Продаж пакувальних матеріалів в Хмельницкой области.

Хмельницька область

Хмельницька область є для нашої країни одним із найважливіших регіонів за багатьма пунктами. Але найголовнішим із них, мабуть, можна назвати транспортну інфраструктуру та місцезнаходження області щодо інших регіонів України. Через регіон проходить щодня безліч різних товарів та вантажів автомобільними магістралями та залізничними шляхами сполучення. Саме тут транспортна упаковка , а також поштова гофротара мають дуже високий попит. Рівень попиту таку упаковку тут настільки високий, що навіть перевищує попит на гофротару для промислових товарів регіону, що, взагалі кажучи, досить рідкісне явище. Хоча і промислове пакування тут також затребуване. Тому в цій статті ми спробуємо проаналізувати, що саме з пакувальних матеріалів найбільше купується у Хмельницькій області та чому. Що ж, давайте приступимо, а почнемо, мабуть, з транспортної упаковки та гофротари, яка використовується в даному регіоні для перевезення чогось. Заодно й з'ясуємо чому.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Транспортна тара та допоміжні матеріали для транспортного упакування в Хмельницькій області

Транспортна тара користується на Хмельниччині підвищеним попитом. Цьому сприяє наявність гарної дорожньої розв'язки у регіоні з можливістю забезпечити проходження мільйонів тонн вантажів щорічно. Ну, а вантажі треба ж щось упаковувати. Власне все просто і очевидно. Однак це тільки на перший погляд так. Через дуже велику різноманітність видів та типів вантажів, що перевозяться через територію Хмельницької області, тара тут застосовується найрізноманітніша. Плюс це тільки якщо говорити про вантажні перевезення готової продукції та різного майна різних виробничих підприємств чи торгових компаній. А є ще й поштова упаковка. На території області функціонує безліч поштових відділень більшості провідних українських поштових операторів, так що і у вигляді поштової упаковки застосовуються різні пакувальні матеріали. Але найбільший попит сьогодні в даному регіоні саме на картонні коробки, знов-таки, різні. Чому саме на коробки? Давайте поговоримо про це докладніше, а заразом порівняємо коробки за своєю корисністю як транспортне пакування з іншими пакувальними матеріалами.

Коробки, пленки, гофрокакртон, бумага, скотч дешево в ассортименте Для початку потрібно зрозуміти, що взагалі на Хмельниччині розцінюється як транспортна тара? Мабуть, ні для кого не секрет, що до будь-якого транспортного перевезення більшість вантажів приймаються в упаковці. Вона забезпечує збереження вантажів під час транспортування та виконання вантажно-розвантажувальних робіт. Крім того, що упаковка є важливою умовою забезпечення збереження вантажів, вона ще дозволяє формувати вантажні одиниці (за габаритами або масою), контролювати та враховувати кількісні показники вантажів при їх відвантаженні та видачі, раціонально використовувати вантажний обсяг транспортних засобів, забезпечувати умови для виконання вантажно- розвантажувальних робіт, пакетування та маркування вантажів. Основним елементом упаковки, що є виріб для розміщення продукції, є тара. Для перевезення вантажів використовується спеціальна тара , яка якраз і забезпечує за сукупністю показників можливість здійснення цієї самої перевезення. Тому вона і називається - транспортна тара (тара, що утворює самостійну транспортну одиницю). Однак умовами договору перевезення може бути передбачено, що вантажі приймаються до перевезення та споживчої упаковки. Види тари та пакування вантажів закріплюються у нормативно-технічній документації на транспортування конкретних видів вантажів - стандартів, технічних умов, правил пакування вантажів при перевезенні. Класифікацію транспортної тари здійснюють залежно від форми. Найбільш поширеними видами тари, що використовується при транспортуванні вантажів, є:

  • гофроящики та коробки;
  • контейнери з м'яким або жорстким кістяком;
  • бочки, циліндри та цистерни;
  • мішки та пакети;
  • балони та фляги;
  • рулони, ролики гофрокартону ;
  • клітини для тварин;
  • упаковка для супровідної документації;
  • палети та піддони.

Як ви можете помітити, далеко не всі з цих видів транспортної тари підпадають під тематику та специфіку пакувальних матеріалів, про які ми з вами зазвичай говоримо. Тому докладно ми розглянемо лише ті види тари, з якими ми працюємо щодня та можемо запропонувати вам купити їх недорого у Хмельницькій області оптом та в роздріб.


Картонні коробки та інша гофротара для перевезення вантажів у Хмельницькій області

Гофротара всех размеров и типов дешево в ассортименте Хмельницкая область Картонні коробки, що використовуються для перевезення вантажів, а також транспортні гофроящики з різних видів гофрокартону є одним з основних видів продукції компанії Експрес Упаковка. Для клієнтів із Хмельницької області ми хотіли б запропонувати низку цікавих позицій, які зможуть повною мірою вирішити проблеми з транспортною упаковкою практично для будь-яких видів товарів та вантажів.

У класичному розумінні транспортний коробок є тару з будь-якого матеріалу (дерево, гофрокартон, пластик та ін.), яка здатна забезпечити збереження вантажів, що перевозяться. Ця тара може мати різну конструкцію та структуру: мати будь-які отвори, бути з ручками або без, мати окрему кришку або додаткові стінки, що підсилюють, і так далі. У будь-якому випадку, міцність тари повинна відповідати вазі вантажу, а кришка, клапани, замки та затвори повинні унеможливити доступ до вантажу в процесі перевезення. Крім того, наявність ручок у транспортній тарі додає ще ряд вимог: висікання отворів під перенесення або власне ручки повинні мати таку міцність, щоб витримувати максимальну вагу вантажу, допустиму для такого розміру тари.

Транспортна скринька трохи відрізняється за своєю компоновкою від короба. Це тара у вигляді прямокутника, закрита з усіх боків, що має дно, дві торцеві та бічні стінки, з кришкою або без неї, виготовлена з матеріалу, що підходить під перевезення конкретного типу вантажу. Як правило, важкі ящики забезпечуються дерев'яними брусами, що дозволяють виконання розвантажувально-вантажних операцій за допомогою підйомно-транспортних засобів. Підсилюючі бруски повинні бути зміщені на дні і кришці в шаховому порядку, щоб при штабелюванні вони входили у взаємозачеплення і таким чином забезпечували стійке навантаження. При необхідності міцність ящиків підвищується за рахунок окантування сталевою або пластмасовою стрічкою. Ящики призначаються для упаковки важких і вантажів, що б'ються.

Це щодо класичного визначення тари "ящик" та "короб". Транспортні картонні коробки підпадають під визначення ящика і короба. Саме тому їх і називають "гофроящик" або "гофрокороб" із поправкою на тип матеріалу, з якого вони виготовлені. Ця тара з корпусом різноманітної форми, обов'язково з плоским дном, кришкою або клапанами, що закривається і має самозбірну або іншу конструкцію. Види тари та пакування, пакувальних засобів, що використовуються у Хмельницькій області при пакуванні конкретних вантажів, встановлені у стандартах, технічних умовах, іншої нормативно-технічної документації на ці вантажі. Для більшості вантажів вимоги до упаковки та тари встановлені у ГОСТах на продукцію. Вимоги до пакувальних картонних коробок залежать від різноманітних факторів: від виду вантажу, його маси, розміру, форми, ін. їх транспортування та вантажно-розвантажувальних роботах. Наприклад, харчові товари - далеко ще не всі види коробок можна використовуватиме їх перевезення.

Також одним із визначальних факторів вибору відповідної транспортної упаковки для вантажів є відповідність тари ряду відомих усім вимог, закріплених у нормативних актах. Однак у сучасних реаліях цими правилами користуються лише великі або близько того підприємства та товаротранспортні компанії у Хмельницькій області. Компанії менше ними зазвичай нехтують і дарма. Проте, давайте про них нагадаємо. Отже, правильна експлуатація транспортних картонних коробок має виглядати так:

  1. тару слід завантажувати в коробку трохи більше номінальної маси брутто;
  2. спосіб завантаження тари повинен унеможливлювати появу залишкових деформацій тари;
  3. вантаж у коробках повинен перебувати нижче рівня бортів;
  4. стінки тари, що перекидаються, повинні бути в закритому положенні.

Рулоны двухслойного гофрокартона разной длины дешево в ассортименте Крім того, як транспортна тара часто використовуються різні гофроконтейнери та циліндри (іноді їх ще називають "барабани"). Транспортні циліндри з гофрованого картону є, згідно з ГОСТом, транспортну тару з гладким або гофрованим корпусом циліндричної форми, без обручів або зигів катання, з плоским дном. При цьому тара має циліндричну форму у вигляді обичайки, що складається з багатьох шарів паперу, скріплених один з одним. Дно та кришки виготовляються з багатошарового паперу, картону та гофрокартону. Обичайка та днища з'єднуються за допомогою міцної притискної стрічки. Кришки фіксуються за допомогою затискачів та клапанів.

До транспортної тари належать і гофроконтейнери. Під контейнером розуміється транспортний засіб, що багаторазово використовується, для перевезення і тимчасового зберігання вантажів з об'ємом 1 м3 і більше, що має пристосування, що забезпечують механізовану установку і зняття його з транспортних засобів. Контейнер є повністю або частково закритою ємністю, призначеною для приміщення в неї вантажів. Контейнер є пристосуванням, що має незмінні характеристики, і тому він є досить міцним, щоб служити для багаторазового використання. Його конструкція дозволяє здійснювати перевезення вантажів одним або декількома видами транспорту без проміжного переупаковування вантажів, а також полегшує вантажні операції (перевантаження з одного транспорту на інший), а також зберігання вантажів, що поміщені в контейнер. Залежно від призначення контейнери класифікують на універсальні та спеціалізовані. Універсальні контейнери призначені для перевезення широкої номенклатури штучних вантажів у тарі, без неї або у полегшеній упаковці . Відповідно до ІСО (Міжнародною організацією стандартизації) універсальні контейнери поділяються на міжконтинентальні (великотоннажні) та внутрішньоконтинентальні (масою брутто 2,5 т). До універсальних також відносяться малотоннажні контейнери масою брутто 0,625 і 1,25 т. Спеціалізовані контейнери, у свою чергу, призначені для багаторазового перевезення та зберігання вантажів певної номенклатури (рідких, насипних, небезпечних, швидкопсувних та інших). Спеціалізований контейнер є конструкцією, стандартною за розмірами і максимальною масою брутто. За умовами нормативно-технічних документів більшість спеціалізованих контейнерів повинні мати позначення та написи, які інформують про вид вантажу, що вміщується в них.

Також до популярної транспортної тари у Хмельницькій області відносяться палети та піддони. Їх використовують дуже часто та майже з усіма видами вантажів. Однак, незважаючи на все різноманіття видів та типів піддонів, гофрокартон або картон для їх виробництва не використовується, тому докладно зупинятись на них ми не будемо.


Поліпропіленові мішки та пакети для перевезення вантажів

Продажа оптом и в розницу полипропиленовых мешков и пакетов Хмельницкая область Різниця у виборі того чи іншого вибору вантажної упаковки зазвичай полягає в особливостях продукції, що перевозиться. Хмельницька область у цьому сенсі не є винятком. І місцеві товаротранспортні компанії та підприємства виробники саме за таким принцом вибирають упаковку для своїх потреб. Поліпропіленовим мішкам і пакетам перевага надається у разі, коли потрібно перевозити щось сипуче, дрібне або те, що легко деформується і при цьому не псується. При цьому потрібно чітко розуміти з якою продукцією поліпропіленовий мішок використовуватиметься і в якому обсязі, а також у чому перевозитиметься і де зберігатиметься.

Будь-який поліпропіленовий мішок або пакет має ряд основних характеристик, які впливають на його експлуатацію. Саме від них залежить, наскільки виріб упорається зі своїми основними завданнями. І першою є, звичайно ж, розмір. Розмір мішка може бути як невеликим (для фасування 5-10 кг), так і великим (до 2000 кг). При цьому ми вам рекомендуємо не купувати пп мішок більшого розміру, ніж потрібно за сукупністю габаритів та ваги продукції. Вага, або точніше, допустима, "робоча" вага мішка, - це теж дуже важлива і дуже різна одиниця виміру. Вага мішка залежить від матеріалу, з якого мішок виготовлений, а також від типу швів. Як правило, що більше грамів на м2, то вище щільність полотна і, отже, його міцність. Щільність також важлива, від неї залежить міцність та зносостійкість виробу. Рекомендуємо більш високу щільність для важких сипких товарів з дрібною фракцією, таких як сіль, цукор, борошно. Для керамзиту, тирси або будівельного сміття виберіть нижчу міцність. І насамкінець, думаю, варто сказати про склад матеріалу пп мішків. Поліпропілен є синтетичним матеріалом, в який можуть бути включені всілякі добавки в різному відсотковому і кількісному співвідношенні. Наприклад, стандартні поліпропіленові нитки , з яких роблять мішки, включає різні добавки, що збільшують експлуатаційні характеристики мішка, а також стійкість до впливу ультрафіолету. В основному поліпропіленову тканину виготовляють із двох видів сировини: первинної (білі поліпропіленові мішки) або вторинної (будівельні плетені мішки зеленого або сірого кольору). Поліпропіленові мішки з вторинної сировини не призначені для продуктів харчування, т.к. виділяють запахи та за певних умов експлуатації та зберігання можуть виділяти токсини. Така упаковка підходить лише для нехарчових матеріалів.

Упаковочные материалы от завода-производителя оптом и в розницу Поліпропіленові та поліетиленові пакети дуже схожі за типом експлуатації на мішки. Звичайно, є низка відмінностей, але в цілому все дуже схоже. Основною відмінністю між ними є розмір та щільність матеріалу. Мішки завжди більші і міцніші за пакети. І неважливо, використовуються вони для перевезення зерна, піску або для вивезення будівельного сміття. В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми продаємо оптом та в роздріб різні пакети. Купити дешеві пакети оптом у Хмельницькій області ми пропонуємо різного розміру та кольору. При їх виготовленні використовувався поліетилен, деякі інші полімери. Далі ми розповімо про всі типи поліетиленових пакетів докладніше. Отже, як ми вже сказали, всі моделі виготовлені з поліетилену, проте поліетилен у своїй використовувався різний. В асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені види поліетиленових пакетів з наступних типів поліетилену:

  • поліетиленові пакети із ПВД (поліетилен високого тиску);
  • поліетиленові пакети із ПСД (поліетилен середнього тиску);
  • поліетиленові пакети із ПНД (поліетилен низького тиску).

При виготовленні пакетів з поліетилену, представлених на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», було використано лише найкращу сировину та сучасні технології виробництва. Якого б формату та розміру вам не знадобились пакети поліетиленові оптом чи в роздріб, ви можете купити поліетиленові пакети у нас недорого оптом та в роздріб за низькими цінами у Хмельницькій області. З петлевою та прорубною ручкою, виготовлені з посиленням ручки або без нього, з донною складкою або без неї – ви можете без проблем замовити поліетиленові пакети ПВД, ПСД та ПНД, ламіновані пакети будь-якої конструкції та типорозміру.


Купити упаковку на замовлення від виробника у Хмельницькій області

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна замовити виробництво будь-якого виду пакувальних матеріалів, представлених на офіційному сайті нашої компанії. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти різні види упаковки у максимально стислий термін. Тому ми пропонуємо вам купити дешево на замовлення упаковку в широкому асортименті розміру, кольору, виду та типу в Хмельницькій області. Каталог нашого інтернет-магазину – це найбільший вибір картонної та паперової упаковки в Україні. У нас ви можете вибрати та купити недорого упаковку для будь-яких товарів та вантажів – від коробки для госптоварів до поліетиленових пакетів-слайдерів для пакування продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. Більше 700 моделей упаковки, продаж онлайн через інтернет та у стаціонарних торгових точках у Хмельницькій області, а головне, все це ми хочемо вам запропонувати купити дешево оптом чи в роздріб за готівковий чи безготівковий розрахунок із безкоштовною доставкою по Україні.

Крім того, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб упаковку під друк, що підходить для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Ми надаємо послуги з нанесення одноколірного та багатобарвного шовкотрафаретного друку. Термін нанесення друку зазвичай становить від 1 до 3 днів з моменту подання заявки. Але точніші терміни, а також всю необхідну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії по телефону.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виготовлення недорогої упаковки, зв'яжіться з менеджерами компанії «Експрес Упаковка» за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на офіційну поштову скриньку компанії (e-mail):

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виготовлення необхідних видів пакувальних матеріалів згідно з вашим замовленням.

Нас знаходили за такими словами:



Де купити картонні коробки в наявності в Хмельницькому?



Самозбірні картонні коробки сьогодні є найпопулярнішим видом коробок для пакування, серед усіх представлених у Хмельницькому. Так, самозбірні коробки використовуються набагато частіше за будь-які інші коробки з картону і гофрокартону як у споживчій упаковці, так і в товарній або як упаковка для подарунків. У цій статті докладно поговоримо про самозбірні коробки як вид упаковки і з'ясуємо, чому використовувати їх для упаковки різних товарів і вантажів дійсно вигідно і практично.

Оптовий та роздрібний продаж поліетиленових пакетів у Хмельницькому.



Сьогодні ні для кого вже не секрет, що поліетиленові пакети – це неймовірно зручний та практичний вид упаковки. Однак ціни на пакети можуть сильно відрізнятися, як і простота купівлі таких пакетів оптом або в роздріб. Крім того, у різних містах України ціни на поліетиленові пакети сьогодні зовсім неоднакові. Тому в цій статті ми розглянемо всі фактори, які впливають на ціноутворення поліетиленових пакетів. Зрозуміло, з огляду на поточну ситуацію на ринку Хмельницького.

Продаж поліетилену в Хмельницькому.



Сьогодні складно знайти вигідніший матеріал для створення ізоляційного шару, ніж спінений поліетилен. Цей ізоляційний матеріал сьогодні у Хмельницькому використовується і як пакувальний, і як будівельний, і навіть як сировина для виробництва інших виробів. Тому в цій статті ми хотіли б вам розповісти про особливості та експлуатаційні можливості ВПЕ. представленого сьогодні на ринку Хмельницького.

Пакувальний скотч від виробника в Хмельницькому.



Пакувальний скотч сьогодні є одним із найбільш корисних пакувальних матеріалів у дуже багатьох ситуаціях. Звичайно ж, найчастіше його застосовують у виробничій сфері та в оптово-роздрібній торгівлі. Але й у сфері послуг він буває просто незамінний. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, для яких цілей і який саме пакувальний скотч вважають за краще купувати споживачі у Хмельницькому.

Виробництво коробок з гофрокартону у Хмельницькому.



Виготовлення картонних коробок того чи іншого типу завжди обумовлене запитом споживача на очікуваний рівень міцності-експлуатаційних можливостей такої гофротари. Різні виробники картонних коробок домагаються вирішення цього завдання по-різному. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, за рахунок чого картонні коробки бувають необхідної міцності та універсальності. А також з'ясуємо, де сьогодні у Хмельницькому можна вигідно купити товарні та транспортні картонні коробки.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн