Гофроупаковка Київ: найбільш популярні види гофроящиків та картонних коробок

У попередніх статтях нашого блогу ми розглянули загалом попит на картонну упаковку у Києві. І в цілому, тепер стало зрозуміліше, які саме картонні коробки в Києві хочуть купити найчастіше і найбільше. Одним з таких видів картонних коробок є чотириклапанні картонні коробки, або гофроящики . І сьогодні ми хотіли б разом з нашими читачами з'ясувати, що таке гофроящик, з чого він виготовляється, які види цих коробок можна купити в Києві, за якими цінами і де і так далі? Тобто, з'ясувати все можливе про попит та пропозицію на гофроящики у Києві на сьогоднішній день. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які гофроящики продаються у Києві?

Для початку давайте почнемо із загальної інформації. Що таке гофроящики і навіщо вони взагалі потрібні? Гофроящики є одним із найпоширеніших видів картонних коробок в Україні, оскільки використовуються абсолютно у всіх сферах виробництва, торгівлі, сфери послуг та навіть у приватному житті. Гофроящики – це низка картонних коробок, конструкція яких має характерні ознаки. Саме завдяки цьому гофроящики можна чітко виділити серед інших видів картонних коробок. Основною відмінністю гофроящиків є матеріал виготовлення. Гофроящики виготовляються виключно з гофрованого картону – багатошарового паперового матеріалу, що поєднує чудові амортизаційні та захисні можливості. Вони тому й називаються гофро – ящики. Ящик же бувають різні: і пластикові, і картонні, і дерев'яні, і навіть металеві. Так що приставка «гофро» потрібна для чіткого розуміння, що саме за ящик пропонують купити споживачеві. Ну, а ящик у цьому випадку – це просто варіант назви для картонної коробки певної конструкції. З таким самим успіхом гофроящик можна називати гофрокоробом, і це буде цілком коректно.

Другою важливою особливістю гофроящиків є конструкція. Гофроящиками прийнято називати складні ящики спрощеної конструкції з бічним швом, який служить для скріплення коробки. При цьому, видів конструкцій гофроящиків існує достатньо. Вони навіть трохи схожі одна на одну, але обов'язково мають одну або кілька унікальних конструкційних особливостей. Все набагато простіше, ніж із самозбірними коробками, конструкції яких можуть бути дуже різними. Конструкції самозбірних коробок навіть власні назви мають на кшталт «пачка», «ластівчин хвіст», «валізу» і так далі. З гофроящиками все набагато простіше. Якщо ви хочете купити дешево гофроящики, але не знаєте який саме, то рекомендуємо вам заглянути в розділ « Чотириклапанні коробки » інтернет-магазину «Експрес Упаковка». А якщо ви навіть не знаєте, як виглядає гофроящик, і які конструкційні особливості він може мати, в такому разі ми можемо порекомендувати вам ознайомитися з повним переліком конструкцій гофроящиків з фото в Міжнародному каталозі тари та упаковки з картону та гофрокартону FEFCO-ASSCO . Зробити це можна також на сайті нашого інтернет-магазину у розділі «Довідкова інформація».

Гофроящики в Києві бувають дуже різні за своїм розміром та типом матеріалу. Найбільший попит мають гофроящики із щільного гофрованого картону різного виду. Це може бути тришаровий гофрований картон або п'ятишаровий - все залежить від призначення гофроящиків, для чого і в яких умовах вони будуть використовуватись і наскільки довго. Гофроящики є багатооборотною тарою, розраховані на значне навантаження, що розпирає, високі статичні і динамічні навантаження, а також на високий опір поздовжнім і поперечним впливам. Гофроящики повинні витримувати штабелювання на складі, а також багаторазове завантаження-вивантаження, відкривання-закривання клапанів та будь-який вид та тривалість транспортування чи зберігання. Це щодо основних особливостей. Проте останнім часом до гофроящиків у Києві споживачі стали висунути нові вимоги, важливі з комерційної точки зору. Говорячи про скриньку, зазвичай мається на увазі якийсь стандарт. Найчастіше гофроящик у Києві купується під певний, цілком конкретний тип продукції, з конкретними розмірами, формами, габаритами та умовами використання. І ця тенденція в результаті стає певним стандартом для конкретного підприємства, яке купує гофроящики. Наприклад, гофроящики для курячих яєць, укомплектовані лотками із пресованого картону. При цьому і ящик, і лоток давно стали стандартом, і всі птахофабрики традиційно використовують однакову тару для великих партій курячих яєць. Замовляючи у постачальника десять ящиків яєць, споживач знає, що у ящику розміщується 12 лотків по 30 яєць у кожному і не обговорює цього спеціально. Те саме стосується, наприклад, широко відомих бананових ящиків. Всі вони виготовляються по одному лекалу з однаковою перфорацією і мають однакові конструкційні елементи. Однак нерідко під конкретний вміст розробляється спеціальна конструкція гофроящика, що відрізняється від прийнятих стандартів.

У більшості випадків основним призначенням гофроящиків у Києві є транспортна упаковка. Чого саме? Та за фактом всього, що завгодно. Гофроящики використовуються і для харчових товарів, і для нехарчових, і як коробки для одягу чи взуття, і як поштова упаковка для посилок, і як тара підвищеної міцності у випадках, коли передбачається транспортування та зберігання вантажу в умовах підвищеного навантаження тощо. Гофроящики - це по-справжньому універсальна тара та упаковка . Їхні механічні властивості та стійкість до різного роду зовнішніх впливів дозволяють використовувати їх практично скрізь. У Києві в гофроящиках зазвичай перевозять фасовані продукти харчування, напої у скляних пляшках та банках, сільськогосподарські товари, овочі та фрукти, побутову хімію та багато іншого. Використання гофроящиків у Києві настільки різноманітне, що важко назвати будь-який товар, для якого не можна було б використовувати гофроящики.


Де купити гофроящик у Києві найдешевше?

Як ви самі можете переконатися, гофроящики - це дуже затребувана тара і упаковка, а тому і пропозицій про купівлю такої упаковки достатньо. Найвигідніше гофроящики у Києві можна купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо гофроящики в наявності зі складу оптом від 100 штук, а в роздріб від 1 штуки. А оскільки наша компанія є виробником картонних коробок всіх видів, то ми також пропонуємо вам замовити виробництво гофроящиків у Києві саме у нас. Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти гофроящики з різних видів гофрованого картону. Більшість гофроящиків у нашому офіційному інтернет-магазині є універсальними та коштують дешево. Це пакувальні гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, придатні для безлічі цілей та завдань. Однак це лише частина продукції нашої компанії. Загалом же ми виробляємо та продаємо у Києві гофроящики будь-якого розміру та типу у Києві. Будь-які типи гофроящиків у Києві: оптом та в роздріб, швидко та недорого, з усіх видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону! Гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрокартону в Києві наша компанія виробляє паралельно з коробками для внутрішнього користування відділами компаніями. По суті, всі гофроящики в каталозі нашого інтернет-магазину виготовлені для себе. Тому кожен гофроящик, незалежно від ціни та розміру, відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками, якісним матеріалом виготовлення та довговічністю навіть при безперервному використанні. Крім того, оскільки ми виробляємо гофроящики та інші картонні коробки у великих обсягах, ціна оптом на гофроящики у Києві у нас найдешевша. Роздрібна ціна на гофроящики у Києві в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» також зовсім невисока.

Гофроящики маленького розміру у Києві купити у нашому інтернет-магазині можна оптом та в роздріб за ціною від 3 гривень. Це картонні коробки різного розміру, з різних видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, що мають стандартну конструкцію з чотирма клапанами встик або внахлест (2х2) та звичний спосіб складання з обов'язковим проклеюванням скотчем стиків клапанів. Однак здебільшого через обмеження за обсягом маленькі гофроящики використовуються для схожих цілей, для пакування подібних видів готової продукції. Для упаковки товарів та вантажів невеликого розміру та фасування виробів маленького розміру ми продаємо картонні коробки під різні види продукції. У нашому інтернет-магазині ви можете купити дешево у Києві гофроящики для транспортування та зберігання будівельних матеріалів. Гофроящики чотириклапанної конструкції для пакування меблевої фурнітури. Маленькі картонні коробки під саморізи, цвяхи, гвинти, гайки, болти та інші металовироби. Чотириклапанні гофроящики для фасування кондитерських виробів (цукерки, пряники та інші солодощі для більш швидкої реалізації найкраще упаковувати в дрібні картонні коробки, оскільки ні для кого не секрет, що дрібнооптові споживачі кондитерської продукції охочіше купують кондитерські вироби, розфасовані в маленькі картонні коробки) . І багато інших видів гофроящиків чотириклапанної конструкції з гофрованого картону марок Т-21, Т-22 та Т-24. Крім того, за вашим бажанням, ми можемо замінити стандартний вид гофрокартону для будь-якого гофроящика з нашого каталогу та зробити його вже за вашими побажаннями. Але про це трохи згодом.

Середні гофроящики , купити дешево у Києві які ви можете оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», - це картонні коробки, чия ціна оптом варіюється в діапазоні від 5 до 14 гривень. Це, також як і маленькі гофроящики, можуть бути картонні коробки різного розміру, з різних видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, що мають різну конструкцію та спосіб збирання. Серійне виробництво гофроящиків середнього розміру в Києві ми здійснюємо з тришарового гофрованого картону марок Т-21, Т-22, Т-24 та Т-25. Середні гофроящики можуть мати профіль "В" або "С". У таких коробках гофр має висоту близько 3,2/3,6 мм ,3,8/4,0 відповідно. Гофроящики середнього розміру - це найбільш популярна в Києві товарна тара. Вони використовуються дуже по-різному, в основному групової або індивідуальної упаковки вразливої, тендітної або легкого готової продукції. З інших особливостей варто відзначити високий ступінь міцності середніх гофроящиків, здатність витримувати високе штабельне навантаження, стійкість до статичного та динамічного тиску, розриву, впливу вологи та вогкості. Гофроящики середнього розміру можна купити бурого кольору без друку як оптом від 100 штук, так і в роздріб від 1 штуки.

Великі картонні коробки стандартної конструкції та гофроящики величезного розміру ми пропонуємо з якісного тришарового посиленого гофрованого картону. Ці картонні коробки чудово підійдуть підприємствам, які виробляють великогабаритні товари. А також будуть просто незамінні під час переїзду для пакування побутової та офісної техніки та меблів великого розміру. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб великі гофроящики у Києві для різних цілей та завдань. Ціна на картонні коробки великого розміру чотириклапанної конструкції починається від 14 гривень за штуку і залежить від підсумкового розміру коробки. Тобто, фактично ціна на великі гофроящики може бути дуже різною, але в будь-якому випадку вона дешевша, ніж у будь-якого іншого виробника упаковки. Великі гофроящики від компанії «Експрес Упаковка» відрізняються сукупністю чудових експлуатаційних характеристик, що повністю враховують специфіку застосування гофроящиків великого розміру. Ми хочемо запропонувати вам купити в Києві гофроящики великого розміру, що мають відмінну міцність. Міцність коробок залежить головним чином від типу гофрокартону, з якого вони виготовлені, та типу його профілю. Тому ми пропонуємо вам купити недорого у Києві великі картонні коробки чотириклапанної конструкції з тришарового гофрокартону марок Т-24 та Т-25, а також з п'ятишарового гофрованого картону марок П-30 та П-31. І за такої міцності гофроящики великого розміру, які ви можете купити дешево оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», характеризуються відмінною легкістю. Всі гофроящики великого розміру мають дуже малу власну вагу. Гофроящики, як, втім, інші товарні коробки, здебільшого не повинні сильно впливати на підсумкову вагу упакованої продукції. Загалом всі без винятку виробники тієї чи іншої продукції намагаються економити на вазі упаковки. Тому ми пропонуємо вам купити оптом та в роздріб чотириклапанні картонні коробки у Києві великого розміру з ідеальним поєднанням міцності та легкості. Наші картонні коробки досить міцні, щоб упаковувати в них важкі та негабаритні вантажі, а також вантажі з гострими краями, але вони ще й дуже легкі. У середньому великі гофроящики втричі менше важать, ніж пластикові або дерев'яні коробки такого ж об'єму або розміру. Купуючи великі картонні коробки саме у нас, ви виграєте як з ціною на самі гофроящики, так і з ціною на їхнє транспортування. Завдяки дешевизні сировини та малої енергоємності виробництва, ціна гофроящиків у Києві в нас у рази нижча, ніж у конкурентів. Ну а оскільки чотириклапанні гофроящики великого розміру доставляються до замовника в розібраному вигляді, ви заощаджуєте на доставці дуже серйозну суму. І при всьому цьому, ми пропонуємо вам купити дешево гофроящики в Києві з екологічно чистої сировини. Вони повністю розкладаються у навколишньому середовищі, не завдаючи при цьому шкоди природі. Через 2-6 місяців (залежно від умов та вологості) на тому місці, де лежала картонна коробка, нічого не залишиться. Ми продаємо у Києві великі картонні коробки виключно з екологічно безпечної сировини з використанням на натуральній крохмальній основі, в процесі виробництва яких було дотримано всіх вимог та розпоряджень санепідемстанції до цього типу продукції.


Виготовлення гофроящиків дешево Київ

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити дешево гофроящики в Києві оптом та в роздріб. Ми здійснюємо виробництво гофроящиків будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та у будь-якому обсязі. У нас ви можете замовити недорого якісні гофроящики різного типу висікання та для упаковки будь-яких товарів та вантажів – від звичайних картонних коробок під господарські товари до гардеробних картонних коробок великого розміру. Більше 200 моделей гофроящиків у Києві завжди в наявності на складі, можливість купити гофроящики будь-якого розміру, а також замовити виробництво гофроящиків за низькою ціною – у нас всі ці товари та послуги коштують дуже дешево.

Гофроящики будь-якого розміру у Києві підприємства нашої компанії виготовляють з використанням штанц-форм. Саме цим ми гарантуємо чіткий збіг розмірів у кресленні-заявці та виробі. Для виготовлення гофроящиків ми застосовуємо три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції коробок: у нас ви можете замовити дешево у Києві гофроящики з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону, виготовлені на ротаційному обладнанні, на устаткуванні для плоскої висікання (рольовий прес) верстатах тигельного типу. Розміри та конструкцію гофроящиків ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо за індивідуальним замовленням підготувати для вас найбільш підходящі варіанти гофроящиків. Всі картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити вам гофроящики з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам. Гофроящики на замовлення можуть відрізнятися за вагою через матеріал, який використаний для їх виробництва. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають картонні коробки з п'ятишарового гофрокартону, а картонні коробки та гофроящики з тришарового гофрованого картону важать менше. Однак усі вони в будь-якому випадку дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками.

На сьогоднішній день в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво гофроящиків , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити гофроящик у Києві спеціального призначення нестандартної конструкції, під незвичайний вид товару чи вантажу. Замовлення на виробництво гофроящиків у Києві ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок чи гофроящиків на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити гофроящики оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво гофроящиків у Києві. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні гофроящики у Києві за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля ящиків і коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити гофроящики в Києві зі складу, низька ціна на гофроящики в Києві – всі ці та інші переваги чекають на вас замовлення пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн