз і покликаний заповнити ці порожнечі, виконуючи одночасно і декоративну функцію, і створюючи ефект, що амортизує, для вкладеного в коробку подарунка. Одночасно і захист, і прикраса для подарунка.

Крім того, не варто забувати, що подарункове пакування в будь-якому місті України, в тому числі і в Херсоні, відрізняється особливостями споживчого попиту. Якщо, наприклад, для товаротранспортної упаковки надійність є найважливішим параметром, то подарункових коробок зовнішній вигляд і декорування всередині є найважливішим критерієм оцінки споживачів. До речі, це стосується і кольору коробок, і можливого малюнка. Для транспортної гофротари найчастіше абсолютно байдуже, є малюнок якийсь на коробках чи ні, білого вони кольору чи бурого – аби були міцні, надійні та захистили цінне майно при переїзді. А ось для подарункових коробок ситуація відрізняється докорінно. Тут візуальне сприйняття споживача завжди ставиться в основу. Різні наповнювачі для подарункових коробок у Херсоні є саме для цієї мети. Це чудовий спосіб прикрасити подарункову композицію і одночасно захистити вкладений у подарункові коробки предмет від можливих пошкоджень.

Крім того, не слід забувати, що наповнювачі для різних коробок сьогодні активно використовуються в товарній упаковці. Різні виробничі компанії у Херсоні сьогодні використовують натуральні та штучні наповнювачі для заповнення вільного простору у товарних коробках. Найчастіше такий формат упаковки товарів застосовується для крихкої готової продукції, що легко б'ється, а також для товарів з чутливими типами покриття. Словом, все робиться для того, щоб гарантувати клієнтам захист та стійкість найтендітніших деталей. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» сьогодні можна купити дуже дешево понад 500 різних моделей товарних коробок. За нашими особистими спостереженнями, з усього цього різноманіття картонних коробок понад 100 моделей сьогодні активно купують для пакування різних подарунків та сувенірів. І понад 200 моделей різних самозбірних коробок застосовуються як товарна тара. Але, що найголовніше, практично завжди в комплекті з ними споживачі в Херсоні замовляють різні декоративні наповнювачі для таких коробок. Причому мотиви у кожного різні. Хтось оформляє за допомогою наповнювача картонну коробку з подарунком усередині, намагаючись зробити яскраву подарункову композицію, що добре запам'ятовується. Хтось за допомогою наповнювача виділяє вітрини з тематичною продукцією на прилавку. Ну, а хтось просто купує, наприклад, натуральний деревний наповнювач для надійності та безпеки товарів під час їх транспортування.

При цьому важливо відзначити, що хоч би якими були мотиви та переваги споживачів при виборі подарункового наповнювача для коробок, є низка цілком логічних і простих правил. Подарунковий наповнювач для коробок не повинен бруднитися або залишати слідів. Подарунковий наповнювач не повинен мати різкого і неприємного запаху, а краще щоб взагалі був без запаху. Ну, і в ідеалі подарунковий наповнювач хоч натурального, хоч штучного походження повинен мати різноманітну колірну гаму та форму залежно від потреб споживача. Ну, а оскільки декоративний наповнювач дуже часто використовують різні компанії, які займаються розповсюдженням скляних виробів, що б'ються, таких як посуд або сувеніри, для будь-якого подарункового наповнювача, що користується попитом в Херсоні, повинен бути характерний амортизуючий ефект. Сьогодні немає жодних сумнівів у тому, що для подарункового та товарного пакування надійність та захист теж важливі, хто б що не казав. Декоративний наповнювач для подарункових та товарних картонних коробок може грати не тільки функціональну роль, але й декоративну, виконуючи таким чином обидві ці важливі функції.

За рахунок яких показників міцності-експлуатації та інших характеристик це взагалі можливо? Ну, дивіться. Будь-який наповнювач для подарункових коробок, який сьогодні можна купити в Херсоні, має бути гарної якості. Це поняття «хорошої якості» визначається за кількома параметрами:

  1. Наповнювач для подарункових коробок повинен бути приємний на дотик.
  2. Наповнювач для подарункових коробок повинен мати приємний колір або відтінок.
  3. Наповнювач для подарункових коробок повинен бути безпечним у використанні, оскільки наповнювачі часто застосовуються для упаковки харчових товарів. Крім того, за допомогою різних наповнювачів часто оформлюються різні аплікації дітьми у навчальних гуртках.
  4. Наповнювач для подарункових коробок повинен бути екологічно чистим продуктом, який може контактувати з будь-якими предметами, не залишаючи ні смаку, ні запаху.
  5. Наповнювач для подарункових коробок повинен забезпечити збереження предмета або виробу в коробці до моменту розпакування в повній цілості та безпеці. Повністю нівелювати будь-які негативні зовнішні дії механічного характеру.
  6. Достаток кольорової гами наповнювача для подарункових коробок має бути максимально різноманітним, придатним для вибору конкретного кольору та відтінку під різні ситуації.

Ну, і варто відзначити, що важливою перевагою якісного наповнювача для подарункових коробок хоч натурального, хоч штучного походження є мала власна вага. Так, як ви напевно знаєте, подарункові коробки часто використовуються не тільки для пакування товарів та подарунків у картонні коробки з гофрованого картону, але ще й для пакування подарунків у картонні коробки з одношарового та багатошарового картону різних видів. А такі подарункові коробки зовсім не призначені для того, щоб пакувати в них щось важке. Так що легкий подарунковий наповнювач для коробок – це обов'язкова умова сьогоднішнього подарункового впакування в Херсоні. Наприклад, споживачі у місті сьогодні дуже часто купують різноманітні паперові наповнювачі для подарункових коробок. Основною перевагою таких наповнювачів, крім ціни, є їх вага, оскільки для створення паперового наповнювача використовується папір щільністю 100 г/м. Таким чином, власна вага наповнювача практично не збільшує загальну вагу подарункової упаковки. І при упаковці різних коробок, подарунків та сувенірів під час транспортування не доведеться переплачувати перевізникам.


Найпопулярніші деревні наповнювачі для подарункових коробок у Херсоні

Цветной древесный наполнитель для коробок Дешеві кольорові та натурального кольору деревні наповнювачі для картонних коробок сьогодні є найпопулярнішим у Херсоні засобом для заповнення порожнеч у товарних та подарункових картонних коробках. Очевидно, що така популярність деревної вовни визначається саме ціною – на сьогоднішній день дешевше за натуральний деревний наповнювач продається тільки паперовий наповнювач. Однак жоден паперовий наповнювач не зможе дати такий візуальний ефект подарунковій упаковці як натуральний деревний. Деревна стружка (Wood Wool) – це екологічно чистий декоративний наповнювач, виготовлений із натуральної деревини. Дерев'яна стружка (часто також кажуть – целюлозна стружка ) дуже легка, приємна на дотик, має натуральний колір та запах дерева. Стружка не є відходами виробництва. Вона виготовляється на спеціальному устаткуванні з різних порід дерева, тому виходить соснова стружка, липова стружка, березова стружка. Декоративну пакувальну стружку важко сплутати з дерев'яною тирсою. Довга, тонка, вузька стружка не схожа на коротку, грубу тирсу сосни або листяних порід, вона має інші характеристики і свою особливу сферу застосування.

Варіанти використання деревної стружки як наповнювача для подарункових коробок у Херсоні бувають різні. Дерев'яна вовна - це саме той вид наповнювача для подарункових коробок, який підійде практично завжди. Для деревної вовни зовсім не важливо, яку саме конструкцію, розмір або колір подарункової коробки ви виберете, з чого вона буде зроблена і наскільки довго потрібно зберігати подарунок або сувенір до моменту вручення. У Херсоні натуральна дерев'яна стружка як наповнювач для подарункових картонних коробок найчастіше використовується для вручення дорогих алкогольних напоїв, антикваріату чи якихось цінностей із досить крихкою структурою. Наприклад, коли потрібно компактно та акуратно упаковати для вручення дорогу фарфорову вазу або сервіз. До речі, у таких випадках разом із власне подарунком та деревним наповнювачем у подарункові картонні коробки часто укладаються вітальні листівки, різні стрічки чи банти. Ну а оскільки для різних людей цілком природно мати власний смак і своє бачення оформлення подарункової упаковки, то і картонні коробки для подарунків використовуються дуже різні. Наприклад, у нашому інтернет-магазині покупці найчастіше обирають подарункові коробки квадратної, прямокутної, овальної або круглої форми. При цьому найбільш поширеним варіантом подарункових коробок є подарункові коробки конструкції «кришка-дно», які також сильно відрізняються за розміром та дизайном. Не менш потрібна подарункова упаковка у вигляді самозбірної коробки-пеналу. Висувна конструкція дозволяє швидко дістати вміст, зберігаючи цілісність виробу. Презенти всередині коробок-скриньок створюють особливий азарт. Відкидна кришка зазвичай утримується за допомогою святкових стрічок. І як для таких різноманітних подарункових коробок підібрати найкращий варіант наповнювача? Тут кожен діє по-своєму, але в більшості випадків покупці зупиняються на купівлі наповнювача для подарункових коробок у вигляді стружки деревини. Оскільки наповнювач дерев'яна стружка коштує недорого і підходить для будь-яких товарів і предметів. Але найголовніше - йому зовсім не важливо, подарункові коробки якої форми ви віддасте перевагу в кінцевому підсумку - натуральну деревну вовну або стружку можна використовувати завжди.

Хоч пофарбована в якийсь відтінок, хоч натурального кольору деревна шерсть справді гарно виглядає у подарункових коробках будь-якого типу та розміру. Це такий собі універсальний спосіб прикрасити товарів чи подарунок за невеликі гроші. Стружка чудово доповнює практично будь-яку картонну упаковку: коробки з крейдованого багатошарового картону , самозбірні коробки з мікрогофрокартону, дерев'яні тубуси, мішечки з джуту та мішковини, металеві контейнери та багато іншого. Серед популярних способів застосування декоративної стружки саме у Херсоні можна виділити кілька найцікавіших. Наприклад, натуральна деревна шерсть застосовується як наповнювач для самозбірних коробок для пакування алкогольної продукції, подарункового алкоголю (вина, шампанського, віскі, коньяку, арманьяку). Також дерев'яна стружка використовується для пакування сувенірів, у тому числі оформлення корпоративних подарунків. Деякі фірми у Херсоні використовують деревну стружку для пакування фруктів, кондитерських виробів (сувенірних пряників, шоколадних пляшечок, шоколадних статуеток та фігурок). Дизайнери та оформлювачі застосовують кольорову деревну шерсть для пакування handmade виробів та еко-продукції. Виробники крихких товарів використовують натуральну деревну шерсть для перевезення, відправлення посилок, таких як крихкий порцеляновий посуд, статуетки. Представники текстильної промисловості в Херсоні використовують круглу дерев'яну стружку для наповнення декоративних подушок, сувенірних саше (наприклад, ялівцева стружка). Виробники дитячих товарів застосовують деревну стружку як наповнювач для коробок під іграшки, наприклад, Ведмедик Тедді (Teddy Bears). Крім того, деревна шерсть Херсон використовується як флористичний наповнювач для оформлення букетів, створення красивих квіткових композицій, як заміна сизалевих волокон (сизаль). Ну, і не варто забувати про те, що деревна стружка може використовуватися і як заміна тирси для свійських тварин - як підкладка для морських свинок, хом'ячків.


Використання рафії як наповнювача для подарункових коробок у Херсоні

Рафия - наполнитель для коробок Ще одним із способів прикрасити подарункові коробки є застосування рафії. Це не настільки популярний у Херсоні спосіб прикраси подарункових коробок, як деревна стружка, проте в цілому рафію використовують не менш часто. Тільки трохи в інших ситуаціях. Так, для заповнення порожнеч у подарункових або товарних коробках все-таки краще вибрати деревну шерсть - властивості, що амортизують, у неї вище. А ось коли йдеться про саме декоративне пакування подарунків, сувенірів або товарів, то тут рафія виглядає просто чудово. Якщо ви хочете продавати щось на вітрині, не дістаючи при цьому товар із коробки, то рафія зможе вигідно виділити такий товар у будь-якій ситуації. Загалом такий цікавий вид подарункового наповнювача, на наш скромний погляд, вимагає більш детального розгляду. Далі давайте саме цим і займемося.

Рафія є досить новим для нашого ринку способом оформлення подарункових коробок. Цей наповнювач рослинного походження не вирощується та не виробляється в нашій країні та завозиться виключно імпортним способом. Рафія - це пряжа з натурального засушеного волокна пальмового листя. Вона є екологічно чистим матеріалом, досить міцна і має кремовий колір, який легко набуває потрібного відтінку після фарбування. Спочатку попит на рафію в нашій країні з'явився в текстильній галузі – за її допомогою різні виробники стали оформляти стильні літні капелюхи та пляжні сумки, ванні та кімнатні декоративні килимки, жіночі сумочки та клатчі, взуття та головні убори. При цьому варто розуміти, що рафія виглядає по суті як згорнута в безліч мотків мотузка. І при оформленні будь-яких виробів з її допомогою рафію ріжуть ножицями, а певні шматочки і вже потім використовують у композиції. При такому підході неминуче залишаються якісь шматочки рафії, що не використовуються. Саме так рафія стала використовуватися для заповнення порожнеч подарункових коробках. Залишки рафії також можна використовувати для упаковки подарунків як стрічки, адже цей матеріал виглядає гармонійно і натурально. Рафія не розчиняється у воді та має міцну текстуру, при цьому зберігає м'якість та пластичність. Для в'язання цієї пряжі відмінно підійде гачок від 3,5 до 4,5 мм. Для виробництва невеликої жіночої сумки чи капелюшка буде достатньо одного мотка (100 грамів, 250 метрів). Ну, а для заповнення порожнин та зовнішнього оформлення невеликої подарункової картонної коробки достатньо приблизно 25 грамів рафії.

Рафія може бути натурального походження, а може бути із синтетичних волокон. Натуральна рафія є ниткою високої міцності, виробленої з пальмового листя однойменного дерева, що досягає 25-метрової довжини. Зрізане листя висушують, а потім поділяють на тонкі смужки. Рафія натуральна виготовляється із 100% пальмової целюлози. Вона виготовлена з натуральної речовини рослинного походження. Як правило, нитка рівна по всій довжині та пластична. Рафія приємна на дотик, не сипеться і не меніться, чудово тримає форму і не втрачає колір. Натуральна рафія чудово переносить перепади температури. Її можна навіть залишити під дощем або навіть пропрасувати праскою! А ще її можна прати у машинці, але без віджиму. Після прання її слід розправити та почекати, коли вода стіче остаточно. 100% натуральна рафія може бути жорсткою, а може бути м'якшою. Тут вся справа в особливостях сушіння волокна.

Видів рафії існує безліч, проте найчастіше це види обробки рафії, а сама по собі нитка – це та сама fibra nature raffia. Як наповнювач картонних коробок та іншої подарункової упаковки в основному використовується рафія у вигляді м'якої еластичної стрічки невеликої товщини. На дотик вона схожа на креповий папір, який також застосовується в подарунковій упаковці, і справляє враження начебто це висушений папір, що шарудить. Але дуже міцний папір, навіть дорослий сильний чоловік не зможе розірвати руками нитку рафії, якщо вона не зовсім тонка. Тому, щоб з рафії вийшов наповнювач для подарункових коробок, її подрібнюють ножицями на певні шматочки. До речі, саме ножицями і перед безпосередньою упаковкою в коробки, оскільки виробники чи точніше сказати імпортери, оскільки рафія в Україні не вирощується, здебільшого просто змотують рафію в клубки та продають на вагу. Тобто, не дивуйтеся, якщо зрештою два однакових на вагу клубку рафії матимуть трохи різну довжину. Цей наповнювач для коробок все-таки природного походження, тому висушені волокна рафії можуть мати і різну ширину і навіть товщину, навіть якщо це візуально зовсім непомітно. При цьому, подарункова рафія (давайте назвемо її так) дуже красиво виглядає всередині коробки, особливо якщо використовувати мотки рафії різного кольору. Тобто ви самі створюєте дизайн подарункової упаковки всередині коробки, підбираючи під кольори подарунка наповнювач різного кольору та відтінку, комбінуючи таким чином гру фарб. Яскраві колірні комбінації, які дозволяє створювати рафія, завжди грають своїми фарбами та радують око, створюючи унікальний візерунок. Особливо при правильному освітленні. Завдяки своїм відтінкам і відмінної кольоровості, рафія одного і того ж кольору при різному освітленні може бути різного відтінку! Чим не привід, додатково захопитися вже отриманим подарунком ще раз.


Застосування сизалі для оформлення подарунків у Львові.

Сизаль для оформления подарков І останнім видом наповнювача для подарункових коробок, який справді має високий попит у Херсоні сьогодні, є сизаль. Сизаль натуральний – це декоративний матеріал натурального походження, що є дуже міцним целюлозним волокном, що виробляється з листя рослини Agava sisolana з роду Агава. Сизаль дуже приємний на дотик, податливий і водночас жорсткий і неймовірно міцний. Більш того, на відміну від плетених волокон багатьох інших рослин, що використовуються для пакування подарунків, волокнам сизали зовсім не страшні дії вологи або різкі перепади температур. Саме тому спочатку сизаль набув широкого поширення в морській справі, і лише через багато років став застосовуватися для упаковки подарунків і декорування приміщень або предметів інтер'єру. На сизаль не мають ніякого впливу різні природні чинники: сизаль можна мочити, зберігати при будь-якій температурі, використовувати в контакті з абсолютно будь-якими предметами. Виглядає сизалеве волокно природно та оригінально завдяки своєму природному походженню. Сизаль, або сизалеве полотно, також може називатися абака, агава або пальмова нитка, і навіть кактусове волокно. Саме по собі волокно сизаль у природному вигляді має натуральний целюлозний відтінок, а будь-який інший колір наповнювач для подарункових коробок сизаль отримує в результаті звичайного фарбування без будь-якої хімічної обробки. Оскільки природні властивості цієї рослини унікальні, і якась особлива обробка сизалю просто не потрібна.

Сизаль є одним із найкращих варіантів наповнювача для подарункових картонних коробок та квіткових кошиків завдяки чудовому поєднанню якостей. Сизаль не тільки заповнює вільний простір усередині подарункової картонної коробки, але й одночасно захищає упаковані подарунки від можливих пошкоджень внаслідок падінь або ударів. Завдяки цьому сизаль є дуже популярним матеріалом для різного оздоблення та декорування різних композицій. Крім упаковки подарунків, сизаль часто застосовують у флористиці, а також у створенні різноманітних елементів декору приміщень – їм прикрашають настінні та стельові світильники, наповнюють вази підлоги, прикрашають гірки з декоративними кімнатними рослинами.

В цілому, сизаль є відмінним вибором декору для оформлення подарунків завдяки чудовому зовнішньому вигляду та унікальному набору корисних для пакування властивостей. По-перше, сизаль через своє натуральне походження може використовуватися для упаковки будь-яких предметів або товарів, оскільки і в пофарбованому, і в природному вигляді не залишає слідів, запаху або присмаку. По-друге, сизаль є непоганим амортизатором, який захищає товари та предмети в подарункових коробках під час падінь чи ударів. Ну, а по-третє, сизаль ефектно виглядає абсолютно завжди і тому може доповнити подарунок будь-якого типу та цінової категорії. Крім того, використати сизаль можна для творчості.

Ну, і останнє питання на сьогодні: де знайти найнижчі ціни на подарункові наповнювачі у Херсоні? Звісно ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Тут ви знайдете безліч видів натуральних та штучних наповнювачів для подарункових коробок будь-якого розміру, форми та конструкції. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративної стружки, ниток та пряжі різного кольору та ваги. Крім того, в оптовому та роздрібному продажі є наповнювачі з паперу тишею, гофрований кріп папір, рафія, натуральний деревний наповнювач та багато інших видів упаковки для подарунків. У каталозі нашого інтернет-магазину представлений найбільший у Херсоні вибір кольорових та натурального кольору наповнювачів для подарункових коробок, які можна застосовувати не тільки для подарункового впакування в коробки, але й у творчості, рукоділлі, упакуванні чи оформленні букетів. Кожна модель наповнювача для пакування подарунків, представлена на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відповідає всім санітарним вимогам та стандартам якості. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому ретельно слідом за якістю пропонованої продукції. Відповідальний підхід та якість продукції – запорука успіху компанії. Купувати подарункову упаковку та аксесуари для неї в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми чекаємо на вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн