Кіровоградська область

Кіровоградська область розташована в центральній частині України та є одним із найважливіших регіонів для нашої країни у кількох ключових галузях господарювання. Насамперед, Кіровоградська область має дуже високий рівень випуску сільськогосподарської продукції, а також харчових товарів. У порівнянні з іншими галузями господарювання ці галузі приносять близько 32% загального ВВП області. Друга важлива галузь для цього регіону - це промисловість. Легка та важка – у регіоні функціонує низка підприємств, продукція яких користується попитом у багатьох інших регіонах України. Частка валового продукту Кіровоградської області від цих галузей займає близько 28% загального рівня регіону. Ну, а третім і останнім, найважливішим для регіону видом господарювання є транспортна сфера. Вантажні перевезення , приватні перевезення та інші види сфери послуг - все це відіграє не останню роль у господарському житті Кіровоградської області на сьогоднішній день.

Всі перелічені види господарської діяльності щодня потребує безліч різних пакувальних матеріалів, виходячи зі специфіки роботи і типу продукції, що випускається. І для того щоб зрозуміти, яка упаковка в Кіровоградській області користується найбільшим попитом, варто розглянути спектр пакувальних матеріалів , що використовуються у вищевказаних сферах в контексті даного конкретного регіону, ну а потім вибрати найбільш затребувані. Давай цим і займемося.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Яку упаковку використовують у галузі сільського господарства та сільськогосподарського виробництва у Кіровоградській області?

Як ми вже зазначили вище, Кіровоградська область вважається одним із провідних регіонів України у галузі сільського господарства та сільськогосподарського виробництва. Цьому сприяє і клімат, і територіальне розташування області. Крім того, в області є безліч природних водних ресурсів, які тільки сприяють вирощуванню сільськогосподарських культур. Площа зрошуваних земель у Кіровоградській області становить 51,3 тис. га, їх – 21,2 тис. га міжгосподарських систем.

За офіційними даними Кабміну, у галузевій структурі валової продукції сільського господарства чільне місце належить рослинництву, питома вага якого становить 73%, тваринництва – 27%. Основні зернові культури, що вирощуються в області – озима пшениця, кукурудза на зерно, зернобобові, гречка та просо. Значне місце серед технічних культур займають соняшник та цукрові буряки. Садівництво спеціалізується на вирощуванні яблук, груш, слив, вишень та ягідних культур. Тваринництво базується на розведенні свиней, великої рогатої худоби, овець. Питома вага виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в загальному обсязі її виробництва по Україні становить: соняшнику – 10%, зернових та зернобобових – 6,7%, цукрових буряків – 5,2%, м'яса – 3,0%, молока – близько 2, 8%. Ну, а тепер, коли основні види сільськогосподарської продукції в Кіровоградській області нам відомі, давайте розглянемо, які види упаковки для їх перевезення та зберігання використовуються.


Гофротара для овочів та фруктів в Кіровоградській області

Любые виды картонных коробок от производителя Упаковка для овочів , насамперед картонна, завжди має ряд особливостей та відмінностей від гофротари загального призначення. Це з особливостями перевезення та зберігання свіжого товару. Оскільки на його поверхні часто конденсується волога, матеріал, з якого виготовлена упаковка, повинен бути належним чином вологоміцним. Ну а щоб упаковка могла легко переносити значні статичні і динамічні навантаження при штабелюванні, гофра на ній повинна бути досить широкою. Конструктивні особливості тари полягають в обов'язковому наявності вирубних ручок та вентиляційних отворів. Найбільш оптимальним видом картонної упаковки для сільськогосподарської продукції на сьогоднішній день є овочеві та фруктові лотки. Компанія "Експрес Упаковка" займається виготовленням гофротари такого призначення. У Кіровоградській області ви можете купити у нас дешево оптом чи в роздріб готову упаковку для овочів та фруктів з картону , яка має такі відмінні риси:

  • наявність чи відсутність окремої кришки;
  • невелика висота стінок або лотки з подвійними стінками;
  • наявність виїмок у верхній частині.

Картонний лоток під фрукти дає можливість покупцям бачити свіжі плоди. За конструкцією він є самозбірним. При складанні виріб не потребує застосування допоміжних засобів - скотчу, клею або скоб. Конструкційні отвори на краях лотка у верхній частині допомагають виробам міцно триматися в штабелях. Можна застосовувати такі лотки для плодів та ягід. Вентиляційні отвори допомагають охолоджувати продукцію. З їхньою допомогою вдається уникнути скупчення конденсату на ягодах і фруктах. Фасування овочевої та фруктової продукції в гофролотках різної конструкції є дуже простим, навіть тривіальним заняттям. Для здійснення такої роботи навіть не потрібна якась особлива навичка. Це пояснюється перевагами такої тари та зручністю її транспортування. Зручно також, що у ній плоди можна виставляти на прилавки. Тому при необхідності ми можемо виготовити лоток на замовлення за вашими розмірами. Його цупкі торці захистять товар від механічних пошкоджень. Відкидна кришка зручна у застосуванні та дозволяє швидко закривати та відкривати продукцію. Для упаковки товару, який потребує посиленого захисту, ми пропонуємо лотки з осередками. У кожну їх можна укладати свіжу зелень, гриби, яблука, ківі. З торців таку коробку надійно закривають спеціальні клапани.

Крім того, для зберігання та транспортування овочів чи фруктів наша компанія виготовляє на замовлення картонні коробки багатьох інших конструкцій, а не лише овочеві та фруктові лотки. Наприклад, для зберігання та перевезення важких та великих сільгосп товарів ми пропонуємо транспортну гофротару великого розміру, а також картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону. Вони служать ідеальною тарою для зберігання та перевезення кавунів, капусти, картоплі, буряків та багатьох інших плодів.


Полімерне пакування товарів сільського господарства в Кіровоградській області

Полимерная упаковка любых размеров дешево Основне завдання при перевезенні, зберіганні та, звичайно ж, для успішної торгівлі овочами та фруктами – це здатність зберегти їх свіжими якомога довше, а також продати якнайшвидше. Для цього потрібна правильна тара, здатна не тільки виконати поставлені завдання, а й, що називається, "не нашкодити", тобто не залишає смаку, запаху або інших слідів. Найкраще з цим завданням справляється гофротара, зокрема картонні коробки для овочів та фруктів. Однак не завжди застосування такої тари можливе. У разі для упаковки використовують полімерну упаковку . Зокрема, поліпропіленові мішки та пакети різного розміру та виду. Компанія "Експрес Упаковка" пропонує овочеві мішки та пакети з ПВД вищого ґатунку. Вони добре підходять для упаковки овочів та фруктів, тому що не впливають на смакові якості та колір товару, не дають продукції значно випаровувати вологу, зберігаючи її свіжість та соковитість. Для тривалого зберігання овочів та фруктів ми пропонуємо купити недорого в Кіровоградській області поліетиленові пакети з перфораціями, що створюють природну вентиляцію внутрішнього простору. Габарити та місткість упаковки при цьому розраховані так, щоб овочі та фрукти не злежувалися. Іншою важливою перевагою пакетів для овочів та фруктів від компанії "Експрес Упаковка" є можливість їх застосування на конвеєрних лініях, на горизонтальному або вертикальному обладнанні пакувальному. Це важливо для агровиробників серйозного масштабу та великих торгових організацій, які працюють із великими обсягами продукції. Застосування нашого полімерного пакування дає переваги при пошуку оптових закупників. Відсортовані, промарковані та упаковані овочі та фрукти швидше залучать маркетологів торгових мереж, ніж ящики з розсипом.

Але все вищесказане належить головним чином виробникам сільськогосподарських товарів. А як же справа зі споживачами? У сфері оптово-роздрібної торгівлі найбільш популярним видом упаковки для продукції такого роду були і на сьогоднішній день залишаються поліетиленові пакети з ручками . Найголовніше для них – це бути досить міцними, а також вміщувати потрібну кількість куплених товарів. Упаковані овочі та фрукти зручно не лише завантажувати в купівельний візок. Вони також швидко перекидаються у багажник чи господарську сумку, а потім у холодильник. Не треба висипати продукти з пакета для більш тривалого зберігання, тому що перфорації збережуть від зайвої вологості всередині упаковки та на полиці холодильника. Крім того, для поліетиленових пакетів під фрукти та овочі важливим фактором є колір пакету, особливо коли товари ще знаходяться на полиці магазину. Розфасовані овочі та фрукти в пакети відповідного виду швидше продадуться, ніж звалені розсипом у контейнер. Цей факт добре відомий багатьом компаніям, які працюють у сфері оптово-роздрібної торгівлі продуктами харчування у Кіровоградській області. Тому пакувальні пакети зазвичай вибираються в тон товару. За рахунок цього досягається посилення насиченості природного забарвлення, а сам товар виглядає більш презентабельним та привабливим. Наприклад, буряк у яскраво-фіолетовій упаковці або морква в яскраво-жовтогарячому напівпрозорому пакеті підсвідомо асоціюватиметься з готовими стравами з цих овочів. Все, що виглядає апетитно, підвищує продаж харчових продуктів. При замовленні продуктів в інтернет-магазині покупець обиратиме овочі та фрукти значною мірою по упаковці, особливо якщо замовляє цей товар вперше.

Компанія "Експрес Упаковка" пропонує великий вибір різних поліетиленових пакетів для овочів та фруктів у Кіровоградській області. Вони підходять практично для будь-якої розфасовки, а також майже не залежать від умов та термінів зберігання та перевезення подібної продукції. Серед асортименту пакетів, представлених на офіційному сайті нашої компанії є великий вибір звичних пакетів з ручками типу "майка", що добре зарекомендували себе, а також пакетів із замком типу "слайдер" , які просто незамінні для герметичного зберігання продуктів харчування. Ми організуємо доставку овочевих та фруктових пакетів по всій Кіровоградській області та в інші регіони України. А також пропонуємо самовивіз із наших складів в області.


Упаковка для промислових товарів нехарчової групи в Кіровоградській області

Картонные коробки трехслойные и пятислойные любых размеров недорого в ассортименте У зв'язку із сільськогосподарською спеціалізацією області, інші галузі промисловості має відповідну орієнтацію. Наприклад, основним напрямом машинобудування є забезпечення потреб сільського господарства та переробної промисловості необхідною технікою та запасними частинами. Однак легка промисловість також відіграє значну роль у життєзабезпеченні Кіровоградського регіону. Підприємства даної галузі виготовляють швейні та панчішно-шкарпеткові вироби, м'які та корпусні меблі, складну побутову техніку, садово-городній інвентар, лікарські вироби, фарфорово-фаянсовий та скляний посуд, товари побутової хімії тощо. Яка упаковка потрібна для таких товарів? Ну, давайте по порядку.

Картонні коробки для одягу найчастіше представлені у вигляді упаковки з одношарового картону та іноді тришарового мікрогофрокартону. Це специфічна упаковка, оскільки весь товар тут практично не відіграє особливого значення, а тому міцнісно-експлуатаційні характеристики упаковки відходять на другий план, поступаючись дорогою зовнішньому вигляду та оформленню упаковки. Зокрема, виробники одягу Кіровоградської області саме такій упаковці віддають перевагу. Головне, щоби товар виглядав в упаковці дуже презентабельно. Картонні коробки для одягу можуть бути з окремою або вбудованою кришкою, або зовсім без кришки. Що можна зберігати та перевозити у таких коробках? Ну, наприклад, різні рукавички, шарфи, хустки, ремені, спідня білизна і тому подібні види одягу. Більш дорогі види одягу зазвичай упаковуються в картонні коробки трохи іншого формату, найчастіше призначені для закритого зберігання, щоб усунути можливий негативний ефект від впливу прямих сонячних променів, вологи та пилу. Одяг - це, незважаючи на простоту і зрозумілість, досить специфічний товар, який вимагає належних умов зберігання та перевезення, якщо, звичайно, ви хочете його продати, а не викинути. Тому деякі пакувальні вироби бувають настільки ефектні, що з простого предмета для зберігання перетворюються на один із центральних елементів інтер'єру, але при цьому несуть у собі всі базові вимоги до упаковки для одягу. Вони легко та без втрати якості витираються від пилу та бруду, зберігають свої початкові характеристики навіть при тривалій експлуатації, а також можуть використовуватися необмежено довго. Але всі ці особливості мають, скажімо, загальний характер, що стосується упаковки для одягу загалом. Але при цьому не можна не відзначити, що в залежності від виробника характеристики картонної упаковки для одягу можуть відрізнятися. Наприклад, в інтернет-магазині "Експрес Упаковка" ми пропонуємо купити недорого картонні коробки для одягу в Кіровоградській області, які мають такі особливості:

  • випускаються в різних розмірах і формах, тому вам точно не важко підібрати коробку точно за розміром і вагою виробу;
  • гофрокартон і коробки з нього - це екологічно безпечний матеріал, який може контактувати з будь-якими іншими видами сировини та виробів з нього, і точно не пошкодити трикотажні та будь-які інші тканинні товари;
  • гофрокартон досить міцний і довговічний, тара для одягу з нього здатна надовго забезпечити вас відповідною упаковкою для одягу;
  • прикрашені одноколірним або багатобарвним друком, картонні коробки для одягу помітно перевершують за своєю ефектністю будь-які інші види упаковки.

Як бачите, підстав віддати перевагу при виборі упаковки для одягу саме картонним коробкам, більш ніж достатньо. Тому й виробники даних товарів легкої промисловості в Кіровоградській області часто віддають перевагу саме їм як основне пакування.

Картонные коробки для обуви и одежды продажа оптом и в розницу в Кировоградской области Виробництво взуття в Кіровоградській області також розвинене досить непогано, тому картонні коробки для взуття тут користуються чималим попитом. Як і у випадку з упаковкою для одягу, основною вимогою до упаковки для взуття є надійний захист упакованої продукції від різноманітних впливів та зовнішніх факторів: дощу, снігу, бруду та пилу, підвищеної або дуже низької вологості. Важливо, щоб і в період транспортування, і в період зберігання на складі взуття в жодному разі не було зіпсовано будь-яким чином. Також важливим фактором вибору упаковки для взуття є дизайн та зовнішній вигляд картонної коробки для взуття . Гарна та міцна взуттєва картонна коробка – це завжди показник серйозності та рівня компанії-виробника взуття, а також ідеальний носій рекламної інформації. Виходячи з цього, компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати вам ідеальне рішення для упаковки всіх типів та моделей взуття з точки зору «ціна/якість», а також «краса та естетичність/практичність та зручність в експлуатації». Всі коробки для взуття, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», незалежно від моделі та розміру, виготовляються із тришарового мікрогофрокартону, що поєднує в собі високий рівень міцності та дивовижну при такій міцності легкість виробу. Щодо конструкції взуттєвих картонних коробок, то тут виробники даної продукції з Кіровоградської області зазвичай віддають перевагу двом видам гофротари: картонним самозбірним коробкам із вбудованою кришкою, а також картонним коробкам з окремою кришкою. Це зумовлено умовами реалізації продукції, оскільки будь-яке взуття може по кілька разів діставатися з коробки для примірки, а значить, для упаковки критично важливо мати максимальну простоту демонстрування вмісту.

Взуттєві коробки, які ви можете купити дешево оптом чи в роздріб у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» в Кіровоградській області, дозволять вам елегантно та красиво запакувати будь-який тип взуття будь-якого розміру – від найменших до дуже великих. Одночасно з цим взуттєві картонні коробки відмінно захищають упаковане взуття від попадання вологи, пилу і бруду, різних механічних пошкоджень типу подряпин або ударів. Основною особливістю самозбірних взуттєвих коробок, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», є зручна, витончена і водночас міцна конструкція. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити взуттєві коробки оптом та в роздріб у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок для повсякденного недорогого взуття до ексклюзивної взуттєвої тари та упаковки, призначеної для брендових моделей від провідних виробників взуття. При виготовленні взуттєвих коробок на замовлення фахівці компанії «Експрес Упаковка» врахують усі особливості та вимоги, зможуть втілити у життя будь-які побажання замовника.

Для того, щоб оформити замовлення на купівлю оптом картонних коробок в Кіровоградській області, вам достатньо просто дотримуватися простих інструкцій на сторінці товару. А якщо ви хочете замовити виготовлення картонних коробок, вам варто зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей такої гофротари на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Нас знаходили за такими словами:



Крафт-папір різної щільності в наявності та на замовлення в Кропивницькому



Сьогодні багато хто в Україні набирає обертів тренд на екологічну упаковку. Крафт-папір є, мабуть, найбільш екологічним видом упаковки в цілому та товарної упаковки зокрема. У рамках цієї статті ми розглянемо найбільш різні види крафт-паперу з погляду можливостей застосування, а також з'ясувати, який саме крафт-папір воліють купувати споживачі у Кропивницькому та чому саме його.

Виробництво та використання коробок як промислова тара в Кропивницькому.



Промислова упаковка за цілим рядом своїх особливостей відрізняється від споживчої та транспортної упаковки. Тут навіть принципи вибору дію інші. У цій статті ми поговоримо про те, які саме картонні коробки купують для промислового застосування у Кропивницькому сьогодні, та з'ясуємо, чому саме так все і відбувається.

Продаж архівних коробок в Кропивницькому



Архівні коробки у Кропивницькому традиційно є одним із найпопулярніших способів зберігання паперових матеріалів, документації, а також споживчою упаковкою для продажу паперу. Тому і популярних моделей такої упаковки сьогодні більша кількість. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні у споживачів види та моделі архівних коробок у Кропивницькому.

Найпопулярніші види паперів для пакування товарів, вантажів та подарунків у Кропивницькому



Не секрет, що пакувальні завдання бувають дуже різні, а тому вибір пакувальних матеріалів для вирішення часто буває складним завданням. Папір для пакування в таких ситуаціях часто є найпростішим і найефективнішим засобом вирішення проблеми. Однак далеко не кожен вид або тип пакувального паперу для цього годиться. А ось які саме види паперів є відмінним рішенням для пакування в Кропивницькому, ми розповімо вам у цій статті.

Купити самозбірні коробки для упаковки: що сьогодні пропонують у Кропивницькому?



Самозбірні картонні коробки на сьогоднішній день зарекомендували себе як один з найкращих пакувальних рішень серед усіх можливих у принципі. Купити сьогодні самозбірну упаковку хочуть і для товарів, і для посилок, і навіть для якихось особистих цілей та завдань. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні види товарних самозбірних коробок в Кропивницькому. А заразом і з'ясуємо, які саме види такої гофротари сьогодні віддають перевагу споживачам у Кропивницькому та чому.

Дешева скотч-плівка для пакування товарів, вантажів та подарунків у Кропивницькому



Скотч-плівка у всіх своїх видах та проявах сьогодні є дуже популярним пакувальним матеріалом. Прозора, коричнева, кольорова, художня скотч-стрічка і багато-багато інших сьогодні застосовуються в різних цілях і для вирішення різних завдань. У цій статті ми розглянемо, які саме види скотч-плівки сьогодні найпопулярніші у Кропивницькому. А також з'ясувати, з якою метою вони використовуються.

Показано з 1 по 6 з 6 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн