Купити самозбірні коробки для упаковки: що сьогодні пропонують у Кропивницькому?

Сьогодні самозбірні коробки різних видів активно застосовуються у Кропивницькому найчастіше у виробництві, оптово-роздрібній торгівлі, а також у сфері надання поштових послуг та послуг з доставки. При цьому, що цікаво, самозбірні коробки використовуються як харчових товарів, так товарів нехарчової групи. Тобто має бути максимально різноманітне використання і дуже широкий спектр пакувальних можливостей. Але, зрозуміло, у якихось випадках та ситуаціях самозбірні коробочки у Кропивницькому використовуються часто, а в інших випадках – рідше. Є й такі випадки, коли альтернативу самозбірним коробкам як упаковка взагалі складно знайти. Тож у цій статті ми розглянемо використання самозбірних картонних коробок у Кропивницькому докладніше. Причому, з урахуванням поточних попиту та пропозиції. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортименти різних самозбірних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки тут завжди можна побачити найактуальніші оптові та роздрібні ціни на різні коробки в Кропивницькому. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке коробки для упаковки самозбірного типу та як вони використовуються?

Самосборные картонные коробки Самозбірні коробки у Кропивницькому сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів тари. Втім, таке твердження ми повторюємо раз у раз стосовно всіх міст України, в яких розглядається поточна ситуація з упаковкою та гофротарою. Тут потрібно об'єктивно сказати, що практично будь-якого виду самозбірних коробок відчутних плюсів в рази більше, ніж мінусів. Більше того, ці переваги використання самозбірних коробок відчувають і споживачі, і виробники, і навіть перевізники субпідрядники. Все це, звичайно ж, безпосередньо відбивається на попиті та популярності самозбірної упаковки у різних категорій споживачів. У Кропивницькому сьогодні ці тенденції мають місце бути в найліпшому вигляді. Тому використовувати самозбірні коробки намагаються сьогодні все й по максимуму. Так, наприклад, виходячи зі сфери застосування найбільш популярними видами самозбірної гофротари сьогодні в Кропивницькому є такі види картонних коробок (у порядку зменшення, звичайно ж):

  1. Самозбірні коробки для пакування товарів харчової та нехарчової групи;
  2. Поштові самозбірні коробки та коробки для посилок;
  3. Самозбірні коробки для пакування подарунків та сувенірів;
  4. Транспортні коробки самозбірної конструкції.

Навряд чи буде для когось новиною, що самозбірні картонні коробки для пакування товарів сьогодні у Кропивницькому – це найпопулярніший вид картонної упаковки. Тут річ у самій специфіці пакувальних операцій – упаковка товарів, очевидно, відбувається у набагато більших обсягах щодня, ніж будь-яка інша. І те, що для такої упаковки використовують, як правило, саме самозбірні картонні коробки, говорить про те, що це справді надійна і з усіх боків вигідна товарна упаковка. А ось той факт, що як транспортна тара самозбірні коробки з гофрокартону використовуються набагато рідше, ніж, наприклад, чотириклапанні гофроящики, говорить нам про те, що самозбірні картонні коробки далеко не завжди і далеко не у всіх випадках є ідеальним вибором упаковки. Хоча на перший погляд це зовсім не очевидно, тому до цього питання ми ще повернемося і спробуємо з'ясувати, чому ситуація сьогодні саме така.

Переваги використання картонних коробок самозбірної конструкції більшою мірою визначаються виробниками гофротари. Саме виробники самозбірних коробок для пакування в Кропивницькому визначають з чого, як саме і яким способом виготовлятимуться ті чи інші картонні коробки. І, як наслідок, готові самозбірні коробки, продаж яких здійснюється у Кропивницькому, мають певні міцнісно-експлуатаційні можливості, а також певну форму та конструкцію. Все це, звичайно, дуже специфічно, але завдяки використанню універсальних засобів для виробництва гофротари і самі картонні коробки для упаковки виходять універсальними. Для виробника упаковки зовсім не проблема сьогодні у Кропивницькому виготовити самозбірні картонні коробки , які б одночасно були відмінним вибором упаковки для подарунків та упаковки для товарів на палети. Здавалося б, зовсім різний формат, тип та умови упаковки, проте всі ці питання можна вирішити за допомогою картонних коробок.


Експлуатаційні можливості самозбірних коробок через незвичайну конструкцію

Самосборная коробка из микрогофрокартона для упаковки смартфонов У зібраному вигляді практично будь-яка коробка самозбірної виглядає як звичайна коробка прямокутної або квадратної форми. За винятком, звичайно, нестандартної гофротари самозбірного типу. Однак і стандартні самозбірні коробки в розгортці, до складання так би мовити, сильно відрізняються за своїм зовнішнім виглядом як від інших типів самозбірних коробок, так і від всіх звичних коробок чотириклапанної конструкції. Це пов'язано з тим, що сконструювати коробочку, яка закривалася б самостійно, без допомоги скоб, скотчу або клею, можна дуже по-різному. Плюс до того ж конструкція самозбірної коробки визначається завданнями, які покликана вирішити така коробочка, а тому тут також можливі варіанти. Наприклад, в самозбірних коробочках однієї і тієї ж форми на вигляд може бути «вбудовано» кілька внутрішніх елементів. За допомогою таких елементів досягається, наприклад, додаткова міцність вертикальних навантажень і т.п. Також одна і та ж (на вигляд, знову-таки) самозбірна коробочка може мати або не мати демонстраційне віконце. Ну і так далі, насправді таких варіантів безліч. І всіх вони так чи інакше відображаються на форматі конструкції самозбірної коробки .

Для прикладу давайте докладніше розглянемо один із найпопулярніших видів самозбірних коробок у Кропивницькому сьогодні – самозбірні коробки з «вушками». Що вони являють собою і які можуть бути в таких коробках варіанти конструкції? Самозбірні картонні коробки «з вушками» є неймовірно практичними коробками для упаковки різних товарів, вантажів, посилок, особистого майна. Якщо і є, скажімо так, "ідеальна коробка для упаковки", то це максимально близький до цього визначення варіант конструкції коробок. Це дуже прості у використанні і неймовірно зручні коробки з гофрованого картону або мікрогофрокартону (виготовляються з різними типами профілю в залежності від завдань), що не вимагають для упаковки продукції застосування додаткових матеріалів на кшталт скотчу або клею. Будь-яка картонна коробка такої конструкції збирається з однієї деталі із чіткою фіксацією клапанів у пазах у зібраному вигляді. Ну, а назва "коробка з вушками" за такими коробочками закріпилася через особливості конструкції, оскільки "вбудована" кришка в таких коробках з мікрогофрокартону має два бічні клапани, що підсилюють її опір вертикальним навантаженням. Виглядають ці два клапани як «вушка», звідси і така назва. Самозбірні коробки з вушками відносяться до категорії самозбірних штампованих ящиків, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад, скотч-плівки. Якщо точніше, то конструкція картонних коробок даної моделі – це стандарт №0427 за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO. Головною конструкційною особливістю таких самозбірних коробок є наявність «вбудованої» кришки, яка фактично є продовженням задньої стінки коробки, тільки з чітко позначеними лініями вигинів у потрібних місцях і невеликими клапанами по краях. Ці бічні клапани при складанні коробки розміщуються у спеціальних пазах для чіткої фіксації кришки у зібраному стані. Крім того, передня та бічні частини «вбудованої» кришки мають однакову з коробкою в цілому висоту і, коли коробка знаходиться в зібраному стані, утворюють додаткові підсилювачі для стінок коробки, підвищуючи, таким чином, максимально допустиму для упаковки вагу. В цілому, самозбірні коробки такого типу відрізняються дивовижною міцністю та зносостійкістю. А якщо до практичної конструкції додати ще й якісний матеріал виготовлення, то самозбірні коробки з вушками відмінно справляються з будь-якими можливими в процесі перевезення або зберігання статичними або динамічними навантаженнями. У межах розумного, звичайно.

Однак далеко не у всіх випадках для пакування товарів, посилок або вантажів використовуються саме самозбірні коробки з вушками . Так, це чудовий вибір гофротари, але виготовити такі коробки за розміром із великою висотою – це досить дороге задоволення. Тому щоб знизити собівартість виробництва картонних коробок, використовуються інші варіанти конструкції самозбірних коробок. Наприклад, самозбірні картонні коробки «ластівчин хвіст» або «паровоз». За типом конструкції картонні коробки такого типу відносяться до групи коробок з бічним швом, при скріпленні якого за допомогою клею, скоб або липкої стрічки утворюється бічна обичайка. Склейка бокового шва здійснюється, як правило, на заводі-виробнику, тому у продажу картонні коробки такого формату вже йдуть самозбірними. Представляють собою самозбірні коробки конструкції «паровоз» або «ластівчин хвіст» пакувальні коробки звичної всім квадратної або прямокутної форми. Розміри самозбірних коробок в Кропивницькому такого типу можуть бути, в принципі, які завгодно, точніше, які будуть зручні для замовника. Однак здебільшого самозбірні коробки такого формату мають великі довжину та висоту коробки з відносно невеликою шириною. Представляють вони картонні коробки самозбірної конструкції, які також збираються з однієї деталі без використання скоб, скотчу або інших липких стрічок, як і самозбірні коробки «з вушками». У їх конструкції також передбачені спеціальні клапани та пази для чіткої фіксації конструкції коробочки у зібраному стані. Ну, а за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO вони мають різні позначення. Найбільш популярними серед самозбірних коробок такого типу у Кропивницькому є самозбірні коробки конструкції №0215.


Спеціальні вставки, елементи конструкції та інші способи підвищити міцність та експлуатаційні можливості самозбірних коробок

Картонные уголки для дополнительной защиты Вибір відповідної конструкції самозбірних коробок для пакування – це далеко не єдиний спосіб отримати міцну та надійну упаковку для товарів, вантажів та посилок у Кропивницькому сьогодні. Всі ці завдання можна вирішити ще й за допомогою використання додаткових елементів гофротари, які ви можете замовити у того ж заводу-виробника картонної упаковки, що і коробки з гофрованого картону або мікрогофрокартону. Що є такими додатковими елементами, що підсилюють експлуатаційні можливості самозбірних коробок? Коли потреба у них особливо відчутна? Ну, дивіться. При зберіганні або транспортуванні будь-яких товарів, посилок і навіть вантажів особистого характеру дуже важливо забезпечити повне збереження предметів, що перевозяться. Саме тому необхідно особливо ретельно вибирати картонні коробки, які зможуть гарантовано захистити вантажі, що перевозяться, від пошкоджень. Ці ж пошкодження можливі і при зберіганні товарів і вантажів на складі або підсобці магазину, тому і в таких ситуаціях додаткова страховка зайвою не буде. Ну, а оскільки сьогодні у Кропивницькому для пакування різних товарів та вантажів використовуються знову ж таки різні самозбірні коробки, то й способи їх, так би мовити, «покращення» також різняться.

Також варто зазначити, що використання додаткових елементів при упаковці товарів самозбірні коробки – це не тільки спосіб вирішення проблеми з недостатньою міцністю або зносостійкістю упаковки. Такі елементи можуть бути й інших цілей. Наприклад, з їхньою допомогою можна запросто сегментувати простір усередині самозбірних коробок для оформлення групової упаковки якихось товарів. Наприклад, напевно кожен із вас колись купував ялинкові іграшки. Такі товари упаковуються, як правило, у самозбірні картонні коробки зі спеціальними ґратами всередині. Щоб кожна іграшка в наборі була відокремлена від іншої. За допомогою таких стін досягається і додатковий захист настільки крихких товарів від зовнішніх впливів, і додатковий захист від внутрішніх «негараздів», оскільки від ударів одна об одну іграшки можуть банально розбитися або як мінімум подряпатися. Загалом переваги використання додаткових комплектуючих самозбірних коробок незаперечні та численні. Завдяки наявності декількох шарів, картонна тара повністю захищає вміст від проникнення вологи, пилу та сонячних променів, що забезпечує збереження всіх предметів. Крім того, гофрований картон - це дуже легкий і водночас міцний матеріал, тому використовувати його зручно. А за рахунок додаткових елементів самозбірні коробки можуть стати надійним захистом навіть у найскладніших ситуаціях, коли потрібно надати упаковці необхідну жорсткість, забезпечити максимальне збереження вмісту, створити ефект, що амортизує, для товарів усередині коробок і так далі.

Додаткові комплектуючі та деталі для самозбірних картонних коробок є внутрішніми елементами пакувальної тари. Вони виконуються у вигляді решіток, прокладок, обічаків, амортизаторів, а також вкладишів, для виготовлення яких використовується мікрогофрокартон або тришаровий прокладний гофрокартона різних марок і з різною висотою і шириною профілю. Кожен вид таких комплектуючих дозволяє вирішувати певні завдання, тому вибирати дані вироби необхідно залежно від конкретної ситуації. Не забувайте і про те, що важливу роль відіграє конкретна модель самої збірної коробки, її розмір, а також тривалість і умови транспортування, якщо ми говоримо, наприклад, про поштові коробки самозбірного типу.

Отже, найбільш популярним способом збільшити транспортне навантаження самозбірного картонного пакування в Кропивницькому сьогодні є використання спеціальних грат із гофрованого картону. Ці комплектуючі особливо корисні при упаковці пляшкової та банкової продукції, тому що, крім підвищення допустимого вертикального навантаження на самозбірні коробки, вони ще й унеможливлюють небажаний контакт упакованих виробів один з одним. При цьому даний вид комплектуючих є дешевим, простим і дієвим інструментом, який дозволяє зберегти стрункість рядів, забезпечивши при цьому захист пляшкових виробів від пошкоджень. Такі грати створюють особливий простір для кожного предмета, незалежно від його форми, будь то флакон, банку, пляшка або будь-який посуд. Завдяки повній огорожі з усіх боків, вироби, що транспортуються, повністю захищені від ударів і зіткнень один з одним.

Ще одним не менш затребуваним видом комплектуючих для самозбірних картонних коробок є прокладки. Вони виготовляються із спеціального тришарового гофрокартону марки Т-20 з різним типом профілю. І хоча даний гофрокартон трохи відрізняється за своїми показниками міцності-експлуатації більш звичним видам тришарового гофрованого картону, на вигляд він виглядає приблизно так само. Та й спосіб виготовлення прокладок ідентичний способу виготовлення самозбірних коробок: виробництво прокладок з гофрокартону в Кропивницькому здійснюється за допомогою штанцевих форм на ротаційному, тигельному устаткуванні або на рольових пресах для плоскої висікання гофротари. Цей вид комплектуючих використовується за необхідності додаткового поділу кількох рядів виробів. Прокладки дозволяють створити додатковий шар опори, необхідний розміщення верхнього рівня продукції. При використанні даних комплектуючих навантаження рівномірно розподіляється по всій прокладці, завдяки чому транспортна гофротара стає більш стійкою. При цьому повністю унеможливлюється обвалення верхнього ряду виробів на нижній. Загалом, прокладки є дешевою та простою деталлю, яка значно підвищує стійкість всього вмісту тари до будь-яких пошкоджень під час перевезення.

Ну, і останнім, справді популярним у Кропивницькому сьогодні способом збільшення міцності та «терміну життя» самозбірних коробок із гофрокартону є використання обічайки. Однак відразу обмовимося, що такі комплектуючі застосовуються тільки разом із коробками коробки великої висоти. Так, наприклад, обичайки використовуються при необхідності посилити міцність стінок коробки по всьому периметру. Цей вид комплектуючих дозволяє створити додаткову поверхню опори, яка бере на себе певну частину вертикального навантаження на коробку. В результаті виходить, що обичайки надають додаткової стійкості всьому вмісту гофротари. Такі вироби мають низьку вартість, яка чудово поєднується з високою якістю та міцністю матеріалу виготовлення. Обечайки з гофрокартону дозволяють використовувати гофротару при максимально можливому навантаженні. Важливо відзначити і той факт, що обичайки, на відміну від прокладок, виконуються виключно з міцних марок гофрокартону, завдяки чому вони здатні повноцінно забезпечити збереження продукції, що транспортується, покращивши при цьому якісні і міцнісні характеристики тари.


Дешеві самозбірні коробки та комплектуючі для них в наявності та на замовлення купити Кропивницький

Самозбірні коробки за найвигіднішими цінами в Кропивницькому ви можете купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Причому як оптом, так і в роздріб, як у наявності, так і на замовлення. Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та картонного пакування різного типу, тому пропонує найрізноманітніший асортимент пакувальних рішень самозбірного типу за дуже вигідною ціною. Так, наприклад, ми здійснюємо виробництво самозбірних картонних коробок у Кропивницькому будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та у будь-якому обсязі. У нас ви можете замовити самозбірні картонні коробки в Кропивницькому для пакування будь-яких товарів та вантажів – від звичайних картонних коробок під господарські товари до самозбірних коробок під піцу з мікрогофрокартону або одношарового коробкового картону.

Самозбірні картонні коробки будь-якого розміру у Кропивницькому ми виготовляємо з використанням штанц-форм з усіх видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, а також різних видів пресованого одношарового та багатошарового картону. Розміри та конструкцію самозбірних картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та збирання. Всі пакувальні картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Вони ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас самозбірні картонні коробки в Кропивницькому з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

Купити самозбірні коробки оптом чи в роздріб у Кропивницькому, а також оформити замовлення на виробництво картонних коробок, ви можете, зателефонувавши менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів. Або ж надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей самозбірних картонних коробок для будь-якого типу та формату упаковки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

І насамкінець хочемо ще раз вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити самозбірні картонні коробки в Кропивницькому дуже і дуже вигідно. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, покупка самозбірних коробок з гофрокартону, картону та мікрогофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити коробки для упаковки зі складу, найнижча ціна на картонні коробки у Кропивницькому – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні самозбірних картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн