Де і як купити дешеві самозбірні коробки в Києві?

Практично пакувальні матеріали навесні 2021 року зросли в ціні. Якісь підвищення були мінімальними і тому практично непоміченими для більшості споживачів. А якісь навпаки – відчутно подорожчали, аж навіть до 100% від ринкової ціни в Україні восени 2020 року. У будь-якому випадку всьому цьому є цілком логічне пояснення. Більше того, навіть за такого загального подорожчання пакувальних матеріалів залишилися деякі види упаковки, які все одно дуже вигідно використовувати, навіть при тому, що за них тепер доведеться заплатити трохи більше. У цій статті ми більш пильно подивимося на найбільш популярні сьогодні в Україні картонні коробки для пакування та постараємося виявити найвигідніші моделі таких пакувальних матеріалів за співвідношенням «ціна/якість/терміни та складність виготовлення». Оскільки саме ці фактори є визначальними для більшості споживачів. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних коробок, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки саме тут представлений найбільший та найрізноманітніший вибір пакувальних коробок і в Україні загалом, і в Києві зокрема, купити які можна як оптом, так і в роздріб. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Як вибрати дешеві самозбірні коробки в Києві високої якості?

Небольшая самосборная коробка Новой почты На самому початку ж поговоримо про самозбірні коробки з гофрованого картону, тому що саме цей вид коробок для упаковки сьогодні в Києві є найбільш затребуваним. Причому як для споживчих, так і для промислових та господарських цілей. Чому самозбірні коробки такі популярні? Очевидної відповіді вам ніхто не дасть, бо її й немає, власне кажучи. Однак із сукупності причин саме самозбірні коробки для більшості споживачів сьогодні здаються найбільш вигідними. Спробуймо розібратися в цьому питанні трохи більше. Отже, в чому основна перевага самозбірних коробок? Все просто: ціна питання, неймовірна практичність та універсальність, плюс простота експлуатації. Простіше кажучи, саме самозбірні коробки з різних видів гофрованого картону допоможуть вирішити всі питання упаковки більшості товарів і вантажів. Пам'ятаєте старий вираз із реклами: «Взула i забула»? З упаковкою чогось у самозбірні коробки з гофрокартону чи картону все приблизно так само.

Однак тут потрібно розуміти відразу, що існує ряд товарів та вантажів, упаковка яких у самозбірні коробки обійдеться дорожче, ніж інші види пакувальних матеріалів. Йдеться про товари та вантажі великого розміру. Справа все в тому, що ціна абсолютно будь-якої картонної коробки залежить від вартості сировини, яка була витрачена на її виготовлення. Якщо точніше, то площі гофроліста, з якого коробки виготовляються. А всі самозбірні коробки виготовляються з однієї деталі-заготівлі та у вигляді цілісного виробу. Їх не можна при виготовленні «розполовинити», а потім за допомогою склеювання клейовим розчином або зшивки скобами з'єднати. Тому що більше розміри самозбірної коробки, то більший лист знадобиться на її виготовлення. При цьому потрібно пам'ятати, що розміри самого листа, і коробок з нього завжди обмежені допустимими параметрами обладнання. У виробника банально може бути можливості виготовити вам самозбірні коробки такого розміру. Також важливо розуміти, що тришаровий мікрогофрокартон та пресований картон різних видів та типів, які є сьогодні основною сировиною для виробництва самозбірних коробок, не розраховані на упаковку товарів та вантажів надто великої ваги. Хоч у груповому форматі фасування товарів, хоч в індивідуальному. Тому вкрай важливо розуміти, що упаковка товарів загальною вагою понад 30-35 кілограмів в одну коробку для коробок для самозбірки вкрай небажана. Але всі ці формати упаковки, як ви розумієте, досить специфічні, спеціалізовані, якщо хочете. Основна ж маса упаковки товарів у Києві сьогодні здійснюється у вироби набагато менших за розміром та вагою. Ну, а тут вже самозбірні коробки використовувати дуже зручно та вигідно. Чому і які саме? Спробуймо з'ясувати разом!

Отже, виходячи з усього вищесказаного, найвигіднішими самозбірними коробками є коробки маленького та середнього розміру – об'ємом не більше 30 літрів. Розміри самозбірних коробок для упаковки при цьому можуть бути, зрозуміло, різними. Але в цілому таке обмеження є показовим, оскільки всі коробки більшого обсягу і в ціні будуть дорожчими. А тут уже потрібно дивитися і порівнювати, яка упаковка буде вигідніша у використанні, адже у тих же пластикових контейнерів та звичайного пакувального паперу теж чимало переваг. При цьому, як ви знаєте, конструкцій самозбірних коробок існує безліч. І, звичайно, далеко не всі з них підійдуть для масового пакування більшості споживчих товарів. Тому великі виробники такого роду продукції в Києві сьогодні використовуються лише кілька різних за типом конструкцій самозбірних коробок. А решта варіантів будівлі пакувальної картонної коробки застосовуються лише в окремих випадках. Найбільш затребуваними сьогодні варіантами самозбірної коробки для упаковки товарів у Києві є так звані «коробка з вушками» та «коробка зубна паста» . Останню також називають "коробка-пачка" в залежності від особливостей конструкції (вони можуть трохи відрізнятися при загальному збереженні конструкції в цілому). Давайте про кожну з таких конструкцій самозбірних коробок поговоримо трохи докладніше.


Які моделі самозбірних коробок у Києві сьогодні найвигідніше використовувати для пакування товарів?

Самосборная коробка с ушками для смартфонов Отже, самозбірна коробка "з вушками" . Що це таке, як воно виглядає і чому його вигідно використовувати? Даний вид конструкції самозбірних коробок активно застосовується в товарній і не тільки упаковці фактично повсюдно не тільки не тільки в Києві чи Україні, але й у всьому світі загалом. Ви можете замовити товари, скажімо, на АліЕкспрес - і вони вам прийдуть поштою, упакованими саме в такі коробочки. Не дивно, що самозбірні коробки з вушками мають загальноприйнятий формат класифікації – за Міжнародним каталогом гофрованої тари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO коробки з вушками мають позначення №0427. У спеціальному розділі блогу нашого інтернет-магазину ви можете ознайомитися з особливостями конструкції коробки «з вушками» за докладним кресленням. В цілому ж, самозбірна коробка такого типу є дуже практичною і неймовірно зручною в зборці та безпосередньому пакуванню товарів коробку. Як правило, коробки з вушками виробляють із різних видів тришарового мікрогофрокартону, який відрізняється профілем невеликої висоти. Однак, тут можливі варіанти. У будь-якому випадку, такі коробки для упаковки завжди збираються вручну з однієї деталі без використання скотчу або клею, звідси і така назва – «самозбірні». Такий формат складання та товарної упаковки можливий завдяки тому, що в коробках з вушками передбачені спеціальні замкові з'єднання у вигляді клапанів та спеціальних пазів. У процесі складання всі клапани розміщуються в заздалегідь висічених отворах-пазах, фіксуючи таким чином всю конструкцію. Кришка ж у коробці є «вбудованою», за фактом є продовженням задньої стінки коробочки. За технологією виробництва картонні коробки з вушками є упаковкою складної висікання. Їх виготовлення здійснюється виключно на спеціальних штанц-формах, за рахунок чого і можливо досягти чіткості висікання всіх елементів конструкції картонної коробки згідно креслення. Основним матеріалом виготовлення самозбірних коробок з вушками, як правило, є тришаровий мікрогофрокартон марки Т-24 (Е профіль, висота 3 мм). Саме цей вид гофрованого картону дозволяє поєднувати в самозбірних коробках такої конструкції відмінну міцність та зносостійкість при мінімальній власній вазі тари.

Другим видом самозбірних коробок, які сьогодні застосовуються для пакування товарів та вантажів, є коробка «зубна паста», або «пачка», як її ще часто називають. Що являють собою такі коробки самозбірного типу? Самозбірні коробки "зубна паста" за типом своєї конструкції також відносяться до категорії штампованих ящиків, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад, скотч-плівки. Вони відповідають стандарту № 0471 за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO і також, як і коробки з вушками, збираються вручну з однієї деталі і не потребує проклеювання скотч-плівкою в зібраному вигляді для фіксації стиків клапанів, оскільки їх складання здійснюється при допомоги спеціальних язичкових з'єднань. Однак у конструкції такого типу відсутні ті самі «вушка», за рахунок яких вантажопідйомність самозбірних коробок підвищується. Так що й використовуються коробки «пачка» дещо в інших випадках. Наприклад, як основне пакування для готової продукції різними підприємствами України. Процес підбору основної сировини та виробництва самозбірних коробок типу "зубна паста" практично нічим не відрізняється від виготовлення коробок "з вушками". Тут також основним матеріалом для виробництва є тришаровий мікрогофрокартон невеликої висоти (Е профіль) марок Т-22, Т-23, Т-24 та Т-25. Вибір якоїсь конкретної марки залежить виключно від типу передбачуваних до упаковки в такі коробки товарів або вантажів, а також умов їх зберігання, перевезення та продажу в них товарної продукції. В цілому, самозбірні коробки такого типу теж дуже зносостійкі та практичні. Вони зовсім немаркі, невибагливі до умов використання і можуть зберігатися необмежено довго за дотримання належного рівня вологості. Коробку "зубна паста" з мікрогофрокартону високої якості достатньо протерти сухою губкою після тривалого зберігання - і вона як нова. Саме тому коробки «пачка» і використовуються сьогодні для транспортування товарів і невеликих вантажів усіма видами транспорту (автомобілем, на кораблі, в літаку). При цьому вони надійно захищають упакований вантаж від пилу, бруду, механічних пошкоджень (подряпини, порізи, відколи тощо) і може застосовуватися для пакування на палети або складування на полиці та стелажі. Витримують високі статичні та динамічні навантаження завдяки своїй конструкції (у зібраному вигляді бічні стінки коробки посилені). Відрізняються гарною міцністю і зносостійкістю, не схильна до гниття і довго не втрачає своєї структури в приміщеннях з підвищеною вологістю і при зберіганні просто неба.

І на завершення теми популярних самозбірних коробок потрібно обов'язково відзначити, що будь-які такі коробки можуть випускатися як з додатковими елементами, так і без них. Тут все залежить виключно від потреб і бажань самого покупця коробок, адже виробнику, за великим рахунком, не важливо, оснащувати коробки додатковими елементами чи ні. Такі додаткові елементи можуть бути різними: решітки, обичайки, вставки, прокладки, вентиляційні отвори, демонстраційні віконця і так далі - все це якраз і є додаткові елементи упаковки з експлуатаційним поділом на зовнішні та внутрішні. Також потрібно обов'язково відзначити, що, як правило, додаткові елементи в коробках з'являються з різних мотивів. Так, наприклад, якщо це транспортні коробки, додаткові елементи в них потрібно в першу чергу для збільшення надійності коробок. А ось якщо йдеться про подарункові або товарні самозбірні коробки, то тут додаткові елементи застосовуються частіше в декоративних цілях. Як саме відбувається декорування самозбірних коробок ? Звичайно ж, за допомогою висікання. Тобто висічна штанц-форма вже спочатку має відповідні елементи у своїй конструкції. Йдеться тут, наприклад, про вирізування різних отворів і створення самозбірної коробки певної конфігурації, що отримується завдяки нестандартним прорізам. Мабуть, найбільш яскравим прикладом є самозбірні коробки з ложементом. Даний елемент практично ніколи не використовується у стандартних конфігураціях самозбірних коробок. Однак за погодженням із замовником виробник самозбірних коробок може додати ложемент практично до будь-якої самозбірної коробки незалежно від форми, складності висікання та розміру. Висікання самозбірних коробок стандартної конфігурації та будь-яких незвичайних за своєю формою самозбірних коробок може бути зовнішньою та внутрішньою. При зовнішній висічці обрізаються тільки краї виробу, а при внутрішній прорізаються спеціальні отвори і всередині заготовки. Складна ж висічка є поєднанням цих способів і дозволяє створювати унікальну упаковку. Власне кажучи, абсолютно всі самозбірні коробки відносяться до виробів складної висікання, або, як ще кажуть, до виробів складної форми висікання. І ті, про які ми вище розповідали докладно, та всі інші конструкції за каталогом FEFCO-ASSCO.


Які переваги товарної упаковки з мікрогофрокартону?

Самосборная коробка для обуви с механической обработкой Очевидно, що як товарна тара самозбірні коробки на сьогоднішній день є найбільш вигідними. При цьому, що цікаво, ці самі переваги дозволяють самозбірним коробкам з гофрокартону використовуватися на постійній основі та в інших сферах. Для прикладу пригадайте хоча б які саме картонні коробки для пакування в Києві використовує «Нова пошта»? Саме самозбірні коробки. Якби це було надто дорого, незручно, та й просто не вигідно, то, повірте, настільки велика компанія з такими ресурсними можливостями не стала б зупиняти свій вибір на самозбірних коробках із тришарового мікрогофрокартону. Так, для фахівців «Нової пошти» переваги самозбірних коробок більш ніж очевидні, а що стосується звичайних споживачів, то все неоднозначно. Тому далі давайте докладно поговоримо про те, які можливості та переваги вам принесе використання саме самозбірних коробок для пакування товарів, вантажів та навіть посилок.

Отже, можливо, ви знаєте, що слово «картон» походить від італійського «cartone» - твердий, жорсткий. Значення цього слова говорить саме за себе. Вигідно відрізняючись від звичайного паперу за рахунок багатошаровості та жорсткості, картон використовується у виробництві різної упаковки (насамперед, звичайно ж, коробок) для будівництва, поліграфії, машино- та приладобудування, хімічної, легкої та харчової промисловості тощо. Більше того, саме упаковка з гофрованого картону сьогодні є найбільш поширеною як для харчових, так і для багатьох інших видів готової продукції. Серед альтернативних пакувальних матеріалів, таких як дерево, метал, шкіра та тканина, картон виходить на перше місце за рахунок низки переваг: прийнятної ціни, доступної сировини, можливості отримання матеріалу із заздалегідь заданими фізико-механічними властивостями, а також максимальної автоматизації виробництва. За рахунок жорсткої основи у картонних упаковках можна сміливо транспортувати будь-які види продуктів із впевненістю, що цінний вантаж не розіб'ється та не деформується.

Однак на практиці переваги гофрокартону багато в чому визначаються типом упаковки, яка виробляється з нього. Адже саме вироби з гофрованого картону ми з вами оцінюємо з погляду споживчої відповідності. І саме самозбірні коробки з гофрокартону та мікрогофрокартону поєднують у собі максимум усіх споживчих переваг. Самозбірні коробки з мікрогофрокартону екологічно чисті та абсолютно нешкідливі для здоров'я людини. Вони не залишають присмаку, запаху чи слідів на упакованій продукції. Їх можна вільно використовувати за призначенням без спеціальних рукавичок чи іншого спецодягу. Вони відповідають усім вимогам ГОСТів, що регламентують правила зберігання та перевезення товарів і вантажів різних товарних груп. Міцність самозбірних коробок гарантують захист упакованих предметів від механічних зовнішніх впливів, зручність у зберіганні, транспортуванні та використанні. Різноманітність конфігурацій та розмірів самозбірних коробок дають можливість замовникам вибрати упаковку на будь-який смак. І так далі, споживчих переваг у самозбірних коробок з мікрогофрокартону безліч.

Ще однією важливою особливістю, що дозволяє самозбірним картонним коробкам бути сьогодні в Києві настільки затребуваними, є їхнє оформлення. А якщо точніше, то можливості оформлення, адже за фактом самозбірні коробки із тришарового гофрокартону чи мікрогофрокартону можна оформити практично як завгодно. Будь-який друк, будь-яке декорування та дизайн. У будь-якому випадку всі види оформлення, обробки самозбірних коробок можна розділити на два типи: механічний і хімічний. Механічний спосіб обробки включає кілька операцій: каландрування, кріплення, армування, ламінування, каширування, тиснення та ряд інших. Так, наприклад, основною перевагою механічного методу обробки є покращення механічних властивостей самозбірних коробок з меншими витратами, порівняно з іншими видами упаковки. Каландрування, своєю чергою, забезпечує самозбірним коробкам рівний і гладкий вигляд. Для цього листи-заготівлі гофрокартону або картону попередньо пропускають через горизонтальні вали. При цьому на картон може одночасно наноситися малюнок. А потім уже висікають із сировини самозбірні коробки. Кріпування використовується для створення на поверхні картону поперечних складок. Дрібноскладчаста поверхня, що отримується за допомогою кріплення, підвищує стійкість картонних коробок до розриву протягом усього періоду експлуатації. Армування, у свою чергу, посилює зносостійкі властивості картонної коробки, запобігаючи появі на них тріщин і тим самим збільшуючи їх термін експлуатації. Є й менш популярні види механічної обробки самозбірних коробок, оскільки їхня потреба обумовлюється специфічними або галузевими стандартами. Так, наприклад, можна заламінувати абсолютно будь-які самозбірні коробки з мікрогофрокартону, але чи завжди це необхідно? Далеко не завжди, але буває, що без ламінування просто не обійтися. Справа в тому, що в процесі ламінування відбувається припресування до поверхні паперу або картону тонкої полімерної плівки або фольги. Завдяки ламінуванню коробки з такої сировини можна використовувати в якості упаковки для олійно-або вологовмісних продуктів. Процес кашування полягає в приклеюванні листа картону до більш жорсткої основи. Каширований картон має високу міцність і використовується для пакування особливо цінної продукції. Часто при виготовленні коробок для упаковки самозбірного типу виникає потреба в металізованому картоні, який отримують за допомогою тиснення фольгою. Фольга надає картону характерного металевого блиску, чого неможливо досягти, використовуючи металізовані друкарські фарби. Така сировина використовується для виготовлення коробок коробки подарункового або рекламного типу, наприклад.

Процес хімічної обробки гофрокартону, мікрогофрокартону, картону та самозбірних коробок з таких матеріалів сьогодні у Києві застосовується, як правило, у споживчих цілях. Хімічною обробкою самозбірних коробок можна назвати всі види друку малюнка або логотипу на самозбірних коробках. А також покриття картону синтетичними плівками та лакування. Серед найбільш затребуваних видів хімічної обробки самозбірних коробок можна назвати флексографічний друк, офсетний друк, покриття синтетичними плівками та лакування. Так, наприклад, флексографія являє собою технологію високого ротаційного друку з застосуванням еластичних гумових або пластмасових друкованих форм і синтетичних (анілінових) малов'язких швидковисихаючих фарб. Тому підходить практично для всіх самозбірних коробок. Однак колірні та відтінкові можливості такого друку досить обмежені, тому й застосовують флексографію далеко не завжди, хоч і часто. Офсетний друк, у свою чергу, використовується для друку на тонкому картоні. Фарба з друкарської форми передається на гумову поверхню, а з неї на картон, що дозволяє друкувати тонкими шарами фарб. Перевагою даного методу оздоблення є те, що друк відкриває широкий спектр можливостей з облагородження та покращення зовнішнього вигляду картонної упаковки в порівнянні з іншими видами. Покриття синтетичними плівками застосовується у тих випадках, коли самозбірні коробки з картону або мікрогофрокартону потрібно вберегти від впливу вологи та жиру. Так, лицьову та/або зворотну сторону виробів покривають поліетиленом, алюмінієвою фольгою, полімерною емульсією, а також розплавом поліетилену та парафіну, солями трифтороцтової кислоти та ін. Такі самозбірні картонні коробки широко застосовуються як упаковка для продуктів з високим вмістом жиру. Для підвищення міцності, посилення глянцю або надання матовості картон покривають рідким лаком або лаковою плівкою. Цей процес називається лакування. Також лакування використовується для нанесення кількох лаків один на інший, що дозволяє досягти ефекту металізації, технологія нанесення суцільного матового лаку з місцевим глянсовим лакуванням і т.д.

І на цьому ми, мабуть, закінчимо сьогоднішню розповідь про самозбірні коробки у Києві. На завершення хочемо вам ще раз нагадати, що компанія «Експрес Упаковка» - виробник повного циклу пакувальної тари та упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. У нас ви можете купити оптом та в роздріб самозбірні коробки будь-якого кольору, з будь-яким відтінком друку, будь-яких розмірів та ще й у широкому асортименті. Так, у нас ви можете купити у Києві маленькі самозбірні коробки, середні самозбірні коробки та великі самозбірні коробки. Тільки у нас ви можете купити або замовити за найнижчими цінами оптом самозбірні коробки в найбільш широкому асортименті серед усіх постачальників гофротари самозбірної в Україні. У нас справді величезний вибір самозбірних картонних коробок. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки для упаковки будь-яких товарів та вантажів – від самсоборних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок із мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Більше 400 різних моделей самозбірних коробок різного розміру та типу в постійній наявності чекають на вас!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн