Пакувальний скотч від виробника в Хмельницькому.

Пакувальний скотч був і залишається сьогодні одним із найпопулярніших пакувальних матеріалів. Обсяги споживання скотчу у Хмельницькому, наприклад, обчислюються тисячами рулонів на місяць. Цей витратний матеріал стане в нагоді практично при будь-яких видах і варіантах упаковки товарів, посилок, особистих речей, готової продукції, вантажів, що перевозяться. Однак високий рівень попиту на пакувальний скотч у Хмельницькому поширюється сьогодні далеко не на всі види пакувального матеріалу. Якісь розміри, формати випуску, кольори та відтінки споживачі у Хмельницькому вибирають частіше, а якісь – рідше. Тому в цій статті ми постараємося з'ясувати, якому саме скотчу для пакування споживачі у Хмельницькому воліють у більшості випадків і чому? А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних скотчів та інших клейких стрічок для пакування, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Оскільки тут не тільки один із найрізноманітніших асортиментів скотч-плівки для упаковки в наявності, але ще й дуже низькі ціни на пакувальний скотч оптом та в роздріб у Хмельницькому. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Асортимент різних скотч-плівок для пакування та не тільки у Хмельницькому сьогодні

Скотч-пленка упаковочная от производителя Традиційно пакувальний скотч сьогодні належить до категорії пакувальних матеріалів, на які завжди знайдеться споживач. Це дуже корисний, навіть незамінний вид упаковки в багатьох сферах нашої життєдіяльності сьогодні. Скотч-плівку сьогодні застосовують і в промисловості, і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і навіть на дозвіллі чи побуті. А з урахуванням того, що для виробника скотч-стрічки зовсім неважливо, який саме скотч виробляти - пакувальний або, наприклад, канцелярський, то й пропозицій з продажу скотч-стрічки в Хмельницькому сьогодні більш ніж достатньо. Для споживача ж у такій ситуації найважливішим є відокремити пакувальний скотч від декоративного, художнього, канцелярського – словом, від решти. Все ж таки перед пакувальними матеріалами ставляться певні, досить конкретні завдання, які вимагають і належної міцності, і належної надійності, і належної довговічності тощо. Безперечно, далеко не всі види скотч-стрічки, представленої сьогодні на ринку Хмельницького, для таких завдань підходять. А які в такому разі підходять? Давайте далі розбиратися в цьому разом.

Отже, пакувальний скотч . Що він є і чим відрізняється від інших видів скотчу? Незалежно від свого призначення, будь-який скотч є плівковою стрічкою з одностороннім або двостороннім нанесенням клею. У упаковці найчастіше застосовується односторонній скотч, хоча у принципі скотч-плівку можна використовуватиме вирішення пакувальних завдань і двосторонню. Але оскільки вона дорожча, то в переважній більшості випадків для пакування використовується саме односторонній скотч . А ось далі вже починаються різні нюанси і тонкощі. Наприклад, у Хмельницькому сьогодні споживачі вибирають скотч-плівку для упаковки чогось, виходячи з її товщини та стійкості її клейового шару, міцності на розрив, стійкості до хімічної та температурної дії. При цьому будь-який такий скотч може бути прозорим, кольоровим, брендованим якимось друком, може бути огороджувальним або сигнальним і так далі. У будь-якому випадку кожен вид скотчу «працює» за однаковим принципом: технологічно скотч-плівка використовує фізичне явище адгезії. Саме завдяки адгезії можливе приклеювання скотчу до чогось або склеювання чогось. Однак найголовніше при такому розмаїтті те, що, використовуючи скотч, ми отримуємо дійсно дешевий матеріал для чогось скріпки. Так що зовсім не дивно, що сьогодні в Хмельницькому можна цілком собі дешево купити різні види скотчу:

  • канцелярський скотч – гладкий та прозорий скотч невеликої ширини полотна, що використовується для роботи з папером або картоном;
  • пакувальний скотч – міцна клейка стрічка, яка відрізняється середньою або великою шириною полотна та більшою довжиною намотування, ніж канцелярський, а використовується для збереження цілісності упаковки під час перевезення товарів;
  • технічний скотч – технічна клейка стрічка для ізоляції проводів, труб, захисту поверхонь від пари і вологи, може бути армованою, алюмінієвою, металізованою або двосторонньою;
  • малярський скотч - будівельна скотч-стрічка з паперовим типом полотна, яке легко зривається, не залишаючи слідів і не руйнуючись при цьому;
  • спеціалізований скотч - різні види скотчу, що використовуються в певних ситуаціях, скотч-стрічки вузького призначення на кшталт медичного скотчу і таке інше.

На тлі всіх інших видів скотчу пакувальна клейка стрічка типу «скотч» відрізняється найбільшою універсальністю та різноманітністю моделей та варіантів. Вона підходить для пакування товарів, вантажів, посилок, особистих речей, може бути різного виду, розміру, кольору та відтінку. І все тому, що пакувальний скотч, по суті, являє собою пропіленову стрічку високої міцності, яка схожа на пластиліну – може бути оформлена як завгодно. Пакувальний скотч служить дешевим і дуже надійним матеріалом для пакування, відрізняється практичністю, економічністю та довговічністю. Сприяє швидкій та міцній герметизації тари. Тому пакувальний скотч і використовується і на виробництві, і в комерційних цілях, і навіть у побутовому середовищі. Така різноманітність застосування є можливим завдяки клейовому шару. А клейовий шар у пакувального скотчу може бути двох видів: акриловий чи каучуковий. Пакувальна стрічка скотч з каучуковим покриттям відрізняється високим показником клейкості, що є важливим для застосування в регіонах, де спостерігаються підвищена вологість, різкі перепади температур. Цей вид характеризується здатністю витримувати суттєве навантаження, не вбирає вологу. Критично високі та низькі температури не впливають на його бездоганні властивості. А ось скотч, що має акриловий шар , є дешевшим і може використовуватися в меншому діапазоні температур і відносної вологості, ніж акриловий. Це тим, що основу клеючого шару становить вода. Даний вид призначається для застосування у звичайному температурному режимі. Тобто від -29 до +30 градусів Цельсія.

Який варіант скотчу найчастіше купують для пакування товарів, вантажів та посилок у Хмельницькому? Звичайно ж, з акриловим клейовим шаром. Це пояснюється тим, що він насправді виявляється нічим не гіршим, а коштує в рази дешевше хоч оптом, хоч у роздріб. Акриловий поліпропіленовий скотч для упаковки є клейкою стрічкою прозорого або коричневого кольору, намотаною на картонну втулку. Дані ролики поліпропіленової клейкої стрічки з якісним клейовим шаром з акрилу призначені для роботи з різними видами тари та упаковки з картону, паперу, пластику тощо. Найбільш поширеним видом застосування пакувального скотчу є упаковка чотириклапанних та самозбірних коробок з гофрованого картону, а також різних видів картону та паперу. Наприклад, у Хмельницькому пакувальний скотч найчастіше купується для наступних цілей:

Як ви самі можете помітити, для однієї тільки паперової та картонної упаковки пакувальний скотч підходить більш ніж добре. А якщо додати до цього ще й той факт, що пакувальний скотч на акриловій клейовій основі чудово проклеює будь-які полімерні пакувальні матеріали, виходить, що ми маємо справу з універсальним пакувальним матеріалом. Клейка скотч-стрічка дійсно підходить для пакування величезної кількості різноманітних матеріалів. Вона невибаглива і дуже практична. Однак деякі особливості правильного використання такої скотч-плівки все ж таки є. Оскільки як клейовий шар у скотч-плівці використовується акриловий клей, застосування даного типу скотч-стрічки має ряд обмежень. Так, акриловий клей не є морозостійким, тому пакувальний скотч не повинен використовуватися при температурі сильно нижче нуля за Цельсієм. Інакше він банально замерзне, і ви не зможете нічого приклеїти з його допомогою. При нормальній температурі фіксація відбувається швидко, протягом декількох секунд. Але важливо враховувати, що запас міцності кріплення набирається поступово. Відразу після нанесення стрічка вивільняє клей частково, і лише після восьми і навіть десяти годин він повністю проникне у структуру поверхні та повноцінно приклеїться до неї. Після цього відокремити поліпропіленову смугу скотч-плівки без ушкодження її структури буде неможливо.


Вузькі та широкі пакувальні скотчі різної довжини в асортименті Хмельницький

Упаковочные скотчи разной ширины Для пакувальних скотчів одним із найважливіших критеріїв вибору є формат. Більш того, довжина намотування скотчу, а також ширина ролика скотч-плівки дуже часто виявляються навіть важливішим фактором, ніж ціна на пакувальний скотч у Хмельницькому. Серед найбільш популярних форматів для пакувального скотчу сьогодні у Хмельницькому виділяється два: стандартний пакувальний скотч (ширина ролика 45 або 48 міліметрів) та широкий скотч (ширина ролика – 72 міліметри). А ось довжина ролика скотч-плівки є більш «вільною» величиною. Так, споживачі у Хмельницькому сьогодні купують пакувальний скотч найрізноманітнішої довжини для тих самих цілей. Наприклад, для пакування поштових коробок хтось вважає за краще використовувати скотч плівку довжиною намотування 100 метрів, а комусь цього мало, тому він застосовує пакувальний скотч 300 метрів у рулоні. Ну, і таке інше. Насправді сьогодні на ринку міста представлено стільки варіантів довжини намотування ролика скотч-стрічки, що їх навіть немає сенсу все розглядати. Чого не можна сказати про формат пакувального скотчу.

Формат або ширина скотч-плівки, яка використовується в пакувальних цілях, є дуже важливим параметром. Саме від ширини ролика скотч стрічки залежить те, які саме можливості в упаковці у вас будуть. Широкий скотч у цьому сенсі на перший погляд практичніший, проте це далеко не так. Насправді виявляється, що настільки широке полотно скотчу часто тільки псує загальний вигляд упаковки, а ширина рулону 48 міліметрів для пакувального скотчу є найбільш практичною. Такий пакувальний скотч застосовується для пакування всіх видів коробок з картону та гофрованого картону, пакування з паперу або поліетилену. Він обдає високим показником клейкості, є морозостійким, що дозволяє використовувати його будь-якої пори року. Структура скотчів пакувальних шириною 48 і 72 міліметра є стандартною – вони складаються з клейового шару та двовісно-орієнтованого поліпропіленового полотна. Однак варто враховувати, що в залежності від того, для чого застосовується липка стрічка, товщина клейового шару та плівки може бути різною.

Сьогодні в Хмельницькому скотч-плівка шириною рулону 48 міліметрів продається в трьох різних варіантах покриття: акрилове, синтетичний каучук, а також натуральний каучук. Безумовно, найдешевше коштує скотч з акриловим покриттям і саме тому він застосовується для упаковки набагато частіше за інших. Хоча не можна не відзначити, що найкращими показниками клейкості володіють пакувальні скотчі, в яких клейова основа з натурального каучуку. Використовувати такі скотчі можна за температури від -20ºС до +50ºС. Даний вид скотчу пакувального застосовується в основному на виробництві, так як часто тут трохи дорожча ціна на скотч не є проблемою. Ну, наприклад, коли ціна оптового продажу одиниці готової продукції обчислюється цифрами з шістьма чи сімома нулями, різниця в кілька десятків гривень, витрачених на пакувальний скотч не така вже й критична. Інша справа, коли йдеться про дешевші товари. У таких випадках очевидним вибором виробників є прозорий чи коричневий пакувальний скотч шириною рулону 48 міліметрів.

Також не можна не відзначити, що серед усіх видів пакувального скотчу шириною намотування 48 мм варіант з акриловим клейовим шаром є менш морозостійким. Упаковувати товар даним скотчем рекомендується при температурі не нижче 0ºС та не вище +25ºС. Такий вид упаковки, як акриловий пакувальний скотч , виготовляється для скотчування упакованих товарів як ручним, так і машинним способом. У другому випадку необхідне спеціальне обладнання, за допомогою якого автоматизується виробництво та збільшується ефективність процесу пакування. При цьому, акриловий скотч шириною 48 мм є найбільш універсальним, так як він досить надійний і міцний, а ціна на нього найнижча. Плюс питання ціни для пакувального скотчу стає більш актуальним зі збільшенням обсягів споживання скотчу, а також зі зниженням продажної ціни упакованої за його допомогою готової продукції. Тож не варто дивуватися тому факту, що більшість споживачів у Хмельницькому сьогодні намагаються купити пакувальний скотч шириною 48 міліметрів із найкращим співвідношенням ціни та якості. Так, наприклад, якісні характеристики пакувального скотчу повинні дозволяти використовувати його для упаковки картонних коробок всіх типів в умовах широкого температурного діапазону будь-якого сезону року. Акрилові скотчі хоч і вибираються здебільшого, але зовсім не рідкісні випадки у Хмельницькому, коли вибір виробників падає на скотч-плівку шириною 48 міліметрів, чия клейова основа є натуральним каучуком. Такими скотчами для упаковки вважають за краще користуватися виробники продукції, упаковка, перевезення та зберігання якої рекомендується в діапазоні температур -20º - +50ºС.

Що ж до ширшого виду скотчу – скотч-плівки пакувальної шириною 72 міліметри, то на сьогоднішній день скотч-стрічка шириною намотування 72 мм є досить популярним видом клейкої стрічки скотч у Хмельницькому. Таку пакувальну стрічку купують найчастіше будівельники та перевізники, так як ця зручна та практична скотч-стрічка великої ширини ідеально підходить для проклеювання більшості типів робочих поверхонь. Такою стрічкою легко можна проклеювати картонні коробки і поліпропіленові мішки, кульки і лотки з різних видів пластику і багато чого іншого. Наприклад, за допомогою такого скотчу можна приклеїти на стіну плакат, зафіксувати предмет, що зламався, відремонтувати стару книгу, створити ялинкову іграшку – список можна продовжувати до нескінченності. Але і в побуті, і в роботі основним призначенням скотч-стрічки шириною намотування 72 мм є упаковка. Даний пакувальний матеріал легко скріплює поліетилен, поліетилен, папір, картон і навіть пластик однаково надійно, забезпечуючи якісну довгострокову фіксацію. Скотч-стрічка шириною 72 мм відмінно клеїться на великий спектр поверхонь, таких як пофарбовані стіни, дерево, фанера, пластик, картон, метал та ін. При цьому він міцно фіксує площину, що обробляється, і тримається дуже довго. Скотч-плівка шириною намотування 72 мм може бути прозорою або коричневою. Якщо ж застосування коричневого скотчу шириною намотування 72 мм найчастіше обмежується промисловими організаціями та вантажоперевізниками, то прозорий скотч шириною 72 міліметри більш універсальний. Завдяки своїй прозорості, він не надто помітний. Ви можете з його допомогою прикріпити до стіни плакат, постер або фотографію, заклеїти сторінку, що розірвалася, в книзі або глянцевому журналі, причому так, що скотч практично не буде помітний. Прозорість скотч-стрічки шириною 72 мм дозволяє використовувати її для маркування різних речей, приклеюючи бирки з відповідними написами. Скотч прозорий герметичний. З його допомогою можна надійно зберегти вміст поліетиленового пакета, заклеївши його лінією розрізу.


Скотч-плівка для пакування товарів, вантажів та посилок недорого Хмельницький

Прочный скотч для упаковки от производителя В інтернет-магазин «Експрес Упаковка» ви зможете купити пакувальний скотч у Хмельницькому за найнижчими цінами оптом та в роздріб. Ми продаємо скотч-плівку для проклеювання тари та упаковки різних типів та габаритів. Продаж пакувального скотчу здійснюється цілодобово в режимі он-лайн. Пакувальна скотч-плівка різної довжини та ширини намотування, представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, продається за цінами виробника, оскільки постачається нам за партнерською програмою заводом-виробником поліетиленових та поліпропіленових виробів. Самі ж ми є виробниками пакувальної продукції з гофрованого картону та паперу. У тому числі і різноманітних картонних коробок, для пакування яких ця скотч-плівка призначена. У нас ви можете купити дешево у Хмельницькому пакувальний скотч і для склеювання картонних коробок, і для створення художніх аплікацій, і для маркування упакованих товарів, що зберігаються на складі, та для багатьох інших цілей. Наша клейка пакувальна стрічка скотч не просто надія і міцна, вона ще й гарантовано захистить товар від несанкціонованого проникнення під упаковку. Остаточна адгезія акрилового липкого шару така, що картон розшаровується при спробі зняти стрічку, не даючи несумлінним співробітникам непомітно розкрити коробку. Для підвищення надійності захисту упаковки, ми також пропонуємо клейку скотч-стрічку різної довжини та ширини, а також якіснірозмотувачі для скотчу за найнижчими цінами. Продаж розмотувачів для скотч-плівки здійснюється в роздріб дуже дешево. При цьому розмотувачі розраховані за форматом на представлені в каталозі нашого інтернет-магазину рулони пакувальної скотч-стрічки Завдяки використанню скотч-плівки від компанії «Експрес Упаковка» ви можете бути впевнені в збереженні упакованого товару або вантажу.

У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину компанія «Експрес Упаковка» постаралася надати максимально різноманітний вибір пакувального скотчу за найнижчими цінами у Хмельницькому. Наші оптові та роздрібні ціни на прозору та коричневу скотч-плівку вас приємно здивують. Залежно від потреб замовника ми можемо запропонувати клейку стрічку скотч будь-якого кольору і відтінку і з різними параметрами міцності, ширини і довжини. Широка клейка пакувальна стрічка хороша там, де товщини липкого шару не достатньо для забезпечення надійного заклеювання коробки. Якщо товар досить масивний і схильний до висипання, то підвищення надійності з'єднання стулок коробки можна використовувати стрічку 48 чи 75 мм шириною. Для більш легкого вмісту ми можемо запропонувати купити дешево скотч-стрічку шириною 30 міліметрів різної товщини. Чим більша товщина стрічки, тим товщі її липкий шар. Саму основу майже завжди роблять 25 мікронів і не змінюють. Така товщина основи достатня, щоб скотч-плівка завжди була міцнішою за клею і не рвалася при розмотуванні під час застосування її для заклеювання картонних коробок. Від маси клею, нанесеного на скотч, залежить глибина проникнення його в мікропори картону та надійність кріплення на ньому. Найлегший товар упаковується стрічкою товщиною 30 мікронів з товщиною акрилової клейової основи 20 мікронів.

В асортименті нашого інтернет-магазину ви знайдете пакувальні стрічки скотч Хмельницький, які підходять для фіксації практично будь-якої упаковки, всіх типів покриттів, будь-яких виробів і товарів. Пакувальний скотч від компанії «Експрес Упаковка» справді дуже універсальний, але в той же час ще й високоміцний та неймовірно зручний у використанні. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує придбати оптом та в роздріб скотч-плівку високої якості та різних видів. Серед усіх його особливостей найбільше виділяються його відмінні експлуатаційні властивості (еластичність, міцність, здатності витримувати мороз і спеку, вологі та запилені умови) та тривалий термін експлуатації. Наша пакувальна скотч-плівка дасть вам можливість не тільки швидко та надійно запакувати свої товари, але ще й здійснювати різноманітні маркування або, якщо є необхідність, зробити упаковку святковою. У нас ви можете підібрати пакувальний скотч як для ручного заклеювання, так і для автоматизованих пакувальних ліній. Ми пропонуємо своїм клієнтам високоякісний пакувальний прозорий та коричневий скотч в наявності у Хмельницькому у величезному асортименті розмірів та типів.

Загалом, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Хмельницькому пакувальну скотч-плівку будь-якого кольору та відтінку у широкому асортименті. Крім того, ми пропонуємо найнижчі ціни в місті на клейку стрічку скотч будь-якого кольору та відтінку, як оптом, так і в роздріб. Більше 50 різних видів пакувальної скотч-плівки завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво скотч-стрічки для пакування товарів, вантажів та посилок будь-якого кольору або відтінку за найнижчими цінами у Хмельницькому. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі пакувального скотчу онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Найшвидша доставка пакувальних матеріалів у місті. Всі ці та інші переваги чекають на вас після покупки скотч-плівки для упаковки будь-якого виду та розміру в Хмельницькому в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн