Виробництво та використання коробок як промислова тара в Кропивницькому.

Промислова тара в Україні сьогодні використовується найрізноманітніша. Так, можна з упевненістю говорити, що в цій сфері застосовується величезний спектр упаковки та тари різного розміру, різного виду та з різних видів сировини. Все залежить від вирішення конкретних виробничих завдань – саме тому промислові підприємства купують ту чи іншу тару і упаковку. Крім того, тут не можна не зважати на специфіку того чи іншого регіону нашої країни, оскільки й самі виробничі підприємства розміщуються на території нашої країни далеко нерівномірно. З цієї причини в різних містах України пакувальні матеріали для виробництв та підприємств мають попит абсолютно неоднакові. Тому в цій статті ми хотіли б розповісти вам, які саме види упаковки та тари з паперу, картону та гофрованого картону сьогодні найбільше популярні у Кропивницькому, виходячи з поточної ситуації на ринку. Ну а допоможе нам у цьому асортимент промислової тари та інших пакувальних матеріалів, який виробляє підприємство «Експрес Упаковка». Тим більше, що в офіційному інтернет-магазині цієї компанії «Пак Юа» представлений найбільший вибір виробничої тари та упаковки в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні особливості та відмінності виробничої упаковки

Промышленная тара для фасовки мелких деталей На сьогоднішній день різними підприємствами України використовується величезна кількість різноманітних пакувальних матеріалів. Особливо, коли йдеться про виробництво товарів харчової та нехарчової групи на продаж. Кропивницький у цьому контексті не є винятком – у місті функціонує безліч великих та малих виробництв, які виготовляють готову продукцію. Але, що важливіше саме для нас, у своїй роботі такі підприємства використовують будь-яку тару та упаковку. А картонні коробки та інші пакувальні матеріали з гофрокартону , паперу чи картону, які використовуються для вирішення будь-яких виробничих завдань, так і називаються – промислова тара. І саме ці, спочатку вузькоспеціалізовані пакувальні матеріали, нас цікавлять у форматі цієї статті. Важливо зрозуміти, чи відрізняються такі матеріали для упаковки, наприклад від споживчої упаковки чи транспортної? І якщо так, то в чому, власне, ці відмінності полягають. Крім того, формати використання промислової упаковки в Кропивницькому, зокрема картонних коробок, також становлять підвищений інтерес. Ну, і про популярність тих чи інших варіантів промислової тари не варто забувати. Так, хотілося б розуміти, чому одні види пакувальних матеріалів набагато популярніші як промислове пакування, ніж інші. Загалом, давайте про все це по черзі та поговоримо.

Отже, почнемо з того, що промислова тара і виробнича тара – це два синоніми тих самих пакувальних матеріалів, основною відмінністю яких є їх функціональне призначення. Так, промислова тара - це вся та тара, яка використовується для зберігання, переміщення та складування продукції на виробництві. При цьому, зовсім не важливо, які види тари використовуються при цьому, наскільки довго відбувається їх експлуатація, а також зовсім неважливо, з яких матеріалів промислова тара виготовляється. Тут важливим є саме функціональне призначення пакувальних матеріалів, тому поняття «виробнича тара» стоїть в одному ряду з такими поняттями, як споживча тара та упаковка, транспортна тара та упаковка тощо. Більше того, саме це поняття (промислова, або виробнича тара) в термінологію було введено досить давно, тому для всіх видів такої тари та упаковки існує діючий ще з радянських часів ГОСТ 18338-73. Власне, вивчення цього документа і дасть вам повну ясність, які пакувальні матеріали підпадають під визначення «виробнича тара».

Нас же в даному контексті набагато більше цікавлять пакувальні матеріали з паперу, картону та гофрованого картону, які підпадають під поняття «промислова тара та упаковка». Тим більше, що таких пакувальних матеріалів використовується сьогодні у Кропивницькому величезна різноманітність. Будь-які картонні коробки можуть називатися виробничою тарою у разі, якщо вони призначені для зберігання, переміщення, складування вантажів у виробництві. А при масі брутто 0,25 т і більше також можуть використовуватися як багатооборотний засіб пакетування при міжзаводських і міжвідомчих перевезеннях. При цьому, вантажі, які в промисловій тарі з гофрокартону або картону переміщуються або зберігаються, можуть бути різні. Наприклад, це можуть бути будь-яка сировина, витратні матеріали, напівфабрикати, заготівлі, деталі, складальні одиниці, готові вироби, відходи виробництва, готова продукція та ін. Важливо тут не тип або товарна група того, що перевозиться чи зберігається, а в яких У межах це відбувається. Саме тому, як виробнича тара для якогось підприємства у певних ситуаціях можуть служити ті самі картонні коробки , в яких зберігається або перевозиться готова продукція на продаж. Особливо це характерно для малих та середніх підприємств, які виробляють штучний товар у Кропивницькому. Ну, або тих, які ввозять комплектуючі таких товарів з-за кордону, а у Кропивницькому лише відбувається їхнє фізичне складання та упаковка у споживчу тару під продаж. Відповідно, з метою економії і для внутрішніх потреб виробництва, і для продажу товарів часто використовується та сама упаковка. Крім того, буває і так, що упаковка для товарів на продаж і упаковка для внутрішніх виробничих потреб відрізняються лише наявністю будь-якого зовнішнього візуального оформлення: друку логотипу, малюнка, зображення торгової марки і т.п.

Таким чином, можна з упевненістю стверджувати, що виробнича тара та упаковка для товарів широкого вжитку – це зовсім різні за контекстом речі. Проте сьогодні багато виробників товарів у Кропивницькому з метою економії використовують одні й ті самі види та моделі картонних коробок і для виробничих потреб, і для перевезення та зберігання вантажів, і для їх продажу з вітрини магазину чи ринкового прилавка. Однак, незважаючи на всю цю ситуацію, сьогодні у Кропивницькому є низка моделей картонних коробок, які використовуються виключно як виробнича тара. Так, наприклад, існує такий різновид упаковки, як військова тара. Картонні коробки у разі використовуються внутрішніх потреб підприємств оборонного комплексу, соціальній та різних ситуаціях у військових частинах і базах. Фактично в цій ситуації картонні коробки не припиняють бути спеціалізованою виробничою тарою, оскільки вироби, які виготовляють підприємства ОПК, всередині оборонно-промислового комплексу і залишаються. Хоч і використовують трохи по-різному. У будь-якому випадку, такі промислові картонні коробки характеризуються високою міцністю та надійністю, для них важливо мати високу стійкість до різноманітних впливів. Крім того, важливим фактором є і довговічність упаковки, адже ви знаєте, що вироби та інша продукція підприємств ОПК може зберігатися на складах дуже довгий час. І так далі. Тобто, незважаючи на частіше використання виробничої тари як універсальних картонних коробок, у Кропивницькому сьогодні зовсім не рідкісні випадки, коли промислова тара використовується за своїм і лише за своїм прямим призначенням. Ну, а тепер давайте детальніше пройдемося різновидами картонних коробок, які сьогодні використовуються в Кропивницькому як ця сама виробнича тара.


Чотириклапанні коробки та гофроящики – найпопулярніший вид виробничої тари в Кропивницькому

Плоская 4-х клапанная коробка Картонні коробки чотириклапанної конструкції сьогодні є найпопулярнішим видом виробничої тари у Кропивницькому. Ні дерев'яні ящики, ні пластикові контейнери, ні навіть завжди актуальні самозбірні коробки в цій сфері конкурувати їм не можуть. Але якщо з візуальним розуміємо форми виробничої тари все більш-менш зрозуміло, то щодо її функціональних можливостей все набагато заплутаніше. Справа все в тому, що виробнича тара є дуже специфічним видом упаковки. Тут немає такого поняття, як закони ринку чи затребуваність у споживачів. Кожне підприємство керується при виборі виробничої тари виключно своїми принципами та аргументами. Не буває так, що якийсь завод чи просто цех із виробництва якихось товарів купує картонні коробки для внутрішнього користування тому, що, наприклад, сусідній цех використовує такі самі. Ні, тут діють зовсім інші засади вибору. Які саме? Ну, наприклад, функціональність коробок, універсальність тари, живучість тари з гофрокартону і таке інше. Тобто, практичність і зручність у використанні виробничої тари завжди ставиться в основу. Тому однозначно, що виробнича тара не може коштувати надто дорого. Так, саме собою поняття «занадто дорого» - це досить умовна, навіть абстрактна величина, проте. За картонні коробки для внутрішніх потреб виробництва у Кропивницькому сьогодні не готові платити дорого. Саме тому, наприклад, картонні коробки з печаткою як виробнича тара застосовуються в дуже рідкісних випадках. Простіше вже маркером написати щось на коробках, якщо краса тут не важлива.

Тож не варто дивуватися, що саме гофроящики та картонні коробки чотириклапанної конструкції як виробнича тара сьогодні у Кропивницькому є найбільш затребуваним видом картонних коробок. Так-так, саме коробок, оскільки, наприклад, двошаровий гофрокартон в рулонах не менш популярний як промислове пакування, проте він використовується в інших ситуаціях і служить для вирішення відмінних від коробок виробничих завдань. Але про гофрокартон у рулонах пізніше, а поки давайте повернемося все-таки до чотириклапанних коробок з гофрокартону. Отже, чому саме чотириклапанні коробки , а не якісь інші? Тут вся справа в поєднанні характеристик і можливостей, а також у ціні, адже, незважаючи на обраний вид і тип матеріалу виготовлення, чотириклапанні картонні коробки завжди залишаються неймовірно вигідними у використанні.

Отже, у будь-якій моделі чотириклапанної коробки є як переваги, так і недоліки. І при їх використанні в якості промислової тари для використання тим чи іншим підприємством важливим завжди є компроміс між цими самими перевагами і недоліками. Найчастіше це відбивається у горезвісному співвідношенні «ціна якість», проте можливо як так. У будь-якому випадку, 4-х клапанні коробки для промислового використання у Кропивницькому купують активно та часто. Особливо це можна помітити, коли йдеться про формат групової упаковки або ж, коли потрібна невибагливість в умовах використання і максимально тривалий термін експлуатації в різних температурних режимах. Справа все в тому, конструкція коробки з чотирма клапанами встик зверху і знизу хоч і є максимально простою, але саме через цю простоту вона ж і найбільш невибаглива до різних впливів. Ті ж самозбірні кондитерські лотки, наприклад, хоч і здаються більш практичними, проте в умовах виробничої роботи, насправді виявляється, що всі ці дрібні клапани, затвори, перфорації на згинах банально рвуться. Плюс самозбірні коробки виготовляються з мікрогофрокартону, а він, у свою чергу, сам по собі менш стійкий і до впливу вологи і до потенційних статичних або динамічних навантажень. Тобто, чотириклапанні коробки набагато живучі. І оскільки виробнича тара розрахована на багаторазове використання за прямим і не дуже призначенням, то і її «термін життя» тут важливий.

Крім того, не варто забувати, що виробнича тара має бути максимально універсальною. Її рідко коли купують із прицілом під якийсь один, цілком конкретний вид продукції, як відбувається при виборі споживчої упаковки. Відповідно, можливе і таке, що обсяг і вага того, що буде упаковано в промислову тару, не відповідатиме за рекомендаціями. І в таких ситуаціях чотириклапанні коробки майже незамінні, оскільки їх граничні можливості набагато вищі.

Також продукція підприємства може бути зовсім неоднакова за розміром та вагою, але при цьому такі вироби в процесі переміщення або зберігання будуть упаковані в одну й ту саму виробничу (вважай, витратну) тару. Плюс знову-таки великогабаритні вироби та вантажі. Для вирішення всіх цих завдань чотириклапанні коробки з гофрованого картону вважаються найбільш універсальним вибором упаковки і найбільш надійним способом успішно виконати поставлені завдання та зберегти вироби цілістю та безпекою. І, треба сказати, промислові картонні коробки у чотириклапанній конструкції справді поєднує в собі безліч незамінних якостей. Наприклад, вантажні чотириклапанні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, які неймовірно часто використовуються в Кропивницькому як виробнича тара, коштують досить дешево. Особливо щодо прямих конкурентів. Ви можете порівняти ціни в Кропивницькому на пластикові контейнери або дерев'яні ящики з поточними цінами на картонні коробки 4-х клапанної конструкції. Очевидно, що будь-яка гофротара коштуватиме дешевше, ніж тара із пластику чи дерева. При цьому, 4-х клапанні картонні коробки легкі та компактні. Вони швидко збираються та розбираються. Користуватися такою упаковкою дуже просто, а утилізувати після використання ще простіше. Таке пакування утилізується за правилами утилізації побутових відходів. Тобто простіше нікуди. При цьому, чотириклапанна гофротара може захистити продукцію, що знаходиться всередині, від різних несприятливих факторів і зовнішніх впливів, а також випадкових неприємностей, можливих під час їх перевезення або зберігання на складі. Наприклад, до таких проблем ставляться ушкодження внаслідок падіння чи механічного впливу, впливу вологи, сонячних променів, пилу. Крім того, чотириклапанні коробки абсолютно невибагливі до умов зберігання та перевезення. І так далі, насправді, переваг у такої упаковки більш ніж достатньо. Власне кажучи, саме тому 4-х клапанні коробки з гофрованого картону сьогодні у Кропивницькому неймовірно затребувані як промислове пакування у виробництві нехарчових товарів, продуктів харчування, меблевої промисловості, випуску побутової та іншої техніки, у машинобудуванні, меблевому виробництві, а також у багатьох інших. галузях та напрямках.


Функціональні переваги 4-х клапанних коробок як промислова тара

4-х клапанные= Як ви самі розумієте, будь-які переваги та недоліки від використання 4-х клапанних коробок найбільш очевидні споживачам, які користуються такого роду упаковкою у великих обсягах. Тому коли йдеться про вибір промислової тари, покупці такої упаковки підходять до вибору коробок неймовірно серйозно. І треба зазначити, якісні 4-х клапанні коробки повністю відповідають споживчим очікуванням. Так, завдяки використанню гофрованого картону та відносній простоті виробництва, 4-х клапанні картонні коробки сьогодні у Кропивницькому можна купити досить дешево як оптом, так і в роздріб. До того ж представлений сьогодні на ринку міста асортимент таких картонних коробок настільки великий, що легко можна підібрати промислові 4-х клапанні коробки потрібного розміру. Це не тільки вигідно з фінансової точки зору, але ще й дуже зручно, тому що дозволяє чітко контролювати кількість використаних для пакування коробок без переплати.

Простота та надійність у використанні також є важливою відмінною перевагою картонних коробок 4-х клапанної конструкції. Користуватися такими коробками для упаковки може будь-яка людина без особливої підготовки. Упаковка може здійснюватись вручну або автоматично на конвеєрі – кому як зручніше. У будь-якому випадку чотириклапанні картонні коробки підходять для всіх типів упаковки. А міцність конструкції коробок у зібраному вигляді та багатошарова структура матеріалу роблять надійність експлуатації практично гарантованою. Наприклад, сьогодні у Кропивницькому можна купити 4-х клапанні коробки з трьох- та п'ятишарового гофрованого картону, які здатні витримати дуже високі статичні та динамічні навантаження на тару. В принципі, потенційну міцність будь-якої 4-х клапанної коробки з гофрованого картону ви і самі можете оцінити за кількістю шарів – чим більше шарів, тим міцніша коробка. Усього ж існує три основні види чотириклапанних коробок: тришарові, п'ятишарові та семишарові. І купити промислову тару в Кропивницькому будь-якого такого виду можна без проблем та прийнятної ціни.

Що ж до структури чотириклапанних коробок, то це її комбінований формат дозволяє розширити захист на майже можливі зовнішні та внутрішні дії. Так, наприклад, наявність гофрованого хвилястого шару дозволяє амортизувати різні удари від падінь та інші динамічні впливи на упаковку, зберігаючи таким чином упаковані товари та вантажі в цілості та безпеці. Також завдяки наявності гофрованого шару при ударі і сама 4-х клапанна коробка практично не страждає, що максимально збільшує шанси доставити товар у цілості та безпеці. Чотириклапанні коробки будь-якої моделі поглинає удари та поштовхи, має високу міцність, легкість, захищає упакований товар або вантаж від бруду, пилу, вологи, статичних та механічних навантажень та пошкоджень. Таке поєднання властивостей та характеристик дозволяє застосовувати коробки для упаковки посуду, крихких виробів, товарів з чутливим покриттям та, зрозуміло, для товарів з особливим температурним режимом зберігання та перевезення. 4-х клапанні картонні коробки можуть мати зручні розміри для упаковки великогабаритних предметів, наприклад меблів або сантехніки. Також вони ідеально підходять для упаковки предметів, які мають неправильну форму і потребують надійного захисту при транспортуванні. Чотириклапанні картонні коробки в Кропивницькому – це дуже універсальна упаковка загалом та гофротара зокрема. Зберігання та штабелювання картонних коробок чотириклапанної конструкції загалом також практичні та зовсім не складні. Наприклад, фасування чотириклапанних коробок у стоси по 20,25 і 50 штук є дуже зручним. Промислова тара в такому варіанті зберігання займає зовсім небагато місця на складі, при цьому вона завжди під рукою. У разі потреби, ви просто друкуєте пачку зі складеними коробками і відбираєте для використання рівно стільки, скільки потрібно. Інші коробки залишаються, складеними в пачку. Це дуже зручно як у складських та виробничих приміщеннях великого розміру, так і в цехах невеликої площі.

Ну, і насамкінець давайте відповімо на запитання: «Де сьогодні можна купити виробничу тару з гофрованого картону в Кропивницькому?» Так от, якщо великим оптом, це досить нескладно. Безліч виробників гофротари вам погодяться виготовити для вас коробки для промислової упаковки на замовлення. А ось купити дешево картонні коробки для виробництва та ще й у наявності ви зможете тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! У нас на складі завжди є великий вибір різних гофроящиків будь-якого розміру з тришарового і п'ятишарового гофрованого картону. Їх можна купити у нашому інтернет-магазині оптом від 100 штук або в роздріб від 1 штуки. Ми готові запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші оптові та роздрібні ціни в Кропивницькому на промислову тару будь-якого розміру. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший в Україні асортимент пакувальних коробок із 3-х та 5-ти шарових гофрованих картонів. Замовлення на виготовлення або купівлю промислової тари з гофрованого картону ми приймаємо у режимі 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн