Найпопулярніші види паперів для пакування товарів, вантажів та подарунків у Кропивницькому

Папір для пакування в Кропивницькому є одним з основних способів зберігання, перевезення та продажу готової продукції поряд з різними пакувальними коробками та пакетами або плівками з поліетилену. Це справді ефективний спосіб не тільки зберігання або перевезення харчової та нехарчової продукції, але ще й досить ефективний спосіб зробити процеси доставки, зберігання та реалізації товарної продукції надійними. Але, безумовно, далеко не всі види паперу підходять як пакувальний матеріал. У тому ж Кропивницькому легко знайдеться більше десятка видів паперів, які для надійного пакування чогось зовсім не годяться. Тому в цій статті ми розглянемо саме ті види паперів, які сьогодні користуються популярністю у Кропивницькому саме для упаковки чогось, якоїсь товарної продукції на продаж чи товарів під транспортування чи зберігання. Допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут сьогодні можна купити будь-який вид паперу для пакування харчових та нехарчових товарів, габаритних та негабаритних вантажів, а також будь-якої подарункової чи сувенірної продукції. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що є папір, який використовується для пакування в Кропивницькому?

Цветная бумага для упаковки Мабуть, ні для кого з вас не є секретом той факт, що папір та паперові матеріали на сьогоднішній день є найбільш затребуваним видом упаковки у світі загалом та в Україні зокрема. У Кропивницькому сьогодні попит на папір для пакування неймовірно високий. Так, і не тільки для упаковки, оскільки і як сировина для створення інших виробів папір застосовується в дуже великих кількостях. Але про сировинний папір ми поговоримо, мабуть, якось іншим разом. А сьогодні давайте зупинимося саме на упаковці та папері, який у тому чи іншому вигляді використовується для вирішення пакувальних завдань у процесі перевезення, зберігання та продажу різних товарів, вантажів, посилок, подарунків тощо речей і предметів. Більше того, оскільки нас, головним чином, цікавлять причини високого поточного попиту на папір для пакування в Кропивницькому, давайте на чільне місце поставимо споживчі властивості паперу для пакування, оскільки це один з основних факторів попиту. Втім, як і поточні оптові та роздрібні ціни на різні види паперів для пакування. Саме тому давайте поговоримо про поточний попит на папір для пакування в Кропивницькому з погляду сфер та особливостей його використання. Все-таки це дуже важливий фактор, знати в яких саме цілях застосовують той чи інший вид паперу для пакування представники виробничої сфери, сфери послуг та оптово-роздрібної торгівлі у Кропивницькому. Ну, а допоможе нам у всьому цьому, як завжди, асортимент паперу для пакування готових виробів із паперової сировини, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут сьогодні можна купити різні види паперових пакувальних матеріалів за найнижчими цінами у Кропивницькому. Ну, що ж, почнемо.

Для початку варто вам пояснити, що поняття " папір для пакування " або "пакувальний папір" є збірними. Це назва абсолютно будь-якого паперу, який у якийсь момент виконує функцію пакування. Тобто ці назва позначають саме конкретну функцію, завдання, якщо хочете, але ніяк не окремий вид, тип або сорт паперу. Однак споживчий попит тут звужує коло пакувальних паперів для розгляду, оскільки далеко не всі види паперів застосовують як пакувальні матеріали. Тим більше, що ми говоримо про популярні види паперу у Кропивницькому, а це автоматично звужує ще більше коло пакувальних паперів для розгляду. Справа все в тому, що на сьогоднішній день ситуація продажем паперів для пакування в місті така, що багато видів пакувальних паперів тут банально не користуються високим попитом і купуються лише зрідка, для якоїсь специфічної, наперед чітко визначеної мети. Тобто, як ви вже зрозуміли, далеко не всі види паперу сьогодні застосовуються у Кропивницькому для виробництва упаковки або як готовий пакувальний матеріал. Повний перелік популярних сьогодні в Україні паперів ми вже розглядали в окремій статті, тому ви можете з ним ознайомитись за цим посиланням . Тож далі, давайте, зупинимося саме на пакувальних паперах. Зрозуміло, з урахуванням поточного попиту на папір для пакування у Кропивницькому.

Отже, що є папір для упаковки ? Що відрізняє її від інших видів паперу? Як споживачеві визначити пакувальні можливості того чи іншого виду паперу та оцінити його споживчі властивості? Будь-який папір, що використовується як пакувальний матеріал, застосовується в такій ролі тільки тому, що його споживчі властивості це дозволяють. А споживчі властивості будь-якого паперу безпосередньо залежать від його характеристик міцності та експлуатації і деяких інших технічних показників. Саме споживчі властивості та технічні показники роблять той чи інший вид паперу придатним для упаковки чогось у певній ситуації. Ну, а оскільки і ситуації бувають різні, і предмети для упаковки можуть бути якими завгодно, то на сьогоднішній день різновидів паперу, який використовується в Кропивницькому як пакувальне, досить велика кількість. Але при цьому всі види паперу для пакування , що використовується сьогодні в Кропивницькому як пакувальний матеріал, можна розділити на кілька основних груп:

Далі ми поговоримо про перший із цих трьох видів паперу докладніше. Але спочатку, давайте, все-таки з'ясуємо, як ці папери для упаковки виготовляються?


Як здійснюється виробництво паперу для пакування в Кропивницькому?

Процесс производства бумаги для упаковки Виробництво паперу для пакування сьогодні в Україні є одним із найпопулярніших напрямів целюлозно-паперової промисловості в цілому. Пакувальний папір – це досить затребуваний продукт, який має стійкий попит у багатьох своїх варіаціях. Тож купити сьогодні папір для пакування у Кропивницькому безпосередньо у виробника зовсім не важко. Можна навіть замовити виробництво паперу для пакування того чи іншого виду та типу. Тут лише питанням у тому, як саме споживач пропрацює оголошення про продаж паперу для пакування в Кропивницькому. Навряд чи ми вас здивуємо, якщо скажемо, що перекупників паперового пакування на ринку пакування в Кропивницькому достатньо. Однак папір для пакування від виробника також продається.

Незалежно від виробника, виробництво пакувального паперу в Кропивницькому здійснюється за давно опрацьованою технологією виробництва пакувального паперу. Можуть бути відмінності в обладнанні, кваліфікації персоналу, типі, вигляді та форматі готових виробів, проте технологія виробництва паперу завжди та сама. Але з деякими варіаціями через специфіку сировини. Пояснимо: справа в тому, що виготовлення паперу для пакування здійснюється з небіленої або білої довговолокнистої целюлози, напівцелюлози, деревної маси та макулатури. Всі ці види сировини можуть бути використані в різних пропорціях – від цього залежить конкретна марка і сорт паперу для упаковки.

Основним компонентом, застосовуваним у виробництві паперу для пакування в Кропивницькому, сьогодні є деревна целюлоза. Це хімічно перероблена деревина хвойних чи листяних порід дерев. А вихідною сировиною для одержання целюлози є подрібнена на тріску деревина. При цьому найбільш популярний спосіб отримання целюлозної сировини для виробництва різних видів паперу для пакування – це сульфатний процес. Для цієї технології виробництва пакувального паперу, за великим рахунком, не має значення, яка саме деревина буде використана, так як її обробляють шляхом варіння в сульфатному лугу, що містить 9-10% NaOH температурі 165 -170 ° С і тиску 0,6-0, 8 МПа. Це гарантія того, що зрештою вийде однорідна маса, яку можна легко «перетворити» на потрібний сорт і вид паперу, у тому числі й на пакувальний папір. Крім того, купити папір для пакування в Кропивницькому можна і виготовлений за технологією сульфатного варіння. Це дещо інший спосіб одержання сировинної целюлози, для якого застосовують переважно хвойні породи дерев. Так, за даною технологією, щоб отримати целюлозну сировину для виробництва пакувального паперу, деревну тріску обробляють сульфітним лугом, який містить сірчисту та сірчану кислоти у вигляді гідросульфітів натрію, магнію, кальцію та амонію при 130-155 ° С та тиску 0,5-0 8 МПа. У будь-якому випадку, варіння деревини в обох методах триває не менше 5-7 год. Після варіння: целюлозної маси видаляють механічні домішки і, якщо необхідно, піддають додаткової хімічної обробки - відбілювання. Відбілювання проводять хлорсодержащими окислювачами (хлор або ангідриди його кислот) або сполуками, до складу яких входить активний кисень (пероксиди). Сточки зору екології сульфітна технологія обробки целюлози є кращою, але в Кропивницькому в більшості випадків можна купити папір для упаковки, виготовлений за першим методом.

Як би там не було, основний вплив на якість та споживчі властивості одержуваного паперу для пакування має саме сировина. Так, наприклад, якість целюлозного паперу безпосередньо залежить від якості самої целюлози. Целюлоза є волокнистий матеріал, що складається з окремих волокон целюлози. Довжина волокон у целюлозі, що застосовується для виробництва пакувального паперу у Кропивницькому, становить близько 3 мм. При вторинних переробках паперу чи картону (у рециклінгу) волокна целюлози ламаються і коротшають. Вибілена целюлоза йде на виробництво високоякісних сортів пакувального паперу та картону. Целюлоза є природним полімером, вона відноситься до класу полісахаридів та має будову ланцюга (слайд). При виробленні целюлози з деревини видаляється більшість лігніну та інших речовин. Вихід целюлози після обробки становить 50-60% первинної маси деревини. Сульфатна целюлоза є напівфабрикатом у виробництві пакувальних видів паперу та картону, і її зміст багато в чому визначає властивості міцності тари. Вона дорожча за сульфітну целюлозу і темніша за неї (якщо порівнювати небілені види). Сульфатна целюлоза – основний напівфабрикат для мішкового та обгорткового паперу марки «А» (найміцнішою з марок обгорткового паперу). Але в цілому, для упаковки чогось і для виробництва паперової упаковки в Кропивницькому сьогодні використовуються різні марки паперу, а не тільки обгортковий папір марки «А» .

Після обробки целюлози виробництво пакувального паперу складається з наступних послідовних етапів:

  1. Приготування паперової маси (пульпи).
  2. Виготовлення паперу на папероробній машині.
  3. Оздоблення паперу, обробка та упаковка.

Приготування паперової маси починається з розмелювання компонентів у воді з використанням конусних млинів. При розмелі у воді маса целюлози набухає і подрібнюється до найтонших волоконець - фібрил. Чим тонше подрібнюють компоненти, тим вища якість паперу. Після розмелювання основних компонентів складають різну композицію в залежності від сорту паперу. Отриману масу очищають від згустків, додають речовини, що проклеюють, і наповнювачі і розбавляють суспензію до концентрації 0,1 – 1 % по сухому залишку. Якщо використовувати концентровану суспензію, частинки починають агрегуватися і виходить «хмарний», нерівний і плямистий папір. У виробництві пакувальних паперів та картонів концентрація суспензії може бути вищою. Проклеювальні компоненти та наповнювачі - це неорганічні солі, оксиди та деякі органічні сполуки, які міцно скріплять волокна паперу після висихання і створять характерну для матеріалу волокнисто-пористу структуру.

Отримання паперового полотна здійснюється так: суспензію (дисперсію компонентів) виливають на сітку папероробної машини (слайд). Сітка машини є безперервною рухомою стрічкою конвеєра шириною 8 —10 м. Осередки сітки дуже тонкі (долі мм), необхідні тільки для того, щоб проходила вода, а частинки суспензії залишалися на ній. Для прискорення цього процесу під сіткою створюється невелике розрідження (знижений тиск), тому швидко відокремлюється переважна більшість води. Папірне полотно, що формується, рухається на сітці зі швидкістю кілька десятків км/год. Вода, що залишилася, видаляється з полотна за допомогою вакууму на вакуумній секції. Підсушений папір пресують на сукні, де паперове полотно ущільнюється. Вологість готового паперу становить 6-8%.

Оздоблення паперу та його обробка залежать від конкретної марки та призначення паперу для пакування. Зазвичай полотно гладять гарячими валами, потім зволожують (кондиціонують), неодноразово вигладжують на каландрах і намотують у рулон, який потім нарізають на невеликі рулони або листи і упаковують. Марки паперу для пакування значно різняться за складом вихідних компонентів і, відповідно, властивостями та призначенням. Загальні принципи пов'язані з тим, що для здешевлення паперу, крім целюлози, до складу пульпи вводять деревну масу - продукт стирання деревини, і термомеханічну деревну масу, що отримується при розмелюванні пропареної тріски. Лігнін, що міститься в натуральній деревині, підвищує жорсткість і знижує якість паперу. Використання деревної маси надає паперу пухкості, жорсткості, знижує властивості міцності, довговічність, показник зламу. Як добавки використовують і напівцелюлозу – подрібнений продукт неповної переробки деревини, а також натуральні бавовняні волокна – бавовну, льон, пеньку та джут.

Ну, а для максимального здешевлення собівартості паперу в процесі виробництва використовується вторинна сировина – перероблена паперова макулатура. Якщо говорити про пакувальний папір, який можна купити в Кропивницькому, то такий макулатурний папір для пакування позначається індексом «Е», тож ви завжди зможете його чітко ідентифікувати. При цьому макулатура для виробництва пакувального паперу відрізняється за кратністю використання волокон. Первинна чи зворотна макулатура є відходами папероробного виробництва. Це найчистіша макулатура. Макулатура другого покоління, що пройшла поліграфічне оформлення, є відходами відповідно поліграфії. Найменш чистою вважається макулатура рециклінгу. Це витягнута з твердих побутових відходів (ТПВ) макулатура, яка потребує спеціальної санітарної обробки. Крім того, пакувальні папери марки «Е» не повинні контактувати з продуктами харчування згідно з ГОСТом, проте це зовсім не означає, що у Кропивницькому такий папір не використовую для пакування харчових товарів. Навпаки, використовують і досить часто.


Популярні види паперу для перевезення та зберігання готової продукції в Кропивницькому

Упаковочная крафт-бумага Зберігання, перевезення та продаж різних товарів є найбільш популярною сферою застосування пакувального паперу в Кропивницькому. І залежно від конкретної ситуації, папір для пакування , зрозуміло, використовується різний. У більшості випадків основна різниця між паперами, що використовуються, полягає в марці паперу, його щільності, а також форматі. Вибір конкретної марки паперу для пакування регламентований ГОСТом – тут все досить просто, тому що під кожен вид продукції для пакування документ рекомендує папір для пакування певної марки. А ось щодо щільності паперу та його формату – все набагато складніше. Так, щільність паперу, що використовується для пакування товарів та вантажів, може відрізнятися дуже сильно. Наприклад, для продажу копченої або свіжої риби на прилавку використовується пакувальний папір щільністю 35-40 гр/м2, а ось для пакування поштових посилок часто застосовується набагато міцніший папір щільністю 120 гр/м2 або навіть крафт-папір . Така сама ситуація склалася на сьогоднішній день із форматом паперу для пакування. У Кропивницькому пакувальний папір використовується найрізноманітнішої довжини та ширини. Більш того, якщо основним варіантом випуску пакувального паперу від виробника є рулон, то коли йдеться про товарний пакувальний папір, то споживачі часто замовляють папір для пакування, який порізаний на аркуші певної довжини та ширини. Тобто все дуже по-різному. Втім, колір пакувального паперу може бути різним – від світло-коричневого до темно-коричневого.

Так чи інакше, основним, скажімо так, «мірилом придатності» того чи іншого виду пакувального паперу для зберігання та перевезення будь-якої продукції є її характеристики міцності та експлуатації. Чим вони вищі, тим більше можливостей при пакуванні надає папір. А характеристики міцності-експлуатації безпосередньо залежать, як ви вже знаєте, від певного типу паперу, його сорту і щільності. Так, як папір для пакування товарів та вантажів у Кропивницькому найкращим варіантом за сукупністю характеристик є крафт-папір щільністю 120 гр/м2. Причому, будь-якого формату, довжини та ширини. Якісь певні розміри паперового полотна практично не впливають на пакувальні можливості. Натомість визначальним фактором при виборі крафт-паперу або будь-якого іншого паперу для пакування є поточні ціни на крафт-папір для пакування. У Кропивницькому, наприклад, крафтовий папір коштує дорожче, ніж багато інших видів паперу для пакування, але зате і можливіше в упаковці надає набагато більше. та й взагалі, крафт-папір просто набагато надійніший як упаковка, ніж більшість інших паперів, особливо якщо має високий рівень щільності.

Головною відмінністю крафт-паперу, що використовується для пакування товарів і вантажів у Кропивницькому, є її високі характеристики міцності та хороша довговічність. Це пакувальний папір із слабопровареної довговолокнистої сульфатної целюлози, який може використовуватися навіть у тих ситуаціях, коли інші види паперів просто не годяться. Виробляється крафт-папір в Кропивницькому з деревини в процесі варіння сульфатної, також відомої як крафт-процес. Сульфітним способом, про який ми вам розповідали трохи раніше, крафт папір не виготовляють. Крім того, важливою особливістю виробництва крафтового паперу є вибір сировини. Так, для виготовлення будь-якого виду крафт-паперу ніколи не використовується макулатура.. Винятково первинна сировина. Виробництво крафт-паперу відбувається на спеціальних технологічних лініях целюлозно-паперових комбінатів, де свіжовиготовлена стрічка відразу ж згортається в рулони. Надалі стрічка вже ріжеться на листи та заготовки для подальшої роботи. Тому рулони крафт – найбільш економічний варіант придбання матеріалу, оскільки є першою стадією технологічного циклу. Купівля, транспортування, компактне зберігання саме крафт-папір в рулонах обходиться помітно дешевше. Невибілена довговолокниста целюлоза, з якої виготовляється крафт-папір, надає їй міцність і стійкість до грубих впливів сторонніх факторів, хороші водовідштовхувальні властивості. Папір крафт практично не піддається зносу, тому доступний до багаторазового використання протягом тривалого часу. Зазвичай крафт-папір виробляється коричневого кольору, проте може бути і вибіленим

Використовується крафт-папір у Кропивницькому в більшості випадків, безумовно, для вирішення пакувальних завдань, а також виготовлення паперових виробів, зобов'язаних бути міцними та зносостійкими. До таких виробів можна віднести гофрокартон і багатошаровий картон, мішки, пакети, конверти, паперовий шпагат і т.п. захисні властивості часто використовуються в Кропивницькому для захисту посилок і бандеролей, для пакування поштових вантажів на палетах і так далі. Пакувальний крафт-папір у рулонах – найекономніший спосіб захисту посуду, різної побутової техніки або, наприклад, якихось негабаритних товарів різного призначення, для яких просто неможливо підібрати поштові коробки відповідного розміру. Крафт-папір зручний для транспортування, підходить для індивідуального пакування предметів складних форм, скорочує час та витрати на процес пакування ваших товарів. Крафт папір гарний для перевезення меблів та різних вантажів, захисту їх від подряпин, ударів та можливих пошкоджень. Такий пакувальний матеріал наділений високими захисними та амортизуючими властивостями, чудово захищає вантаж від механічних пошкоджень.

Крафт-папір будь-якої щільності можна застосовувати для друку будь-якої комерційної інформації: меню для кафе, прайс-листів та інших бланків, якщо ви хочете заощадити на матеріалі і в той же час надати виробам неповторного вигляду. Крафт-папір в рулонах - 100% чистий екологічно пакувальний матеріал, який успішно використовується для продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Спектр застосування крафт-паперу воістину безмежний. З її допомогою можна чудово запакувати посуд (склянки, чашки, блюдця, тарілки тощо), поліграфічну продукцію (книги, журнали, рекламні буклети, листівки тощо), харчові та нехарчові товари будь-якого типу. Під час ремонту крафт-папір може виступати як застилковий захисний матеріал для підлоги та меблів. В цілому, крафт-папір є ідеальним варіантом якісного та надійного паперу для пакування, оскільки чудово підходить для пакування обгортки товарів та вантажів будь-якого типу, є екологічно безпечним видом пакування та, що важливо, придатна для багаторазового використання.


Де купити папір для пакування в Кропивницькому дешево?

І завершення нашої статті давайте поговоримо про те, де і як можна купити якісний папір для упакування за найвигіднішими цінами в Кропивницькому. Тут логіка дуже проста: якщо ви хочете купити пакувальний папір дійсно за нормальною ціною і без переплат, то купуйте безпосередньо у виробників. Вигідних пропозицій щодо продажу будь-якого виду паперу для пакування від виробників паперових товарів у Кропивницькому сьогодні більш ніж достатньо. Тому вам потрібно лише правильно зорієнтуватися за ціною. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо різні види пакувального паперу у рулонах за ціною від 12 гривень за 1 кілограм паперу. Залежно від конкретного типу, виду, сорту та формату паперу ціна може підвищуватися або знижуватися. Тому ми рекомендуємо вам заглянути в наш прайс-лист та ознайомитися з поточними оптовими та роздрібними цінами на папір для пакування.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити папір для пакування в Кропивницькому різних видів та типів, в рулонах різної довжини та ширини намотування, різного ґатунку та кольору. Більше 30 різних видів пакувального паперу різної густини завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво паперу для пакування будь-якої щільності, кольору та фактури у будь-якому обсязі. Величезний вибір якісного пакування в Кропивницькому. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Кропивницькому будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево папір для пакування в Кропивницькому прямо зі складу. Низька ціна від виробника на будь-який вид пакувального паперу як оптом, так і в роздріб. Всі ці та інші переваги чекають на вас щодня та в будь-який час доби при замовленні паперу для пакування в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн