Продаж архівних коробок в Кропивницькому

Архівні коробки з гофрованого картону давно перестали бути тільки вузькоспеціалізованою упаковкою. Якщо, скажімо, двадцять-тридцять років тому їх використовували виключно для зберігання паперової документації чи якихось господарських книг у архівах та канцеляріях. То сьогодні архівні коробки використовуються дуже по-різному. Більше того, сьогодні вже можна говорити, що саме поняття «архівний короб» означає, швидше, сам формат коробки, конкретний тип конструкції, а не призначення. Тому в цій статті ми розглянемо найбільш популярні види та типи архівних коробок у Кропивницькому та з'ясуємо, для чого саме їх сьогодні використовують найчастіше? І чи обмежується їх сфера застосування лише зберіганням паперової документації в архівах? Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент картонних коробок від виробника, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Бо тут не лише величезний асортимент різноманітної гофротари для зберігання паперу та документів, а й найнижчі в Україні ціни на архівні коробки та картонні бокси для паперів. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Відмінні риси архівних коробок високої якості

Классическая архивная коробка с отдельной крышкой Архівні коробки для пакування сьогодні у Кропивницькому стали яскравим прикладом універсальної гофротари, яка в залежності від ситуації може бути і тарою для зберігання та перевезення паперів, і тарою для одягу та взуття, і навіть товарною тарою для готової продукції харчової та нехарчової групи. Початкове призначення архівних коробок – це зберігання різних паперів, документів чи книжок у відповідного типу установах. Їх використовують люди різних професій – від секретарів та бухгалтерів до бібліотекарів. У архівних коробках можна зберігати документацію, журнали, канцтовари, книги чи важливі папери особистого характеру. Але все це на сьогоднішній день стало лише частиною функціональних можливостей архівних коробок, оскільки через певні причини архівні короби з мікрогофрокартону, тришарового гофрокартону або п'ятишарового гофрованого картону в Кропивницькому сьогодні стали по-справжньому універсальною упаковкою. І використовують їх дуже по-різному.

То що, якщо не призначення, дає можливість називати ті чи інші картонні коробки архівними, якщо не призначення? Все просто – особливості конструкції. Як ви знаєте, згідно з Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки GEGCO-ASSCO, різних типів конструкцій картонних коробок існує безліч, проте цілий ряд таких моделей картонних коробок має явні конструкційні особливості, які дозволяють їх ні з чим іншим не переплутати. Саме така ситуація склалася із архівними коробками. Серед основних відмінних рис такої гофротари можна відзначити обов'язкову наявність кришки (окремої або відкидної, яка є частиною самої коробки). Також важливою конструкційною особливістю архівних коробок варто вважати обов'язкову наявність прорубних ручок з обох бортів коробки. Наявність ручок є дуже важливою ще й тому, що такого типу упаковка за умовчанням передбачається до постійного перекладання з місця на місце або періодичного транспортування будь-яких вантажів. А з цих особливостей використання архівних коробок стає зрозуміло, чому основним критерієм вибору саме архівних коробок серед усього різноманіття гофротари та упаковки у Кропивницькому є саме конструкція.

Архівні коробки , які сьогодні мають високий попит у Кропивницькому, - це гофротара складної форми висікання. Взагалі кажучи, архівні короби можна виготовити дуже по-різному, але в силу об'єктивних обставин у поточному варіанті архівні коробки є самозбірними коробками складної висічки з гофрокартону або мікрогофрокартону, виготовлення яких здійснюється виключно на штанц-формах із заготовок листового гофрокартону. З боків таких коробок є зручні ручки, які дозволяють перекладати їх з місця на місце. Також коробки забезпечені кришками, що захищають вміст від бруду та пилу. Вбудовані або кришки, що йдуть в комплекті, перешкоджають проникненню всередину вологи і сонячних променів, а значить, надійно захищають упаковані папери або інші предмети. При цьому використання гофрованого картону у виробництві архівних коробок і особливо тришарового мікрогофрокартону дає можливість отримати дуже легку і неймовірно зручну гофротару та упаковку загального призначення, яка підходить буквально під все. Навіть якщо опустити сферу торгівлі різними товарами, де будь-які коробки з гофрокартону традиційно дуже потрібні, то архівні коробки з гофрокартону практично незамінні і в інших ситуаціях. Наприклад, без архівних коробок дуже складно обійтися в офісі, навчальному закладі, бібліотеці або документальному архіві. Архівні короби часто використовують будинки для пакування різних речей та зручності їх зберігання. За допомогою подібних коробок добре заощаджується простір кімнати, паперу чи документи більш систематизовані. Завдяки таким коробкам із гофрованого картону можна акуратно розкласти документи, як потрібно, а потім легко знайти потрібні. До того ж не варто забувати, що будь-які архівні коробки можна без ризику ставити один на одного у великій кількості, не побоюючись, що нижні коробки проломляться.


Найпопулярніші види, типи та моделі архівних коробок у Кропивницькому

Картонные архивные боксы для бумаг и документов Продаж архівних коробок у Кропивницькому сьогодні відрізняється великою різноманітністю представлених на ринку моделей. Причому, що цікаво купити дешево можна і архівні коробки, і архівні бокси, і навіть архівні папки з гофрованого картону. Це всі різні види архівної гофротари, які по суті виконують одну і ту ж функцію - служать для зберігання та перевезення різної документації. Просто в якихось випадках споживачі використовують, наприклад, самозбірні архівні коробки з кришкою, в якихось архівних коробах без кришки, а в якихось архівних боксах або папках для паперів із зав'язками. Звичайно, найпопулярнішим видом серед усієї цієї архівної гофротари були і залишаються картонні коробки. Однак якщо раніше більшою популярністю користувалися архівні короби з окремою кришкою, то останніми роками споживачі у Кропивницькому все частіше хочуть купити самозбірні архівні коробки . Такі коробки збираються з однієї деталі без використання скотчу чи клею. У них є «вбудована» кришка, яка може відкриватися і закриватися скільки завгодно разів. Проте й інші моделі та різновиди архівних коробок сьогодні у Кропивницькому чудово купуються. Тож далі давайте поговоримо про те, які різновиди та моделі архівних коробок із гофрованого картону сьогодні хочуть купити у Кропивницькому найчастіше і чому?

Головною особливістю всіх моделей та конструкцій архівних коробок є особлива міцність як самого гофрокартону, з якого вони виготовлені, так і конструкції архівної коробки. Однак, з огляду на специфічне призначення архівних коробок, від міцності конструкції архівної коробки залежить набагато більше. Дивіться, як ми вже вам не раз розповідали, щоб посилити опір тій чи іншій гофроатри статичним та динамічним навантаженням, виробники коробок використовують різні засоби та способи. Зокрема, архівні коробки з гофрокартону самозбірної конструкції, наприклад, виготовляються з подвійними бічними стінками та посиленим дном. Таке компонування коробки особливо відчувається, коли ви навантажена чимось архівна коробка захочете перенести з місця на місце, взявшись відповідно за висічені з обох боків ручки. А ось при виготовленні самозбірних архівних коробок із тришарового мікрогофрокартону застосовується технологія багатошарового структурування стін. Також додатково застосовується спеціальний прошарок, що підвищує ступінь захисту від ударів. У Кропивницькому сьогодні у продажу можна побачити різні розміри самозбірних архівних коробок з мікрогофрокартону. Допускається навіть виробництво таких виробів на замовлення за індивідуальними розмірами та параметрами сировини. Але якщо говорити про найпопулярніші моделі самозбірних архівних коробок з «вбудованою кришкою», то тут варто відзначити два види виробів: архівні коробки-самосборні під формату А4 і архівні коробки самозбірної конструкції під формат А3.

Для тривалого зберігання документації в офісах та різних установах використовуються спеціальні архівні коробки зі знімними кришками. Це трохи видозмінений варіант класичної архівної коробки для зберігання документації в архівах та бібліотеках. Такі коробки не є самозбірними, хоч і виробляються за схожою схемою - з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону шляхом плоскої висікання. Однак така конструкція не розрахована на велику вагу перенесення, оскільки дно в такого типу архівних коробках одинарне, втім, як і бічні стінки. Хоча в цілому даний вид архівної упаковки виготовляється з міцного гофрокартону (найчастіше тришарового з гофрами «С» або «В»), що дозволяє добре зберігати документи та різні друковані матеріали навіть при довгостроковому стаціонарному архівуванні.

Що ж до архівної гофротари інших видів, то тут варто відзначити архівні бокси для паперів та картонні архівні папки. Для зберігання документів можуть використовуватися як архівні папки із зав'язками, так і невеликі бокси для паперу. Перевагою останніх є їхня велика місткість, а от папки, як правило, забезпечують набагато більшу захищеність від зовнішнього впливу. Вони можуть стати сховищем для звичайних паперових папок із зав'язками, у яких зберігається датована документація. Найбільш затребувані паперові папки та картонні бокси для архівів на підприємствах, а також у бібліотеках. Вони можуть використовуватись у поліклініках, школах, дитячих таборах. У домашніх умовах це непоганий варіант для розміщення журналів та газет, іграшок, комунальних та банківських квитанцій. Хоча загалом якихось критичних обмежень архівна гофротара такого типу не має. Так що в неї можна пакувати будь-які предмети, товари або вантажі, в тому числі і тендітні. Крім того, серед найбільш популярних сьогодні у Кропивницькому варіантів форми та конструкції архівних коробок варто виділити такі:

  1. Архівні короби з відкидною кришкою – це найбільш зручний варіант для перевезення паперів та щоденного використання, коли потрібний швидкий доступ до документів. При цьому паперам забезпечується надійний захист. Короб архівний з відкидною кришкою може бути доповнений замком по центру.
  2. Архівні коробки з кришкою, що відкривається - такі коробки, як правило, виготовляється виключно з мікрогофрокартону і на штанц-формах, оскільки мають на увазі безліч складних конструкційних елементів. Вона може відкриватися убік і мати спеціальні прорізи для ручного перенесення. Візуально виглядає як велика папка.
  3. Коробки архівні зі знімною кришкою та вентиляційними отворами в бортах – архівні коробки такого типу є традиційним варіантом упаковки документів для будь-яких установ з постійним документообігом. Вона дуже зручна для сортування паперів на полицях.
  4. Архівні коробки на гумках – архівна гофротара такого типу використовується для надійного зберігання паперів та документації у горизонтальному чи вертикальному положенні. Найчастіше конструкція архівних коробок даної моделі доповнена двома кутовими фіксаторами. Архівний короб на гумках, наприклад, дає можливість зберігати більше 700 аркушів формату А4 в одній упаковці.
  5. Архівні коробки на липучці – архівні коробки такого типу являють собою сучасну упаковку із тришарового гофрованого картону зі швидким доступом до документів та надійною фіксацією при транспортуванні. Виготовляються як у горизонтальному, так і у вертикальному варіанті.
  6. Короби архівні на кнопці – архівні коробки такого типу виготовляються виключно у самозбірному варіанті. Вони є незамінними для надійного зберігання документів в архіві, оскільки забезпечують міцне утримання кришки. До речі, популярною альтернативою таким архівним коробкам у Кропивницькому є архівні бокси, виготовлені у горизонтальному варіанті.
  7. Картонні архівні коробки із зав'язками – архівні коробки такого типу виготовляються у Кропивницькому лише у певних розмірах – з урахуванням традиційних форматів документації (А4, А5 тощо). Такі картонні коробки дуже зручні при зберіганні паперів на полицях і можуть використовуватися для різних об'ємів паперу. Також випускаються у варіанті із зав'язками та з розлинівкою для написів.
  8. Архівні короби на магнітах – останній вид архівних коробок, який можна згадати у контексті популярних видів архівної гофротари у Кропивницькому. Такі коробочки є картонні бокси з прихованими магнітними липучками. Найчастіше використовуються для вертикального та горизонтального зберігання паперів.


Виготовлення архівних коробок у Кропивницькому: технології виробництва та популярні види сировини

Самосборная архивная коробка со встроенной крышкой Замовити виробництво архівних коробок у Кропивницькому сьогодні можна у різних картонно-паперових підприємств. Це досить затребуваний вид гофротари на ринку України, тому варіантів різних моделей коробок такого типу в прайсі будь-якого підприємства достатньо. Найбільш популярним і тому найбільш простим для замовлення варіантом упаковки такого типу є архівні коробки з тришарового гофрокартону або мікрогофрокартону. Вони зручні, об'ємні та дозволяють захистити папери від механічних пошкоджень та впливу вологи. При цьому для виробництва таких архівних коробок можуть використовуватися як різні марки тришарового гофрокартона, так і різні технології виробництва коробок для паперів.

Виготовлення архівних коробок із гофрованого картону може здійснюватись за готовими проектами або з вибором індивідуального дизайну. Останній варіант передбачає початкову розробку ескізу та узгодження проекту із замовником, а також складання кошторису та вибір матеріалу. Далі визначається тип коробки за способом складання та відкривання. Це можуть бути варіанти зі знімною кришкою, на зав'язках, кнопці або на магнітах. Найбільш популярним сьогодні матеріалом для виготовлення архівних коробок є тришаровий картон гофрований марок Т-22-Т-25, який був виготовлений з додаванням клейового розчину на крохмальній основі. Це екологічно чистий вид сировини з можливістю вторинної переробки. Архівні коробки чудово зберігають форму протягом усього терміну експлуатації, не залишають ні слідів, ні смаку, ні запаху.

Виробництво архівних картонних коробок та боксів із гофрокартону підприємством «Експрес Упаковка» здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення на виготовлення картонних коробок в Кропивницькому приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас архівні картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених архівних картонних коробок для зберігання паперів. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу і потенційні умови зберігання документації в них. Більш докладно замовлення на виробництво картонних архівних коробок Кропивницького буде нами виконуватися наступним чином.

На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва архівних картонних коробок у Кропивницькому чи боксів для паперів. Вибір матеріалу для виробництва гофротари настільки специфічного призначення зазвичай відштовхується від характеристик, профілю та товщини гофрокартону, оскільки архівні картонні коробки (хоч з кришкою, хоч без кришки) повинні будуть забезпечити повний захист для ваших документів від всіляких впливів (волога, вигоряння на сонці .п.). На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції архівних коробок або боксів для паперів. Для цього вам запропонують вибрати найбільш підходящу конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO , які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші архівні картонні коробки та бокси для паперів у Кропивницькому. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише вибрати, як саме фарбувати ваші картонні коробки і чи це треба взагалі робити. Звісно ж, за допомогою наших професійних фахівців.

Виробництво будь-яких картонних коробок , не тільки архівних або боксів для паперів, - це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво архівних картонних коробок у Кропивницькому завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво архівних картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію. Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво архівних картонних коробок у Кропивницькому, або замовити картонні бокси для зберігання паперів у Кропивницькому, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом з усіх розмірів та характеристик архівних картонних коробок та/або боксів для паперів на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення архівних коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.

Готові архівні коробки з гофрокартону, а також бокси для зберігання паперів у Кропивницькому ви можете купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» як оптом, так і в роздріб недорого. Понад 50 різних видів архівної гофротари завжди є на нашому складі. Величезний вибір, купівля архівних картонних коробок та картонних боксів для паперів у Кропивницькому будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити архівні картонні коробки в Кропивницькому дешево прямо зі складу. Низька ціна на архівні коробки та бокси для паперів в Кропивницькому. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні архівних картонних коробок від виробника в Кропивницькому в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн