Де купити обгортковий папір Київ?

Обгортковий папір у Києві сьогодні є нітрохи не менш затребуваним видом упаковки, ніж звичайний пакувальний папір або посилений крафт-папір. Тільки ось використовується в силу своїх характеристик міцності-експлуатації трохи в інших ситуаціях. Безумовно, основним призначенням обгорткового паперу, як і пакувального, є товарна упаковка, проте далі починаються відмінності у застосуванні. Їх досить багато, як відмінностей за властивостями та характеристиками цих видів паперів. Тому далі давайте познайомимося краще з особливостями використання обгорткового паперу. З'ясуємо, для чого найчастіше застосовують обгортковий папір у столиці нашої країни. А також з'ясуємо, що краще і в яких випадках: обгортковий папір або пакувальний. А порівнюватимемо, як завжди, на прикладі обгорткового та пакувального паперу з асортименту інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший вибір якісного обгорткового та пакувального паперу від виробника в Україні. А також найнижчі ціни на обгортковий папір у рулонах та у листах у Києві. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке обгортковий папір?

На сьогоднішній день пропозицій про продаж найрізноманітнішого обгорткового паперу в Києві більш ніж достатньо. Адже Київ не просто столиця України, а й найбільший і найцікавіший ринок товарів та послуг у нашій країні, з найбільш платоспроможним споживачем. Запитайте будь-якого виробника товарів, де найбільший середній чек серед усіх міст України? У переважній більшості випадків відповідь буде та сама – у Києві. Така сама ситуація і щодо продажу обгорткового паперу. У Києві її справді багато хто продає і за дуже різними цінами. Тільки ось чи справді цей папір є обгортковим і яка його реальна вартість? Спробуймо з цим розібратися.

Обгортковий папір, ціна на який може бути дуже різним, являє собою папір різної щільності та відтінку, що використовується для обертання різної готової продукції, товарів та предметів. Чи є обгортковий папір пакувальним? Так, це суть те саме. Тільки поняття «пакувальний папір» є ширшим: під визначення пакувальної підпадають усі види паперу, які так чи інакше використовуються для упаковки чогось, причому незалежно від кольору, розміру, щільності, типу сировини, показників опору до площинного та торцевого стиснення і так далі. Взагалі кажучи, навіть якщо використовувати звичайний дитячий кольоровий папір для шкільних уроків з ІЗО для пакування якогось подарунка в коробці, то він також може вважатися пакувальним.

З обгортковим папером все трохи інакше. Зрозуміло, вона також підходить для пакування. Однак, на відміну від паперу для пакування, обгортковий папір регламентується чіткими характеристиками за ГОСТом, хай і за досить «давнім», що дістався Україні у спадок ще з радянських часів. Тим не менш, цей ГОСТ 8273-75 «Папір обгортковий. Технічні умови», запроваджений аж 01.01.1976 року, досі є актуальним. Ну, бо якось так вийшло, що з часів здобуття незалежності Україна так і не зуміла мати свої, оновлені стандарти. Тож, кому цікаво, можете самі ознайомитись із положеннями цього документа. А ми ж скористаємося ним лише частково, щоб познайомити вас із видами обгорткового паперу, які сьогодні можна купити у Києві.

Отже, якщо опустити всі регламентні та процедурні моменти, зазначені в ГОСТі 8273-75 «Папір обгортковий. Технічні умови», ми маємо ясне розуміння того, в якому вигляді і яких марок може випускатися обгортковий папір . Отже, папір обгортковий виготовлятиметься в рулонах або в листах. Ширина рулону обгорткового паперу, а також розміри листового паперу можуть бути різними, оскільки ГОСТ допускається встановлення даних параметрів на різних рівнях за погодженням між виробником та споживачем. Граничні відхилення за розмірами паперу всіх марок не повинні перевищувати ±5 мм, у папері, призначеному для переробки на автоматах, - ±2 мм. Приклад умовного позначення обгорткового паперу марки А масою паперу площею 1 м: «Папір обгортковий марки А-90 ГОСТ 8273».

Окремою важливою особливістю обгорткового паперу є його марка. Марка одночасно позначає і спосіб виготовлення обгорткового паперу, і сировину, з якої папір був виготовлений, а також регулює призначення обгорткового паперу (нехай навіть і дуже умовно, оскільки мало хто ці рекомендації дотримується високої універсальності в цілому обгорткового паперу). Отже, залежно від призначення та показників якості обгортковий папір може бути наступних марок:

  1. Обгортковий папір марки «А» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфатної невибіленої целюлози.
  2. Обгортковий папір марки «Б» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфатної обгорткової целюлози.
  3. Обгортковий папір марки «В» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфітної невибіленої целюлози.
  4. Обгортковий папір марки «Г» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфітної обгорткової целюлози та деревної маси.
  5. Обгортковий папір марки «О1» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфатної, сульфітної біленої целюлози.
  6. Обгортковий папір марки «О2» ГОСТ 8273 – обгортковий папір із сульфатної, сульфітної вибіленої сульфітної целюлози, невибіленої целюлози та деревної маси.
  7. Обгортковий папір марки «Д» ГОСТ 8273 – обгортковий папір з невибіленої целюлози, напівцелюлози та деревної маси.
  8. Обгортковий папір марки «Е» ГОСТ 8273 – обгортковий папір з макулатури, невибіленої целюлози та волокнистих відходів целюлозно-паперового виробництва.
  9. Обгортковий папір марки «Ж» ГОСТ 8273 – обгортковий папір, композиція та склад якого не нормуються. Наприклад, до такого виду належить обгортковий папір, виготовлений у країнах Євросоюзу, де діють свої власні норми та стандарти, та привезений до України як імпортний товар.

Обгортковий папір марок Б, Г, Е та Ж призначений для пакування харчових продуктів та медикаментів. Вона має виготовлятися зі спеціальним композиційним складом. Особливо це важливо для обгорткового паперу марки "Е". Обгортковий папір марки «Е» ГОСТ 8273-75 - це папір, призначений для пакування харчових продуктів, медикаментів та промислових виробів. Завдяки екологічно чистому складу та відсутності пластикових добавок у процесі її виготовлення обгортковий бум марки «Е» забезпечує екологічно безпечну упаковку і може контактувати з будь-якими харчовими товарами, не залишаючи при цьому слідів, смаку або запаху. Обгортковий папір марки «Е» виготовляється з макулатури, невибіленої целюлози та волокнистих відходів целюлозно-паперового виробництва, має колір природного волокна, на дотик шорсткий, але досить щільний. Є простим та універсальним пакувальним матеріалом, застосовується у різних галузях виробництва, торгівлі та сфери послуг. Економічно вигідний варіант надійної та екологічної упаковки для продуктів харчування. Інші марки обгорткового паперу таких особливостей не вимагають. Ну, а тепер давайте розберемося, як правильно вибирати обгортковий папір з усього величезного асортименту пропозицій у Києві.


Як вибрати обгортковий папір у Києві правильно?

Отже, як ви вже зрозуміли, виходячи з положень ГОСТу 8273, папір обгортковий Київ може продаватися і в листах, і в рулонах, і навіть в бобінах величезного розміру. Усе це допускається. Ширина рулону обгорткового паперу також може бути будь-якою. Тут ви можете повністю покладатися на свій розсуд і вибирати найбільш вдалий формат обгорткового паперу. А ось що ще є обов'язковим для якісного обгорткового паперу, а чого в ньому точно не повинно бути? Про це давайте далі і поговоримо.

Обгортковий папір є дуже затребуваним видом упаковки та сировини. Обгортковий папір у тому чи іншому вигляді використовується і у виробництві, і в оптово-роздрібній торгівлі, і у сфері послуг, і навіть у побуті. З обгортковим папером різного виду ми стикаємося щодня. Якась застосовується для упаковки, якась для зберігання, якась з якоюсь іншою метою. Обгортковий папір є невід'ємною частиною пакувального процесу і навіть використовується для виробництва інших видів тари та упаковки. Але, так чи інакше, якщо обгортковий папір зроблений неякісно, то й користуватися нею нормально не вийде. А тому основна порада при виборі обгорткового паперу: купуючи обгортковий папір, обов'язково звертайте увагу на наявність різних дефектів паперу, а не тільки на його ціну. Раніше в блозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ми вже докладно розглядали всі можливі дефекти паперу, а тому особливо не будемо повторюватися і скажемо лише про найважливіші параметри, на які потрібно звертати увагу при виборі обгорткового паперу. Отже, чого варто побоюватися при виборі обгорткового паперу у Києві?

По-перше, варто одразу звертати увагу на наявність зовнішніх дефектів паперу. Зрозуміло, все полотно вам навряд чи дадуть оглянути, проте хоча б частково з ним варто ознайомитися якомога уважніше. До зовнішнього вигляду обгорткового паперу пред'являються такі строгі вимоги і норми, як і до технічних параметрів обгорткового паперу. І відхилення від них більш допустимої межі також є дефектами. До зовнішніх дефектів обгорткового паперу відносяться грубі сліди, залишені в процесі виробництва паперу папероробними машинами: складки, зморшки, бульбашки, дірки, матові смуги, порошини, неоднорідна товщина, перекіс фактури листів. Як правило, перераховані вище дефекти є наслідком порушення технології виробництва.

По-друге, варто уникати нерівномірності товщини полотна обгорткового паперу. Так, звичайно, візуально це визначити досить важко, проте варто спробувати. Оскільки нерівномірність товщини паперу тягне у себе нерівномірність та інших його характеристик: вологості, міцності, щільності. У зв'язку з цим знижується якість як самого обгорткового паперу, так і будь-яких виробів, які виробляються (наприклад, паперові пакети). Низька щільність обгорткового паперу сприяє її розриву, призводить до перевитрати фарби під час друку, а занадто висока призводить до перевитрати волокон і робить матеріал важчим. Виробник обгорткового паперу зобов'язаний строго контролювати відповідність товщини і маси на 1 м2 нижній межі, що допускається стандартом. Для того щоб вам проконтролювати цей момент, достатньо зважити рулон обгорткового паперу та порівняти відповідність його маси та щільності показникам, зазначеним у ГОСТі.

По-третє, якісний обгортковий папір не повинен бути хвилястим. Однак це стосується лише обгорткового паперу у чистому вигляді. Різні специфікації тут вносять корективи. Наприклад, креповий папір у якомусь сенсі теж можна вважати обгортковим, проте для нього є цілком природною наявність певної кількості складок чи хвиль. Крім того, існують спеціальні види обгорткового паперу, лицьовий шар яких гладкий, а виворітний – більш пористий. Як правило, такий папір призначений для виготовлення афіш та етикеток, що приклеюються до гладких поверхонь. Що ж до обгорткового паперу, що використовується для стандартного пакування, то тут хвилястість паперу говорить про неоднорідність таких показників, як вологість, орієнтування волокон на різних ділянках верхнього та нижнього шарів, а також може вказати на невідповідність нормам сировини для виготовлення матеріалу або порушення умов виробництва . Тому при виборі зазвичай обгорткового паперу в Києві всього цього варто уникати.

По-четверте, це пильність і вищипування з поверхні. Паливність паперу - явище, що характеризується відділенням з поверхні частинок волокон, наповнювача, проклеивающих речовин. Зазвичай, цей процес викликаний механічними впливами – згинами, тертям, ударами. Висока пильність обгорткового паперу перешкоджає її фарбуванню або нанесенню на неї якісного друку, тому для обгорткового паперу, що використовується в рекламних цілях, відсутність високої пильності є дуже важливою. На відміну від порошини, вищипування з поверхні проявляється тільки при нанесенні на папір друку. Внаслідок короткочасного впливу на листи перпендикулярно до їх поверхні друкарської форми та фарб, з паперу відокремлюються частинки верхнього шару. Це призводить до отримання друку або кольоровості низької якості. Причиною вищипування з поверхні можуть стати не тільки дефекти обгорткового паперу, але й неякісні фарби, висока швидкість друку, недотримання вимог, що висуваються до технологічного процесу.

По-п'яте, на якісному обгортковому папері не повинно бути повітряних бульбашок або здуття. Повітряні бульбашки і здуття - це дефекти у вигляді плям круглої форми, що просвічують, що утворюються в процесі відливу паперового полотна. Вони призводять до нерівномірного сприйняття фарби папером під час друку, до зниження міцності та розшарування виготовленого з такого паперу картону. До речі, такі дефекти можуть зустрічатися як в одношарових обгорткових матеріалах, так і в багатошарових. Наприклад, у тому ж гофрованому картоні.

По-шосте, на обгортковому папері не повинно бути жодних плям. Плями на паперовому полотні є, мабуть, найпоширенішим дефектом. Найчастіше це наслідок неналежного зберігання чи перевезення обгорткового паперу в рулонах постачальником. Крім того, плями утворюються на обгортковому папері і в процесі його виробництва: внаслідок попадання в сировинну масу сторонніх включень – сміття, олія, фарба, смола та ін. Цей дефект знижує естетичні характеристики паперу, а також перешкоджають якісному нанесенню на нього фарби .

І, нарешті, по-сьоме, це електризація паперу. Електризація паперу є злипання листів, викликане високим електростатичним зарядом виготовленого матеріалу. Цей дефект часто з'являється у обгорткового паперу з натуральної целюлозної сировини. Якщо ж обгортковий папір виготовлений з макулатури або покритий шаром крейди, то трохи рідше, але все одно може бути. Висока електризація викликає прилипання до паперу пилу, що перешкоджає гарному нанесенню фарби під час друку, а також призводить до труднощів при машинному друку на високих швидкостях через злипання листів. Причиною електризації може бути пересушування паперу в процесі виробництва або неправильні умови зберігання.

На цьому, мабуть, із можливими дефектами паперу ми закінчимо. Зрештою, що ми маємо? Дефектами обгорткового паперу вважаються всі негативні властивості цього матеріалу, що ускладнюють чи перешкоджають його вживання за призначенням. Тобто, для якісного обгорткового паперу повинні бути властиві не тільки відмінні показники міцності та експлуатації, а й хороша візуальна складова. Наприклад, лицьовий шар не повинен мати плям, характеризуватись високою хвилястістю, скручуванням або пильністю, а електризація паперу повинна бути мінімальною і так далі.


Форма випуску обгорткового паперу: продаж обгорткового паперу у Києві в листах та в рулонах

Тепер, коли ви знаєте, як вибрати правильно обгортковий папір, давайте перейдемо до форм її випуску, представлених на ринку Києва. Отже, сьогодні купити в Києві обгортковий папір можна в рулонах або листах різного розміру. Це стосується обгорткового паперу будь-якої щільності. Однак купити обгортковий папір у рулонах на вагу у Києві сьогодні набагато простіше, ніж купити обгортковий папір у аркушах певного розміру. Чому так? Справа все в тому, що будь-який обгортковий папір виробляється на папероробній машині, яка випускається довге полотно певної ширини, яке автоматично змотується в рулон. А в аркушах обгортковий папір не виготовляється, просто рулон паперу згодом ріжеться на аркуші на окремому устаткуванні. Простіше кажучи, різання обгорткового паперу - це окремий процес, який займає час і на який виробником витрачаються певні кошти, нехай і зовсім невеликі. Так що в перерахунку на квадратні метри, один метр квадратний обгорткового паперу в рулонах буде коштувати завжди дешевше, ніж один метр квадратний обгорткового паперу в аркушах. Причому будь-якого формату, щільності, кольору та відтінку. То навіщо, питається, потрібний обгортковий папір у аркушах, якщо він у будь-якому випадку коштуватиме дорожче? Ну, давайте подивимося.

Обгортковий папір різної щільності в Києві сьогодні може використовуватися не тільки як пакувальний матеріал. Даний вид паперу є відмінним рішенням при виборі недорогого захисного матеріалу для виконання ремонту в приміщеннях, в яких вже зроблено підлогу з дорогих матеріалів. При цьому підлогу необхідно максимально захистити, щоб повністю унеможливити пошкодження. За великим рахунком, при виборі обгорткового паперу для будівництва або ремонту вам слід враховувати два фактори, які можуть вплинути на псування дорогих покриттів підлоги. Це будівельний пил та великі матеріали. При будь-яких роботах з'являється сміття, яке розноситься по всіх приміщеннях. Для захисту від пилу найкращим засобом є обгортковий папір у рулонах . Розрахувавши площі приміщень, потрібно придбати її вдвічі більше. При цьому потрібно враховувати і види будівельних робіт, що проводяться. Наприклад, якщо в процесі буде потрібна вода, то вам доведеться постійно носити її з ванної кімнати, тобто проходити коридором, який буде бруднитися і його слід також захищати. У всіх цих ситуаціях обгортковий папір навіть середньої густини вас цілком виручить. Власне, за співвідношенням «ціна/якість» обгортковому папері в Києві сьогодні просто немає рівних. Причому будь-який обгортковий папір ще й відрізняється дивовижною універсальністю. Так, наприклад, її можна використовувати не тільки як укриття для підлоги. У процесі виконання будівельних робіт постійно з'являються зони, які потребують захисту. Наприклад, поклавши на стіни кахельну плитку, її бажано прикрити від попадання розчину та інших забруднюючих факторів. Обгортковий папір і в цьому випадку буде найкращим варіантом. Не можна не відзначити ще один плюс обгорткового паперу в рулонах: закінчивши ремонтні роботи, його можна скачати в щільний рулон і, при необхідності, використовувати повторно. Загалом обгортковий папір у рулонах у Києві є найкращим вибором засобу для захисту всіх поверхонь під час ремонту. Особливо вона необхідна, коли потрібен «дихаючий» захист підлоги чи стін.


Де купити обгортковий папір для пакування в Києві дешево?

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити недорого обгортковий папір у Києві в рулонах різного намотування у широкому асортименті, а також у аркушах різного формату. Ми продаємо обгортковий папір на вагу за низькими цінами за готівковий та безготівковий розрахунок. Компанія «Експрес Упаковка» є лідером з продажу недорогого та якісного пакування в Україні. Наша компанія займається виробництвом та продажем різних пакувальних матеріалів для будь-яких типів упаковки. В асортименті нашого офіційного інтернет-магазину представлений широкий спектр пакувальних засобів і матеріалів, які виготовляють виробничі підприємства компанії «Експрес Упаковка». Одним з найпопулярніших видів нашої продукції є обгортковий папір для пакування. Продаж обгорткового паперу виробляється оптом і в роздріб від 1 метра квадратного онлайн в режимі 24/7.

Ми пропонуємо купити у нас обгортковий папір оптом або в роздріб на вигідних умовах: в залежності від кількості рулонів обгорткового паперу, що купуються, ви отримаєте обгортковий папір за відмінною конкурентною ціною, а також надійні та довговічні пакувальні матеріали від виробника, з відмінними властивостями і чудовим зовнішнім виглядом. В асортименті нашого офіційного інтернет-магазину представлені рулони та листи обгорткового паперу різного розміру кількох видів та типів довжини та ширини намотування. При їх виготовленні використовувалася лише натуральна сировина з деяким додаванням невеликої частини макулатури та без будь-яких пластикових добавок. Навіть клейовий склад ми використовуємо на крохмальній основі. Обгортковий папір виробництва компанії «Експрес Упаковка» - це екологічно безпечний вид упаковки.

В цілому ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити обгортковий папір в листах або рулонах в Києві дуже дешево, а також замовити перемотування обгорткового паперу на потрібний вам розмір. Більше 20 різних видів обгорткового паперу завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво обгорткового паперу будь-якої щільності та фактури у будь-якому обсязі. Величезний вибір якісної упаковки у Києві. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Києві будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево обгортковий папір у Києві зі складу. Низька ціна від виробника на будь-який вид пакувального та обгорткового паперу – всі ці та інші переваги чекають вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн