«Експрес Упаковка» - лідер упаковки у Києві

На сьогоднішній день кількість різних компаній та підприємств, що пропонують пакувальні матеріали у Києві, більша, ніж у будь-якому іншому місті чи навіть регіоні України. Саме в столиці нашої країни попит та пропозиція на пакувальні матеріали найбільш різноманітна та конкурентна, що, безумовно, дуже на користь нам, тобто звичайним споживачам. Але, як ви знаєте, структура будь-якого ринку така, що в будь-якій сфері або, точніше, ніші ринку будуть свої лідери, свої «наздоганяючі» (тобто так звані «перспективні компанії») і, зрозуміло, будуть свої галузеві аутсайдери. При всій різноманітності пропозицій про продаж пакувальних матеріалів тут, звичайно ж, теж є свої лідери ринку. Проте виявити якогось одного, безумовного лідера ринку пакувальних матеріалів у Києві досить непросто, оскільки ситуація ускладнюється не лише величезною різноманітністю пакувальних матеріалів, а й можливостями самих виробників упаковки. Проте ми все-таки спробуємо виявити лідерів ринку пакувальних матеріалів, аналізуючи поточні запити київських споживачів на ті чи інші пакувальні матеріали, а також пропозиції щодо виробництва та продажу цієї упаковки київськими і не тільки виробниками гофротари та упаковки. А почнемо, давайте, із вже звичною для нас компанії «Експрес Упаковка». Вони заявляють, що «...надають своїм клієнтам найбільший та різноманітний асортимент пакувальних матеріалів у Києві за найвигіднішими цінами». Ну що ж, давайте разом розберемося, то це чи ні. Крім того, раніше ми вже встигли з'ясувати, які саме пакувальні матеріали на сьогоднішній день у Києві є затребуваними. Тож давайте ще й оцінимо компанію «Експрес Упаковка» і з погляду пропозицій саме на ці види упаковки. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Хто сьогодні лідер ринку пакувальних матеріалів у Києві?

Упаковочные материалы по самым низким ценам в Киеве Для початку давайте спробуємо розібратися в економічних і теоретичних тонкощах поняття лідер ринку стосовно такої сфери, як пакувальні матеріали. Це буде дуже корисним для більш точного аналізу. А потім спробуємо вже розібратися, наскільки та чи інша компанія відповідає цьому визначенню. Отже, як ви знаєте, для такого великого міста (читай – ринку), як Київ, характерна велика кількість компаній на ринку товарів і послуг. Лідером ринку за всіма економічними канонами є саме та компанія, чия стратегія якісно-цінового позиціонування є найбільш вдалою та працездатною на поточний момент. Таких стратегій існує безліч, а справді «робітників» на сьогодні економісти виділяють близько десятка.

Зрештою, найпростіша і, що важливіше, найчастіша для ринку пакувальних матеріалів Києва, серед усіх є стратегія правильного позиціонування того чи іншого пакувального матеріалу з точки зору співвідношення «ціна/якість». Тобто в даному випадку має бути якийсь конкретний завод упаковки , який випускається упаковку з преміальною націнкою та продає її за максимально можливу ціну. Але це теоретично. Насправді ж особливості ринкової економіки як своєї квінтесенції вводять поняття «вільний ринок товарів та послуг», що у кінцевому підсумку означає постійну конкуренцію з коливаннями цін залежно від багатьох різних чинників. Для прикладу давайте уявимо таку ситуацію: на ринку Києва до вже наявних виробників упаковки додається новий виробник пакувальних матеріалів, який пропонує товар високої якості за середньою ціною. А буквально навіть наступного дня з'являється ще один виробника упаковки, який починає виробляти ті самі пакувальні матеріали , але трохи гірше якістю, але і ціна на них теж дешевше. І так далі.

Тобто, як бачите, лише характеристики «ціна/якість» для визначення дійсного лідера ринку упаковки не цілком достатньо. А враховуючи кон'юнктурні особливості ринку упаковки, у такому великому місті, як Київ, так зовсім мало. І як у такому разі визначити лідера ринку пакувальних матеріалів? Це справді складно. Теоретично найближче до поняття «лідер ринку упаковки» підходять ті компанії підприємства, які пропонують найрізноманітніший асортимент, які товари мають найбільший попит у споживачів. Але це якщо говорити загалом. А якщо вже заглиблюватися детальніше в економічні теорії та практики, то тут все набагато складніше. Ми не один і не два рази в попередніх статтях розповідали вам, наскільки різноманітними бувають пакувальні матеріали . Це справді величезний список товарів, але, що важливіше, практично всі вони сьогодні є у продажу у Києві. Тому лідерів ринку в такій ситуації можна визначити лише сегментовано, орієнтуючись на поточні особливості споживчого попиту на ті чи інші пакувальні матеріали у Києві. А попит, як ви знаєте, залежить від поточних потреб в упаковці в тій чи іншій сфері діяльності. Ось тому ми і будемо у визначенні дійсного лідера ринку пакувальних матеріалів орієнтуватись саме на потреби в упаковці у тій чи іншій сфері торгівлі, виробництва, сфери послуг тощо. Отже, які пакувальні матеріали на сьогоднішній день купуються київськими споживачами найчастіше? Спробуймо розібратися.


Особливості попиту та пропозиції на пакувальні матеріали у Києві

Самые популярные картонные коробки в Киеве Безперечно, сьогодні Київ є найбільш показовим регіоном України з погляду попиту на упаковку. І якщо той чи інший виробник пакувальних матеріалів у Києві є лідером ринку у столиці, то можна з великою ймовірністю говорити, що він при цьому є ще й лідером ринку в даному сегменті та в цілому по Україні. Для більшості товарів, що виробляються на території України, саме Київ та околиці є найцікавішим ринком збуту, оскільки в цьому регіоні є найбільш платоспроможним споживачем. У Києві розташовано безліч представництв різних компаній та підприємств, адміністративних установ та всі центральні представництва всіх гілок влади нашої країни. І хоч абсолютно всі товаровиробники України і не тільки України хочуть реалізовувати свою продукцію, тут і своїх, місцевих, виробників більш ніж достатньо. Крім того, у такому густонаселеному місті щодня проводиться безліч приватних операцій з руху різних товарів та вантажів. Отже, конкуренція тут теж найвища серед усіх регіонів нашої країни. Усі ті показники, за якими зазвичай оцінюється затребуваність пакувальних матеріалів у тому чи іншому регіоні, у Києві реалізовано повною мірою. Тобто на сьогоднішній день Київ є найбільшим споживачем пакувальних матеріалів в Україні. Тут найрізноманітніша пропозиція та найбільш вигідні ціни на весь спектр упаковки та гофротари.

У попередніх статтях нашого блогу ми неодноразово писали, що тара та упаковка з паперової сировини є найбільш затребуваним видом товарної та транспортної упаковки. Найчастіше купуються різноманітні картонні коробки, а також різні види пакувального та обгорткового паперу. На даний момент саме ця тенденція має місце на ринку пакувальних матеріалів Києва. Пакувальні картонні коробки тут мають найбільший попит, а обгортковий папір набувають у тих випадках, коли в коробках просто немає потреби. Чому так? Гофротара та інша упаковка з паперової сировини є найпростішим способом вирішити проблему безпечного транспортування, зберігання та навіть продажу багатьох товарів, вантажів приватного характеру, а також промислової продукції. Тож на сьогодні питання, чи купувати гофротару, не стоїть зовсім. Питання лише в тому, де і як у Києві купити гофротару та іншу паперову упаковку дешевше? Адже пропозицій більш ніж вистачає. І саме виходячи з рівня споживчого попиту та різноманітності пропозицій на пакувальні матеріали тієї чи іншої компанії можна визначити справжній рівень її конкурентоспроможності. Відповідно, саме таким чином ми і зможемо визначити поточного лідера ринку картонної та паперової упаковки у Києві.

Що ж до обгорткового паперу, який також є дуже затребуваним способом упаковати безліч різних товарів, предметів та вантажів. То тут ситуація приблизно така сама. Серед найбільш популярних видів обгорткового паперу варто виділити два: пакувальний папір і крафт-папір. Для споживачів різниця між ними полягає у міцності, а значить у практичності та ціні. Пакувальний папір коштує дешевше, ніж крафтовий папір . Вона є найбільш популярним видом господарського паперу у Києві. Її використовують дуже по-різному, оскільки вона відрізняється гарною міцністю, приємним натуральним відтінком деревини і коштує досить дешево, а тому буде корисна практично завжди. Крафт-папір відрізняється від пакувального паперу не тільки міцністю, а й типом сировини, з якої її виробляють. У середньому такий папір коштуватиме на 30 відсотків дорожче, ніж пакувальний. В Україні загалом та в Києві зокрема різні підприємства з крафт-паперу виробляють пакувальні мішки, пакети, конверти та багато інших товарів. Порівняно ж із синтетичними пакувальними матеріалами крафт-папір - матеріал «дихаючий», що дозволяє упаковувати в нього цілий спектр товарів та предметів. Крафт-папір застосовується скрізь, де до паперу висуваються вимоги підвищеної міцності, пористості, жорсткості. Головною ж особливістю крафт-паперу є її висока стійкість на розрив і стійкість до різноманітних механічних пошкоджень. Це зумовлено тим, що крафт-папір виробляють із натуральної деревної сировини. Тобто, це первинний продукт, що володіє всіма властивими йому за ГОСТом властивостями та характеристиками. Власне кажучи, попит на пакувальний та крафт-папір у Києві є і дуже високий. Питання лише в тому, де на неї в Києві пропонують найвигідніші ціни. Спробуймо це з'ясувати разом.


Компанія «Експрес Упаковка» - лідер ринку гофротари у Києві

Упаковка в Киеве от производителя по самым низким ценам Як ви вже напевно знаєте, компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та упаковки з паперової сировини. У нашому випадку це важливо тим, що це підприємство дійсно може запропонувати вигідні дилерські та просто оптові ціни на свою продукцію у Києві. Чи достатньо цього, щоб бути лідером ринку пакувальних матеріалів у столиці? Не цілком, оскільки потрібно ще й дивитися на асортимент пропонованої продукції, адже, за великим рахунком, кому цікаві ціни на фольгований скотч, та ще й з логотипом певної компанії. Тільки цієї самої компанії. А в масштабі ринку загалом це все дуже специфічний пакувальний матеріал, який на загальну картину попиту та пропозиції практично не впливає. Так, просто корисний бонус, потрібний лише в окремих випадках. Інша справа, коли йдеться про товарні та транспортні картонні коробки, які потрібні практично завжди. Як тут справи? В даному випадку компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати споживачам у Києві широкий вибір споживчої, транспортної, виробничої та спеціалізованої гофротари та іншої упаковки з картону, гофрокартону та мікрогофрокартону. Крім того, в каталозі офіційного інтернет-магазину компанії можна знайти безліч моделей різних картонних коробок , кондитерських лотків, гофроящиків, гофроконтейнерів, обіцянок, подарункових коробок. Більше того, тут продаються навіть внутрішні та зовнішні елементи упаковки на кшталт гофрокартонних прокладок, ґратчастих стінок та різних підкладок та підсилювачів. Що ще важливо, продаж усіх цих картонних коробок ведеться і зі складу, і на замовлення. А це говорить про те, що такий різноманітний асортимент картонних коробок у цього підприємства завжди є. Що для споживачів, звичайно ж, величезний плюс, оскільки завжди є можливість і побачити, і, як кажуть, помацати товар, що купується.

Оскільки компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу, то і представлені в каталозі їхнього інтернет-магазину пакувальні матеріали також є продукцією їхнього підприємства. Принаймні всі ті, що виробляються з паперової сировини. Це, наприклад, ті ж самі картонні коробки, обгортковий папір, листовий і рулонний гофрований картон і так далі. Тобто, «Експрес Упаковка» - це не тільки інтернет-магазин або склад-магазин упаковки, але ще й завод картонної упаковки з хорошим обладнанням і досвідченими фахівцями, оскільки поточна якість пакувальних матеріалів, що продаються, говорить саме про це. Про це говорить і можливість замовити практично будь-яку гофротару чи упаковку на замовлення. Наприклад, у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок у Києві будь-якої складності. Найбільш технологічно складними у виробництві цілком обґрунтовано є картонні коробки складної форми висікання. Так ось навіть таку гофротару даний виробник може виготовити швидко та якісно, і, що дуже важливо, за кресленнями та ескізами будь-якої складності!

Склад-магазин картонных коробок в Киеве За рахунок чого все це може бути можливо? Зрозуміло, лише за рахунок наявності кваліфікованого персоналу та відповідного технології виробництва того чи іншого пакувального матеріалу обладнання. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує своїм клієнтам замовити виробництво якісної гофротари та упаковки за цілком дешевими цінами. Причому для такого виробництва вони використовують устаткування різного типу. Виходячи з рекламних текстів компанії, їх виробництво оснащене технологічним обладнанням, що дозволяє вирішувати безліч завдань, залежно від умов, термінів, тиражу тощо. Наприклад, одну і ту ж самозбірну коробку для, наприклад, смартфонів, вони можуть виготовити на ротаційному обладнанні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) і на верстатах типу тигля. Розміри та конструкція коробки, при цьому, споживачеві пропонують вибрати самостійно виходячи з особистих уподобань. Але що найважливіше, на виробництво навіть кількох тисяч таких коробок вони обіцяють витратити зовсім небагато часу, а значить, замовлення буде готове буквально за день-два. Чудово? Більш за! У середньому, залежно від завантаженості виробничих відділів, і навіть від наявності сировини термін виготовлення, наприклад, з гофрокартона чи одношарового картону може тривати від 3 до 10 днів.

Загалом усе це чудово, але наскільки, приміром, асортимент картонних коробок у даного підприємства відповідає поточним запитом ринку в Києві? Давайте подивимося. Отже, трохи раніше ми вже зазначили, що картонні коробки у Києві сьогодні купуються різні і для різних цілей. Найбільшим попитом серед усіх користуються картонні коробки для упаковки чогось. Інакше кажучи, споживча гофротара. Чи виробляє такі картонні коробки компанія «Експрес Упаковка» у Києві? Виробляє, і причому в досить великому і різноманітному асортименті. Наприклад, у їхньому офіційному інтернет-магазині «Пак Юа» представлений дуже великий вибір пакувальних, купити які можна як за оптовою ціною, так і зі знижкою на роздрібну покупку. Крім того, картонні коробки будь-якого розміру, будь-якої моделі, будь-якого кольору та з будь-яким малюнком вони готові виготовити на замовлення. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» сьогодні насправді представлений найбільший вибір картонних коробок від виробника в Києві на сьогоднішній день. Це асортимент з більш ніж 600 різних моделей гофротари та упаковки з картону різноманітних видів, типів, форм та конструкцій. Серед традиційно попиту картонних коробок тут варто відзначити наступні:

Вражаючий асортимент, чи не так? Як ви самі можете переконатися, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені моделі різних картонних коробок. Всі вони виготовлені на заводах компанії та сировини власного виробництва (власне, це підтверджує їхню заявку на «виробник повного циклу»). Більшість картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» - це картонні коробки з тришарового гофрованого картону та тришарового мікрогофрокартону. Справа в тому, що даний матеріал є в більшості випадків ідеальним варіантом сировини для виробництва картонних коробок за співвідношенням «ціна/якість». Причому тут спостерігається чітка грань: транспортні гофроящики підприємство виготовляє із звичайного тришарового гофрокартону, а споживчу упаковку – з більш презентабельного тришарового мікрогофрокартону та багатошарового крафт-картону. Цілком здоровий підхід, треба сказати. Наприклад, самозбірні коробки, архівні коробки та бокси, картонні коробки Нової пошти у Києві виготовлені саме з тришарового мікрогофрокартону. Загалом саме великий вибір різноманітних картонних коробок від виробника є однією з основних переваг компанії «Експрес Упаковка». Тут можна купити в Києві в наявності або придбати за замовленням за цілком недорогими цінами картонні коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, п'ятишарового гофрованого картону, семишарового гофрокартону, а також багатошарового крафт-картону з різним типом обробки лицьового шару (крейдований) ламінований і так далі). Тип профілю картонних коробок може бути різним. В основному підприємство відбувається тришарові картонні коробки з хвилею трьох видів: B-хвиля, С-хвиля та Е-хвиля. Також деякі моделі картонних коробок можна купити в Києві оптом і в роздріб з хвилею Е/C і В/С. А на замовлення компанія готова зробити картонні коробки взагалі з будь-яким типом хвилі, навіть із таким досить «екзотичним», як А чи F.


Як замовити виробництво картонних коробок у Києві?

Як ми вже зазначали раніше, виробництво картонних коробок – це один із пріоритетних напрямків діяльності компанії «Експрес Упаковка». Тому замовити виробництво картонних коробок тут можна практично будь-яких. Компанія на серійній основі здійснює випуск пакувальної продукції, що підходить для різних цілей, упаковки різних видів готової продукції, що використовується в різних умовах експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, за спецзамовленням вони навіть можуть виготовити для вас коробку спеціального призначення або гофротару нестандартної конструкції, під незвичайний вид товару або вантажу. Розміри і конструкцію картонних коробок, колір і відтінок друку споживач при цьому може вибрати самостійно із запропонованих компанією варіантів або ж повністю на свій розсуд. Замовлення на виробництво картонних коробок у Києві будь-якого розміру можна зробити від 300 штук, зателефонувавши менеджерам компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Середній час обробки заявки тут складає 24 години. Після чого представники компанії передзвонюють клієнтам, щоб обговорити умови та деталі взаємовигідного співробітництва.

І що ми маємо у результаті? Чи може компанія Експрес Упаковка вважатися лідером ринку упаковки в Києві? На нашу думку, зараз – так. Оскільки тут можна купити картонні коробки у Києві та оптом, і в роздріб за цілком вигідною ціною. а також замовити виробництво картонних коробок у Києві будь-якої форми та розмірів, конструкції та моделі. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди є в наявності на складі компанії в Києві. Крім того, тут можна замовити індивідуальні картонні коробки за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, покупка коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити картонні коробки зі складу, низька ціна на картонні коробки – всі ці та інші переваги чекають клієнтів при замовлення пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Чи достатньо цього, щоб бути лідером ринку упаковки в Києві? Ми вважаємо, що цілком. А що ви думаєте з цього приводу?

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн